View Full Version : Tehnikalije
Pages :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
morat æu externi hard uzet
imam ti ja dva.
jedan od 350 i jedan od 200.
spreman sam ustupiti ih na neodredeno vrijeme u zamjenu za podatke koje skines.
:-D
malimrav85
07-02-2007, 22:12
camao,moĹže
a kaj bi ti trebalo?
a tebi inso?
Insomniac
07-02-2007, 22:35
morat ĂŚu externi hard uzet
imam ti ja dva.
jedan od 350 i jedan od 200.
spreman sam ustupiti ih na neodredeno vrijeme u zamjenu za podatke koje skines.
550 GB....
moĂŚno!
mrav@
CSI - bilo sto
Scrubs
Law and order - sve varijante,jel ima ista od toga?
malimrav85
07-02-2007, 23:12
scrubs imam doma
csi pogledam
poťalji na pm popis pa javim kad doðem u ned tamo
camao,mogao bi onda ustupit ovaj "mali" od 200gb
camao,mogao bi onda ustupit ovaj "mali" od 200gb
nema problema.
samo, ako nije problem, da mi okvirno kazes koliko bi ti otprilike dana/tjedana trebalo da ga "napunis" odnosno skines sve sto ti treba.
za mene ne bi trebao nista posebno skinuti jer pretpostavljam da ces skidat vecinu serija koje i ja pratim .
550 GB....
moæno!
+ jos jedan mini od 60 u kompu.
da se nadje. :-D
malimrav85
08-02-2007, 00:48
pa tjedan dana,tj. dvije nedjelje
idealno bi bilo ovu nedjelju...
treba mi oko sat vremena za 8gb ako naðem dobrog hosta sa brzom i neoptereÌenom vezom
moze, mraf, cut cemo se preko pm-a jos. ;)
Insomniac
08-02-2007, 18:51
http://www.isvu.hr/javno/hr/vu111/kalen ... ndar.shtml (http://www.isvu.hr/javno/hr/vu111/kalendar/2006/kalendar.shtml)
jel postoji nacin kako "posuditi" ovo u obliku slike ?
http://www.isvu.hr/javno/hr/vu111/kalendar/2006/kalendar.shtml
capture pa spojis u fotoshopu te dve slikice i potom resize na velicnu jedne slike? :smt017
Insomniac
08-02-2007, 19:06
http://www.isvu.hr/javno/hr/vu111/kalendar/2006/kalendar.shtml
capture pa spojis u fotoshopu te dve slikice i potom resize na velicnu jedne slike? :smt017
a to se moze u phozoshopu ??
moze se i u Paintu (provjereno), trebalo bi moc i u Photoshopu (neprovjereno)
strasan odgovor, ha? :-D
Insomniac
08-02-2007, 19:09
moze se i u Paintu (provjereno), trebalo bi moc i u Photoshopu (neprovjereno)
strasan odgovor, ha? :-D
jebat ga,nikad se nisam snalazio sa tim photo programima :-D
hoces i sliku i onu dole legendu zajedno kao jednu sliku, jel tako?
Insomniac
08-02-2007, 19:23
hoces i sliku i onu dole legendu zajedno kao jednu sliku, jel tako?
Ma ne,legendu bi lonako morao izmisliti svoju...Samo bi Ĺželio "posuditi" kalendar od carneta :-D
Inso, sto kazes na ovo:
klikni ako si purger (http://www.badongo.com/file/2192206)
malo pricekaj dok se ucita, slika ima 2,3 Mb.
EDIT: u biti, moras je skinut! :-D
Insomniac
08-02-2007, 20:40
iscekivam,iscekivam budno :-D
Camao puno hvala :D
Duzan sam ti pivu kad dodem gore u ZG.
SAd cu morat skinuti neki program za bojanje i bacit se na bojanje :)
auu...tek sad vidjeh..sorry Inso, na onoj slici godina pocinje sa Listopadom i Prosincem! koji sam majmun :lol:
evodje je ispravno:
http://img01.picoodle.com/img/img01/7/2 ... 11edd7.png (http://img01.picoodle.com/img/img01/7/2/8/f_INSO222m_611edd7.png)
Insomniac
10-02-2007, 12:41
ok,da probamo pitati i ovdje ,jeste ikad imali ovakav problem
I have this problem whenever i want to post something via Firefox 2.0. It takes around 15-29 seconds to post pm/or post even thought the post apperen instantly on the board.
When i use IE,everything is ok. Today i got a strange new error:
when i want to post something i get this:
Generalna greĹĄka
Couldn't get mail server response codes
DEBUG MODE
Line : 153
File : smtp.php
the post is posted ,but i get this messages. None of my users gets this problem,only i get it Embarassed
anyone else got something similar ?
Just a little bit
15-02-2007, 13:00
koji mobitel imate ?
ja trenutno imam sony-ericsson W700i, ful sam zadovoljan sa njim ali (uvijek mora postojat taj jebeni ali )
http://www.store.motorola.com/mot/en/US ... ngluar.jpg (http://www.store.motorola.com/mot/en/US/htdocs/productMgr/datasheet/Phone_K1_Cingluar.jpg)
MOTOKRZR⢠K1 Blue phone for Cingular Wireless
kak vam se èini ?
prije sam imao motorolu v3, da je imala malo vise memorije nebi ju nikad mjenjao, a ovaj ima i kamera dva megapiksela, minimum 20 mb + ust stick 128 mb
ima ko ovaj mob ?
meni se cini odlièan
lep, lepsi, lep u pm..
al iskustva sa motorolama su hm, katastrofa..
kad vec pitas- nokiu 6020.dobar mob, dobra baterija(to je valjda bitno, jel, da te ne ostavi na pola razgovora..),solidne tipke, otporan na visestruke udarce i padove..hoce ko kupit??za vas..100 eura
malimrav85
16-02-2007, 10:20
Fuk
sad sam u dvojbu doĹĄao. Malo sam razmiĹĄljao dal da fakat uzmem hard od 320 ili da uzmem od 80 plus 100dvd-a
Hard od 320 je oko 730kn a ovaj od 80 plus 100dvd ispadne zajedno 500kn. Mislim da ĂŚu ipka uzet ovaj od 80 jer ĂŚe mi to biti dovoljno za tekuĂŚe poslove tipa muzike i programa a filmove i serije ĂŚu imt na dvd-ima.
MiĹĄljenja za i protiv? :D
fat drummer
16-02-2007, 11:12
malo je osamdeset giga, malo!!! kod hardova velièina je bitna, bať kao i kod penisa i èudoviťta koje uniťtavaju japanske gradove
Fuk
MiĹĄljenja za i protiv? :D
za:proc ces jeftinije..
protiv: hard ce ti jednom mozda zatrebat, a 80 je jako malo(u slucaju da uzmes 80+dvd)
vjerojatnost da ces iste serije i filmove gledat po nekoliko puta su minimalne( ili to samo ja ne gledam po nekoliko puta..nije bitno..)
ak uzmes jedan veliki hard i ak rikne-otislo ti je sve sa njega
so, kako bi ja napravio: kupio npr dva ili tri manja harda..kad ti dopizde serije delete i bok...
malimrav85
16-02-2007, 13:07
Spojio bi sadaĹĄnji od 40 i ovaj novi od 80 pa bi 120 zajedno bilo ok.
40 za windowse i programe a 80 za multimediju.
Mislim da ĂŚu uzet taj od 80 i dvd-e na kojima ĂŚe biti serije,filmovi itd.
koji mobitel imate ?
ja trenutno imam sony-ericsson W700i, ful sam zadovoljan sa njim ali (uvijek mora postojat taj jebeni ali )
ja imam sony ericsson k800.jeben u svakom sluèaju moram si samo otiÌ kupit veÌu mem. karticu.. :-D
malimrav85
17-02-2007, 16:50
Kupio 120gb na kraju za 400kn i 75 dvd-a za 130kn.
Problem. Spojio sam komp sa tv-om i ima signal. Normalno vidim slku koja je u pozadini,sve ĹĄto radim po kompu ali neĂŚe prikazivat video signal. pustim film u bs-playeru i film krene, pokazuju se titlovi ali nema videa.
???
Kupio 120gb na kraju za 400kn i 75 dvd-a za 130kn.
Problem. Spojio sam komp sa tv-om i ima signal. Normalno vidim slku koja je u pozadini,sve što radim po kompu ali neæe prikazivat video signal. pustim film u bs-playeru i film krene, pokazuju se titlovi ali nema videa.
???
Ja bi kupio sam hard...........rekako bih ti i prije misljenje, al buduci da mi na sms ne odgovaras cemu..........?.................. ;) :-D
malimrav85
17-02-2007, 18:27
Spojio sam.
Nije slika baĹĄ ko na monitoru ali je jedva malo loĹĄija od tv-a.
Ludilo!
8)
Robierre de Cochon
17-02-2007, 19:11
Kojim programom spojiti nekoliko video clipova u jedan filmic.
I kojim programom staviti da u pozadini filmiĂŚa svira mjuza?
Zna li netko?
koji mobitel imate ?
http://www.store.motorola.com/mot/en/US ... ngluar.jpg (http://www.store.motorola.com/mot/en/US/htdocs/productMgr/datasheet/Phone_K1_Cingluar.jpg)
MOTOKRZR⢠K1 Blue phone for Cingular Wireless
kak vam se èini ?
prije sam imao motorolu v3, da je imala malo vise memorije nebi ju nikad mjenjao, a ovaj ima i kamera dva megapiksela, minimum 20 mb + ust stick 128 mb
ima ko ovaj mob ?
meni se cini odlièan
Imam nokiu N 80..
Predobra je.. Ima SVE, ali baĹĄ SVE!
Ăak mi i funkcije i phone-a ne izgledaju viĹĄe neĹĄto..
malimrav85
17-02-2007, 20:07
http://forum.burek.co.yu/index.php?topic=116628
ako ĂŚe netko spajat.
roby, probaj na ovom burek forumu traĹžit, ja sam do sada naĹĄao sve ĹĄto sam ikad traĹžio.
malimrav85
18-02-2007, 12:28
spojio sam eksterni hard ali ga xp ne prepoznaje. driver sa cd-a neĂŚe instalirat.
Ideje?
Insomniac
18-02-2007, 12:47
spojio sam eksterni hard ali ga xp ne prepoznaje. driver sa cd-a neĂŚe instalirat.
Ideje?
Provjeri kabel jos jednom (znam da je glupo ,al svejedno)
malimrav85
18-02-2007, 12:49
jesam
kaĹže buraz da nekaj ne valja sa usb portom, da ni usb stic ne prepoznaje
nema veze,skidat cu na dvd-e pa doma camau na hard prebacit
Insomniac
18-02-2007, 12:52
jesam
kaĹže buraz da nekaj ne valja sa usb portom, da ni usb stic ne prepoznaje
nema veze,skidat cu na dvd-e pa doma camau na hard prebacit
pa ima vise usb portova zar niti jedan ne valja ?
malimrav85
18-02-2007, 13:03
nije
ima ih 6 i na svih 6 isto
sad sam probao sa usb memorijom obiènom
Insomniac
18-02-2007, 13:09
nije
ima ih 6 i na svih 6 isto
sad sam probao sa usb memorijom obiènom
valjda onda moras minjat maticnu plocu :(
malimrav85
18-02-2007, 14:43
nema nikoga na mreĹži
aaaaaaaaaaaaaaa
zajebali me
mislio sam da ĂŚe danas poĹĄto je ned svi bit doma s kompoima upaljenim ali kita :evil:
malimrav85
18-02-2007, 22:33
loĹĄe je bilo, samo 20gb u skoro 5 sati
prevelka je guĹžva za vikned,nemreĹĄ niĹĄ skinut, portovi zauzeti, brzina ne ide peko 1mb
:cry:
Insomniac
18-02-2007, 23:09
loĹĄe je bilo, samo 20gb u skoro 5 sati
prevelka je guĹžva za vikned,nemreĹĄ niĹĄ skinut, portovi zauzeti, brzina ne ide peko 1mb
a ti se vec poceo bahatiti sto ces sve skinuti :D :badgrin:
malimrav85
18-02-2007, 23:49
Da li da uopĂŚe pohvalim nekoga tko je burazu sastavljao komp i stavio 1.0 usb? sve. Majstor.
ma stavi ekipa ili po 3 porta pa mu se nemreĹĄ spojit ili stavi 50 pa je speed 50kb
pederi :lol:
Jel postoji neĹĄto kao ovo
http://www.intertrg.com/cms_upload/uplo ... utikac.gif (http://www.intertrg.com/cms_upload/upload/thumbs/3utikac.gif)
ali za utiènicu gdje idu sluťalice?
Sad kad sam spojio komp na tv slika je dobra ali zvuk je ostao na kuÌnom kinu od kompa pa moram okretat zvuènike, pojaèavat i bla bla bla. Kad bi postojala takva utiènica mogao bi zvuk spojit i na liniju. Mogu i sad spojit na liniju ali onda moram zvuènike od kompa gasit.
http://notebooky.nej-ceny.cz/_image/redukce-s-video-kompozit-kabel-4-pin:2546:150:150
I jel ima konektor koji je sa jedne strane s-video (za ukopèat u komp) a s druge strane direktno Şuti koji se spaja u tv?
malimrav85
19-02-2007, 01:25
http://www.zgwireless.net/show.php?page=58
Tyler Durden.
19-02-2007, 16:16
kolko je flatrate MAXadsl?
bas sam razmisljoa da ga uzmem... :?
Insomniac
22-02-2007, 16:44
http://tinyurl.com/yqwnbb
jel itko ima ovakve ladice ? na sto treba pripaziti ...
hvala
Insomniac
22-02-2007, 16:52
I joĹĄ neĹĄto...
Htio bih uzeti jedan rapidshare account od 3 mjeseca,ali ce meni trebat samo kojih mjesec dana,mjesec i pol mozda...Pa ako netko zeli da se dogovorimo i splitamo troskove u pola..Ja imam paypal i mogu platiti sa njega
malimrav85
22-02-2007, 17:21
Ka prŞim nerom,koja je razlika izmeðu multisession disca i ne msd-a?
Insomniac
22-02-2007, 17:25
Ka prŞim nerom,koja je razlika izmeðu multisession disca i ne msd-a?
MSD ti znaci da disk nije finaliziran,znaci moze se jos nesto dodavati na njega. Svako dodavanje ti uz podatke koje dodas oduzme jos kojih 5 mb.
Kada disk je finaliziran onda je nemoguce vise dodavati podatke na njega
Ka pržim nerom,koja je razlika izmeðu multisession disca i ne msd-a?
mulitsession disc znaci da mozes na taj disc dodatno przit podatke, ovisno o tome koliko ti je ostalo praznog mjesta na cd/dvd mediju.
nesto slicno kao rewritable disc, samo sto ne mozes preko jednom sprzenih podataka ponovo przit vec nastavit przit.
I još nešto...
Htio bih uzeti jedan rapidshare account od 3 mjeseca,ali ce meni trebat samo kojih mjesec dana,mjesec i pol mozda...Pa ako netko zeli da se dogovorimo i splitamo troskove u pola..Ja imam paypal i mogu platiti sa njega
Ja sam ozbiljno zainteresiran. To je samo onih 16.99 ojra ili ima jos dodatnih taksi?
Jedino, ne znam jel moguce da oboje koristimo jedan account u isto vrijeme ili ti planiras koristit taj account pola vremena pa ga onda dat meni? :?
malimrav85
22-02-2007, 17:52
Jel moguÌe da komp ne èita dobro dvd jer je msd? na svakom dvd-u ne mogu otvorti po jednu ili dvije epizode od 13
Insomniac
22-02-2007, 17:55
Jel moguÌe da komp ne èita dobro dvd jer je msd? na svakom dvd-u ne mogu otvorti po jednu ili dvije epizode od 13
moguce je al nije bas vjerojatno..
EDIT:
ako ti ne zeli otvoriti samo jednu epizodu,vjerojatno je problem u toj epizodi,da ti radi probleme radi finalizacije ne bi ti mogao procitati nista sa DVD-a
Znam da radiji u autu ne mogu citati cd ako nije finaliziran
malimrav85
22-02-2007, 17:58
ali baĹĄ na svakom dvd-u po jednu ili 2 neĂŚe
malcolm 6-7,sopranos s2 3 i 13,lost s1 4 i 8
Black Ash
26-02-2007, 00:11
Vrlo moguÌe - pogotovo ako èita neki drugi dvd-rom. Dakle ako ne èitať u onoj prŞilici u kojoj si sprzil multisession... Za razliku od cd-a multisession kod dvd-a joť uvijek nije standardiziran... Zapravo ni sam dvd-format: javna je tajna da neke prŞilice viťe vole dvd+ nego dvd-. Ja imam npr pioneerovu prŞilicu i zajebala je par dvda+ ali ni jedan dvd-...Dobro sad sam zabrijal... Uglavnom probaj finlizirat dvd ili pak na hard disk zaprŞit sliku (finaliziranu). Ak ti je to sve veÌ na dvdu probaj s nekim recovery data programom prvo skopirat na hard...
malimrav85
26-02-2007, 01:19
da,prŞeno na nec èita se na lg
Da, probat ĂŚu finalizirat pa da vidim.
recovery neÌe,probao,ali daj neke prijedlge za sluèaj da ih nisam probao
Black Ash
26-02-2007, 01:47
Googlaj "dvd data recovery" ili bilo kaj u tom stilu - prije par godina bať nije bilo takvih programa a sad su se nakotili - neÌu niťt preporuèit, dugo mi niťt takvog nije trebalo (hvala bogu) pa ne znam al te upozoravam da se takvi programi zapravo svode na konstantno pokuťavanje èitanja s dvda pa ako ti je dvd fizièki uniťten zaboravi na rezultate...
Imam neki novi monitor kojem je uski pojas od kojih 5 cm od lijevog ruba malo mutan. Koja je to ĹĄema???
Insomniac
26-02-2007, 22:46
jel zna itko kako naĹĄi operateri naplaĂŚuju sms poruke koje idu izvan drzave ,npr do USA. Ista cijena kao i normalne ili ?
Lucius Veratius
26-02-2007, 22:52
jel zna itko kako naĹĄi operateri naplaĂŚuju sms poruke koje idu izvan drzave ,npr do USA. Ista cijena kao i normalne ili ?
Znam da su se plaĂŚale skuplje (barem je tako bilo pred koju godinu). Mislim da imaĹĄ cjenik na stranica T-coma.
Insomniac
27-02-2007, 19:46
ok,potraĹžujem USB stick od kojih 8 Gb...jel itko vidio iĹĄta takvo ?
najviĹĄe ĹĄto sam ja naĹĄao je 4 gb
fat drummer
27-02-2007, 19:51
ja isto vidio 4 gige... jednostavno upikni ipod :-D
Insomniac
27-02-2007, 20:10
[quote="Insomniacâ˘":26is4mwo]ok,potraĹžujem USB stick od kojih 8 Gb...jel itko vidio iĹĄta takvo ?
ja isto vidio 4 gige... jednostavno upikni ipod :-D[/quote:26is4mwo]
prezirem ipod 8)
da platim 3 000 kn za cool i shamncydesign
fat drummer
27-02-2007, 20:11
normalno! budi komformist
Imam neki novi monitor kojem je uski pojas od kojih 5 cm od lijevog ruba malo mutan. Koja je to ĹĄema???
monitor ti je u banani.baci isti kroz prozor.
ak imas garanciju sve je lakse..
p.s.mozda su ti naocale mutne??meni se to znalo dogodit :-D :-D
fat drummer
27-02-2007, 22:16
lcd? moĹžda ti je blizu halogene lampe ili nekog magneta... pomakni ga i ostavi jedno sat dva, ako je u tom problem nema beda
ako je crt onda si sjeban
ima kakav stalak za glavu..ja na lapu cim promjenim polozaj glave,odma slika promjeni sjenu :roll:
[quote="Ăiber":guiwjdmq]Imam neki novi monitor kojem je uski pojas od kojih 5 cm od lijevog ruba malo mutan. Koja je to ĹĄema???
lcd? moĹžda ti je blizu halogene lampe ili nekog magneta... pomakni ga i ostavi jedno sat dva, ako je u tom problem nema beda
ako je crt onda si sjeban[/quote:guiwjdmq]
Brijem da je CRT... Al nekak se popravilo. Al malo... Iako, stoji blizu magnet. Al pobogu, to je onakakv kakav se stavlja na friŞider, kaj nije to malo slabo za takav uèinak??? Plus kaj su zvuènici pokraj... S te lijeve strane je bliŞe zvuènik,a s desne je izmeðu monitora i zvuènika subwoofer pa moŞda...
Edit, sad sam ga malo pomaknuo od tog lijevog zvuènika pa mi se èini nekak bolje. Iako, zaboravio sam naoèale u starom stanu pa ne iskljuèujem da ne vidim dobro. :-D Fakat je monitor u qrtzu. A nov novcat. Jest da je Şnj firma, neki AOC al ono, dobio sam ga pa nije bed. :-D
Ma bolje je ne. Pomicao sam samanjenu mozillu po ekranu i sa desne strane su avatari uĹži a s desne ĹĄiroki. Koje smeĂŚe od monitora, boktenedo. :roll:
malimrav85
28-02-2007, 11:46
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.p ... je&id=1261 (http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=1261)
malimrav85
28-02-2007, 11:59
Kak da u pdf-u podesim da sve ĹĄto je tamo printa u crnoj boji a ne u plavoj itd.?
izabarao sam seljo naèin:izvadio sam spremnik za boje
Insomniac
28-02-2007, 17:22
Kak da u pdf-u podesim da sve ĹĄto je tamo printa u crnoj boji a ne u plavoj itd.?
izabarao sam seljo naèin:izvadio sam spremnik za boje
hvala mraf,napokon :-D 7 GB je prosjecna serija jedna sezona
vise necu morati prziti po 20 cdovoa sa faxa..btw,uspio sam nabaviti nesto erija,pa ako te zanima mogu ti poslati
Black Ash
28-02-2007, 21:04
Brijem da je CRT... Al nekak se popravilo. Al malo... Iako, stoji blizu magnet. Al pobogu, to je onakakv kakav se stavlja na friŞider, kaj nije to malo slabo za takav uèinak??? Plus kaj su zvuènici pokraj... S te lijeve strane je bliŞe zvuènik,a s desne je izmeðu monitora i zvuènika subwoofer pa moŞda...
Zvuènici, magneti to ti bať danas ne smeta puno---prije je bilo sranja s tim sad viťe ne---ja imam kraj monitora zvuènik od linije (!?) pa ne smeta. Jedino kaj mi pada na pamet je da probať promijenit vga/dvi kabel koji veÌ imať-moŞda je oťteÌen iznutra.
@ malimrav - treba ti neki pdf editor pa da promijeniť boju fonta...btw i'm impressed s ovim balkanskim naèinom :lol:
malimrav85
28-02-2007, 23:52
inso,ne treba,spojio se buraz na neku drugu mreĹžu pa mogu skidat opet
javim kad napunim kolekciju ali neĂŚe skoro jer se knjiga tjera :)
a ko bi sad skidao program za edit,pa gledao kak se radi pa editirao i sve to
ovak sam maknuo boju i printa samo crno
amen
Black Ash
01-03-2007, 01:06
ovak sam maknuo boju i printa samo crno
amen
Car! :lol: :lol: :lol:
malimrav85
01-03-2007, 15:11
evo,doĹĄla je nova boja,printa ko novi.
nego,di nabavljate novu boju i kolko vas koĹĄta?
meni jedan lik puni,170kn crna od 10 ml+boje od 8ml
I to mi traje nekih godinu dvije.
Ima negdje jeftinije?
Just a little bit
01-03-2007, 22:02
ima ko od vas Voki toki ? (Walkie talkie) ?
koristio ko to u zadnje vrijeme ?
imao sam ga poèetkom rata, onaj s antenom od pol metra, taj je brutalno hvatao kanale..... :-)
planiram piknut
Löwin Lily
01-03-2007, 22:06
Ja sam to koristila kad sam bila na skijanju..
Ja i bratiÌ uzmemo jedan, njegov tata drugi.. da se moŞemo èut kad i gdje Ìemo na èaj s rumom ili kuhano vino.. :lol:
Ne sjeĂŚam se koja marka.. kupio ga tetak u Metrou povoljno..
Super stvarèica..
Just a little bit
01-03-2007, 22:09
bať sam èitao kako je za skijanje jako pogodan, jerbo nema mjesta di ce se signal odbijat, a neko je uvijek na visoj visini od drugog , dok za grad bas i nije neť. bumo videli :-)
cuo sam da ima u metrou, vidil sam prospekt od peveca di nude dva komada za 245 kuna.... domet 5 km..vise i ne treba :smt109
Löwin Lily
01-03-2007, 22:11
Pa tak je negdje i u Metrou.. 2 komada, izmeðu 200 i 300 kuniÌa..
A èesto bude i na akciji..
Just a little bit
01-03-2007, 22:14
boom pogledal u metrou
tenks :-)
ubo sam njoku n80.
bogati ni ne znam kaj sve mogu sa tim radit :D
Robierre de Cochon
01-03-2007, 23:41
ubo sam njoku n80.
predobro izgleda!
koliko si dao?
nemam pojma ni zaťto se raspitujem kad veÌ imam dvije nokije i jednu motorolu...ali ti mobaèi su mi stvarno slaba toèka :-D
pod dug sam je dobio.
a inače nabavim po 2200kn novu.
malo je velika al sam ja velik dečko. imal sam prije e900 al je malo previÅ¡e pič....
ubo sam njoku n80.
Imam ju od 12. mjeseca, predobra je..
UĹživaj u njoj!
U otkrivanju novih funkcija je zadovoljstvo..
:)
Insomniac
02-03-2007, 11:38
haba haba
http://cgi.ebay.com/EXTERNAL-BLACK-250G ... dZViewItem (http://cgi.ebay.com/EXTERNAL-BLACK-250GB-SLIM-USB-2-0-MOBILE-HARD-DRIVE_W0QQitemZ280088701231QQihZ018QQcategoryZ1162 57QQrdZ1QQcmdZViewItem)
Insomniac
03-03-2007, 11:01
ok ljudi pomoĂŚ...
Imam isti problem kao i Mrav...
Na svakom Cd-u mi ne zeli oèitati po jednu epizodu...
jel to do mog zastarijelog CD-a ili ĹĄto ?
Cdovi su finalizirani
malimrav85
04-03-2007, 19:25
ja sam isto zatvorio dvd ali problem isti ostao
imation dvd
Insomniac
04-03-2007, 20:31
ja sam isto zatvorio dvd ali problem isti ostao
imation dvd
a bas cu sutra isprobati da vidim jel do mog CD-a,sto je lako moguce...ima kojih 6 godina vec :-D
malimrav85
04-03-2007, 21:27
meni ne èita niti lg dvd-rom niti pioneer dvd-rw
pizdim
Insomniac
04-03-2007, 22:33
meni ne èita niti lg dvd-rom niti pioneer dvd-rw
pizdim
Kod mene je jos u pogonu moja vjerna Ricoh prĹžilica koju sam platio 2700 kn na snizenju...Danas za 2700 kn kupis novi pc :?
Insomniac
04-03-2007, 22:47
NaĹĄao program,sada jedno drugo pitanje....trebam staviti u hrpu dokumenata
na vrh stranice skinuto sa ---bla bla bla bla bla....Kako to napraviti u Wordu ?
..........kak postavim da mi se pokrene autorun kad ubacim dvd.........?........ :?
malimrav85
05-03-2007, 14:19
Brijem da jednostavno dvd-i ne valjaju. sad sam kod buraza prŞio na traxdata dvd i sve mi doma èita. Kaj da sad radim sa joť 60 od 75 dvd-a kupljnih u vemilu?kak da ja njima dokaŞem da dvd-i ne valjaju?
Black Ash
05-03-2007, 22:22
Brijem da jednostavno dvd-i ne valjaju. sad sam kod buraza prŞio na traxdata dvd i sve mi doma èita. Kaj da sad radim sa joť 60 od 75 dvd-a kupljnih u vemilu?kak da ja njima dokaŞem da dvd-i ne valjaju?
Jeb.. ga. Zato ja kupujem samo Verbatim. Ne da reklamiram, fakat su ok mediji. Ali mi je najjaèi bio prodavaè u Kvarku koji je rekao da su, citiram, "Kvarkovi mediji najbolji na svijetu. Kakav Verbatim." 8)
A ove kupljene uvijek moĹžeĹĄ uvalit nekom. Probaj tu na forumu, pravnicima su kompjuteri uglavnom strani :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Insomniac
05-03-2007, 22:25
najbolji medij ikad je bio zlatni Traxdata iz sredine 90tih.
Princo su imali kvalitetne i dobre medije,ne znam kakvi su sada
Ante Gotovina
06-03-2007, 14:46
Evo pitanja za nekog tko se jako dobro razumije u probleme hardversko-funkcionalnog karaktera...
Naime, juèer moj komp doŞivio momentalni strujni udar - prilikom redovnog koriťtenja internetskih usluga kuÌiťte krepalo iz èistog mira. Ne mogu sa sigurnoťÌu utvrditi je li uzrok tome trenutni nestanak struje u cijelom kuÌanstvu buduÌi da drugi izvor koji koristi elektriènu energiju, a kod kojeg bi se to moglo sa sigurnoťÌu utvrditi nije bio u aktivnoj funkciji (tv, luster i sl.) ili je iz èistog mira uzrokovan omatorjeloťÌu odluèio da mu se viťe ne da raditi. Isto tako nisam ni posve siguran da li se monitor na taj trenutak ugasio ili je nastavio dalje raditi neovisno o iznenadnom krepavanju cijelog sustava.
Da napomenem, bilo momentalni bilo nekolikominutni nestanci struje u kuÌanstvu su mi se deťavali veÌ nekoliko puta, u sluèajevima kad je doťlo do kratkog spoja ili je elektra imala potrebu prÌkati po kvartovskim instalacijama u cilju remonta ili neèeg drugog korisnog za cijeli sustav. U sluèaju momentalnih zatajenja sve bi se naravno ugasilo i ponovnom uspostavom strujnog sustava komp se u veÌini sluèajeva ne bi htio odmah upaliti. Trebalo mu je neko vrijeme da se ohladi ili sam ga jednostavno morao iskopèati iz utiènice i ponovno ukopèati nakon èega bi sve nastavilo raditi po starome.
Ista stvar desila se i u ovom sluèaju - komp se upalio nakon nekog vremena, meðutim ovaj put su u potpunosti zatajili USB utori, raèunalo mi ne prepoznaje nijedan USB ureðaj radilo se o mp3 playeru, bluetoothu ili ťto je najgore u cijeloj prièi internet kablu! Naime, svoj dsl modem imao sam dosad spojen preko usb ulazi koji viťe ne radi i dovodi me u oèajnu situaciju... :cry:
E sad, postoji i alternativni izvor spajanja modema sa sustavom putem LAN izlaza, meðutim tu opet nastaju komplikacije. Moje raèunalo prepoznaje taj izlaz i registrira spajanje s modemom, ali iz nekog razloga komp se opet ne Şeli spojiti na internet - dolazi do faze u kojoj piťe neťto kao povezivanje preko PPPOE i nakon pola minuta zastoja javlja ''The remote computer did not respond''.
Razlog ovog problema pretpostavljam leŞi u tome da ne mogu nikako instalirati Ethernet controler - jednostavno nigdje nema drivera za to, a pretraŞio sam sve moguÌe izvore od cd-a za instalaciju drivera matiène ploèe, adsl modema,windowsa, t-com start paketa - nigdje nièega... :cry:
Ima nekog da je spojem s kuĂŚnim kompom preko lana, ako mi moĹže reĂŚi kako to njemu funkcionira i koji je bio postupak instalacije....
možda ti je cijela matična prdnula u rosu
Ante Gotovina
06-03-2007, 14:55
moŞda ti je cijela matièna prdnula u rosu
Pa nije, da se to desilo komp se viĹĄe uopĂŚe ne bi upalio, a ovako rade sve funkcije osim USB-a
E sad, postoji i alternativni izvor spajanja modema sa sustavom putem LAN izlaza, meðutim tu opet nastaju komplikacije. Moje raèunalo prepoznaje taj izlaz i registrira spajanje s modemom, ali iz nekog razloga komp se opet ne Şeli spojiti na internet - dolazi do faze u kojoj piťe neťto kao povezivanje preko PPPOE i nakon pola minuta zastoja javlja ''The remote computer did not respond''.
ja ti se bas ne kuzim u to, ali ako ti se javlja greťka 769 ili tako neťto kod connectiranja, odi u control panel, network and internet connections, network connections, desni klik na local area connection pa enable. (jer ti se automatski disable-lala kad ti se komp iskljuèio)...
ako se o tome radi...
ako ne, nemam pojma... :smt102 :smt102
Ante Gotovina
06-03-2007, 15:04
ja ti se bas ne kuzim u to, ali ako ti se javlja greťka 769 ili tako neťto kod connectiranja, odi u control panel, network and internet connections, network connections, desni klik na local area connection pa enable. (jer ti se automatski disable-lala kad ti se komp iskljuèio)...
ako se o tome radi...
ako ne, nemam pojma... :smt102 :smt102
Ne, nije to. :-D
LAN veza je aktivna, svijetli onaj ekranèiÌ i dole sasvim jasno piťe da je taj dio ok.
Problem nastaje u uspostavljanju veze izmeðu kompa (modema) i mreŞe - LAN adapter je instaliran, meðutim taj controller ne radi i ne mogu ga nikako instalirati...
Ne, nije to. :-D
a ne znam onda, sorry... :smt022
fat drummer
06-03-2007, 18:38
otiťli su ti svi usb kontroleri... ili ih mjenjaj ili kupuju novu matiènu
..........kupio ovo cudo za 500kn..........................hehe............... .
walkman, gigabajt memorije, radio, kamera.......................cak moze slat sms i zvati okolo.............
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w850-1563.php
malimrav85
06-03-2007, 20:51
Mrcino!
jesi Ĺživ? kaj ima?
Black Ash
06-03-2007, 23:33
Driveri od mreŞne su ti na cdu od matiène, a za onaj t-sranje adsl je na onom njihovom ťugavom cdu. Prvo napravi uninstall prijaťnjih drivera od mreŞne a onda s neta skini najnoviji paket drivera za chipset (odi na stranicu proizvoðaèa matiène to je najbolje) u kojem bi trebali biti driveri za mreŞnu. To bi nakon restarta trebalo radit.
A moŞda ti sve radi ali u modemu nije namjeťteno da se spajať prek mreŞne nego prek USB-a jer veliť da ti onaj mali monitor svijetli. Dakle otvoriť browser i ukucaj http://192.168.1.1 i tam pronaði - ziher je neka kvaèica.
U krajnjem sluèaju si kupi dodatnu mreŞnu karticu za 50kn koju spojiť na pci-slot jer ti je vjerojatno problem hardverski.
..........kupio ovo cudo za 500kn..........................hehe............... .
walkman, gigabajt memorije, radio, kamera.......................cak moze slat sms i zvati okolo.............
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w850-1563.php
pa na crno su od 1800 do 2100 kn.
to na neku pretplatu i slicno? :?
Ante Gotovina
07-03-2007, 11:16
otiťli su ti svi usb kontroleri... ili ih mjenjaj ili kupuju novu matiènu
Kako ih se moŞe zamijeniti, nisu oni originalno ugraðeni gore na matiènu? :smt017
Inaèe, malo sam prouèavao èega sve ima na matiènoj i primjetio posebni prikljuèak na koji se dodatno mogu spojiti usb utori - tipa onih ťto se ugraðuju na prednju stranu kuèiťta, mislim si da probam s time...
Driveri od mreŞne su ti na cdu od matiène, a za onaj t-sranje adsl je na onom njihovom ťugavom cdu. Prvo napravi uninstall prijaťnjih drivera od mreŞne a onda s neta skini najnoviji paket drivera za chipset (odi na stranicu proizvoðaèa matiène to je najbolje) u kojem bi trebali biti driveri za mreŞnu. To bi nakon restarta trebalo radit.
A moŞda ti sve radi ali u modemu nije namjeťteno da se spajať prek mreŞne nego prek USB-a jer veliť da ti onaj mali monitor svijetli. Dakle otvoriť browser i ukucaj http://192.168.1.1 i tam pronaði - ziher je neka kvaèica.
U krajnjem sluèaju si kupi dodatnu mreŞnu karticu za 50kn koju spojiť na pci-slot jer ti je vjerojatno problem hardverski.
Napravio veÌ uninstall windowsa - formatirao particiju i instalirao nanovo windowse i opet ista stvar, opet nikako instalirati taj Ethernet controller. Drivera na cd-u od matiène nema, pokrenem instalaciju drivera za svoj tip ploèe, instaliram LAN i niťta...
Modem mi normalno prepoznaje da sam ga spojio s kompom - upali se indikator na modemu koji jasno pokazuje da je spojeno.
Ovo mi zvuèi kao dobra ideja, mogao bih nabaviti novu karticu pa da vidimo...
pa na crno su od 1800 do 2100 kn.
to na neku pretplatu i slicno? :?
tvoji izvori nisu dovoljno crni...............!.............. :-D
Black Ash
07-03-2007, 15:19
Ak je tak, onda ti je vjerojatno nekaj ozbiljno s matiènom - velim èopi si onda tu dodatnu mreŞnu ali prije nego ju instalirať si u BIOS-u disableaj ovu mreŞnu na matiènoj da ti ne doðe do konflikta.
A isto si moŞeť tak nabaciti i USB utore na PCI-slot jedino kaj ti budu ogranièeni brzinom PCI sabirnice.
malimrav85
09-03-2007, 11:28
Jel postoji neki password generator za spyware doctora?
malimrav85
09-03-2007, 12:37
i neki alat za spajanje klipova u jedan
skinuo sam neko sranje pa mi spoji 70% i stane
Insomniac
11-03-2007, 20:27
hosting mi je povecao kapacitet na kojih 5 gb prostora.A ja ne znam sto sa njima. Ako vam treba neki prostor da vam sluzi kao odlagaliste javite se,pa cu vam dati ftp sifru
fat drummer
11-03-2007, 22:30
hosting mi je povecao kapacitet na kojih 5 gb prostora.A ja ne znam sto sa njima. Ako vam treba neki prostor da vam sluzi kao odlagaliste javite se,pa cu vam dati ftp sifru
mrzim te... mi joĹĄ krepavamo na gigi
malimrav85
11-03-2007, 23:04
lik me izjebo sa bojom za printer samo tako. inaèe je sve bilo ok ali sad...
prvo mi je dao boju koja nije printala uopĂŚe,kao ostavio je zraka unutra. onda mi je dao novi i sad sam isprintao nekih 50-70str. i veĂŚ je prazan pomalo,printa sveki drugi red.
jel neko puni u makro-mikro?mislim si,tamo barem dobijem raèun pa se mogu Şalit. iako mi doðe da kupim novu boju orginal,40kn je razlika. :evil:
kolko bi me doĹĄao neki dobar printer? trebam ga za samo crno,nekih max 200-300str godiĹĄnje
Insomniac
11-03-2007, 23:53
mah,ne znam sto cu sa tim prostorom,komodno mozemo napraviti mini rapidshare :D
100 GB bamdwitcha,5 GB prostora
Disk Space Usage 214.41 Megabytes
Disk space available 4785.59 Megabytes
Iako ne mogu vjerovat da instalacija foruma i Joomle guta 200 MB :shock:
kolko bi me došao neki dobar printer? trebam ga za samo crno,nekih max 200-300str godišnje
navodno ima solidnih Lexmarka koji dobro obave posao za neku sicu.. 350-400 kn...to je ono low-end al s obzirom da ga ne bi koristio previse, najbolje ti je na tu soluciju ic...
ja sam prije 5-6 godina ubo najbolji na trzistu (Epson Stylus Photo 750) al mi ne znaci previse sto je jso i sad vrhunski printer kad ga ne koristim previse... ;)
OT: kako me zajebava prokleti ICQ.. svaki put kad se spojim i hocu nekom poruku poslat izbaci mi error i ugasi ga.
a neda mi se reinstalirat ga! :evil:
malimrav85
11-03-2007, 23:59
sad printa jedan red kristalno dobro drugi se na pola vidi :shock:
ma koji kurac radi
neke ideje?
fat drummer
12-03-2007, 00:05
[quote="fat drummer":3c1fz8cn]
mah,ne znam sto cu sa tim prostorom,komodno mozemo napraviti mini rapidshare :D
100 GB bamdwitcha,5 GB prostora
Disk Space Usage 214.41 Megabytes
Disk space available 4785.59 Megabytes
Iako ne mogu vjerovat da instalacija foruma i Joomle guta 200 MB :shock:[/quote:3c1fz8cn]
ne bi èovjek vjerovao ali te pizdarije gutaj ful puno... provjeri si i statistiku, naime server èuva ogromne kolièine (nama jedno 500 megi) stat podataka. a ovi iz orbisa kaŞu da to ne briťemo. ma napuťite se kurèine, pola paketa nam ode na statistiku
sad printa jedan red kristalno dobro drugi se na pola vidi :shock:
ma koji qrtz radi
neke ideje?
probaj vise puta zaredom ocistit glavu...
jedino mi to pada na pamet... :?
Insomniac
12-03-2007, 00:10
ne bi èovjek vjerovao ali te pizdarije gutaj ful puno... provjeri si i statistiku, naime server èuva ogromne kolièine (nama jedno 500 megi) stat podataka. a ovi iz orbisa kaŞu da to ne briťemo. ma napuťite se kurèine, pola paketa nam ode na statistiku
ma ne,nemamo mi toliko puno posjeta,mozda 4000-5000 unique mjesecno...
Al sam zato otkrio da postoji mjesto na kojem se cuvaju svi jebeni mailovi poslani ikad na domenu @nasciturus.com,neovisno dal postoji ta mail adresa...
bas zgodno za spamere :x
Pa sam namjestio da svi takvi mailovi idu u blackhole :badgrin:
malimrav85
12-03-2007, 00:11
da,evo 4 puta,sad ĂŚu probat
malimrav85
12-03-2007, 02:40
kad stavim u opcijama fast draft onda printa jedan red dobro jedan red pola
kad stavim normal onda printa sve ok ali troĹĄi i boju ĹĄto nije normalno
printao sam kz i potroĹĄio je pola boje a svi snamo kako je ĹĄaren naĹĄ kz
niĹĄta,zovem lika nek opet puni ili ĹĄta veĂŚ,kaĹže da je moĹžda problem u tintom kojom puni
ko da me briga... :roll:
Insomniac
12-03-2007, 16:40
http://tinyurl.com/2287lg
:-D :lol: :badgrin:
ludi google
sada stavljamo i pornice na site
kolko bi me došao neki dobar printer? trebam ga za samo crno,nekih max 200-300str godišnje
evo, jedna dobra ponuda:
I ovaj vikend nevjerojatna cijena!
Samo u petak i subotu!
(16. i 17. ožujka 2007.)
Lexmark P4350 all in one
http://accel11.mettre-put-idata.over-blog.com/0/10/35/76/habillage-article/lexmark-p4350.jpeg
Hit vikend cijena: 379 kn
(Redovna cijena: 599 kn)
Model
P4350 all in one
PISAÈ U BOJI
Tehnologija ispisa
Thermal Inkjet
Brzina ispisa
Do 22 str/min (c/b - draft), do 16 str/min (Normal)
Do 15 str/min (u boji - draft), do 5 str/min (Normal)
Razluèivost ispisa
2400 x 1200 dpi c/b
Do 4800 x 1200 dpi u boji
Suèelje
USB 2.0
Kapacitet ulazne ladice
100 listova
KOPIRNI UREÃAJ
Uveæanje
25% - 400%
Razluèivost kopiranja
1200 x 2400 dpi (optièki)
Brzina kopiranja
Do 18 kopija/min (c/b - draft)
Do 11 str/min (u boji - draft)
SKENER
Tehnologija skeniranja
CIS (Contact Image System)
Razluèivost skeniranja
19200 x 19200 dpi Enhanced
1200 x 2400 dpi (optièki)
---
Spremnici sa tintom
18C0033 Color Print Cartridge
18C0032 Black Print Cartridge
Dimenzije
177.5 x 435 x 334 mm
Masa
4.8 kg
Mjeseèni ispis
3000 stranica
Ostalo
Kompatibilan sa memorijskim karticama: CompactFlash I & II, SmartMedia Card, Sony Memory Stick, Memory Stick Pro, Secure Digital (SD) Card, MultiMediaCard (MMC), Microdrive, 4 Built-in Card Readers, xD Card, Sony Memory Stick Duo (with adapter)
Insomniac
15-03-2007, 00:16
jebeno :-D
jel valjaju ti all in one
jel valjaju ti all in one
valjaju. ja imam tak neki slicni od hp-a. i sve dobro radi i funkcionira.
je...jebeni su ti all in one i vlasnik sam jednog takvog lexmarkovog...al jedno pitanje: koliko kosta punjenje i koliko traje? Ako te ne oderu na uredjaju, obicno te oderu na tinti
Insomniac
15-03-2007, 00:39
je...jebeni su ti all in one i vlasnik sam jednog takvog lexmarkovog...al jedno pitanje: koliko kosta punjenje i koliko traje? Ako te ne oderu na uredjaju, obicno te oderu na tinti
Koristi tinte Black cartridge #32, Color cartridge #33, ali i Photo cartridge #31. Cijene su redom 140kn, 166 kn i 178 kn
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?it ... &catid=170 (http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=3481&catid=170)
:shock:
1000 kn???
malimrav85
15-03-2007, 11:29
pa prvo punjenje dobijeť a onda naðeť nekoga da ti puni za 50% cijene novog ili sam kupiť boju i puniť spremnike
malimrav85
15-03-2007, 11:31
kaj znaèi ovo mjeseèni ispis 3000 stranica?
malimrav85
18-03-2007, 12:06
dvd-e èita kod frenda na laptopu a kod mene na kompu joť uvijek neÌe
jebem ti,niĹĄ ne kuĹžim
ne znam kak da uopÌe pogledam na googlu kaj je, nec prŞilica prŞi, pioneer i lg ne èitaju
Ante Gotovina
18-03-2007, 13:05
Ti pisaèi imaju nekako kratak rok trajanja, meni ponekad zna skuriti cd. Ako ih imať duŞe vrijeme onda je vjerojatno u tome rijeè, probaj onim cd-om za èiťÌenje, moŞda uspije se neťto popraviti...
Ĺveliki kuracto se tièe mog interneta, sve ĹĄto je trebalo napraviti je nazvati sluĹžbu za korisnike i na uputu operatera resetirati modem. :lol:
U meðuvremenu kopio extra mreŞnu karticu iako je i integrirana bila u funkciji ťto ja nisam kuŞio, mislio da neťto ne valja. A ethernet controller je zapravo wireless kartica koju ne koristim veÌ viťe od pola godine... :lol:
Black Ash
18-03-2007, 13:39
dvd-e èita kod frenda na laptopu a kod mene na kompu joť uvijek neÌe
jebem ti,niĹĄ ne kuĹžim
ne znam kak da uopÌe pogledam na googlu kaj je, nec prŞilica prŞi, pioneer i lg ne èitaju
Vrlo jednostavno - riknula ti je prŞilica - ona joť uvijek prŞi ali laserski snop nije dovoljno jak i ne zaprŞi kak treba. Zato imať taj efekt da neki romovi hoÌe proèitat a neki ne. Probaj neki lens cleaner kupit pa probaj moŞda uspije, ali mislim da ti kupnja nove prŞilice ne gine.
malimrav85
18-03-2007, 19:48
ne meni,burazu
ali prĹžili a ima ni 2 godine,nemre crknut veĂŚ
moĹžda je zmazana
ali ne kuŞim zaťto samo meni ne èita TE DVD-E a svima drugima da, burazu ta nec prŞilica i dvd philips, meni dvd quadro, frendu dvd èg, drugom na kmpu dvd lg...
ne meni,burazu
ali prĹžili a ima ni 2 godine,nemre crknut veĂŚ
moĹžda je zmazana
ali ne kuŞim zaťto samo meni ne èita TE DVD-E a svima drugima da, burazu ta nec prŞilica i dvd philips, meni dvd quadro, frendu dvd èg, drugom na kmpu dvd lg...
nisam bas kompetentan dijelit tu savjete, al probaj promjenit proizvodaca dvda
malimrav85
18-03-2007, 22:05
:lol:
Dobar Nick, sad ga kuĹžim...
ne meni,burazu
ali pržili a ima ni 2 godine,nemre crknut veæ
možda je zmazana
moze.
meni je riknula nakon 10 mjeseci, sad je na servisu..al dobro, samsungova je i zarpzio sam nekih stotinjal dvd-a unutar 2 tjedna pa vjerojatno zato...
malimrav85
18-03-2007, 22:18
ma on nije ni 20
Dobar Nick, sad ga kuĹžim...
e sad mi nije jasno..jel ovaj :lol: znaci da sam provalio nes glupo??
to sa dvdeima se dogodilo i meni i jednom frendu
malimrav85
18-03-2007, 23:08
pa veĂŚ na dve strane psujem sve Ĺživo dvd-ima ali ih imam joĹĄ 50 pa pokuĹĄavam nekaj s njima
malimrav85
18-03-2007, 23:16
Ustanovljena je odreðena pravilnost:
na dvd playerima klasicnim dvd-e pusta a na kompovima ne
Insomniac
19-03-2007, 00:01
Ustanovljena je odreðena pravilnost:
na dvd playerima klasicnim dvd-e pusta a na kompovima ne
Bolji laser?
Black Ash
19-03-2007, 01:03
Mijenjaj prĹžilicu definitivno - bar sad kad dolazi novi format nisu skupe - pioneerovu, za koju garantiram da neĂŚeĹĄ imat frke, moraĹĄ dat 200 kuna... Kad bolje razmislim prodam ti ja rabljenu pioneerovu za 350!!! Ja imam novu... Kaj veliĹĄ na jedan emptio venditio?
malimrav85
19-03-2007, 13:39
nisam sa ev jer ja imam pioneer prĹžilicu, staru 5 mjeseci
kod buraza zajebava njegova nec, a sad ako hoĂŚe nek si ju mijenja, ako neĂŚe baĹĄ me briga, glavno da moja radi...
Black Ash
19-03-2007, 13:46
Pa dobro kaj--moja ponuda vrijedi i za njega--ti reci koju dobru za mene (pravnièka solidarnost). Ali s obzirom da nije na naťem forumu cijena je 400kn. (<dokaz da se financijski isplati biti member pravokutnika.)
:badgrin: :badgrin:
Insomniac
19-03-2007, 20:48
trebam poslati mail na veĂŚi broj e mail adresa,ali ne smiju se vidjeti ostale mail adrese...
znaèi npr
posaljem mail na 123@123.com,456@456.com,
123@123.com NE SMIJE vidjeti da je posalno i na 456@456.com
prijedlozi?
fat drummer
19-03-2007, 21:19
windoze 95 i blajnd karbon kopi u oe-u!
Insomniac
19-03-2007, 22:52
windoze 95 i blajnd karbon kopi u oe-u!
za divno cudo,OE na XP nema BCC
malimrav85
19-03-2007, 22:52
ja znam kak mail poslat ali je error pa nemrem napisa...
Insomniac
19-03-2007, 22:57
naĹĄao sam...
fat drummer
19-03-2007, 23:12
naĹĄao sam...
kak?
Insomniac
19-03-2007, 23:33
[quote=malimrav85]ja znam kak mail poslat ali je error pa nemrem napisa...
naĹĄao sam...
kak?[/quote:1ysl5zog]
kad pises mail,odes u View,pa ALL headers...
Lakse konfigurirati jebenu joomlu i server nego OE
fat drummer
19-03-2007, 23:40
aaaaaa, who the fuck cares!
Insomniac
20-03-2007, 12:44
Na tiskovnoj konferenciji u prostorijama CARNeta sluŞbeno je puťtena u rad zajednièka usluga CARNeta i DCM-a - XCARNet.
XCARNet omoguÌava pojedninaèni ťirokopojasni pristup CARNet mreŞi putem DCM-ove infrastrukture kabelske televizije za sve korisnike koji posjeduju elektronièki identitet u sustavu AAI@Eduhr.
ViĹĄe informacija o usluzi moĹžete naĂŚi http://www.carnet.hr/xcarnet ili http://www.dcm.hr.
Obzirom na znaèajnu iskoriĹĄtenost CARNet modemskih ulaza i sve veĂŚu potrebu za novim naèinima prilikom pristupa CARNet mreĹži, kao metoda pristupa koja zadovoljava navedene zahtjeve nametnule se i metoda ĹĄirokopojasnog pristupa putem infrstrukture mreĹže kabelske televizije. Navedena tehnologija omoguĂŚava korisnicima nov naèin spajanja na CARNet mreĹžu â pristup putem prikljuèka kabelske televizije tamo gdje on postoj
Ĺveliki kuracto je usluga XCARNet?
XCARNet â IP veza izmeðu vaĹĄeg doma ili radnog mjesta i CARNeta, zajamèene brzine i neogranièenog prometa, koja korisnicima omoguĂŚuje pristup lokalnim sadrĹžajima i uslugama CARNeta kao i spajanje na mreĹžu svih mreĹža â Internet. Usluga XCARNet ukljuèuje 25% popusta na iznos mjeseène naknade za uslugu ĹĄirokopojasnog pristupa Internetu i prijenosa podataka do CARNetove IP mreĹže.
Pravo na uslugu XCARNet imaju svi korisnici CARNeta iz akademske zajednice.
Cijene mjeseène naknade iznose: 123,00 kn za paket XCARNet Mistral - 600/200 kbps i 183,00 kn za paket XCARNet Scirocco - 1256/300 kbps (najam modema ukljuèen u navedene cijene; cijene su izraŞene s PDV-om).
Insomniac
21-03-2007, 23:55
Upravo isprobavam najnoviju verziju PHP bb boarda...
ovo je strava...Ferrari u usporedbi sa ovim starim forumom koji je na pravokutniku i nasciturusu.
http://nasciturus.nasciturus.info/phpBB3/ pa pogledajte sami
user:probni
pass:123456
evo neki godisi
Moderator log
This lists the actions carried out by board moderators, select a forum from the drop down list. You can sort by username, date, IP or action. If you have appropriate permissions you can also clear individual operations or the log as a whole.
(veliki brat te gleda :) )
Manage bots
Bots or crawlers are automated agents most commonly used by search engines to update their databases. Since they rarely make proper use of sessions they can distort visitor counts, increase load and sometimes fail to index sites correctly. Here you can define a special type of user to overcome these problems.
Attachment settings
Here you can configure the main settings for attachments and the associated special categories. (dodajes attachment u post,i slike isto tako,automatski radi tumbnail slike)
Password complexity:
Determines how complex a password needs to be when set or altered, subsequent options include the previous ones.
Bolja capcha
napokon mozes banati cijelu rusku domenu preko IP-a
moguce je uvesti vremenski ban
Reason for ban:
Reason shown to the banned:
Here you can delete (or deactivate) users from your board. This can be done in a variety of ways; by post count, last activity, etc. Each of these criteria can be combined, i.e. you can prune users last active before 2002-01-01 with fewer than 10 posts.
Admin log
You can sort by username, date, IP or action. If you have appropriate permissions you can also clear individual operations or the log as a whole
User logs
This lists all actions carried out by users or on users..
(ovo mi vec malo smrdi na povredu privatnosti,al dobro)
Error log
This lists the actions carried out by the board itself. These log provides you with information you are able to use for solving specific problems, for example non-delivery of emails. You can sort by username, date, IP or action. If you have appropriate permissions you can also clear individual operations or the log as a whole.
AUTOMATSKI UPDATE na najnoviju verziju
ignore mode koji potpuno ignorira nepozeljne
Frend or Foe sistem...
Report/denial reasons
Here you can manage the reasons used in reports and denial messages when disapproving posts. There is one default reason (marked with a *) you are not able to remove, this reason is normally used for custom messages if no reason fits.
ovo je savrsenstvo...
Insomniac
24-03-2007, 15:37
Hey guys, I'm new to this forum and i saw that there is a stiky thread about rapidshare tools but i thought that this matter is abit to important to just lay a tiny update respond in there so i made this thread.
(and also made an update reply in there).
3. Usage.
http://www.dimonius.ru/PROG/Openssl.zip
The downloader itself: (My compilation of it)
Code:
http://rapidshare.com/files/21539110/US ... r.17.3.rar (http://rapidshare.com/files/21539110/USDownloader_SK.FullDir.17.3.rar)
The latest captcha decrypting update:
Code:
http://rapidshare.com/files/21669409/US ... .18.3_.rar (http://rapidshare.com/files/21669409/USDownloader_Sk.MiniPatch.18.3_.rar)
*these captchas just keep on changing, thus you'll have to download the updates everytime it happends.
Abbyys finereader for the captcha reading:
Code:
http://rapidshare.com/files/19678557/AB ... PROPER.rar (http://rapidshare.com/files/19678557/ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Incl.Keym aker.PROPER.rar)
----------
2. Installation:
A. extract the directory of USDownloader to-> C:\
(so that you'll have the file -> C:\USDownloader\USDownloader.exe)
B. Extract the update into that same dir OVERWRITTING files!
C. run the 'Abbyys finereader' installation which will be interupted in the middle becouse of a missing tutorial - use Ignore! when the process is done you'll find the installation files in-> C:\Temp\
D. run the 'Abbyys finereader' installation from there, apply the keygen when done. (start the keygen;copy the serial to the program; click next; choose activation by phone or fax; copy the installation ID to the keygen; click activate; copy the Activation code to the program; click next; exit the program.
Now that you've finished installing these two applications you can start downloading, just start the USDownloader.exe, set some settings and HF!
----------
3. Usage:
A. Add Links And Press Play !
(everything is already set, no needs in changes beside the downloader dir which is found under: Options -> Misc.)
B. On First file finish a program will pop-up called AutoReconnect, this tool is suppose to Disconnect One's connection from the internet and Reconnect once a download is done (to change the ip and avoid Waiting time.)
- when it loads up choose the correct mathode for you and click save & reconnect.
*If it fails to do the job choose another mathode and try again!
*Once Exiting the program, that programs GUI won't show again! the entire process will be done in background.
- reconnector's current restrictions: A.use a windows dialer. B.don't use a dialer with Spaced name (only one phrase as a name!). C.Internet-Connection Should be ON before the Reconnector runs!
*If none of the mathodes work for you, remove th checkmark inside the USDownloader Options->Scheduler, so that it won't load again.
* You Need No .BAT files if everything works OK!
C. This Application Can Also Work With PROXIES Just As All The Grabber's Do!
(Options->Http Proxy->Use proxy for http->proxy list->browse->just pick the file! click ok)
* just find a good proxy list - download it, and update it every morning or something...
Enjoy !!!
24-03-2007, 16:43
kaj je to?
Insomniac
24-03-2007, 17:01
kaj je to?
automatsko skidanja sa rapidsharea bez unoťenja ťifri i èekanja
Sephiroth
02-04-2007, 10:44
to za rapidshare radi na foru mijenjanja IP adrese ili kaj? jel sve te fore za rapid koliko sam ja cuo ne rade bas-jel ovo provjereno...? a u bit ima i puno boljih siteova za upload/download od rapidshita kao npr FileHO-sve besplatno a velicina file unlimited!!
ps:jedno pitanje za one koji imaju DSL...ovak kad se ima brzina od npr 1mbit/s sto je u praksi oko 100-125 kilobyta po sekundi jeli to znaci da svaki download moze ici tom brzinom ili je to max brzina pa ako npr downlaodam tri stvari odjedanput brzina ce bit oko 35 kilobyta /s za svaki...znam da je ovo malo noob pitanje ali neznam...
to za rapidshare radi na foru mijenjanja IP adrese ili kaj? jel sve te fore za rapid koliko sam ja cuo ne rade bas-jel ovo provjereno...? a u bit ima i puno boljih siteova za upload/download od rapidshita kao npr FileHO-sve besplatno a velicina file unlimited!!
rapidshare ima jednu prednost.
nema sanse da ce ti brzina ikad past..uvijek ce bit maksimalna, osim ako ne skidas jos nesto.
dok recimo Megauploadi i ostali serveri tu seru na veliko.
ps:jedno pitanje za one koji imaju DSL...ovak kad se ima brzina od npr 1mbit/s sto je u praksi oko 100-125 kilobyta po sekundi jeli to znaci da svaki download moze ici tom brzinom ili je to max brzina pa ako npr downlaodam tri stvari odjedanput brzina ce bit oko 35 kilobyta /s za svaki...znam da je ovo malo noob pitanje ali neznam...
da bit ce ti 35 kb/s po svakom d-loadu.
veza se dijeli, nema sanse da ces skidat 3 stvari, svaku sa 100+ kb/s.
inace, meni na adsl-u nikad ne skida na vise od 106 kb/s.
Sephiroth
03-04-2007, 11:49
Thanks camao!! sad znam da nist od ADSL-a...bar jos neko vrijeme...i ovak skinem skoro svaki dan 3gige+ na faksichu...
a istina je ovo kaj kazes za rapid-da brz je- na faksu potegne nekad 2 megabajta u sekundi(wow) i ne pada brzina... ali naravno nije free...zato mislim da ima koliko toliko dobrih alternativa...na FileHo imaju citave DivX-e uploadane kao samo jedan file(nisu razdjeljeni na sto dijelova)-ide sporije ali ipak...evo upravo sam nasao site "up-file" i ide s njega konstantno 300+ kilobajta/s-predobro!
malimrav85
03-04-2007, 13:08
u 6. mjesecu se spajam na zg wireless i adio okupatori iz adsl-a
nas 10-ak susjeda ĂŚemo kupit opremu, jedan lik ĂŚe nam spojit, ispast ĂŚe nekih 400kn max po glavi i onda je samo nebo granica
Insomniac
03-04-2007, 13:13
u 6. mjesecu se spajam na zg wireless i adio okupatori iz adsl-a
nas 10-ak susjeda ĂŚemo kupit opremu, jedan lik ĂŚe nam spojit, ispast ĂŚe nekih 400kn max po glavi i onda je samo nebo granica
mkay,to je super za sheranje,al ne vjerujem da imaju svoj link prema netu
malimrav85
03-04-2007, 14:21
kod buraza u zgradi imaju,valjda ĂŚe i nama spojit onda
oko 700kb/s im je veza na netu
Just a little bit
03-04-2007, 16:07
danas sam i ja sudjelovao u akciji "Spasimo mobitele" od Tele2 i 24 sata :smt109 i postao sam ponosni vlasnik tele2 sim kartice :smt109
naravno odmah sam aktivirao Kikiriki tarifu, posaljem aktivaciju i nema mi nazad poruke da je aktivirano :shock: :evil: :-D
Black Ash
05-04-2007, 00:50
Kolko para tolko kikirikija :lol: :lol: :lol:
Insomniac
05-04-2007, 01:31
da se i ja malo pohvalim :-D
u zadnja tri dana
http://www.nasciturus.com/avatari/tehin.jpg
5 dana, 30 gb...nije lose, ali to je nekakav maksimum za adsl .. 180gb/mj.. :?
Insomniac
05-04-2007, 09:28
5 dana, 30 gb...nije lose, ali to je nekakav maksimum za adsl .. 180gb/mj.. :?
upravo gledam danas ujutro,
36308.51 MB
do kraja dana ce biti oko 42 Gb.
mnozi to sa 6 i ispada kojih 250 Gb
opa, znaci ipak ide i preko 200gb....ma gledao sam malo po drugim forumima, useri su stavljali potrosen bandwith na flatu i svi su bili oko 200gb, rijetko tko preko pa mi je to nekako ostalo kao pravilo....
enivejz...jel ti imas RS Premium Account?
Jesi mozda u mogucnosti da napravis jedan novi (naime, ja ga ne mogu, neam paypal i revolving kreditnu pa ak ti mozes da ti ja posaljem na tekuci lovu pa mi izvadis....bio bi zahvalan do groba!) ...naime, jedan frend (necemo ga imenovat :-D ) ima grdu vezu na "poslu" pa bi mu ovo doslo kao ulaznica u raj :-D
Sephiroth
05-04-2007, 13:52
...hehehehe....RS Premium account...taj mracni predmet zelja... :-D bas sam sad gledao za godinu dana je 55 euraca sto je oko 400kn-nije lose...sam kak to radi prek paypala-ja imam AMEX pa jel bi mogao uzet?
Insomniac
05-04-2007, 17:43
opa, znaci ipak ide i preko 200gb....ma gledao sam malo po drugim forumima, useri su stavljali potrosen bandwith na flatu i svi su bili oko 200gb, rijetko tko preko pa mi je to nekako ostalo kao pravilo....
enivejz...jel ti imas RS Premium Account?
Nemam,skidam sa newsa i torrenta :)
[color=blue]
Jesi mozda u mogucnosti da napravis jedan novi (naime, ja ga ne mogu, neam paypal i revolving kreditnu pa ak ti mozes da ti ja posaljem na tekuci lovu pa mi izvadis....bio bi zahvalan do groba!) ...naime, jedan frend (necemo ga imenovat :-D ) ima grdu vezu na "poslu" pa bi mu ovo doslo kao ulaznica u raj :-D
Nema frke,mogu ti ga napraviti.Imam paypal.Ovo ti je moja preporuka.
16.99 EUR
You save 20%! 8000 points 3 months
Insomniac
05-04-2007, 17:45
...hehehehe....RS Premium account...taj mracni predmet zelja... :-D bas sam sad gledao za godinu dana je 55 euraca sto je oko 400kn-nije lose...sam kak to radi prek paypala-ja imam AMEX pa jel bi mogao uzet?
mozes se dogovoriti sa camaom,posaljite mi novce i ja vam otvorim preko svog paypala rapidshare accauntove
googleova prvoaprilska sala (http://www.google.com/tisp/install.html)..cak se i ne cini losom idejom. :-D
Kako ide ona komanda u windowsima kojom se provjerava koji se programi ukljucuju prilikom startanja windowsa? I kako provjeriti koji programi rade u svakom trenutku (ne ctrl+alt+del nego nes drugo)...kao skriveni programi...
sa ovim programom mozes sve vidjet.
vrlo korisno:
Process Explorer for Windows v10.21
Ever wondered which program has a particular file or directory open? Now you can find out. Process Explorer shows you information about which handles and DLLs processes have opened or loaded.
The Process Explorer display consists of two sub-windows. The top window always shows a list of the currently active processes, including the names of their owning accounts, whereas the information displayed in the bottom window depends on the mode that Process Explorer is in: if it is in handle mode you'll see the handles that the process selected in the top window has opened; if Process Explorer is in DLL mode you'll see the DLLs and memory-mapped files that the process has loaded. Process Explorer also has a powerful search capability that will quickly show you which processes have particular handles opened or DLLs loaded.
The unique capabilities of Process Explorer make it useful for tracking down DLL-version problems or handle leaks, and provide insight into the way Windows and applications work.
Process Explorer works on Windows 9x/Me, Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows XP, Server 2003, and 64-bit versions of Windows for x64 and IA64 processors, and Windows Vista.
http://img.microsoft.com/library/media/1033/technet/images/sysinternals/images/screenshots/ProcessExplorer.gif
http://img.microsoft.com/library/media/1033/technet/images/sysinternals/images/screenshots/ProcessExplorer2.gif
Download Process Explorer (1.5 MB) (http://download.sysinternals.com/Files/ProcessExplorer.zip)
Black Ash
12-04-2007, 00:11
Kako ide ona komanda u windowsima kojom se provjerava koji se programi ukljucuju prilikom startanja windowsa? I kako provjeriti koji programi rade u svakom trenutku (ne ctrl+alt+del nego nes drugo)...kao skriveni programi...
msconfig u runu - ak hoces profesionalno sluťaj èovjeka iznad i trk na sysinternals.com
Mrs.Smith
14-04-2007, 00:23
Ima netko prolema sa spanjanjem na net preko carneta? osim mene :-D Jesu opet nesto mijenjali, ko prosli put korisnicko ime?!
Ima netko prolema sa spanjanjem na net preko carneta? osim mene :-D Jesu opet nesto mijenjali, ko prosli put korisnicko ime?!
Meni se to prije svakih par mjeseci dogadjalo...nes ti oni prckaju tamo...proci ce...
Lucius Veratius
14-04-2007, 02:01
Imať li account izvaðen na naťem faksu? Ako imať, onda je u tome problem. Ja sam isto imao takvih problema pa sa nazvao SRCE i rekli su mi da se svi drugi korisnici usluga srca spajaju direktno preko njih, dok se jedino studenti prava spajaju preko svog faksa (ne znam u detalje kako sve to funkcionira). Na naťem faksu su stalno neťto prèkali tako da ponekad nisam mogao iÌi na net na nekoliko dana. To mi je dopizdilo pa sam rekao sestri da otvori account na svom faksu (PMF) i sad sve ťtima.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=23144273&idnews=393536
Nove opcije za vip pretplatnike. Mnogo dobro. Ali 50 kuna... Mislim da Ìu preskoèit... :? Znam da Ìe se Cro oduťevit. Mada, morao bi preÌ na niŞu pretplatu da bi mu se isplatilo... :-D
ajde da probam imati i nekakve koristi od vas....
jel moze neko reci za kolko bi na crnom trzistu mogla kupiti Motorolu K1??
Insomniac
15-04-2007, 20:32
1400 -1500 kn po oglasnicima. Tako je bilo pred mjesec dana kad sam gleda za frenda
jel itko ikad licitirao nesto na kupiprodaj??naime, vidio sam dosta dobrih stvari za koje samo nekolicina ljudi licitira i ne postizu neke vrtoglave cijene..mobiteli npr..
kak to funkcionira?nacin placanja?licitiranja??
Insomniac
15-04-2007, 21:55
jel itko ikad licitirao nesto na kupiprodaj??naime, vidio sam dosta dobrih stvari za koje samo nekolicina ljudi licitira i ne postizu neke vrtoglave cijene..mobiteli npr..
hebes to.
Postoji samo jedno mjesto za online kupovinu.
http://www.ebay.com
malimrav85
15-04-2007, 22:44
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=23144273&idnews=393536
Nove opcije za vip pretplatnike. Mnogo dobro. Ali 50 kuna... Mislim da Ìu preskoèit... :? Znam da Ìe se Cro oduťevit. Mada, morao bi preÌ na niŞu pretplatu da bi mu se isplatilo... :-D
Svi na nulu - uz novu Opciju Vip 0
Uz Vipme Opciju Vip 0 moĹžete razgovarati sa svim Vip korisnicima za 0 kn/min, 24 sata dnevno!
Za aktivaciju ove opcije, poĹĄaljite besplatni SMS sadrĹžaja NULA na 771.
Opcija Ìe biti aktivirana u roku 24 sata, ukoliko u trenutku aktivacije imate na svom Vipme raèunu dovoljan iznos za naplatu mjeseène naknade u iznosu od 60 kn, o èemu Ìete biti obavijeťteni putem SMS poruke.
Promotivno razdoblje za aktivaciju ove opcije je od 12.4. do 31.5.2007.
Njeno trajanje je 30 dana od aktivacije/produĹženja (maksimalno do 30.6.2007.)
Ostali pozivi i usluge naplaĂŚuju se prema Vipme tarifnom modelu u kojem se korisnik nalazi s tim da se za uspostavljene nacionalne pozive naplaĂŚuje naknada od 0,25 kn po pozivu.
Opciju Vip 0 moĹžete i prije isteka 30 dana trajanja svojevoljno deaktivirati slanjem SMS poruke sadrĹžaja NENULA na 771.
[quote="NicK_PraskatoN":1l06n678]jel itko ikad licitirao nesto na kupiprodaj??naime, vidio sam dosta dobrih stvari za koje samo nekolicina ljudi licitira i ne postizu neke vrtoglave cijene..mobiteli npr..
hebes to.
Postoji samo jedno mjesto za online kupovinu.
http://www.ebay.com[/quote:1l06n678]
moram priznat da sam zakinut za iskustvo kupovanja na ebayu.ne znam kako, al nisam bas ni trazio puno..nacin placanja?kak uopce mozes bit ziher da ce ti to sto si kupio doc iz amerike il od bilo kuda??
Insomniac
16-04-2007, 15:37
[
moram priznat da sam zakinut za iskustvo kupovanja na ebayu.ne znam kako, al nisam bas ni trazio puno..nacin placanja?kak uopce mozes bit ziher da ce ti to sto si kupio doc iz amerike il od bilo kuda??
Paypal je najcesce sredstvo placanja.
gledas broj transakcija koje ljudi imaju,i postotak zadovoljnih kupaca..
Imas ljude koji su imali po 140 000 prodaja,pa i vise.
Insomniac
16-04-2007, 22:02
http://img123.imageshack.us/img123/6594/roet9.jpg :-D :badgrin:
fat drummer
16-04-2007, 23:05
[quote="NicK_PraskatoN":2t7gbu82][
Imas ljude koji su imali po 140 000 prodaja,pa i vise.[/quote:2t7gbu82]
e a kaj s dostavom? jel bilo koji predmet dostave i do rh ili?
Insomniac
16-04-2007, 23:14
[quote="Insomniacâ˘":2m7krhs7][quote="NicK_PraskatoN":2m7krhs7][
Imas ljude koji su imali po 140 000 prodaja,pa i vise.[/quote:2m7krhs7]
e a kaj s dostavom? jel bilo koji predmet dostave i do rh ili?[/quote:2m7krhs7]
pa ono,ako pise world wide onda dostavljaju do nas
sad cu postati jednu malu slikusa svim detaljima
Insomniac
16-04-2007, 23:20
evo i slika sa uputama.
Najvise se isplati kupovati CD,DVD,Kozmetiku,stripove,knjige,Sunèane naoèale,robu od marke i slièno
http://img50.imageshack.us/img50/7913/pravokutniklvk2.jpg
fat drummer
16-04-2007, 23:23
a animal porn?
Insomniac
16-04-2007, 23:24
a animal porn?
samo krave i zeèevi.
onaj sa kitovima je preskup :(
Insomniac
16-04-2007, 23:26
fkors,najcesci nacin kupovine je paypal
fat drummer
16-04-2007, 23:35
jesi kupovao ťto god? daj meni zagrebaèkom skeptiku koji se teťko odvaja od joť teŞe naŞicanog novca objasni taj postpuak
Insomniac
16-04-2007, 23:43
jesi kupovao ťto god? daj meni zagrebaèkom skeptiku koji se teťko odvaja od joť teŞe naŞicanog novca objasni taj postpuak
hrpu stvari,zasad da kucen mu drvo nikad nikakvih problema. 99.99 % transakcija se izvodi preko paypala,ako ga nemas ,a tlaka ti je otvarat paypal account (treba debitna kartica sa CVV kodom,pa cekas mjesec dana karticu,pa jos oko 7 dana za verifikacijiski kod)
ako ti se nesto svidi,a zelis kupiti,javi mi na pm,ja ti kupim preko svog paypala,a ti mi uplatis na moj tekucio
fat drummer
17-04-2007, 00:01
jebote.... mjesec dana... divno... onda Ìu morat sad otvorit raèun ako Şeim curi neťto za bday kupit :-D
Insomniac
17-04-2007, 00:03
provjer pm
Just a little bit
17-04-2007, 16:06
imam problemèek
dobil sam novu tastaturu i sad kad npr igram igru , kad dulje drzim tipa slovo "A" (pokret ulijevo) , nastavi mi se kretati u lijevo iako ne drzim slovo A
i nekak mi se cini da je sporije
jel ja haluciniram/ glupa tatatura/ postoji opcija neka za namjestiti ?
MAX TV
Cijenjeni!
Evo vec skoro godinu dana koristim vas Max-tv i zelio bih sa vama malo
podijeliti svoje dusevne boli i nocne more.Naime vasa usluga je sve samo
ne usluga.Uslugu ste valjda htijeli napraviti mojoj bivsoj zeni da me vrag
sto prije odnese jer predpostavljam da su to njene intimne misli.Neznam
samo sto sam to vama ucinio da me tako kaznjavate.MAX-TV.Prevara stoljeca
koju ja iz mjeseca u mjesec uredno placam jer sam vezan ugovorom.Ako
prekinem taj ugovor onda placam cca 1500,oo kn (neznam zasto) a uredno sam
platio i uredaj (koji je po rijecima operatera jos u fazi testiranja) i
instalaciju tog jako loseg uredaja.
Malo o uredaju.Brzina mu je otprilike kao prvom racunalu koji je
napravljen a uvelike podsjeca na usporenu snimku golova samo sto je ovaj
vas 10-tak puta sporiji.Taman kad ucita program i covik se fino namjesti
da pogleda tv nakon naporna dana a ono slika sledena.Nazoves operatera na
broj 08009000 i on ti kaze da je kod njih sve u redu i da uredaj resetiras
tako da ga iskljucis iz struje.Nakon sto se iskljuci moras pricekati nekih
bijednih 15-tak minuta i opet imas sliku te se sav sretan ko mali prasac
ponovno zavalis u fotelju i pokusas shvatiti radnju filma jer je vec
proslo nekih 20 min.Ako imas srece to ce se desiti samo jednom u toku
veceri a ako nemas kao ja onda ce ti se to desiti najmanje 5 puta tokom
veceri.Sreca max-tv ima videoteku na kojoj mozes pogledati sve one stare i
dosadne filmove koji su na tv-u reprizirani po 10-tak puta.Uz to sto im je
cijena veca nego u videoteci (10,12,15 kn) na svako drugom filmu slika se
zamrzne te moras prebaciti na tv pa se onda opet vratiti u videoteku da bi
nastavio gledat zapoceto a svako prekidanje i ponovno ucitavanje oduzme
svega nekih bijednih 10-tak min.Imate filmove na svu srecu koje moras
prekidat samo 20 puta ali to i nije lose jer na kraju ispadne
cijelovecernji film od 20-24 sata.Omjer filmova u videoteci je 10 naprema
1 u korist pornica(15 kn) i to je raj za bogate drkadzije sa jakim
zivcima.Unaprijed se ispricavam svima jer sam sad totalno popizdio.Ako ima
gramatickih poigresaka cijenjena gospodo BOLI ME KURAC.Živci su mi otisli
od vaseg usranog max-tv-a a sve to uredno placam iz mjeseca u mjesec jer
sam vezan ugovorom koji mene obavezuje da ga placam a vas obavezuje da ga
naplacujete bez obzira koliko bio los.Pri zadnjem javljanju
operateru(prije pola sata)veli mi da mogu putem maila poslati prigovor i
to su sva moja prava u ugovoru koji ako prekinem mora platiti.Znaci u
govnima sam svakako.Slobode su mi ogranicene jer je ugovor pisan na moju
stetu.Ostaju mi samo slobode govora.E pa to mogu iskoristiti na slijedeci
nacin.Usvom adresaru imampreko 200 mail adresa pa cu ovaj mail poslati
svima znanim i neznanim te ih zamolit (ako hoce da im i dalje saljem one
smijesne mailove) da ovaj prigovor proslijede svima znanim i neznanim.Pa
ce i ti znani i neznani to proslijedit svima znanim i neznanim pa ce svi
ti znani i neznani skuziti da je taj max-tv jedno obicno govno umotano u
reklamni celofan za jednu kunu(uredaj koji nevalja platis ustvari 300 i
nesto kuna).Koristeci i dalje svoju slobodu govora a nemocan da bilo sta
drugo napravim citirat cu Åveliki kuraceselja u Haskom postupku te vam poruciti.MOŽETE
SVI DA MI POPUÅveliki kuracITE KUVAC UKLJUCUJUCI I ONU BITANGU MAX -TV.JEBEM VAM MRTVU
MAJKU LADNIM KURCEM SVIMA DILJEM EUROPE GDJE GOT POSTOJI T-COM I MAX
-TV.Sad kad sam malo olaksa dusu idem resetirati vas uredaj po osmi put
danas ili cu izabrati film iz vase bogate naftalinske videoteke pa se sa
njim natezat do kasno u noc.Nadam se da mi ne zamjerate na slobodi govora
i na onom " jeben vam" jer vi mene jebete iz dana u dan i ja vam to uredno
placam.Sa postovanjem Ivica Åveliki kuracitum,Åveliki kuracimiceva 64 (uredaj je na gazdaricino
ime Paskvica Makale) 21000 Split jmbg 2705965381903.
dobih na mail..nek se zna... :-D
Robierre de Cochon
18-04-2007, 21:39
lol :)
Black Ash
18-04-2007, 23:11
KOja govna -- a èovjek i sam veli -- ne moŞe niťt napravit -- veÌ je bilo tak nekaj i o iskonovom internetu -- fakat katastrofe gdi god pogledať -- zatukel bi ih :shock: najjaèe mi je poveÌanje brzine s 1 mbit na 1 mbit i s 192 kbit na 256 kbit koja gamad :smt067 :smt067 :smt067 nek si tih 50 kbita gurnu u pakťu :smt021
Insomniac
18-04-2007, 23:53
KOja govna -- a èovjek i sam veli -- ne moŞe niťt napravit -- veÌ je bilo tak nekaj i o iskonovom internetu -- fakat katastrofe gdi god pogledať -- zatukel bi ih :shock: najjaèe mi je poveÌanje brzine s 1 mbit na 1 mbit i s 192 kbit na 256 kbit koja gamad :smt067 :smt067 :smt067 nek si tih 50 kbita gurnu u pakťu :smt021
idemo ovako,da su oni kojim slucajem podigli 1mbit na 3mbit (to koristi kojih 95 % korisnika) ,to bi srusilo mrezu u roku keks
malimrav85
19-04-2007, 00:23
meni 25-04. istièe adsl, dan dva nakon sam spojen na mreŞu
imam net do kraja Ĺživota besplatno
je da je pola brzine adsla ali za multimediju imam mreĹžu i skinem dnevno 50-100gb bez problema
gamad okupatorska!
MAX TV
uaahahah :lol: :smt042
ja ću se na amis prebacit čim ga uvedu na treÅ¡njevku
Black Ash
19-04-2007, 13:25
idemo ovako,da su oni kojim slucajem podigli 1mbit na 3mbit (to koristi kojih 95 % korisnika) ,to bi srusilo mrezu u roku keks
UopĂŚe nije stvar u tome veĂŚ u hypeu koji su digli oko dizanja brzine...
Insomniac
19-04-2007, 13:51
UopĂŚe nije stvar u tome veĂŚ u hypeu koji su digli oko dizanja brzine...
Pa marketing. Sto si ocekivao :)
Pise samo poveĂŚali smo brzinu . Ĺveliki kuracTo i jesu :)
Black Ash
19-04-2007, 14:35
dobro to stoji - ali svejedno znať o èemu govorim
Insomniac
19-04-2007, 14:41
[quote="Insomniacâ˘":1hdornux]
dobro to stoji - ali svejedno znať o èemu govorim[/quote:1hdornux]
u DE,T-com prodaje 16/1 MB vezu za 22 eura mjesecno. Flat naravno.
Hrvatski T-com bi vjerojatno prodavao ovakavu vezu sa paketom od 512 MB :lol:
Black Ash
19-04-2007, 15:04
to je kojih 150 kn - mrak èovjeèe - daj zabrij da imať 16 Mbit/s - svaki dan po novi hard :lol: :lol: :lol:
Insomniac
19-04-2007, 15:12
[quote="Insomniacâ˘":20gvnpiq]
to je kojih 150 kn - mrak èovjeèe - daj zabrij da imať 16 Mbit/s - svaki dan po novi hard :lol: :lol: :lol:[/quote:20gvnpiq]
upravo racunam...
trenutno mi skida 102 KBS,odnosno 1 gb mi skida za oko 3 H,aka 180 min.
Ovom vezom skida 1 gb za kojih 15 min
Insomniac
19-04-2007, 15:41
tdam...evo kako ide kupovina preko paypala,upravo sam dobio obavijest da se logiram i provjerim status posiljke:
http://img153.imageshack.us/img153/5444/pkutnikzi9.jpg
fat drummer
19-04-2007, 21:48
aha, znaèi tako to zgleda :-D
Insomniac
19-04-2007, 22:31
aha, znaèi tako to zgleda :-D
ono ti je shiping invoice,a ovo ti je payment inovice
http://img360.imageshack.us/img360/7052/plcanjelr8.jpg
http://techfreep.com/ntt-sets-download- ... second.htm (http://techfreep.com/ntt-sets-download-record-at-14-terabytes-per-second.htm)
14tb/s.
da mi je ovo imat na sat vremena! :-D
samo, mislim da jos nema hard diskova koji bi mogli primit toliku kolicinu podataka...
Insomniac
25-04-2007, 18:09
http://techfreep.com/ntt-sets-download-record-at-14-terabytes-per-second.htm
14tb/s.
da mi je ovo imat na sat vremena! :-D
samo, mislim da jos nema hard diskova koji bi mogli primit toliku kolicinu podataka...
lol,disk ne moĹže pisati tolikom brzinom
evo moj problem
napokon smo nabavili skener,pa se svi bacamo na skeniranje -...
I skener automatski napravi pdf file. Medutim,problem je ovaj. Skener to nekako premjesti na svoj naèin i moram rotirati stranice. Kada rotiram stranice,sve se stranice rotiraju,a ne samo ona koju trenutno gledam. Molim pomoÌ kako rotirati samo jednu stranicu u pdf formatu,i onda kako saèuvati da ubuduÌe bude tkao rotirana
evo vam primjer kako to izgleda
http://www.nasciturus.com/index.php?opt ... &Itemid=27 (http://www.nasciturus.com/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=95&Itemid=27)
Insomniac
25-04-2007, 18:44
ok,naťao sam naèin
sada molim nekoga tko ima adobe acrobat profesional da se javi :)
moĹže bilo ĹĄto,samo ne adobe reader :-D
sto si trazio, to si dobio :smt016
Adobe Acrobat 7.0 Pro
Adobe® Acrobat® 7 Professional software enables business professionals to reliably create, combine, and control Adobe PDF documents for easy, more secure distribution, collaboration, and data collection. Crack/Inside
Download:
http://rapidshare.com/files/22837292/Adobe_Acrobat_7.0_Professional.By.W5A.part1.rar.ht ml
http://rapidshare.com/files/22838828/Adobe_Acrobat_7.0_Professional.By.W5A.part2.rar.ht ml
http://rapidshare.com/files/22839000/Adobe_Acrobat_7.0_Professional.By.W5A.part3.rar.ht ml
Code:
www.w5awarez.com
Adobe Acrobat 8 Pro
http://rapidshare.com/files/26947618/Adobe.Acrobat.8.Pro.EN_crack.part1.rar
http://rapidshare.com/files/26954900/Adobe.Acrobat.8.Pro.EN_crack.part2.rar
http://rapidshare.com/files/27482807/Adobe.Acrobat.8.Pro.EN_crack.part3.rar
http://xs108.xs.to/xs108/06451/adobeacrobat8pro.jpg
Adobe Acrobat Reader® v8 with Keygen
Create and optimize Adobe PDF documents
Easily create Adobe PDF documents
Create Adobe® PDF documents with one-button ease from Microsoft Word, Excel, and PowerPoint. Windows® users can also create PDF documents with one-button ease from Outlook, Internet Explorer, Project, Visio, Access, Publisher, AutoCAD®, and Lotus Notes files.
Scan to PDF with OCR
Scan paper documents with OCR technology to create compact, searchable Adobe PDF documents.
Convert e-mail to Adobe PDF files
Convert e-mail in Microsoft Outlook or Lotus Notes to Adobe PDF documents to facilitate searching, archiving, and retrieval. (Windows only)
Capture web pages as Adobe PDF files
Convert web pages to Adobe PDF documents to easily print, archive, mark up, or share. (Windows only)
Create in PDF/A or PDF/X
Create documents in PDF/A, the ISO standard for long-term archiving of electronic documents, or PDF/X, the ideal format for high-quality, professional printing.
Combine files from multiple applications
Combine and optimize documents
Combine documents, drawings, and rich media content into a single, polished Adobe PDF document. Optimize file size, and arrange files in any order regardless of file type, dimensions, or orientation.
Maintain individual file security settings
Maintain individual digital signatures and security settings in PDF files and forms when combining them into a single PDF package.
Include only the pages you need
Specify which pages, layouts, or sheets should be included from source files in your final, combined Adobe PDF document.
Optimize Adobe PDF output
Select from multiple file size and quality settings to optimize PDF output for your intended purpose.
Quickly regenerate a combined PDF file
Re-create a combined Adobe PDF document after revising source files, without having to locate and gather the native files again.
Unify with headers, footers, and watermarks
Automatically remove headers and footers from source files and add unifying headers, footers, or watermarks to your combined Adobe PDF document.
Attach native files
Share source files by attaching them to your Adobe PDF document in their original, native formats.
Enhance and extend document collaboration
Conduct e-mail–based reviews
Initiate a document review in Adobe PDF via e-mail. Merge inbound comments and markups from all reviewers into one PDF document with a single click.
Manage shared reviews
Easily conduct shared reviews — without IT assistance — that allow review participants to see one another's comments and track the status of the review.
Enable collaboration tools in Adobe Reader
Enable users of free Adobe Reader® software* to participate in e-mail– or server-based reviews using all of the commenting and markup tools in Acrobat 8 Professional, including notes, stamps, highlighter, pencil, lines, shapes, and more.
Track reviews and manage comments
Track which reviewers have contributed feedback, send reminders, and add new participants. Easily compile all comments into a single Adobe PDF document.
View and print comments
View and print feedback for easy reconciliation. Sort comments by author, date, or page. Search comments for words or phrases.
Export comments to Word or AutoCAD
Select and export comments back to your original Word or AutoCAD file. Comments appear in Word as tracked changes and in AutoCAD as a separate layer.
Streamline data collection with Adobe PDF forms
Get started with form templates
Take advantage of an existing library of common form templates, such as human resources forms, invoices, and expense reports. (Windows only)
Easily create forms
Create fillable forms for distribution by e-mail or on the web from scanned paper, PDF documents, Microsoft Word documents, or Excel spreadsheets.
Auto-recognize form fields
Automatically locate form fields in static PDF documents and convert them to interactive fields that can be filled electronically by anyone using free Adobe Reader software*.
Optimize form workflow
Easily distribute forms; combine collected forms into a searchable, sortable PDF package; and export collected data into a spreadsheet.
Enable form features in Adobe Reader
Enable users of Adobe Reader software* to type information directly into Adobe PDF forms and save them locally for offline use.â€veliki kurac
Apply advanced document security and controls
Apply passwords and assign permissions
Restrict access to Adobe PDF documents using 128-bit encryption. Set document permissions to help restrict who can print, save, copy, or modify a document.
Sign documents digitally
Apply digital signatures to authenticate documents, manage their status, and help protect against unauthorized modification.
Enable digital signatures in Adobe Reader
Enable Adobe Reader users* to digitally sign PDF documents.
Remove hidden data
Inspect Adobe PDF documents for metadata, hidden layers, and other concealed information, and remove as needed.
Permanently remove sensitive information
Use redaction tools to permanently remove sensitive text, illustrations, or other information from the Adobe PDF document.
Protect attached files
Protect files attached to your Adobe PDF documents with 128-bit encryption.
*Requires Adobe Reader 7.0 or 8
ACTIVATION :
1) Disconnect from the Internet. Otherwise, Acrobat won't give you the option of phone activation.
2) Run the Acrobat installer and use the keygen to generate a valid serial number "1118-XXX..."
3) Select "I have a serial number, install the full version" and enter the first serial number from #2.
4) Select "verify original serial number"
5) Enter the second "1016-XXX..." serial number from #2 at the Upgrade Verification screen
6) At the activation screen select "other activation options", then "over the telephone"
7) Copy the activation number into the keygen to generate a valid authorization code
Use this authorization code to activate your copy of Adobe acrobat.
http://www.sendspace.com/file/9kmpva
Pass: aNisH
NEW LINK ....Faster Link
http://aNisH.4shared.com/
OR
http://www.4shared.com/dir/1465403/7659fd5/sharing.html
Insomniac
25-04-2007, 19:39
sto si trazio, to si dobio :smt016
]
grazias :D
daj pomozite..kak se mijenja orijentacija teksta??da mi printa "okomito"..nadam se da me kuzite..ne mogu nac taj gumb..
thnx
ne..da mi tekst ide po duzini stranice..suprotno od onog kad printa "normalno"
treba mi za jedan oglas...na A4 papiru..sad zamisli A4 papir, al vodoravno polegnut..e tak mi treba pisati...
daj pomozite..kak se mijenja orijentacija teksta??da mi printa "okomito"..nadam se da me kuzite..ne mogu nac taj gumb..
thnx
m d t t i
i a i a s
s k p
l o a
i d
ĹĄ n
e
thnx
U wordu..
KlikneĹĄ PRINT, onda na gumb Properties kraj imena modela printera kojeg imaĹĄ, i onda izabereĹĄ pod Orientation LANDSCAPE..
ne..da mi tekst ide po duzini stranice..suprotno od onog kad printa "normalno"
treba mi za jedan oglas...na A4 papiru..sad zamisli A4 papir, al vodoravno polegnut..e tak mi treba pisati...
pretpostavljam da je rijec o Wordu:
http://img168.imageshack.us/img168/7405/landscapekv3.png
da, vec sam probao sa landscapeom, al nece..nema veze, snasao sam se..hvala
Insomniac
26-04-2007, 23:30
Adobe 8 je mrak mrakova. OCR radi skoro savrseno.Nisam vidio niti jednu pogresku :D
Savrsenstvo
usput,da se pohvalim :badgrin:
http://img377.imageshack.us/img377/6374/prometkz6.jpg
malimrav85
01-05-2007, 19:53
Spojen sam od juèer na mreŞu,za sad samo zgw i joť jedna ali je ovo boleťtina
download je 7 mbit/s,pjesmu skida za sec film za nekih 4-5min
i da nemam net dĹžabe bilo bi vrijedno 2000kn
ukupni share oko 50tb-a
:badgrin:
sotona obièna
malimrav85
02-05-2007, 18:52
ovo je tolko perverzno dobro da mora biti protuzakonito
nisam znao da postoje tolko kolièine podataka :shock:
http://img377.imageshack.us/img377/6374/prometkz6.jpg
:smt015
danas sam kupio novi kabao za iternet.naĹžalost ne lije mi ko iz kabla kokuĂŚe?
u ĂŚem je problem?
jel prdno dsl modem?
help :!:
poigraj se settingsima :D
ma izgleda da je problem hardverski
javlja mi da mi je mreĹžni kabao iĹĄtekan,a on ni da mrdne
i lik mi se iĹĄteka svako malo
Insomniac
05-05-2007, 11:04
Svaki dan oko 09:50 min raèunalo mi se samo pali. Jel ima itko kakvu ideju kako to obustaviti...mislim malo mi ide na nerve da se pc pali sam od sebe :D
Nije budenje napravljeno putem Biosa
Sephiroth
07-05-2007, 11:46
Evo vam veza s faxa.... :-D :-D :-D
CARNet Bandwidth Metar
Vaša trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:
51.68 Mb/s
Å¡to znači da možete prenositi podatke brzinom od 6.46 MB/s s naÅ¡eg poslužitelja.
33.6 kb/s dial-up
56 kb/s ISDN
128 kb/s ISDN
384 kb/s DSL/Cable/UMTS
768 kb/s DSL/Cable
1024 kb/s DSL/Cable/HSDPA
2048 kb/s DSL/Cable
3072 kb/s DSL/Cable
5120 kb/s DSL/Cable
52922.5 kb/s Vaša veza
Ponovite test
CARNet Bandwidth Metar
hocu se preselit na faks :D
a na speedtest.net je 20000kbps
za sat vremena 6 divx-a, negdje za cijeli dan bi skinuo preko 20gb...e kad bi doma imao takvu vezu :-D
Insomniac
07-05-2007, 12:09
CARNet Bandwidth Metar
1.Nije ti mjerodavan Carnet Bandwidth Metar jer je to u lokalnoj mrezi i razultati su bolji nego inace.
2. Kod nas na faksu,veza mi potegne kojih 100 MB / MIN (Rapidshare) ,znaci oko 6 GB/ sat
fat drummer
07-05-2007, 12:22
CARNet Bandwidth Metar
1.Nije ti mjerodavan Carnet Bandwidth Metar jer je to u lokalnoj mrezi i razultati su bolji nego inace.
2. Kod nas na faksu,veza mi potegne kojih 100 MB / MIN (Rapidshare) ,znaci oko 6 GB/ sat
a kod nas skida 8000 terabajta u minuti!!!
malimrav85
07-05-2007, 13:05
Skinuo sam oko 150gb u 3 dana
nestalo struje juèer po noÌi pa se komp zgasio
da nije bilo bi oko 200
nemam dvd-a viĹĄe a na hardu joĹĄ samo 50gb mjesta
Insomniac
07-05-2007, 13:07
nestalo struje juèer po noÌi pa se komp zgasio
da nije bilo bi oko 200
nemam dvd-a viĹĄe a na hardu joĹĄ samo 50gb mjesta
gade :evil:
nestalo struje juèer po noæi pa se komp zgasio
da nije bilo bi oko 200
nemam dvd-a više a na hardu još samo 50gb mjesta
cuj, ustupit cu ti ja ovih pola terabajta hardovlja ak je bas frka, nije da cem se zalit... :D
malimrav85
07-05-2007, 13:14
sutra ide razvodna kutija dolje tako da je pauza
ali prek ljeta bi mogo ustupit hardovlje da kad idem na more ostavim 1tb da se skida
iako bi za to trebalo jedno 3 dana
dogovorit ĂŚemo neĹĄto
ne znam kaj skidat joĹĄ
moĹžda csi.je sve i 24
onda ĂŚu morat tree hill,oc,gilmorice itd.
èisto da se skida nekaj
definitivni ulov tjedna
vlak u snijegu sa pripadajuĂŚim soundtrackom
kad se mnogo malih sloĹži... tra la la la
Insomniac
07-05-2007, 13:17
sutra ide razvodna kutija dolje tako da je pauza
ali prek ljeta bi mogo ustupit hardovlje da kad idem na more ostavim 1tb da se skida
iako bi za to trebalo jedno 3 dana
dogovorit ĂŚemo neĹĄto
ne znam kaj skidat joĹĄ
moĹžda csi.je sve i 24
onda ĂŚu morat tree hill,oc,gilmorice itd.
èisto da se skida nekaj
definitivni ulov tjedna
vlak u snijegu sa pripadajuĂŚim soundtrackom
kad se mnogo malih sloĹži... tra la la la
ako ti skida tako puno,trebao bi razmisliti o alternativnom nacinju skladistenja podataka :)
Cuo sam za neki uredaj koji nagura na obicne vrpce za video kojih 100 GB podataka
malimrav85
07-05-2007, 13:23
ma stavit Ìu na dvd-e koje kupim po 1.5kn pa kad jednog dana blue ray ili neťto slièno bude po 5kn Ìu prebacit sve
ovak mogu kad idem kodnekoga uzet neki dvd, npr. lepa brena- hajde da se volimo i gledat to negdje drugdje
MOLIM POMOC OKO PHOTOSHOPA. 5 minuta posla nekom tko zna radit s tim programom..uglavnom, ajd se javite na pm...puno hvala...
Luka....
07-05-2007, 23:10
MOLIM POMOC OKO PHOTOSHOPA. 5 minuta posla nekom tko zna radit s tim programom..uglavnom, ajd se javite na pm...puno hvala...
aj napisi kaj konkretno trebas,ja imam nekih iskustava al sada,da sam ziher da ti mogu pomociĂŚ-nisam.jbga
Trebam pomoc...
Iso sam skinut neku pjesmu s neta i uspio sam u naumu i sad mi nes sere IE...trazi neki password i username kak bi otisao na neku stranicu...
Jesam kaj pokupio s neta? :?
Luka....
07-05-2007, 23:33
Trebam pomoc...
Iso sam skinut neku pjesmu s neta i uspio sam u naumu i sad mi nes sere IE...trazi neki password i username kak bi otisao na neku stranicu...
Jesam kaj pokupio s neta? :?
nisam ti ziher,al i meni se desila slicna stvar,skidao sam nes u .rar i trazio me komp pass..e sada ja sam jednostavno otisao natrag na net i nasao password odmah ispod downloada.ak je to trebao bi ti pass tam negdje pisat.
jedino kaj mene nije trazio username :-D
brijem da ti je najlakse skinut prek nekog drugog to
nisam ti ziher,al i meni se desila slicna stvar,skidao sam nes u .rar i trazio me komp pass..e sada ja sam jednostavno otisao natrag na net i nasao password odmah ispod downloada.ak je to trebao bi ti pass tam negdje pisat.
jedino kaj mene nije trazio username :-D
brijem da ti je najlakse skinut prek nekog drugog to
Ma ne tooo...skinuo sam pjesmu ali mi dize neki admin (ili bog te pita kaj) pop up u kojem me trazi members.kareusha.com i neki user name i password...
Ne zelim da mi to iskace...ide mi na kurac...