View Full Version : NAJ PROFESOR NA FAKSU?!
*SUPERMAN*
01-11-2005, 11:57
Ljudi dajmo narodu da cuje koji je najbolji,najgori,najsexy,najzabavniji itd. profesor na nasem prekrasnom fakultetu... :smt066
Docent Petrak jer me podsjeæa na jednog iz X-mena! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ljepotica
01-11-2005, 12:18
Meni je definitivno,profesor sefko... Cesto ga sanjam... Jel ima jos takvih?
petrak, najbolji mi je kad se onako mazi po æelavoj glavi :mrgreen:
dobar mi je arbutina i njegov sarkazam :thm:
josipoviæ i vukas, vrhunski struènjaci i korektni profesori i ispitivaèi... i dika je isto ok, iako zna imati svoje ispade
Meni je Ĺveliki kuracimonoviĂŚ najveĂŚi car !!
anketa je bezveze..zast bas ti prof??
*SUPERMAN*
01-11-2005, 14:57
A ne znam,bilo mi dosadno,oni mi prvi pali napamet,a i nije mi se dalo pisat sve profesore. Doli,jel mi oprastas na losoj anketi? Molim te oprosti mi... :rrr:
A ne znam,bilo mi dosadno,oni mi prvi pali napamet,a i nije mi se dalo pisat sve profesore. Doli,jel mi oprastas na losoj anketi? Molim te oprosti mi... :rrr:
pa nije bed..al dodaj jos neke jer ovo nema smisla...
Kaj, fali ti JosipoviĂŚ? :mrgreen:
Kaj, fali ti Josipoviæ? :mrgreen:[/quote]
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: kak si pogodil...
*SUPERMAN*
01-11-2005, 15:50
Ali mislim da ne mogu,ili ne znam,kako promijeniti anketu...
reci fatu koje prof jos hoces staviti i bude on dopunil
Ljepotica
01-11-2005, 19:55
treba dodat jos profesora tj. profesorica...
èek malo, a komadi sa obiteljskog :mrgreen:
trebalo je stavit joĹĄ profesora, npr. Ăepula :)
ili MilièiÌa
najbolji, najugodniji, najstrpljiviji, najpravedniji, najpristojniji i svi ostali naj koje moĹžete zamisliti- PROFESOR PETRAK
UredniĹĄtvo Pravokutnika potpisuje! I mi ga najvolimo od svih. I on najvoli nas.
Vuk SaMOtNjaK
02-11-2005, 13:17
dajte stavite u anketu neku žensku profu
ja sam za prof Javornik, palim se na stroge, markantne žene
a ak moram birat od muÅ¡kih, def biram Åveliki kuraceflju jer ipak je on kroz tih svojih 1000 godina života nakupio podosta iskustva :mrgreen:
Josipoviæ i Vukas, bez dvojbe
najbolji su josipovic,simonovic,petrak.svaka im dala! :thm:
Od profesora kod kojih sam do sad bil Definitivno je najbolji prof. Ĺveliki kuracimonoviĂŚ.
Moram spomenuti i asistenticu KreĹĄiĂŚ koja je isto zakon.
A prof. KurtoviĂŚ...legenda :mrgreen:
Thin White Duke
02-11-2005, 20:39
:(
Vuk SaMOtNjaK
03-11-2005, 00:33
[quote="Vuk SaMOtNjaK":32qdb05l]dajte stavite u anketu neku žensku profu
ja sam za prof Javornik, palim se na stroge, markantne žene
Ukoliko su "strog" i "markantan" kriteriji, ja sam definitivno za asist. Helenu sa EP.[/quote:32qdb05l]
e èekaj malo, nisam ju još ni vidio :D
al obratit æu pozornost
thanx dude :thm:
Kurtovic, Josipovic, Vukas, Omejecka :thm:
face to face
04-11-2005, 23:28
kurty bez premca :mrgreen: :thm:
kurtoviæ najbolji
koraæica miss simpatiènosti
baretiæ mister osobnosti, stila i slatkoæe...šteta što je oženjen :cry:
mali iz upravne znanosti....nije tako dobar kao što se èini, ali svi imamo svoje mane :mrgreen:
joj zaboravih...
moram priznati da me trenutno Dika fascinira najviše...èovjek je faca :thm:
nadam se da mi se taj dojam neæe pokvariti na ispitu :mrgreen:
onaj kojemu je posveæena moja pjesmica... :oops: 8) 8) 8) 8) 8)
ja bih htjela da mi je KURTOVIÆ tata...uvijek sam si to mislila...ali bilo me sram pitati ga jel želi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobar profesor mora biti najprije svoj èovjek, a ne samodopadni intelektualac koji na studente gleda s visoka.
Ovo je moj izbor kroz 4 godine:
1.godina
:thm: Milièiæ
:rig: Kregar
2.godina
:thm: Krapac
:rig: Dujšin
3. godina
:thm: Vukas (Seršiæ)
:rig: Lapaš
4. godina
:thm: Petroviæ (Omejec)
:rig: Åveliki kuracprajc
And the winner is Petroviæ!!!
Daysleeper
11-11-2005, 22:46
ne mogu odoliti ovoj anketi..prof. Petrak naravno (podsjeca me na nekog posebnog :smt050), a ostale nisam dovoljno dobro upoznala da bi ih okarakterizirala kao najbolje profesore.
SloĹžio bih se s onim ĹĄto je spark napisao na početku zadnjeg posta.
Iako mislim da je teĹĄko dati objektivan presjek po godinama. Iz mog iskustva, čini mi se da ih se većina bolje ponaĹĄa prema studentima ĹĄto faks ide dalje.
Npr. nakon ĹĄto imate GP Ĺžig u indexu, u principu vam nitko viĹĄe neće predloĹžit da odustanete od faksa kad mu dođete na ispit pa neĹĄto ne znate.
I ne znam je li to čisto stvar navike, ali ĹĄto kasnije ideĹĄ manja je frka doći na ispit i odgovarati...
naravno uvijek se nađe pokoja 'časna' iznimka koja će ti dokazati da si ipak samo glupi student
Robierre de Cochon
12-11-2005, 19:57
Npr. nakon ĹĄto imate GP Ĺžig u indexu, u principu vam nitko viĹĄe neće predloĹžit da odustanete od faksa kad mu dođete na ispit pa neĹĄto ne znate.
Cuo ja jednog prafesora na 4. godini: kolegice/kolega, sto vi radite na ovom faxu? [-X ](*,) ](*,)
Složio bih se s onim Å¡to je spark napisao na početku zadnjeg posta.
Iako mislim da je teÅ¡ko dati objektivan presjek po godinama. Iz mog iskustva, čini mi se da ih se većina bolje ponaÅ¡a prema studentima Å¡to faks ide dalje.
Npr. nakon Å¡to imate GP žig u indexu, u principu vam nitko viÅ¡e neće predložit da odustanete od faksa kad mu dođete na ispit pa neÅ¡to ne znate.
I ne znam je li to čisto stvar navike, ali Å¡to kasnije ideÅ¡ manja je frka doći na ispit i odgovarati...
naravno uvijek se nađe pokoja 'časna' iznimka koja će ti dokazati da si ipak samo glupi student
manja frka???
meni je veća, ne znam zakaj...prije sam bila tak uvjerena da ću proć, a Å¡to dalje idem sve sam manje...ne znam zakaaaaaaaj
meni je isto jedna profka na 3. rekla da što radim na ovom faxu?
trebala sam ju pitati što ona radi? \:D/
pa sta ste svi za tog kurtija zapeli, pa koliko sam ja slusala o njemu prije nego sam faks upisala, ocekivala sam nesto vise od jedne takve "legende".
necu glasat za njega. mrzim legende.i mrzim njegove dvije knjige. i vrijeme potroseno za ucenje tih knjiga. :evil:
jacktheripper
12-11-2005, 21:37
Prof Modly je moj heroj! :smt039
Cula sam i ja profesora na trecoj da nekom kaze da je mozda fulao faks. Naime, cura nije znala razliku odbacivanje/odbijanje tuzbe, pa je lik rekao da ak joj je proces tako mrzak jos nije kasno da promijeni faks :smt003
VUKAS definitivno.
Na ispitu je viťe on prièao nego ja,pa me na kraju pitao:´´Pa,kolegice,koliko bi vi meni dali?´´
:smt038
VUKAS definitivno.
Na ispitu je više on prièao nego ja,pa me na kraju pitao:´´Pa,kolegice,koliko bi vi meni dali?´´
:smt038
Super je Vukas. Jel on još drži ispite? Pitam radi njegovih obaveza vani
Super je Vukas. Jel on joĹĄ drĹži ispite? Pitam radi njegovih obaveza vani[/quote]
Kad sam ja polagala prije 2 godine,taman se vratio na fax. Sjeèam se da su svi studenti nahrlili kod njega i sve ih je primio. Prolaznost na tom ispitu je naglo porasla.
Neznam kako je sada, ali mislim da je dovoljno napisati na prijavnici :Vukas
Jako volim slušati i gledati prof. Josipoviæa na TV. Tako je pametan, elokventan, smiren, pristojan, sve u svemu jedna vrlo ugodna pojava.
Tko vam se ne dopada od profesora i asistenata?
*SUPERMAN*
01-12-2005, 11:12
Sto predaje taj VUKAS??
Sto predaje taj VUKAS??
Meðunarodno pravo (3.godina)
Vuk SaMOtNjaK
02-12-2005, 02:40
Jako volim slušati i gledati prof. Josipoviæa na TV. Tako je pametan, elokventan, smiren, pristojan, sve u svemu jedna vrlo ugodna pojava.
mislim da je Joka ko stvoren za uspavljivanje djece kad su nemirna pa ne mogu zaspat
ima monotonu linija glasa, premiran je, neautoritativan
profesor treba zainteresirat studenta za predmet kao Å¡to to dobro rade Derenèinoviæ, Novoselec, Ãurða, Koraæica...
upravo zbog Joke sam mislio odustat od seminara iz KPP-a, al naÅ¡ao sam uthehu u Ãurði :smt016
tu se ne slazemo. mene je bas josipovic uspio zainteresirat za ispit. cak sam i na seminare kod njega isla iako nisam bila seminarist...
mozda govori tiho i smireno, bez nekog zara, ali ipak sadrzajno (i s puno primjera) mislim da je itekako interesantan.
a i sam njegov odnos s studentima mislim da je jako dobar. postavljanje pitanja putem e-maila i sl. mislim da dovoljno govori
mislim da je Joka ko stvoren za uspavljivanje djece kad su nemirna pa ne mogu zaspat
ima monotonu linija glasa, premiran je, neautoritativan
profesor treba zainteresirat studenta za predmet kao Å¡to to dobro rade Derenèinoviæ, Novoselec, Ãurða, Koraæica...
upravo zbog Joke sam mislio odustat od seminara iz KPP-a, al naÅ¡ao sam uthehu u Ãurði :smt016
Meni se taj èovjek dopada i baš ga poštujem. Normalan je. A to je rijetka pojava danas svugdje. Mene iritiraju histerièni, nervozni, egocentrièni i bahati ljudi kakvi su u veæini. A uz sve te osobine, ne znaju prenijeti znanje. I rade pizdarije. Bezveze
mene je Kurtoviæ impresionirao i zainteresirao uopæe za pravo,ne samo za svoj predmet - druga je stvar što mi se omilio studentski život pa sam malo stao... :smt012
Kurtoviæ takoðer.
Mislim da dobro i kvalitetno predaje,doduše zaista zna otiæ predaleko u izazivanju studenata,ali nas i TREBA izazvat :smt003
ja bih vranjicana stavio da predaje u nekoj kaznenoj ustanovi.
mrder in d trd digri,zatvor+10 sati politièke tjedno. :smt005
ja sam prisustvovao dva,tri puta njegovim predavanjima (zašto,ne pitajte me),majke mi,ja nisam znao dal da plaèem od muke,smijem se,dal da ga pitam jeli živ...bilo nas je oko 15...koma... :smt021 :smt015
inaèe,kurty je legenda.predaje super,ako ga pomno pratiš i slušaš-odlièan je profesor,treba samo strah suzbit...šale su mu na nivou pervana... :smt003
Uvijek velim,.,tiha voda brege dere :smt003
O kurtiju su svašta naprièali,a kad ga bolje vidiš skužiš da em kae šaljivðija...zna predavat..
Neki drugi profaæi djeluju skuuuliranije,a to možda nisu :smt020 :smt014
Just a little bit
03-12-2005, 16:10
ja bi kurtovicevo predavanje uvrstio u "Tour de Zagreb" , sve zagrebacke turisticke vodice; uz znamenitosti kaptola, gradeca, grica itd - njegovo predavanje! turisti bi bili odusevljeni! :smt001
inace mi je jopsipovic isti dobar , a derenèinovic najjaca predavanja
Vuk SaMOtNjaK
04-12-2005, 06:19
je, Kurtmen je interesantan, uglavnom :smt020
al opet, neæu ga hvalit previše jer mi se zakenjo na drugi naèin
stari krelac
od ostalih predavaèa, posebno me se dojmio Novoselec
èovjeèe, koje lik radi face, geste ! totalno se uživi, presmiješan je :smt004
e a primjeri sluèajeva iz sudske prakse su mi preludi - posebno me zaintrigirao ona sluèaj kad lik šora drugog sa štakom pa ga ovaj drugi uboo s nožem dok je ovaj hvatao zrak
btw, ak je netko bio na njegovom seminaru sad u èetvrtak sjetit æe njegove reèenice --> ... ''... a onda mu je žena opsovala mater kurvinsku zaraženu !...''
...to je lik fakat doslovno reko pred cijelom dvoranom ! haha :smt003
promijenila sam mišljenje...osim kurtija, najbolji mi je i uzelac...tip se stvarno trudi nauèit nešto studente...pa to nisam ni oèekivala da postoji na ovom faxu!
sad sam shocked...
jedino je kurtoviæ bio takav
*SUPERMAN*
04-12-2005, 22:36
Kurtoglu je rekao da je on znao past u nesvjest od previse ucena bez pauze,koji car... :smt005
Joj,mi smo fakat neke blesave generacije !
Ovi su padali u nesvjest od uèenja...a ja se klonim knjige da nebi pao u nesvjest od nje same.
:smt016
:smt009
:smt006
Kurti je zakon!
Ne znam kakav je na predavanjima,ali kod njega se barem zna da ako je ispit u 9, onda je u 9 (jedino moŞe biti èak i prije, ali nikad ne kasni).Za razliku od nekih drugih profesora gdje se èeka po nekoliko sati.
Ocijena je objektivna, ako znaĹĄ-prolaziĹĄ.
Simple as that!
Kurtija za predsjednika!!! :smt038
[quote="DiN"]Joj,mi smo fakat neke blesave generacije !
Ovi su padali u nesvjest od uèenja...a ja se klonim knjige da nebi pao u nesvjest od nje same.
:smt012 :smt012 :smt012
njima je bilo lakše...priznao je prof dika...a i znam više ljudi koji su redovno davali godine :smt019
kao profesore koji su postavili nedostizne standarde bez dvojbe mogu istaknuti prof. rodina i prof. simonovica.
rodin je organizirao katedru za europsko pravo i predaje, metodolski i u smislu gradiva, na najsuvremeniji nacin. njegov seminar ima znacenje kulta. osobito sam ponosan na cinjenicu da sam bio rodino seminarista.
simonovic je pravo osvjezenja na fakultetu. istaknuti strucnjak za medjunarodne odnose i diplomaciju, predsjednik ekonomoskog i socijalnog vijeca un-a. gospodin bez zamjerke.
nadalje jos moram pohvaliti i izuzetno kvalitetan seminar prof. uzelca, kao i projekt gppnet.
profesor vukas prava je legenda na fakultetu. njegovi nastupi pred kamerama daju smisao zivotu.
A sad dal je njima bilo lakše ili ne boga pitaj ?!?
Doduše prije nisu imali tonu knjiga i podjela znanosti u besvijest,al opet mi danas imamo pravokutnik i ostala èuda;lakše ðoramo podatke i dijelimo savjete samo tako.
Oni su se prije dooovikivali jedni drugima,a danas je dovoljan moby :smt020
da, da, ... procitao sam par prethodnih postova i shvatio da sam potpuno zaboravio na prof. kurtovica. da ne duljim previse: pravni fakultet to je kurtovic.
Vuk SaMOtNjaK
22-12-2005, 23:45
to je možda bilo prije jer se lik totalno smekšao
*SUPERMAN*
22-12-2005, 23:59
to je moĹžda bilo prije jer se lik totalno smekĹĄao
Nije nego smo mi studenti sve cvrsci!!! :smt003
Vuk SaMOtNjaK
23-12-2005, 01:00
hehe, jako teško
dapaèe, ove zadnje generacije pa i moja su razmažene i nisu nauèene na neku disciplinu
sam priznam da sam se na poèetku seminara znao usrat kad bi poèeo divljat po razredu, al prošlo me
navikneš se
on sad samo laje, al ne grize jer nema više zubi :smt003
prije je bilo puno gore, znam iz raznih prièa ( provjerenih )
al bez onog o bacanju indexu i brojanju žarulja, hehe
*SUPERMAN*
23-12-2005, 14:59
Ma sto god da se promjenilo,frajer je i dalje teska legenda,mene uvijek uhvati smijeh kada se on dere na nekog. Brijem da sam prisustovao onoj prici sa zaruljama,kada je izvadio 1 iz stola i rekao krivo ste prebrojali,da bi me herc uhvatio od smijeha... :smt005
Definitivno dajem svoj glas Kurtovi
*SUPERMAN*
25-12-2005, 21:53
[quote=Index]Definitivno dajem svoj glas Kurtovi
[quote=Markus][quote=Index]Definitivno dajem svoj glas Kurtovi
?
ovo potpisujem...baš je ugodan èovjek, nema potrebu histerizirati da bi se istaknuo, ful je smiren, pametan, elokventan, ma sve kaj je kirka napisala
istaknul bi još Cvitanoviæeva predavanja (ne ispit), doslovno sam plakao od smijeha na tim predavanjima, kad poène preprièavat dogaðaje iz prakse, pre smiješan je tip
*SUPERMAN*
25-12-2005, 22:15
[quote=Index][quote=Markus]
Seminar je vodio Savi
[quote=Markus][quote=Index][quote=Markus]
Seminar je vodio Savi
Dakle i Metelko ide u penziju, imali smo srece da smo vidjeli sve te Metuzaleme u smiraju karijere.
Dakle i Metelko ide u penziju, imali smo srece da smo vidjeli sve te Metuzaleme u smiraju karijere.
jesi siguran?
u svakom slucaju mislim da mu je asistent vanja dostojan zamjenik..
Vuk SaMOtNjaK
27-12-2005, 02:24
Metelka æemo pamtit ak zbog nièeg drugog, zbog sijede obrve :smt003
ajd, i meni ga je sad žao makar ga nisam znao
baš sam tugaljiv
zapravo, kad pogledaš, ovi stariji profesori su još dobri kad ih usporediš s nadolazeæima il s asistentima
dojma sam da ima više asshole-ova meðu mlaðima, neg starijima
a Josipoviæ mi je više kalibar za voditelja Katolièkog radija, neg za profesora
MedvedoviÌ je super. MoŞda je dosadan i ponavlja se cijelo vrijeme, ali se fakat kuŞi u to ťto prièa, zna imat fora anegdote iz pravnog i politièkog Şivota, i korektan je na ispitu.
I Omejecka je super ali je viĹĄe nema nego ima, izuzev predavanja u zimskom semestru.
Meni MedvedoviÌ uopÌe nije dosadan; bať mi je zanimljiv dok prièa. I sjajan je profesor.
Ma nije ni meni dosadan, ali dosta ekipe se Ĺžalilo da im ne moĹže zaokupit paĹžnju na dulje od 2 minute. I zna se nekad ponavljati. Ali meni je on jedan od boljih.
Inaèe mi se èini da su profesori s èetvrte u neku ruku bolji od onih s prve, ali naravno njihov posao je bitno drugaèiji, pogotovo s obzirom na studente s kojima rade.
Meni je najjaèi kad odvali neťto cinièno na raèun drŞavne uprave/sudova/prava/Şivota :smt003 SlaŞem se za ovo za profesore na èetvrtoj i ostalim godinama.
blond no more
02-01-2006, 17:41
Najsexi - Gliha
Najstrpljiviji/najkorektniji/najposteniji - Petrak
Najduhovitiji/najlegenda - Kurty
Meni je Miličić zakon! Malo ima èudan vokabukar u knjigama, ali Å¡to se tièe korektnosti, strpljivosti i objektivnosti- sve 5!
Vuk SaMOtNjaK
07-01-2006, 04:08
Meni je Milièiæ zakon! Malo ima èudan vokabukar u knjigama, ali što se tièe korektnosti, strpljivosti i objektivnosti- sve 5!
to i ja kažem ! lik je super, strpljiv, ima sluha za studente
kod njega sam išao na famozne ''Ispitne vježbe'', to je ko polu-seminar, bilo je ful teško, al definitivno se isplatilo
makar èujem da njegovim seminaristima nije baš bajno
Meni je MilièiÌ zakon! Malo ima èudan vokabukar u knjigama, ali ťto se tièe korektnosti, strpljivosti i objektivnosti- sve 5!
Malo morgen!!!
:smt018
dakle metelko u penziju.dobar je on profesor.najbolja predavanja na prvoj godini,definitivno.samo toènost mu nije najjaèa strana, i strpljenje.ali ostlo,ok.
face to face
18-01-2006, 12:17
dakle kolege u gornji desni kut...hehehe
*SUPERMAN*
19-01-2006, 01:17
Oni koji pisu sukcesiju u ovaj red,dakle svi oni koji pisu prvi kolokvij u ovaj red... POMAK U DESNO Oni koji pisu prvi preliminarni kolokvij u ovaj red,dakle ukupno drugi kolokvij koji pisu u ovaj red... POMAK U DESNO Oni koji pisu drugi preliminarni kolokvij u ovaj red,dakle ukupno tereci kolokvij koji pisu u ovaj red...
XY: A gdje ja sjedim??? he,he
Jeste culi ono da je Metelko bio maneken u parizu???
A sto kazete na ''novog profesora'',prof. Vanja SaviĂŚ???
[quote=Markus]Oni koji pisu sukcesiju u ovaj red,dakle svi oni koji pisu prvi kolokvij u ovaj red... POMAK U DESNO Oni koji pisu prvi preliminarni kolokvij u ovaj red,dakle ukupno drugi kolokvij koji pisu u ovaj red... POMAK U DESNO Oni koji pisu drugi preliminarni kolokvij u ovaj red,dakle ukupno tereci kolokvij koji pisu u ovaj red...
XY: A gdje ja sjedim??? he,he
Jeste culi ono da je Metelko bio maneken u parizu???
A sto kazete na ''novog profesora'',prof. Vanja Savi
Just a little bit
19-01-2006, 12:09
da je bar viťe profesora kao prof DerenèinoviÌ ......
Ma i najgori profesor ako si duŞe s njim..ti postane na neki naèin dobar.
mislim lakťe je s nekim ko je i inaèe dobar,al i s loťima se navikneť. :smt016
Pariz, NY, Milano, SB
03-04-2006, 17:31
KurtoviĂŚ najbolji. definitivno. tko ga nije "na Ĺživo" poloĹžio ne zna ĹĄta je propustio. :smt003 :smt019
Lara Car
03-04-2006, 17:38
Od profesora...hm...prof.MedvedoviÌ je divan kad poloŞiť njegov ispit :smt002 komunikaticvan,srdaèan,duhovit :smt023
Kao ispitivaèi meni su,osobno,asistanti mr.MarkovinoviÌ i BabiÌ savrťeni-pogotovo BabiÌ :smt026 :smt041
konzerva
03-04-2006, 18:28
a ĹĄimonoviĂŚ?
Ante Gotovina
10-04-2006, 19:34
a ĹĄimonoviĂŚ?
Ĺveliki kuracimonoviĂŚ je najjjaèi sa svojim forama na raèun svega i svaèega. Tip zna prièat o temi predavanja, ali istodobno ubacuje ĹĄtosove koji te bacaju na pod. Dolazio sam na predavanja samo da bih èuo poneku komiènu ideju i poboljĹĄao raspoloĹženje.
SjeÌam se jedne, kada je prièao kako treba opÌenito definirati zahtjeve neke preavne norme. Uzeo je primjer ubojstva. Nije dobro previťe opÌenito definirati, da se ne zna o èemu se radi, ali ni predetaljno, nabrajajuÌi sluèajeve, jer bi se moglo desiti da neťto zaboravimo. Recimo ovako:
''Tko drugu osobu ubije, zakolje, objesi, ili utopi bit ĂŚe kaĹžnjen nekom kaznom, recimo smrtnom.''
Onda se moŞe pojaviti netko sa joť konstruktivnijom idejom, recimo da drugoga skuha :smt043 (pokazuje mijeťanje kuhaèom), i onda kaŞe: ''Je, to niste naveli u pravnoj normu''
:smt042 :smt044 :smt082
meni je nekak u najljepťem sjeÌanju ostala turkoviÌka.èudna je ali jako draga.najstrpljiviji sa mnom je bio derenèinoviÌ.svaka èast èovjeku ja bi se nakon sat vremena konzultacija sama izbacila iz sobe.
Meni je Ĺveliki kuracimonoviĂŚ car, najbolji je!!
A sto kazete na ''novog profesora'',prof. Vanja Saviæ???
jako podijeljena misljenja.
nekima je naporan sa svojim "losim" forama, nekima glumi macho tipa...
meni je skroz u redu, pristupacan je i nastoji biti na istoj valnoj duljini sa studentima.
mislim da su te osobine najvaznije kod ocjenjivanja profesora.
(u ovom slucaju asistenta)
Miss Sarajevo
13-04-2006, 17:23
[quote="plavusica"]Najsexi - Gliha
Ajeluja mislila sam da je veĂŚ netko zaboravio na njega
definitivno moj izbor :smt007
Ante Gotovina
13-04-2006, 19:17
A sto kazete na ''novog profesora'',prof. Vanja SaviĂŚ???
jako podijeljena misljenja.
nekima je naporan sa svojim "losim" forama, nekima glumi macho tipa...
meni je skroz u redu, pristupacan je i nastoji biti na istoj valnoj duljini sa studentima.
mislim da su te osobine najvaznije kod ocjenjivanja profesora.
(u ovom slucaju asistenta)
Od kad je on profesor, pa nije do maloprije, joĹĄ dok sam ja sluĹĄao teoriju (proĹĄli semestar :smt003 ) bio samo asistent? :smt017
Meni viťe pristupaèan izgleda asist. Burazin, smiren i opuťten, ne prièa puno :smt002
Od kad je on profesor, pa nije do maloprije, još dok sam ja slušao teoriju (prošli semestar :smt003 ) bio samo asistent? :smt017
jos uvijek je asistent.
no kako Metelko odlazi ove godine, ekipa vec lagano smatra Saviæa novim profesorom.
Meni više pristupaèan izgleda asist. Burazin, smiren i opušten, ne prièa puno :smt002
hmm...ocito imamo drukciju definiciju pristupacnosti.
meni se Burazin doima totalno povucen,nezainteresiran tip koji Metelku fino "klizi niz dlaku" i ne komunicira bas previse s nama.
Savic , koliko god pritom izgledao forserski, pokusava sto vise informirati studente i uvijek je spreman pomoci.
Petrak je najbolji!!!bar dosad na 1.god.
Petrak je super,al meni je Jaramaz bolje objaťnjavala..ona se sva unese u to ťto prièa...
mislim Petrak isto super objaťnjava,al prièa tak sporo.... ono :smt015
Rimsko kao predmet mi je super i Horvatova knjiga, ALI to je jedino predavanje na koje ne idem u drugom semestru, jer su svo troje uĹžasno dosadni da zaspem svaki put ...
Rimsko kao predmet mi je super i Horvatova knjiga, ALI to je jedino predavanje na koje ne idem u drugom semestru, jer su svo troje uĹžasno dosadni da zaspem svaki put ...
Da, bať èudno, zanimljiv predmet, vrhunska knjiga a predavanja da zaspiť. Ja to ne kuŞim, èim progovore mi se oèi poènu sklapat, a èim prestanu govorit se razbudim... :smt003
Da, bať èudno, zanimljiv predmet, vrhunska knjiga a predavanja da zaspiť. Ja to ne kuŞim, èim progovore mi se oèi poènu sklapat, a èim prestanu govorit se razbudim... :smt003
BaĹĄ tako druĹže, znaĹĄ ĹĄto govorim... :smt002
Ante Gotovina
15-04-2006, 12:35
Ăudno, meni su predavanja iz rimskog puno zanimljivija od nacionalne i politièke. Barem se radi o gradivu koje ima veze s pravom, dok ova dva predmeta... :smt018
Petrak je za mene zasigurno najbolji predavaè od svih iz navedenih predmeta u 2. semestru. Ăovjek prièa polako, razumljivo i smisleno, navodi kojekakve zanimljive primjere i situacije tako da uspijeĹĄ poneĹĄto zapamtiti i ako nemaĹĄ pojma o temi predavanja (najèeĹĄĂŚe kod mene :smt003 ).
Jaramaz mi se poèela sve manje i manje sviðati iz nekoliko razloga. Istina da pokuťava objasniti i uŞivi se u ono ťto prièa, meðutim predavanja bať i nisu neťto jer ju je teťko pratiti, i ako nisu potpuno koncentriran lako se izgubiť u svemu tome i nemať pojma gdje smo s gradivom :smt017 . A od svega mi je joť najbolje ťto nas UVIJEK ZADRŽI barem 15 min. duŞe na predavanju, a o seminaru da i ne govorim. Zadnji put se jedan tip koji je imao izlaganje potpuno raskokodakao i ostali smo skoro pola sata duŞe! :smt013 Jednostavno, Şena si neťto isplanira bez obzira dal' Ìemo trebati ostat makar do 9h naveèer, nju to uopÌe ne zabrinjava. U tom smislu se ne prilagoðava studentima nego svojim nadobudnim planovima, ťto èesto zavrťava naťim (i mojim) negodovanjem i frustracijama. :smt013 :smt013 :smt013
Prof. Marťavelski djeluje prilièno korektno, ima razumjevanja za studente i prilagoðava se naťim potrebama, a predavanja znaju biti zanimljiva ako se prati. Jedino ťto malo monotono prièa i moŞe te ponekad uspavati. Jednom je bilo dobro kad je zaboravila ukljuèiti mikrofon, i tako ona prièa skoro pola predavanja bez da je itko iťta èuje, i tek onda pita: ''Je'l me èujete vi dole?'' i zatim shvati da nije ukljuèila mikrofon. :smt043
Lucius Veratius
15-04-2006, 20:24
Ma Petrak je najbolji profesor! ako Ìete biti kod njega na ispitu, vidjet Ìete i zaťto! vaťe kolege koji Ìe dobit èast kod Şenskog dijela katedre, neÌe se ni upola dobro provesti ko ljudi koji odgovaraju kod Petraka!
Ne bih se sloĹžio. Profesorica MarĹĄavelski je i viĹĄe nego korektna.
volim coolere ala prodekan za party!
oke, jel se smije znat konkretno ko je to..bar neki hint? :smt012
PETRAK!!!!!!!!!!!!!!!( prodekan za party, ne naj prof)
ako se mene pita najnaj je simonovic!!!!!
Lucius Veratius
17-04-2006, 22:58
ako se mene pita najnaj je simonovic!!!!!
TeĹĄko je reĂŚi tko je najbolji. Ĺveliki kuracimonoviĂŚ je zbilja sjajan.
puno sam ih nahvalila...i previše...ali sad moram re
SlaĹžem se,samo puko bubanje i niĹĄta viĹĄe..od kreativnosti ni k :(
SlaĹžem se,samo puko bubanje i niĹĄta viĹĄe..od kreativnosti ni k :(
A gle, ovo je Pravni fakultet, a ne Glazbena akademija.... Od nas ĂŚe se kreativnost traĹžiti u praksi.. Sada treba samo bubati... :smt010
petrak je najsexi muskarac na faxu a i sire! :smt007
i najbolji profesor! :smt058
Petraka i Ĺveliki kuracimonoviĂŚa bni definitivno izdvojila kao dva najbolja profesora na prvoj godini! Stvore takvu ugodnu atmosferu na usmenom da uopèe nemaĹĄ osjeĂŚaj da si na ispitu nego sve kroz neki razgovor.
Ăini mi se da ljudi nekako najviĹĄe vole Ĺveliki kuracimonoviĂŚa. Mislim da je to povezano s njegovim diplomatskim iskustvom i naèinom ophoðenja. Npr. iako Metelko zna podijeliti dvojke bez usmenog malo ljudi ĂŚe za njega reĂŚi kako je on super. Ĺveliki kuracimonoviĂŚ je s druge strane baĹĄ nekako ljubazan i fin, ĹĄto se rijetko viða u obrazovnom sustavu, od uèiteljice u osnovnoj do profesora na fakultetu.
Na Kregara se ljudi èesto Şale, mada je on na mene ostavio u globalu jako dobar dojam. Njegova predavanja su valjda jedina iole zanimljiva na prvoj godini, a na ispitu me moŞda i malo poèastio :smt002
PolĹĄek je dosta susretljiv tip. Vranjican je simpatièan na neki malo pomaknut naèin. Ăepulo mi je nekako iritantan, mada ne znam zaĹĄto jer sam ga vidio valjda dvaput u Ĺživotu. Jaramaz me pomalo plaĹĄi u zadnje vrijeme.
Profesori o kojima nemam ama bať nikakvo miťljenje su MilièiÌ, RavliÌ, Apostolova i Petrak.
sime ( simonovic) je legenda...
U prvom semestru mi je Ĺveliki kuracimonoviĂŚ najbolji... Lik je jako ĹĄiroko obrazovan, ljubazan, nikad nije Ĺživèan, super predaje, zna se èesto naĹĄaliti... Mogu reĂŚi da mi je na neki naèin uzor...
A u drugom semestru mi je Ăepulo najbolji... Kod njega sam na seminaru... Tip je samouvjeren i strog, ali ima razloga biti... Super mi predaje, pogotovo na seminaru, a u strgoĂŚi ne pretjeruje, veĂŚ traĹži ono ĹĄto se treba traĹžiti od studenta ovog fakulteta... Zapisuje na predavanjima tko dolazi, proziva, ispituje... Zahtijeva tiĹĄinu, ali odlièno predaje znanje i ima neku karizmu...
Iako, ako gledam u cjelini, Ĺveliki kuracimonoviĂŚ mi je najbolji... On je ono ĹĄto bih ja htio biti kad diplomiram... Samouvjeren, ali ljubazan i elokventan pravnik i govornik koji uvijek plijeni pozornost...
petrak je najsexi muskarac na faxu a i sire! :smt007
i najbolji profesor! :smt058
This is the hour when the mysteries emerge
A strangeness so hard to reflect ...
upravo tako...mislim da se ti i ja razumijemo u potpunosti... :smt002
ja dajem svoj glas asistentici morovic....
ona je stvarno naj naj u svakom pogledu :smt003
jedna, jedina i neponovljiva :smt004
[quote=Tkach]
Na Kregara se ljudi
Ante Gotovina
27-04-2006, 14:37
a kregar ja za ispitnog roka ťetao ko manijak po masarykovoj raskopèane koťulje sa slancem u rukama! a onda stao ispred fotokopiraone i buljio 3 minute u prazno! car samo takav! :smt005
:smt043 :smt043 :smt043
Haha, mogu si zamisliti kako je to izgledalo. Puko bi od smijeha da sam ga takvog vidio. :smt042 :smt042
Tko vam se èini najgorim profesorom? Meni Ăepulo slovi za prvog kandidata. Ăovjek stvarno nema Ĺživaca za ovaj posao, svakih 5 min nas opominje kao da smo djeèji vrtiĂŚ. JoĹĄ kada poène sa svojim èuvenim prozivkama... :smt011
Kakvim prozivkama :smt017
Ante Gotovina
27-04-2006, 14:51
Kakvim prozivkama :smt017
Ma ono èuveno prozivanje seminarista na poèetku predavanja. Zbilja djetinjasta ideja... :smt012
Tko vam se èini najgorim profesorom? Meni Ăepulo slovi za prvog kandidata. Ăovjek stvarno nema Ĺživaca za ovaj posao, svakih 5 min nas opominje kao da smo djeèji vrtiĂŚ. JoĹĄ kada poène sa svojim èuvenim prozivkama... :smt011
taj èepulo se izgleda neťto opako postroŞio..nije takav bio proťli semestar,mislim jest da sam ja moŞda bila 3 puta na njegovim predavanjima,al ta sva tri puta je bilo smijalica-jednom smo cijeli sat potroťili na glasovanje o tom kad Şelimo imat pauzu..opcija A-pa ju on u detalje objasni pa opcija B i isto tak opcija C sve u detalje s razlaganjima od 5min za svaku..pa onda sad dignite ruke ko je za opciju A..dobro jedan,dva,tri...15 za opciju A..neka sad dignu ruke oni koji su za opciju B i tak do pauze koja se izglasala.. :smt005 :smt003
Ante Gotovina
27-04-2006, 18:48
Takav sam i ja imao dojam nakon prvog predavanja.
Ma Ăepulo je KurtoviĂŚ-wannabe, htio bi biti i opasan i smijeĹĄan u isto vrijeme. Ali kako izreka kaĹže Quod licet Iovis non licet bovis.
Ante Gotovina
28-04-2006, 12:26
Ma Ăepulo je KurtoviĂŚ-wannabe, htio bi biti i opasan i smijeĹĄan u isto vrijeme. Ali kako izreka kaĹže Quod licet Iovis non licet bovis.
Kolega, ispravak: Quod licet Iovi, non licet bovi. :smt003
Ăepulo nas vodi na sjednicu Sabora i u DrĹžavni arhiv - idemo gledati stare dokumente tipa Hrvatsko-Ugarska nagodba.... :smt016
Vuk SaMOtNjaK
28-04-2006, 19:10
dosta nas ( naš fax, Rijeka, Split, Osijek - pravo i politologija Zagreb ) je juèer bilo u Saboru na simuliranoj sjednici... toènije u dvorani Županijskog doma...
nisamo mogli razgledat sabornicu iznutra, neg samo sa galerija jer su tam neki bauštelci èistili luster tak da nisam ziher dal æete i vi to moæ razgledat...
mora se priznat da Sabor ima fency WC :smt003
zahebi WC. kakva je kantina?
jel istina da je 1/2 litre tocenog 4 kn?
:smt003
Koju si zastupnicu odvukao tamo? Priznaj! :smt003
malimrav85
28-04-2006, 21:25
Vesnu Ili si viĹĄe Dorica NikoliĂŚ tip?
Vuk SaMOtNjaK
28-04-2006, 21:28
odvukao sam Ãapiæa jer sam jedino njega vidio u Saboru
bogat je oblinama pa sam rekao, zašto ne :smt003
@ camao --> nismo naruèivali pivu, al smo ruèali, i to za 36 kn !
( op.u. mater skupu )
pol tanjura juhe
komade pohane puretine
pomfrit
èaša soka ( ribizl )
salata
neki mini komad študle od miješanog voæa
Ante Gotovina
28-04-2006, 21:44
Al' zato zastupnici papaju badava, il' za par kuniĂŚa kao mi na iksicu, nisam siguran :smt003
dosta nas ( nať fax, Rijeka, Split, Osijek - pravo i politologija Zagreb ) je juèer bilo u Saboru na simuliranoj sjednici... toènije u dvorani Županijskog doma...
nisamo mogli razgledat sabornicu iznutra, neg samo sa galerija jer su tam neki bauťtelci èistili luster tak da nisam ziher dal Ìete i vi to moÌ razgledat...
Ne znam toèno kada idemo... Idemo bať na redovnu sjednicu Sabora, tak da ne znam gdje bi drugdje bili...
Vuk SaMOtNjaK
01-05-2006, 15:30
Al' zato zastupnici papaju badava, il' za par kuniæa kao mi na iksicu, nisam siguran :smt003
btw, na cjeniku piše lijepe : cijene za sabornike i cijene za goste
pogodi po kojoj tarifi smo mi platili :smt003
razlika je negdje 4-5 kuna u cijeni, npr. ak uzimaš meso
takav odnos vrijedi i za ostale delicije ( LOL )
Imate topic o odlasku u Sabor, a vi ovdje. Ne mere tako, ljudi. Topic se zove naj profesor, a ja na citavoj stranici o saborskoj menzi èitam.
Imate topic o odlasku u Sabor, a vi ovdje. Ne mere tako, ljudi. Topic se zove naj profesor, a ja na citavoj stranici o saborskoj menzi èitam.
Tu se takoðer prièa o jednom drugom odlasku u Sabor i velièanju profesora Ăepula, jer nas vodi... :smt005 :smt005 :smt005
Razumijem sve, ali odosmo offtopic kao guske u maglu :smt003
Razumijem sve, ali odosmo offtopic kao guske u maglu :smt003
:smt005 :smt005 :smt005
Gledam sve ove hvalospjeve Kurtovicu i ne mogu ne reagirati. Nazalost, moram se sloziti da je on doista svojevrsna institucija i da studiranje na nasem faksu bez njega nece biti isto. Meðutim, u cijelo moje vrijeme studija, dakle, vec skoro 3 godine, nitko nije na ispitu bio toliko bezobrazan, nekorektan i neugodan prema meni (Jaramaz mu konkurira, ali tek negdje 3- 4 ranga ispod). Mislim da sadrŞaj pojma "profesor" ne iskljuèuje automatski sadrŞaj pojma "èovjek", a on kao da se ne slaŞe sa mnom. Znam da profesori razlièito reagiraju na odredjene ljude, no on me bas neugodno iznenadio jer sam mislila da je, usprkos svom osebujnom stilu, barem korektan ispitivac.
Nakon ove negativno intonirane digresije, pohvala Petraku, Krapcu i Vukasu. Iako s vecinom profesora nemam negativna iskustva, ove posebno izdvajam i postujem.
Sto se tice "najseksi" profesora, nakon velikog srozavanja kriterija... ne, opet mi nitko ne pada na pamet. :smt003
Sto se tice "najseksi" profesora, nakon velikog srozavanja kriterija... ne, opet mi nitko ne pada na pamet. :smt003
uzelac uzelac uzelac :candy: :smt081
Kregar je Ĺživa legenda!
Ĺveliki kuracto zbog toga jer me nije gnjavio na ispitu, ĹĄto zbog toga jer je opuĹĄten i kul. Imam dojam da ne podlijeĹže nekim glupim konvencijama nego da stvara svoje.
Ăapulo mi je zgodan, kaj je, je.
al nije mi pretjerano zanimljiv kao profesor. moĹžda zato jer predaje povijest.
al mi nije jasno zaĹĄto se smatra kurtoviĂŚa institucijom. mene je izgnjavio na seminaru do boli - od srama su mi se obrazi crvenili joĹĄ tjedan dana poslije. a da ne spominjem kolko sam trpjela zbog ne odlaska na wc!
(jeste znali da cedevita u poveÌim kolièinama ima laksativne uèinke?)
meni je on bezveze.
al mi nije jasno zaĹĄto se smatra kurtoviĂŚa institucijom. mene je izgnjavio na seminaru do boli - od srama su mi se obrazi crvenili joĹĄ tjedan dana poslije. a da ne spominjem kolko sam trpjela zbog ne odlaska na wc!
(jeste znali da cedevita u poveÌim kolièinama ima laksativne uèinke?)
meni je on bezveze.
Nebi se sloĹžio..zamjerio bi mu maltretiranje pojedinaca i mjenjanje rasoloĹženja,ali opĂŚa povijest,pravo,drĹžava...tu je on tata mata to je njegov resor i tu mu NITKO niĹĄta ne moĹže.
Toliko pametnih stvari je èovjek izrekao da se stvarno moĹže reĂŚ za one koji su ga pozorno sluĹĄali da je NAUĂIO neke.
palac gore
mislim da je potrebno viťe od struènosti u nekom podruèju da bi se nekog proglasilo institucijom i na tome temeljim svoj prijaťnji post.
prvo i osnovno - korektan odnos prema ljudima, naspram strahovlade.
npr. profesor JosipoviÌ je savrťen struènjak za svoja podruèja - plus nije diktator. ne sjeÌam se da je ikog bilo strah prije njegovog seminara. atmosfera je bila opuťtena.
dok smo èekajuÌi ispred dvorane za kurtoviÌev seminar samo drhtali.
Lucius Veratius
12-06-2006, 01:15
StrogoĂŚa i nepravednost prilikom ocjenjivanja nisu ista stvar. To KurtoviĂŚ neĂŚe nikad skuĹžiti.
Baby Girl
12-06-2006, 02:05
StrogoĂŚa i nepravednost prilikom ocjenjivanja nisu ista stvar. To KurtoviĂŚ neĂŚe nikad skuĹžiti.
agree! =D>
mozda nisam znala povijest za 5, al moglo je bit vise od dva, pogotovo kad sam vidla koja ekipa je sve dobivala dvojke i nekak sebe s obzirom na sve nisam svrstavala medju njih...no dobro, meni je bilo najvaznije proci :smt003
meni se Ravlic cini full simpa, a i Polsek isto nije los
s druge zasad Zlata mi je fakat super, korektna, fer, izlazi u susret...bas mi je cool :smt003
respect! =D> :smt023 :smt003
Ante Gotovina
12-06-2006, 11:40
Dijelim vaĹĄa miĹĄljenja oko KurtoviĂŚu, uistino ne pokazuje poĹĄtovanja i ne razvija korektan odnos prema studentima. Uvodi svoju vlastitu diktaturu, naroèito na seminaru, prije kojeg, vjerujem, svatko drhti i(li) izmoli poneku molitvu. :smt001 Na predavanjima manje-viĹĄe korektan, uz poneko prozivanje ili opomenu na poèetku tipa: ''Kolega, niste bili proĹĄli puta''. Ĺveliki kuracto se stuènosti tièe, mislim da mu netko ne moĹže prigovoriti ijednu rijeè. Slovi za jednog od najveĂŚih znanstvenika na povijesno-pravnom podruèju kad nas, a i ĹĄire.
Na kraju, ipak mi nekako ostaje dobar dojam od njega poĹĄta sam dao ispit preko seminara bez prevelikih problema. Da izlazim na ispit vjerojatno ne bih tako mislio.
Ali, ipak, KurtoviĂŚ je svakako jedna institucija PF-a, buduĂŚi da djeluje nekih 30-tak god, a i viĹĄe. Promijeniti ga se sigurno ne moĹže, pa ga je najbolje prihvatiti takovog kakav jest.
A šta ona ovðe radi!
kakav lik :smt005 :smt003
tak sam i ja imala jednog u srednjoj,prof iz kemije al je taj bio luðak svoje vrste.ušao bi u mekdonalds i poèeo se derat na sve prisutne da zašto se oni njemu ne dižu dok on ulazi :-s gledam i ne vjerujem :roll:
KurtoviĂŚ je samo jedna iskompleksirana osoba, zabavna jedino joĹĄ isto takvima.
Ali Ĺveliki kuracimonoviĂŚ zato.. :smt054
KurtoviĂŚ je samo jedna iskompleksirana osoba, zabavna jedino joĹĄ isto takvima.
Ĺveliki kuracimonoviĂŚ je CAR!! :smt006
Ante Gotovina
13-06-2006, 11:12
Ne pitajte o temi razgovora....Dvadeset minuta èovjeèe, dvadeset... :smt015
Ovo me baĹĄ zanima - ajd reci ak nije bed :smt003
[quote="lenny***":348sdmir]
Ovo me baš zanima - ajd reci ak nije bed :smt003[/quote:348sdmir]
jea
i mene zanima o cem Kurty baljezga u slobodno vrijeme...
jel ti se upucavao? :smt005
A moje odgovaranje danas (koje sam baj d vej prosao :smt003 ):
Sef: Kolega, jeste li vi citali Hamurabijev zakonik?
Ja: Jesam...onaj dio o bacanju u vodu...
Sef (u svom stilu): MA BACIT CU JA VAS U VODU!!!
Ante Gotovina
13-06-2006, 11:35
Sef: Kolega, jeste li vi citali Hamurabijev zakonik?
Ja: Jesam...onaj dio o bacanju u vodu...
Sef (u svom stilu): MA BACIT CU JA VAS U VODU!!!
:smt043 :smt043 :smt043
Murphy... pa mogao si jednostavno napisat da si
PROSAO KURTOVICA
a ne ovak lose perece bacat... :smt003
Murphy... pa mogao si jednostavno napisat da si
PROSAO KURTOVICA
a ne ovak lose perece bacat... :smt003
Jesam, ali morao sam inkorporirati to u ovo, buduci da je bio prijeloman trenutak...da sam se poceo kidat od smijeha, ne bih prosao :smt005
kad napiťeť sistematizaciju opÌe povijesti,prevedeť svjetske ustave i preŞiviť trideset godina rada i promjena vidjet èeť da je prilièno pametan za kompleksaťa :smt006
KAKO IDE KOLEGICE?
odlièno, zasad sve pet na drugoj
OOOOOOOOOO, HELENA, PA VI STVARNO VOLITE PRAVO
da da /ma kako da ne/
znate ljuta sam na vas! /oèekujem kruŞni, a on se smije :smt017 /
MA ZAĹveliki kuracTO?
oèekivala sam da Ìete mi dati viťe!
PA Ĺveliki kuracTO NISTE REKLI, JA BIH VAM DAO!
ja ne Ĺžicam!
PITAO BIH JA VAS NEĹveliki kuracTO PRO FORME
predpostavljam da ste imali jednog jedinog koji vam je htio odgovarat! /opet oèekujem kruŞni/
JESTE, JEDAN JEDINI!
Onda je nastavio reŞimu seminara, pa o bologni /ljut je ko pas na bolognju/,pa o podmukloj pravnoj profesiji, pa o profesorskom pozivu, pa o Şeni i njenoj profesiji, pa me savjetovao da oèvrsnem od onih ťta Ìe mi podmetati, pa o engleskoj /kako bismo mogli zaboraviti englesku!!!/ i tako.....Na kraju je rekao da mu doðem na izborni!
Daklem, rano ste se veselili, ne ide u penziju! :smt003
hehe ne znam kako bi ja s njim vodio razgovor,a znam da bi me prepoznao :smt003
Ante Gotovina
13-06-2006, 23:13
Ne znam tko joĹĄ ozbiljno shvaĂŚa glasinu da Ĺveliki kuracef ide u penziju.
Prije ĂŚe OpĂŚa povijest prava i drĹžave otiĂŚ u penziju nego on. :smt003
kad napiťeť sistematizaciju opÌe povijesti,prevedeť svjetske ustave i preŞiviť trideset godina rada i promjena vidjet èeť da je prilièno pametan za kompleksaťa :smt006
Nitko ne spori da je pametan, ali mi nije jasno kako to dokazuje da nije kompleksas. Iskreno, radije cu se sloziti sa Zarom, koliko god mrzim generalizacije, negoli podleci kultu Kurtyjeve licnosti koji vlada na ovom forumu.
Lucius Veratius
15-06-2006, 00:19
Ako je KurtoviÌ pametan, ne znaèi da je i dobar profesor, kao ťto ne znaèi i da je nať faks elitan zato ťto je teŞak.
Vuk SaMOtNjaK
15-06-2006, 01:12
Ako je Kurtoviæ pametan, ne znaèi da je i dobar profesor, kao što ne znaèi i da je naš faks elitan zato što je težak.
mudro zboriš :smt041
bez ikakve sumnje, lik jako puno zna o onome što prièa
struènjak je, možda najveæi za to podruèje
dakle, ko predavaè je super
e, al ko profesor...
nek mu ide na savjest što je od svog predmeta napravio smijuriju ( mislim na seminar pritom ) --> ponizio je veæinu studenata
seminarske radnje su po ocjenama bile katastrofalne ( sve neke 2 ) makar to nije istina, za kolokvije se uèilo samo po pitanjima, konaèna ocjena nije imala veze sa zdravim razumom
znam da je ispit na "redovan" naèin i dalje dost težak, al iz moje perspektive, nisam impresioniran
Kurtovic je meni legenda.
Prosla sam skoro sve profesore i naspram nekih daveza kasnije Kurtovic mi je ostao u super sjecanju - i ispit i predavanja. Svake jeseni imam poriv opet mu doc na prvo predavanje da vidim jel prica iste stvari :smt003
O seminaru nemam pojma, znam i da ljudi znaju imat problema s ispitom, ali prema meni je bio skroz fer i to cijenim.
pa ako se pogleda moj prvi post odvojio sam njegovu struku i njega ko osobu
kao struka mu nema ravnog al s svojom osobom ima problema,al da biram opet bi ga biro samo zato ĹĄta UĂI studente
meni je skroz cudno da neko na visim godinama govori o kurtovicu s odusevljenjem..
moze on biti strucnjak kakav god hocete al bar na ovom faksu ih na svojim podrucjima ima dosta, uz to su odlicni profesori koji ne iskaljuju svoje frustracije na studentima..
prosla sam kurtovica s prve, dobila 4, osim kaj mi je kopal po torbi trazeci skripte nisam imala nikakvih neugodnih situacija s njim...al zato hvala bogu sam se kraj onih staklenih vrata naslusala njegove dernjave i teskih uvreda studentima i takav profesor za mene ne moze dobiti nikad pozitivnu ocjenu...
po meni, on se moze sakriti pred ostalima jer njegovo ponasanje za vrijeme ispita jako puno govori o njemu KAO profesoru i stvarno je mogel u zivotu sa tim svojim znanjem raditi bilo kaj i bil bi izvrstan...al profesor..nikad
A cuj doli, razliciti ljudi, razlicita iskustva.
Ja sam se svaceg nagledala plus kaj imam super iskustvo s njim, a bome moze bit da je na djelu i optimizam pamcenja, zakaj ne :smt003
Meni je on bas dobar za prvu godinu - stari ekscentrik na kojem prevalis tu barijeru dolaska na faks i bit ce jedan od rijetkih kojeg cu pamtit.
Nisam fan profesora koji podjebavaju i ruse s vjecnim smijeskom, tak da je i bogato iskustvo s tom vrstom svakako pripomoglo da jos vise cijenim fer odnos kojeg sam dobila na ispitu opce povijesti.
Nisam fan profesora koji podjebavaju i ruse s vjecnim smijeskom, tak da je i bogato iskustvo s tom vrstom svakako pripomoglo da jos vise cijenim fer odnos kojeg sam dobila na ispitu opce povijesti.
slazem se, kurtovic moze biti jedna dobra skola i iskustvo da u zivotu nije sve bajno al on moze samo repreznetirati nest lose po pitanju odnosa profesor-student(tu osobito mislim na vrijedanje fizickog izgleda ljudi, a to sam i sama jednom cula )..
al ne moze se reci da je on kvalitetan profesor zato sto je strucnjak na svom podrucju...nije uvijek korektan, vrijeda, ponasa se potpuno neprimjereno..
dal te ojaca ono kaj te ne ubije..apsolutno...dal to ima veze s ovim gorem komentarima koji ga hvale...ja mislim da ne...
Robierre de Cochon
15-06-2006, 20:22
svaka èast njegovom znanju..ali kultura mu je na razini najobiènijeg prostaka...i zato kod mene sigurno ne izaziva nikakvo divljenje.
svaka èast njegovom znanju..ali kultura mu je na razini najobiènijeg prostaka...i zato kod mene sigurno ne izaziva nikakvo divljenje.
zato sam i rekla da me cudi za studnete s visih godina il onih s dipl. :smt003 jer kasnije vidis profesore koji su isto pametni i strucnjaci na svom podrucju pa svejedno nemaju nikakvu potrebu rijesavati frustracije na studentima..pogotovo ne na takav odvratan nacin
@romana zaboravih reci da i ja isto ko i ti nemam nikakvih losih iskustva s njim al to ne umanjuje cinjenicu da sam sama vidla kak se odnosi prema drugim studentima...
Lucius Veratius
16-06-2006, 01:03
dal te ojaca ono kaj te ne ubije..apsolutno...
Ĺveliki kuracto te ne ubije poĹžali ĹĄto te nije ubilo. :smt003
Znam ljude koji ga znaju od prije 10 i viťe godina i jako ga hvale. Njima sam ispriťao kakav je danas i bilo im je èudno, tako da je moguÌe da se promijenio nagore.
Njemu se lako iĹživljavati na studentima, jer su studenti prve godine, htjeli mi to priznati ili ne, joĹĄ uvijek djeca. Nisu pripremljeni za prljavĹĄtine. Da se razumijemo, veĂŚina nas na viĹĄim godinama smo isto djeca. Ja isto, u jako mnogo stvari.
Ajme kaj ste se raspisali o Kurtovi
Just a little bit
16-06-2006, 16:00
Jaramaz carica....tjerala me da vucem 6-to pitanje da mi navuèe trojku :smt003 koju na kraju nije navukla :smt001
ajmo o kurtiju opet :smt001
Ante Gotovina
16-06-2006, 17:26
Tako je, neÌemo se sloŞiti! Ona mi je najnelogiènija Şena sa izjavom: Znate, kolegice, vi ste napisali za prolaz, ali vas je danas puno pa mi se ne da vas pitati! Vidimo se za 10 dana!
i za deset dana dobijem 5. Pa tko je tu lud? :smt017
Hm, èekao bih ja i mjesec dana da dobijem 5. Ne mogu vjerovat da se i nakon toga ljudi bune. :smt011
jaramaz je fakat dobra, luda , al imala sam odlièno iskustvo s njom...žena me nagovarala da odgovaram za pet.....moš mislit , sam piši 4 , kog briga .... šefko je odlièan, mislim da nas on samo priprema za ono kaj nas èeka... susret æemo se mi u životu s puno luðaka....
al uzelac mi je naj sve...tak lep, i pametan, dva završena faxa, jao, ... :smt002
jaramaz je fakat dobra, luda , al imala sam odlièno iskustvo s njom...Şena me nagovarala da odgovaram za pet.....moť mislit , sam piťi 4 , kog briga .... ťefko je odlièan, mislim da nas on samo priprema za ono kaj nas èeka... susret Ìemo se mi u Şivotu s puno luðaka....
al uzelac mi je naj sve...tak lep, i pametan, dva zavrĹĄena faxa, jao, ... :smt002
jaramaz!? :roll: :roll: :roll:
ajme, ja sam temperaturu dobila nakon tog ispita! ne sjeĂŚam se kako sam da trga doĹĄla...
jaramaz je fakat dobra, luda , al imala sam odlièno iskustvo s njom...Şena me nagovarala da odgovaram za pet.....moť mislit , sam piťi 4 , kog briga .... ťefko je odlièan, mislim da nas on samo priprema za ono kaj nas èeka... susret Ìemo se mi u Şivotu s puno luðaka....
al uzelac mi je naj sve...tak lep, i pametan, dva zavrĹĄena faxa, jao, ... :smt002
e to to ja govorim,3o godina je na faksu i da mu niko nije niĹĄta mogo prigovorit viĹĄe govori o njemu nego o nama
prof jaramaz je jako detaljna valjda zbog predmeta koji je isto,al opet iznimka mora potvrdit pravilo :smt001
kurtoviÌ? nikad nisam imala neki strah od njega...nekako me preveÌ podsjeÌao na mog djeda..mislim da je on u biti jako dobra osoba, ali da ima svoje principe kojih se drŞi i to je to..i u pravu su svi koji kaŞu da nas je svojim ponaťanjem htio nauèiti nekim osnovnim stvarima koje su potrebne u naťem buduÌem poslu kao npr..doÌi na vrijeme odnosno ne kasniti..
metelko je veliki emotivac i jako drag profesorm..( al fakat me izludio na kolokvijima s onim "kolege u desni gornji kut napiĹĄite"...la la la)
na drugoj godini naj ali baĹĄ naj bolji profa mi je Novoselec..on je baĹĄ faca.. MoroviĂŚka je naj asistentica....
a JosipoviĂŚ kojeg svi naveliko hvale...do sada mi se nije svidio, ali vidjeti ĂŚemo na ispitu...
meni se metelko nije nimalo svidio...prenestabilan je za mene..... ima mood swings ko žena kad ulazi u menopauzu,.,.,
2. godina - DerenèinoviÌ - jako dobar - seminar extra koristan
1.godina - majke ti ko ĂŚe se toga sjetiti kad je to bilo - ajd Petrak,stvarno korektan.
2.godina - DerenèinoviÌ koji je stvarno imao èeliène Şivce za mene na konzultacijama, te TurkoviÌ, ma prekrasna Şena
3.godina - Uzelac
the rest remains to be seen
1. god : polšek
2: josipoviæ
3:uzelac :smt007
dalje æemo vidjet
1.god: kregar
2.god: hrabar
3.god:mijatoviĂŚ car :smt007
èetvrtu èekam....
Prvo ťto ja opazih kod mnogih naťih dragih profesora-ica jest da ful imaju problem sa objektivnom prosudbom....naime ja sam stvarno u stanju priznati kada neťto ne znam, nisam od onih koji neznaju-padnu-pa kenjaju po profesoru.....ali puno puta mi se desilo da profa pogleda moje loťije ocjene od prije i smanji mi ocjenu ili pak da neka guska/gusan od seminarista zna da je o tome sramota javno prièati pa dobije bolju ocjenu od mene
Mislim objektivno, nať sistem sucks...suze mi idu na oèi kad mi netko prièa o amerièkim multiple choises pismenim testovima i objektivnosti pri davanju ocjene :smt010 :smt010 :smt010
ali puno puta mi se desilo da profa pogleda moje loĹĄije ocjene od prije i smanji mi ocjenu
da, to i ja primjetih, pogotovo na prvoj godini!uglavnom dobijes ono kaj imas iz prvog ispita (ali nitko se na zalost ne obazire na recimo eng :smt003 )
kurti - drag covjek koji voli raditi probleme. to je ono, da se vidi kako tko reagira pod stresom, treba znati zadrzati ponos kad te netko izvrijedja na bilo koji nacin, tako da je to dobra skola. ako se netko njega boji, onda nije za pravnika. kregar je vrhunski predavac, stvarno to su jedina predavanja na 1.god na koja sam isla iz gusta. ali dalje od toga - katastrofa!
turkovic je fenomenalna prof u svakom pogledu
milas je isto odlicna, voli na ispitima zastrasivati ljude ''hladna kuja'' izrazom lica, ali je jako draga :)
chantell
06-10-2006, 11:09
kurtoviÌ...nitko ne spori, moŞda je pametan, struènjak i sl...ali èini mi se da je on samo jedan obièni kompleksať..mozda kompleks niskog muťkarca..
nije on uopĂŚe pametan. on se samo iĹživljava nad studentima. ono, zavrĹĄio je filozofiju, pa ajmo malo filozofirat u testu iz gpp-a.. nema pojma o praxi, a misli da ima o teoriji.. straĹĄno :lol:
Vuk SaMOtNjaK
06-10-2006, 13:47
al uzelac mi je naj sve...tak lep, i pametan, dva završena faxa, jao, ... :smt002
nije on uopæe pametan. on se samo iživljava nad studentima. ono, završio je filozofiju, pa ajmo malo filozofirat u testu iz gpp-a.. nema pojma o praxi, a misli da ima o teoriji.. strašno :lol:
LOL
srećom da ću bit kod Dike ( bar se nadam )
kakav je Dika ovako, kakav je kao profesor ?
Dika ti je najbolji izbor od njih troje. To ti je i po obièaju tako - (stari) profesor je najbolja opcija, a asistenti se prave pametni, i kod njih je u veÌini sluèajeva teŞe poloŞiti nego kod profesora. Mada je, ajde i Uzelac od nedavno izv. prof., al èinjenica je da pojma o praksi nema, nego filozofira o pojedinim pitanjima. Ako si kod Dike, to ti je najbolja moguÌa opcija, èovjek je najbolji ina katedri.
Just a little bit
06-10-2006, 19:12
zasad NO1 faxa mi je derenèinoviÌ
vidit cemo dalje :-)
od profesora jedino KoraĂŚ
ostalo asistenti --> trio fantastikus: GardaĹĄeviĂŚ, MoroviĂŚ, KreĹĄiĂŚ
+ Marin (kpp)
dalje nema...zasada...
negativnih dojmova nema....iako me Ĺživcirao seminar iz kpp-a na koji JosipoviĂŚ nije dolazio.....njegov odnos prema seminaristima --> veliki minus
(al je na usmenom super)
ultraviolet
06-10-2006, 19:18
BABIĆ
BABIĆ
JEDAN JE BAAAAAAAABIĆ!
:D
meni je naj KoraĂŚica. veĂŚ sam to negdje napisao, al Ĺženina predavanja su fakat zanimljiva =D> =D> =D> na njezina sam predavanja redovito iĹĄao. Ni Hrabar ni Milas mi nisu zanimljive kao ona. 8)
na 3. apsoluni car prof. Vukas
moj kandidat za naj profesora ikad :-D
Ja sam novi, i dosada smatram da je najbolji asistent Vanja SaviÌ, èovjek je Şiva legenda! :!:
*SUPERMAN*
20-10-2006, 18:28
Ja sam novi, i dosada smatram da je najbolji asistent Vanja SaviÌ, èovjek je Şiva legenda! :!:
Sarmirao te,ha? He,he,dobar je savinjo,ko stvoren za brucose i govore podrske...
je, kolega savic je odlican... jako drag i pristupacan, ma dusa od covjeka. ljudi skoro da placu na kraju predavanja kad ih dirne u zicu lol. moja prijateljica ima ritual da na kraju predavanja zastane i reminiscira s recenicom 'KAKO je dobar profesor...'. i jos nam nudi ideje da ak mu budemo demosi idemo u skotsku... e to se zove motivacija i podrska! a i prof. simonovic je odlican, prizemljen a vjerojatno uspjesnije karijere od vecine profesora na faksu, tehnoloski pismen i liberalan... jos kad slozi onu svoju facu s dignutom obrvom da vidis da dozivljava sto mu govoris ---> ;) . odlicna dvojica, definitivno najbolji na prvom semestru a vjerojatno i godini.
ma saviÌ je meni legenda..ak me tko uspio potaknut na uèenje i dat mi nadu da se ovaj fax da zavrťit onda je to on..sad u utorak nam je bio na seminaru iz kaznenog, bilo je tak lijepo opet sluťat njegovo predavanje, a zavrťnica-ah neprocijenjivo- neťto u ovom stilu: drage kolege zapamtite *stanka- zamiťljeni pogled u daleko* ako svi sviraju gitaru, vi svirajte violinu blabla..uglavnom saviÌ- jako dobar govornik i osoba koja zna uljepťat stvari ko nitko..
Lucius Veratius
23-10-2006, 18:32
cutJa sam mislio da je prof VedriĹĄ tvoj favorit. :D
Ja sam mislio da je prof VedriĹĄ tvoj favorit. :D
:-D
i ne zaboravimo mohikanca kao najdemosa :D
i ne zaboravimo mohikanca kao najdemosa :D
to smo shvatili u petak :-D
naj naj naj profesor je definitivno Simonovic (bar tako moje mrsavo jednogodisnje iskustvo govori), al tip je dusa od covjeka
KurtoviĂŚ je genijalan, ko djed :lol: kad te pogleda navodno strogo, a brada mu se trese od smijeha :lol: Ĺveliki kuracimonoviĂŚ je car, kapu skidam. Predavanja su mu zanimljiva, uvijek izlazi u susret, nemam rijeèi. Petrak je ok, mislim, pa govori latinski :lol: ĹĄto se druge godine tièe, KoraĂŚ ima zanimljiva predavanja, a ni Kostadinov nije loĹĄa:)
*SUPERMAN*
26-10-2006, 22:59
Prof. Vukas je takva faca da je to nemoguce opisati...
red_orange
27-10-2006, 09:37
KurtoviÌa ja nikada zaboraviti neÌu..koliko je drugima bio nepodnoťljiv ja sam ga iskreno voljela i joť ga volim! :-D ma ona njegova tzv. ljutnja i Şivèanjenje na seminaru, pa prièe o Barteku (njegovom psu), Şeni koja ga uopÌe ne sluťa -za ubit se od smijeha! :smt005
Robierre de Cochon
27-10-2006, 11:19
Prof. Vukas je takva faca da je to nemoguce opisati...
istina, on mi je ostao u sjecanju po odlicnom cinicnom smislu za humor. bas je faca.
Donna R.
29-10-2006, 14:49
je, kolega savic je odlican... jako drag i pristupacan, ma dusa od covjeka. ljudi skoro da placu na kraju predavanja kad ih dirne u zicu lol. moja prijateljica ima ritual da na kraju predavanja zastane i reminiscira s recenicom 'KAKO je dobar profesor...'. i jos nam nudi ideje da ak mu budemo demosi idemo u skotsku... e to se zove motivacija i podrska! a i prof. simonovic je odlican, prizemljen a vjerojatno uspjesnije karijere od vecine profesora na faksu, tehnoloski pismen i liberalan... jos kad slozi onu svoju facu s dignutom obrvom da vidis da dozivljava sto mu govoris ---> ;) . odlicna dvojica, definitivno najbolji na prvom semestru a vjerojatno i godini.
pridruŞujem se pohvalama na raèun navedenih kolega...nude skroz novu perspektivu na pravni fakultet...
eleanor rigby
29-10-2006, 23:55
SaviĂŚ je legenda pogotovo kad upadne u digresije pa si zapisuje sa strane ĹĄta je htio reĂŚ!!!! :-D Sviða mi se naèin na koji predaje,iz njegovih predavanja zbilja moĹžeĹĄ puno toga nauèit,a uz to je i jako zanimljivo!!! Moram priznat da mi se zbog njega bilo lakĹĄe dizat ujutro,iako je i prof. Ĺveliki kuracimonoviĂŚ odlièan...definitivno najbolja katedra na 1.godini,bar zasad! 8)
bestijica
30-10-2006, 18:38
KurtoviÌ,neponovljivo iskustvo,njegove zajebancije na seminaru...Simonovic najhumaniji i najbolji predavaè :D
VUKAS- najveÌa legenda i kudikamo najveÌi struènjak u svojoj domeni. skidam kapu
VUKAS- najveÌa legenda i kudikamo najveÌi struènjak u svojoj domeni. skidam kapu
takoðer :-)
meni je sa prve godine najdraŞi milièiÌ...
meni je sa prve godine najdraŞi milièiÌ...
takoðer!
i mislim da ĂŚe mi uvijek bit u top 3 najprofesora na faksu :-)
ipak nam je nudio moje najdraĹže kekse na ispitu :-)
da, taj èovjek... ma da sad sve poènem pisati, ne bi mi bio dovoljan jedan post.jedino normalno (profesorsko) biÌe koje sam do sada vidjela na faksu.. :cry:
Meni se sviða BaretiÌ, barem ťto se tièe predavanja. Predavanja su mu zanimljiva, a na ispitu nije niťta posebno ťto veÌ prije nisam doŞivjela.
leteca medvjedica
17-11-2006, 23:14
meni su s prve godine najbolji ĹĄimonoviĂŚ (kao i veĂŚini) , ravliĂŚ i polĹĄek.
na drugoj mi je kostadinov skroz ok.
necu odgovoriti na temu, samo sam se htjela pridruziti u iskazivanju simpatija prema Vanji.
puno, puno pozitivne energije :smt045
zahvaljujuci njemu, ramirez stoji u mom folderu "mp3" hehe
p.s. ljudi, preslusajte njihovu novu pjesmu- "LOĹveliki kurac", genijalna je...
necu odgovoriti na temu, samo sam se htjela pridruziti u iskazivanju simpatija prema Vanji.
puno, puno pozitivne energije :smt045
slazem se u svakom segmentu! :smt045
jefferson
11-12-2006, 09:55
savic je car i kralj, ziva legenda...
kada bi svi ostali profesori bili samo 10% kao on ovaj bi faks bilo pravi uzitak studirat, a dobili bi znanja kao i sad ali bez mrcvarenja i izivljavanja nad nama od strane nekih neimenovanih prof :D :D :D
malo ste zalutali, postoji topic o asistentima :)
lawyer girl
12-12-2006, 21:01
na prof. KurtoviĂŚu stvarno se vidi da posjeduje veliko znanje, veĂŚina profesora na ovom fakultetu nema ni upola njegovog znanja i kredibilitet, ali mi se ne sviða ĹĄto na neki naèin voli biti dominantan i provoditi neku diktaturu, ali za njega se mora priznati: ljudi ga u isto vrijeme i cijene, i mrze, ali svatko o njemu ima neĹĄto za reĂŚi, na samom pravu,a i ĹĄire, a to je veĂŚ puno, a meni je definitivno Ĺveliki kuracimonoviĂŚ najbolji, nije dosadan.... i ima razumijevanje za studente... 8)
Billie_Jean_69
16-12-2006, 17:18
a zaĹĄto Ĺveliki kuracimonovic nije uvrĹĄten na listu naj sexy profesora???
Mislim da bi uvjerljivo pobijedio...
On je aspolutno najbolji profesor na prvoj godini,jako dobar predavac,i jaaaaaako duhovit...A velika je razlika to ĹĄto su drugi koji su duhoviti(èitaj:katedra za pov) duhoviti zato ĹĄto vrijeðaju druge i utjeruju strah u kosti...to mogu i ja,nekog spustiti i time nasmijati ostale...A Ĺveliki kuracimonoviĂŚ ima inteligentne,dvosmislene fore ALI ne vrijeða nikoga...Ăak i kad netko pogrijeĹĄi on to napravi tako da studentu uopĂŚe nije neugodno...A i lijepo ga je vidit,onak u odjelcu pa kad mi onako zavodnièki digne obrvu i poluotvori usta...odmah se sve zbunim... :smt050
Pobratim u svemiru
01-02-2007, 16:28
TurkoviĂŚ- kazneno!!!
legenda!! 'nough said!"
Definitivno KurtoviĂŚ, ali ni SaviĂŚ ne zaostaje puno za njim...
ĹĄimonoviĂŚ, bez konkurencije :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
nakon njega josipoviĂŚ :!: :!: :!: :!: :!:
Ma Kurty je zakon!!!njegov ispit nisam ni osjetila kao muku, upiĹĄeĹĄ seminar, malo se smijeĹĄ i imaĹĄ Ĺžig, a ni petrak mu nije daleko..klackalica :lol:
Pozdrav!
ma ne moŞe se prièati o naj profesoru na fax-u..jer svatko ima drugaèiji ukus..i naravno ako te nepravedno ruťi-da Ìeť ga mrziti..a opet ako proðeť bez muke neki predmet..bit Ìe ti super..
pozdrav!
;)
Dmitar Zvonimir
21-02-2007, 15:06
NajveĂŚi prof. na faksu je JosipoviĂŚ, i po znanju i po ponaĹĄanju!
Robierre de Cochon
22-02-2007, 17:32
a u utorak sretnem Joku kako se preĹĄetava ispred faksa
ko da ste ovce zajedno pasli :-D
Sad sam bať iťao traŞiti taj èlanak na Globusovoj stranici i strgao sam se od smijeha :-D
Sve o JosipoviÌu je prepisano s Pravokutnika, uglavnom s ovog topica. To se zove istraŞivaèko novinarstvo! Za Pulitzera!
Link: http://globus.com.hr/Clanak.aspx?BrojID ... ica=1#3785 (http://globus.com.hr/Clanak.aspx?BrojID=139&ClanakID=3487&Stranica=1#3785)
Insomniac
22-02-2007, 20:06
Sad sam bať iťao traŞiti taj èlanak na Globusovoj stranici i strgao sam se od smijeha :-D
Sve o JosipoviÌu je prepisano s Pravokutnika, uglavnom s ovog topica. To se zove istraŞivaèko novinarstvo! Za Pulitzera!
Link: http://globus.com.hr/Clanak.aspx?BrojID ... ica=1#3785 (http://globus.com.hr/Clanak.aspx?BrojID=139&ClanakID=3487&Stranica=1#3785)
Barem su se potrudili skinuti sa najrelevantnijeg izvora :D
najsexy je Khegah, jer ima sexy naglasak :lol:
najsexy je Khegah, jer ima sexy naglasak :lol:
:smt044 :smt044 :smt044
Lady Nixx
04-12-2007, 21:28
Pitam se samo kako je
takozvani Man in Black dobio 33 glasa...
neukus.
:badgrin:
francuskinja
06-12-2007, 07:05
nisam gledala predhodne stranice...
al moj favorit je prof. Novoselec... :smt023
mada ima joĹĄ odliènih i normalnih profesora (prof. Ĺveliki kuracimonoviĂŚ, prof. Hrabar, prof. VedriĹĄ), al èovjek bi rekao koliko ljudi kukaju da su profesori neljudska biĂŚa kojima je najbitnije da svi padnemo i nitko ne upise visu godinu... :roll:
nije da sam provela cjeli zivot na faksu pa znam sve, al ovo malo sto studiram, nisam se jos susrela s nekakvim takvim ponaĹĄanjem...ko zna, mozda ja samo imam srece... :-D
KatarinaZg
21-12-2007, 14:31
Evo, nakon ovako kratkog vremena na nasem dragom faxu zakljucujem da je katerdra Teorije nesto zbog cega se covjek ujutro budi. Seminari i predavanja kod prof. Simonovica su razlog upisivanja Prava, a vec postojecim studentima motivacija. Koji god od clanova katedre odrzi predavanje, odrzi ga kvalitetno, zanimljivo, uz blage natruhe kvalitetnog humora. Kod jednih se vjezbamo govornistvu, uz gradivo, naravno, (asistent Savic i prof. Simonovic), a kod drugih popunjavamo rupe u nasem (ne)znanju najboljim silikonskim kitom (asistenti Burazin i Kresic). Naglasak stavljam i na zanimljive susrete izvan predavanja (Kavkaz, festice...).
:thumbright:
No, da se ne bi umislili velika pohvala prof. Ravlicu. Dok nisam dozivjela njegova predavanja mislila sam da je sociologija beskonacna kauguma svega onoga sto "ne volim", pritom mislim na filozofiju i teoretiziranja. Svaka im cast svima! :cheers:
Sto se tice ankete-> moram ponovno naglasiti "ZASADA" -> Simonovic (ljudi, obrve!!!) i nakon njega uvjerljivo Savic (poeta, to je sve)! :smt061
Ugodni blagdani i sve najbolje! :smt114
legionar
21-12-2007, 15:03
Petrak, Ĺveliki kuracimonoviĂŚ, Ăepulo (najbolji, ovo drugo neka cure ocjene) :smt023
meni je kurtoviÌ obièni agresivni starèek i nije me impresionirao nièim pa ni znanjem. Toliko urlièe i jauèe a niť od tog toliko hvaljenog znanja. niť posebno! average
Od svih dosad RavliĂŚ mi je najdraĹži,uvijek se nasmije kad vidi studenta na ulici,a da ne kaĹžam kako sam lagano dobila Ĺžig na ispitu kod njega :-D
meni je najdraza do sad prof. majstorovic.
stvarno predivna normalna osoba.
advocatus diaboli
04-01-2008, 12:28
Ak prièamo samo o zgodnosti: Ĺveliki kuracimonoviĂŚ 8)
Mislim da mi je netko jednom rekao da mu je Zrinka prava maca, jel vama deèki?
Mislim da mi je netko jednom rekao da mu je Zrinka prava maca, jel vama deèki?
simpa je Şena, djeluje mi ko neka dobrica. i trudi se pomoÌ èovjeku.
doðe viťe ko pliťana maca :D ;)
excalibur
13-09-2008, 21:21
Znaci kurtovic je najseksi profesor........?
Meni je naj prof. na faksu Dika... Intelektualno uzbudjuje :idea: !
vid ovu jadnu anketu u kojoj je kurty pobijedio :smt005 studentice prava su ocito mazohistice, dakle, to nije samo mit :lol:
prijanlovro
14-09-2008, 12:40
Uzelac. Kad me pogleda onim svojim sexy pogledom punim topline sav se rastopim.
unknown_heroine
18-09-2008, 20:15
preferiram ''staru gardu'', profesore-gospodu:
metelko (obrva, sporo predavanje da si stignu ljudi zapisat)/krapac(stil, pojava kad ono uđe u dvoranu, dobar predavač)/dika(humanost,odličan smisao za humor)/vukas(stav ''fućka mi se za sve živo'', prirodan)/novoselec(odlična predavanja, srdačan)
ali, pošto je anketa o najsexy profesoru:))) onda je to od ponuđenih definitivno kurtović!:)))