View Full Version : Tehnikalije
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
ja si sama konvertiram fajlove i sve radi okej?
:S
malimrav85
17-07-2009, 20:22
sad sam kliknuo na već konvertirane filove i sad radi
doduše jedna samo pa ne mogu reć da je pravilo
@
s čim ti konvertiraš?
Super se zove. http://www.erightsoft.com/SUPER.html jednostavan i brz za ovako samo prebacivanje iz lijevog u desni format.
malimrav85
17-07-2009, 20:32
cool
wallpaper?
hjoj. neke 4 godine vec, na preporuku tvorca. ::E:
Zake?
hjoj. neke 4 godine vec, na preporuku tvorca. ::E:
Zake?
Pitam...ja sam to otkrio prije par dana :mrgreen:
Nije losa stvarcica...
Kako prominit ton poruke na Samsungu d900i?
Već su mi pomalo dosadili ovi zadani...:lol:
malimrav85
18-07-2009, 16:51
nešto ko fring ali da je za komp?
fat drummer
18-07-2009, 18:14
Pidgn ftw!
Pidgin, pidgin. Iako za windowse nije losa ni miranda meni.
Koristi ko last.fm?
Last.fm je zabavan. Posebno razni statistički programčići sa kojima se možeš zabavljati. Npr.ima jedan koji ti na temelju onoga što slušaš mjeri koliko ti je alternativan ukus, pa ti za svakog izvođača napiše postotak ˝alternativnosti˝. Da, program kaže da je jelena tomašević puno alternativnija od swansa, pa vi vidite :mrgreen: :smartass:
Koristi ko last.fm?
Lastfm je zabavan. Posebno razni statistički programčići sa kojima se možeš zabavljati. Npr.ima jedan koji ti na temelju onoga što slušaš mjeri koliko ti je alternativan ukus, pa ti za svakog izvođača napiše postotak ˝alternativnosti˝. Da, program kaže da je jelena tomašević puno alternativnija od swansa, pa vi vidite :mrgreen: :smartass:
trebam neki recovery program za vadenje podataka sa harda
nije mrtav, radi 20tak minuta i odjednom ne mogu vidjeti nista na njemu, ali win tvrde da je hard pun
prije par tjedana sam sa torrenta skinuo neki programcic za frenda koji je zaista fenomenalno radio ( hard mu je bio skoro pa mrtav), no ne mogu ga naci sada, a ime sam zaboravio
prijedlozi?
Starfish
04-08-2009, 11:47
Trebaju mi nove slusalice za mp4 player, al moraju imati kutijicu!
KUTIJICA JE OBVEZNA, inace cu ih strgat opet... :cold:
Cijenovni razred - as low as you can go. 100 kn maksimalno.
Ne patim na ekstra kvalitetu zvuka (imala sam i slusalice za 10 kn...:mrgreen:), vazno je da su slusalice i da imaju kutijicu...
fat drummer
04-08-2009, 11:58
ne znam koliko ti je to pametno. ove šugave jeftine slušalice nisu baš nužno udobne
Mislis onu okruglu di motas slualice u krug?
Starfish
04-08-2009, 12:08
^^
Da, ta kutijica s motanjem zice. postoji jos neka kutijica za slusalice?
Ili ako netko ima kakvu drugu kreativnu ideju u cemu nosit slusalice u torbi, a da je tvrdo?
Ovako ih vucem okolo, bacam stvari po njima jer sam slampavi kreten i onda se strgaju i ne zele radit... :cold: :cold:
@fat - ne znam sto je tebi jeftino, al meni su one standardne sony slusalice za 50-ak kn sasvim udobne... :unsure:
fat drummer
04-08-2009, 12:14
meni nisu... ispod 150 kn ne kupujem :D
Starfish
04-08-2009, 12:20
Ja sam vulkanac, imam velike usi, works for me! :D
Mislim da cu uzet ove > http://www.sony.hr/product/haw-inear-classic/mdr-e828lp
Investiraj u neš kvalitetnije, 200 kn minimum. Ja sam dobio kutijicu za sony od 200 kuna ali su stradale dok nisu bile u kutiji.:mrgreen: Sad za ove sennheiser imam malu vrećicu od umjetne kože u koju ih staviš al to neće preživjet bacanje stvari po njima tak da... I nikako nisu u cjenovnom razredu koji ti je prihvatljiv ali se dugoručno ful isplati. Meni je onaj sonyjev šit od 50 kuna trajao ne duže od 3 mjeseca.
fat drummer
04-08-2009, 12:57
Ja sam vulkanac, imam velike usi, works for me! :D
Mislim da cu uzet ove > http://www.sony.hr/product/haw-inear-classic/mdr-e828lp
meni je to tako neudbno da to nije ni smiješno, ali ako tebi paše onda je to super izbor
Meni je onaj sonyjev šit od 50 kuna trajao ne duže od 3 mjeseca.
meni traje vec godinu dana:mrgreen:
najbolje...ako si audiofil nema tih sluski koje ce ti poboljsati zvuk usred gradske buke pogotovo ako slusas glazbu sa puno dinamike
ovo smece mozes unistiti, izgubiti, zapaliti, potopiti bez ikakve griznje savjesti :thumbup:
zadnje in-ear sam bacio negdje u ladicu...nema sanse da na to slusam ista kada cujem vlastite korake :roll:
A ne znam što ti radiš s njima, ja ih ekšli upotrebljavam. Al na stranu rok trajanja, zvuk je preloš.:mrgreen: Originalne slušalice koje dobiješ uz ipod su nešto gore od toga ali opet je smeće.
@ Breeder: ne kužim kako čuješ vlastite korake uz in-ear slušalice? Ja u tramvaju jedva čujem buku motora tramvaja i automobila, a di bi čuo vlastite korake...:rotfl:
tapir_u_magli
04-08-2009, 22:09
^^
Da, ta kutijica s motanjem zice. postoji jos neka kutijica za slusalice?
Ili ako netko ima kakvu drugu kreativnu ideju u cemu nosit slusalice u torbi, a da je tvrdo?
Ovako ih vucem okolo, bacam stvari po njima jer sam slampavi kreten i onda se strgaju i ne zele radit... :cold: :cold:
http://www.youtube.com/watch?v=kgku_EHiCsU
i pregršt drugih tehnika kako mornarski svezati sluške :)
oh taj divni internet i bedastoče koje se nadju...
Iz mojeg iskustva ništa dobroga ne može proizaći iz namotavanja slušalica oko plejera.
meni su najbolje slušalice koje sam dobila uz mobitel, zvuk je ok, ne čujem drndanje samoborčeka po selima i još uvijek nisu podlegle neprestanim napadima mojeg hrčka koji ih svako malo razvlači po čvaljama, imala sam neki skupe sony, al te sam par puta namotala oko mp3-a i više nisu radile :rotfl:
@ Breeder: ne kužim kako čuješ vlastite korake uz in-ear slušalice? Ja u tramvaju jedva čujem buku motora tramvaja i automobila, a di bi čuo vlastite korake...:rotfl:
kada hodam cujem onaj DUM DUM DUM DUM DUM
plus...taj "bass" iz sluski nije nista drugo nego rezonancija...uglavnom...neugodno i puno tutnjave, barem meni
A ne znam što ti radiš s njima, ja ih ekšli upotrebljavam. Al na stranu rok trajanja, zvuk je preloš.:mrgreen: O
ne ja ih cuvam sa strane za vremena kad ce vrijediti kao oldtimer slusalice:rotfl:
u busu mi je tak svejedno jel imam one po 20 kuna il one po 500...nikad ne slusam na najglasnije nit mi pada na pamet...dokle god mi zvuk dominira nad zvukom zetovog busa sve je ok...a o nekim velikim nijansama zvuka izmedju skupih i jeftinih slusalica bas i nema...kuzim ja razliku al nisam bas pretjerano impresioniran...uvijek je na liniji bolji zvuk:mhm:
o nekim velikim nijansama zvuka izmedju skupih i jeftinih slusalica bas i nema...kuzim ja razliku al nisam bas pretjerano impresioniran...uvijek je na liniji bolji zvuk:mhm:
Ogromna je razlika. Probaj slušat mjuzu na skupe slušalice i onda se prebacit na taj šit od 50 kuna. To je okej ako ne patiš na kvalitetan zvuk ali nakon što sam isprobao neš malo bolje radije ne slušam ništa bez dobrih slušalica. A što se boldanog tiče - jedino ak imaš neke zvučnike koje si kupio odvojeno od linije i platio ih popriličan iznos novca. Zvučnici koje dobiješ uz liniju uglavnom nisu nešto superkvalitetno ali je opet bolje nego te slušalice jer ti reproducira bas dok te male imaju preloš bas. Osim onih in ear koje imaju okej bas, al to opet ovisi o kvaliteti. Nije da serem napamet. Kad sam potrgao te neke sony od 200 kuna rekao sam sebi da ću uštedit za ovo (http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1020431) i nakon par dana sam u očaju odlučio uzet original ipod slušalice(rang tih od 50 kuna, možda mrvicu lošije jer valjda nikome ne pašu u uho) jer je ta štednja trajala, jbg.:mrgreen: Izraz gađenja koji se pojavio na mojem licu je neopisiv.:mrgreen: Svaki put kad vidim ekipicu kako ponosno fura bijele ipod slušalice po gradu pustim suzu.:( Al dobro, ja proklinjem dan kad sam poslušao tapirov savjet i kupio si neš malo bolje.:lol:
P.S.
Što se tiče čuvanja do vremena kad će vrijediti kao oldtimer slušalice, ne znam što da ti kažem. Ja sam ih namatao ovak kao na filmiću oko plejera i trajale su max 3 mjeseca, nekad i kraće. Slušam mjuzu svaki dan na putu do nsb.a i natrag i to je vijek trajanja.
Napokon sam kupila novi komp i trenutno imam dva problema:
a) nema porta za moj printer
b) na njemu je faking Vista na hrvatskom. Da je na engleskom jos bi podnijela. Nesto sam uspjela iskopat da se moze sa interneta skinut engleski, ali samo za najcesce koristene opcije. Ima ko kakvih saznanja o tome?
tapir_u_magli
07-08-2009, 23:29
Napokon sam kupila novi komp i trenutno imam dva problema:
a) nema porta za moj printer
b) na njemu je faking Vista na hrvatskom. Da je na engleskom jos bi podnijela. Nesto sam uspjela iskopat da se moze sa interneta skinut engleski, ali samo za najcesce koristene opcije. Ima ko kakvih saznanja o tome?
Port za printer? mislis ovo (dolje na slici ljubicasti port LPT)
http://www.matcom.net/images/repair/image008.jpg
imas rjesenja za nedostatak toga u vidu PCI kartice ( http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=75010001 ili http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=50193&kateg=2403 )
ili usb adaptera ( http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=744&kateg=2412 )
za drugi problem ti bojim se neznam nista s obzirom da nikad nisam koristio vistu, pa ni lokaliziranu varijantu. pokusaj prckanjem po kontrol panelu
Printeri se u zadnjih ~8 godina koriste USB utorom za spajanje s kompjuterom. Ako je stariji od toga i ima jedan od onih velikih adaptera, trebaš apdejtat printer.
Ako želiš Vistu na engleskom, morat ćeš je nabavit i instalirat.
edit: vidiš, nisam znao da imaj PCI kartice za to...
Da treba mi port velicine ko takav ljubicasti. Printer jest star, ali sluzi me dobro jos uvijek tako da mislim da cu onda uzet nesto od ovoga sto je tapir stavio.
Cini mi se da cu krenut u potragu za dobrim starim win xp na eng.
Hvala ljudi na savjetima.
TBP napokon pao? trackeri su offline, a stranica ne radi
btw...onaj link koji je malecka dala (cijeli TPB index, nestao je zbog onoga incidenta sa serverom), ima li tko kakvu ideju kako lokalno pretrazivati DB ?
Ako netko može pomoći s malim problemom.Htjela sam si snimiti najnoviji windows live messenger pa sam izbrisala stari i sve fajlove u vezi s njim al mi sad komp neda snimiti drugi messenger jer tvrdi da ga već imam a nema ga nigdje jer sam sve izbrisala.Što da radim,ako netko zna?
promijeni windowse :mrgreen:
jesi sigurno sve uninstalirala? nadam se da nisi ručno brisala, al dobro.. nije ti to valjda palo na pamet :mrgreen:
Morala sam ručno jer mi program nije bio izlistan na add/remove programs.Al sam i planirala ponovno instalirat windowse,al mi je opet i glupo to opet radila jer sam neki dan to napravila.Nijekad me nije msn ovak zezao još:angry:Al uglavnom probala sam sve metode brisanja i onda nakon što mi kaže da je msn izbrisan on je i dalj negdje tamo nevidljiv
nisi to trebala napravit jer kad ručno brišeš, uvijek ti nešto ostane. programi koriste različita mjesta na hardu, ne samo program files, nego i my documents, čak i u windowsima ostave trag. tako da si trebala uninstalirat. si ziher da nema u add/remove? to mi je malo čudno.. probaj instalirat noviju il stariju verziju. ak ne, imaš pograma koji funkcioniraju kao msn.
Ne mogu niti jedno verziju msn stavit,al sam probala na ovaj msn za koji komp tvrdi da je tu dodat mail download i onda sam izbrisala i taj mail i messenger no on je i dalje tamo.A isprobala sam razne tipove s neta tak da zasad imam yahoo messenger dok ne instaliram ponovno windows.Hvala na pomoći:smile:
stari msn koji dolazi uz win si isla brisati?
to ni ne mozes konvencionalnim putevima :unsure:
sad sam na kraju sve zeznula do kraja:headwall: al nema veze
btw...onaj link koji je malecka dala (cijeli TPB index, nestao je zbog onoga incidenta sa serverom), ima li tko kakvu ideju kako lokalno pretrazivati DB ?
evo ga:
http://thepiratebay.org/torrent/5061735
tapir_u_magli
21-08-2009, 23:14
Ne mogu niti jedno verziju msn stavit,al sam probala na ovaj msn za koji komp tvrdi da je tu dodat mail download i onda sam izbrisala i taj mail i messenger no on je i dalje tamo.A isprobala sam razne tipove s neta tak da zasad imam yahoo messenger dok ne instaliram ponovno windows.Hvala na pomoći:smile:
www.pidgin.im
try this one.
kako da maknem taj j...msn iz kuta dolje desno...probao sam na sve zive nacine (i revo uninstaller ga ne moze zbrisat) i nikako:(
Namjesti ga da ti se ne pali kad i windows no ako ga koristiš onda ti on mora biti tamo dok ga god ti ne isključiš(odeš na exit)
ak sad kupim laptop, koliko mi se isplati imat vistu? xp se više ne proizvodi odavno, al nisam sklon vjerovat novijim windowsima..
tapir_u_magli
22-08-2009, 19:34
ak sad kupim laptop, koliko mi se isplati imat vistu? xp se više ne proizvodi odavno, al nisam sklon vjerovat novijim windowsima..
ovisi o konfiguraciji laptopa i o tvojim zeljama. osobno ne vidim neke znacajne prednosti viste osim boljeg sucelja i directx10...
xp ce jos dugo vremena biti prisutan pogotovo na starijim konfiguracijama.
windows 7 bi mogao biti ok, imas na netu dostupnih RC verzija pa se mozes igrati sa bilokojim od ove 3 izvedbe windowsa.
Ja bih si onda rađe uzela windows 7,ali ad to je već vista ok,napočetku je bilo problema no ako ne igriš neke nabrijane igrice vista ti je isto ok
nije meni bitno za igrice. nego za očitavanje starih programa. meni je bitno da mogu očitat igricu koja je stara 5god, koja se mogla igrat i na windows 98 valjda :mrgreen:
Onda defnitivno windows 7 jer on može raditi i sa starim programima i ako treba može u sebi pokrenuti windows xp da otvori stare stvari:smile:
tapir_u_magli
22-08-2009, 23:16
nije meni bitno za igrice. nego za očitavanje starih programa. meni je bitno da mogu očitat igricu koja je stara 5god, koja se mogla igrat i na windows 98 valjda :mrgreen:
Kao sto tila rece virtualizacija je uvijek opcija s w7 bilo nativna bilo 3rd party (virtualbox...) no ja ne vidim neke velike zurbe u narednih 6 mjeseci prelaziti na w7. Cemu imati os slicne funkcionalnosti s vecim hardverskim zahtjevima a bez realnih prednosti?
Jedino, posto si spomenuo laptop, obrati pozornost na to koji od ta tri osa ima bolji power management!
A za starije igre - go dosbox!
tapir_u_magli
31-08-2009, 23:17
danas sam se prisjetio demoa koje vec dugo nisam gledao, i bas me zanima koji su novi,
no da s vama podjelim tu radost demoa... jedan od mojih omiljenih
http://www.farb-rausch.com/fr08_final.zip
64kb. (joj da, uzmite u obzir da je ovaj iz 2001.)
pogledajte ih jos na.
http://tinyurl.com/nphvp2 (http://www.pouet.net/prodlist.php?platform)
Haha, odlični su requirements:
- a fast pc, at least a p2-350
- a fast graphics card, at least a tnt2, but GeForce or
higher is recommended
"GeForce" :rotfl:
Just a little bit
01-09-2009, 21:23
čime skidate ziku ?
krepo mi je limewire :(
torrenti...najlaksi nacin:thumbup:
tapir_u_magli
01-09-2009, 23:42
oh vidi... google mail ne radi. nadam se da nije samo meni. hihihih.
anyway, zamisljam horde zivcanih ljudi kojima je of utmost urgence da pristupe svojem mailu i pizde. jako pizde.
srecom meni se ne zuri :grin:
fkt ne radi :(
a tu sliku si mogu zamislit i prilično je komična :mrgreen:
čime skidate ziku ?
Ja skidam prek aresa.Samo jedan tip ako češ ga skidati,onda skidaj tamo di piše adresa ares galaxy,ostali su fake
čime skidate ziku ?
www.skreemr.com
Ako skidaš komercijalu, pravo mjesto za tebe. Funkcionira po principu ponude i potražnje tako da nećete naći neku žešću alternativu. Iako tko zna...
Luka....
06-09-2009, 14:28
pozz, frend kupuje neku rabljenu maticnu, uglavnom u oglasu stoji da je Ploča bez bundle i limiča..pa ako tko zna sta je to uopce i koliko je bitno imat te dvije stvari i da li to sve moze funkcionirat bez tog ?
nigdje nemogu nac neko objasnjenje.
thx
čime skidate ziku ?
limewire je ionako sranje. i troši memorije pun k... soulseek i dc++ :mhm:
fat drummer
06-09-2009, 14:35
moram priznat da prvi puta čujem za te izraze... mislio sam fa je bundle ono kada ti prodaju matičnu sa još pet cd-a, osam kablova i slično, za razliku od retaila kada dobiješ samo matičnu i snađi se
ali limič je misterija...
edit: google kaže da je to limić... kao mali lim
pozz, frend kupuje neku rabljenu maticnu, uglavnom u oglasu stoji da je Ploča bez bundle i limiča..pa ako tko zna sta je to uopce i koliko je bitno imat te dvije stvari i da li to sve moze funkcionirat bez tog ?
nigdje nemogu nac neko objasnjenje.
thx
Moram priznat da ne znam ni ja, a da nazove lika s oglasa i pita?
Luka....
06-09-2009, 16:58
pa i meni bi bilo logicno da je bundle jednostavno bundle kablovine i ostalih ne toliko bitnih i nabavljivih sranja. no uglavnom, nadena je neka druga maticna, a covjeka koji prodaje bi odavno pitao da se javlja na mob :D
ty svejedno
Jel moguce nesto uciniti po pitanju toga sto mi je istekla trial verzija za Office 2007? Ne mogu nista u dokumentima, ni copy, ni pisat jer "This modification is not allowed because selection is locked".
Imala sam i na starom laptopu Office 2007, ali nekako sam izigrala product id i aktivaciju i uspjela ga imat stalno bez ogranicenja. Ovaj put sam ocito nesto sjebala.
fat drummer
06-09-2009, 21:14
skini preko torrenata neku piratiziranu verziju
Jel moguce nesto uciniti po pitanju toga sto mi je istekla trial verzija za Office 2007? Ne mogu nista u dokumentima, ni copy, ni pisat jer "This modification is not allowed because selection is locked".
Imala sam i na starom laptopu Office 2007, ali nekako sam izigrala product id i aktivaciju i uspjela ga imat stalno bez ogranicenja. Ovaj put sam ocito nesto sjebala.
Skini s neta office 2007 enterprise i ja ti pošaljem kod na pm,ako hočeš
Pocela sam vec skidati preko torrenta, pa ako to ne uspije javim ti se.
ars boni
07-09-2009, 14:38
hmm... zašto mi u posljednje vrijeme ipod šteka kad ga idem stavit na punjenje ili prebacit novu muziku, pa kad ga spojim s kompom prek kabla zamzrne se, i onda ga moram resetirat, i tek se onda uspije dić kak spada? jel se kome još događa tako nešto?
čini mi se da toliki resetovi ne mogu bit zdravi za njega
a nisam ga ni mučila čupanjem iz kompa bez stopiranja, ni ništa takvo :(
tapir_u_magli
07-09-2009, 21:26
hmm... zašto mi u posljednje vrijeme ipod šteka kad ga idem stavit na punjenje ili prebacit novu muziku, pa kad ga spojim s kompom prek kabla zamzrne se, i onda ga moram resetirat, i tek se onda uspije dić kak spada? jel se kome još događa tako nešto?
čini mi se da toliki resetovi ne mogu bit zdravi za njega
a nisam ga ni mučila čupanjem iz kompa bez stopiranja, ni ništa takvo :(
Imao sam slican problem sa svojim (5.5 generacija), blokirao se na odredjenim pjesmama ponekad.
Problem sam rjesio tako da sam ga upgradeao na najnoviju verziju firmwarea preko itunesa.
ars boni
07-09-2009, 22:38
tenkjuverimač, probat ću, ako zapne, eto me opet pitat ::E: (tumplek za tehniku)
Zna li netko da li je moguće staviti adobe flash player na nokiu 5800 exp music ?
I ako je gdje da ga skinem? Nisam uspjela naći na guglu nigdje za skinuti baš.
malimrav85
15-09-2009, 13:32
ha ha ha, mislim da nema za sad
jedina mana ovog moba za sad
stvarno bi to dobro došlo
ja sam tražio i tražio ali našao nisam
još
aha nači da nisam toliki tudum jer ja tražim već danima i nikako nać, pa stvranoo da, onda je to jedina mana :D , ali baš treba .
Za sto? :S
Vam treba mislim :S
Meni treba za dailybooth na mobu, neće neke stvari raditi :S i piše da treba taj AdFP ...
Jel ti znaš nešto što ja ne znam o.O ? :D
Ah. Ne koristim dailybooth. Mislila sam youtube ili nesto...a znam da youtube radi..pa pitam : D
malimrav85
15-09-2009, 17:04
yt radi ali ništa drugo ne
jedina mana ovog moba za sad
druga je sto ne vidis vrijeme poziva za isti broj ako se dogodio uzastopce
treca je okretanje slike pomocu senzora koje nekada predugo traje
bilo bi zgodno da ubace i odvojene volume kontrole za razgovor i MP3 (mozes pustati glazbu drugima, ali onda ne mozes pricati jer je preglasno)
takodjer bi bilo uredu da se napravi neka opcija u options kako player reagira pri pozivu
taj mobitel itekako treba apdejtova jos
i zaboravih jos ovo:
NE MOZE SE PUNITI PREKO USB-a JER JE NETKO BIO LIJEN ZALEMITI KOJU ZICU VISE U TVORNICI :mad2::mad2:
malimrav85
15-09-2009, 19:03
meni je bolje da se puni kad se usb prikopča
tak mi je na motoroli bilo i svaki put kad ukopčam mi se punila i baterija se sjebala za pola godine
glede baterije, mrcina radi po 7-10 dana, uz recimo 10min razgovora svaki dan, 20min surfanja preko wlana i 5 poruka
ova baterija se ne sjebava tako (barem pise u manualu)
ja imam 2 baterije (30tak kn sa e-baya ftw) :mrgreen: mp3 mi radi valjda pola dana, a razgovore da ni ne spominjem :rotfl:
Meni baterija traje 3 dana maximalno :0 .
Meni baterija traje 3 dana maximalno :0 .
Pa 3 dana za takav mobitel i nije nešto šokantno malo. Imao je frend neku nokiu iz N serije i baterija je otišla 2 puta u 3 godine. Meni na SE baterija traje prihvatljivo dugo(cca 4 dana) i nakon 2 godine korištenja. Očito nije samsung jedini s problematičnim baterijama.:mrgreen: Iako nisam mislio da nokia ima s tim problema. Al moram prigovorit isto ko i Breeder - ako te netko zvao više puta onda vidiš samo vrijeme zadnjeg poziva.
meni nije jasno kako vama te baterije tolko traju...dogodilo mi da mi je baterija trajala 2 dana s gasenjem po noci ali vise od tog nikad...i to siemens, samsung, nokia...vjerojatno nesto krivo radim
pa ako je mobitel na stand by cijelo vrijeme, a ti ne prtljas po njemu (na nokiji 5800 vec i to dosta trosi bateriju radi ekrana) svako malo da bi recimo provjerio koliko je sati i pod uvjetom da je baterija u "naponu snage" trajati ce :mrgreen:
konzerva
17-09-2009, 17:10
dala mi žemska prijenosni hard al kad ga ukopčam u komp nikom ništa
šta mi treba nekakav softwer za to? ne ide to kao obični usb?
malimrav85
17-09-2009, 17:35
meni nije jasno kako vama te baterije tolko traju...dogodilo mi da mi je baterija trajala 2 dana s gasenjem po noci ali vise od tog nikad...i to siemens, samsung, nokia...vjerojatno nesto krivo radim
nemam pojma
ja sam se ovim stvarno iznenadio
ako samo recimo telefoniram svaki dan pola sata i pošaljem 10ak poruka traje mi ziher 8-10 dana sam tak
gledanje videa je 6 sati non stopa
navigaciju nemam pojma, koristio sam je najviše pola sata
napunio sam mob u utorak u 22h, jučer razgovarao oko 2 sata i poslao oko 30 poruka, danas sam slušao muziku na najjače oko 3 sata i nije se pomakla ni prva od 7 crtica baterije
ja sam prezadovoljan :thumbup:
Ako puno telefoniraš, nema te što čudit. Pogledaj si u specifikacijama, jedno punjenje obično drži par sati razgovora max.
Meni na nokiji baterija traje tjedan dana ako ne slušam mjuzu
Nokije imaju predobre baterije, svi su govorili da SE imaju bolje, ali meni iskustvo govori da je Nokia najbolji mobitel IKAD! ::E:
Samo sam jednom imao problem sa Nokiom od starog, neka na preklapanje sa tipkom sa strane koja je automatski otvarala mobitel (prekul :mrgreen:). Naime, napunio bi bateriju navečer i ugasio mobitel - kad bi ga ujutro probao upalio baterija bi bilo potpuno prazna, zapravo se mobitel nije mogao ni upaliti. Niti ekipa na servisu nije znala kaj je s tim čudom pa su promjenili software i dalje je sve bilo ok. Još uvijek nitko ne može objasniti kak se baterija uspjela prazniti dok je mobitel bil ugašen :lol:
dala mi žemska prijenosni hard al kad ga ukopčam u komp nikom ništa
šta mi treba nekakav softwer za to? ne ide to kao obični usb?
Pogledaj jel ima tipku za paljenje.
Ako puno telefoniraš, nema te što čudit. Pogledaj si u specifikacijama, jedno punjenje obično drži par sati razgovora max.
oko sat dnevno i 20ak poruka...to je onda valjda puno:mrgreen:
Čovječe sat dnevno,pa mora da si užasno popularan:ubercool:Osim ak nemaš basplatne ili bar jeftinije poziva onda ti se možda više isplati razgovarati od doma:smile:No uglavnom mislim da sat vremena razgovara dovoljno da ti ti popapa dosta baterije
oko sat dnevno i 20ak poruka...to je onda valjda puno:mrgreen:
Bome je.:mhm:
@ Tila: logika nalaže da priča s curom(osim ako nije zaposlen) i onda vjerojatno ima besplatne pozive prema friends broju. :D
logika nalaže da priča s curom(osim ako nije zaposlen) i onda vjerojatno ima besplatne pozive prema friends broju. :D
uglavnom sa svojojom obitelji, zenom i frendovima...svi su mi na 098 a to mi je besplatno...unlimited mi se fakat isplati:mhm:
to su razgovori od 5-10-15 minuta al se fakat skupi kroz dan...
Imala sam ja unlimited opciju par mjeseci,kad mi je bila besplatna i t-comu i to je bila jedina pozitivna dogodovština s t-comom::E:Uštedi ti dosta para
konzerva
18-09-2009, 00:49
ja pričam sam sa sobom svaki dan sat vremena na svoj drugi mobitel da se ne osjećam usamljeno.
Pogledaj jel ima tipku za paljenje.
ima neki svijetloplavi kružić koji svijetli i to skoro pa žmiga ali sam ga stiskao ko budala pa nije pomoglo. ma mislim da je moj komp jednostavno prestar za takva sranja :mrgreen:
tapir_u_magli
18-09-2009, 22:00
wooho izasla je opera mini 5 beta. Osim sto ima operish novo sucelje, ima napokon i inline editing text, sto na nekim mobitelima je odlican pomak unaprijed naspram integriranih sucelja za editiranje texta. Nazalost ima i svoju logiku inputa texta kroz numericke tipke; a ja jos uvijek nisam nasao simbol za novi red. Osim toga je skroz dobra.
fat drummer
18-09-2009, 22:22
beta... pih... čekam bar rc
`vako...ja bih trebao neki toolbar za StumbleUpon koji radi sa operom
nasao sam dvije stvari:
1.http://my.opera.com/suopera/blog/
fali gro funkcija, sharenje je bolna opcija, moze se slati (na jako mutav nacin) primanja odgovora nema...
2.http://www.operastumbler.com/
ovo me trazi login podatke koje nedam i neda mi se otvarati novi acc da bi testirao...pa ako netko ima iskustva...
znaci, ili cekam da se 1. popravi sa vremenom, ili mi netko kaze da 2. rula i da skinem ili mi predlozite nesto trece
ili me posaljete u 3pm i kazete da odjebem guglati dalje
Zna li netko neki program s kojimm ogu izrezivati dijelove iz pjesama i onda ih ukomponirati u jednu pjesmu?
tapir_u_magli
22-09-2009, 11:10
Zna li netko neki program s kojimm ogu izrezivati dijelove iz pjesama i onda ih ukomponirati u jednu pjesmu?
Audacity (al ti treba LAME uz to)
Ili cooledit
tapir_u_magli
22-09-2009, 18:52
Postovana gospodo na PKT muzicki izbor topicu, kad vec toliko streamate s youtubea bacite oko na http://blog.jimmyr.com/High_Quality_on_Youtube_11_2008.php za sto bolji dozivljaj slusanja glazbe. naime ne nude svi video clipovi po defaultu HQ opciju.
malimrav85
23-09-2009, 01:18
kak da se spojim mobom na net na faksu?
5800
tapir_u_magli
24-09-2009, 22:17
Kad sam danas procitao vijest da u najnovijoj verziji googleovog preglednika slika ima feature koji omogucuje prepoznavanje lica zamislio sam se nad mogucim implikacijama kada bi recimo takav feature bio dostupan na facebooku.
Naravno, vecina bi vrlo spremno prihvatila takvu mogucnost - da fb sam tagga uploadane slike pomocu te tehnologije.
No s druge strane ugroza privatnosti bi uvelike porasla.
e, kak` da upalim racunalo? :unsure:
i sto je to reboot? :adzk::stretcher:
salim se...
ugl...u potrazi za sto bezbolnijom metodom back-upa ogromne kolicine podataka dosao sam do zakljucka da trebam dual layer blu-rayeve...e sada...cijene przilica pocinju padati ali mediji su jos uvijek ohoho :unsure:
zna netko kada se predvidjaju nekakve normalne cijene?
znam da je pitanje bedasto i tako, ali ako ne padnu uskoro ja cu poceti sada kupovati
...pa da znam da li mi se uopce isplati cekati...
(pocele su me ozbiljne paranoje hvatati nakon par nezgoda, kvar je nadjen i tako, ali nikada neznas sto se moze desiti pa da napokon osiguram svoju glupu guzicu koja je bila prelijena to sve prziti davno prije :mrgreen:)
malimrav85
25-09-2009, 00:37
ha ha, pa hard si uzmi, ja ću uskoro još jedan
1TB 600kn; bude u linksu subotom
daj mi reci kak da se na net spojim na faksu sa mobom?
hard je ipak mehanika...dovoljno je da one jedan dio, sa druge strane disk iako se lako moze zdrapati nije toliko osjetljiv ako se dobro pohrani
nemam ja problema sa kolicinom hardova uopce, dapace :mrgreen:,
evo ga, da sada nisam na vrijeme skuzio da je napajanje faulty mogao sam ostati bez sva tri ukopcana harda :mrgreen:
ukratko, mora biti przenje, a meni se ne przi jedno 200tinjak dvd-a :mrgreen:
i nemam ti blage za mob, imas negdje u arhivima na naslovnici kako sa lapom na tu mrezu, ali za 5800 nemam pojma :S
tapir_u_magli
25-09-2009, 08:57
@brider - kupi disk umjesto da cekas BD. Eksterni.
@mrav - za 5800 pitaj alitu. Ona ga ima a mozda zna. Al ja ti mislim da nebu islo jer 5800 nema podrsku za PAP/PEAP
Da...pokusavala sam par stotina putas prckati po tim eap peap pap stogod postavkama, ali nije islo.. doduse BaF je uspjela pa cu nju jednom ugnjaviti ako nade vremena za disanje; plus nakon updateanja softwarea nisam pokusavala.. tako da mozda se nesto promijenilo (jer su trebali nesto dodati...uglavnom...)
Zasad pokusaj guglati. Pa onda prckati. :S
@tapko
ono stvarno pokusaj ne pisati mi ime tamo gdje ga svi mogu vidjeti :rotfl: /i onda ga jos opet misspellati ;_;/
Ajd breederu ne govori gluposti. Bluray disk sigurniji od harda? Zamisli HD kao nekoliko sličnih diskova u metalnom casingu. Samo kaj po njima ne pada prašina i druge pizdarije i time ne oštećuje podatke. Tako da, osim ako HD-ovima ne igraš nogomet, neće mu ništa bit. (naravno mislim na neaktivni hard)
Također, u slučaju da napajanje crkne, najmanje je vjerojatno da će se išta dogodit hardu.
posto mi hard ne radi jel mogu instalirat windowse na externi i kako?
USB bus nema dovoljno veliku propusnost da se pokreće windows sa njega.
pa ako ima esata ulaz na kompu, mogao bi?
P.J. previse mi hardova rikava u zadnje vrijeme :( i fakat me strah da mi ne tresne ili nesto :(
pa ako ima esata ulaz na kompu, mogao bi?
stari komp...tesko da ima:(
the_nikola
03-10-2009, 21:19
Prepruka za iTunes-alternativu molim. Dakle - ipod sync, library, sharing, podcastovi, inprogram playlists, internet radio, check/uncheck. Za mac.
iTunes mi je čisto ok (makar svi govorili da je kenjada), ali postane jaako spor kada je library malo veći - mijenjanje podataka, uncheck, bilo što traje i do 5 sekundi - što mi ide na žifce (iako playback ne šteka)
Cheers :smile:
tapir_u_magli
04-10-2009, 20:38
Ja sam svojevremeno koristio yamipod al za xp. Ima i verzija za osx.
Iskustva- radi, nije pretty, nije ni bug free, ali je daleko portabilniji od itunesa.
Frend se pak kune da je winamp najbolji ipod manager, no ako se ne varam toga nema za osx.
Frend se pak kune da je winamp najbolji ipod manager, no ako se ne varam toga nema za osx.
Ma winamp sucks ass kao ipod manager. Bio sam ga spojio jednom preko winampa jer na tom laptopu nije bilo itunesa i pobrisalo mi sve slike koje sam mukotrpno povezivao s albumima. :mad2:
mrzim BSOD...jednostavno ga mrzim...trebat ce mi kojih 2 mjeseca da skuzim zasto se to dogadja:(
the_nikola
06-10-2009, 15:51
guglaj error code. ja sam jedno vrijeme imao 0x0000009c. auč :angry:
Stormrage
06-10-2009, 22:34
PITANJE:
evo baš me kopka, znam da je glupo al aj
ako npr. pođem na google pod videos(ili yahoo pa pod video) pa od tamo gledam youtube jesam li ustvari pristupio youtube-u iako sam na
npr.
http://video.google.com/videosearch?hl=en&q=pravokutnik#
guglaj error code. ja sam jedno vrijeme imao 0x0000009c. auč :angry:
ma kita...meni je error code dug cijeli red i izbaci da nista nije nasao...
Stormrage
06-10-2009, 22:41
isto npr ako netko priljepi video na forum ili u news portalima.. pa kad to gledam sa npr indexa petrićev gol sa arapskim komentatorima jesam li ja ustvari pristupio toj arapskoj stranici sa svim opasnostima od virusa i sranja koja već iz toga proizlaze , iako sam na index.hr - u ili ne???
pa ako tko zna :)
the_nikola
06-10-2009, 22:43
iako bi bilo možda bolje da pitaš nekog frenda s fer-a il nekaj, osobno mislim da si poprilično siguran. pogotovo ak to gledaš na npr indexu.hr..
@vet - probaj zadnjih par znamenki :S
isto npr ako netko priljepi video na forum ili u news portalima.. pa kad to gledam sa npr indexa petrićev gol sa arapskim komentatorima jesam li ja ustvari pristupio toj arapskoj stranici sa svim opasnostima od virusa i sranja koja već iz toga proizlaze , iako sam na index.hr - u ili ne???
pa ako tko zna :)
mozda ti ekran eksplodira, tko zna?
ne, neces dobiti 101 virus...
viruse mozes dobiti jedino ako si idiot i klikas sve sto stignes bez upotrebe mozga ili jednostavno ne znas traziti p0rn kako spada
a oni "msn virusi" nisu ni virusi nego ljudi DOSLOVCE UPISUJU SVOJE LOGIN PODATKE PO RAZNIM STRANICAMA BEZ DA RAZMISLE NA 2 SEKUNDE...nikada se nacuditi ljudskoj gluposti...
http://www.net.hr/tehnoklik/page/2009/10/13/0428006.html
Ovo je odlično, eh, još da mi je i ovakav auto...
jel zna tko jel ima gdje u užem centru grada koji dućan sa slušalicama (za mob doduše)? Trebam kupiti za sony ericsson, do 8h navecer:D:unsure:
the_nikola
17-10-2009, 14:59
imap npr mobi shop preko puta sheratona, ugao draškovićeve i kneza mislava.
konzerva
19-10-2009, 13:52
kak metnem pjesmu na jubito?
otvoris movie maker...dragas unutra pjesmu i stavis ju dolje u storyboard koja se automatski pretvori u timeline
mozes dodati i sliku neku i onda ju isto dragas preko timeline-a da pokrije cijelu pjesmu
na isti nacin mozes staviti par slika ili videa
kada to napravis stisnes File--> save movie file
trebalo bi biti relativno brzo gotovo
onda otvoris acc na youtubu koji takodjer moze biti vezan za tvoj gmail acc pa nema potrebe za predugom registracijom
kada to obavis odes si na acc od jubita i nadjes gumb UPLOAD VIDEO, kliknes ga i dalje ce ti valjda biti jasno :mrgreen:
tapir_u_magli
19-10-2009, 17:57
Prilicno dobar opis u biti.
Jedino na sto pripazi kod odabira kompresije da odaberes odgovarajucu. U konkretnom primjeru sa staticnom slikom - mali bitrate za video i veci za audio (128 kbps navise). Za brzi upload na yt.
Bum kad dodjem doma vidio dal je nesto jednostavnije moguce uz neke druge software il eventualno virtualdub.
ma ako ne zna nemora se ni zamarati sa kompresijom, samo ostavi defautno...nebi uopce trebalo imati puno MB ako stavi samo sliku, a birate od MP3ja ce najvjerojatnije ostati netaknut
konzerva javi ako si uspio :mrgreen:
konzerva
20-10-2009, 00:43
hvala na preciznim uputama, samo gdje nabavim movie maker? :D
Cheesyp00f
20-10-2009, 00:47
hvala na preciznim uputama, samo gdje nabavim movie maker? :D
imaš windowse? trebao bi imati onda taj program, to je default program koji dobiješ kad instaliraš windowse.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=D6BA5972-328E-4DF7-8F9D-068FC0F80CFC&displaylang=en
konzerva
20-10-2009, 01:04
imaš windowse? trebao bi imati onda taj program, to je default program koji dobiješ kad instaliraš windowse.
gle fakat imam :D
javim ishod
PS - eureka, doduše slika mi traje samo par sekundi ali bitan je zvuk...
malimrav85
20-10-2009, 13:09
trebam pdf reader za symbian? da je besplatan
imam msn 7.0 i nikako ne mogu instalirati novu verziju a ne da mi da se popnem ni na 8.0. Prevrnuo sam sve živo na internetu i nemam više snage......jel itko imao taj problem? važji error code
Čovječe ti si zaostao malo u vremenu s tom starom verijom msn-a:lol:No imala sam ja sličan problem jer mi nije htio staviti noviju verziju i također sam sve prevrnula da nađem rješenje.Ja sam pokušavala to obrisati no uvijek mi je govorio da je i dalje u kompu,na kraju sam morala ponovno reinstalirati windowse,tj. samo drive na kojem su bili windowsi.Mislim da češ to morati i ti napraviti.
Ja imam pitanje za one koji koriste carnet i skidaju često stvari s neta.Dali ste dobivali na email(ovaj naš s faksa) nekakva upozorenja za kršenje autorskih prava?Tek sam nedavno vidjela da su me upozoravali zbog skidanja već tri puta.Zanima me kolko je to ozbiljno?Preselit ću s carneta sigurno uskoro no ne mogu se suzdržati da ne skinem nove sezone heroja i clone warsa:neko:
fat drummer
21-10-2009, 23:45
ok, tila mislim da si malo zabrijala
Zašto?Samo me zanima dali je netko imao iskustva s time.
fat drummer
21-10-2009, 23:51
a, ono , reinstalirala si windows jer nisi znala maknuti msn... mislim, jebote, koji kurac onda nisi kupila novi komp? bilo bi jednako inteligentno
Postoji jedna divna stvar koja se zove miranda. Ili pidgin. Ili trillian.
Vi i vas msn...
Apropos carneta... Jedino rjesenje vidim u tomu da, avaj, kupis dvd nove sezone heroja. :E
a, ono , reinstalirala si windows jer nisi znala maknuti msn... mislim, jebote, koji kurac onda nisi kupila novi komp? bilo bi jednako inteligentno
A jebote ne serem novce za novi komp,eto.Msn se nije dao maknuti niti se novi htio nasnimiti a meni je jako potreban msn pa eto to je bila najbrža solucija.Ako imaš bolje rješenje za kolegu s problemom onda mu pomogni a ne da sereš meni kad te nisam tražila za mišljenje
@alita-nove sezona još nije u prodaji jer se nije ni odvrtila u americi :P
fat drummer
22-10-2009, 00:39
o jebote, pa ti fakat ne kužiš... ajde dobro, ako ponovno reinstaliraš windowse možda nećeš vidjeti ovaj post. uglavnom mislim da je puno bolja ideja poslati tilu u kurac nego nekom reć da reinstalira jebene windowse. da ti ode svjećica na autu ti bi mijenjala cijeli motor valjda. tila, ajde fino odi negdje gdje nema tipkovnice pa da ne pišeš takve pizdarije poput - reinstaliraj windowse pa će se riješiti problem msn-a
Ja sam samo rekla da sam ja imala sličan problem koji sam rješila na određeni način. No uz ja sam imala još i druge probleme s windowsima. Ako ti je to glupo neka je, baš me briga. No nisam mu savjetovala da i on to napravi nego sam rekla da će MOŽDA morati ako ne riješi problem msn-a na neki drugi način ili nađe alternativu za njega. I molim te lijepo da mi se ne obraćaš više, bit će obostrani užitak.
Ok, ok, mozda nije najbolji tehnicki savjet ali savjetujem da ostanemo ontopik i volimo se.
Usput bi bilo super kad bi se dalo skuziti koji dio mog posta je izvrstan savjet, a koji neslana sala.
Naravno da se salim za heroje, tu seriju ne bih kupila ni kad bi na lutriji dobila, taj neinventivni scenaristicki trash ne zasluzuje bolje od copyright infringmenta. Smallville, s druge strane...
the_nikola
22-10-2009, 00:57
ha čuj reinstalirat win i nije tak loša fora.. znam znam ko da gađaš muhu zoljom al metneš, pospremiš malo stan, nešt pojedeš i gotovo; tj ak imaš sve na drugom drajvu, zajedno sa registry backupom programa - bude dost elegantno rješenje..
tak sam se rješio nera 8 (dok još nisu izumili onaj full cleaner od tog smeća..)
a kaj se tiče trilliana i pidgina i mirande.. to je sve na macu zakurac :(
ot. provjeri jel imaš sp3, .net framework najnoviji (nekad se neće sam od sebe instalirat) etc
a kaj se tiče trilliana i pidgina i mirande.. to je sve na macu zakurac
Oh. Wait. Mac user.
Zasto ti tu pises ono? ::E:
the_nikola
22-10-2009, 01:08
Oh. Wait. Mac user.
Zasto ti tu pises ono? ::E:
koja diskriminacija. is it cuz my comp is white!?
o jebote, pa ti fakat ne kužiš... ajde dobro, ako ponovno reinstaliraš windowse možda nećeš vidjeti ovaj post. uglavnom mislim da je puno bolja ideja poslati tilu u kurac nego nekom reć da reinstalira jebene windowse. da ti ode svjećica na autu ti bi mijenjala cijeli motor valjda. tila, ajde fino odi negdje gdje nema tipkovnice pa da ne pišeš takve pizdarije poput - reinstaliraj windowse pa će se riješiti problem msn-a
Ako imas dva diska, na jednom programe, slike itd., a na drugom OS,
reinstall windowsa ti traje mozda 30tak min. Naravno da prvo treba probati druge opcije, ali msn dolazi s windowsima, pa je bespotrebno zakompliciran.
Isto je i s browserom. IE ces instalirati valjda pola sata, a FF pola sekunde.
A i govorimo o windowsima. S vremenom ti se nakupi raznoraznih trojana i drugog spywarea, malwarea, virusa, ubacipozelji-malwarea itd.
Tak da reinstalacija nije nuzno ni losa ideja.
@Tila - evo, imas tu alternative za msn, sve je freeware, tak da nije problem probati
http://www.msboycott.com/thealt/alts/messenger.shtml
fat drummer
22-10-2009, 09:07
a što ako nemaš dva diska? mislim, jebem mu mater ako vi povremeno vršite održavanje kompa tako što deinstalirate windowse i napravite formatiranje sistemskog diska. uostalo, ne radi se o tome, što se mene tiče možete vi deinstalirat windowse svaki put nakon što dobijete u solitaireu, ali tako se ne gasi komp. radi se o tome da mora postojati drugo rješnje a ne formatiranje diska ako netko želi deinstalirati msn. tila the haker predlaže rušenje zgrade da bi se istjerao štakor. jedan. kužim ja da su windoze smeće i sve, ali za ime boga miloga, treba maknuti jedan program. jedan. onda je možda bolje instalirati neku okrljaštenu verziju windoza jer koliko shvaćam ako reinstalirte windowse opet ćete dobiti msn. kako ga nakon nove instalacije možete maknuti a prije niste? možda problem nije u msnu već u vama i govnima koje instalirate na komp. razmislite o ubuntu opciji. odsada i bez msn-a. ali sa pidgenom!
onda je možda bolje instalirati neku okrljaštenu verziju windoza jer koliko shvaćam ako reinstalirte windowse opet ćete dobiti msn. kako ga nakon nove instalacije možete maknuti a prije niste? možda problem nije u msnu već u vama i govnima koje instalirate na komp. razmislite o ubuntu opciji. odsada i bez msn-a. ali sa pidgenom!
Pa da, ali stavljanjem kompletno novog os-a radi messangera umjesto korištenja drugog programa, zapravo radis isto kao i reinstaliranje windowsa zbog msn-a. ::E:
Pa da, ali stavljanjem kompletno novog os-a radi messangera umjesto korištenja drugog programa, zapravo radis isto kao i reinstaliranje windowsa zbog msn-a. ::E:
Not quite. Reinstalacija windoza je glupa, dok je ubuntu apgrejd. :E
Not quite. Reinstalacija windoza je glupa, dok je ubuntu apgrejd. :E
Ovisi kaj radis. Koliko sam cuo, ako ti je bitan vjeran prikaz boje, bolje zaobići Linux. Probao, doduse nisam.
Probao, doduse nisam.
:thumbup: :roll:
Nemoj onda rekla kazala.
Vjerojatno ne znas ni o kojoj si distribuciji to cuo?
:thumbup: :roll:
Nemoj onda rekla kazala.
Vjerojatno ne znas ni o kojoj si distribuciji to cuo?
Ok, onda mi ti reci iz prve ruke (pretpostavljam da si na Linuxu).
Da li ubuntu ima CMS? Da li mogu napraviti profile za pojedine uređaje (monitor, printer, skener) i dodijeliti te profile unutar samog os-a?
Da li mogu za system color defaults postaviti bilo što drugo osim sRGB-a 2.1 (npr. adobe RGB)? Ako da, onda je to vec druga prica...
Mac je npr. po tom pitanju super, windowsi od viste i 7 imaju CMS pa sad vise nemam jedan prikaz boja u photoshopu, a drugi kada gledam u nekom os-vieweru...
(ne pomaze ni gledanje u third party viewerima, jer i oni vecinom ne podrzavaju cms)
Kakva je situacija sa korištenjem npr. photoshopa na ubuntu?
Isto tako, cuo sam da linux, konkretno ubuntu ima problema s raw konverterima. Koristim DPP, a on ne radi dobro na linuxu. Vjerojatno postoje alternative, ali DPP prepoznaje picture stylse sa fotoaparata i znatno mi olaksava pretvorbu u jpg.
the_nikola
22-10-2009, 12:39
ako reinstalirte windowse opet ćete dobiti msn.
da i ne. dobit ćeš onaj prastari msn koji bez najnovijeg .net frameworka često ne želi signupat, i taj joj sigurno neće smetat pri instalaciji najnovijeg msna (dok joj je 7 očito smetao). svejedno glupa opcija; ali ako pritom želiš i počistit registry i svakaj - svakako bolje od nekih glupih registry cleanera (TM).
Photoshop i druge programske probleme rjesavam dual bootom. Jer alternative zasad nema.
Osim gimpa. Koji je kul.
Postoji jedna divna stvar koja se zove miranda. Ili pidgin. Ili trillian.
Vi i vas msn...
E, te zamjene za msn suck ass. Ako baš tako jako trebam dopisivanje(jer tako nazivam to forsiranje IM-a bez kul smajlića koje msn ima), onda ću nazvat osobu ili eventualno otić na ono sranje od facebook chata ili gmail chata. MSN!:jlb:
E, te zamjene za msn suck ass. Ako baš tako jako trebam dopisivanje(jer tako nazivam to forsiranje IM-a bez kul smajlića koje msn ima), onda ću nazvat osobu ili eventualno otić na ono sranje od facebook chata ili gmail chata. MSN!:jlb:
Da. Mrzim smajlice i msnove reklame. Najvise me iritira kad netko pise i onda slucajno usred rijeci napise shortcut za smajlic. Iskljucivo sam radi mrznje prema msnu s istog i otisla. : D
De gustibus.
Ascii smajlici > gif smajlici.
alita, postoje i custom gif-ovi za msn :mrgreen:
ne mrziti neduzne piksele, nisu ti nista napravili
ali da...onaj ":)" na msnu je strah i trepet...ja se njega bojim :unsure:
ars boni
22-10-2009, 16:58
Ja sam ostala dugi niz godina vjerna msn-u. Sad da se prebacujem na drugi program, bilo bi mi kao da selim, a selidbe ne volim. Živcira i mene kad nekome usred razgovora ulijeću smajlići, pa sam ja svojima promijenila kodove tako da nema šanse da mi upadnu u riječ.
Breeder... to mi nikako nije jasno. Meni taj :) dođe kao prirodno, pa se svaki put ispravljam. :rotfl:
Da. Mrzim smajlice i msnove reklame. Najvise me iritira kad netko pise i onda slucajno usred rijeci napise shortcut za smajlic.
Zato imaš "A patch" koji miče sve što ne želiš vidjet.:thumbup: Te reklame mene neopisivo živciraju al ih nisam vidio tipa 2 godine već.:mrgreen: A ulijetanje smajlića i mene iritira al većina je doskočila tome pa su stavili bar jedno slovo u riječi veliko(ja stavljam zadnje veliko i nema šanse da uleti mada JI zna uletit ako pišem velikim slovima :mrgreen:). Kad smo tek dobili msn, sjećam se da je kitty znala pisat hijeroglife pa mi je trebalo da dešifriram.:rotfl:
Živcira i mene kad nekome usred razgovora ulijeću smajlići, pa sam ja svojima promijenila kodove tako da nema šanse da mi upadnu u riječ.
Exactly.:thumbup:
ma kakva velika slova...lijepo stavis slash "/" ispred naredbe i mirna bosna
sjeca se tko irca? :(
ma kakva velika slova...lijepo stavis slash "/" ispred naredbe i mirna bosna
Da ali je ipak praktičnije stisnut shift+slovo nego shift+7 ili na numpad. Bar meni. Naslijepo pišem samo slova, brojke se nisam isprakso.:mrgreen:
ali, ali, ali...irc /slap :(
ars boni
22-10-2009, 18:40
Moje rješenje za kodove je jako puno samoglasnika na kraju riječi, npr. "spavaaaaaaaa" umjesto "spava", jer nikad ne pišem tako u normalnom razgovoru. Mutavo, ali funkcionira.
Nikad irc. Bio nekad icq, ali mi je brzo dosadio jer je izgledao kao dječja slikovnica...
/me kaze da je Breeder jedini forumas koji kuzi njenu ljubav prema ircu.
aaaaaw icq :soppy: imao je kul igre :mrgreen:
icq se koristio u doba kada ljudi nisu koristili msn koji je dolazio uz win...dobar nacin filtriranja ljudske gluposti
the_nikola
22-10-2009, 20:23
ali, ali, ali...irc /slap :(
/fish ::E:
Kakve su cijene ipodova danas otprilike?
fat drummer
23-10-2009, 22:55
jeeeej došla je sedmica!
idemo svi brzo deinstalirati xp i vistu!
i onda čekamo service packove od gige i pol!
Starfish
23-10-2009, 23:12
Sto se tice programa za editiranje videa -isprobala sam ih dosta i u principu su svi bili prekomplicirani za ono sto sam ja zeljela raditi.
windows movie maker se meni konstantno, ali KONSTATNO rusio, pa sam ga deinstalirala jer mi je iso na zivce... :prrr:
Na kraju sam otkrila ovo > http://www.arcsoft.com/estore/software_title.asp?ProductCode=AMI2.
Program je fakat za kretene, jednostavan, ne rusi se.
Za napravit video koji se sastoji od glazbe i slika ili za izrezat neke dijelove iz crtica pa ih montirat zajedno - sasvim dovoljno.
Ja sam program dobila s fotoaparatom, al ima ga na torrentima sigurno...
Kakve su cijene ipodova danas otprilike?
Jebo ga ti, Svijet Medija (http://www.svijet-medija.hr/Article.aspx?gid=37&gsid=154&rmid=148&Sort=) pa proučavaj. Ne razlikuju se baš cijene po dućanima.
http://www.nabava.net/ ftw!
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=ipod+classic&x=0&y=0
Hvala dečki:smile:Ali jbt mislila sam da su se cijene bar malo spustile.Ali ionako nije za mene.Ja se držim mp3 playera i mobitela i sve pet
the_nikola
24-10-2009, 13:31
Hvala dečki:smile:Ali jbt mislila sam da su se cijene bar malo spustile.Ali ionako nije za mene.Ja se držim mp3 playera i mobitela i sve pet
ja samo škicam kad će doć "like-iphone-mob-ali-ne-iphone".. sa pristojnom količinom prostora i da je funkcionalan mobitel (što iphone baš i nije ::E:).
iritira me imat dvije stvari po džepovima kad bih mogao imati jednu..
malimrav85
24-10-2009, 13:39
5800 je zakon,hi hi hi.jos kad si 16gb stavim umjesto 8,avion!
the_nikola
24-10-2009, 13:45
5800 je zakon,hi hi hi.jos kad si 16gb stavim umjesto 8,avion!
e da takvi. još kad se to malo razvije :smartass: pomogućnosti bez touchscreena ak znaš neki?
nisam se igrao s ovim al touchscreenovi imaju tendenciju uvijek brejkat :(
edit: i koliko sam skužio al - jel ima 3.5mm jack?
Ima. 5800 je u svom cjenovnom rangu najbolja iphone alternativa, od novog firmwarea touchscreen je poprilično brz i sve ostalo je jako dobro.
No za veći novac uzeo bih HTC Magic, koji ima Googleov Android.
e da takvi. još kad se to malo razvije :smartass: pomogućnosti bez touchscreena ak znaš neki?
nisam se igrao s ovim al touchscreenovi imaju tendenciju uvijek brejkat :(
edit: i koliko sam skužio al - jel ima 3.5mm jack?
ima :mrgreen: i kroz njega moze ici svasta, a ne samo glazba :mrgreen:
mob je super, ali ja za razliku od mrava cekam da na trziste dodje 32 gb :mrgreen::mrgreen:
i nadam se da ce raditi sa 5800 :(
ne brejka nista, eventualno zna malo usporiti, negdje, nekada...ali za soma kuna gdje ces bolje?
najveca mana je u biti platicno kuciste (IMO mic je isto mogao biti bolji)
tapir_u_magli
24-10-2009, 16:04
iritira me imat dvije stvari po džepovima kad bih mogao imati jednu..
da, to je odista iritantno! ja sam taj problem rjesio jedom trakicom za mobitel - i sad jedan nosim oko vrata umjesto u džepu :grin:
Ima. 5800 je u svom cjenovnom rangu najbolja iphone alternativa, od novog firmwarea touchscreen je poprilično brz i sve ostalo je jako dobro.
zasad je u tom cijenovnom rangu najjaca ta nokija. ali cini mi se da dugorocno symbian propada. cini se da su fulali bandwagon mobilnih OSeva.
a iduce ce godina biti posebno interesantna - nvidina tegra i razne implementacije ARM A9 dizajna i ostala SoC rjesenja ce mozebitno napraviti sranje na (ne samo) smartphone trzistu.
najveca mana je u biti platicno kuciste (IMO mic je isto mogao biti bolji)
neznam kakav je tocno tamo mic, no ako je imalo kao u E serijama onda je vrlo dobar - ne dolazi toliko do izrazaja u razgovoru koliko recimo s aplikacijama za snimanje.
nasao sam bio jednu koja drito snima u mp3 (do 96kbps 44.1 kHz mono) - savrseno se cuje :)
the_nikola
24-10-2009, 16:19
da ali htc magic nema 3.5mm jack a fkt mi se neda davat pare gamadi na skupe slušalice :(
ne brejka nista, eventualno zna malo usporiti, negdje, nekada...ali za soma kuna gdje ces bolje?
ja sam dobio feeling da je malo touch spor, tj nije dovoljno osjetljiv. ko bakica sam al i dalje neznam oću li se ikad naviknut na touch screenove.. :roll:
e i kak soma kuna? kaj nije cca 2300? nemrem sad nigdje nać cjenu..
ugovor na pretplatu...give or take 100 kn
meni se isplatilo :mrgreen: pogotovo jer vip friends na pretplati kosta 0 kn i imas beskonacno minuta dok na prepaidu placas 30 kn za nekih soma minuta
the_nikola
24-10-2009, 16:59
hmm kul. tnx. i shallt louk into it :smartass:
malimrav85
24-10-2009, 17:18
ja ga imam tek 4 mjeseca i nije se nikad zbrejkao
gledam filmove i serije svako malo na njemu, muziku isto slušam stalno, garmin gpsnavigacija super radi, fotić je ok...
samo još da pdf čitač nađem i super
http://www.youtube.com/watch?v=9F6zSgtRnkE&feature=player_embedded
benchmark za nove DX11 kartice
D:
the_nikola
25-10-2009, 19:32
http://www.youtube.com/watch?v=9F6zSgtRnkE&feature=player_embedded
benchmark za nove DX11 kartice
D:
gwahahah upravo sam na hd viewu scimao frendicu da je to "for real" a ne komp animacija :rotfl:
koji newb :lol:
tapir_u_magli
25-10-2009, 22:49
jel ima netko iskustva s updateanjem firmwarea od PSP?
konkretno na sto mi treba da ga updateam od 2.00 na 3.90 (ili iznad)?
u principu ga ne bi htio zabrickati.
fat drummer
26-10-2009, 00:08
napokon pobjeda nad realtekovim drajverima!
uglavnom, kada se već govori o symbianima, a onaj glupi tapir mi ne šalje taj mail, gdje mogu naći neki krek za taj symbian i gro symbian softvera?
malimrav85
26-10-2009, 00:31
kakav krek?
fat drummer
26-10-2009, 00:32
nešto je tapir spominjao, a moda sam ga krivo skužio, ali trebam prvo krekati symbian na mobu i onda tamo nabacati piratski porno midget softver
tapir_u_magli
26-10-2009, 00:44
nešto je tapir spominjao, a moda sam ga krivo skužio, ali trebam prvo krekati symbian na mobu i onda tamo nabacati piratski porno midget softver
eo ti http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=799616&postcount=3
radi na e51
takodjer baci oko na http://www.e71blog.com/2008/11/how-to-hack-your-e71-to-install-unsigned-applications/
slicni guide.
baci oko na link za signanje sis ova na drugom linku.
(ovo je za symbian s60v3 kakav imamo mi, no za s60v5 za 5800 nisam bas nasao to, baciti cu malo google svejedno)
malimrav85
26-10-2009, 02:09
ne znam di da pitam pa ću tu
kupio bi možda novi stol ali ne znam di da gledam
ono kaj tražim je da je ili u obliku slova L ili na tu foru, uglavnom, kad sjednem da imam desno di ruku stavit tj. miš držat
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10103677
ne baš to ali takvog tipa tj oblika
e, ovak možda samo za desnu ruku
:neko:
http://www.iossystem.com.my/catalog/uploads/df6e881e4a_LShape%20metal%20leg.jpg
hihihihihi to sam ja naucio tapira:mrgreen:
http://full-ngage-games.blogspot.com/2009/01/crackinghackings60v3mobilephones.html
evo izvoli...budi moj gost...ja sam s ovim...
btw moj je 6120...nikakav N97 itd...trebalo bi radit na svim symbianima 60...
fat drummer
26-10-2009, 21:26
odjebao sam xp i instalirao win7
redmnd je napokon napravio dobar proizvod. puno je fluidnije i pristupačnije od viste uz gro poboljšanja od win xp-a
zanima me prvi service pack da vidim hoće li mi piratska verzija opstati
kakva konfiguracija treba za to?
da normalno radi, ne minimalna?
ne znam di da pitam pa ću tu
kupio bi možda novi stol ali ne znam di da gledam
ono kaj tražim je da je ili u obliku slova L ili na tu foru, uglavnom, kad sjednem da imam desno di ruku stavit tj. miš držat
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10103677
ne baš to ali takvog tipa tj oblika
e, ovak možda samo za desnu ruku
:neko:
http://www.iossystem.com.my/catalog/uploads/df6e881e4a_LShape%20metal%20leg.jpg
ne pada mi na pamet sad neki salon uredskog namještaja koji bi imao tako nešto, ali točno ovakav stol kakav ti je na drugoj slici imaš trenutno na akciji u METRO-u
http://www.metro-cc.hr/katalozi/office_22/office_22.swf (ovo ti je link na katalog, taj stol je na str. 3.) nije za desnu ruku, al je isti ovakav.
fat drummer
26-10-2009, 21:32
ma ne, ko i za xp, mislim da su optimizirali vistu napokon
nekih dve gige rama, neki prosječan prockas na 2,5 gige i jedno 25 gigi na hardu
ma ne, ko i za xp, mislim da su optimizirali vistu napokon
nekih dve gige rama, neki prosječan prockas na 2,5 gige i jedno 25 gigi na hardu
to je poprilično prihvatljivo. al ostajem još neko vrijeme na xp-u.
kaj ćeš, konzervativan sam i nevoljko prihvaćam promjene.
Lewis Hamilton
26-10-2009, 23:33
Yel ima netko iskustava sa ovim internet aukcijama, kod nas? malo mi je to sumnjivo...jer su cijene presmiješne
tapir_u_magli
27-10-2009, 10:54
to je poprilično prihvatljivo. al ostajem još neko vrijeme na xp-u.
kaj ćeš, konzervativan sam i nevoljko prihvaćam promjene.
Uvijek mozes napraviti virtualnu kantu i isprobati sedmicu.
Guglaj virtualbox
Jim_Halpert
28-10-2009, 15:30
..populaçon, m'ajuta! Poznivate li kakov neškodiv program sa interneta za srkanje mjuze sa interneta? Samo ne limetina žica - LimeWire, jer sa njime, kažu, san u samon skidanju tog programa pokupi i zločesti superometajući spyware.. ..i da mi protiv toga triba "spybot search and destroy" program ki isto je moguće skinuti sa međuvezlja (ako se opet odlučin unesti program, jer izbrisan je). Daaaakle, ča mi je činiti? :zaboga:
Soulseek Jime. Uvjerljivo najbolji :mhm:
Jim_Halpert
28-10-2009, 15:48
..a kako to?, koka. :unsure:
http://www.slsknet.org/
vrlo jednostavno, skineš i instaliraš. nema nikakvih spajvera i ne troši ogromnu količinu memorije kao limewire a o ponudi da ne pričamo. limewire je bezveze
Cheesyp00f
28-10-2009, 16:00
Soulseek Jime. Uvjerljivo najbolji :mhm:
da, najbolji je i meni :thumbup:
samo ne koristim ga baš često osim ako želim skinuti baš određenu neku pjesmu. inače koristim blogove 99% vremena
Jim_Halpert
28-10-2009, 16:00
..virojatno buden. E sa' samo čekan komentare populacije o "spybotovimi" i buden još mrcu googlati prina negol se odlučin sa skidanje tog programa. E usput, imaš štosan avatar, koka - tek sa' primjetih.
Ja imam Ares i meni je dobar http://aresgalaxy.sourceforge.net/
Al probat ću i ovaj da vidim koji mi je bolji:)
Cheesyp00f
28-10-2009, 16:06
..virojatno buden. E sa' samo čekan komentare populacije o "spybotovimi" i buden još mrcu googlati prina negol se odlučin sa skidanje tog programa. E usput, imaš štosan avatar, koka - tek sa' primjetih.
ma taj program je 100% siguran, koristim ga odkad znam za internet i nikad nisam imao problema s njim. trust me :mhm: :mrgreen:
Ja imam...
A ja imam http://www.skreemr.com :mrgreen: Okej, šanse da ćete nešto naći padaju sa stupnjem alternative ali rijetko što ne nađem. Znate ono, ponuda i potražnja.
konzerva
28-10-2009, 21:52
imam neke ogg fileove koje bi trebao pretvorit u mp3. davnih dana mi je camao dao link za neki program mp3 converter ali skinuo sam to i ne pomaže. ima tko kakvih prijedloga?
Linko sam ti direkt na download jer imaju retardiran sajt na kojeg treba pet minuta kopat da bi se došlo:
http://erightsoft.podzone.net/GetFile.php?SUPERsetup.exe
Konvertira sve, mp3, ogg, video, pogane, komuniste.
ak ti gornji link nebude radio potraži na sajtu: http://www.erightsoft.com/SUPER.html
konzerva
28-10-2009, 22:25
mučas gracias, pravi si drug!
malimrav85
29-10-2009, 00:11
java za nokju 5800,ako ima ko link,na mobu sam pa je teze po guglu lutat
the_nikola
29-10-2009, 00:14
probaj ovo.
http://nds2.betalabs.nokia.com/JavaRuntime/java_runtime_2_0_2.sis
http://www.svijet-medija.hr/apple_ipod_nano_8gb_5_generacija,20948,154.aspx
This is one sexy motherfucker...:blink:
ili das 500 kn vise za ipod classic i dobijes 120 gb :mrgreen:
sta je to 8 gb danas?
Kaj će mi ta ružnoća od ipoda classic za koju trebaš oružani list? Prije bih kupio ipod touch ali mi takvo što ne treba. Trenutno imam ipod nano treće generacije od 8 GB i nikad nisam došao u situaciju da sam ga popunio. Jbg, nisam tako promjenjivog raspoloženja da u jednom danu moram izmijenit čak 8 GB pjesama.:rotfl: Plus kaj čisto sumnjam da baterija toliko traje.
stane tu svasta, ne samo mp3 :mrgreen: meni je recimo samo 20tak gigabajta otislo na sve podcastove od ted-a (pitas se mozda cemu, ali fakat ima svacega tako, sve je kratko i da se pogledati uz kavu negdje ili dok cekas nekoga)
baterija traje sigurno kakvih 30tak sati samo na mp3ju i na kraju sam uredjaj nije toliko velik
moje je misljenje da ako si spreman iskesirati soma kuna na fancy mp3 player onda ti nije problem dati koju stoticu vise, a dobivas puno vise
postoji li neki način da kad spržim film na dvd kako bih ga gledao na dvd/divx plejeru nekako prije toga povećam veličinu titlova? nervira me kad moram naprezati oči
Meni je ipod classic prevelik i pretežak, a taj kapacitet mi nije potreban. Kao što rekoh, ako uzimam nešto za što mi treba oružani list - to će ipak biti ipod touch koji ima wlan i možeš imat kul aplikacije gore. A što se tiče gledanja filmića na tom malom ekranu, radije ne. Već sad imam dioptriju.:mrgreen: Plus kaj sam rijetko u situaciji da ću gledat takvo što. Radije u takvim trenucima slušam mjuzu i rješavam sudoku na mobu.:mrgreen:
tapir_u_magli
31-10-2009, 18:10
postoji li neki način da kad spržim film na dvd kako bih ga gledao na dvd/divx plejeru nekako prije toga povećam veličinu titlova? nervira me kad moram naprezati oči
http://www.videohelp.com/forum/archive/question-how-to-make-srt-avi-subtitles-bigger-when-playing-in-dvd-player-t358288.html
hvala, proučit ću :smile:
tapir_u_magli
31-10-2009, 19:14
hvala, proučit ću :smile:
dvd flick ce cinimi se to sigurno obaviti, s obzirom da se može odrediti velicina hardcoded subtitlova. samo sto on defakto radi konvencionalni Video DVD (sto znaci prekodiravanje AVI streama sa svim mogucim nuspojavama).
https://www.torrenthr.org/index.php
OTVOREN ZA FREE UPAD!!!
djevojcica sa sibicama
02-11-2009, 13:26
ili das 500 kn vise za ipod classic i dobijes 120 gb :mrgreen:
sta je to 8 gb danas?
true::E:
imam iPod nano i nažalost 8 gb je, kolko god se činilo pretjerivanje, stvarno premalo uz ovakvu dostupnost sve moguće muzike:mrgreen:
true::E:
imam iPod nano i nažalost 8 gb je, kolko god se činilo pretjerivanje, stvarno premalo uz ovakvu dostupnost sve moguće muzike:mrgreen:
Da, istina, ali zato mozes u iTunesima slagati playliste i onda mu odredis koje ce sinkronizirati sa iPodom. Ja u iTunsima imam gigabajte i gigabajte muzike, ali s vremena na vrijeme slusam samo neke stvari, pa onda te imam na iPodu...
Ja u iTunsima imam gigabajte i gigabajte muzike, ali s vremena na vrijeme slusam samo neke stvari, pa onda te imam na iPodu...
A u isto vrijeme ne moraš nosit ciglu u džepu.:mrgreen: Uostalom, kupite si 16 GB i bok.:mrgreen: Kao što rekoh, voli bih vidjeti tu bateriju koja će izdržati u jednom sviranju toliko muzike. Ja recimo imam popunjeno 6,4 GB na svojem što je 1153 pjesme i nema šanse da bi ih sve odslušao u jednom trajanju bateriji. Vaš argument se naprosto protivi logici i stvarnosti.:rotfl:
tapir_u_magli
02-11-2009, 23:11
u isto vrijeme ne moraš nosit ciglu u džepu.:mrgreen: Uostalom, kupite si 16 GB i bok.:mrgreen: Kao što rekoh, voli bih vidjeti tu bateriju koja će izdržati u jednom sviranju toliko muzike. Ja recimo imam popunjeno 6,4 GB na svojem što je 1153 pjesme i nema šanse da bi ih sve odslušao u jednom trajanju bateriji. Vaš argument se naprosto protivi logici i stvarnosti.:rotfl:
TAKO JE!!! JEBO SVE STO IMA VISE OD 512 MB!!! JEBOOOO!!!
da, jer je uzasno kad imas svu glazbu sa sobom i kad stavljas novu da nemoras razmisljati oce li ti faliti mjesta.
fat drummer
02-11-2009, 23:49
ideš, 512 megi! ja imam 128 megi i još nikada nisam popunio! mislim da je to nemoguće, nema toliko glazbe, a ni multimedije na cijelome svijetu
mp3 plejeri su moj fetiš :soppy: mislim da ih imam desetak :unsure: Samsungovi su mi najbolji
the_nikola
03-11-2009, 01:27
you're missing the point!
ovi novi ajpodi su stvarno seksi :mhm:
ništa nije bolje od obične ”cigle” (:mad2:) bele vulgaris, ali ipak!
da, jer je uzasno kad imas svu glazbu sa sobom i kad stavljas novu da nemoras razmisljati oce li ti faliti mjesta.
Zašto bi to itko htio? :mrgreen: Ja nemam potrebu za više prostora na mp3 plejeru jerbo ga koristim samo za slušanje glazbe, a slušam ju uglavnom na putu do nsk i natrag pa se ni ne stignem puno premišljat oko toga kaj ću slušat. Ugl imam faze što mi se sluša pa nije bed. Za prijenos podataka imam eksterni hard.:mrgreen:
Ja sam ipak više pobornik slušanja glazbe na mp3 playeru zbog toga što:
1)ako mi baterija crkne ponesem sa sobom još jednu extra da mogu zamjeniti u bilo kojoj situaciji jer nisam uvijek u prilici imati komp da rechargam
2)ne treba mi puno prostora pa je mp3 tu dobar jer ne volim svu glazbu staviti odjednom na jedan medij-mi je gušt poslje ju mijenjati
No dečko mi danas/sutra kupuje ipod i sad ja ko dijete "Ja bi isto":rotfl:
Za vas koji se kužite u ipodove kolko jedno punjenje traje dugo?
kresholino
03-11-2009, 14:58
imam jedan problemčić.naime imam nokiu e66 od tmobilea,sad sam ažuriral symbian i mogu na njoj gledat youtube filmiće.kad kliknem neki jutube filmić on ga čita preko realplayera i kad se spaja onda dođe do nekog prekida i greške pri spajanju.ima li ko kakvu ideju o tome?
Za vas koji se kužite u ipodove kolko jedno punjenje traje dugo?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_iPod_models
:O ne moras kupovati baterije :lol: a mozes puniti i preko uticnice ako nabavis adapter
tapir_u_magli
03-11-2009, 19:38
imam jedan problemčić.naime imam nokiu e66 od tmobilea,sad sam ažuriral symbian i mogu na njoj gledat youtube filmiće.kad kliknem neki jutube filmić on ga čita preko realplayera i kad se spaja onda dođe do nekog prekida i greške pri spajanju.ima li ko kakvu ideju o tome?
pokušaj s nekim alternativnim playerima za symbian, znam da mi frend ima jedan takav i da puno bolje funkcionira od tog realplayera.
momentalno se ne mogu sjetiti kako se zove no mogu ga pitati. (ako sam to ne napravim a zanima te, podsjeti me via PM)
kresholino
03-11-2009, 20:40
pokušaj s nekim alternativnim playerima za symbian, znam da mi frend ima jedan takav i da puno bolje funkcionira od tog realplayera.
momentalno se ne mogu sjetiti kako se zove no mogu ga pitati. (ako sam to ne napravim a zanima te, podsjeti me via PM)
hvala frajeru:thumbup:
tapir_u_magli
03-11-2009, 22:13
hvala frajeru:thumbup:
u medjuvremenu sam se sjetio i ja... uperi pretraživac svog mobilnog telefona na http://m.google.com i tamo imas nekoliko softwarea za skinuti, medju ostalim i youtube aplikaciju za symbian
ima i nekih alternativa tipa. emtube
za gledanje ima navodno neki smart movie player (nisam nikad probao)
MinesweePer
04-11-2009, 00:28
ne znam ako je već bilo riječi o ovome, ali - windows 7, imam li tko info iz prve ruke kakav je? osim što je valjda lijep :p
Evo ja upravo na poslu radim na njemu, zasad mi se svida. Tu i tamo proleti neki prozorcic po ekranu ali dobar je. Lijep je ::E:
fat drummer
04-11-2009, 10:54
ne znam ako je već bilo riječi o ovome, ali - windows 7, imam li tko info iz prve ruke kakav je? osim što je valjda lijep :p
ja ga imam doma i izgeda kao finkcionalna vista... ah napokon je redmond napravio nešto što je relativno okej