View Full Version : zašto me ignorirate?
od ove promjene foruma sam vas vec zamolila da mi promjenite nick u juicy iz ovog "imported_juicy" i da mi vratite broj postova....bude kaj od toga???
hahahaha...tak treba nek rade majmuni...treba ih maltretirat :D
pošalji PM fatu ili tapiru
Kaj se tiče broja postova mislim da su svi izgubili nešto prilikom prelaska na ovaj novi forum i sumnjam da će se to vratiti.Men recimo fali cca 1000 postova :P
off topic je zbrisan...zato neki imaju manji broj postova...a oni koji imaju imported imaju nula postova u startu...
ja sam poprilično sigurna da nemam 1000 postova u off topicu,nikad nisam bila nešto baš aktivna tamo,ali možda sam ja u krivu
fat drummer
27-05-2009, 12:49
od ove promjene foruma sam vas vec zamolila da mi promjenite nick u juicy iz ovog "imported_juicy" i da mi vratite broj postova....bude kaj od toga???
hm... pregledavam mailove i ne mogu naći ništa... kada si to slala?
hm... pregledavam mailove i ne mogu naći ništa... kada si to slala?
vec sam pisala ovdje http://www.pravokutnik.net/forum/showthread.php?t=31&page=98
i poslala sam pm nekom od admina (tebi nisam)
meni je nestalo svih 500 postova, a vidim da admin i moderatori imaju uredno sve postove ko i prije
fat drummer
27-05-2009, 17:22
vec sam pisala ovdje http://www.pravokutnik.net/forum/showthread.php?t=31&page=98
i poslala sam pm nekom od admina (tebi nisam)
meni je nestalo svih 500 postova, a vidim da admin i moderatori imaju uredno sve postove ko i prije
ček, a jesi slala mail preko one službene adrese koja je bila i tu na forumu i na stranici?
fat drummer
27-05-2009, 17:28
uglavnom mergao sm ti accounte, ali dok mi ne pošalješ mail ne mogu ti dati lozinku... ili si ju sama reaktiviraj ako znaš kako
hvala...mozete obrisati ovaj topic
mozete obrisati ovaj topic
Evo ga! Suglasnost!:D
fat drummer
27-05-2009, 18:31
iskreno razmišljam da joj dam ban...
prvo radi topic jer nije poštivala proceduru ko i svi ostali, onda još sjebe jer je to trebalo ići na drugi topic, a na kraju mi još daje dopuštenje za zatvaranje topica....
još vam javim do kraja dana što sam odlučio
nije još kraj dana, ali jesi li odlučija?? :D
hehehe
*dobit ću i ja ban*
Buržujske svinje!!!
fat drummer
27-05-2009, 21:34
razmislio sam...
neće biti bana jer je kao nepošteno... mislim, jebem ti osjećaj odgovornosti
Darkbuster
27-05-2009, 21:39
Ime topica me cini tuznim :(