View Full Version : SPORT NA FAKULTETU
evo,brucos sam, pa me zanima dal uopce na faksu postoje ikakve sportske aktivnosti osim veslanja
al ne kuzim...kaj taj faks nema tjelesni ili nesto?
evo,ferovci imaju tjelesni,grafički fakultet ima...pa kak to da mi nemamo nista?
pa kak to da mi nemamo nista?
Pa ipak smo mi "banda pravnička". Nama se ništa neda. Mi smo ljenčine najgora vrste.
*SUPERMAN*
13-11-2005, 18:04
Daj ekipa,malo ste si zabrijali... Naravno da ima sporta,veslanje,kosarka se igra srijedom,nogomet se igra(ne znam kojim danom) i koliko vidim biti ce i zenska odbojkasaka ekipa tako da...
Vuk SaMOtNjaK
14-11-2005, 00:01
briješ ti Markus :-#
u sport na pravu ne računa se veslački osmerac koji je dosta loš na natjecanjima (pouzdano od frenda koji je u osmercu FER-a, makar ni oni nisu neš) te šica koju igra 8 likova... odbojke nema, tenisa nema... nogomet ? yeah right
do ove godine je veslački osmerac bio valjda jedini organizirani sport ( ne stihijski koji propadne prije prvog zvižduka ) koji se mogo nać kod nas
porazno
srećom da imam svoj klub u kojem redovno treniram, inače bi propao od fizičkog nerada i psihološke torture
Warheart
24-11-2005, 10:54
Problem sporta, a pravnih studenata uopce je da se pozna 20/30 ljudi sa seminara a druge jako povrsno i zato se nikak dogovorit.A i prezauzeti smo u bitkama s profama i administracijom.We head for hell and we do it well ;-D
Jel netko zna što je bilo s odbojkom...jel se održao prvi trening...ja nisam bila, pa me zanima što je dogovoreno....
bila je u petak
al će se probat prebacit na neki drugi termin
došlo je 7 cura i vrlo malo dečkiju...
pa ko oće, mogu mu poslat na pm kad je sljedeći put
UKRATKO:
-Sljedeci sportovi sudjeluju na Sveucilisnom prvenstvu (citaj: prestigne borbe fakulteta!):
Stolni tenis- pojedinačno - M studeni
Stolni tenis- pojedinačno - Ž studeni
Stolni tenis- ekipno - M studeni
Stolni tenis- ekipno - Ž studeni
Streljaštvo- pojedinačno - M studeni
Streljaštvo- pojedinačno - Ž studeni
Mačevanje- pojedinačno - M prosinac
Mačevanje- pojedinačno - Ž prosinac
Košarka- M studeni-ožujak
Košarka- Ž studeni-ožujak
Mali nogomet studeni-ožujak
Odbojka- M studeni-ožujak
Odbojka- Ž studeni-ožujak
Rukomet- M siječanj-ožujak
Rukomet- Ž siječanj-ožujak
Šah- ekipno - M studeni, prosinac
Šah- pojedinačno - M studeni, prosinac
Šah- pojedinačno - Ž studeni, prosinac
Judo- pojedinačno - M siječanj
Badminton- pojedinačno - M travanj
Badminton- pojedinačno - Ž travanj
Squash- pojedinačno - M ožujak
Squash- pojedinačno - Ž ožujak
Aerobik- ekipno ožujak-travanj
Kros- pojedinačno - M travanj
Kros- pojedinačno - Ž travanj
Hrvanje- pojedinačno - M siječanj
Tenis- ekipno - M travanj-svibanj
Tenis- ekipno - Ž travanj-svibanj
Vaterpolo- M travanj-svibanj
Rukomet na pijesku- M svibanj
Rukomet na pijesku- Ž svibanj
Plivanje- pojedinačno - M travanj
Plivanje- pojedinačno - Ž travanj
Odbojka na pijesku- M svibanj
Odbojka na pijesku- Ž svibanj
Atletika- pojedinačno - M svibanj
Atletika- pojedinačno - Ž svibanj
Karate- pojedinačno - M ožujak
Karate- pojedinačno - Ž ožujak
-ako smatrate da se pronalazite u nekom gore navedenom sportu prijavite se i branit cete boje fakulteta. (A onda, jadna vam majka!)
-natjecanja pocinju u 11 mjesecu i traje sve do 5 mjeseca, kada zavrsavaju natjecanja u vaterpolu i rukometu na pijesku.
-neki sportovi kao npr. kosarka jedva cekaju igrace da se okupe!!! Dok u nekim sportovim Pravni fakultet mozde nece sudjelovati ove godine jer su prijave prosle krajem 11 mjeseca.
-zainteresirani neka prate topic, ostali mogu gledat Ljubav u zaledju.
-crtica 1, iako je cudno srocena, ima duboki smisao. Jer Sveucilisni savez dijeli bodove za svako pojedinacno sudjelovanje na natjecanju, jednako tako ih i oduzima (npr. za ne dolazak) te se na kraju godine slozi bodovna lista naj-naj fakulteta! :smt005 Pobjednik dobiva...
p.s. doslovno, pobjednik dobiva 3 tockice!
Vuk SaMOtNjaK
19-12-2005, 17:05
reda radi pitam, jel ima tu kakva sekcija borilačkih sportova na faxu ? il da se netko bavi tim ?
praznici su do 9.1., čini mi se
Sto se tice nogometa, ja igram ponedjeljkom u dvorani na Krugama. Dvorana je malo starija, igra se na male golove, ali zato kosta 80kn po igracu mjesecno (igra nas osam) i termin traje sat i pol. Ako ste zainteresirani, ja cu pitat covjeka za jos koji termin.
Ako ne to, gotovo svaki put nam fali jedan do dva igraca, a ja sam voljan vodit bilo koga od vas, uistinu ne morate bit ronaldinho niti ista slicno (i to je obicno besplatno jer uletite kao zamjena).
Jedina je stvar sto se bas ne znamo, ali i to se sredi uz neko pivce...
*SUPERMAN*
20-12-2005, 22:16
Ima li zainteresiranih za šah?
Definitivno!!! I uopce se ne zajebavam,ja sam jedan od onih kaj voli jako puno sportova i solidno igra vecinu sportova :smt003 ... Podjednako sam zapaljen za nogomet na faksu i za šah... Samo mislim da nema dovoljno interesa...
Vuk SaMOtNjaK
27-12-2005, 02:34
Tell me, how much can you know about yourself until you've been in a fight?
idem na natjecanja i šibamo se dosta na treningu ( bez zaštite ) tak da imam feeling... a kaj se tiče street fighta, nisam se pošorao od 8. razreda ( nabio sam lika :smt003 ), a u srednjoj sam par puta bio blizu :smt005
Mislim da je za to bolji ZKP.
slažem se
dakako, stara verzija, ova nova je za picice
Ma frend trenira ultimate fight,a ja mu samo odem pa spariram nekad ili držim fokusere, nije to za mene... ako razumijes...
Ali potuc se vani... heh to je vec druga prica..
nema veze, dakle freestyle :smt002
ak imaš iskustva, tim bolje
:smt020
Dečki stavite i mene unutra
p.s. dal ćemo koristit maske i ostalo jer se bojim za svoj manekenski nos...
ajd super :smt006
oprema koju ja imam --> 2 fokusera ( dvostruki, nisu oni četvrtasti u koje mlati Filipović ), kaciga za vuglu, suspenzor za muda, štitnike za potkoljenice i podlaktice
i da, oklop za trup, za vježbanje udarca i tijelo
ak neko ima još nekaj, nek rekne
btw, ima netko ikakav prijedlog za prostor ?
jer ak nema, jedino nam preostaje negdje vani, tipa jarun
al maaaaalo je hladno trenutno
*SUPERMAN*
27-12-2005, 18:55
Mozemo nas dvojica igrati, ja uzimam bijele :smt003 .
Koju su knjigu dobio, koliko igras, jel igras negdje na internetu, itd. ako se smije znati?
Dobio sam od Vladimira Cvetnića knjigu SAH U 100 LEKCIJA. Za ljude koji znaju igrat ali zele malo podic svoju razinu igre,govori o dominaciji polja,određenim završecima i kombinacijama,ima puno toga,jako zanimljivo...
Zemo,ja sam tak i tak rade crni,defanzivac :smt003 . Pa 2. na 3. razred gimnazije sam igrao ludacki,po par partija dnevno,malo u skoli malo na yahoo chess,bio sam lud. Sada zadnjih godinu i nesto sam se malo zasitio ali me opet pocinje prat sah...
A kako ti stojis sa igranjem saha? Igras puno?
Mozemo napravit repku saha,mislim da je 2 ili 3 ljudi dovoljno...
*SUPERMAN*
27-12-2005, 23:21
Pa nadam se da ce se jos netko javit,da ovako malo odigramo koji put...
Ali moras biti svjestan toga da kao i u svakom sportu postoji ogromna ogrooooooomna razlika izmedu onih koji treniraju i onih koji igraju ovako iz zajebancije,ma kolko ti bili talentirani...
Recimo citajuci ovu knjigu potvrdujem svoje sumnje o tome da je taj porfesionalni sah toliko ''kompliciran'' da to kao da nije ista igra kao ovo sto mi igramo...
Ali uvijek imam volje da nekog namazem u sahu... :smt001
Ima li interesa za nesto ovakvo:
http://www.tportal.hr/lifestyle/zdravlje/page/2005/10/15/0292006.html
Dvorana je iza stadiona od NK Zagreb...ubiti to nije bas dvorana nego preure
Vuk SaMOtNjaK
30-12-2005, 05:47
Mogu li vam se i ja skrpati?
naravno da možeš
neko je pito koliko se placa...ovakvi sparinzi nista,a bas treninzi se placaju 200 kn mjesecno
ajd super... sami treninzi tam me baš trenutno ne zanimaju jer imam svoj sport, a i malo sam short s vremenom... ovak samo sparinzi bi bili super
ne bi bilo pametno koristit nozne tehnike zato jer vrlo lako moze doc do teskih ozljeda,ko radi stojku znat ce sto mislim
gle ne znam kaj da ti kažem, al to meni definitivno ne paše jer 98 % stvari radim nogama... mislim, nije meni bed improvizirat boks i to, al kakve koristi mi dođe to kaj se tim bavim, ak nemrem to koristit...
naravno, pritom ne mislim na krvoločno nabijanje kružnjača na svaki protivnički pokret, al ak ti npr. sa svojim 100 i neš kila ideš mene rušit koji imam 20 i više kila manje, a u parteru ne da sam amater - moram te nekak spriječit, jel ? jer izmicanje nemre dugo potrajat :smt003
... al opreza treba bit, slažem se jer si dosta često znam sjebat noge na treningu, tak da sam navikao...
Jel ima tu netko tko nijeza taj fight??? Mozda neki loptacki sport na faksu?
ja sam za neku fucu ili sicu...al dobro,reko sam to 100 puta pa nista
Dark Lady
10-01-2006, 23:54
sad me opce strah na faks da jos batina ne dobijem... :smt003 sve mrge visoke...
iako i mene zanimaju borilacki sportovi al rekreativno.
na faksu tesko da bude kaj od sporta pa se svi snalazimo...
trenutno me zanima, ak netko ima kakvih informacija o streljanama? znam da ima jedna negdje na kustosiji al nis vise. pa ak netko zna..?
Vuk SaMOtNjaK
11-01-2006, 01:57
iako i mene zanimaju borilacki sportovi al rekreativno.
znam da ima jedna negdje na kustosiji al nis vise. pa ak netko zna..?
ak te imalo zanimaju, slobodno dođi :smt020
ak niš drugo, da nas njeguješ kad se tam potrgamo
ne, fakat, ak oćeš, slobodno se priključi, možeš bar nebit kondiciju uz nas
@ Lucius
pa možeš ti jest 100 tona stočne hrane dnevno, al ak ti to sve izgubiš, sve 5
:smt006
trenutno dok mi ne počnu treninzi, radim doma sklekove i trbušnjake
Da tu pitam,di vi trenirate razno razne tuče? Razmišljam si da idem negdje nešto udarat jer sam ukočen od teretane a ne znam di bi. Ustvari,dvoumim se između Domse na Oranicama i Šake na Jarunu? Jel ima neko neki info o njima?
Znam ljudi u Domsi, odi tam...hehe, brijem da su 200 kn treninzi, pon, sri, pet navecer ak se ne varam, uglavnom kickbox :smt002
Iz Sake eto ne znam nikog iako mi je 50-ak m od doma :smt003
EDIT: raspito sam se, treninzi su kad sam reko od 20:30 - 21:30, vise informacija na http://www.domsa.hr
Lucius Veratius
17-02-2006, 17:30
jesmo, ali silejdžije bez dvorane tako da...
Srušili bi je da je imamo. :smt003
Treniram na Kvatriću u klubu Dan-Gun. Imaš shorinji kempo, taekwondo, hapkido, kenjutsu. (više na http://www.dangun.hr)
Lucius Veratius
20-02-2006, 01:19
Naravno da znam Kužnika. U biti treniram kempo kod drugog trenera, ali sam neko vrijeme trenirao hapkido kod njega.
Lik je jebeni luđak! Uvijek nas zajebava dok treniramo. Zna baciti i lažnu ručnu bombu iz svog ureda. Frenda je ubo lažnim nožem u trbuh. Curama priča viceve o ševi pred njihovim roditeljima.
Za svakog ima pogrdan nadimak. Meni je rekao da sam Quasimodo, jer sam se krivio kod jedne tehnike. :smt003
Kak nismo toliko vješti s nogama ko ekipa s taekwondoa, urla na nas da udaramo ko invalidi.
Otkud ga ti znaš?
Da, treninzi su u bivšem skloništu kod nove tržnice na Kvatriću.
Mogli bi organizirati nekaj u 3. mj. Bit će valjda i lijepo vrijeme, pa možda možemo i na otvorenom nabacit neku šoru, ako ne sredimo dvoranu.
Vuk SaMOtNjaK
20-02-2006, 01:39
Lik je jebeni luđak!
ma nije :smt003
slušaj priču... imali smo ti pripreme, ne prošlo neg preprošlo ljeto u 8.mj. u Dugoj Uvali ( taekwondo-metalac )... ono, vrućina teška, treba ni od dreka... još su s nama bile neke gimnastičarke ( klinke ) i neki ludi hrvači koji su bili s nama u sobi... negdje pred kraj priprema došao je i Kužnik
( LOL ) sa svojom taekwondo ekipom... naš kaj ti je lik radio tim svojim bogaljima ? svaki dan ih je oblačio u ful opremu ( kaciga, oklop, štitnici ruke noge, suspenzor ) i tjerao da trče po najvećem suncu, na plus 50 !
e mi smo rikavali od smijeha i istovremeno ih žalili... luđak...
čovjek bi reko da mu borci imaju neke rezultate --> al NE... preloši su...
na natjecanjima uvijek dobiju šore... nažalost
Uvijek nas zajebava dok treniramo. Zna baciti i lažnu ručnu bombu iz svog ureda. Frenda je ubo lažnim nožem u trbuh. Curama priča viceve o ševi pred njihovim roditeljima./quote]
LOL !! inače, lik ti je bivši policajac pa zato... a i starci ga valjda nisu voljeli
Za svakog ima pogrdan nadimak. Meni je rekao da sam Quasimodo, jer sam se krivio kod jedne tehnike. :smt003
haha, a on je kao bolji
Kak nismo toliko vješti s nogama ko ekipa s taekwondoa, urla na nas da udaramo ko invalidi.
nemoj se obazirat jer lik nema blage veze... metalac ti je najjači u najkvalitetniji u Hrvatskoj makar ga u zadnje vrijeme izjeda korupcija
Mogli bi organizirati nekaj u 3. mj. Bit će valjda i lijepo vrijeme, pa možda možemo i na otvorenom nabacit neku šoru, ako ne sredimo dvoranu.
može ! makar bi bilo bolje u dvorani, trebamo otić na taj sastanak sportaša
Budući da nisam pregledao cijeli topic jer mi se ne da čitati o zgodama iz teretane i kako su ''crni i štef razbili tog i toga a ovaj ga...je kuiš, nabio kružnim u glavu'', pitao bih jel zna tko kome se treba obratiti da se nastupi na nekom studentskom natjecanju. veslanje me ne zanima, dečke s prava sam satro nastupajći za jedan drugi fax i namjeravam to opet učiniti...he,he. a veslanje mi je tek rekreacija, inače se poluprofesionalno bavim jednim drugim sportom al moram prestat ako hoću završiti ovaj faks.
inaèč pravni fakultet je jedini u zagrebu koji ne prizna nikakve beneficije vrhunskim sportašima (onim s olimpijskom kategorijom). pitao gospođu u referadi i uvjerio se da sam na najusranijem faksu u zg i po tom pitanju.
eh i evo jedna obavijest za ove prave sportaše - ima vam veslački duatlon 3.3. u boćarskom domu , disciplina za stvarne živine- 3km veslanja na ergometru i 5km trčanja - održava se u boćarskom domu i otvoreno je za sve. pitajte veslače oni će vam znat reć il ću vam ja nabacit link na raspis natjecanja ako ima zainteresiranih . ja ću nastupit za jedan drugi fax (upisan sam na 2 faxa). pozdrav.
hrvoje2003
22-02-2006, 18:40
na pravo.hr pise da je faks dobio dvoranu na koristenje i kad su prijave za pojedine sportove...provjerite to...pa cemo napokon zaigrat fucu...
Napokon! Nadam se da ce nas se sada skupiti 12
nisam ni ja niš vidio na sajtu ali sam načuo nešto da bi to čak i istina mogla bit...
pise na stranici iznad onog "upisi seminara za 1.god"....samo su slova bijela, ali kad kliknes na njih vidis obavijest za tjelesni na pravu...uglavnom tam pise slijedece:
Obavijest za tjelesnu kulturu studenata na pravnom fakultetu
Od 1. ožujka 2006. studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu moći će koristiti dvorane na Kineziološkom fakultetu, Horvaćanski zavoj bb za slijedeće sportove:
- košarka
- mali nogomet
- rukomet
- odbojka
- aerobik
- teretana
Molimo zainteresirane studente da se prijave kod g. Stane Matić, Trg m. Tita 14/II, soba br. 57 za aktivnosti za koje su zainteresirani.
Prijave počinju od 23. 02. 2006. i traju do 03. 02. 2006. u vremenu od 9 do 12,30 sati.
Budući je akademska godina već u toku, broj mjesta koji smo uspjeli osigurati je ograničen pa će prednost imati oni studenti koji se prije prijave.
Aktivnosti će se odvijati ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 17 do 18,30 sati, a četvrtkom teretana nam je na raspolaganju od 20 do 22 sata.
Lucius Veratius
23-02-2006, 02:07
Prijave poèinju od 23. 02. 2006. i traju do 03. 02. 2006. u vremenu od 9 do 12,30 sati.
Od 23. veljace do 3. veljace???????? Ha,ha. Ovo nas netko jebe u zdrav mozak...
Nasao sam,i moram naglasiti da su stvarno glupi kada stave obavijest koju ne mozes vidjet a da ti ju netko ne pokaze...
Baš to. I to usred ispitnog roka.
*SUPERMAN*
26-02-2006, 00:43
Dečki moji,zanima me nešto oko tog tjelesnog,jel to obavezno ili samo ko hoće?jel to ima ikakve veze sa tjelesnim ko na drugim faxovima što se ocjenjuje?
InaĂč boksam 2god pa se ni ne mogu naći u ponuđenim sportovima..ev.teretana :smt026
To nije tjelesni pa nije ni obavezno. Daklem tko hoce prijavi se i uz puno srece, malo i zaigra neki od tih sportova...
Sto se tice boksa,vjerujem da ces se dobro uklopiti u lokalni fight club...
Lucius Veratius
27-02-2006, 14:29
Danas sam zvao faks da izvidim stvari oko prijave našeg Fight cluba. Teta u referadi mi je rekla da se ne prijavljuju nikakve ekipe, već da se prijavljuje pojedinačno, ali da jedan može prijavitit više njih.
Od podataka treba ime, prezime i sport kojim se bavite. To biste mi trebali poslati na pm, a možete mi poslati još i vaše brojeve mobitela, ako kaj iskrsne. Nikad se ne zna kod našeg faksa.
Lucius Veratius
06-03-2006, 01:38
Navodno je prof Turković svaki dan na faksu (kaj je i logično pošto je prodekanica), ali je u srijedu u 12 baš taj neki sastanak sportaša u dekanatu.
Lucius Veratius
06-03-2006, 21:16
@ Vuk
Pingać ti nije na popisu onih šest sportova, ali znam da će biti i njega. Imaš obavijest u vezi njega na jednoj od oglasnih ploča na prvom katu (mislim ona preko puta oglasne ploče za 2. godinu). Mogu ti pitati i jednog svog frenda koji mi je rekao da će prijavitit za pingać.
Kaj se tiče opijanja, mislim da tog treba biti i u slučaju pozitivnog ishoda. :smt002
http://www.pravo.hr/isite_view_1/defaul ... zik=1&sid= (http://www.pravo.hr/isite_view_1/default.asp?gl=200603070000010&jezik=1&sid=)
raspored za sportske aktivnosti...aj fuca je jos ok tremin, svaki drugi tjedan bi se trebale izmjenjivat po 2 grupe, ali teretana....od 21 - 22!? I jos petkom!? :smt011
ma ovo na difu je super stvar,al ljudi treba se organizirat i ici jer dogodine ce fax reci ok, mi smo vam to omogucili ( citaj : platili ), a dolazilo je 5 ljudi.u dvoranama nisu guzve, jer jos se nista pretjerano ne sprema od ispita na difu .tamo su studenti imali za vjezbanje, tj. hakl svaki dan od 3 do 5 ali ove godine cesto je nastava i do 4:30 pa onda su dozvolili termin do 5:30, sto se malo preklapa sa odobrenim terminom ( npr. sansa da dvorana 5 - za nog bude slobodna = o.oo % ).teretanu zaboravite, iako su sprave stare tek 2 - 3 god, dosta su neprakticne pa ste osudjeni na sipke i bucice. tamo vjecno vlada guzva, al u danom terminu ( ??!! - termin je za ubit sebe i sve oko sebe ) mislim da nece biti nikoga.usmjerenja u teretani zavrsavaju oko 8 - 8:30 . vi sumo borci imate na raspolaganju judo dvoranu i dvoranu za hrvanje, al tamo znaju biti guzve, jer ljudi to sad spremaju , a mislim da one nisu ukljucene u onaj paket .inace, ideja je super i mislim da je sramota sto jedino pravo na sveucilistu nema tjelesni. mislim da je tjelesni obavezan u osnovnoj , srednjoj skoli , ali i na faxu. sto su nasi izmuckali da ga nemamo, e to je sad pitanje.
OBAVIJEST!!!!!!!!!!!!
Evo ovako...Fight Cluba ce biti, ali samo ako se skupi dovoljno zainteresiranih da dobijemo dvoranu, drugih prepreka nema. Primaju se svi borilacki sportovi, pa i obicni agresivci zeljni ispuhivanja zbog neuspjeha na ispitu i/ili "losih profesora". Klub je jos u fazi zamisli i dobre volje, ali zajedno smo jaci i nesto cemo od njega i napraviti!
Svi zainteresirani nek se jave na PM sa imenom, prezimenom i sportom
I djevojke su, naravno, dobrodosle :smt006
Peace out
Vuk SaMOtNjaK
09-03-2006, 02:02
Murphy me preteko ( gad ) :smt003
kao što vidite, mudro zbori !!
još jednom,
molim sve koji su na prehodnim stranicama napisali da neš treniraju i da su zainteresirani za Fight club, nek se jave ! ne trebate bit u super formi, niti baviti se profesionalno... uzimamo sve, agresivce, štemere, bivše sportaše... razlog ove molbe je da nas se skupi dovoljno da možemo dobit dvoranu !... i da, cure, uvijek ste dobro došle, al ozbiljno :smt020
eto... nadam se da bu bilo kaj od toga
na popisu su zasad, alfabetičnim rasporedom --> Lucius, Murphy, ja i Venom
oni su face, a ti ?
odvjetnica5
13-03-2006, 12:53
Može jedno pitanje!?Ja se nisam prijavila za odbojku jer kasno vidjeh obavijest!Neka mi netko od odbojkašica kaže da li još stignem i kako je bilo?Hvala unaprijed
Svasta_vaterpolo
23-03-2006, 22:12
Hehehehe lijepi pozdrav svima! :smt001
Zainteresirani za igranje vaterpola za naš fax mogu se javiti na vaterpolo@gmail.com (po mogucnosti i navesti prethodna iskustva treniranja) ili broj 098/867582 :smt005
Termini su srijedom i četvrtkom na bazenu Mladosti na Savi! :smt005
Malo vise informacija o turniru i ekipi na pravo.hr (Studenti - Sport na Pravu - Vaterpolo ) :smt015
Svasta_vaterpolo
24-03-2006, 14:25
Jel se može naknadno prijavit za sport na faksu???? :smt012
može bilo ko bilo kada doć na bilo koji sport u bilo koje vrijeme...
e i kak da sad ja znam jel ovo zajebancija il nije? :smt012
a bsa bi volio da je istina. :smt003
U principu se mozes uvijek prijavit za neki sport :smt005 , iako je vecina natjecanja prosla, ostali su jos turiniri u vaterpolu, plivanju, rukometu na pijesku ne znam u cemu jos. :smt007
Fax je platio termine u Martinovci za nogomet, rukomet i odbojku (koliko ce to jos trajati ne znam), i imas bazen za vaterpolo na Savi. :smt005
Podji na pravo.hr (desna strana STUDENTI - lijevo SPORT NA PRAVU) i tamo imas sportove i mislim voditelje sportova sa kontaktima (btw. voditelji su studenti isto kao i ti koji su se iz altrusisticnih nagona prihvatili sitnih administrativnih poslova i trosenja vlastitih bonova) :smt010
U principu se mozes uvijek prijavit za neki sport , iako je vecina natjecanja prosla, ostali su jos turiniri u vaterpolu, plivanju, rukometu na pijesku ne znam u cemu jos.
Fax je platio termine u Martinovci za nogomet, rukomet i odbojku (koliko ce to jos trajati ne znam), i imas bazen za vaterpolo na Savi.
Podji na pravo.hr (desna strana STUDENTI - lijevo SPORT NA PRAVU) i tamo imas sportove i mislim voditelje sportova sa kontaktima (btw. voditelji su studenti isto kao i ti koji su se iz altrusisticnih nagona prihvatili sitnih administrativnih poslova i trosenja vlastitih bonova)
cek, jel ti sad pricas o ovoj rekreaciji za koju smo se mogli prijavit u 3. mj.
ovo teretana 1x tjedno,nogomet 1 termin i ostali sportovi?
jer ovo sto kazes da su sva natjecanja prosla me zbunjuje.
nisam ni znao da pravo sudjeluje u recimo nogometnoj ligi.
ako je to istina, i tamo se mogu jos prijavit i igrat?
PS jel se da ubacit u tudji termin (dakle,igrat iako nisi na popisu za tu grupu) recimo na malom nogometu?
Poruka moda-pokušaj što manje quotat :smt006
Svasta_vaterpolo
03-04-2006, 01:07
cek, jel ti sad pricas o ovoj rekreaciji za koju smo se mogli prijavit u 3. mj.
ovo teretana 1x tjedno,nogomet 1 termin i ostali sportovi?
jer ovo sto kazes da su sva natjecanja prosla me zbunjuje.
nisam ni znao da pravo sudjeluje u recimo nogometnoj ligi.
ako je to istina, i tamo se mogu jos prijavit i igrat?
Ma termini za rekreaciju su jedno, ali mislim da za svaki termin postoje jos i termini za "natjecatelje".
Naime, ta natjecanja koja spominjem su godisnja natjecanja fakulteta koja organizira Zg sveucilisni savez - tu se fakulteti medjusobo natjecu u vecini popularnih i polu-popularnih sportova (pa tako i u nogometu, ali i u streljastvu).
Postoji neka nogometna liga, ali mislim da je to vise sistem 4 grupe po 4 pa cetrvrtfinale itd. Postoji i neki malonogometni kup koji se kasnije igra.
Pravo je dobro u veslanju i rukometu.... vaterpolu maybe :smt009 :smt005
Gradjevina je dobra u skoro svemu, mozda je to povezano i s time sto imaju na dispoziciji termine za sve sportove. DIF je solidan u svemu, ali ne i najjaci u svemu. Ekonomija je vec par godina najjaca u vaterpolu... itd.
pricah s nekim ljudima o veslanju na nasem faksu..
uglavnom ispada da u krug odabranih uspiju upast samo oni koji imaju dobar staz otprije u veslackim klubovima...
e sad, mene zanima, dal je moguce upast na to kao rekreativni pocetnik ( :smt003 ) uz naravno neke predispozicije koje smatram da imam...
jel zna netko kontakt brojeve..koga treba posevit da bi se upalo i sl. :smt012
Miss Sarajevo
13-04-2006, 17:15
Može jedno pitanje!?Ja se nisam prijavila za odbojku jer kasno vidjeh obavijest!Neka mi netko od odbojkašica kaže da li još stignem i kako je bilo?Hvala unaprijed
Danas ti je odbojka u 17 i ponedjeljkom u isto vrijeme, slobodno dođi uvijek nas fali :smt003
Svasta_vaterpolo
16-04-2006, 01:09
pricah s nekim ljudima o veslanju na nasem faksu..
uglavnom ispada da u krug odabranih uspiju upast samo oni koji imaju dobar staz otprije u veslackim klubovima...
/cut
Ja sam cesce pricao sa ljudima koji se bave tim veslanjem, a da ranije nikad nisu trenirili. Tako samo podji na te termine. Mislim da je jedina fora sto moras biti cest na treninzima, a ne svaka 2 mjeseca :smt005
A za kontakte (po 100x put, podji na stranicu faxa i imas sve kontakte na primjer ovdje (http://www.pravo.hr/isite_view_3/default.asp?ru=1140&sid=&akcija=&jezik=1) za veslanje.)
e sad, mene zanima, dal je moguce upast na to kao rekreativni pocetnik ( :smt003 ) uz naravno neke predispozicije koje smatram da imam...
jel zna netko kontakt brojeve..koga treba posevit da bi se upalo i sl. :smt012
Najvazniji uvjeti su ti zasigurno kondicija i odredjena fizicka snaga...mislim da ce te testirati na ergometru buduci da je to uobicajeni postupak kad se primaju pridoslice i na temelju tog se radi selekcija.
Ovo je plakat za sport na faksu, broj za veslanje je pri dnu :smt002
http://www.pravo.hr/isite_view_3/Downlo ... akat_2.jpg (http://www.pravo.hr/isite_view_3/Download/2006/04/11/plakat_2.jpg)
Svasta_vaterpolo
23-04-2006, 21:54
VATERPOLO MOMČAD PRAVNOG FAKULTETA :smt001
poziva sve studente našeg Fakulteta na godišnji Sveučilišni vaterpolo turnir koji će se održati na Bazenu u Utrinama od 24.-29.4. - te bodrenjem pomognu našu momčad u borbi za medalje.
Pravni fakultet igra u skupini B:
24.4. PON u 12h Pravni fakultet - Fakultet strojarstva i brodogradnje
26.4. SRI u 15h Pravni fakultet - Zagrebačka škola ekonomije i managementa
27.4. CET u 13h Pravni fakultet - Ekonomski fakultet /DERBI!/
28.4. PET u 14h Pravni fakutet - FER /DERBI!/
29.4. SUB 17h A1-B2, 18h A2-B1, 19h za 3 mjesto, 20h finale
:smt005
Svasta_vaterpolo
24-04-2006, 18:24
24.04., 12h, Bazen Utrine
Pravni fakultet - Fakultet strojarstva i brodogradnje 5:0
(2:0 - 1:0 - 0:0 - 2:0)
Boskovic 4, Ankon 1
------Svi nasi snovi------
----Sada su stvarnost----
------Imamo majice------
------Imamo majice!-----
Jedva cekam da razbijemo ZSEM...nece im tu pomoci BMW-i i Mercedesi koje su dobili od tate :smt004
PS...please ih razbijte...radi se o 50 kn oklade s jednim njihovim, a ocu te pare :smt003
Svasta_vaterpolo
25-04-2006, 02:30
Pa dodji u Utrine u srijedu u 15h, i vidi sto ce biti (i dovedi koga sa sobom jer imate tamo kafic pa da utrosite tih 50kn). :smt002
Pravo mozda nema najbolju ekipu na turniru, ali ima daleko uigraniju ekipu od svih, pa cemo se potruditi dobiti ih.
BTW ovaj ZSEM nije VERN nego nesto drugo pri Ekonomiji i navodno imaju jaaaaaaaako dobru ekipu. :smt013
A ako izgubis okladu, a budes nas najvjerniji navijac, javi se i Vaterpolo ekipa ce te utjesiti majicom ili ....
Jer ipak: Svi nasi snovi... :smt020
@Lucius: Hvala! :smt006
Svasta_vaterpolo
26-04-2006, 19:19
Pravo - ZSEM 15:3
(info&slike slijede veceras...)
Svasta_vaterpolo
27-04-2006, 01:00
Ovako je to bilo, prvo je kapetan okupio igrače u bazenu i nešto im rekao, onda su ga svi slušali, onda je kapetan graknuo pozdrav: "-Rimsko!" "-PRAVO!!!", u to su svi zapjenili bazen. :smt026
Onda je pocela utakmica i svi su bili nervozni, [-o<
onda je ZSEM poveo 1:0, onda su svi bili nervozni (opet),
onda je Pravo dalo par golova i uskoro je na semaforu pisalo 13:1 i svi su rekli da je to OK rezultat! \:D/
No, da ne bi bilo dosadno, igrači prava su prethodno promašili (bez pretjerivanja) 10tak kontri i 1 na 1 situacija #-o , dijelom zbog nervoze, a dijelom zbog fenomenalnog profesionalnog golmana ZSEMa!
Onda smo se jos malo igrali do kraja i zavrsilo je:
Pravni fakultet - Zagrebačka škola ekonomije i managementa 15:3 (1:1, 5:0, 4:1, 5:1)
Otprilike strijelci su bili: Šutija, Bernardi, Smiljanić (3+), Ankon, Bošković, Čavrak, Kusalić, Miše(2+), Vukić, Sučec, Štefan (2+), Vranjković.
http://img268.imageshack.us/img268/717/pb191962sem24xf.jpg (http://imageshack.us)
Bilo je lijepo vidjeti ovakav semafor u nasu korist jer tko zna kada cemo ga opet vidjeti, s obzirom na raspored koji slijedi!
Tesko je napisati tko je tocno dao golove jer mi je memorija limitirana, svakako znam da su oba nasa golmana postigla po gol, jedan je cak dao pucajuci sa svojega gola. Znam da je br.6 kojemu je cura bila u publici, odlucio atraktivno zavrsiti napad s igracem vise - ali napad nije zavrsi atraktivno, ali eto :smt007. Ostalo je bilo jako dobro!
Nekoliko slika momcadi:
Vaterpolo momcad Prava 06 (http://img268.imageshack.us/img268/1729/pb1919611pm.jpg), Vaterpolo momcad Prava 06 - jos uvijek ozbiljni (http://img268.imageshack.us/img268/1553/pb1919602ax.jpg), Slika momcadi za na zid (http://img178.imageshack.us/img178/2639/pb1919586ov.jpg), Ista slika, ali za mamu (http://img178.imageshack.us/img178/1046/pb1919599wm.jpg)
Sutra je derbi, Pravo - Ekonomija, pozivamo sve u Utrine u 13h! Jer postoji izgredna mogucnost da ce nakon danasnje utakmice, postovi biti puno kraci. Za ulazak u polufinale treba nam jos jedna pobjeda iz sljedece 2 utakmice!
@Murphy: Ne mogu prihvatiti tvoj poziv na pivu, mislim sto bi bilo kada bi se saznalo da ti vodis kladionicu, a ja namjestam rezultate? Ubuduce na PM? :smt002 Jedino ti savjetujem da, ako-Bog-da prodjemo u (polu)finale u subotu, dobitak utrosis u kaficu na bazenu Utrine, navodno vikendom imaju akciju 50% jeftinije (za sve!)
Svasta_vaterpolo
27-04-2006, 18:40
Pravni fakultet - Ekonomski fakultet /DERBI!/ 6:9
(3:3 - 3:3 - 0:0 - 0:3) :smt089
(Mise 3, Bernardi 2, ...)
Jako dobar derbi, kojeg je tek u posljednjoj cetvrtini presudilo nekoliko "cudnih" sudackih olduka, ali nije u nasem duhu kriviti suca za poraz. Još uvijek imamo i snove i logo i majice, i ocekujemo sutrasnji drugi derbi s FERom u 14h, u kojega mi ulazimo kao favoriti, a za prolaz dovoljan nam je i neriješeni rezultat! :smt016
STOLNI TENIS
Omiška 10 (preko puta SD Šara), petkom od 15-17h.
Ako ste zainteresirani navratite slobodno, nema ograničenja. Budite i vi dio nečega... valjda... Ne budite primitivni, ne sramite se...
ŽIVJELI!!! SPORTSKI POZDRAV!!!
*SUPERMAN*
05-09-2006, 23:36
Krecu nove prijave..
http://www.pravo.hr/isite_view_1/defaul ... d=&jezik=1 (http://www.pravo.hr/isite_view_1/default.asp?ru=1&gl=200609050000003&sid=&jezik=1)
Vuk SaMOtNjaK
09-09-2006, 20:02
evo nas opet ! :smt003
Obavijest - Mixed Martial Arts
budući da je je prošla godina svečana propala, kompići i ja smo se složili da bi mogli nešto organizirat ove godine, sad na početku... plan je ovakav, otići ću drugi il tjedan iza do Turkovićke na sastanak sportaša da ju pitam za dvoranu di bi mogli imati treninge... mislim da za to ne bi trebalo biti većih problema jer kad sam prošli put bio kod nje, nije odbila, neg je rekla da nabavim popis...
zato, molim lijepo sve vas koji ste zainteresirani, a trenirali ste ( ili trenirate ) neki od borilačkih sportova ili ste jednostavno entuzijasti, da mi pošaljete na private svoje podatke ( ime, prezime, godina faxa, broj indeksa ) i sport kojim se bavite ( il ste se bavili )... da nas se skupi desetak, mislim da bi to bilo dovoljno...
slobodno pitajte svoje frendove, proširite glas... što više to bolje
Vuk SaMOtNjaK
14-09-2006, 16:15
štovani kolega Lucius i ja bili smo danas na sastanku sportaša :
vijesti nisu tako loÅ¡e, rekli smo Turkovićki kakav nam je plan, a ona je nama rekla da je već bila u kontaktu s nekim frajerom s DIF-a, tak da bi se mogla sredit dvorana za nas ( dvorana za hrvanje )... sad ćemo još vidjet dal ćemo imat jedan il dva termina... mislim da će ispast neš iz toga
predao sam joj popis pa će mi se javit... kad neš saznam, odmah javim...
ako je još netko zainteresiran, nek mi pošalje podatke na PM
HOĆE BIT IŠTA od veslanja ili ovih vodenih sportova ili kojim slučajem čak borilačkih za cure...to je u nasem slučaju smjelo pitanje ali eto..ima li uopće što da funkcionira od tih sportova za cure osim odbojke...
veslanje je jos u stand-by poziciji... iako, idemo se malo družit sa drugim veslačima van zagreba...
Å¡to se tiče početka treninga i sl. pravodobno ćete biti obavjeÅ¡teni..
sad pitanje:
ima li ovdje stanovita Tonka, koja je zadužena za sport??
ako je, neka mi se pliz javi na PM...(tak mi je Saftic rekao)
Vuk SaMOtNjaK
20-09-2006, 19:32
HOÆE BIT IÅveliki kuracTA od veslanja ili ovih vodenih sportova ili kojim sluèajem èak borilaèkih za cure...to je u nasem sluèaju smjelo pitanje ali eto..ima li uopæe Å¡to da funkcionira od tih sportova za cure osim odbojke...
pročitaj moj prijaÅ¡nji post pa će ti sve bit jasno
ako plan uspije ( a ne vidim zaÅ¡to ne bi ), postojat će i sekcija za curu
zanimljivosti radi, na popisu koji sam predao Turkovićki je i jedna cura koje će možda dofurati i svoje frendice
pa slobodno navrati ( tj. prijavi se ) :smt006
Jel za koĹĄarku vrijedi ovo
Treninzi ce poceti 01.10.2006. i ne zna se jos u kojem terminu!
A ĹĄta je sa teretanom? :)
kao i obicno dragi studenti ,pravnoga fakulteta u zagrebu, biti cete obavijesteni na vrijeme (?). i vrlo ljubazni zaposlenici istog vrlo rado ce vam pomoci i odgovoriti vam na sva pitanja koja vam nisu jasna. a sto se tice ostalih sportova koji nisu navedeni-ZABORAVITE! ove akademske godine,koja sluzbeno pocinje za koji dan,jedva smo uspijeli dobiti tjelesni,s obzirom da je prosle godine pocetni odaziv bio velik ali na kraju nije dolazilo vise od pola prijavljenih,pa su doticni zakljucili da se njima ne isplati iznajmljivat dvorane na kinezioloskom fakultetu ako studenti ne pokazu dovoljan interes.stoga,budite zadovoljni da nam i ovo nude,jer je upitno dali ce tako biti i do kraja godine.
Svasta_vaterpolo
29-09-2006, 02:24
HOĂE BIT IĹveliki kuracTA od veslanja ili ovih vodenih sportova ili kojim sluèajem èak borilaèkih za cure...to je u nasem sluèaju smjelo pitanje ali eto..ima li uopĂŚe ĹĄto da funkcionira od tih sportova za cure osim odbojke...Vaterpolo ce vjerovatno krenuti u 11. mjesecu ;-) :!:
zna li iko ista o plivanju???
Ja sam bio oko 10.9 i pitao za plivanje, ali mi je ona Ĺžena rekla da toga nema. MoĹžda stariji studenti znaju neĹĄto viĹĄe...
evo nas opet ! :smt003
Obavijest - Mixed Martial Arts
buduÌi da je je proťla godina sveèana propala, kompiÌi i ja smo se sloŞili da bi mogli neťto organizirat ove godine, sad na poèetku... plan je ovakav, otiÌi Ìu drugi il tjedan iza do TurkoviÌke na sastanak sportaťa da ju pitam za dvoranu di bi mogli imati treninge... mislim da za to ne bi trebalo biti veÌih problema jer kad sam proťli put bio kod nje, nije odbila, neg je rekla da nabavim popis...
zato, molim lijepo sve vas koji ste zainteresirani, a trenirali ste ( ili trenirate ) neki od borilaèkih sportova ili ste jednostavno entuzijasti, da mi poťaljete na private svoje podatke ( ime, prezime, godina faxa, broj indeksa ) i sport kojim se bavite ( il ste se bavili )... da nas se skupi desetak, mislim da bi to bilo dovoljno...
slobodno pitajte svoje frendove, proĹĄirite glas... ĹĄto viĹĄe to bolje
Da jos jednom izreklamiram :-D
i dodam malo Rockyja za nabrijavanje:
http://www.youtube.com/watch?v=yAZG0z2TA3s
specialized
29-09-2006, 21:22
Čitam ja ove postove i nemrem vjerovat - pa na kakve vi to ideje ljudi dolazite - tenis, borilački sportovi... ples, vodeni sportovi!!! Dobro da niste predložili jedrenje ili curling (za one koji neznaju Å¡to je curling http://en.wikipedia.org/wiki/Curling) Do proÅ¡le godine nismo imali niÅ¡ta dakle možete bit sretni s onim tamo nabrojanim. Nabrajate ko da ste uplatili neki predobar hotel sa all inclusive a ne pravni fax
Vuk SaMOtNjaK
30-09-2006, 10:42
Čitam ja ove postove
sam ti i dalje čitaj :smt005
i nemrem vjerovat
ni ja
Do prošle godine nismo imali ništa dakle možete bit sretni s onim tamo nabrojanim. Nabrajate ko da ste uplatili neki predobar hotel sa all inclusive a ne pravni fax
jako sam sretan jer... ja sam sretan ako si i ti sretan :smt057
kakve stvari joÅ¡ neću čut
ne vidim zaš bi bilo loše izborit se za bilo što što ti fax može pružit
sjetimo se samo love kojom naš fax raspolaže i da je ove godine povišena upisnina za 100 kn pa onda love od prijavnica, raznih molbi itd...
to su milijuni kuna pa ako mi fax ne može omogućit da se bavim nečim korisnim ( ne tražim da mi nabavlja žižu :smt033 ) onda ga možeÅ¡ hebat
al opet mi nije jasan tvoj post
znam da si ljubomoran :smt007
jug je nas
30-09-2006, 21:08
zna li iko ista o plivanju???
Ja sam bio oko 10.9 i pitao za plivanje, ali mi je ona Ĺžena rekla da toga nema. MoĹžda stariji studenti znaju neĹĄto viĹĄe...
evo danas sam saznao da ima i plivanja (na bazenu mladosti na savi-2 puta tjedno utorak i srijeda od 14 do 15 sati)
inace,ima i tenis
odbojka počinje sljedeći tjedan
termini ponedjeljak, četvrtak od 17:00 - 18:30 na KinezioloÅ¡kom fakultetu na Savi (DIF)
traže se mlade nove nade, pogotovo mužjaci pa stoga možete zaključiti i da ima mnogo cura hehe. stoga se pojavite tamo!!!
sija
Curling je predobar sport. Mislim da cak Hrv. ima repku iz tog ali nemam pojma di se igra. Definitivno super sport
Uvijek sam htio probati :) makar bio covjek s metlicom :-D
morenita
02-10-2006, 00:04
hey V...jel to sigurno da odbojka pocinje 2.10?!
ja naravno dolazim!!!
je da san zensko....al jebi ga!
:D
gle ako je problem pa tu nema informacija kad i koja dvorana ( ili da li uopce ), samo mi javite na pm koji sport pa cu ja pitat na difu profe dal ima sto za pravni fax ove god i kad...kad sam vec apsolvent tamo,da to malo i iskoristim :D
na faksu nema uopce nikakvih obavijesti ja sam sad bila,a na difu sam isto bila i oni vec imaju raspored za nas faks kad je koji sport,po tome teretana je od 20-22 h, kosarka je cetvrtkom neznam jel od 17 h ili 18 h pa do 19 h,za ostale nisam pitala.
nema jos nista od tjelesnog,dif nije dobio potvrdu od naseg faksa tako da zasad jos nista,ova informacija je direktno s difa!
istina jos nista, dif u rasulu, nastala je neka komplikacija sa ixicama pa je sve navrat-nanos na faxu.
plivanja nema veze sa kinfa jer i oni moraju unajmiti termine na mladosti za nastavu plivanja i vaterpola.vecina faxova ima plivanje kao alternativu tjelesnom, pa tako ljudima daju po prugu - dvije iza 12h na mladosti.
Vuk SaMOtNjaK
15-10-2006, 18:41
jel zna netko u koliko sati je petko sastanak sportskih udruga???ja sam danas bio na tmt3, pa kao i prošli tjedan tamo nikog osim debatnog kluba nije bilo....ako ko nesto zna za plivanje ili tenis neka javi...danke šen
znam da je to znalo bit tim danom u 12 sati
al nemoj me uzet za riječ
ne znam dal se još uvijek održava
*SUPERMAN*
15-10-2006, 23:12
Ovako pise na stranici pravo.hr : http://www.pravo.hr/isite_view_3/Downlo ... akat_2.jpg (http://www.pravo.hr/isite_view_3/Download/2006/04/11/plakat_2.jpg)
OBAVIJEST!
SVI KOJI Ĺ˝ELITE IGRATI STOLNI TENIS (NIJE BITNO DAL STE POĂETNICI, REKREATIVCI ILI ONI MALO BOLJI) DOĂITE PETKOM OD 16 - 18:30 SATI U OMIĹveliki kuracKU 2. TO JE NA KNEĹ˝IJI, U DVORIĹveliki kuracTU CRKVE MARIJE POMOĂNICE. VIDIMO SE!
P.S. NIJE POTREBNO PRIJAVLJIVATI SE.
*SUPERMAN*
17-10-2006, 22:42
Problem je u tome sto se na tom terminu skuplja ekipa od koje 90% ne zna igrati kosraku,to je ekipa koja zna tu i tamo otic na neki kvazi hakl na skoslokm. Pet na pet je druga prica,ekipa koja bi mogla to odigrati ili nema vremena jer npr. ima treninge za klub ili im se neda. Ja znam makar iz videnja dosta ekipe koja je ili trenirala ili jos trenira ali ne znam kako skupit tu ekipu... Otici cu na taj prvi sastanak da vidim kako to izgleda ali ne ocekujem previse... :(
Vuk SaMOtNjaK
17-10-2006, 23:19
evo ( bečki ) dječaci, imamo dvoranu !!! ( a i Hrvatsku :-D )
već sam lagano izgubio nadu, al DIF ipak nije ispao papak od faxa i dao nam je čak 2 termina -->
Utorak 18 - 19 sati
Četvrtak 18 - 19 sati
Dvorana K / DIF
mislim da je to sasvim pristojno s obzirom da do sad uopće tog nije bilo " u ponudi "
danas me na mob nazvala žena s DIF-a koja se bavi terminima za sport na DIF-u i razgovarali smo o tome... ima nekih stvari koje bi ona trebala raspraviti s Turkovićkom jer ipak ona raspolaže novcem... npr. ispalo je da je DIF rezervirao za borilačke sportove Pravnog fakulteta čak 5 termina ( od ponedjeljka do petka ) pa je pitala MENE kak to da smo mi ipak uzeli samo 2... ja sam samo problijedio :D
nevertheless, imamo ta 2 termina i mislim da je to sasvim solidno za početak... predložio bi da svi koji su mi se javili, a i oni koji nisu, al su zainteresirani dođu u utorak i da se organiziramo...
postoji mogućnost da ćemo imat nekog "trenera" s DIF-a Å¡to nije tak loÅ¡e jer nam može pokazat par stvari, ak nam neće pasati, možemo se sami organizirat...
budući da sam već iÅ¡ao na odbojku na DIF, skužio sam par stvari pa bi bilo dobro da se svi nađemo 15 do 6 u predvorju DIF-a jer nam treba vremena da se preskinemo i to, a da ne gubimo previÅ¡e vremena...
to igranje za faks je bezveze ako nas nitko ne vodi. termin je stvarno loĹĄ.
Jel ne moŞete nekoga na neki naèin izabrati? Nekoga tko zna ljude, zna koťarku i nadasve tko ima VOLJU.
Ĺveliki kuracto se tièe termina, jel postoji moguènost da koĹĄarka dobije dva( imaju ga aerobic, teretana i hrvanje )?
Vuk SaMOtNjaK
20-10-2006, 02:55
poÅ¡tedit ćemo te na sparinzima, ne želimo obogaljenog studentskog predstavnika :D
NAPOMENA ZA SVE : poželjno je da dođemo svi u utorak, 15 do 6 na DIF radi organizacije i tog i da vidimo ko će sve dolaziti i kada...
btw, do sad mi se javilo par ljudi anonimusa koji misle doći pa bi moglo biti zanimljivo... ima i cura :smt041
sutra ću kontaktirat s ženom s DIF-a da se raspitam točno joÅ¡ za sve i dal ćemo imat kakvog demosa il trenera
*SUPERMAN*
20-10-2006, 18:10
Jel danas sastnak u 14.30 za predstavnike?
Hvala ekipo na odogovura na moje pitanje... Dosao sam danas tamo kad ono debata i pogled upucen meni u stilu '' Jel ovaj normalan?!''
Vuk SaMOtNjaK
21-10-2006, 15:20
Govorio sam o svojim redovnim sparinzima...s vama cu rado u klinc (ak cemo po boksackim ili muay thai pravilima) :-D
malo muške ljubavi ne škodi :-D
ON --> kontaktirao sam opet sa ženom s DIF-a
opet mi je potvrdila da za nas ima 5 predviđenih termina, a da je naÅ¡ fax ( Turkovićka valjda ) odabrao samo ta 2... tak da najvjerojatnije navedeni termini ( utorkom i četvrtkom od 18 - 19 ) ostaju... pitao sam dal ćemo dobiti kakvog trenera, a odogovor je --> negative :D
postoji mogućnost da dobijemo kakvog demosa Å¡to nije loÅ¡e jer je pravilo na DIF-u da demosi mogu biti samo apsolventi pa bi nam mogao pokazati osnove nekog sporta ili u krajnjem slučaju sparirati s nama...
jug je nas
22-10-2006, 15:50
gospodo,jel neko zna sta je vise s tim plivanjem???pise na str od faxa da se nazove na 098867582-al se nitko ne javlja!!!!ako netko nest uspije pitat molim ga nek javi....
Svasta_vaterpolo
23-10-2006, 11:23
Pozdrav svima! Za razliku od svih sportova vaterpolo je najzeznutiji, jer dvorane ugovara fax, a pri bazenu posreduju studenti koji malo toga mogu odluciti.
Predani su papiri za sklapanje ugovora o bazenu i prema najoptimisticnijim prognozama trebali bi krenuti 8.11. (srijeda) u 14h, ali do tada se javite na ovaj gore br.! :D
Htio bi reci, da u zadnjih par godina Pravo nije imalo plivacku reprezentaciju, pa su se prosle (i jedine) godine termini koristili samo za vaterpolo. Ali ako ima interesanata za plivanje samo se javite, pa cemo pokusati nesto dogovorit! ;-) ;)
Takodjer, ako jos nekoga interesira vaterpolo, neka se slobodno javi na mail, mob. itd. :!:
jel ima momcad zenskog rukometa?
ja sam zvala onaj kontakt broj, javio mi se taj (ljubazni, valjda difovac) frajer koji vodi rukomet, kaze da ima dosta cura i da svratim ovaj èetvrtak, u 18 h
Svasta_vaterpolo
23-10-2006, 16:49
jel ima momcad zenskog rukometa?
ja sam zvala onaj kontakt broj, javio mi se taj (ljubazni, valjda difovac) frajer koji vodi rukomet, kaze da ima dosta cura i da svratim ovaj èetvrtak, u 18 hNije to DIFovac, to ti je stariji kolega sa faxa :-)
Svi voditelji sportova/kontakt osobe su studenti Prava! :-D
Vuk SaMOtNjaK
25-10-2006, 02:02
Ima li prezivjelih s Fight Cluba...bilo je hebeno! Malo nekoordinirano, ali ipak smo tamo prvi put...Radili middle-kick s Vukom, Vuk i jos jedan lik su radili parter dok sam ja Zerou ukratko demonstrirao boksacku tehniku, kasnije smo nas dvojica malo sparirali...ma do yaya!
LOL, da, bilo je dobro ( za prvi put ) :smt027
glavno da smo se skupili prvi put da vidimo kak će to funkcionirati... za one koji nisu bili ( :smt031 ), uvjeti treniranja su dobri... dvorana je prostrana, 10-15 ljudi bi unutra moglo bez problema trenirati... postoji vreća pa dobro dođe za zagrijavanje i ispucavanje nakon treninga...
doÅ¡lo je i 4-5 cura koje su rekle da će doć idući put ( živi bili pa vidjeli ) pa ak ima cura koje se srame jer su tam "samo" dečki, nek slobodno dođu
:smt023
sam termin i nije predug, brzo je danas proÅ¡lo vrijeme... prema raznovrsnosti naÅ¡ih vjeÅ¡tina, napravit ćemo sekcije prema tehnikama ( ručne tehnike, nožne tehnike i parter ) tak da svatko može nać neÅ¡to za sebe...
svi koji dođu ( bez obzira jel su trenirali kaj il ne ), dobrodoÅ¡li su !
:smt118
@ konzerva --> termin se neće mijenjati kolko je meni poznato... ak nemreÅ¡ dolazit utorkom, dođi u četvrtak i obratno...
pozdrav svima koji su danas skup sa mnom prolijevali znoj ! :smt026 :smt066
vuk jel dolazi ekipa sa upravnog u obzir za taj fight klub? ;)
Pravo, socijala, upravno...ma ne trebaju uopce studirat, sve primamo :)
Vuk SaMOtNjaK
27-10-2006, 01:27
vuk jel dolazi ekipa sa upravnog u obzir za taj fight klub? ;)
LOL :D
tebe uvijek primam
nije važno dal si uprava, socijalno il pravo, svi mogu
ak imaÅ¡ joÅ¡ nekog ko bi htio, nek slobodno dođe
( joÅ¡ ćemo se čut oko toga )
OBAVIJEST --> idući trening je utorak u 18 sati isto kao i ovaj tjedan... u četvrtak treninga NEMA zbog blagdana...
inače, za sve one koje zanima, termini se neće mijenjati, nit je to moguće... pričao sam opet sa ženom s DIF-a... nije DIF zeznuo stvari, nego naÅ¡ fax... probao sam iskamčit neke druge termine, ali džabe sam krečio...
i da, svi koji dolaze u utorak nek uzmu opremu koju ima bez obzira radilo se o fokuserima, Å¡titnicima il nečem drugom...
skoro zaboravih, tjedan iza Svih svetih trebali bi dobiti voditelja ( LOL )... to će biti neki demos... nisam siguran koliko nam on treba, al dobro dođe, bar za spariranje...
Mene zanima sto je s aerobikom...prosli utorak smo dosle i cekale da dodje voditelj/voditeljica a kad tamo lijepo nam objasnili da je pravni fakultet iznajmio dvoranu, ali ne i voditelje =D>. Ima li kakvih novosti u vezi voditelja i daljnjeg odrzavanja aerobika???
Ăuo sam da navodno ima sad i neka bilderska sporstka sekcija na pravu i da ima dvoranu za treninge tamo na kinezioloĹĄkom. Jel mi moĹže netko reĂŚi kak to izgleda?
Pilderska sportska sekcija? Aha...sigurno mislis na teretanu :-D pa ono...dodjes u termin koji ti pise i treniras na spravama, nema tu velike mudrosti. Ak si mislio da ce se radit po nekom programu, prevario si se ;)
ajd mi pliz recite jel se može još prijavit za plivanje, aerobic ili teretanu i di? i jel to ono, slobodno plivaš, rekreiraš, zezaš se i to ili te netko nadzire, štopa vrijeme & shit... :-D
ajd mi pliz recite jel se moĹže joĹĄ prijavit za plivanje, aerobic ili teretanu i di? i jel to ono, slobodno plivaĹĄ, rekreiraĹĄ, zezaĹĄ se i to ili te netko nadzire, ĹĄtopa vrijeme & shit... :-D
prijavljujes se u referadi, mislim da u skriptarnici ili u Juri imas papirice za prijavu. Nakon Svih Svetih trebali bismo dobiti neke demose iz svih sportova, tak da se to sve pokusa dovesti u red...al kak ce funkcionirati, ne znam
Kancelar
29-10-2006, 18:11
Ăuo sam da navodno ima sad i neka bilderska sporstka sekcija na pravu i da ima dvoranu za treninge tamo na kinezioloĹĄkom. Jel mi moĹže netko reĂŚi kak to izgleda?
Pilderska sportska sekcija? Aha...sigurno mislis na teretanu :-D pa ono...dodjes u termin koji ti pise i treniras na spravama, nema tu velike mudrosti. Ak si mislio da ce se radit po nekom programu, prevario si se ;)
Aha, pa to je dobro, tako sam si i zamiĹĄljao. Ĺveliki kuracta ĂŚe nam tu nekakav program uopĂŚe?! Bitno da imamo prostor i sprave.
Vuk SaMOtNjaK
30-10-2006, 01:09
žal mi je što nisma došao u èetvrtak vuèe,nisam mogao stvarno...doðem sigurno u utorak...jel bilo kakve ekipice ovaj èetvrtak?
ma sve ok, na kraju ni ja nisam iÅ¡ao jer fakat nitko od meni poznatih nije mogao doć pa sam i ja odustao... vjerojatno sam zeznuo one 4 cure koje su rekle da će doć ( + joÅ¡ neke ljude koji su mi se javili prek moba ), al kaj da radim :smt059
nadam se da će ipak ti ljudi navratit sad u utorak
bilo bi super da svi oni, koji mogu dolazit samo utorkom, dođu svaki put da se stvori neki kontinuitet i da nekaj napravimo jer... ipak je to samo sat vremena...
sad u utorak trebali bi doć bar 15 do 6 na DIF da se preskinemo i uđemo u dvoranu navrijeme jer tak i tak ima tam lokalnih papaka koji nam uzurpiraju dvoranu :smt117
@ Medeja --> ove godine je organizacija sportova na najnižoj razini, a za to je kriv samo naÅ¡ fax... pričao sam sa ženom s DIF-a koja dila s terminima i rekla mi je neke stvari koji su utjecale na taj kaos...
dosta aktivnosti nema svoje voditelje, tj. demose ( bor. sportovi i aerobik )... DIF ih ima u ponudi ( LOL ), al to Turkovićka do sad nije organizirala...
zaÅ¡to ? ne znam... pravo čudo da smo iÅ¡ta dobili
Pa to je sramota!! kako ih nije sram onda uopca pozvat studete i studentice na sport a ne omogucit im voditelje?I jos kao postoje neke kvazi prijave.Na kraju krajeva, voditelja je prosle godine i sve je bilo odlicno.Kakav je to uopce aerobik ili bilo koji sport koji zahtijeva voditelja bez voditelja!Za sjest i plakat...kad vec ne mozemo vjezbat!
Ja dolazim sutra na DIF 15 do 18,a ťto se tièe cura i aerobika...mogu sa sa nama valjati po strunjaèama...to je isto dobra vjeŞba :-D
Vuk SaMOtNjaK
31-10-2006, 01:03
Pa to je sramota!! kako ih nije sram onda uopca pozvat studete i studentice na sport a ne omogucit im voditelje?I jos kao postoje neke kvazi prijave.Na kraju krajeva, voditelja je prosle godine i sve je bilo odlicno.Kakav je to uopce aerobik ili bilo koji sport koji zahtijeva voditelja bez voditelja!Za sjest i plakat...kad vec ne mozemo vjezbat!
znam, kažem ti, tu je zeznuo naÅ¡ fax, ali i DIF jer nisu navrijeme oglasili među studentima da traže voditelje... srećom, nama ne treba voditelj pa se možemo snaći i bez njega ( joÅ¡ i bolje )... al kaj se tiče aerobika i fitnessa, trebali bi vam nać nekog...
vidimo se sutra svi 15 do 6...
Da sick,cro i ostali koji su se Şalili da nisu bili pozvani...joť jednom,doðite danas na DIF...i ponesite kakve palice da svladamo onu gorilu ako bude danas opet tamo :lol:
Evo malo fotki sa fight-cluba :-D
http://img509.imageshack.us/img509/200/dsc00082mc7.jpghttp://img521.imageshack.us/img521/1259/dsc00083lv9.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/521/dsc00084rq1.jpghttp://img521.imageshack.us/img521/1385/dsc00085jl8.jpg
i na kraju, malo taekwondoa na vreci
http://rapidshare.com/files/1455817/MOV00017.3gp.html
join the darkside! :-D
Solidno ĹĄora momak..
Mogao bih i ja navratiti koji put..
malimrav85
31-10-2006, 20:09
Kolko vas je bilo?
Kolko vas je bilo?
sestorica...ovo su samo promo-pics :)
malimrav85
31-10-2006, 20:11
Kolko vas je bilo?
sestorica...ovo su samo promo-pics :)
samo najzgodnijih,vidim... :-D
po promociji na "sve ťto nije vezano za fax" oèekivala sam neke bolje slike :(
po promociji na "sve ťto nije vezano za fax" oèekivala sam neke bolje slike :(
pusti pusti..tko moze isfurati havajke a ne izgledati blesasto u njima zasluzuje prolaz..
al ocekivah da su u akciji ipak s necim drugim a ne samo s vrecom :-D
Lucius Veratius
01-11-2006, 00:13
Deèki napalio sam se. :-D
Žao mi je kaj ne mogu dolaziti pa su cure zakinute za slike mojeg znojnog sexy tijela. Kaj se moŞe...
Vuk SaMOtNjaK
01-11-2006, 01:26
kao što možete vidjet sa slika, bilo je zanimljivo
:D
( bez nekih gej primisli )
bilo nas je taman da napravimo jedan dobar trening... bilo je svega : vreće, boksa, hrvanja itd...
uostalom, pogledajte filmić jer demonstracija je fakat dobra 8)
u četvrtak nema treninga, al u utorak po starom !
.........zbog vise sile (citaj: utakmice) nisam dosao.......ali cu se pridruziti puku u treninzima sljedeci utorak..........
Molim lijepo,havajke su bile preporod nakon onih kratkih hlaèa proťli put... :-D
Molim lijepo,havajke su bile preporod nakon onih kratkih hlaèa proťli put... :-D
sta, prosli su te put decki slatarili jer ti nisu mogli odoljeti u sorcu? :lol:
konzerva
01-11-2006, 13:14
bilo je akcije!
ja sam se upustio u hrvanje s profiĂŚem Vukom, i preĹživio!
bilo je akcije!
ja sam se upustio u hrvanje s profiĂŚem Vukom, i preĹživio!
nis, morate organizirati jednom tak neki javni fajt pa da dodemo i navijamo :D
A ovo je kao bilo na skrivenoj lokaciji...i jos smo se zakljucali unutra da nas nitko ne moze vidjet :smt044
A ovo je kao bilo na skrivenoj lokaciji...i jos smo se zakljucali unutra da nas nitko ne moze vidjet :smt044
pa necemo amatere gledati valjda :lol:
Vuk SaMOtNjaK
02-11-2006, 01:50
Molim lijepo,havajke su bile preporod nakon onih kratkih hlaèa prošli put... :-D
LOL istina :-D
ove ti bar nisu pukle po šavu :D
ja sam se upustio u hrvanje s profiæem Vukom, i preživio!
nisam Walker, al sam po jačini tu negdje :smt027
e, sve me boli ! cijela leđa i vrat... to me joÅ¡ onaj mali lik ubio kad sam se hrvao s njim :smt117
konzerva
02-11-2006, 09:40
e, sve me boli ! cijela leða i vrat... to me joť onaj mali lik ubio kad sam se hrvao s njim :smt117
da,da on te ubio...pih
join the darkside! :-D
trying to :D
Poslala Vuku privat, al me doticni uopce ne dozivljava. Faca 8)
Alzo, otprilike imam pojima di je dif, al dvorana k? Ajd dobro, snaci cu se..
Oprema za fajt? Sad pokusavam po slikama skuzit podlogu u dvorani, s obzirom da su decki bosi valjda neka podvrsta tatamija - dobro, patike mi ne trebaju.
Rukavice isto ostale doma, vrece ima, al s obzirom na zadnji ozbiljan trening pred dve god, iskreno se nadam da imate kakve fokusere.
Nisam zicer za veceras, u utorak sam tamo.
Pa se obracunam s Vukom :smt077 :-D
Poz
Svasta_vaterpolo
02-11-2006, 14:42
Updejtirane su stranice faxa u vezi vaterpola (http://www.pravo.hr/isite_view_3/default.asp?ru=1555&sid=&akcija=&jezik=1)(click!) i plivanja (http://www.pravo.hr/isite_view_3/default.asp?ru=1350&sid=&akcija=&jezik=1)(click!) pa neka zainteresirani pogledaju!!! :-D :-D :-D \:D/
Svakako, vaterpolo pocinje 15.11. (srijeda), ako nesto ne iskrsne, a plivanje 22. ili 29.11., od 14h do 15h na Savi.
Svatko tko zna drzat loptu i plutat na vodi (a to je radio vec prije u zivotu) neka se obavezno javi i pojavi!!!! ;-)
Vuk SaMOtNjaK
02-11-2006, 17:09
e, sve me boli ! cijela leða i vrat... to me još onaj mali lik ubio kad sam se hrvao s njim :smt117
da,da on te ubio...pih
vidio bi tebe snagatoru, on je Brus Li u malom
@ dorro --> imaš private
sto je to s tim sahovskim turnirom sutra? otkud pak sad to? u cijoj organizaciji? mozemo doc samo gledati ili se i moze zaigrati?
sto je to s tim sahovskim turnirom sutra? otkud pak sad to? u cijoj organizaciji? mozemo doc samo gledati ili se i moze zaigrati?
kakav turnir? pa nisam u ZGu trenutno, a bio sam proťli petak na "sastanku" i nije bilo rijeèi o turniru. :evil:
postoje sastanci??? sah??? zasto ja to ne znam :shock:
ne znam zasto ne znas. :)
ma takozvani sastanak, proĹĄli put je bilo prvi put.
Gdje si èula za taj turnir?
postoje sastanci??? sah??? zasto ja to ne znam :shock:
Nisi pitala? :-D
kontakt broj za turnir stoji na http://www.pravokutnik.net ...valjda dobijes more info
098/ 975 4450
Švabosanac
02-11-2006, 22:32
kad su vam treninzi u kolko tocno ??
Vuk SaMOtNjaK
08-11-2006, 18:53
da se osvrnem malo na jučer...
kao i uvijek, trening je bio dobar :smt023
jest da smo kasnili 15 minuta zbog gužve uz prometu, al neću sad...
od muške ekipe, pridružio nam se još jedan forumaš --> Sickboy koji je dokazao da je dovoljno kvalitetan za nas :smt027
zanimljiva vijest za ženski rod je ta Å¡to nam se pridružila i jedna cura koja udara prilično dobro, ipak je trenirala savate boks godinama... tak da sve cure kojima je bed, možete doć jer ćete imat s kim klafrati :D
joÅ¡ jedna novost je ta Å¡to smo konačno dobili demose koji je ekspert u judu pa je on zadužen da nam pokazuje bacanja, samoobrane, ruÅ¡enja i parter...
tak da nam se slobodno mogu pridružiti i oni koje samo zanima taj dio jer do sad nismo imali nekog kvalificiranog čovjeka koji bi nam pokazivao i taj element...
eto, atmosfera je dobra, treninzi su dobri... tak da svi ste pozvani
:smt035
eto, atmosfera je dobra, treninzi su dobri...
i decki rade jedni drugima hickeyje :-D
joť jedna novost je ta ťto smo konaèno dobili demose koji je ekspert u judu pa je on zaduŞen da nam pokazuje bacanja, samoobrane, ruťenja i parter...
a jel se u taj dio mogu prikljuciti i cure?to je ipak malo zanimljivije od tracanja..
@murphy
pa naravno da si rade hickeye, to cim je sick dosao :-D
eto, atmosfera je dobra, treninzi su dobri...
Po sto milijunti put,to nije hicki nego me Vuk drĹžao u parteru...i dosta o tome,svi me veĂŚ zajebavaju,a stara me pitala jel sam se htio objesiti.
Po sto milijunti put,to nije hicki nego me Vuk drĹžao u parteru...i dosta o tome,svi me veĂŚ zajebavaju,a stara me pitala jel sam se htio objesiti.
Ae dobro, kaj se pjenis odmah :)
Vuk te drzao u parteru...zubima...za gusu :o
OK...prestajem sad...
Enivejz, dodjite nam na fight club, vidite da je veselo :-D
A jesi skuĹžio da jedino mi komentiramo i stavljamo slike...nama je jedino dobro valjda :lol:
They don't know what they're missing...wild, young, sweaty boys...
...to je uostalom i privuklo sicka :-D
Lucius Veratius
08-11-2006, 23:02
UĹžasno mi je Ĺžao kaj mi ne paĹĄe termin treninga, no jednom ĂŚu doĂŚi da vidim kaj ima.
Serem. DoĂŚi ĂŚu tamo da ubijem Boga u Vuku. :-D
još jedna novost je ta što smo konaèno dobili demose koji je ekspert u judu pa je on zadužen da nam pokazuje bacanja, samoobrane, rušenja i parter...
a jel se u taj dio mogu prikljuciti i cure?to je ipak malo zanimljivije od tracanja..
Naravno da mogu................
8)
Naravno da mogu................
8)
i one zle :badgrin: ?
Uletavam ja sinoĂŚ na DIF, zbunjeno pitam Ĺženu na porti gdje, di, ĹĄta, dvorana K?
Žena nadrkana po sluŞbenoj duŞnosti (znaèi, nemamo samo mi Stanu :-D )
"U dvorani za judo"
Ja:"?" - "To vam je pored dvorane za rukomet" ona veÌ histerièna.
"A to je?"
Ova se snebiva, na faci izraz ĹĄoka/nevjerice/i "jel ti mene zajebavaĹĄ?"
Umjesto da konaèno veli di je to, pita koji sam faks (valjda skuzila da je nemoguÌe da neki difovac ne zna za dvoranu K)
"Pravo" - "Ah....ravno!"
Doèepam se ja nekako dvorane, tamo jedna cura radi kate, deèki mlate po vreÌi i fokuserima. Interesting.
Odradili trening, kad uletava neka ekipa, poklone se prije nego uðu u dvoranu, svi prosjek 35-40 god u starim poluraspadnutim kimonima.
Ovo bi moglo biti zanimljivo mislim si ja, pa ostala da odgledam trening.
Nakon poèetnog razgibavanja, ovi nastavili, uz naglaťeno disanje.
U jednom trenutku su svi uglas poèeli "Mhmmmmmm" - zatvoriť oèi i pomisliť kako si u budistièkom hramu.
Ok, ovo mi je dosta za veèeras, mislim si ja i bris.
Vuk SaMOtNjaK
10-11-2006, 16:02
to je trebala ostati tajna :smt089
pa nego dašta
tak i tak lik stoji tam besposlen jer mi većinom radimo nekaj svoje... lik će ti to drage volje pokazati, a i kao Å¡to rekoh, stručan je ( njegov Citat : " Znam 500 bacanja " :smt023 )
trening je dost kratak, traje samo sat vremena... carpe trening
Po sto milijunti put,to nije hicki nego me Vuk držao u parteru...i dosta o tome,svi me veæ zajebavaju,a stara me pitala jel sam se htio objesiti.
ne daj se, to što smo radili je naša stvar :smt117
[quuote="Lucius Veratius"]Užasno mi je žao kaj mi ne paše termin treninga, no jednom æu doæi da vidim kaj ima.
Serem. Doæi æu tamo da ubijem Boga u Vuku.[/quote]
Sereš
namjerno si se nakrcao obvezama u to doba tak da bi imao ispriku da ne dođeÅ¡ jer se bojiÅ¡
chicken :cloppy:
@ --> ko je sve jučer bio ?
Svasta_vaterpolo
13-11-2006, 13:56
Ovaj tjedan ne pocinje vaterpolo. Najvjerovatnije cemo poceti iduci tjedan tj 22.11., takodjer to znaci i da plivanje pocinje 29.11.
Vuk SaMOtNjaK
13-11-2006, 17:39
sutra sve po starom
lokacija --> DiF, iza boksaÅ¡ke vreće :D
Odradjen jos jedan kvalitetan trening.......u kojem su moja malenkost i Vuk izvukli deblji kraj...
....naime dobili smo po lampi........ja od Vuka i vrece koju je zero podmuklo opalio tako da me skoro pogodila u nezgodno mjesto......dok je Vuk pobrao batina od cura.............tko je gore prosao?! Ne znam, odlucite sami.......
Murphy je strajkao.....dok se kitty unatoc svojim izjavama nije pojavila.......
Murphy je strajkao.....dok se kitty unatoc svojim izjavama nije pojavila.......
htjela sam doci s murphyjem, ali me zero previse zivcirao tak da njemu zahvali sta nisam dosla 8)
ali mozda dodem slijedeci put :-)
konzerva
15-11-2006, 15:26
blabla kenj kenj
kljuèna rijeè
blabla kenj kenj
kljuèna rijeè
e pa bas cu doci , nisam ziher dal odmah slijedeci put, al jednom hocu pa ce biti http://www.mioc.hr/other/forum/images/smiles/boks.gif, pa cu vas nakon toga sve istuci :-D
Vuk SaMOtNjaK
16-11-2006, 01:01
Odradjen jos jedan kvalitetan trening.......u kojem su moja malenkost i Vuk izvukli deblji kraj...
....naime dobili smo po lampi........ja od Vuka i vrece koju je zero podmuklo opalio tako da me skoro pogodila u nezgodno mjesto......dok je Vuk pobrao batina od cura.............tko je gore prosao?! Ne znam, odlucite sami.......
ti si gore prošao :-D
ja sam bio u bezizlaznoj situaciji
brijem da cu se i ja pojavit sljedeci petak....
:!:
Pa ono...good luck, javi nam kog si vidio tam...
mi smo utorkom i cetvrtkom :-D
JuraFutsal
16-11-2006, 14:40
Mali nogomet je pon. i sri. od 11 i 30 do 13. Velesajam, paviljon broj 23, Ĺveliki kuracD Hotanj. Informacije na 098 386 229. Jura
Pa ono...good luck, javi nam kog si vidio tam...
mi smo utorkom i cetvrtkom :-D
:lol:
onda u utorak.... 8)
Danas je bilo krvavo...pucala je koza na sakama i nogama od udaraca 8)
jug je nas
16-11-2006, 21:27
kad viťe poèinje to plivanje/vaterpolo???
Fuck,zaspao sam danas kad sam doťao doma...Vuèe jesi se pohrvao sa nekim...dolazim u utorak sigurno :-D
Vuk SaMOtNjaK
17-11-2006, 01:47
e imam mrlju od krvi na čarapi, wuhuuuu :smt041
danas mi je bio najbolji do sad trening
dobro smo izubijali vreću
Fuck,zaspao sam danas kad sam došao doma...Vuèe jesi se pohrvao sa nekim...dolazim u utorak sigurno
a jesi baba :smt061
nisam se hrvao nažalost, nitko nije htio
pitao sam demosa dal je raspoložen, al kao nije imao rezervnu majcu za slučaj da se uznoji... al zato drugi put :smt027
a i znaÅ¡ da samo tebe čekam :smt117
Zgodno vam je u tom FC. Tko je onaj deèko na filmiÌu da znam da mu ne stanem na put? :-D
Vuk SaMOtNjaK
17-11-2006, 14:02
on ti je isto na forumu, nick mu je Expression, moderator je na podforumu za Upravni studij... opasan je :smt027
ma bitno je da je dobra atmosfera... tih sat vremena mi fakat brzo prođe...
kad viťe poèinje to plivanje/vaterpolo???
pocinje u iducu srijedu (vaterpolo)
a plivanje tjedan kasnije
on ti je isto na forumu, nick mu je Expression, moderator je na podforumu za Upravni studij... opasan je :smt027
ma bitno je da je dobra atmosfera... tih sat vremena mi fakat brzo proðe...
opasan je.............. :lol: :lol: ;)
jug je nas
20-11-2006, 23:43
ovo plivanje ja mislim nece ni pocet ako nije dosad.....cujem da nije ni ugovor s bazenom potpisan....
Svasta_vaterpolo
21-11-2006, 12:50
"Iz tehnièkih razloga do daljnjega vaterpolo treninzi na bazenu âMladostiâ neĂŚe zapoèeti. Zainteresirani za igranje vaterpola se mogu javiti na mail vaterpolo@gmail.com ili na broj 098 86 75 82, radi eventualnih dogovora o drugim naèinima treniranja."
"Iz tehnièkih razloga do daljnjega plivaèki termini na bazenu âMladostiâ neĂŚe zapoèeti. Obavijesti o eventualnom poèetku termina biti ĂŚe objavljeni na stranicama faxa ili ovome forumu, kontakt osoba i broj mobitela za plivaèke termine nisu dostupni."
Sorry guys! ;-)
Morat cemo jos malo pricekati! :-D
Iz tehnièkih razloga do daljnjega vaterpolo treninzi na bazenu âMladostiâ neĂŚe zapoèeti.
Katafakinstrofa...brze bi i lakse bilo da na faksu iskopamo vlastiti bazen :-D
a fakat je tako,
ja sam se bas veselio vaterpolu, s sad nista :(
Smeghead
22-11-2006, 10:51
ĹĄta je s veslanjem?
zanima dal to pohaða ekipa koja i inaèe trenira/tremirala il je to viťe amaterski:)
gargamel
22-11-2006, 12:17
Ljudi, kaj je s macevanjem? ja bi tak isla... :-D
Smeghead
22-11-2006, 12:19
e da,ja bi i wasserpolo :-D
dal ide netko na tenis :roll: ja bi isao s nekim!
Vuk SaMOtNjaK
22-11-2006, 22:37
Ljudi, kaj je s macevanjem? ja bi tak isla... :-D
je, a ja bi konjičko jahanje
stani u red
malimrav85
22-11-2006, 22:55
polo
Vuk SaMOtNjaK
22-11-2006, 23:10
s konjem il bez konja ?
malimrav85
22-11-2006, 23:15
pa mislio sam s konjima
kad veĂŚ ti uzimaĹĄ konje za jahanje da faks ne kupuje bezveze
Svasta_vaterpolo
23-11-2006, 00:02
Iz tehnièkih razloga do daljnjega vaterpolo treninzi na bazenu âMladostiâ neĂŚe zapoèeti.
Katafakinstrofa...brze bi i lakse bilo da na faksu iskopamo vlastiti bazen :-DMrzim kad mi netko uzme odlicnu ideju, ali da znas ako mislis kopat s nama donesi svoju lopatu! (Lopata za snijeg ne dolazi u obzir) Ciljali smo na nesto ovako (http://pages.areaguides.com/ubuild/swimmingpool.htm).
I have a dream that one day we shall be singing:
"Svi nasi snovi sada su stvarnost, imamo bazen, imamo bazen"
A sada jedno pitanje bez zafrkanicje, smatrate li da postoje neki sportovi koji su akademski za razliku od nekih koji su to manje? Npr. Bridge?
p.s. strpite se malo za bazen, doci cemo mi do njega nekako.
jug je nas
23-11-2006, 23:31
dal ide netko na tenis :roll: ja bi isao s nekim!
i ja bi na tenis!!!!dodi u petaq na tmt3 u 14:30 na dogovor!!!!!
jug je nas
23-11-2006, 23:34
a sto se tice katafakin` plivanja mislim da bi bilo dobro da odemo svi skupa zainteresirani u dekanat i da tamo urucimo svoje zelje (i pozdrave)....mislim da je to jedini nacin ako budemo gnjavili i gnjavili!!!!!!!!!!!!
Don_Juan_DeMarco
23-11-2006, 23:44
Jel bi mogli tenis nekako organizirat?
Vuk SaMOtNjaK
24-11-2006, 01:11
pa mislio sam s konjima
kad veæ ti uzimaš konje za jahanje da faks ne kupuje bezveze
LOL
pitat ću Turkovićku kaj misli o tom :roll:
ON --> danas je bilo brutalno na treningu... umro sam, a vjerujem i ostali...
ubijali smo vreću, hrvali se zvjerski ( Lucius, Åveliki kuracvabo i ja )... ful je bilo naporno, ali nadasve korisno :smt027
isto tako, malo smo sparirali što je dobro došlo za vježbanje tehnike...
al kao što rekoh, hrvanje je bilo ToP of tHe pOps ! bilo je fakat zanimljivih i teških situacija, dobrih poteza, raznih zahvatam i davljenja naravno :-D
preporučam svakome
Švabosanac
24-11-2006, 01:29
billo je vrhunski danas stvarno....
nadam se i sljedeci tjedan tako necemu, mozda malo vise stand up ali je i ovako bilo do jaja ...
Vuk SaMOtNjaK
24-11-2006, 01:35
nadam se i sljedeci tjedan tako necemu, mozda malo vise stand up ali je i ovako bilo do jaja ...
može, sam dođi, tak i tak će nas biti viÅ¡e pa će svaki od nas raditi neÅ¡to ( stand-up, hrvanje, vreća... )
Jel bi mogli tenis nekako organizirat?
ima kakvih informacija :roll:
malimrav85
25-11-2006, 14:49
Umro sa juèer na pingaÌu. Mislim,nisam juèer,danas me ubija ruka i rame. Ali bilo je odlièno,mislim da iduÌi petak ziher dolazim.
Don_Juan_DeMarco
25-11-2006, 17:51
Ocigledno nemozemo.. :( :( :( :(
no no nemojmo se obeshrabriti,biti uporan :-)
Lucius Veratius
25-11-2006, 21:51
ubijali smo vreĂŚu, hrvali se zvjerski ( Lucius, Ĺveliki kuracvabo i ja )... ful je bilo naporno, ali nadasve korisno :smt027
Jebenica 8)
Vuèe priznaj da sam te razbio! :-D
zna li netko nesto o tenisu na faksu ?
Vuk SaMOtNjaK
26-11-2006, 20:22
Vuèe priznaj da sam te razbio! :-D
neću ! :-D
smotao sam te u palačinku ko Minotauro
kričal si ke prasica :D
Lucius Veratius
26-11-2006, 22:52
krièal si ke prasica :DTo je sve bila gluma. Nisam ti ovo htio reÌi, ali sam si to traŞio. Tvoja cura me zamolila da te ne nalupam prejako. :-D
Vuk SaMOtNjaK
27-11-2006, 00:03
LOL
ok, sad se osjeČam jadno :roll:
ON --> u utorak sve po starom
jel bio tko na odbojci?jel se isplati ići?nitko niÅ¡ta ne piÅ¡e pa imam filing da nije baÅ¡ neki interes..za koÅ¡arku neću ni pitati (žensku, mislim ;) )
Don_Juan_DeMarco
27-11-2006, 20:16
Ljudi....ja bi na neki nogomet..ali sam vjerovatno zakasnio sa prijavom...pa ako neko ima kakve obavijesti bi bilo lijepo.... hvala
Ljudi....ja bi na neki nogomet..ali sam vjerovatno zakasnio sa prijavom...pa ako neko ima kakve obavijesti bi bilo lijepo.... hvala
me too me too !!! :smt081
jel bio tko na odbojci?jel se isplati ići?nitko niÅ¡ta ne piÅ¡e pa imam filing da nije baÅ¡ neki interes..
danas je bilo kojih 20-ak ljudi pa ti zaključi...
Svasta_vaterpolo
28-11-2006, 12:07
Brzinska obavijest, uklonjene su tehnicke poteskoce u vezi bazena. Vaterpolo ce uskoro krenuti, pratite stranice, pozdrav!
Svi nasi snovi sada su stvarnost.... :fish:
JuraFutsal
28-11-2006, 16:46
Mali nogomet je pon. i sri. od 11 i 30 do 13. Velesajam, paviljon broj 23, Ĺveliki kuracD Hotanj. Informacije na 098 386 229. Jura
ja mislim da moze doci tko hoce,s obzirom da jos negdje nema voditelja i nikakvog popisa...
Vuk SaMOtNjaK
29-11-2006, 00:12
jel bio tko na odbojci?jel se isplati ići?nitko niÅ¡ta ne piÅ¡e pa imam filing da nije baÅ¡ neki interes..za koÅ¡arku neću ni pitati (žensku, mislim ;) )
interes je i viÅ¡e nego velik... svaki trening dođe nas preko 20 ( mijeÅ¡ano muÅ¡k ii žene )... cure su viÅ¡e manje formirale ekipu i solidno su već uigrale formaciju... ima uvijek par cura koje ne taknu loptu dok se igra jer je prevelika konkurencija...
Jel to na nogomet moŞe ko hoÌe? Treba se negdi prijaviti ili se samo doðe?
Jel to na nogomet može ko hoæe? Treba se negdi prijaviti ili se samo doðe?
to i mene zanima...ocemo otic provjerit sutra zajedno? ;)
Ekipa ako ikog zanima, pravna zenska rukometna ekipa jucer je premocno pobijedila onu PMF-a!!!!!!
ne zanima nikog :smt039
salim se, svaka cast! ;)
Odradjen jos jedan trening...........po meni najkvalitetniji do sada...........
Bilo je sparinga i hrvanja..............pridruzila se i Emer koja je zakljucila da to nije sport za nju, jer ona kao nije agresivna.............
Camao je malo istamburao Zeroa, koji je ovaj put otisao bez hickeya sto mu je vidljivo tesko palo.........:-D
Dok je moja malenkost dobila batina od Vuka, ali ja sam ionako dosao samo pokazati novu frizuru koju je Emer zdusno popljuvala...... :cry:
Ovaj puta imali smo i publiku koja je u cudu gledala kaj se desava..... :-D ..
Vuk SaMOtNjaK
01-12-2006, 12:38
Odradjen jos jedan trening...........po meni najkvalitetniji do sada...........
je, vrh vrhova
Dok je moja malenkost dobila batina od Vuka, ali ja sam ionako dosao samo pokazati novu frizuru koju je Emer zdusno popljuvala...... :cry:
a kaj ćeÅ¡, to je bila moja noć :D
još sam deklasirao i zeroa i murphyja :smt041
mislim da sam spreman za K1 :smt027
a friz mi se sviđa... jako :smt055
trening je jučer sam po sebi bio iznadprosječno divljački jer se nije znalo ko se valja, ko se vjeÅ¡a po vreći, a ko je strgao nogu
totalni kaos
al sredit ćemo mi to :smt026
moramo se organizirat i podijelit jer će se fakat neko potrgat
Kaj brijeĹĄ sick,jednom me uspio ĂŚopiti :-D ...a Vukovu nogu joĹĄ osjeĂŚam u ustima :lol: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ali sve u svemu dobro...bilo je i deranja i vriĹĄtanja :smt044
Švabosanac
01-12-2006, 15:02
nazalost nisam mogo ovaj put doc, a necu ni sljedeci (kolkvij ) :cry:
a bas sam tio i jos cujem da je dobro bilo jebiga
Bilo je sparinga i hrvanja..............pridruzila se i Emer koja je zakljucila da to nije sport za nju, jer ona kao nije agresivna.............
..
ama, nisam. ne ĹĄiri dezinformacije! :p bilo je oke. sam sam sad bolesna. :?
i gle, ja samo zezam. ic not that bad. moĹĄ se isfuravat na... brus vilisa. on je kajnda kul. :p
Kaj briješ sick,jednom me uspio æopiti :-D ...
cek..to ono kad sam te smotao na podu pa digo za noge u zrak il kad sam ti ruku provuko kroz noge pa te za nju digo?
:lol:
bilo dobro.
bilo je krvavo................ :-D ;-)
@expression ..
sa ovom slikom bit ces napozeljniji svuda .... :-D :-D
Zakazali ste danas, momci...sva sreca da sam doveo Smegheada, jer ne bih imo koga davit :-D Necu se valjda s nasim lijepim damama mlatit :)
@Vuk...budemo iduci put bez nogu sparirali pa bumo vidjeli :-D
Nisam mogao,posao me udavio...nadam se da Ìu moÌi u èetvrtak doÌi
Vuk SaMOtNjaK
05-12-2006, 22:34
Zakazali ste danas, momci...sva sreca da sam doveo Smegheada, jer ne bih imo koga davit :-D Necu se valjda s nasim lijepim damama mlatit :)
kaj ti imaš escort službu il kaj ? :D
@Vuk...budemo iduci put bez nogu sparirali pa bumo vidjeli :-D
LOL
nisam mogao, dođem najvjerojatnije u četvrtak...
prepare yourself boys :smt027
imam ispit u èetvrtak pa je to razlog zaťto nisam doťao.............doÌi Ìu u èetvrtak sigurno!vidimo se............. ;)
probat cu se i ja pojavit u cet. :roll:
vaterpolo ima bit nece pocet ove kalendarske godine nego pocetkom iduce... :?
Smeghead
06-12-2006, 10:47
e da...oÌe bit koga u èet na fajt klabu?
da znam dal mi se isplati pitat milièiÌa da me pusti ranije sa seminara.
Smeghead
06-12-2006, 10:47
i ima li itko s foruma da ide na veslanje??
Necu se valjda s nasim lijepim damama mlatit :)
mda. umlatit će one tebe, po svemu sudeći.
:-D
usput, moja saznanja su da u četvrtak dolazi čopor (Ĺžena?) - pa, muĹĄkarci, nemojte iznavjeriti...!
valjda i ja prizdravim dovoljno dotad. :?
Vuk SaMOtNjaK
06-12-2006, 18:34
usput, moja saznanja su da u četvrtak dolazi čopor (žena?)
da ? krasno :roll:
nema Vinke, a meni se ne da pokazivat tolikim curama...
ovak, nemojte razglaÅ¡avat previÅ¡e ljudima da dolaze jer dosta njih dođe i onda se tih sat vremena zeza i klafra kao na kavi... to baÅ¡ nije produktivno jer trening traje samo sat vremena, a ionako atmosfera i nije baÅ¡ radna...
uostalom, sad nas ( za razliku od prvi put :D ) ima i više nego dovoljno...
zato, molio bih sve koji dolaze ili misle dolaziti da shvate to malo ozbiljnije pa da napravimo nešto korisno...
ja sam zadužen za nožnu tehniku, Murphy za boks, a demos za parter tako da fakat svatko može naučiti ono kaj ga interesira
i da, u četvrtak ima treninga kao i svaki put utorkom i četvrtkom...
jel moĹžeĹĄ uzet ĹĄtitnike i oklop sutra da se ĹĄoramo malo? ;)
Vuk SaMOtNjaK
06-12-2006, 20:06
LOL
teško :D
oklop nema Å¡anse jer imam 2 seminara zaredom pa ga nemam di stavit, al Å¡titnike bi možda mogao negdje strpat... za fokusere ne garantiram dal ću ih nosit jer...
Posrnuli
06-12-2006, 22:48
Razmiťljao da krenem utorkom/èet na borilaèke vjeťtine...ťto se toèno prakticira?
jug je nas
06-12-2006, 22:50
izgleda da ovo plivanje nece pocet skoro....ali glavno da je na stranici faxa osvanula lijepa zahvala zasluznima sto imamo bazen....danke jos jednom!
Švabosanac
06-12-2006, 23:13
Razmiťljao da krenem utorkom/èet na borilaèke vjeťtine...ťto se toèno prakticira?
isuse stvori se jednom pa vidi ....
u svakom slucaju isplati se
od 5000 ljudi dode jedva 10.ajmo.hala se dobar nogomet.nisu invalidi.ko misli da zna nek dode i proba.ak mu je pretesko lako odustane.ak mu je prelos nogomet barem ce se izivljavat.ali tesko
Vuk SaMOtNjaK
07-12-2006, 01:10
Razmišljao da krenem utorkom/èet na borilaèke vještine...što se toèno prakticira?
sve osim sigurnog sexa
kao Å¡to kaže Åveliki kuracvabo, stvori se jednom pa vidi
sve osim sigurnog sexa
and i'll quote you on that!
i, ozbiljno se nadam i sama da će u četvrtak bit znojenja - zbog fizičke aktivnosti, a ne pod jezikom... :lol:
did that come out wrong? :-D :lol:
od 5000 ljudi dode jedva 10.ajmo.hala se dobar nogomet.nisu invalidi.ko misli da zna nek dode i proba.ak mu je pretesko lako odustane.ak mu je prelos nogomet barem ce se izivljavat.ali tesko
imam najbolju volju ali u narednih mjesec-dva nista, ne pase mi raspored nikako. :?
Svasta_vaterpolo
07-12-2006, 09:56
izgleda da ovo plivanje nece pocet skoro....ali glavno da je na stranici faxa osvanula lijepa zahvala zasluznima sto imamo bazen....danke jos jednom!Da, ali za taj ne pocetak je kriva Mladost. Mi smo imali predvidjena 2termina u 12.mjesecu. Stoga nema smisla koristiti samo 1! Bolje onda oba prebacit u 2007.! 8) Kujis? :)
Usput receno mi nikad i nismo imali plivacke termine paaaaa....... :laugh:
Posrnuli
07-12-2006, 11:11
isuse stvori se jednom pa vidi ....
u svakom slucaju isplati se
brijem da Ìu se zaletit danas,od obleke uzet trenirku ili kratke hlaèe/majicu?
brijem da Ìu se zaletit danas,od obleke uzet trenirku ili kratke hlaèe/majicu?
Pa u èemu ti je lakťe...moŞda bolje trenirka ako imať osjetljive noge :-)
[quote="jug je nas":18i7l3vy]izgleda da ovo plivanje nece pocet skoro....ali glavno da je na stranici faxa osvanula lijepa zahvala zasluznima sto imamo bazen....danke jos jednom!Da, ali za taj ne pocetak je kriva Mladost. Mi smo imali predvidjena 2termina u 12.mjesecu. Stoga nema smisla koristiti samo 1! Bolje onda oba prebacit u 2007.! 8) Kujis? :)
Usput receno mi nikad i nismo imali plivacke termine paaaaa....... :laugh:[/quote:18i7l3vy]
I kad ĂŚe se onda znati termini?
Smeghead
07-12-2006, 15:16
...Murphy za boks...
mjesto radnje:dvorana/dif
m-murphy
s-smeghead
M-loĹĄe
S-pa ĹĄta krivo radim?
M-ne znam,al znam da je krivo
S-pokaĹži mi kako treba i onda pokaĹži ĹĄta ja radim
M-:udara:, :pokazuje kako smeg udara:..u bokte ne znam pokazat kako ti udaraĹĄ,snimit ĂŚu te na mob
S-ok
S-smrde mi noge bokte
:D :D
Posrnuli
07-12-2006, 20:47
Zajebo me frend,predugo sam se zadrĹžao s njim...nego samo pitanje kako doĂŚi do tamo s glavnog kolodvora?
[quote="jug je nas":178m6vtd]izgleda da ovo plivanje nece pocet skoro....ali glavno da je na stranici faxa osvanula lijepa zahvala zasluznima sto imamo bazen....danke jos jednom!Da, ali za taj ne pocetak je kriva Mladost. Mi smo imali predvidjena 2termina u 12.mjesecu. Stoga nema smisla koristiti samo 1! Bolje onda oba prebacit u 2007.! 8) Kujis? :)
Usput receno mi nikad i nismo imali plivacke termine paaaaa....... :laugh:
I kad ĂŚe se onda znati termini?[/quote:178m6vtd]
pa sve vezano s vodom poèinje u 1. mjeecu koliko sam ja shvatio
jug je nas
07-12-2006, 23:36
[quote="jug je nas":1b1p3dw0]izgleda da ovo plivanje nece pocet skoro....ali glavno da je na stranici faxa osvanula lijepa zahvala zasluznima sto imamo bazen....danke jos jednom!Da, ali za taj ne pocetak je kriva Mladost. Mi smo imali predvidjena 2termina u 12.mjesecu. Stoga nema smisla koristiti samo 1! Bolje onda oba prebacit u 2007.! 8) Kujis? :)
Usput receno mi nikad i nismo imali plivacke termine paaaaa....... :laugh:[/quote:1b1p3dw0]
pa kako nije bilo plivackih termina,a na str faxa su pohvale plivac(ima)u koji su ostvarili dobre rezultate!!!ili je to neka njihova posebna zasluga i treniranje koje nema veze s faxom???a fax je pobro njihove uspjehe???
Vuk SaMOtNjaK
09-12-2006, 00:50
brijem da æu se zaletit danas,od obleke uzet trenirku ili kratke hlaèe/majicu?
Pa u èemu ti je lakše...možda bolje trenirka ako imaš osjetljive noge :-)
ni to ne pomaže kao što si mogao vidit na meni :smt061
@ Posrnuli --> sjedneÅ¡ na četvorku ( 4 ) i odeÅ¡ do savskog... a znaÅ¡ di je dom Stjepan Radić ( naglasak na 2. slogu )
@ Smeghead --> on je neshvaćeni umjetnik :smt031
ON --> kao Å¡to to i biva četvrtkom, bilo je krvavo... Åveliki kuracvabo i ja smo se propisno iÅ¡ibali s tim da sam ja bio nadobudan i nisam imao Å¡titnike i rukavice :smt027
poÅ¡to većina ekipe nije zainteresirana sad za neko učenje tehnike, bilo bi dobro da se podijelimo u parove i lagano spariramo, a kad je sparing gotov zaletimo se na vreću, tak se mijenjamo svi...
moram "pohvalit" demosa koji izgleda kao da su mu sve lađe potonule
:-D
niš mu se ne da, al bar stjera ekipu prije nas
e da, ak imate bilokakvu opremu, dofuravajte ju na treninge jer do ozljeda može lako doći...
Svasta_vaterpolo
09-12-2006, 13:21
@Dupin: bas kao sto kaze Mili, sve ce poceti u 1mj, ali tocni kalendar ce ti biti na onim stranicama faxa. Otprilike, da znate okvrino, to je inicijalno izgledalo ovako:
Prosinac: 7.,14.
Sijeèanj: 11.,18.,25.
OĹžujak: 1.,8.,15.,22.,29.
etc
Kako je otpao 7.12. nije bilo smisla samo koristiti 14.12, bolje onda oba prebaciti kasnije, ja se najtoplije nadam da cemo poceti 11.01. i to je to! 8) Ostali datumi ostaju.
@Jug je nas: Otprilike da! ;) I sam si se bavio plivanjem/vaterpolom pa znas da 1plivacki trening tjedno sigurno nije dovoljno da pobjedis u (polu)profesionalnoj konkurenciji, ako ti dodje netko tipa Aleksej Puninski. Mislim da ovi momci sto su plivali za fax jos uvijek treniraju, tako da im ovi nasi treninzi i nece biti nesto napeti. :)
A to sto je fax "pobrao njihove uspjehe" - oni su plivali za fax i ostvarili fenomenalne rezultate, a fax im je na svecanosti u HNKu dodijelio priznanje za to, kujis? ;-)
-cut-
A to sto sam ti pola sata objasnjavo kak da radis, pa svejedno mlatis po starom? :-D
Posrnuli
09-12-2006, 21:27
e da, ak imate bilokakvu opremu, dofuravajte ju na treninge jer do ozljeda moĹže lako doĂŚi...
Na ťto toèno misliť...kaciga,rukavice,ťtitnici?
Vuk SaMOtNjaK
10-12-2006, 00:11
e da, ak imate bilokakvu opremu, dofuravajte ju na treninge jer do ozljeda može lako doæi...
Na što toèno misliš...kaciga,rukavice,štitnici?
word
Svasta_vaterpolo
12-12-2006, 13:30
Vaterpolo treninzi zapoèinju u èetvrtak 11.01.2007. u 14 sati. Potrebno je doÌi na ulaz bazena najkasnije do 13.45 radi dobivanja propusnice za ulaz na bazen. Treninzi Ìe se odvijati svaki èetvrtak do kraja travnja, osim u veljaèi. U travnju Ìe se odrŞati dva dodatna termina i to u srijedu 18 i 25.04.
Termini ĂŚe se odrĹžavati:
Travanj: 5.,12.,18. i 19.,25 i 26.
Termini su podloĹžni izmjena, a dodatne informacije biti ĂŚe objavljene.
:smt005 :smt026 :smt041 :smt038 :smt043
konzerva
12-12-2006, 19:23
e da, ak imate bilokakvu opremu, dofuravajte ju na treninge jer do ozljeda moĹže lako doĂŚi...
Na ťto toèno misliť...kaciga,rukavice,ťtitnici?
jedina oprema koju pravi muťkarci posjeduju je ona meðu nogama :-D 8) :oops:
odraðen je joť jedan trening...............bili su murphy,absolute ,vuk i ja!viťe je bila zajebancija nego trening al bilo je ok!vuk i murphy su boksali i to je jednostavno presmijeťno izgledalo.........murphy je novi bob sapp...... ;) :D
murphy je novi bob sapp...... ;) :D
Jel ti jasno da je to prakticki uvreda :-D
ma bob sapp je car........svi su voljeli gledat kak se fajta ;) !kad si krenuo na vuka totalno mi je tak izgledalo......... :-D
Vaterpolo treninzi zapoèinju u èetvrtak 11.01.2007. u 14 sati. Potrebno je doÌi na ulaz bazena najkasnije do 13.45 radi dobivanja propusnice za ulaz na bazen. Treninzi Ìe se odvijati svaki èetvrtak do kraja travnja, osim u veljaèi. U travnju Ìe se odrŞati dva dodatna termina i to u srijedu 18 i 25.04.
napokon da se nesto zna...
jedva cekam vasserpolo
kad si krenuo na vuka totalno mi je tak izgledalo
kad bjezi...da nije trcao okolo, ne bih ga morao ganjati :-D
moŞda zato kaj imať 2 metra i prek 100 kg.............al kaŞem to je MOŽDA zbog toga....... :lol: :lol: ;)
Vuk SaMOtNjaK
13-12-2006, 00:21
kad si krenuo na vuka totalno mi je tak izgledalo
kad bjezi...da nije trcao okolo, ne bih ga morao ganjati :-D
ispravak netočnog navoda, TI si počeo trčat na mene :smt010
taktika je bila hit & run
al pobrao si par direkata zato, ja ostao neokrnut :smt041
Bog me čuva :smt055
@ konzerva --> onda ponesi tu svoju siromaÅ¡nu opremu među nogama koju imaÅ¡ pa dođi na trening \:D/
jug je nas
14-12-2006, 00:09
napokon da se nesto zna...
jedva cekam vasserpolo
jel to i za plivanje vrijedi?
Svasta_vaterpolo
14-12-2006, 00:22
Plivanje tjedan (mozda 2 ali ne vjerujem) nakon toga!!! ;-)