View Full Version : Tko rano rani...
Imamo topic za noĂŚne ptice, pa ĹĄto ne bismo imali jedan za ranoranioce. Pod ranoraniocima mislim na ljude koji ustaju do 9 sati ujutro. I Ĺžele podijeliti s nama svoje jutarnje misli.
znam da ĂŚu biti popljuvana zbog joĹĄ jednog besmislenog topica, ali ja pokuĹĄavam... VeĂŚ dugo nisam pljusnula neki topic...
Dobro jutro! :)
ZrntscheZ
28-10-2005, 10:41
ustajem svakodnevno osim vikenda u 06,18h. (liježem ili u 23h ak sam doma, ili oko 3h ak se naðem sa njom).
kad se sve zbroji, oduzme i zvadi korenje ispada da spavam u prosjeku cca 5 sati dnevno.
ponekad i subotom tak rano ustajem (ak je radna)
nedjeljom u pravilu na spavam dulje od 09,48h (mada doðem kuæi oko 3-4 ujutro sa izlaska, tek ako stvarno zaružim noæ prije, onda možda do podneva, al to je 3 put na godinu)
kakve bi ja misli mogel imati u te rane sate?!?!?
(danas samo postavljam pitanja, manje više ista ili slièna)
lobotomija
28-10-2005, 11:07
dakle, danas sam se probudio u 7i prva misao mi je bila:idem sluťati glazbu na kompu da se razbudim.onda sam otisao na pravokutnik i mrstio se nad odreðenim acidinim postom.
ostatak jutra sam proveo na faksu.
mala buba
28-10-2005, 13:09
uuu acid, dobra tema :)
bas sam razmisljala da otvorim neki pandan nocnima u obliku jutarnjih, ali reko, ako ja to otvorim...hahahahaha. ja. ja sam budna ujutro samo ako nisam noc prije ni zaspala. nocno vrijeme je moje.
ujutro jedina misao je *zombie voice mode on* kaaavaaaaa *gundj gundj* micite mi se s puta...kava..*skuha kavu* mmm kava *gucne kavu* mmm...*dovrsi salicu kave* wooohooo! kava rula! woohooo! *hyper hyper hyper* dodji alberte, idemo plesati, wooooohoooo!
(ja nisam bas normalna) :mrgreen:
onda sam otisao na pravokutnik i mrstio se nad odreðenim acidinim postom.
Kojim duĹĄice? :mrgreen:
fat drummer
28-10-2005, 15:29
zakon je probudit se ujutro i bauljat napola pospan po forumu
da znate kolko sam vas puta banao tako grogi
Ma svaka èast na topicu! Da netko oda priznanje i nama koji ne volimo (ili ne možemo) dugo spavati. Iako mislim da nas bude jako malo...Jutro je zakon!!
Ja tako nisam jutarnja osoba...
Starfish
28-10-2005, 15:50
Jeeeeeej jutro!!!!!!!!!!
Jutra su super.
Ujutro znaju bit fat drummer i Romana.
Njih najèešæe viðam. :thm:
Inaèe - topic je super.
Jeeeeeeeeeeej topic!!!!!!
Htjela sam postat jutros nešto ovdje s onog touch-screena na faksu, ali se nisam
mogla sjetit passworda... :mrgreen: :mrgreen:
Moja malenkost se zna pojaviti jako rano ujutro (oko 7) na forumu, ali nikad nikog ne nalazim! :roll:
Znate kaj ja mrzim? Kad su praznici ili nedjelja, svi spavaju a ja budna! Ili još gore, kad sam kod deèka, on spava a ja bi akciju :mrgreen:
Moja malenkost se zna pojaviti jako rano ujutro (oko 7) na forumu, ali nikad nikog ne nalazim! :roll:
Eto sad imamo topic, to æe nam biti meeting point! Ajmo oborit rekord:)
Rekord?? Koji ce se pacijent ranije dic i napisat post u ovom topicu? :mrgreen: :mrgreen:
Rekord?? Koji ce se pacijent ranije dic i napisat post u ovom topicu? :mrgreen: :mrgreen:
:thm: Ja odnedavno imam nešto više slobodnog vremena, tak da bi izgubili svi u konkurenciji sa mnom što se tog natjecanja tièe :mrgreen:
Starfish
28-10-2005, 16:34
/Budale iz srednje mode on/
JA ÆU DOÆ AKO ÆE SVI DOÆ!
AKO NEÆE NETKO DOÆ, ONDA NEÆU NI JA DOÆ.
AKO SVI BUDEMO MARKIRALI, NEÆEMO DOBIT NEOPRAVDANI.
/Budale iz srednje mode off/
:mrgreen: :mrgreen:
Ozbiljno, ajmo se sutra svi naæ u pola 9 i napunit dvije stranice!!!
:thm: Ja odnedavno imam nešto više slobodnog vremena, tak da bi izgubili svi u konkurenciji sa mnom što se tog natjecanja tièe :mrgreen:
Bumo vidli, bumo vidli :roll:
/Budale iz srednje mode on/
JA ÆU DOÆ AKO ÆE SVI DOÆ!
AKO NEÆE NETKO DOÆ, ONDA NEÆU NI JA DOÆ.
AKO SVI BUDEMO MARKIRALI, NEÆEMO DOBIT NEOPRAVDANI.
/Budale iz srednje mode off/
:mrgreen: :mrgreen:
Ozbiljno, ajmo se sutra svi naæ u pola 9 i napunit dvije stranice!!!
Ja dolazim, ajmo ljudi.. ionak se morate ustati rano, uèit treba :mrgreen:
Bumo vidli, bumo vidli :roll:
Sad sam u iskušenju da visim na forumu samo da me netko ne pretekne...niš, budilicu podešavam da sitne sate, postam pa natrag u krevet:)
Sick! Al bumo vidli...
Vise mi pase dvoboj za nedelju, trasu nemrem bar ne ujutro.
:oops:
Ja volim jutro i bioritam sam si nariktala da se bez beda budim oko 8, ne treba mi ni alarm. Jutra volim jer tad super funkcioniram, odlicno se osjecam i volim svoje jutarnje navike - dorucak, novine, kava, net :luv:
ustajem svakodnevno osim vikenda u 06,18h. (lijeŞem ili u 23h ak sam doma, ili oko 3h ak se naðem sa njom).
kad se sve zbroji, oduzme i zvadi korenje ispada da spavam u prosjeku cca 5 sati dnevno.
ponekad i subotom tak rano ustajem (ak je radna)
nedjeljom u pravilu na spavam dulje od 09,48h (mada doðem kuÌi oko 3-4 ujutro sa izlaska, tek ako stvarno zaruŞim noÌ prije, onda moŞda do podneva, al to je 3 put na godinu)
PrestraĹĄno... baĹĄ ko Jack Nicholson u ''Gore ne moĹže'' ili Forrest Gump... ili Dustin Hoffmann u Rainmanu... da nisi autist? :mrgreen:
Bať ste me zajeb... cijeli 10. mjesec ustajem u 6:18 i idem na portu ťljakat... a vi sad krajem listopada otvorite topic za ranoranioce... niťt... odoh ja na utoèiťte... ovdje Ìete me rijetko viðati... ja sam ipak noÌna ptièica...
Btw,
Tko rano rani...
taj bu zgorel...
lobotomija
28-10-2005, 21:09
Kojim duĹĄice? :mrgreen:
odreðenim dijelom posta o snu
:wink:
:x
face to face
28-10-2005, 23:16
ma znam se i ja rano probuditi ali buduĂŚi da sam sad u domu, tu se ne ide spavati prije cca 3 ujutro pa :(
Dobro jutro! Probudila sam se veĂŚ u 7: 10 kao i svako jutro. Nisam baĹĄ zadovoljna time jer vikendom bih ipak odspavala barem do 8: 30. Ali kako je, tako je. Od tada visim na kompu i piĹĄem tekstiĂŚ ĹĄto bi bio idealan muĹĄkarac...Od toga sam postala sanjiva jer mislim na njega...
Uostalom, gdje ste vi ostali koji ste rekli da ĂŚete danas tu biti u pola devet?
ZrntscheZ
29-10-2005, 10:14
otišel sam spavat u 03,58h ustal sam u 06,58h.....i radim veæ par sati...
pišem tekstiæ što bi bio idealan muškarac...Od toga sam postala sanjiva jer mislim na njega...
a gdje se može proèitat taj tekst o meni? :mrgreen: :wink:
Uostalom, gdje ste vi ostali koji ste rekli da æete danas tu biti u pola devet?
Koji bed, uopce se nisam dobila da je jucer bio petak...sto znaci da nisam doma subotom rano ujutro...nastavak slijedi!
Tighelia
29-10-2005, 11:55
O vidi, vidi, pandan 'NoĂŚnima'... :tng:
Ja sam se danas sama od sebe (dakle bez budilice) probudila u 11h i smatram da je to veliki uspjeh za mene! To meni znaèi rano raniti! :tng: Inaèe, jutro - zero points. Ne moŞe se bať sa mnom normalno komunicirati ako se probudim na silu ujutro, a sama od sebe se nikad ne budim prije 10h, tako da definitivno nisam jutarnja 'ptica'... Najèeťèa buðenja bez budilice su mi u 12h (nekad i kasnije).
Praktièki, na ovom topicu bih mogla pisati samo kad probdijem noÌ, tamo oko 6h kad se vratim od vani ili patim od nesanice, prije spavanja. Ali, sentimenta radi, a i radi toga ťto je to meni vrijeme prije spavanja, to ipak ide na moje NoÌne. :wink: Pozdrav, jutriÌi! :D
Starfish
29-10-2005, 12:35
/BaFi mode on/
A, zaspala sam ....
*puppy eys*
/BaFi mode off/
Obozavam jutro,ali se nemogu nikako probuditi.
No,za sve vas koji zele obarati rekorde,pazite na pomicanje sata :mrgreen:
ThunderBoy
29-10-2005, 13:21
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Dobro jutro!
Bať mislim kako je super ovo pomicanje sata. ali mozak mi joť uvijek misli da je 9. Pitam se hoÌe li ruèak danas biti u 12 jer Ìe baka misliti da je 13.
Kolko ljudi rano rani... Ja iznimno, idem zubaru. Pozdrav.
ThunderBoy
02-11-2005, 14:25
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)
Robierre de Cochon
02-11-2005, 15:31
BaĹĄ mi odgovara posao od 9. U 8 se lako probudim...iako nisam uopĂŚe jutarnji tip.
Sad kad se moram dizati rano, hoæu spavati. A kad imam vremena i kad nikak ne bi bilo dobro da se probudim (jer su npr. blagdani, svi spavaju i nemam kaj radit) ja imam nesanicu :x Hebiga!
lobotomija
03-11-2005, 09:52
ja sam baĹĄ lijepo spavao i digao se u 8.
dobro jutro svima
:D
mala buba
03-11-2005, 10:31
hmmm 10 je, sto je iznimno rano za mene, a jos sam se digla i bez budilice.*ponosni smajli* dobro jutro :)
nemam kave u kuci.....mrzim vas sve.
ZrntscheZ
03-11-2005, 10:44
standard - legao u 1,38h, ustao u 6,18h
.
standard - legao u 1,38h, ustao u 6,18h
Cestitam i na mom satu je pisalo 6,18h kad sam se probudio!
Great minds think alike. :thm:
face to face
03-11-2005, 18:28
da kao ja sam ustao jutros u u 7.00 i to mi nije trebalo, cijeli dan se zabijam uokolo u stvari i imam osjeĂŚaj da mi je mrav u glavi da pojede i ovo malo ĹĄto ima :roll: :| :(
Starfish
04-11-2005, 10:24
Evo, da i ja nabacim jedan postiæ ovdje.
Sad je veæ 10, ali ja sam ovdje veæ pola sata.
Samo sam morala sve proèitat prvo.
Pošto sam izravno iz kreveta sjela za komp (kaaaaaavaa) sad mi je sve zbrkano i razmišljam o VuKu i nekim tenisicama negdje...
Jutro je lijepo, more mirno, vidi se sve do horitzonta,
a forum, iako snen, plovi u još jedan dan...
(muahahahahahahahahahahaha :mrgreen: )
(kaaaaaaaaaavvvaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: )
Tko rano rani stigne napravit kaj mora i onda visit na netu!
Sve èeťÌe rano ranim... ustao danas neťto prije 10:15... sinoÌ legao oko ponoÌi... for no good reason... moŞda napokon dovedem bioritam u normalu...
bilo nekoc davno doba kad sam bio nocna ptica...al davno ta vremena prosla (vapim za tim vremenina), skuzio da mi je dan "nula bodova" ako se ne pokrenem do 9h...nastojim leci najkasnije u 00:00h, ima izuzetaka (uglavnom za vikende ak sam vanka il glumim papucara)
ujutro si uvijek navinem mob da mi zvoni i to cirka uvijek sat-dva prije neg se trebam dic da me osvijesti pa si jos malo odrijemuckam/izlezavam u sklonistu toplog kreveta prije dizanja, onda uglavnom oko 9h dizanje i pocetak jos jedne divne dnevne rutine...
fat drummer
06-11-2005, 09:46
zakon, ljudi su pijani, nikog nema....
jebem ti tulume
lobotomija
06-11-2005, 15:44
hehe digao sam se u 11.
:mrgreen:
hehe... a ja u 14:43
:mrgreen:
dooobaaar!
(pozdrav svima koji me ne vidjeťe na lumtumu juèe... naime, joť Şivim... unatoè odreðenim insinuacijama s visina...) :wink:
Evo da i ja neťto napiðem ovdje... Idem na seminar. Nebi me dobili ovak rano da je neki glupi razlog. :mrgreen: :tng:
Ĺveliki kuracto piĹĄe se kad se budimo (boĹže al moĹžemo natrkeljat gluposti...) Nevertheless danas negdje oko 6.30... Treba radit... Sad treĹĄti "I don't like monday" :-)
Dobila puzzle od 5000 kom i digla se u 7 da to slažem. Brijem da neæu ni spavati dok to ne složim!
cimerica se digla u 8:20.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
pa sam se i ja probudila iz solidarnosti..da me mama vidi... :lol:
mene probudila vrlo rano susjeda da je odvezem negdje, kako ĂŚe se to odraziti na danaĹĄnji dan..hm... :evil:
Ĺveliki kuracto piĹĄe se kad se budimo (boĹže al moĹžemo natrkeljat gluposti...) Nevertheless danas negdje oko 6.30... Treba radit... Sad treĹĄti "I don't like monday" :-)
Nije poanta ovog topica pisati kad se budimo, nego podijeliti svoje jutarnje misli sa narodom. Jutarnje- dakle, ne one podnevne kad se veĂŚina vas budi. :mrgreen:
Saga se nastavlja- mogla bih i danas prosipati Şuè po forumu. :evil:
fat drummer
09-11-2005, 09:57
iako je jutro veĂŚ odavna proĹĄlo da podjelim par misli s vama
the mysterious mister quin je dobra knjiga
smjaliĂŚi su glupi
preko vikenda forum moĹžda neĂŚe radit
keksiĂŚi su fini
lobotomija
09-11-2005, 11:06
smjaliĂŚi su glupi
a daj fat, upravo mi crkla stranica s koje sam i h skidao,
daj obogati izbor smajleoĂŚa na forumu, bilo tko od vas.
preko vikenda forum moĹžda neĂŚe radit
ĹĄtooooooooooooooooooooooooooooo? :shock:
lobotomija
10-11-2005, 07:59
o.k, budan sam veĂŚ sat vremena.
Şderem mandarine i razmiťljam o knjizi na njemaèkom koju èitam...
i hrpetini posuðenih dvd-ova koje Ìu prŞiti ostatak dana.
joĹĄ uvijek sam pod dojmovima od sinoĂŚ.
ona preivna magla i kapljice zamrznute u zraku kroz koje prolaziĹĄ, poput koprene-ludo!!
predivno kad ide uz hladan zrak. :D
ultraviolet
10-11-2005, 14:20
i ja danas uranila. :mrgreen:
digla se u 10, nakon duuuugo vremena.
curke me izvukle na kavu.
pao dogovor za good old ženski izlazak sutra u mom preuzbudljivom gradu. :mrgreen:
otišla do grada nekaj obavit.
vratila se doma.
popila zeleni čaj i pročitala jutarnji + prilog o muzici i filmovima. informirala se. (spržiti the fall...., počeo interliber...)
sad malo čitam postove i sluÅ¡am strokese.
jedina misao....učiti....
da znam, pišem na krivom topicu.
fat drummer
11-11-2005, 07:56
isuse sad tek vidim koiko su novi smajliĂŚi iritantni
odvratni su... fuj!!! ovaj pogotovo =;
isuse sad tek vidim koiko su novi smajliĂŚi iritantni
odvratni su... fuj!!! ovaj pogotovo =;
Stvarno strava! I svi mi izgledaju isto. A J*** ga! Iako mi se sviđa ovaj :smt117 :smt117 :smt117
Dobro Jutro!!! Jeeeeeeej!!!
Mislio sam da u ovaj rani sat zmajevi hodaju gradom... damn... al grad je prazan... valjda... mozda... nema ni netopira... nema ni mojih cigareta... prehladno je. Vani je opet minus 40, ja sam i dalje prehladen, caj je i dalje vruc, a cedevite je skoro pa nestalo... damn...
Istina, smajlovi su imbecilni...
Dobro Jutro!!!
Takoðer. PRobudio me maloprije telefon. Mama me zvala da doðem na gornji grad kod bake. Al nisam se dugo javio i sad pita ona mene kak to, ja reko, nado sam se da je joť netko doma... Pita ona kak to, pa ko bi mogo bit osim mene? Reko, èovjek se moŞe nadat... :D 8-[
face to face
11-11-2005, 18:27
samo malo koja je granica buðenja?
mislim da sam uĹĄao u elitu.. :D
fat drummer
12-11-2005, 09:24
ej ťta ima... znam ťta ma, ne mŞete se odluèit za jedan jebeni skin, sad vam je pak previťe opcija
*SUPERMAN*
12-11-2005, 11:59
Zdnjih tjedan dana se ustajem oko 5 ujutro ali ne namjerno,bolest neda da spavam,uzas... ](*,)
lobotomija
12-11-2005, 12:01
ej ťta ima... znam ťta ma, ne mŞete se odluèit za jedan jebeni skin, sad vam je pak previťe opcija
ne 16 str. skinova i èinjenica da nisi odredio taman ili svijetao ili traŞiť da odaberemo drukèiju boju ili opÌenito izgled.
trebao si se drĹžati svoje diktature uzeti neki bijeli i trpiti pljuvanje slijedeĂŚih mjesec dana-to bi ti joĹĄ bilo bolje od ovog ĹĄto slijedi.
ne mogu se ni probuditi a da me ne poklopi ta cijela zbrka oko izbora.
a ĹĄto ĂŚe tek biti s frustracijom jer ne vidim kako bih mogao biti zadovoljan izborom jednog skina, pa nije stvar samo u boji...
grrrrr mrzim te!!!!
:^o
Ono ĹĄto ja zovem jutro polako prestaje. RazmiĹĄljam ići na drink ili ne. Moram zvati prijateljicu da joj čestitam rođendan, a iskreno, moĹžda sam loĹĄa, ali stvarno nemam pola sata za taj razgovor. Grrrrrr
Ponedjeljak cca 8 ujutro, moje najdraŞe doba... Moje najdraŞe doba ne, nisam bať pri sebi, spavo sam , pa sad, nemogu reÌi bolesno malo ali ne bať previťe. Nekih 3,5 - 4 sata. I bať sam fino spavo i sanjao sam neť kad sam u snu èuo glas: "Luka, pol 8, diŞi se..."... Another day... I opet je ťugavo vrijeme, zadnjih nekoliko ponedjeljaka je ovak, znam po tome jer imam seminar i uvijek je ťit vrijeme... Mein Gott, Josip Kregar, here I come...
Starfish
14-11-2005, 10:53
Vani je hladno!!!!
Kad kažem hladno, onda mislim HLADNO!!!!!!!!!!!!!!
Ak' idete van obavezno ponesite:
1.KAPUT
2.Åveliki kuracAL
3.Åveliki kuracUBARU
4.RUKAVICE (one sa spojenim dijelom za sve prste)
5.TERMOFOR
Ma najbolje je uopče ne ić van....
Winter's in the air!!!! :smt050 :smt050
ZrntscheZ
14-11-2005, 11:18
obožavam zimu...još kad padnje pola metra snijega nitko sretniji od mene...
e da Starfish, nabrajaÅ¡ kaj sve treba obući, a ja jutros Å¡ećem gradom, naravno u kapi i rukavicama i cijelim putem nisam sreo nikog tako zimski obučenog. i svi me čudno gledahu, ko da sam neki freak.
zapravo kad bolje promislim sreo sam jednog tipa kod SC u zimskoj odori
Starfish
14-11-2005, 11:24
Pa nisam ni ja srela nikog tak obučenog! Nas 20 budala se smrzavalo na stanici u nekim jaknicama. Åveliki kuracta te briga ako si ti jedini debil sa Å¡ubarom...
Bar ti nije hladno!!!!
:smt050 :smt050 :smt050
Pa da se i mi oko nečeg složimo!!!!
ZrntscheZ
14-11-2005, 11:28
Pa nisam ni ja srela nikog tak obučenog! Nas 20 budala se smrzavalo na stanici u nekim jaknicama. Åveliki kuracta te briga ako si ti jedini debil sa Å¡ubarom...
Bar ti nije hladno!!!!
nije baÅ¡ da imam Å¡ubaru, al u svakom slučaju hladno mi nije
i zapravo uopće ne vidim razloga zakaj bi netko u kapi i rukavicama izgledal ko debil?!?!
meni su zimske kape baš super
:smt050 :smt050 :smt050
Pa da se i mi oko nečeg složimo!!!!
kaj do sada smo se radikalno razilazili u mišljenjima? vodiš neku statistiku glede toga?
oboĹžavam zimu...joĹĄ kad padnje pola metra snijega nitko sretniji od mene...
PridruĹžujem se! JUpiii! JoĹĄ netko tko me neće gledati čudno kad to kaĹžem.
oboĹžavam zimu...joĹĄ kad padnje pola metra snijega nitko sretniji od mene...
PridruŞujem se! JUpiii! Joť netko tko me neÌe gledati èudno kad to kaŞem.
Ja kaŞem da ste svi manijaci. Ili niste iz Zagreba... Tu kad padne snijeg, niťta dobro nemoŞe proizaÌi iz toga... Te bljuzga, te kad padne temperatura joť zaleðena bljuzga, te kaos, ma niť dobro... ](*,)
Starfish
14-11-2005, 11:35
i zapravo uopće ne vidim razloga zakaj bi netko u kapi i rukavicama izgledal ko debil?!?!
meni su zimske kape baš super
pa ti si sam reko da su te gledali ko frika! :smt003
Kape su super!
kaj do sada smo se radikalno razilazili u mišljenjima? vodiš neku statistiku glede toga?
Pa, ono...da ! :smt003
Toliko od mene danas, people, got to run...
CU tomorow... \:D/
Starfish
14-11-2005, 11:38
Ja kažem da ste svi manijaci. Ili niste iz Zagreba... Tu kad padne snijeg, ništa dobro nemože proizaæi iz toga... Te bljuzga, te kad padne temperatura još zaleðena bljuzga, te kaos, ma niš dobro... ](*,)
Mi smo, za razliku od tebe, iskonski kontinentalci!!!!! :smt003
I Zagreb je najljepÅ¡i pod snijegom. Ostavite aute, tramvaje i ino na miru i proÅ¡ečite malo. Čemu živciranje?
I Åveliki kuracUBARA JE OBAVEZNA!!!!!!! :smt003
Sf, ja baĹĄ jutros komentirala s dragim kako uopće nije tako hladno. Ali ti ipak ĹživiĹĄ u drugoj drĹžavi ;)
ZrntscheZ
14-11-2005, 11:39
Pridružujem se! JUpiii! Još netko tko me neæe gledati èudno kad to kažem.
Ja kažem da ste svi manijaci. Ili niste iz Zagreba... Tu kad padne snijeg, ništa dobro nemože proizaæi iz toga... Te bljuzga, te kad padne temperatura još zaleðena bljuzga, te kaos, ma niš dobro... ](*,)
i u ZG je genijalno onaj dan kad baÅ¡ zapadne snijeg...pa onda navečer Å¡etat uz narančastu rasvjetu gradom...a snijeg pod nogama Å¡kripi...
a bljuzga je svugdje ista...odvratna i neizbježna...meni je isto užasno ono kad je snijeg već sav crn od ćađe...
al zbog onog jednog dana snježnog kaosa obožavam zimu...
ZrntscheZ
14-11-2005, 11:40
Pa, ono...da ! :smt003
daj mi barem jedan primjer...plizzz...
al zbog onog jednog dana snjeĹžnog kaosa oboĹžavam zimu...
Ako snijeg padne noÌu, onda noÌu imať taj filing, a èim ljudi krenu na posao i u ťkolu je gotovo. Najbolje bi bilo kad bi imali snijeg samo na Medvednici a u gradu nek bude samo hladno, bez vlage.
ZrntscheZ
14-11-2005, 11:50
jedne godine dok sam joÅ¡ bil cijelo vrijeme u metropoli, a ne kak sad tek povremeno, dofural ja skije i s njima prek celog grada (od SHARAtona) po tramvajima na Sljeme smučat...e kak su me tek tada ljudi čudno gledali...kombinezon, skije i Å¡tapovi na jedno rame...pancerice na drugo rame i u visine, na planine...
Starfish
14-11-2005, 13:28
Sf, ja baÅ¡ jutros komentirala s dragim kako uopće nije tako hladno. Ali ti ipak živiÅ¡ u drugoj državi ;)
Don't mess with me!!!!!!! STAJALA SAM NAS GLUPOM ZAPADNOM KOLODVORU I ČEKALA JEDINICU (tramvaj) 20 MINUTA!!!!!!!
20 MINUTA!!!!! I BILO JE HLADNO!!!!!!
ma hladno je
žasu
ja sam bio do banke i smrzao se..
joÅ¡ kad sam vidio hrpu penzića koji samo prigovaraju i pričaju Å¡to ih boli prisjelo mi je..
lobotomija
14-11-2005, 13:59
oboĹžavam snijeg , hladnoĂŚu....
zato ťto je ve èisto i zrak je èiťÌi , ljepťi za udisati...
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
zato ťto je ve èisto i zrak je èiťÌi , ljepťi za udisati...
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
takoðer \:D/ :D
malimrav85
14-11-2005, 20:41
zato ťto je sve èisto i zrak je èiťÌi , ljepťi za udisati...
takoðer
I sve je tiho, ne èuju se uopÌe auti po cesti... Joť kad hodať po snijegu pa ťkripi...
U joj, a ja mislio ovo je "Volim" topic... [-o<
Mi smo, za razliku od tebe, iskonski kontinentalci!!!!! :smt003
I Zagreb je najljepĹĄi pod snijegom. Ostavite aute, tramvaje i ino na miru i proĹĄeèite malo. Ăemu Ĺživciranje?
I Ĺveliki kuracUBARA JE OBAVEZNA!!!!!!! :smt003
Daj mi snijeg i livadu i neke dobre cipele i toplu odjeÌu i neku krèmu di se mogu sjest u toplo i pit toplu èokoladu ili neki ťit i voljet Ìu snijeg, al ovo ťto imamo u Zagrebu, ako prvo, nije snijeg nego bljuzga i odvratno je. I redovito, nakon ťto se stvori bljuzga, se zaledi. I svi nekam idu s tramvajem, i jebeno je hladno i mokro. Ma odvratno. Al s druge strane, ak se oÌu grudat, sanjkat, skijat, boardat, valjat u snijegu i ine aktivnosti, otiÌi Ìu negdje gdje se takve stvari rade, a to grad Zagreb, posebice centar, nije. Zagreb je lijep pod snijegom, al ja to nisam vidio sto godina. Ponavljam, bljuzga nije snijeg. I lijep mi je ak nemoram hodat po tom sranju. A inaèe je najljepťi u proljeÌe kad je sve zeleno a nije vruÌe.
Nisam ni vidio ovaj post pa zato tek sad odgovaram.
Ola brate djiberu,jesi takav kako ti ime govori?Ĺveliki kuracalu na stranu,vidim ti po izrazu lica da nisi baĹĄ sretan.Gledaj bljuzgu sa bolje strane,uvijek moĹžeĹĄ napraviti onu jebeno tvrdu grudu da nekoga opizdis po tikvi,probaj svidjet ce ti se. O:)
Da, ðiber sam, i prljavi gad ako malo promotriť natpis iznad avatara. Ili ispod, neznam sad. A ťto se tièe bljuzge, to nema dobre strane, pogotovo ne ovo ťto si naveo jer se, naŞalost, ne grudam nit me to zanima. Iako, zanimalo me u osnovnoj ťkoli... :D
Uh, odlièna ideja mi je sad pala na pamet. Kad padne snijeg, pod uvjetom da padne, uzimam fotiÌ i iÌi Ìu po gradu i slikat. I slikat Ìu vam taj ljubljeni snijeg/bljuzgu u svoj njezinoj gadosti. ShvaÌam da ljudi vole snijeg, al snijeg u gradu je ko poťast. Da je Egipat na naťim prostorima, to bi bila jedna od poťasti koje je Bog poslao, onak, skakavci i snijeg u gradove... #-o
Da ali zamisli situaciju u kojoj te goni petero ruŞnih skinjara sa zujom u ruci,pijani ko letve ali svejedno spremni za soru i u tebi vide crnu malu spodobu koje zovu cigani.Zar se ne bi u tom trenutku htio vratiti u svoje djetinjstvo i jednog po jednog skidat sa tim bljuzgavim grudama(svaka sliènost sa stvarnim dogadjajima i osobama je slucajna).A da ne govorimo o padovima baba koje ti odmah uljepsaju dan. =D>
Ovo s babom je doista za uljepĹĄat dan, he he, al kakve sam ja sreĂŚe, babe bi padale u dijelovima grada gdje se ja ne nalazim. JoĹĄ jedan stvar koja me smeta kod bljuzgavog vremena, hladno je i mokro pa je poĂŚeljno iĂŚi tramavajem do destinacija do kojih inaèe ideĹĄ pjeĹĄice.(auto nisam spomenuo jer je pogubno, ne zato jer je sklisko nego vlada nervoza i te fore) E sad, nisi ti jedini a ni prvi koji se tog sjetio. Ăeta penzionera koji, iz meni nepoznatog razloga, svuda idu ujutro kad ljudi idu na posao i u ĹĄkolu ili fakultet. I uvijek, al uvijek, imaju po nekoliko ogromnih vreĂŚa. Htjedoh reĂŚi vreĂŚica al reko, to vreĂŚice nisu. ZaĹĄto, pobogu, moraju uvijek iĂŚi nekam ujutro? Nije da imaju dan zauzet obavezama. Ma snijeg i ostale vrste padalina(iako mi na pamet pada samo kiĹĄa) suckaju.
Moj savjet ti je da provedeť neko vrijeme na trgu i promatrať penziÌe,u najgorem sluèaju dvoje Ìe se poťorat oko toga ko ima manju penziju,a u najboljem sluèaju pijane babe koje smrde po rakiji i tko zna kakvim domaÌim proizvodima na bazi gore navedenog.
Nije loĹĄa ideja, probat ĂŚu to jednom... Evo, slijedeĂŚi ponedjeljak, diĂŚi ĂŚu se ranije za seminar, otiĂŚ na trg bana i gledat malo.
Super,a posebnu pozornost obrati na vrata tramvaja jer su tamo najèeťÌi verbalni okrťaji(a i fizièki).
Bať sam neki dan vidio kako deda psuje èovjeku koji ga je sluèajno gurnuo na vratima mater a ovaj bez rijeèi dedi izbio gebis(doslovno) a onda su ga i babe istukle jer ih je pri tome popljuvao.
lobotomija
14-11-2005, 22:12
Sf, ja baĹĄ jutros komentirala s dragim kako uopĂŚe nije tako hladno. Ali ti ipak ĹživiĹĄ u drugoj drĹžavi ;)
Don't mess with me!!!!!!! STAJALA SAM NAS GLUPOM ZAPADNOM KOLODVORU I ĂEKALA JEDINICU (tramvaj) 20 MINUTA!!!!!!!
20 MINUTA!!!!! I BILO JE HLADNO!!!!!!
yeah, razumem te, ja sam èekao po 2 sata vlak-hvala hŞ-u
na jebenom prehladnom povjetarcu i bať kad su mi prsti toliko odumrli i zaledili a sam pomislio da Ìe napokon otpasti da ne osjeÌam to kucanje u njim gad se pojavio i iskljuèio grijanje da bi ga upalio u polasku-svima im ************************************************** **
:-#
Probudio sam se u 10(probudila me faking poruka s moba, a zvuk za poruku mi je jedan klik, neznam kak me to probudilo). Koju minutu kasnije me nazove frendica da mi java isto ono ĹĄto sam dobio porukom. Pita me ona ĹĄto radim, reko, razmiĹĄljam kak je rano i zaĹĄto sam budan da bi mi uletila tatina strina koja Ĺživi na 2. katu i kaĹže da mi je doĹĄo serviser za veĹĄmaĹĄinu kojeg ja nisam èuo da zvoni. Ja mislim da si je uzela par minuta vremena da mi objasni situaciju iako sam znao ĹĄto je prosijedi, a njoj "da, znam da je doĹĄo serviser za veĹĄmaĹĄinu i znam ĹĄta hoĂŚe" oèito niĹĄta ne znaèi. Ăizs, ubijaju me u pojam starci.
JoĹĄ jedno jadno jutro. Skoro je ispit. Hvata me strava. Danas se predaju indeksi. Glupo.
mala buba
19-11-2005, 07:41
snijeg snijeg snijeg! :smt007
gledala sam ga kako pada!
i kava!
kava kava kava! :smt007
wooohoooo
*navija blur-song2*
i sad je sunce i ja nisam nista spavala i ovo je valjda prvi put u sto godina da sam hiperaktivna ujutro!
woooooooooooooooo :smt026
recept za hiperaktivnost ujutro je nespavanje noc prije!
a za ovakve postove je sociologija!
wooohooo!
snijeeeeeg!
:smt026 :smt026 :smt026
Malo prije sam se probudila. Zapravo, probudila sam se u 6, 'pa nisam mogla spavati do negdje 8, i nekako sam opet zaspala, ali sada se osjeÌam k'o da me vlak pregazio. Bolje da sam se odmah u 6 ustala. Klinci se deru na igraliťtu od ranog jutra. Mrak mi je pao na oèi kad sam digla rolete i vidjela da se sprema neka utakmica. Grrrrrrrr! Ubijala bih! To znaèi dernjavu cijeli dan. Mrzim ťto Şivim kraj igraliťta. I uvijek neke utakmiceonaj vikend prije nego ja imam ispit. A najgore je to ťto nigdje ne mogu zbrisati od te buke, èuju se na sve strane. I joť sam prehlaðena.
I di pada snijeg? moĹžda haluciniraĹĄ. pa vedro je.
face to face
19-11-2005, 11:04
jel se i ovo broji kao jutro? :smt003
snijeg snijeg snijeg! :smt007
gledala sam ga kako pada!
Ăizs, nemoj me plaĹĄit. :smt013 Reakcija na ovaj post je bilo brzo razmicanje zastora i sumanuto gledanje kroz prozor na sve strane. A onaj osjeĂŚaj olakĹĄanja kad sam vidio da nema snijega... :smt005
Evo, sad sam se probudio, ovo je prvo konkretno spavanje u zadnjih valjda mjesec dana... :smt015 Bilo je solidno, sad je doruèak/ruèak i uèenje...
Jel ovo dovoljno rano? Hm, moŞda sam trebo ovo postat na utoèiťtu za noÌne ptice poťto sad idem spavat. Nisam niť ponovio, bať me briga... :smt015 :smt019
... ostatak dana mu se spava ... zijev :smt015
Dobro jutro :smt015
Zašto se uporno pokušavam dignut u neko suvislo vrijeme, kad sam tad ionako zaništa :smt015
lobotomija
21-11-2005, 14:12
acid daj ovo pobriťpi jer ovo je offtopic i bogohuljenje!kogs briga ťto oni uèe, postoji chat i pm za to.
face to face
21-11-2005, 14:14
acid daj ovo pobriťpi jer ovo je offtopic i bogohuljenje!kogs briga ťto oni uèe, postoji chat i pm za to.
da baĹĄ... :smt018 :smt075
acid daj ovo pobrišpi jer ovo je offtopic i bogohuljenje!kogs briga što oni uèe, postoji chat i pm za to.
Ne pilaj, ovo je topic za dijeljenje ranojutarnjih misli! :smt027 Postupili smo prema pravilima :smt004 :smt004 :smt003
Danas sam se probudila veĂŚ u 6:00. Sama od sebe. ali to je zato ĹĄto sam iĹĄla spavati u 22:35.Bila sam strgana zbog ispita ovih dana. Nema veze, bilo je lijepo probuditi se tako rano, izaĂŚi u ĹĄetnju dok je na ulicama joĹĄ vladao mir.
Danas sam se probudila veæ u 6:00. Sama od sebe. ali to je zato što sam išla spavati u 22:35.Bila sam strgana zbog ispita ovih dana. Nema veze, bilo je lijepo probuditi se tako rano, izaæi u šetnju dok je na ulicama još vladao mir.
Nikad mi nije palo na pamet izac tak rano u setnju, ali ideja nije losa.
Imam psa, on ima potrebe. ali stvarno paĹĄe taj mir. Lijepo je, hladno, mraz i tiĹĄina.
Sama sam na forumu. Gdje su svi? Samo ja besposlièarim. Nema veze, bať mi je super.
Nema snijega, nema snijega!!! :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
Bar ne joĹĄ, to jest... Oh, it is a good day(to die)!!!
Ĺveliki kuracugavo jutro. ObeĂŚava li to joĹĄ ĹĄugaviji dan?
da, da!
jos ovaj smrad! kad li ce samo porusiti ove kucice okolo? da mi je znat na sta se oni to griju?
danas sam prespavala svoje svakodnevno budjenje u 4! jeeeeee!
i zbog toga sam se fino ustala ko covjek u pol 9.
(nije dobro za zivce otic na forum cim se dignes....nop!)
Zar je lijepo da po onom snijegu sad pada kiĹĄa? PoĹĄtujem ja da netko ne voli snijeg, ali kad bi mi netko rekao da je ova kiĹĄa koja stvara gomilu blata super za razliku od snijega, ne bi mi to bilo jasno.
lobotomija
26-11-2005, 12:57
Zar je lijepo da po onom snijegu sad pada kiĹĄa? PoĹĄtujem ja da netko ne voli snijeg, ali kad bi mi netko rekao da je ova kiĹĄa koja stvara gomilu blata super za razliku od snijega, ne bi mi to bilo jasno.
je baĹĄ sam to spomenuo na ne volim ...
probudila me u 9 maèka.
iťao sam se igrati s njome ali je bila nadrkana zato ťto je wc bio zakljuèann pa nije mogla obaviti nuŞdu,
kasnije je gnjavila da ju pustim van a vani blato pa sam je odjebao.
Şivciraa me s mjaukanjem pa sam ju poèeo gnjaviti naťto me ona mahnito zagrabila po vratu.
moja jutarnja misao je bila:ako je to Ĺžila kucavica-gotov sam.
opsovao sam u sebi i pomislio kakva bijedna smrt, ubila me vlastita maèka!
jezivo jutro.
malo alkohola za dezinfekciju , zavoj,. 2-3 mandarine i sada sam na netu.
Ma bolje i kiťa nego snijeg, kiťa se bar ne zadrŞava na tlu ko snijeg. A ťto se tièe blata, ja ga ne vidim. Dobro, negdje gdje je zemlja ga sigurno ima, al zaboga, zato postoji ploènik.
Ma bolje i kiťa nego snijeg, kiťa se bar ne zadrŞava na tlu ko snijeg. A ťto se tièe blata, ja ga ne vidim. Dobro, negdje gdje je zemlja ga sigurno ima, al zaboga, zato postoji ploènik.
Gradsko dijete :smt003
Gradsko dijete :smt003
:smt003 Bome jesam. Zato i nevolim snijeg. Da Ĺživim negdje na selu ili bar u nekom manjem gradu, vjerojatno bi voli snijeg. Ovdje je snijeg jedna od najgorih nepogoda koje nas mogu snaĂŚ...
Jutros am se probudila u 6:30. Iťla diÌi rolete da uðe malo svjetla, a ono vani mrkli mrak. Hm, zaboravila sam kako je to ustati prije 7:00.
Tighelia
30-11-2005, 00:41
Ma bolje i kiĹĄa nego snijeg, kiĹĄa se bar ne zadrĹžava na tlu ko snijeg.
Daj, molim te, od kiĹĄe su mi uvijek mokre noge, ma ĹĄto imala obuveno! Ma, ĹĄlampavo hodam, valjda!
Mrzim kiĹĄu, uglavnom! :smt019 One lokvetine kad se stvore, joooj! :smt013
A hodati po snijegu je boĹžanski osjeĂŚaj, kao da hodam po oblacima... Ah... HoĂŚu snijeeeg! :smt050
Hmda, isprièavam se ťto postam tu, a nije jutro. Zamislite da ovo piťem sutra ujutro kad se probudim za posao... :p
lobotomija
30-11-2005, 08:55
Jutros am se probudila u 6:30. Iťla diÌi rolete da uðe malo svjetla, a ono vani mrkli mrak. Hm, zaboravila sam kako je to ustati prije 7:00.
jesi primjetila da se smraèi u 16-00 to se prije ove godien nije dogaðalo...
stvarno èudno.
i nema snijega :smt010 :smt010
jutarnja misao:ne da mi se uèiti a moram-vrijeme je.
Ma uvijek se smraèivalo oko 16:00, loby. I to sam uvijek voljela.
Sad sam ljuta ťto pada kiťa, a ne snijeg. Vrijeme je za snijeg, ťto èeka. Vrijeme je i za uèenje, a ja izvan sebe.
Starfish
30-11-2005, 09:31
Koma!
Jutro je koma! Vrijeme je koma!
Sve je koma!!!
:smt022
Juèeraťnji dan je bio koma... danas sve pet... imam nove ideje, nove pristupe, stare koji nisu iskoriťteni do kraja i tako to...
Bio sam se probudio u jednom trenutku i na videu je pisalo 15:50 ĹĄto je zapravo 14:50(nisam joĹĄ promijenio vrijeme na videu) i onak, reko ĹĄta sad i nastavim spavati. I probudim se kasnije i skuĹžim da je zapravo 15:00 na videu(14:00 u stvarnosti) i opet nastavim spavati, reko tek je 2 imam vremena. Onda sam se treĂŚi put probudio i skuĹžio da je 14:30 na videu, tojest 13:30 u stvarnosti... Ăizs, vrijeme ide unatrag... :smt017
Eh, ali malo si zakasnio na ovaj topic! :smt018
Eh, ali malo si zakasnio na ovaj topic! :smt018
Pa kak? Meni je to bilo jutro... I rano sam ranio... :smt003
Glava mi puca. Nos mi je zaĹĄtopan. Grlo me boli. Ma sve me boli. MoĹže li biti gore? :smt011
bob rock
02-12-2005, 10:12
jeeej
formalno sam se probudio (kao i inaèe) oko pola 7.
faktièno buðenje sam uspio pomaknuti sa 15 do 10 na 9 i 15!
jel se sada ubrajam u ranoranioce? :smt003
Moglo bi se reĂŚi! Jeeeej za boba! :smt006
Dobro jutro drugovi! Danas vas neťto nema... Al ajde, ja uŞivam u corn flakesima i tmurnom jutru(jeste skuŞili da je ponedjeljkom uvijek neko ťit vrijeme?) i osjeÌam se prilièno dobro. Aj pozdrav... :smt006
Tighelia
05-12-2005, 08:52
Weeee! Cijelu cjelcatu noĂŚ sam probdjela! :smt007
Dakle, ispit mi je trebao biti u 8h, a premjeťten mi je za èetvrtak i sad sam yippie-yay-yey! :smt005 A danas Ìu se osjeÌati kao da lebdim cijeli dan, veÌ vidim... Joť i radim ťest sati u komadu... Ma :smt050 ! :smt003
fat drummer
05-12-2005, 09:05
gud mornin u bastards....
Weeee! Cijelu cjelcatu noĂŚ sam probdjela! :smt007
Dakle, ispit mi je trebao biti u 8h, a premjeťten mi je za èetvrtak i sad sam yippie-yay-yey! :smt005 A danas Ìu se osjeÌati kao da lebdim cijeli dan, veÌ vidim... Joť i radim ťest sati u komadu... Ma :smt050 ! :smt003
Ovo su posljedice red bula 100%... Inaèe probudio se u 6.45... (zapravo prespavao) mrzovoljan, nervozan i sve ostalo. Bed je ťto sam sinoÌ bio budan do 2 ili 2.30. Nisam mogao zaspat, pa sam se digao iz kreveta, prebacio jastuk na kauè i stavio All about a boy u nadi da Ìu zaspat pred Tv-jom (kliťe, znam) ... Uglavnom odgledao sam cijeli film i joť gledao nekog slovenca u nedjeljom u 2... Taj me uspavao :smt003
svako jutro je uzasno samim time sto je jutro i sto se dizes dok je jutro...
evo mene vec,sad ce 2 tjedna, pere nesanica uzrokovana pred-traumatskim stresom zvanim "uprava about to happen", svako jutro mob zvoni na dizanje oko 7h,da bi si ja jos malo,onako lezero odpajao do 8h-8:30 i dizanje, ispijanje zelenog caja, klop klop kakvog kolaca (ako ga ima) - snack,ritual koji se tesko zaobilazi (u suprotnom nisam normalan ostatak dana), oblacenje cipelcuga i putem sveucilisne...i tako svaki dan (osim nedjelje), koliko jos, nadam se (pls pls) samo jos 2 tjedna, jerbo ne znam hocu li moci jos to durat 2 mjeseca...
-> za sve ranoranioce, prigodna...
...
You woke up this morning
Got yourself a gun,
Mama always said you'd be
The Chosen One.
...
But you're one in a million
You've got that shotgun shine.
Born under a bad sign,
With a blue moon in your eyes.
...
When you woke up this morning everything you had was
gone. By half past ten your head was going ding-dong.
Ringing like a bell from your head down to your toes,
like a voice telling you there was something you should
know. Last night you were flying but today you're so low
- ain't it times like these that make you wonder if
you'll ever know the meaning of things as they appear to
the others; wives, mothers, fathers, sisters and
brothers. Don't you wish you didn't function, wish you
didn't think beyond the next paycheck and the next little
drink' Well you do so make up your mind to go on, 'cos
when you woke up this morning everything you had was gone.
...
by alabama 3 - woke up this morning
Slavonka
06-12-2005, 10:30
Pola jedanaest je, a ja se osjecam kao da je 6, a ja legla u 5, jel se to racuna kao ranoranjenje? :smt001
Laki san,predajem vam stafetu. :smt006
A ja mislila da si ti uranio, a kad ono- zakasnio :smt003
ustala sam u 7.45h! bravo ja! ali, postoje ipak ozbiljni razlozi za to... :smt002 :smt003
A ja mislila da si ti uranio, a kad ono- zakasnio
pa u 6 je joĹĄ uvijek bio mrak
evo, moja sestra joĹĄ uvijek nije poĹĄla spavati :smt003
Nikog poslije mene nije bilo... :smt009 Ajd ok... Dobro jutro! :smt006
Bok, evo mene online vec kojih pola sata... Namjestio chat ikonu u gornjem dijelu ovog foruma i sad idem popit kavicu... Uzivajte :smt001
Just a little bit
12-12-2005, 08:31
digo sam se samo iz razloga kaj sam se sjetio da od danas poèinje teci rok iz engleskog. a neznam koji sam dan, tj kad imam ispit. ak ide ko do faxa sad, pa da pogleda, slovo "K" sam, pa da javi ovdje na forum (imamo i mi internet na hodnicima) :smt003 :smt002
Tighelia
12-12-2005, 09:56
Probudila me nervoza - koji super feeling! :smt019 Ali, ajde, bar nisam prespavala pola dana. I èim sam se probudila, uvalila sam si knjigu i flomiÌ za podcrtavanje u ruke, ono, idealno - zapoènimo dan osmijehom! :smt010
A sad si sluťam Balaťa (eee, moram ga iÌi i sprŞiti jednoj curi, vi'ť, dobro da sam se sjetila) i mislim si iÌi 'ubosti' onu pizzu-ťpicu iz Konzuma za doruèak, samo je problem ťto sam lijena za ikakav pokret duŞi od relacije dnevni-kuhinja.
Bať si razmiťljam bi li htjela izgledati k'o Unnur, ona nova miss svijeta, ali da izgubim svoju osobnost. Zakljuèila sam da ne.
ThunderBoy
12-12-2005, 11:48
Svakog radnog dana ustajem u 6... po novome.... i utapam se u sudskim spisima... kako li to samo utjeèe na ovu noÌnu pticu... ne moŞete ni zamisliti... poletan tijekom dana... sve marljivo radim, obavljam, piťem, biljeŞim, kuvertiram, fotokopiram, ťaljem, nosim... a kad doðem kuÌi... paf... koma. Život je lijep... kad se ustaje u 6...
je! evo i mene tu!! zasto? jer jos nisam otisla ovima gore sa tepihom kao poklonom! ljudi, kupite krpu ako nemate love za tepih!!! sto je najbolje, nije dovoljno sto moram slusati 5-minutno struganje kreveta/stola/stolaca/frizidera/kampkucice po parketu nego moram uzivati i u polasatnom hopsanju madam u stiklama!!!!
dan je poceo katafakinstrofa!
Starfish
15-12-2005, 10:05
:smt010 :smt010
Upravo me mobitel probudio iz sna u kojem sam sanjala zgradu u obliku klasiène gimnazije koja je u biti "Turbo Limach" u kojem je, u gluho doba noæi, dok sam ja prolazila, sa zida unutar prodavaonice pao zidni sat i razbio se. Umjesto alarma ukljuèila se neka djeèja pjesmica. Najprije tiho, pa sve glasnije...
Zatim sam sanjala 3-metarske najlon vreæe ispunjene vodom kako me napadaju...
Za kraj...dvoglava divovska otrovna iguana...(znam da je otrovna jer je u snu kraj nje stajao neki tip i rekao:"Ova iguana je otrovna...hihihihihihi" i onda mi se smijao).
:smt010
I sad sam sama doma i nemam kome isprièat san.
I strah me još uvijek.
Sam èekam di æe neka najlon vreèica izletjet...
*naježivanje*
:smt010
Starfish
15-12-2005, 10:34
OK...
Somebody's messing with my brain...
Upravo mi na vrata pokucavše dva tipa u bijelim kutama...
"Mi smo tu zbog deratizacije"
:smt107
....
"Oæete ubit i najlon vreæice kad ste veæ tu?"
....
*AAAAAAAAAA*
Tighelia
15-12-2005, 10:39
Dok ne sanjaĹĄ da si hermafrodit i anxiozno buljiĹĄ u svoju 'alatku', sve je dobro... :smt003
Starfish
15-12-2005, 10:42
OKEEEEEEE!!!!!!!!
SAD ME JOÅveliki kurac I TI PLAÅveliki kuracIÅveliki kurac!!!!!!
/fetus positon mode on/
...
lobotomija
15-12-2005, 11:39
goran viĹĄnjiĂŚ me proganjao da budemo zajedno :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
mislim daj evrijeme za posjet odrðenoj trgovini
*SUPERMAN*
18-12-2005, 14:03
Posto vjerujem da je vecina bila vani sinoc,dobro jutro svima na forumu!!!
Posto vjerujem da je vecina bila vani sinoc,dobro jutro svima na forumu!!!
Dobro jutro...inace malo mi je falilo da zavrsim ko tvoj avatar sinoc :smt003
*SUPERMAN*
18-12-2005, 14:23
Dobro jutro...inace malo mi je falilo da zavrsim ko tvoj avatar sinoc :smt003
Evo ja sinoc nisam pio,samo sokice. DOK PIJES NE VOZI!!!(illi obrnuto)
I tako se dobro osijecam jutros,a zajebavao sam se sa mojim pijancima ko da sam izasao sa svog avatara...
Tako da.... Ma kuurac,sam vi cugajte!!!
Dobro jutro!
Bať sam sad ponovno shvatio da se nevolim budit u rano jutro, pogotovo ako mi je u sobi malo hladnije ili ak je vani trulo vrijeme. I sjetih se one pjesmice sa radija 101: "Zakaj ja ne volim ponedelek, zakaj ja ne volim ponedelek, zakaj jaaaaaaaa neeeeeeevoooooooooooliiiiiiiiiiiiim ponedelek..." Preluda stvar. Inaèe ja volim jutro, volim kako je ujutro svjeŞe(pogotovo ljeti kad je kasnije +30), volim ťto sam opuťten ujutro a svi oko mene se nekam Şure i tak... Naravno, pod pretpostavkom da je lijepo vrijeme ko danas.
Slavonka
19-12-2005, 08:09
Kako sam se rano diglaaa, wow!
A sta cu sad raditi?
Evo pijem kavicu, mmmm
Onda cu se valjda spremiti i ici uciti u NSB, a ne znam sta da obucem kad ne vidim kakvo je vrijeme vani, magla mi je okupirala prozore.
Dobro jutro svima!!! :smt001
*SUPERMAN*
21-12-2005, 04:53
DOBRO JUTRO NARODE!!!
fat drummer
21-12-2005, 08:38
glupi njemci....
glupi njemci....
Kaj su sad Njemci krivi??
fat drummer
21-12-2005, 08:55
a lakťe se budim kad imam naciju za okrivit ťto sam budan i ťto nema peciva s cimetom za doruèak...
Tighelia
21-12-2005, 11:26
Dovoljne su dvije rijeèi: alkoholno buðenje. Odoh neťto pojesti da sredim tu glavobolju... :smt016 Note za iduÌi put - ne mijeťati martini bianco i crno vino - ne, ne... :smt010
Slavonka
22-12-2005, 08:33
I tak ja spavam, kad me probudi plac, naricanje itd... Sidjem ja u prizemlje a brat sjedi na krevetu i lije krokodilske suze, pitam ga sta je bilo, a on kaze da vec tri minute kasni u skolu jer je zaspaooooo :smt022
I ja ga pokusam smiriti, ali ne ide, i nema sanse da se digne i obuce i spremi torbu nego samo oplakuje svoju sudbu kletu.
I kazem mu ja pa nema veze, desi se svakom, spremi se odvest ce te seka u skolu i nagovorim ja njega nekak, ispeljam auto iz dvorista i prica on meni do skole kak ce sad dobiti neopravdani, ajme zamisli!!! Ja mu kazem da nije to nista strasno, ali on meni tupi kak jedan decko vec ima neopravfani i kak ima i 2 iz Hrvatskog, ja njemu kazem pa neces i ti dobiti 2, ali imat cu neopravdaniiii kaze on. Ajme koje scene. Pitat cu ga u srednjoj ili u 8. razredu kak stoji s neopravdanima? Da napomenem sad je 3. osnovne.
Daklem... DOBRO JUTRO svima vama dragim forumasima.
Robierre de Cochon
22-12-2005, 10:29
I tak ja spavam, kad me probudi plac, naricanje itd... Sidjem ja u prizemlje a brat sjedi na krevetu i lije krokodilske suze, pitam ga sta je bilo, a on kaze da vec tri minute kasni u skolu jer je zaspaooooo :smt022
Hehe..smijeĹĄno. :smt001
Ali i mene ĹĄtrecne kad se probudim pa skuĹžim da sam zaspao. LOL! SreĂŚom joĹĄ nisam nikada zaspao na posao.
fat drummer
22-12-2005, 10:33
a jooooj... pa reci braci da Ìe seka iÌ protivno moralu i lagat uèiteljici da je braco negdje morao iÌi pa Ìe dobit opravdani.... zavrťit Ìeť u paklu zbog laganja, ali brat neÌe imat duju iz hrvaÌanskog
"Dobro" jutro! Ne mogu vjerovati da je BoĹžiĂŚ za dva dana. A mene peru neki bljutavi osjeĂŚaji. Ma strgana sam. IĹĄla spavati u 02:00, a ustala u 07:00. Prokleti chat i TS!
fat drummer
23-12-2005, 08:57
probudio se u sedam, probudio curu... odustao od pokuĹĄaja da ostanem budan... idem jest kekse
may your mornings be filled with pain
Slavonka
24-12-2005, 07:52
Budna sam od pet i vrtim se po krevetu! Umnjak mi raste cijela sam natecena i sve me boli, mislim da imam i usta puna krvi, fuj!!! Meni je sasvim dovoljno ovo zubi sto imam, ne treba mi viseee.
I jos cekam da se starci zbude i idem u slavoniju, a necuuuuu. Nije posteno.
Mrzim ovo jutro!!!
I jos cekam da se starci zbude i idem u slavoniju, a necuuuuu. Nije posteno.
Mrzim ovo jutro!!!
Slavnoka koja neĂŚe u Slavoniju...
Ne viða se bať èesto... :smt003
Ustajem neĹĄto ranije ovih dana... 9 ujutro... ali koga briga...
Prokletstvo! VeÌ sam budna. Juèer mi prokleti carnet nije radio, i sad nadoknaðujem. A i Şivèana sam kad pomislim koliko mi je malo vremena ostalo do ispita. :smt013 :smt010 :smt011
šola-braveheart
27-12-2005, 09:55
tko rano rani mozda stigne tamo gdje je naumio,a mozda i ne
Volim onaj stari izreèki hibrid - tko rano rani, njemu dvije :smt003 Dobro jutro svima koji ste up. I vama koji joť kunjate. Al vas zaboli za moje pozdrave :smt006
šola-braveheart
29-12-2005, 10:00
za danas vrijedi,bar za mene
tko rano rani,taj je cijeli dana pospan
HA!!! Prvi put u zadnjih valjda mjesec dana da sam se probudio u kolko tolko razumno vrijeme... Ali ipak ne dovoljno rano. Želio bih èestitati svojoj mami koja me, nakon opetovanog informiranja o tome kako danas poèinje seminar, nije probudila iako je iťla na posao u vrijeme kad me trebalo budit. Uglavnom, probudio sam se u pol 11 pa sam nastavio spavat ťto je bilo malo oteŞano jer se tatina strina sa gornjeg kata odluèila naglo spuťtat velike kolièine staklenih boca na pod, vuÌi stvari za koje pretpostavljam da su kreveti,stupat itd... Razmiťljo sam si da se ustanem i nazovem ju i pitam koji qrtz radi al mi se nije dalo. A ťto se tièe toga ťto me mama nije probudila, uzo sam u razmatranje da se moŞda ne sjeÌam, al to sam otpiso. kak moť ne èut alarm i da te netko budi i na kraju to zaboravit? Uglavnom, èuo sam da nije bilo niť prepametno tak da ono. Toliko od mene na ovaj lijep dan.
Danas je vani nekak ťugavo... Al nema veze, kolko god bio petak 13., zakljuèio sam da je to glupost. Nisam ni znao da je petak 13. dok nisam otvorio index portal tak da - ťto neznať nemoŞe ti nauditi. :smt003 Idem na faks malo, nisam bio sto godina... MoŞda sretnem nekog poznatog... Dobro jutro svima...
Ĺveliki kuracugavo jutro, da. Budim se svako jutro u 7, a idem kasno spavati jer sam pod stresom zbog faksa. I zbog Ĺživota. I onda opet idem krmiti nakon ĹĄto psa izvedem u ĹĄetnju. Umorna stalno. Pun mi je kufer umora. zaĹĄto se ne mogu normalno naspavati?
Dobro jutro svima. Vratio sam se buðenju u pol 8 u ponedjeljak. Za razliku od zadnji put, mama me probudila, vjerujem da bi bih nastavio spavat da nije. Znam da sam èuo alarm(svira mi Prvi poljubac od BeťliÌa, sjeÌam se da sam to èuo u snu) al oèigledno sam nastavio spavat. I spavo sam pune 2 mnute. :smt003 Jutro je tmurno al ťta se moŞe... Pozdrav... :smt006
Koja mi pjesma jutros pada na pamet, ona Wake up, it' s a beautiful morning...Ma znate ju svi...Ăesto mi pada na pamet ujutro...Ali nije uopĂŚe lijepo jutro. Samo se ja lijepo osjeĂŚam.
Ali nije uopæe lijepo jutro. Samo se ja lijepo osjeæam.
Pa po tome i odreðujem da li mi je lijepo jutro :smt001
Baš je lijepo jutro \:D/
meni nije bať tak krasno. dignuo sam se u pola 7, vozio staru na jarun i onda u 8 bio kod mehanièara u podsusedu. GuŞva u prometu samo takva. A onda sam se vraÌao busom pa tramvajem doma. i to joť neki stari razvaljeni bus. i onda opet moram tako do podsuseda podignut auto. pa eto ti na jutro!
Starfish
16-01-2006, 10:36
Ma...dobar je Podsused!!!!
Kaj si išo kod kod Dojkiæa?
West side, man!!!!!
Hiperaktivno terorizirala studenticu ekonomije u busu. Ona je prva poèela sa onom ekonomistièkom spikom o "eliminacijskim grupama". Ne znam jeste to èuli ali oni imaju teoriju da na njihovom faksu postoje tzv. eliminacijske grupe...na prijamnom, na kolokvijima, pa postoje "eliminacijski profesori", pa postoje oni "kod kojih možeš proæ samo ako si Dalmatinac"... Elegantno poèinjem pljuvat po velepametnoj teoriji, a ona se zamalo naljutila... :smt012
Onda je izvadila skriptu iz trgovaèkog prava od nenauèivih 90 stranica s tim da jedna stranica ima èak 1 definiciju ("što je pravna osoba?") u fontu 120. Revoltirana - kreæem u opstrukciju nagas èitat 24sata i pjvat "Skalinadu" uz radio...
:smt016 :smt016
Jutros - iritiraju me ekonomisti...o daaa.... :smt012
Ma...dobar je Podsused!!!!
Kaj si iĹĄo kod kod DojkiĂŚa?
West side, man!!!!!
ma ne, nego kod nekog tipa malo viťe gore u brdo koji mi treba pogledat fergazer. auto mi se gasi sad kad je hladno, a brijem da nije stvar u èoku
Jutros - iritiraju me ekonomisti...o daaa.... :smt012
samo jutros? :smt003
face to face
16-01-2006, 10:43
evo i ja sam se digao rano, da ovo je rano za mene, ja sam se digao rano, aaaaaaa, uh kako je rano, odh na kavu, vratim se.... :smt006 :smt009
Starfish
16-01-2006, 10:51
Cool su ta brda povrh Podsuseda. Jeeeeeej Podsused!!!
Dojkiæ je meni cool jer svake godine idem tamo na servis sa starim i svi su baš ljubazni i svake godine nam daju kavu i neki poklon...Prošle godine smo dobili karte za belu!!!! Jeeeeeej!!!
Åveliki kuracta se auta tièe - hmmm...zanimljiv problem, al plava sam pa se ne kužim u aute 5%. :smt003
Uglavnom - sretno s popravkom...
bok face...long time no see... :smt006
face to face
16-01-2006, 10:55
:smt058 i to jedan veliki za SF
evo bio sam joť jednom do Podsuseda, ovaj put podignut auto. Sad vozi puno bolje, bila je otiťla neka membrana na fergazeru pa ventil nije dobro radio mjeťavinu kad je èok bio ukljuèen.
ontopic: i sutra se moram ustat u pola sedam jer je nekima rijeè 'sastanak' na èudan naèin neodvojivo povezana sa 'prije 8 ujutro' :smt012
lobotomija
17-01-2006, 08:51
probudih se u 7.
skinuo where do wild roses grow od kylie i nick cave-a
sada sluĹĄam uz primjesu rammsteina.
face to face
17-01-2006, 10:36
jutro svima!
opet je nekako tmurno! moram pohvaliti samo jednu novu reklamu od vip-a,
probudio sam se pjevajuĂŚi to
come up to see me
and make me smile :smt026
samo ĹĄteta ĹĄto se joĹĄ na forumu nalaze svaka :smt009 kvi postovi
Starfish
17-01-2006, 13:40
hmmmmm....nova reklama za vip...daa...
Èitam u novinama neki dan koje su masne pare uložili u promjenu imiða (Starorvatski: ribrending, kako je doslovno pisalo) kako bi "podigli nivo vizulane komunikacije i potakli svoje korisnike da se osjeæaju jedinstveno i posebno."
Marketnig mobilnih operatera je odavno prešo sve zdrave granice ukusa i efikasnosti, a svaka nova kampanja gura živce bliže rubu...
a novac koji u sve to odlazio pokrio bi proraèunski deficit RH u predstojeæih par godina i nahranio pola centralne Afrike...
Ipak - ne može se reæ da je baèen u vjetar. Ipak su podigli nivo vizualne komunikacije...
a i face se jutros probudio dobre volje... :smt003
skinuo where do wild roses grow od kylie i nick cave-a
odlicna pesma!
ja se dignuh u osam i fino u enesbeu do sad rasturo.
he he prvi put nakon 4-5 mjeseci da sam se dignuo prije 11 :smt003
face to face
18-01-2006, 11:09
evo èini mi se da postajem jutarnja ptica, stvaram svoj ritam jutarnjeg buðenja i ponosan sam na to! joť sam ponosniji kad znam da se diŞem takorano da bih iťao uèiti :smt017
pjesma za jutro bi danas bila od Azre- Pametni i knjiĹĄki ljudi
veèeras sam s Ìerom bio
u Kavkazu uz pljuge i pivo :smt004
lijepo se osjeĂŚati naspavano, nekako smirenije mrzim sve oko sebe :smt003
nekako smirenije mrzim sve oko sebe :smt003
Tek kad proèitam ovako neťto, shvatim koliko si nedostajao kad te nije bilo.
Dobro jutro! :smt006
Dobro jutro! Evo, meni je pomaknut seminar sa ponedjeljka na petak pa rano ranim... ne volim baĹĄ preèesto rano ranit, pogotovo kad imam obaveze pa onda ovo rano ranjenje mi troĹĄi dragocjeno vrijeme. Al inaèe volim jutro, pogotovo kasno proljetno jutro. SjeĂŚam se vremena kad bi iĹĄao u ĹĄkolu ujutro po takvom vremenu. Ono, ujutro prohladno, noĂŚu padala kiĹĄa pa je sve mokro, al opet, vedro je i za kratke rukave ok.... I Sunce sja, i divno je... Ah ti trenutci zbog kojih se sjetiĹĄ kolko je Ĺživot lijep... Ĺveliki kuracteta ĹĄto traju tako krato, do slijedeĂŚeg podsjetnika da je stvarnost gadna... :smt009
OsjeĂŚam se ko da sam umro i da su me oĹživjeli... Nastojim se privikavat na neki normalniji Ĺživotni ritam, al teĹĄko je... IĹĄo sam spavat u 1, probudio se oko pol 10 i pokuĹĄavo se ustat do 10. SkuĹžio sam da ĹĄto duĹže spavam, to mi se teĹže ustat... UĹžas...
Robierre de Cochon
21-01-2006, 12:25
OsjeĂŚam se kao da sam dao ispit.
:smt001
šola-braveheart
23-01-2006, 09:44
tko rano rani danas,taj se danas smrznuo
Starfish
23-01-2006, 09:51
tko rano rani danas,taj se danas smrznuo
O da!!!! Ako idete van, dobro se obucite jerbo je stvarno hladno...
:smt027
Kapa, šal, rukavice, šubara & ostala zimska oprema...
Nije ni toliko hladno koliko se ovaj glupi vjetar zavlaèi pod kosti....
Umrla sam od hladnoĂŚe skoro jutros u ĹĄetnji sa psom. Imala sam zdrave rumene obraze kad sam se vratila doma :smt003 , ali ih nisam osjeĂŚala. Isto k'o ni prste na rukama.
Kad sam se oporavila, napravila sam francusku salatu za ruèak uz odojak. Mislim da Ìe biti fina.
Sad moram iÌi uèiti, tj. veÌ sam davno trebala poèeti.
face to face
23-01-2006, 11:42
ovo jutro ĂŚe naĹžalost ostati zapamĂŚeno, po hladnoĂŚi i po nezapamĂŚenom mamurluku :smt009 :smt017 :smt015
lobotomija
23-01-2006, 13:17
ĹĄtonitkood vas nema termometar.dans je -13 sutra -15 gledajet prognozu ljudi.
*SUPERMAN*
23-01-2006, 13:27
ĹĄtonitkood vas nema termometar.dans je -13 sutra -15 gledajet prognozu ljudi.
Ali nije sve u temperaturi... Puhao je i sjeverni vjetar koji mi je duĹĄu ohladio... Stvarno je bilo uzasno hladno jutros...
Bljuje mi se cijelo jutro.
Konaèno je netko sj... lenny i luciusa na KPP- u. To sam èekala. Svaèije strpljenje ima granice.
face to face
24-01-2006, 10:02
jutro svima, joť jedan dan prepun slova rijeèi reèenica, redova stranica...
no osjeÌam se nekako smireno, poèeo sam gledati dnevnik pavidim da moŞe i gore...
acid cheer up, barem ti svima uvijek ujutro diĹžeĹĄ raspoloĹženje :smt002 :smt006
fat drummer
25-01-2006, 07:24
vÌ pola sata èitam pizdarije po forumu... fakat treba banat tog fata, ne sjeda dobro rano ujutro. :smt019
good morning, you wankers, btw.
Jedno od onih jutara kad poĹželim reĂŚi: shoot me!
Dobro jutro! Znam da vas nema, svi ste na tribini o bolonji. :smt012
face to face
26-01-2006, 09:31
Jedno od onih jutara kad poĹželim reĂŚi: shoot me!
Dobro jutro! Znam da vas nema, svi ste na tribini o bolonji. :smt012
hej acid hej svima, jutro je bilo naporno do sad, ne znam ťto se dogaða na cesti iz novog zg prema centru ali je bome guŞvetina...
imam sve potpise, who is the man? :smt019 :smt020
Robierre de Cochon
26-01-2006, 10:25
Ne volim kad me veĂŚ rano ujutro iznerviraju. Ne pada dobro na prazan Ĺželudac. :smt013
Radio sam s frendom i frendicom seminarsku radnju do sad, maloprije sam ju isprinto. A kao starcima su obeÌavali da Ìe doÌ doma do 2... Ccc, doťli su, da, 2 popodne. Maj gad... NajduŞa noÌ u mom Şivotu. Spavalo se na smjene(ja uhvatio bijednih sat vremena od 6 do 7, a frend bitanga 4 i pol sata. ðiber prokleti) i isto tako radilo. Valjda Ìe dobro ispast, ťtoviťe, mora ispast dobro. I pitam se, kad Ìu stiÌ nauèit sociologiju za ispit koji je slijedeÌi ponedjeljak.... :smt012
lobotomija
30-01-2006, 08:38
u 7.40 sam se probudio...
jutarnja misao:moram sluĹĄati narcotic...
kakvo jt to sranje o donacijama za ostanak serveru... :smt017
narcotic :smt020
Mrzim vas sve! Prokleti gadovi! Crknite!
face to face
30-01-2006, 11:02
:smt005 :smt050 :smt006
lobotomija
30-01-2006, 11:33
:smt005 :smt050 :smt006
:smt023 :smt024 :smt041 =D>
Tighelia
30-01-2006, 17:40
:shock: :shock: :shock:
:smt079 ?
:-k ...
:smt102 .
:shock: :shock: :shock:
:smt079 ?
:-k ...
:smt102 .
Prije ĂŚe biti PMS...
ne vjeruj nièemu ťto 5 dana u mjesecu krvari i ne umre... a k tome je joť i moderator koji svesrdno offtopièari... :smt003
Slavonka
30-01-2006, 18:57
a mi tebe svi jako jako jako volimo, bas tebi u inat :smt008
Freaky...
:smt003
no uglavnom... tko rano rani....
... ja!!!!!!
Ustao danas u 6:50, nakon par sati sna... spreman da uèim... (hahaahhahaha) no, ajde.... moŞda mi krene prek dana uèenje...
lobotomija
31-01-2006, 08:54
Freaky...
:smt003
no uglavnom... tko rano rani....
... ja!!!!!!
Ustao danas u 6:50, nakon par sati sna... spreman da uèim... (hahaahhahaha) no, ajde.... moŞda mi krene prek dana uèenje...
joj to me tak podsjeÌa na gimnaziju ustajati seu 6 da bi stiga o u ťkolu, zapravo nekad nij ebni bilo potrebe ustati se jer sam cijelu noÌ bio budan.jeste kad skuŞi.,li kako vrijeme leti od 1 ujutro do 6...2 sata proðu kao jedan....
ah, budna sanm od 7.4o.
face to face
31-01-2006, 09:00
jutro, digoh se straĹĄno rano, no teĹĄka vremana zahtijevaju teĹĄke odluke,
acid se joĹĄ nije javila :smt017 :smt009
jutro loby
veĂŚ drugi dan za redom ustajem u 6.45h!
bravo ja!!!
valjda danas neÌu izgledat crknuto kao ťto je bio sluèaj juèer...
:smt058
Evo me, javljam se. Svima vam Ĺželim dobro jutro i uspjeĹĄan dan!
face to face
31-01-2006, 09:35
sad jutro moŞe zapoèeti, nadam se da si nam dobre volje :smt006 :oops: :smt120
lobotomija
31-01-2006, 09:35
jutro acid.jutro face.
potpisujem ..nije li vrijeme charming?
:smt007
Vrijeme je prekrasno, magla, magla svuda oko nas...
face to face
01-02-2006, 09:54
jutro, vidim samo loby, i neki voajer :smt019
ťteta, ťteta, ovo je jedno od onih jutara kad se probudiť, svaki kapak teŞi tonu, pogledať van i skuŞiť kako je vrijeme ťugavo te poŞeliť prelaŞati cijeli dan u krevetu misleÌi kako Ìe se sve rijeťiti samo od sebe, dobijeť onaj samozadovoljni smijeťak kako si to sve dobro smislio i onda se ustaneť jer shvatiť da u tvom Şivotu nema nekog gandalfa koji Ìe se pojaviti sa nekom èarolijom i pobiti tisuÌe loťih misli, veÌ si samo ti protiv tjeskobe u Şeludcu zbog sve bliŞeg ispita, protiv bezbroj onih ťto ako, ljudi koji jednostavno nemaju dovoljno u glavi da bi im stalo i da bi se bojali stvari kojih se ti bojiť tj. neuspjeha, a oni su pomireni s neuspjehom jer drukèije im se èini kao da treba previťe truda, a ti onda razmisliť kako onda meni ne ide kojji se toliko trudim, no nekako shvatiť da si bolji od njih jer nisi tako pasivan i onda se pojavi neki tulipan "e sorry buraz kuiť ono imať kunu, niť nisam jel dva dana" i ti mu dadneť dvije, odeť po svoje fornete skuŞiť da ti fale dvije kune i pomisliť...... zaťto onda i ja nebi bio poput njega, kako jednostavno i dok tako uporno muèiť glavu na rano jutro veÌ si otvorio knjigu i "zapoèeo svoj novi dan"
dobro jutro svima :smt006
Jutro svima!
Istina, baš je neki šugav dan, oèekuješ da æe se sve riješit samo od sebe. Iako, ne znam što mi danas bi, digoh se pola sata ranije nego sam trebao, došao na posao pola sata ranije nego sam trebao, a onda me još nikakav posao nije ni doèekao.
Uzeh knjigu u ruke i fino uèih, te sada eto napravih pauzu nakon dva sata. Mogao bi ovo usprkos svemu biti jedan jako dobar dan...
face to face
02-02-2006, 09:55
opet prazno :smt010
ťta kao uèite?
laĹžite nekom drugom...
ja uèim :smt003
dobro jutro :smt006
lobotomija
03-02-2006, 12:28
jutro svima sestra me dieĹže sa sobom u 7 svaki dan , ubiobih ju, majke mi.
sinoĂŚ dam legao u dva gledajuĂŚi spilbergov taken na kanalu a.
juèer nisam stigao niťta nauèiti, cijeli dan na pripremam z adoolazak gostiju,.nakon 3 thjdna na 100 sam stranicei nacionalne i ne gine mi 22.2 umjesto 8.2
i to j epitanj hoĂŚu li stiĂŚi.
nije da ne Ĺželim veĂŚ nekako mi se ne da, a opet mi se da.
eto to su misilm najgluplje jutarnj e misli ikada.
idem ja uèiti.
šola-braveheart
03-02-2006, 19:39
tko rano rani i uci od jutra do sutra taj je sigurno umoran
face to face
06-02-2006, 09:49
jutro svima- sad dobro ili loĹĄe i nije neka tajna da bi bilo bolje bez ispita :smt012 :smt006
i nije neka tajna da bi bilo bolje bez ispita :smt012 :smt006
:smt003 :smt004 Ja sam, unatoè tome ťto sam neka poglavlja preskoèio, poprilièno samouvjeren jutros. Dobih 5 iz radnje ko valjda i svi ostali pa me uhvatio neki neoèekivani elan. Idem ja uèit dok me joť drŞi.
Dobro jutro, dragi forumaťi! Želim vam uspjeťan dan! :smt006 I svima sretno s ispitima!
I svima sretno s ispitima!
Tak je, sretno svima!!! proĹĄo sam pismeni pa sam hepi :smt003
Zar vi idete spavat....
trebao bi se i ja poceti baviti time...
:smt018 JA :smt019
...dvojbe oko mog spavanja....
(ja sam s FER-a, we dont sleep)
ThunderBoy
23-02-2006, 07:15
digla se u 6.sad veĂŚ na poslu pijem kafu.donosim si odluke za danas prestajem puĹĄiti,idem na dijetu,pospremit ĂŚu radni stol.
aha, i primam se knjige za ozbiljno.
Slavonka
23-02-2006, 09:31
Dobro jutro
pijem nescafe
slusam stare cd-e
smrzavam se i tak...
i treba mi netko da me potera uciti
Gdje ste, ranoranioci? :smt009 :smt012
Gdje ste, ranoranioci? :smt009 :smt012
Evo jednog. Idem upisivat seminare pa je ovak rano. Al bit ĂŚe i ranije, predavanja su mi od 8 svaki put.
face to face
27-02-2006, 09:28
dobro jutro svima, ili bolje da kaĹžem bijelo jutro svima
uskoro ĂŚe kava
odmor je gotov, opet problemi sa ispitima
no ovo i nije tako loĹĄe jutro :smt006
Weeeheee! Snijeg! Snijeg! Snijeg!
Dobro jutro svima! :smt006
lobotomija
27-02-2006, 10:50
diggao sam se u 7 i sve je bilo bijelo, yuhuuuuuuuuuu :smt003
face to face
27-02-2006, 10:53
kako vas moĹže sad snijeg veseliti :smt009
Probudio se nekak veseo i dignem se i krenem prema WC-u i skuĹžim kroz prozor da je vani snijeg... Samo mi je to joĹĄ falilo. Katastrofa.
Starfish
27-02-2006, 12:02
:smt050 :smt055 :smt060 :smt041 :smt033 :smt049
Dakle - probudih se danas, kad ono - snijeggggg!!!!!
:smt006 :smt031 :smt038 :smt043 :smt083 :smt082
Snijeg rula!!!!!!!
NOVIH 15 cm!!!!!
:random emocije sreæe i oduševljenja popraæene grcanjem od smijeha na sve postove koje je bob rock napisao kao ja u gljiva tjednu:
Ajd Sf, gdje kod tebe ima dobro brdo za sanjkanje?