PDA

View Full Version : leksikon barenja

Pages : [1] 2 3 4 5 6

gandalf
16-11-2005, 01:42
je, da ne bi otkril taktiku pa da me još potrošiš [-X [-X hehe

Re Leone
16-11-2005, 02:17
Jebate pa ko van smi uletit kad ste tak okrutne?!

Ma volia bi da jednom vi morate uletavat a mi ćemo se blesavo cerekat, odjebavat vas, i onda se time hvalit po forumu...

Nije uopće orginalno pisat odjebe, ajd kad ste tak pametne napiÅ¡ite kako to da vam se uleti a da ulet ne okarakterizirate idiotski!!!

Činjenica je da ako vam se tip sviđa može reć "nebo je žuto a sunce je blu" i vi ćete se samo smjeÅ¡kati i treptati okicama (i ako mu iduća sentenca bude miligram pametnija od prve mala će u roku 5min plaziti po njemu ) a ak vam tip ne paÅ¡e izgledom nema toga Å¡ta može reć a da ga vi blido ne pogledate i otkantate...

Uletavačka je tuga pregolema...

ja i frendica u besta i uleti njoj neki tip, pričali su nekih po minute, i nakon toga ona meni kaže daj makni ovog kretena od mene... i sljedeći put kad sam je vidio : e znaÅ¡ imam dečka, onaj od neku večer... i evo proÅ¡lo godinu dana a njih dvoje su joÅ¡ skupa....

16-11-2005, 02:48
Jebate pa ko van smi uletit kad ste tak okrutne?!

Pa dobro... ovi uleti gore navedeni su prestraťni... ali ovo je uvelike toèno...

Èinjenica je da ako vam se tip sviða moŞe reÌ "nebo je Şuto a sunce je blu" i vi Ìete se samo smjeťkati i treptati okicama (i ako mu iduÌa sentenca bude miligram pametnija od prve mala Ìe u roku 5min plaziti po njemu ) a ak vam tip ne paťe izgledom nema toga ťta moŞe reÌ a da ga vi blido ne pogledate i otkantate...

Toèno moja teorija o Şenama i muťkarcima...
Nema toga ĹĄto joj ne moĹže reĂŚ ako joj je zgodan... vidio sam i ulete tipa ''oĹĄ mi popuĹĄit?'' kako uspjevaju...
Da je ne znam kako dovitljiv, ako joj nije zgodan... moĹže se komotno okrenut na peti i otiĂŚ...

Tighelia
16-11-2005, 03:02
Ovi gore uleti - :shock: ! Katastrofa i Ĺžalost! :?
Da sam ja slobodna (a nisam na sreću :smt050 ) i da je lik ne znam kako zgodan i privlačan, a da mi uleti s takvom spikom... Prvo bih ga pogledala s mrĹžnjom, pa mu izvukla par bisera iz svog arrogant bitch repertoara i naposletku dignute glave otiĹĄla - after all, takvi likovi zasluĹžuju ophođenje isključivo tog tipa. Kao i ugnjetavači, to je već posebna ](*,) kategorija!

Đ!
16-11-2005, 03:33
Bok ĹĄta ima, dobar... :lol:

Đ!
16-11-2005, 03:37
Me treba ih sve zatuĂŚ =P~ (e ovog smajliĂŚa ne kuĹžim, koji bog on radi?)

Đ!
16-11-2005, 03:39
e da mi nisi rekla, nikad nebi skuĹžio... 8-[

bob rock
16-11-2005, 10:10
- "Da li bi spavala sa mnom za 100 000 evra?"
-" Pa, kad razmislim, bih!"
- "A za 10 evra?"
- "Kako se usuđujeÅ¡? Åveliki kuracta ti misliÅ¡ ko sam ja?"
- "To smo već utvrdili, sad se samo cenkamo!"
hmmm
jel se ovo može gurnuti pod kategoriju uspjeÅ¡nog barenja? lik je barem doÅ¡ao dalje od većine kopitara s početka topica :lol:

fat drummer
16-11-2005, 10:19
ne znam, ne znam dragi kolege
najpoznatiji ulet je

e mala jel ti tata saborski zastupnik
ne zaĹĄto
jer si zakon

ovaj ulet je kasnijom novelom izmjenjen

e mala jel ti tata saborski zastupnik
ne zaĹĄto
jer si ustav

(jer je ustav po snazi jaèi od zakona)
joj taj pravnièki humor
di si kenya, sunce ti tvoje?!?!?!

fat drummer
16-11-2005, 10:29
isuse i marijom... valjda si bio pijan pa se ne sjeĂŚaĹĄ ima li knopfler mali penis ili nema. probaj se sjetit kako si hodao iduĂŚe jutro

bob rock
16-11-2005, 10:34
isuse i marijom... valjda si bio pijan pa se ne sjeæaš ima li knopfler mali penis ili nema. probaj se sjetit kako si hodao iduæe jutro
touche
trebao sam stati i razmisliti te doći do zaključka da moj post ostavlja dovoljno prostora debelim prostitutkama cinizma da dovoljno kvalitetno odgovore

bOG
16-11-2005, 10:48
Moj uvijek pali:

"Mala,jel ova krpa mirisi na kloroform?"

ThunderBoy
16-11-2005, 11:02
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

16-11-2005, 11:29
..
ak vam tip ne paše izgledom nema toga šta može reć a da ga vi blido ne pogledate i otkantate...

....
naravno da je izgled najvazniji u cijeloj toj prici s barenjem...
pa ni vi ne ulijecete curama koje su vam odbojne ali ste skontali njihov sarm na drugom kraju sanka...ahaaaa...

pistojnost je ok, ali nazalost neki to krivo shvate ...

prijateljstva takodjer ne zelim sklapat u 4 ujutro na partyu s nekim koga necu prepoznat ako ga sutra sretnem u gradu!

sto se tice glupih uleta bilo ih je dosta...
npr.
*na nekom fax tulumu u saloonu : curo, organiziram izbor za miss pravnog fakulteta, ako popijes pice sa mnom sigurno ces pobijedit
*ako je tvoj decko yugo a ja novi bmw s kim ces se vozit nocas
*imas dobre cipele a to znaci da ti je i donje rublje sigurno sexy

gorstak
16-11-2005, 11:32
*na nekom fax tulumu u saloonu : curo, organiziram izbor za miss pravnog fakulteta, ako popijes pice sa mnom sigurno ces pobijedit
*ako je tvoj decko yugo a ja novi bmw s kim ces se vozit nocas
*imas dobre cipele a to znaci da ti je i donje rublje sigurno sexy

khm sta i takvi ljudi postoje majko mila!?!?

Mo
16-11-2005, 11:51
nekad je dobro provalit totalnu glupost al onak da ispadne šarmantno
ali ipak ne nešto kao gore navedeno
to je više za neku instituciju zatvorenog tipa
\:D/

lobotomija
16-11-2005, 12:06
Moj uvijek pali:

slaĹžem se to je najbolji moguĂŚi ulet.
zagarantiran uspjeh.
=D> =D> =D>
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

bob rock
16-11-2005, 12:16
Moj uvijek pali:

slažem se to je najbolji moguæi ulet.
zagarantiran uspjeh.

i apartman u lepoglavi s ćelavim, tetoviranim i gojaznim nasilnikom kao cimerom....
hihi
baš zamišljam tog lika i boga kako se odmjeravaju pogledima, a onda bog razbije tišinu pitanjem:
jel ova krpa miriši na kloroform?

ZrntscheZ
16-11-2005, 13:27
ja ne ulijećem...ja ne barim...ja se prepuÅ¡tam da budem lovina...to mi je super

al malo mi koristi od toga jer su cure ili presramežljive ili još uvijek vlada konzervativno mišljenje da je momak taj koji mora inicirat prvi korak...a one su kao emancipirane žene...yeah, right...

bluesman
16-11-2005, 19:11
najbolje je na moru uletavat talijankama s rečenicama iz udĹžbenika za talijanski starih pedesetak godina (a i kad su bili novi bili su pisani zastarjelim jezikom...).pali garant, neĹĄto tipa smacchiatore nella tasca non occore piu la vasca

Sephiroth
16-11-2005, 20:59
Nemas kaj barit ak imas hrpu love...ak imas moc..ak si poznat...onda ti zenske same dolaze! pun novcanik je najbolji afrodizijak-sada i zauvijek!
mislim zasto gubit energiju na sva ta sranja i spike kad je ovo u biti laksi nacin..mozda neces nac zenu svog zivota al ces imat puno drugih zena! svi bogati kad se pogleda imaju prekrasne prelijepe cure,doduse ne bas prevec pametne..bas zato kaj im se neda zaje...sa svim tim...a kad mu dosadi naso bu si drugu takvu-barem ih ima! to je jednostavno tak! mogu se sad cure pravit nedostupne, kak one vole romanticne sarmantne pametne..bla bla...kako ce biti samo s onim ko zadovoljava njene (svemirske) kriterije pa nek onda budu s takvim-ak ga nadju...vrijeme svejedno prolazi! ja npr trenutno ne ispunjavam kriterije nijednoj znanoj curi pa sam solo i bas mi je super jer mi se neda gubit zivce na to-vec sam ih natakve stvari pogubio previse...i idem zato na ovaj faks da bi poslje imo love i neki status pa ce onda bit party :D
ps:provedeno istrazivanje (zenske su odgovarale) kaze da ak imas Ferrari mozes imat one night stand sa oko 50% zena...to je svaka druga! to govori nesto o zenama ali i o muskarcima!
zato lijepo decki primit se posla, zavrsit faks, pohvatat dobra mjesta...i dok lovica fino pocne ici..i vec ce bit cura-sigurno! a ostale kojima cete biti kao nezanimljivi nek si onda traze svoje savrsene pametne sarmantne itd. primjerke!

gandalf
16-11-2005, 21:14
ae da malo i ja kenjam na ovu temu...zapravo malo bum se osvrnul na ovu zadnji sephirothov post...muÅ¡karci doživljavju žene gotovo isključivo vizualno....ak imate velike sise i dobru guzu, svi će vas primijetiti i oni kloÅ¡ari i intelektualci... aliiiii ne zaboravite, i jedni i drugi na vas gledaju kao na meseko u trgovini, Å¡to će reći--- kad se pokvari, nađu friÅ¡ko :-({|=

izgled, inteligencija, lova...nema pravila...žena će izabrati muÅ¡karca koji ima ono neÅ¡to...a to neÅ¡to je za svakoga individualna stvar, ne? a naÅ¡a (muÅ¡ka) i vaÅ¡a (ženska) uvjerenja i vrijednosti su prilično različiti...zato kada vidimo lijepu ženu i frajera sa ne tak zgodnom njuÅ¡kicom, nije nužno da ona voli pare, a on lijepe žene

...ae bok \:D/

Sephiroth
16-11-2005, 21:28
ej gandalf! slazem se ja s tobom sam je problem hoces li ti naletit na neku( s obzirom na zenske kriterije i specijalno slozeno stanje u njihovim glavicama ) kojoj ces imat ono nesto i kojoj ces onda bas bit ono supac, zakon, najjaci, najljepsi...ne zivimo vijecno!

Slavonka
16-11-2005, 22:06
Pa ak tip ima para, utjecaja, moÌi... i misli da je to dovoljno da ulovi Şensku, znaèi da nema bať puno u glavi i da je neÌe bať uspjeťno zadrŞati. Naravno, ako je u pitanju sponzoruťa nemamo dalje o èemu prièati, ali govorim o nesponzoruťama. I govorim iz iskustva. Imala sam jednog punog para, u poèetku se èinio kao simpatièan momak, i nisam imala uvida u njegovu financijsku situaciju. A uleti je s upaljaèem ostavljenim na stolu i rekao Mala ajd javi se koji put, pliz! (upaljaè je bio reklamni, broj njegove pilane i broj moba). Poslal sam poruku, doťao je s ruŞom u audiu A6, otvorio mi vrata auta dok sam ulazila, izlazila... pridrŞao kaput dok sam ga skidala u kaficu itd... I na prvi pogled divan deèko, nasluèuje se da ima i para (pilana, audi, odjeÌa, cigarete, zippo itd...) ali ima i ťarma za poèetak. I onda se mi naðemo par puta, stalno me zove i tak se malo bolje upoznajemo a ja se poèinjem osijeÌati kao joť jedna u nizu njegovih skupocjenih stvari koje posjeduje, koliko god vrijedan predmet bila ipak sam bila svedena na razinu predmeta, a ti ljudsko biÌe vrijeða! I tako mi prekidamo u nekoj mraènoj ťumici gdje se ja iz petnih Şila derem na njega da je bahat i arogantan i da misli da svojim parama moŞe svijet oboriti s nogu, a da mu fali par dasaka u glavi, ťto je nevjerojatno jer radi u pilani itd... i svaťta sam joť u bijesu izrekla, nije sad bitno! Ali poanta je u tome da je on na to sve samo rekao, jebiga, neÌeť ti druga hoÌe, cure mene ne odbijaju! Dok me ti tu odbijať tri bi se potukle da ih samo provozam na suvozaèkom sjedalu na kom sjediť, a kamoli da dobiju neťto viťe od mene! Ja si mislim, kao i uvijek : ťta je meni ovo trebalo, pa ðe me neðe joť jedan vaki??? No uz joť jednog frika u kolekciji, izvukla sam ja i pouku, raðe se ne petljat s "predobro podloŞenim likovima". Ne volim generalizirati, nisu svi takvi, ali eto ja sam imala loťe iskustvo!

16-11-2005, 22:32
Nemas kaj barit ak imas hrpu love...ak imas moc..ak si poznat...onda ti zenske same dolaze! pun novcanik je najbolji afrodizijak-sada i zauvijek!
mislim zasto gubit energiju na sva ta sranja i spike kad je ovo u biti laksi nacin..mozda neces nac zenu svog zivota al ces imat puno drugih zena! svi bogati kad se pogleda imaju prekrasne prelijepe cure,doduse ne bas prevec pametne..bas zato kaj im se neda zaje...sa svim tim...a kad mu dosadi naso bu si drugu takvu-barem ih ima! to je jednostavno tak! mogu se sad cure pravit nedostupne, kak one vole romanticne sarmantne pametne..bla bla...kako ce biti samo s onim ko zadovoljava njene (svemirske) kriterije pa nek onda budu s takvim-ak ga nadju...vrijeme svejedno prolazi! ja npr trenutno ne ispunjavam kriterije nijednoj znanoj curi pa sam solo i bas mi je super jer mi se neda gubit zivce na to-vec sam ih natakve stvari pogubio previse...i idem zato na ovaj faks da bi poslje imo love i neki status pa ce onda bit party :Dps:provedeno istrazivanje (zenske su odgovarale) kaze da ak imas Ferrari mozes imat one night stand sa oko 50% zena...to je svaka druga! to govori nesto o zenama ali i o muskarcima!
zato lijepo decki primit se posla, zavrsit faks, pohvatat dobra mjesta...i dok lovica fino pocne ici..i vec ce bit cura-sigurno! a ostale kojima cete biti kao nezanimljivi nek si onda traze svoje savrsene pametne sarmantne itd. primjerke!

nisu sve zene kurve...sponzoruse...i ostalo sto si nabrojao.
nazalost, materijalni status je postao toliko isforsiran da mi se povraca od tih podjela. i bas vi muskarci zelite od svih zena napravit sponzoruse, svest ih na isti nazivnik a dobro znate da to nije tako.
ljubav nije formular kojeg ispunis pa nakon par dana dobijes odgovor
ispunjavas li kriterije.
ova anketa s ferrarijem me cudi , cudi me inace ta opsesija prijevoznim sredstvom...
ali eto, znas,
nisu sve zene kurve...sponzoruse...i ostalo sto si nabrojao, mozda se kreces u pogresnom drustvu, mozda si pun predrasuda, mozda ovo mozda ono. mozda da ipak stavis srecu na mjesto ispred moci i novca, jer ce ti oni donijeti one night stand ali mislim da to mozes dobiti svaku vecer i od neke koja nije sponzorusa...

ZER0
16-11-2005, 22:54
Plavuťo imať ti pravo,nisu sve ali veÌina cura je.Ja to znam i predobro,i zao mi je zbog toga.Daj navrati jednom do hard rocka da uskladimo miťljenja o takvim temama.A ťto se tièe onog ferraria,pa da sam ja Şensko i ja bi trznuo. 8-[

16-11-2005, 23:03
Plavušo imaš ti pravo,nisu sve ali veĂŚina cura je.Ja to znam i predobro,i zao mi je zbog toga.Daj navrati jednom do hard rocka da uskladimo mišljenja o takvim temama.A što se tièe onog ferraria,pa da sam ja žensko i ja bi trznuo. 8-[

gle, znas na kojem mjestu ces nac cure tog tipa.
tuzno je sto ih muskarci blate a zapravo su sretni sto ih ima jer im to olaksava ...
barenje bi trebalo biti zanimljivi dio upoznavanja... mozda najlijepse uspomene koje pamtim su bas od tih "dobrih" barenja,
kad te netko zainteresira,
kad ti prica u siframa i kad mu u siframa odgovaras....
kad ne znas na cemu si i bas ti je zbog toga napeto.
a ne ja imam ovo i ono jel ti odgovara, da/ne,
ponizavajuce i strasno za zene ali po meni i za muskarce...
to je isto ko da podjes u kurve...
ustvari jos gore jer se kurva bar ne skriva iza maske fine cure.

Luca
16-11-2005, 23:03
Jel mi moŞe neki deèko dati dobar savjet (bez slanja glupavih sms poruka) kak da dam do znanja nekom tipu kojeg povrťno znam da mi se jako sviða.

16-11-2005, 23:05
.A što se tièe onog ferraria,pa da sam ja žensko i ja bi trznuo. 8-[

... nema mi bas nesto privlacno u auticu koje je bogati tatica kupio razmazenom deristu da pokupi curu jer je ne moze nac ni na koji drugi nacin.

lobotomija
16-11-2005, 23:06
.A ťto se tièe onog ferraria,pa da sam ja Şensko i ja bi trznuo. 8-[

... nema mi bas nesto privlacno u auticu koje je bogati tatica kupio razmazenom deristu da pokupi curu jer je ne moze nac ni na koji drugi nacin.
ovako razmiĹĄljaju prave Ĺžene.

ZER0
16-11-2005, 23:08
Ma ne plavuťo,nisam rekao da bi uťao u auto,ali ja sam ipak muťko,i volim ih vidjeti.A ťto se tièe gopoðica sponzoruťa,njih moŞemo jedino Şaliti.

ZER0
16-11-2005, 23:11
Jel mi moŞe neki deèko dati dobar savjet (bez slanja glupavih sms poruka) kak da dam do znanja nekom tipu kojeg povrťno znam da mi se jako sviða.

Pa mogla bi poèeti sa tim da se pobrineť da skuŞi da ga gledať,a onda skupi malo hrabrosti i upoznaj se sa njim.Ako ga veÌ znať,flert je uvijek dobar naèin da nekome pokaŞeť da ti se sviða. :-({|=

Luca
16-11-2005, 23:21
A gle, znamo se na bok-bok i to uopèe nemam pojma odkud,idemo skupa na seminar kod kurtoviÌa,ali on sjedi skroz iza okruŞen nekim curama tak da mu na seminaru ne mogu za niť uletiti,a nigdje ga drugdje ne vidim.

Blushing flower
16-11-2005, 23:23
Mrzim muske. zapravo najgori su mi oni koji blate sponzoruse i govore kako im je bitna osobnost blabla...a onda ih vidis isti dan sa pamelom lookalike. da.prvo sto mi pada na pamet kad ju vidim je njen dazzeling personalitY. ](*,)
ne volim zene.previse komliciraju. "to sto me pogledao krajickom desnog oka a ne lijevog sigurno znaci da mu se svidam"...ili "sto je znacio onaj zarez u onoj poruci, dvotocka bas poziva na barenje..ovak nisam sigurna??! "trebam li mu odgovoriti?ak mu se ja javim prva onda ce bit apokalipsa, a ak mi ne posalje poruku 5 milisekundi nakon sto mu se javim onda je smak svijeta blizu...vec cujem topotanje jahaca ov d dooomzday!!!kaj mu je znacilo ono cujemo se kasnije... JoooOOjjj??! 8-[ ](*,)
ne volim to medusobno glumatanje.nisam ni ja nis bolja.al-ne volim muske.ne volim zene.ne volim barit.ne volim kad me bare. idem u samostan.shit. previse zena na jednom mjestu. #-o

jao, fali mi samo jos djiber mode off*

:-k

ZER0
16-11-2005, 23:28
Ako si kod kurtoviÌa,vjerojatno si redovan student.Pa neznam kako kod vas ali kod izvanrednih obièno sjedimo na istim mjestima(podsjeÌanje na prijaťnje ťkolstvo je straťno),ali ako sjedi stalno tamo,sjedni kod blizu njega i zapoèni neku konverzaciju(ako nemať teme onda reci kako ti je dosadno,to je univerzalna tema :D )Druga opcija je,ako imať nekog luðeg frenda\icu nek mu on\a uleti a ti se samo ubaci.

ZER0
16-11-2005, 23:32
Mrzim muske.
ne volim to medusobno glumatanje.nisam ni ja nis bolja.al-ne volim muske.ne volim zene.ne volim barit.ne volim kad me bare. idem u samostan.shit. previse zena na jednom mjestu. #-o
Ej curo pa ohladi,nismo na parlaonici.A ťta se ovo gore odnosilo na mene? :D Sluťaj ja ne volim sponzoruťe,kao prvo jer mi uzimaju cugu,kao drugo jer me njihova inteligencija vrijeða,a kao treÌe sve izgledaju isto tako da se moŞeť lako zaj... pa si navuÌi joť jednu za vrat.

Luca
16-11-2005, 23:36
pa sjedimo uvijek isto,ja u drugom redu, a on u predzadnjem pokraj neke jako zgodne cure. Tak smo si blizu da ono,a nemogu doÌi do njega i pitati ga neťto prije kad cijelo vrijeme prièa s tom nekom.

tomy81
16-11-2005, 23:38
" pare, samo pare" beogradski sindikat
e ovi uleti su strava, pa se bar nadam da je ekipa bila pijana.
najbolji ulet je bio kad je frend u akvarijusu počeo pričat s jednom curom i malo plesat kad evo dolazi konan (valda znate ko je to); i Å¡ta, ta cura mu je sestra. e koja je panika to bila, oko nas u krugu 5m nikog.

ZER0
16-11-2005, 23:43
A jesi moŞda pomislila da mu je to cura?Ma dobro,neÌu te sad bedirati ali moŞda je to sluèaj.Ma gle,mi smo ti svinje(govorim sa muťkog stajaliťta protiv muťkih,a to je rijetkost) nama ti je vaŞno samo kako cura izgleda i to ti je univerzalna istina.Ima ti joť zgodnih likova po Zagrebu,samo malo potraŞi,ili se ohrabri pa se upoznaj sa njim na pauzi.Rekla si da se znate od nekud(nema veze ťta neznať od kud) pa mu neÌe biti èudno ako ga neťto hoÌeť pitati,i vjerojatno Ìe htjeti razgovarati sa tobom.

ZER0
16-11-2005, 23:46
" pare, samo pare" beogradski sindikat
e ovi uleti su strava, pa se bar nadam da je ekipa bila pijana.
najbolji ulet je bio kad je frend u akvarijusu poèeo prièat s jednom curom i malo plesat kad evo dolazi konan (valda znate ko je to); i ťta, ta cura mu je sestra. e koja je panika to bila, oko nas u krugu 5m nikog.
Ma daj,taj konan izgleda ko majmun.Ja sam ga vidio u papayi,a po njemu se vjeĹĄala ona paola poljak.On 2 metra a ona mu do k...
MoĹžeĹĄ zamisliti scenu? ](*,) ](*,)

Luca
16-11-2005, 23:56
ma ne znam kaj ĂŚu, zero je posto moj privatni ljubavni savjetnik. :D

Cole
17-11-2005, 00:23
Ma super, cure kao ne stoje po strani i ne pikiraju, a kao pri tome ne komentiraju likove i poluprimjetno se smijeÅ¡kaju... i onda je naravno na kome red (u 90% slučajeva) na muÅ¡karcu da ulete! A to dal ću uletiti jednoj ili njih pet u jednoj većeri ovisi o tome dal ideÅ¡ sa ciljem da nekog zbariÅ¡ ili jednostavno želiÅ¡ upoznati neku privlaćnu osobu koju si zamijetio, pa možda neÅ¡ bude i viÅ¡e od jednovećernjeg barenja...

malimrav85
17-11-2005, 00:31
Daj navrati jednom do hard rocka da uskladimo miĹĄljenja o takvim temama
Kaj Koyotice gledaĹĄ, ili? Mogu ti ja namjestiti koju :-$ :D !

Selimo na offtopic jer inaèe :smt068 :smt024 :smt062

ZER0
17-11-2005, 00:32
ma ne znam kaj ĂŚu, zero je posto moj privatni ljubavni savjetnik. :D
Ma daj,bilo bi mi drago kad bi ti moji savjeti pomogli,ali tu se ti moraĹĄ potruditi. =D> :D

ZER0
17-11-2005, 00:35
Kaj Koyotice gledaĹĄ, ili? Mogu ti ja namjestiti koju :-$ :D !
Mravac legendo,ťta se mene tièe moŞe,te cure su mi bile mrak,a ni ono plesanje na ťanku nije bilo loťe.

Cole
17-11-2005, 00:46
Ali ja volim smiÅ¡lajti degenerićne ulete kad sam sa svojom ekipom!!! To i je bit izlaska, da vidimo tko će imati gluplji ulet!!!

Cole
17-11-2005, 01:00
Hvala,ni takvih cura nema na odmet.Ma skužit æe cole kad tad da nije sve u donjoj glavi,ili barem dok ga neka dobro ne opali po njoj.Cole savjet-cure ne vole glupe ulete jer onda misle da si i ti glup,a to nije dobar poèetak veze. :D

Ne brini ti, nije stvar u tome da ja želim nekog zbariti i zato uletavam, nago je to naćin zabave, pr. ulet sa tri frenda van i nalite se prvo na Å¡anku (naravno dok pijete komentirate butre koje prolaze), a onda kad vam nestane para kladite se tko će uletiti sa glupljiji uletom i pobrat Å¡amar, ostali mu plaćaju cugu! hebena Å¡ema, ful zabavno... probaj

Re Leone
17-11-2005, 01:14
al uz to me popratio jedan vrlo smrtonosni pogled njenog momka koji je stakao do mene...

jao, jao... Å¡to ne volim kad ne skužim da je cura s tipom... pa se moram posli ispričavat....
al Å¡ta da se krivim, u zadnje vrime pijen ko smuk, bolje i da ga ne primjetim nego da njega počnem barit...

gandalf
17-11-2005, 01:18
mala lana baneli je meni prva liga, baš je komad...a vidim dijeli i šamare, e to je cura sa stavom hehe

gandalf
17-11-2005, 01:23
ne, ne poznam ju...ali skuzil sam ju jos na telki kad je bila, komadić samo takav

Re Leone
17-11-2005, 01:25
Ček a fakat moraÅ¡ bit biser da ti cura opali trisku... tu bi priču volio čuti...

Cole
17-11-2005, 01:26
Igrom slućajeva sam ju upoznao nedavno (ne sijeća me se fala bogu), jer frend trenira s njom i butra izgleda mrakić... a i mlađe kolegice su joj jako zanimljive.

Re Leone
17-11-2005, 01:30
ha ha ha ha ha ha ha....

uuuuhhhhuuuu... ajme ovako se nisan nasmija , uff, ni ne sićan se...

Cole, brate, ti si CAR ! ! ! al stvarno!

al jebemu ni ona nije ok, samo zbog tog mu trisku opalit... i onda se ovi žale da ih Mirko Filipović ganja po kvartu kad ga zajebavaju...

gandalf
17-11-2005, 01:35
al uz to me popratio jedan vrlo smrtonosni pogled njenog momka koji je stakao do mene...

nije ni čudno s obzirom da je olimpijski, svjetski i panamerički prvak u taekwondou... imaÅ¡ muda ( il nemaÅ¡ ) :D

[/quote

hihi sam rekel...dobro si ti prošel, nemaš se kaj žalit :D

Cole
17-11-2005, 01:37
da pohvale, al ja sam slijedeći dan nosi led ispod oka. No nije to bitno već odnos cura! Pa daj se barem nasmij, a ne Å¡amar! Primitiva!

Re Leone
17-11-2005, 01:39
da pohvale, al ja sam slijedeći dan nosi led ispod oka. No nije to bitno već odnos cura! Pa daj se barem nasmij, a ne Å¡amar! Primitiva!

potpisujem...
zamisli da neki tim opali tako curi... ili nekom pederu kad ga primi za dupe... jao... odma prijava simo tamo...

Cole
17-11-2005, 01:43
gandalf pa nisam znao da radiÅ¡ u hemaću! :D :D :D

Đ!
17-11-2005, 01:45
Èitam te ulete i fasciniran sam. Znam da sam to veÌ napiso, al moram joť jednom. Ma ljudi, pa to su genijalni umovi, kak ne kuŞite? Razmislite malo kakvi genijalci tak neť mogu izjavit... Pa zaboga èovjeèe, kak moŞeť oèekivat da tak neťto uspjeva? Zapitať se, moŞda mu je uspjelo koji put...

Cole
17-11-2005, 01:48
"Oprosti mora da ti je tata lopov kad je skinuo dvije zvijezde sa neba i stavio ih u tvoje oći!!" (*,)
da sam žensko zbario bi ga!!!! \:D/

gandalf
17-11-2005, 01:50
pa nije trebala tako reagirati, ispala je ona blesavija od colea!

!

ma zakej, bas mi je to bilo simpa, za nagradu budem ju ispeljal na kafu drugi tjedan :-({|= :D

Re Leone
17-11-2005, 01:50
Znaš ti ko sam ja?!
Neeee!!! ko?
A ne znam ni ja od kad sam tebe vidio....

17-11-2005, 01:51
O boĹže jeste se razvezali..
Evo zaĹĄto je dobro sluĹĄati BalaĹĄa...

''Mjesec se sakrio iza oblaka... na nebu su samo dvije zvijezde, kao tvoje oèi, kao biser rose na cvijetu ťto se zove.... hm.... znať li kako se zove ðurðevak na hrvatskom?''

Naravno... pali samo kod iole inteligentnih da skuĹže foru... za ostale... tu je kloroform i krpa...

Pravi majstori ne otkrivaju tajne zanata, pa od sad ĹĄutim... ;)

Đ!
17-11-2005, 01:52
:D oprosti,al promatram te veÌ nekih pola sata,mislim da si jako zgodna i simpatièna, jel te smijem poèastiti? ne bih ga odbila da je quasimodo!

:D ej bok, jel ti ĹživiĹĄ u moj zgradi? jednostavno, ovakvog neĂŚu odjebaati u roku od keks!

daklem ne treba ceremonija, keep it short and simple!

kad ti to kaŞeť, zvuèi tako jednostavno... :smt003 :smt003 :smt003

Cole
17-11-2005, 01:57
e sory jel imaš možda cigaretu?

Haha taj je najstariji brijem

gandalf
17-11-2005, 02:11
:D oprosti,al promatram te već nekih pola sata,mislim da si jako zgodna i simpatična, jel te smijem počastiti? ne bih ga odbila da je quasimodo!

:D ej bok, jel ti živiÅ¡ u moj zgradi? jednostavno, ovakvog neću odjebaati u roku od keks!

!

cek da si ovo na Å¡alabahter napiÅ¡em, tak da znam za ubuduće :D

Vuk SaMOtNjaK
17-11-2005, 02:15
dobri uleti vuk, jel?

:D oprosti,al promatram te već nekih pola sata,mislim da si jako zgodna i simpatična, jel te smijem počastiti? ne bih ga odbila da je quasimodo!

:D ej bok, jel ti živiÅ¡ u moj zgradi? jednostavno, ovakvog neću odjebaati u roku od keks!

daklem ne treba ceremonija, keep it short and simple!

pitao sam za ulete koji su ti se dogodili, ne ono kaj bi ti htjela ( ja bi onu malu plavu sa Indexa, al nemrem :D )

ovaj prvi ulet bi možda čak i napravio, al samo da sam pod gasom, treba koji ekstra testis za tako neÅ¡ \:D/

nekad je najbolje zdravoseljački zgrabit curu, prek ramena, otfurat je u svoju pećinu i tam svaÅ¡ta radit... tak su radili naÅ¡i stari :D

btw, sad ću vam ispričat jedan neugodan ulet koji je imao jedan moj frend
... lik sjedi u Pirani za Å¡ankom i naručuje si nekaj, kad mu odjednom dođe neki frajer iza leđa i počne ga ljubit po vratu i po uhu ?! wtf ? srećom, moj frend je miroljubiv pa ga je samo odgurnuo ( tak on kaže :D ), al mislim, ja ostao paf
kuda ide ovaj svijet
bez lemilice i let-lampe nikud

Cole
17-11-2005, 02:19
A bedara!!!!!
Mom frendu koji je ovako malo krupniji momak od 120 kg, uletio je ludi Talijan (a tko drugi) počao ga dragat po rukama i govorit "grande, grande" i tak krene prema niže s rukom, no kako je krenuo niže, tako je isto i krenu prema bolnici na Å¡ivanje arkade.. \:D/

Dark Lady
17-11-2005, 02:53
hehe svi pricate o uletima al ima jedan odlican odjeb!! bila frendica, 29 god., vani i upadne joj lik, vidljivo, znatno mladji. u razgovoru skuzi ona da tip ima 22 god, neozbiljan, blentav, pokusava ona njega pristojno otkantat al naravno nis on ne kuzi, dok joj nije prekipilo:
slusaj me sad, kad si se ti tek rodio, ja sam onda vec znala PISAT, CITAT I RACUNAT!!
:smt003

al stvarno ima svakakvih... vec sam se zabrinula da sam magnet za psihopate al sad mi je malo lakse...
radila sam u jednom zagrebackom nocnom klubu na garderobi, koji put prodavala karte, dvije sezone po 6 mjeseci. tamo nema sta nisam cula!!! :smt070
zakaj nisam imala ovakvo pomagalo?? iako je bila jedna metalna sipka za krizne slucajeve... ali tvrde su to glave... :smt003 :smt003

Re Leone
17-11-2005, 02:58
Ma mi muškarci smo fakat strašni... sve nas treba uškopit...

Dark Lady
17-11-2005, 03:10
imam jednu bolju:
sve je to odvratna muska djubrad!
sve to treba istrijebiti!
:smt074

Dark Lady
17-11-2005, 03:30
Definicije nekih cestih pojmova

Veza
Proces trosenja ogromnih kolicina novaca, vremena i energije s ciljem boljeg upoznavanja nekog tko vam se trenutno ne svidja narocito, a u buducnosti ce vam se vjerojatno svidjati jos manje, a sve radi seksa.

Laka zena
Termin koji se upotrebljava za opisivanje zene s moralnim vrijednostima muskarca.

Prijatelj(ica)
Osoba suprotnog spola s nekom ocitom fizickom manom zbog koje je seks s tom osobom nezanimljiv, sto naravno cini tu osobu pogodnom za razgovor i zajednicko opijanje.

Nezainteresiranost
Osjecaj. Najcesce ga zene osjecaju prema muskarcima, koji to onda interpretiraju kao "ma samo se pravi vazna, a zapravo zeli da se namucim dok ne dodjem do nje".

Nimfomanka
Termin koji muskarci koriste kako bi opisali zenu koja zeli seks cesce od njih.

Trijezan
Stanje u kojem se nemoguce zaljubiti.

Iritantna navika
Ono u sto se pretvori necija simpaticna navika koja se na pocetku veze opisuje kao "kemija".

Privlacnost
Cin povezivanja napaljenosti s nekom odredjenom osobom.

Ljubav na prvi pogled
Upoznavanje dvoje jako napaljenih ljudi koji nisu narocito izbirljivi

Re Leone
17-11-2005, 04:11
Lipo ti nas popljuva...
šta si lezba?

Sparkz
17-11-2005, 10:56
Laka zena
Termin koji se upotrebljava za opisivanje zene s moralnim vrijednostima muskarca.

ovo je najgori sovinizam. trazim od odgovornih da ne dopustaju ovakve seksisticke ispade. prvo, pojam laka zena malogradjanske drustvene sredine cesto vezu uz djevojke koje intenzivno tragaju za deckom iz snova. drugo, ova tvrdnja implicira da su muskarci nemoralni. ovo je najgora vrsta poopcavanja kojom se diskreditira najveci broj moralnih i savjesnih muskaraca.

Wilbur
17-11-2005, 11:04
[drugo, ova tvrdnja implicira da su muskarci nemoralni. ovo je najgora vrsta poopcavanja kojom se diskreditira najveci broj moralnih i savjesnih muskaraca.

reci ti njima ĹĄto ih ide! =D> =D> =D>

Starfish
17-11-2005, 14:55
Lipo ti nas popljuva...
šta si lezba?

Ne znam čime bi se muÅ¡karci tijeÅ¡ili da nema lezbi...
Ko bi liječio sve te rane...
budite zahvalni na lezbama...

ontopic..straÅ¡ni su mi ovi uleti iz zagrebačkih klubova...
Da sam bolje volje sad bih podijelila par svojih sa svadbi i inih derneka...
Ličani su se na tom području pokazali najinventivnijim... \:D/

Åveliki kuracto se te cijele doktrine uletavanja/barenja tiče - :smt078
To je više performans za ekipu, dok je žena kao objekt barenja definitivno u drugom planu...Kao što je netko rekao - fakin olimpijski sport...
Ako ne zbariÅ¡ prvu, nema veze, ima joÅ¡ barem 20 zgodnih, ako te i te odjebu, ima joÅ¡ 20 ružnih pa ćeÅ¡ i tim uletit i već će bit 4 ujutro pa ideÅ¡ doma...
To je sve skroz neozbiljno. I nekako nestvarno.
Za nešto stvarno treba puno više...

(bravo sf, opake su ti konkluzije danas...)

lobotomija
17-11-2005, 15:02
Definicije nekih cestih pojmova

Nezainteresiranost
Osjecaj. Najcesce ga zene osjecaju prema muskarcima, koji to onda interpretiraju kao "ma samo se pravi vazna, a zapravo zeli da se namucim dok ne dodjem do nje".

Iritantna navika
Ono u sto se pretvori necija simpaticna navika koja se na pocetku veze opisuje kao "kemija".

Privlacnost
Cin povezivanja napaljenosti s nekom odredjenom osobom.

Ljubav na prvi pogled
Upoznavanje dvoje jako napaljenih ljudi koji nisu narocito izbirljivi

ove definicije se èine toènima

Just a little bit
17-11-2005, 17:00
posto zenski dio foruma manje-vise pise idiotske ulete i uz njih prigodne komentare (kreteni, idiot, ljigavci...) ja bih zamolio da napisu neki ulet koji je prosao (ako takvih ima)

sorite na upadu u topic , nisam pratil #-o moj bed

fat drummer
17-11-2005, 17:44
Lipo ti nas popljuva...
ĹĄta si lezba?

i onda

[quote:19bcn9lo]Laka Ĺžena

ovo je najgori sovinizam. trazim od odgovornih da ne dopustaju ovakve seksisticke ispade. prvo, pojam laka zena malogradjanske drustvene sredine cesto vezu uz djevojke koje intenzivno tragaju za deckom iz snova. drugo, ova tvrdnja implicira da su muskarci nemoralni. ovo je najgora vrsta poopcavanja kojom se diskreditira najveci broj moralnih i savjesnih muskaraca[/quote:19bcn9lo]

ĹĄta je sparkz, malo imamo duple kriterije... moĹžeĹĄ zakajlat kolegicu, ali ne i kolegu... cccc..

merić
17-11-2005, 18:00
hm, ovo je neki jako napredni topic, veĂŚ devet stranica
bravo **lenny =D>

ovako, trudim se djelovat dovoljno nepristupaèno i straťno da mi se nitko ne usudi pribliŞiti :smt075
:smt002

a najèudniji uleti ( kad ovaj ťtit zakaŞe :smt002 )
...prvo jedan davni.....*doma sam, tj.u kafiÌu u rodnom gradu, malom gradu, u èijem srediťtu sam roðena i Şivim, priðe mi neki sugraðanin i pita me '' A odakle si ti?'' a odakle bi bila!? mislim stvarno
inaèe, tamo bať nije bilo nekih preèudnih uleta

...prije koja dva tjedna, negdje u Zagrebu, neki mali ( imam ga pravo tako zvati!) pitao me ''a koji si ti razred?''
zar stvarno tako mlado izgledam? hvala mu na komplimentu, ali u ovim godinama joť uvijek ne teŞim izgledati mlaðe....

...........ima toga joĹĄ, ali loĹĄe stvari nastojim zaboravit......

Yuna
17-11-2005, 18:01
a sad...svatko ima svoj ukus...i u tome je bit...
jer neke cure/dečki vole ulete koje drugi ne vole i obratno...

ma ne treba barit...meni je već tih taktika i manipulacija dosta...
treba se pomolit Bogu da ti pošalje osobu tvog života.
O:)

ostalom koja korist od zavaravanja druge osobe da si drugačiji nego Å¡to jesi, sve će se kad tad otkriti...zato je bolje biti iskren i ono Å¡to jesi...ta taktika uvijek pali...

face to face
17-11-2005, 20:50
:D =D> =D>

ne ne mogu vjerovati, ovo bi se trebalo zvati "ispalimo svoje frustracije"

ja osobno nikad nisam bario, ťtagod bilo pravo znaèenje te rijeèi, ja to ne znam jer mi nikad nije bilo potrebno, kao ono da vi same ne znate doÌi kad vam se neťto sviða ili to pokazati, izazvati neku sluèajnost itd...
samo ĹĄto sad se meni neda hvatati sve ono za jednu noĂŚ, tako samo gubim sve ljepote prave veze...

a kao vi cure nemate glupih upada...

onak lagano... èujem da studirať pravo 8-[
da
èujem da je teťko :-s
paaaa
èujem da Şiviť u Zagrebu...
aha
ja nisam nikad bila u zg [-o<
onda idemo poprièati negdje gdje nije tako buèno... ajd pristanem
iduĂŚi biser... s koliko cura si spavao??? :-#
znaĹĄ ja nikad nisam svrĹĄila... :^o
e pa neĂŚeĹĄ ni sad

ili joť jedan jaèi...
znať ťto sam veèeras veèerala?
:-s
peèenicu (bio je BoŞiÌ)
buahahaaahaha ťto je najbolje i danas ju zovemo peèenica

ja sam ipak prevelik romantièar u duťi za barenje O:) Ðole je kriv, ako se neťto treba dogoditi, dogoditi Ìe se, a sve ostalo je gubljenje vremena koje je moglo biti kvalitetno uz pivo, druťtvo, zajebanciju, tekmu i ostalo...

merić
17-11-2005, 21:34
vaťoj oblekici za dejtove (curke, nemojte me razoèarat!!)

e, kad si veĂŚ spomenula odjevanje, sjetila sam se svojih bajnih odjevnih kombinacija

imala sam malo dejtova, koliko znam, pa se relativno dobro sjeĂŚam ĹĄto sam nosila

1. moj 17.roðendan
trebala sam se naÌi s nekim roðakom bratove razredne kolegice koji je jedno mjesec dana tlaèio i mene, i tu rodicu, i mog brata
uglavnom, tad sam imala najbolju namjeru lijepo izgledat. traperice, neka lijepťa majica ( ipak sam se trebali naÌi u podne 8-[ ) i sve ok, lijepa frizura, puťtena i lijepo poèeťljana kosa, ma bať lijepo. ali u meðuvremenu poèeo je puhat prilièno jak vjetar, neko èudo mi je upalo u oko, maskara s tog oka je zavrťila na obrazu, kosa je bila svakakva, samo ne onakva kakva je trebala bit. to s oèima sam nekako sredila, ali frizura je bila nepopravljiva katastrofa. no, taj deèko si je ťanse upropastio u startu je umjesto da mi lijepo priðe, javi se i tako to, prvo zviŞdao za mnom! kreten!

2. mjenjanje prijateljice na dejtu s nekim nepoznatim ( ispostavilo se puno starijim) deèkom
tad sam èak obukla suknju, ali smeðu, do koljena i neku bordo majicu, dolèevitu
i dobila poziv za odlazak u New York s tim ''pojma nemam kako se zovem''
to je, mislim, najneodgovornija stavr koju sam napravila u Ĺživotu

3. prije 2 godine, neĹĄto malo prije nove godine
uglavnom, dan poslije boŞiÌa je bio prilièno uspjeťan ťto se privlaèenja suprotnog spola tièe, i od tri moguÌe osobe odluèila sam iziÌ s najmanje napornim ( bar je tada bilo)
dan prije boŞiÌa imala sam malu operaciju na lijevoj nozi i tada sam joť uvijek imala ťavove, s obzirom na to da sam za koji dan trebal iÌi kumèetu u metkoviÌ bila sam kod kozmetièarke koja mi je izmeðu ostalog radila i tretman lica, pa sam kasnila 15 minuta, lice mi j ebilo crveno i nateèeno, a izgledala sam kao lopta sa svom tom robom na sebi! ipak je bilo -10ak stupnjeva
divno vrijeme za spoj

4.i ĹĄeĂŚer na kraju, spoj s ljubavi Ĺživota :smt060
kad vas prilsile na neťto javi se odreðeni bunt u vama, zar ne?
tako je nekako meni bilo
u inat prijateljici koja je inzistirala na tome da se ja i moj sadaťnji deèko upoznamo i tlaèila me s tim, nastojala sam izgledat ne bať privlaèno, traperice, svjetlo plava majica na volanèiÌe i tene, i naravno, frizuram koju sam èak i pravila :D
inaèe, moja kosa je malo èudna, a kad je suťim fenom,nagnuta, strťi na sve strane i izgleda grozno! napravila sam to i stavila joť neku ťnalicu, da upotpunim dojam
nisam uspjela u odbijanju pa samo sutra iĹĄli u kazaliĹĄte, a tad su prijateljice preuzele stvar u svoje ruke- jedna robu, druga ĹĄminku, treĂŚa kosu :smt003
i to je bilo to- kraj mene jake slobodne i samostalne :cry: :smt002

uglavnom, ovome sam sad odjednom bila i jako lijepa, a meni je to bilo super, pa eto....

a ťto se ove frizure od prvi put tièe- nakon dugo vremena je rekapo da je bila jako loťa

karlovacko
17-11-2005, 21:37
ulet: Norvežanin ti usred Norveške uleti sa spikom kako zna sve o građanskom ratu(?!) u bivšoj Jugoslaviji al ispricaj mu još, kupit će ti pivu za 70 kruna

nije upalilo ](*,)
nebariva sam al možda se malo opustim kad dam treću

Dark Lady
17-11-2005, 21:43
Lipo ti nas popljuva...
šta si lezba?

Ne znam čime bi se muÅ¡karci tijeÅ¡ili da nema lezbi...
Ko bi liječio sve te rane...
budite zahvalni na lezbama...

ontopic..straÅ¡ni su mi ovi uleti iz zagrebačkih klubova...
To je sve skroz neozbiljno. I nekako nestvarno.
Za nešto stvarno treba puno više...

(bravo sf, opake su ti konkluzije danas...)

nisam lezba. bar ne jos. al kakvih vas ima, sto manje posla s vama - to bolje.

i slazem se sa sf potpuno!!

i da, bio je copy-paste iz maila koji je trebao nasmijat ljude al posto ste svi nabrijani bas i nije uspjelo...

lobotomija
17-11-2005, 21:54
ulet: NorveŞanin ti usred Norveťke uleti sa spikom kako zna sve o graðanskom ratu(?!) u bivťoj Jugoslaviji al ispricaj mu joť, kupit Ìe ti pivu za 70 kruna

nije upalilo ](*,)
nebariva sam al moĹžda se malo opustim kad dam treĂŚu
biser....
a ťto se lezbi tièe....
hm, muĹĄkarci su podloĹžniji gay osjeĂŚajima nego cure,
hehehehe okrutne li istine.
prema tome svaki je homosexualan hehehehe
hehehehehehe i zaĹĄto bi svaka cura koja ne slini za budalama bila lezba.
zato ĹĄto ti se ne baca oko vrata.
imať pravo svaka koja odbije po***** se s tobom je lezbaèa i trebala bi odseliti na lesbos.
a znaĹĄ zaĹĄto nema otoka po kojem s muĹĄka homosexualnost naziva.
zato ĹĄto su muĹĄkarci j**** muĹĄkarce posvuda.
hehehehehe :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106

Vuk SaMOtNjaK
17-11-2005, 21:57

nemreÅ¡ vjerovat, koja rečenica, daj se pokopaj, ja ti dam lopatu
hvala Bogu, imaš dost lezba pa odi partijat s njima

i slažem se ( po prvi put ) s Re Leonem --> sve nas muške ( i hemafrodite ) treba uškopit !
mi smo gadovi, smradovi, đubrad, kreteni, kobasičari, nimfomani, gorile, babuni i nadasve papci

to je nevjerojatno, cijeli topic se pretvorio na attack na nas
već sam prije napiso, pa daj napiÅ¡ite neki ulet koji pali kod vas il neÅ¡to lijepo za promjenu

onda se čudite kaj nemate dečke kad su vam svi kreteni

Dark Lady
17-11-2005, 21:57
hehehehehehe i zašto bi svaka cura koja ne slini za budalama bila lezba.
zato što ti se ne baca oko vrata.
imaš pravo svaka koja odbije po***** se s tobom je lezbaèa i trebala bi odseliti na lesbos.
a znaš zašto nema otoka po kojem s muška homosexualnost naziva.
zato što su muškarci j**** muškarce posvuda.
hehehehehe :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Đ!
17-11-2005, 21:58
trebala bi odseliti na lesbos.

Kaj ti fali, ak lesbos bar malo slièi santoriniju ili rodosu...

Dark Lady
17-11-2005, 22:03
[quote="Dark Lady":1r8ro5d4]

nemreÅ¡ vjerovat, koja rečenica, daj se pokopaj, ja ti dam lopatu
hvala Bogu, imaš dost lezba pa odi partijat s njima

i slažem se ( po prvi put ) s Re Leonem --> sve nas muške ( i hemafrodite ) treba uškopit !
mi smo gadovi, smradovi, đubrad, kreteni, kobasičari, nimfomani, gorile, babuni i nadasve papci

to je nevjerojatno, cijeli topic se pretvorio na attack na nas
već sam prije napiso, pa daj napiÅ¡ite neki ulet koji pali kod vas il neÅ¡to lijepo za promjenu

onda se čudite kaj nemate dečke kad su vam svi kreteni[/quote:1r8ro5d4]

pa nije bas neki attack. samo velim kaj mislim. a niste dali bas nekih argumenata da niste sve gore navedeno.
nitko od vas nije naveo neki pozitivan ulet koji je mozda i upalio. nekaj normalno, a ne nebuloze sa mackicama i sl.

17-11-2005, 22:15
evo jos jedan dobar ulet...
"hoces se malo mazit s prijateljicom...znas... meni je to fetis!!!"
(znas li ti uopce sto je fetis?!????)

gandalf
17-11-2005, 22:19
dobro dajte sada vise dosta s tim kretenskim uletima....za promjenu, da cujemo najuspjeÅ¡nije ulete, dakle na koje mu niste odrapili zidarsku ili mu se nasmijali u facu nek ste popile piće s njim itd....ima valjda takvih? znam da ti nisu tak smeÅ¡ni ko ovi bedasti al da malo okrenemo ploču :-({|=

lobotomija
17-11-2005, 22:27
evo jos jedan dobar ulet...
"hoces se malo mazit s prijateljicom...znas... meni je to fetis!!!"
(znas li ti uopce sto je fetis?!????)
oèito ne...
ulet muĹĄkarcu: hoĂŚeĹĄ li se malo mazit s svojim frendom...
primiti ga straga.....znaĹĄ meni je to fetiĹĄ.
mogu si zamisliti reakciju.... :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106

Re Leone
17-11-2005, 22:33
šta je sparkz, malo imamo duple kriterije... možeš zakajlat kolegicu, ali ne i kolegu... cccc..

Ma ich bin glavni negativac na forumu pa se eto neki viÅ¡e ni ne osvrću na moje -izme....
probaj i ti, lakše se diše...

ZER0
17-11-2005, 23:05
Vuèe vuèe,pa tebi fali malo osnovnog odgoja.Ĺveliki kuracta si se upikirao na curu,dobro ti je rekla.ZnaĹĄ i sam da smo kreteni,ti kao nikada nisi prevario curu ili tako neĹĄto.(sorry ako nisi imao curu) :D

Vuk SaMOtNjaK
17-11-2005, 23:08
ja sam uvijek za zajebanciju pa i za pljuvanje, al u granicama

Vuk SaMOtNjaK
17-11-2005, 23:12
Vuèe vuèe,pa tebi fali malo osnovnog odgoja.Åveliki kuracta si se upikirao na curu,dobro ti je rekla.ZnaÅ¡ i sam da smo kreteni,ti kao nikada nisi prevario curu ili tako neÅ¡to.(sorry ako nisi imao curu) :D

pa imaš pravo... imao sam negdje 2180 cura, sve sam ih prevario, tak broj zbarenih doseže kojih 10 000

hm, fakat sam gad-kreten, ups :-#
i baš se dobro osjeæam

fat drummer
17-11-2005, 23:13
[quote="absolute zero":2bzkg5gj]Vuèe vuèe,pa tebi fali malo osnovnog odgoja.Ĺveliki kuracta si se upikirao na curu,dobro ti je rekla.ZnaĹĄ i sam da smo kreteni,ti kao nikada nisi prevario curu ili tako neĹĄto.(sorry ako nisi imao curu) :D

pa imaĹĄ pravo... imao sam negdje 2180 cura, sve sam ih prevario, tak broj zbarenih doseĹže kojih 10 000

hm, fakat sam gad-kreten, ups :-#
i baĹĄ se dobro osjeĂŚam[/quote:2bzkg5gj]

a u pm vuèe, a di je onaj ironièni smjaliÌ!!! :ironiènismajliÌ:

e a èemu sluŞi barenje....

acid
17-11-2005, 23:15
Dobar ulet? Jedan jednostavan: Bok. Ja sam M. a kako se ti zoveĹĄ?

Re Leone
17-11-2005, 23:18
Ajme, šta se uvik morate prepirati... :smt014

amo sad svi u glas, jer jedni bez drugih nažalost ne možemo....

hajde mala doði u moju sobu..... \:D/

Vuk SaMOtNjaK
17-11-2005, 23:19
Dobar ulet? Jedan jednostavan: Bok. Ja sam M. a kako se ti zoveš?

dobar tip za barenje, al za barenje muških :D
tak sam ja na tulumu od pravokutnika uletio nekom forumašu --> ''a ko si ti ?''

ZER0
17-11-2005, 23:23
[quote="Vuk SaMOtNjaK
pa imaĹĄ pravo... imao sam negdje 2180 cura, sve sam ih prevario, tak broj zbarenih doseĹže kojih 10 000

Vuèe pa ti si meni mrak,samo se nadam da prakticirať siguran seks,da ne prenosiť neke boleťtine okolo.Jesi im svima zapamtio imena ili si ih zvao sa "ej ti tamo".Ili si ih moŞda po brojevima raspoznavao? :^o

Vuk SaMOtNjaK
17-11-2005, 23:27
ne, uglavnom sam ih sve zvao MACO
al nekad bi poslužilo i ''ej ti tamo'' kad bi izgubio kontrolu

težak je taj život Casa Nove

mala buba
17-11-2005, 23:30
ok, neke postove ovdje cu samo ignorirati jer se stvaaarno trudim biti pristojna. :smt012

dakle, kao odgovor na gandalfov post evo par dobrih:

*mala buba plese pored frenda. tip dodje i potapse lagano malu bubu po ramenu. mala buba prestane plesati i gleda u tipa sa nervoznim osmjehom*
tip: bok. e cuj, ne bi htio biti bezobrazan, ali slatka si mi pa me zanima jel ti ovo decko?
buba: hvala, i ne, to mi je frend.
tip: u tom slucaju, bi mozda htjela popiti nesto? inace, ja sam slaven.

broj 2
*mala buba prestaje plesati, vadi cigarete iz torbice, uzima jednu i vraca kutiju nazad,kopa po torbici za upaljacem. odjednom se stvara ruka sa upaljenim zippom na sigurnoj udaljenosti od njenog lica. mala buba pripali cigaretu i dize pogled*
buba: hvala. *pristojni smjesak*
tip: nema na cemu. *smjesak* mozemo se upoznati?
(nakon tog je uslijedilo upoznavanje i poziv na cugu)

pa ako sam ja, inace magnet za imbecile, uspjela dozivjeti ovakve simpaticne ulete...onda stvarno...

linko
17-11-2005, 23:31
--e e e kolko ima sati,pliz -- (muško)

**23 i 35 ** (žemsko)

--pa mislim da je krajnje vrijeme da se upoznamo---

:D

](*,)

](*,)

ZER0
17-11-2005, 23:32
Dobro da nisi uletavao sa "DI SI MACO,JA SAM WISKAS".Vidio sam takav ulet,i bio mi je pre lud.Ali mislim da frajeru nije bilo tako smijeťno,dobio je tehnièki K.O.

lobotomija
17-11-2005, 23:34
Dobro da nisi uletavao sa "DI SI MACO,JA SAM WISKAS".Vidio sam takav ulet,i bio mi je pre lud.Ali mislim da frajeru nije bilo tako smijeťno,dobio je tehnièki K.O. :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106 :smt106

Vuk SaMOtNjaK
17-11-2005, 23:35
ma znam veæ sve o tome
legenda
al fakat, ta Banelica je mrak
zna nekad trenirat sa mnom, koja guza
šteta kaj joj viri slama iz glave

Re Leone
17-11-2005, 23:36
Daklem momci...
svi zipaše u ruke i spremnost na najjaèe... jer nikad ne znate kad æe djevi u nevolji ustrebati vatre...

Slavonka
18-11-2005, 00:20
Sjetih se jednog:
"Ajde maco reci èiki mjauuu!"
WTF???
Ja smireno kaŞem pazi da maca ne poène reŞati, a on Ìe meni: Pa volim ja i divlje mace!

Jedan od boljih bio je:
"Gledam te veÌ pola sata kako pleťeť i uŞivať u tome, hoÌe li mi uÌiniti to zadovoljstvo i predbiljeŞiti me za prvi slobodni u svoju plesnu knjiŞicu?" i onaj anðeoski osmijeh
Upalilo je, ali nakon par dana sms, od istog srcolomca: "Moram ti neĹĄto priznati, ja sam sveĂŚenik!"
Ja ťizim, pitam se di je prva ispovjedaonica, ťta sam rekla pred njim, jesam sluèajno psovala, boŞe mili i zabrijali smo!!!! i tak sva u panici neťto odgovorim na sms, a on kaŞe: "Ma malo se ťalim, nije tako straťno, samo sam oŞenjen."
SAMO??? je rajt!!!
Ne znam di ih takove samo nalazim, ali da ih je bilo i milijun sve sam preĹživjela i pretrpjela i za nagradu dobila jedan stvarno lijep primjerak muĹĄkog roda, isplatilo se malo zamarati kretenima, sad uĹživam! :smt055

bOG
18-11-2005, 02:20

Inace ne napadam ljude,niti mi je to namjera sad,ali nekada neke stvari vrijedaju idejom.

Djevojke dame vec su obranile zensku cast posve pravilno zamjetivsi da post pljuje po njima,pokazivajuci ih sve prikazati kao lake cure,sponzoruse,te kao takav je uvredljiv i nelogican.

Ali ja bi zelio obraniti musku cast,ili barem moju.
Da se moj ljubavni zivot,ili opcenito drustveni vrti oko novaca,ne samo da je potreban za neke stvari,nego da je temeljna stvar.....ja bi se upucao!
Ljudi koji zive takve zivote ili bar zivot u nesigurnosti,su polu ljudi.
Oni su potencijal koji je propao.
Oni su tehnicki visak drustva.
Ljudi koji pokusavaju imitirati velike trenutke zivota.Isti oni koji bjeze od sveg onog sto nas cini istinski sretnima.

Kolega,radije cu biti sarmantno pametan primjerak,nego netko tko moze kupiti daljinski za upravljanje svih sest Voltron lavova istovremeno!

No istina stoji,a vas post i moje romantiziranje su Lordu Byronu prouzrocili napad zucnog kamenca!

George Gordone,evo vas lijek -tri mlada grcka djecarca dolaze!
:smt024

Dark Lady
18-11-2005, 02:33
Kolega,radije cu biti sarmantno pametan primjerak,nego netko tko moze kupiti daljinski za upravljanje svih sest Voltron lavova istovremeno!

=D>

Sparkz
18-11-2005, 10:02
[quote]Lipo ti nas popljuva...
šta si lezba?

i onda

[quote:splhavdd]Laka žena

ovo je najgori sovinizam. trazim od odgovornih da ne dopustaju ovakve seksisticke ispade. prvo, pojam laka zena malogradjanske drustvene sredine cesto vezu uz djevojke koje intenzivno tragaju za deckom iz snova. drugo, ova tvrdnja implicira da su muskarci nemoralni. ovo je najgora vrsta poopcavanja kojom se diskreditira najveci broj moralnih i savjesnih muskaraca[/quote:splhavdd]

šta je sparkz, malo imamo duple kriterije... možeš zakajlat kolegicu, ali ne i kolegu... cccc..[/quote:splhavdd]

molim te da se saberes. kakvi dvostruki kriteriji? spomenuo sam da me smeta impliciranje nemorala zenama i muskarcima sklomim ekstrovertiranom spolnom zivotu.

cim sam se vratio na forum sa svetim ciljevima pravde i tolerancije, nije prosao mogao proci niti jedan dan da ovaj tiranin [drummer] ne pocne sa tiradama mrznje.

Robierre de Cochon
18-11-2005, 14:10
joĹĄ neĹĄto u vezi s cigaretama
1. cigarete se pale kurvama
2. ako dim cigarete puhneť nekome u facu to znaèi da Şeliť spavat s tom osobom

meni je to sve skupa malo puno glupo
Joj kako mrzim te spike s ''govorom tijela''. Kao, ako je prekrizio ruke, zeli ti pokazati da nije zainteresiran. Ako je ispruzio lijevu nogu, zeli te poseviti. A ako desnim placem kopa lijevu nosnicu, onda misli kako si seksy.
:-({|= ](*,) ](*,) ](*,)

merić
18-11-2005, 14:17
Joj kako mrzim te spike s ''govorom tijela''. Kao, ako je prekrizio ruke, zeli ti pokazati da nije zainteresiran. Ako je ispruzio lijevu nogu, zeli te poseviti. A ako desnim placem kopa lijevu nosnicu, onda misli kako si seksy.

meni su te spike ok, postoje neke studije i istraŞivanja da govor tijela neťto znaèi, ali ljudi pretjeruju s tim i ispada da svaka minijaturna gesta neťto znaèi
to mi ide na Ĺživce

Robierre de Cochon
18-11-2005, 14:21
meni su te spike ok, postoje neke studije i istraŞivanja da govor tijela neťto znaèi, ali ljudi pretjeruju s tim i ispada da svaka minijaturna gesta neťto znaèi
to mi ide na Ĺživce
Ma vjerojatno ima nesto od toga. Recimo, ako si masira trbuh, vjerojatno je gladan. Ako ti gura ruku u gace, zeli te poseviti. Itd.

merić
18-11-2005, 14:27
ima valjda
ali zanisli kolika je koncentacija poterebna da sve to lijepo primjetiť, protumaèiť...

meni je to tlaka

Romana
18-11-2005, 14:30
[quote="*marija*":2igvtpq9]

meni je to sve skupa malo puno glupoJoj kako mrzim te spike s ''govorom tijela''[/quote:2igvtpq9]

Ovo gore nije govor tijela nego 1. smijesno i 2. jebeno neodgojeno.

sickboy
18-11-2005, 14:31
meni su te spike ok, postoje neke studije i istraživanja da govor tijela nešto znaèi, ali ljudi pretjeruju s tim i ispada da svaka minijaturna gesta nešto znaèi
to mi ide na živce

Istina da ima nes u govoru tijela, ali ima i puno gluposti.
Kaj bi sad trebalo znaciti da protrljam oko bas u trenutku kad gledam u tvom smjeru jer mi je musica upala u oko?! I ti to shvatis kao prijetnju vatrenim oruzjem, jer si procitala znacenje te geste u nekom casopisu. (Ovo pisem hipotetski, svaka slucajnost sa stvarnim osobama je slucajna).
Kao sto rekoh: gluposti...

Robierre de Cochon
18-11-2005, 14:31
meni je to tlaka
Meni isto...ja uvijek zadnji skuzim te znakove. :-$ :-k

merić
18-11-2005, 14:34
2. hebeno neodgojeno

naravno
a osobito kad ti prijateljica kaŞe ťto to kao znaèi u trenutcima kad se poðeť pitat je li taj mali glupi kreten normalan, Şeli li te ubit dimom cigarete moŞda i kad se veÌ poðeť pitat ťto su mu skrivila u tih 15 minuta vaťeg poznanstva ](*,) ](*,) ](*,)

*SUPERMAN*
18-11-2005, 14:59
Da ne bi bilo da samo decki imaju ''glupe ulete''...
Frend i ja (zgodni oboje :smt045 ) stojimo jednu vecer u Gjuri 2. I dvije trebe recimo na udaljenosti od nekih 3 metra,ugledaju nas i pocnu plesat prema nama(napominjem da u tom trenutku mi u principu stojimo na prolazu prek puta sanka i cugamo). I sada plesu one i plesu,sve su blize i blize,nesto se smjeskaju,frend i ja ne reagiramo posto nisu pretjerano zgodne... Kad odjednom one ispred nas,plesu oko/pokraj nas, a mi pritisnuti uza zid ali ne govore one nista, nikakva komunikacija nego samo plesu i gledaju nas...
I sada recite vi meni cure; vec sam sto puta cuo,pa kaj ne moze decko jednostavno doc i upoznat se samnom,zasto uvjek izvodi neke kerefeke?! A cinjenica je da ste vi iste samo ste puno rijede u toj poziciji da morate uletit.
Zakljucak je da prvo treba pogledat svoje ulete a onda smijat se tudim i pametovat nad tudim uletima... :smt059

bOG
18-11-2005, 15:05
:smt044 :smt117

Skuzio sam ovaj smajli,to je lov na kokosi!

lobotomija
18-11-2005, 15:06
joj, jadan ti i tvoj frend.
napokon naiðe neko Şensko biÌe koje te pogleda
i kome ne smrdiĹĄ ali nisu previĹĄe zgodne kao ti.
ne, znam.
svijet je propao,
apokalipsa je danas jer one su plesale
a ti i tvoj frend ste stojali uza zid
i osjetili se ugroĹženim jer ste se
usrali jer vas netko napokon hoĂŚe
a vi neiskusni.
a da si malo trknuo tom svojom tvdom glavom
o zid skuĹžio bi da su njih 2
najverovatnije se dogovorile zajebat neka 2 majmuna
a ti i frend ste bili najlogièniji izbor.
:smt016

Robierre de Cochon
18-11-2005, 15:13
loby, trebao bi drzat nasu stranu...ako si stvarno musko. :smt018

sickboy
18-11-2005, 15:17
I sada plesu one i plesu,sve su blize i blize,nesto se smjeskaju,frend i ja ne reagiramo posto nisu pretjerano zgodne... nad tudim

Nemre ona bit ruzna koliko ti mozes bit pijan, kad se nacugas takvi uleti su sasma normalni.
Ali istina da i trebice imaju nevidjene ulete, iako mi se cini da je ovo s plesanjem skroz normalno, bar po nekim mojim mjerilima normalnog.

*SUPERMAN*
18-11-2005, 15:35
joj, jadan ti i tvoj frend.
napokon naiðe neko Şensko biÌe koje te pogleda
i kome ne smrdiĹĄ ali nisu previĹĄe zgodne kao ti.
ne, znam.
svijet je propao,
apokalipsa je danas jer one su plesale
a ti i tvoj frend ste stojali uza zid
i osjetili se ugroĹženim jer ste se
usrali jer vas netko napokon hoĂŚe
a vi neiskusni.
a da si malo trknuo tom svojom tvdom glavom
o zid skuĹžio bi da su njih 2
najverovatnije se dogovorile zajebat neka 2 majmuna
a ti i frend ste bili najlogièniji izbor.
:smt016

Cuj lobo,pod broj jedan nije cijeli svijet propao samo sam htio pokazat kako i cure imaju glupe ulete a stalno komentiraju ulete nas momaka... Pod broj dva,nemoj sudit druge po sebi,dakle ako bi se ti usrao u takvoj situaciji ne znaci da bi se i drugi,ako si ti neiskusan ne znaci da su i drugi,ako tebi cure uletavaju samo da bi te zajebavale na znaci da to rade i drugima i za kraj ako ti baris sve sto hoda i govori ne znaci da to rade i drugi. Neki od nas su u takvoj poziciji da hvala bogu dovoljno cesto bare kroz zivot pa mogu odjebat curu ako im se ne svida!

acid
18-11-2005, 15:36
Dobar ulet? Jedan jednostavan: Bok. Ja sam M. a kako se ti zoveĹĄ?

dobar tip za barenje, al za barenje muĹĄkih :D
tak sam ja na tulumu od pravokutnika uletio nekom forumaĹĄu --> ''a ko si ti ?''
Vapiť tu za nekim uletom koji je dobar, a onda kaŞeť da je to ulet muťkima. Ja zbilja ne znam ťto biste vi htjeli! Žalite se ťto vas se naziva idiotima zbog glupih uleta, a jedan normalan ulet radi kojeg Ìete rijetko kod koje cure doŞivjeti trenutni odjeb, ispada k'o ulet muťkima.
Ako niste talentirani za ulete od kojih ĂŚe cura pasti s nogu, onda nemojte kopirati veĂŚ tisuĂŚu puta isprobane fore, nego se koncentrirajte na jednostavnost.

lobotomija
18-11-2005, 16:13
loby, trebao bi drzat nasu stranu...ako si stvarno musko. :smt018
:smt010 ne drŞim ja nièiju stranu.naðem post koji je glup i napadam.
jednostvano mi ne ide u glavu kako pijana osoba moĹže odbiti ikoga a kamoli procijeniti tko je previĹĄe zgodan?
moje stajaliĹĄte je to da ako si odgovarate svaki ulet pali.
ako ne i s najboljim nema rezultata.
i sve ovo tehnièko sranje je beskorisno.
kao ĹĄto je rekla acid: kep it simple.
zanima te netko, odeť, predstaviťe se ona hoÌe ili neÌe i fgotova prièa.
nema se tu ĹĄto filozofirati.
miusliĹĄ da polupijanoj osobi u 3 ujutro vaĹžna romantika ili koliko je orginalan tvoj upad?
newsflash:nije.
neka alkohol teèe vnama i brijaèina i barenje su neizostavni.
zbariti nekoga-otkad je to umjetnost?
to je ionako one night stand,
gurnuti jezik u suĹĄilo za kosu, mikser ili shaker i u nepoznata usta.
koga briga, sve je isto , isti rizik.

Cuj lobo,. Pod broj dva,nemoj sudit druge po sebi

ali ja i ne sudim po sebi , to je nemoguĂŚe.

Neki od nas su u takvoj poziciji da hvala bogu dovoljno cesto bare kroz zivot pa mogu odjebat curu ako im se ne svida!
proèitaj gornji tekst, dobro.
eto vidiĹĄ sloĹžio sam se s tobo,.
barenje nije nikakav problem, ti se slobodno nazovi velikim bariteljem Ĺžena i muĹĄkaraca.
mene briga. :smt008

Re Leone
18-11-2005, 16:26
... ako bi se ti usrao u takvoj situaciji ne znaci da bi se i drugi,ako si ti neiskusan ne znaci da su i drugi,ako tebi cure uletavaju samo da bi te zajebavale na znaci da to rade i drugima i za kraj ako ti baris sve sto hoda i govori ne znaci da to rade i drugi

i za kraj ako netko piÅ¡e kao da je muÅ¡ko NE ZNAÈI da je MUÅveliki kuracKO...
zar vam to što stavlja nastavke -o umjesto -la može prikriti sve one...hm... ( da ne bi opet ispao šovinsit reæi æu) ženske karakteristike u pisanju, izražavanju, komentiranju....?

Murphy
18-11-2005, 17:17
jednostvano mi ne ide u glavu kako pijana osoba moĹže odbiti ikoga a kamoli procijeniti tko je previĹĄe zgodan?

Ak covjek sa beer-gogglesima odbije neku curu jer mu je gadna onda mos mislit kako tek izgleda trijeznom covjeku :-k

gandalf
18-11-2005, 17:20
Dobar ulet? Jedan jednostavan: Bok. Ja sam M. a kako se ti zoveš?

dobar tip za barenje, al za barenje muških :D
tak sam ja na tulumu od pravokutnika uletio nekom forumašu --> ''a ko si ti ?''

Ako niste talentirani za ulete od kojih æe cura pasti s nogu, onda nemojte kopirati veæ tisuæu puta isprobane fore, nego se koncentrirajte na jednostavnost.

hmmm neak mi se cini da smo se malo preveè zaigrali s tim uletima..."ulet" može biti jedna reèenica ali da je ne znam kak dobro,inteligentno, slatko i seksi sroèena, cura koja imalo drzi do sebe ne bu opala na dupe radi toga, niti bu vam odmah dala broj mobaèa...to je tek prvi korak u konverzaciji, a posle kaj buš i kak ispripovedal, to je malo bitnije od prve reèenice...moš i neakav gaf napravit prilikom uleta (dobro ne u stilu whiskas hrane, maèkica i sl) al ak si imalo rijeèit i simpatièan buš se zvlekel posle...tak da nemojte si zabrijati da bute sve riješili jednom magiènom reèenicom na poèetku od koje bu joj nogice zadrhtale i obrazi se zarumenili...treba tu puno više, (ili manje ak ste brad pitt :smt003 )...mislim, ne velim da ja znam, sam volim kenjat ovak malo po forumu, al bome nikad nisam izvalil tak neku bedastoæu za prvi ulet, da bi mi zidarsku prilepila

..ae bok..

mala buba
18-11-2005, 20:08

ovako, ovo nije nista upereno protiv tebe. ovdje izrazavam svoje misljenje o navedenim tezama.

1. ovakvu glupost nisam ni u jutarnjem procitala. hell, ovakvu glupost nisam ni u 24 sata procitala.
2.puhanje dima nekome u facu je analogno dizanju srednjeg prsta.

fakat, ljudi, otkud izvlacite ove gluposti? :smt012 je li to mozda neki ispad frustriranog kvazifeminizma?
ovako, paljenje cigarete, otvaranje/pridrzavanje vrata, pridrzavanje kaputa i ino su znakovi ljubaznosti
GAH

a na kraju krajeva, cilj uleta je da se upoznate pa da dalje mozete popricati, tek ce se onda pokazati neki interes. ako ste pristojni, necete zaribati. ako niste pristojni, do daljnjeg pricanja nece ni doci.
as simple as that.

Yuna
19-11-2005, 13:07
nadodat æu samo nešto...

jedino što me smeta je kad sam samo ljubazna a tipovi misle da se upucavam... :smt013 :smt013 :smt013

onda se èude i žale kad su cure nepristupaène...

a što se tièe davanja moba...ja dajem broj svakom...najlakša taktika za riješit se tipa koji mi se upucava, i zbrišem na drugu stranu. :smt003
tako da to ne znaèi da mi se sviða... :smt020

Darth Vader
19-11-2005, 13:09
nadodat æu samo nešto...

jedino što me smeta je kad sam samo ljubazna a tipovi misle da se upucavam... :smt013 :smt013 :smt013

onda se èude i žale kad su cure nepristupaène...

a što se tièe davanja moba...ja dajem broj svakom...najlakša taktika za riješit se tipa koji mi se upucava, i zbrišem na drugu stranu. :smt003
tako da to ne znaèi da mi se sviða... :smt020

koja igraèica!!! :smt016 :smt012 :smt004 :smt003 :smt003
svaka èast!! :smt003 :smt003

Yuna
19-11-2005, 13:10
a što se tièe casanove vuka...
ajd budi faca i ne prevari curu...puno je lakše prevariti nego truditi se da ne prevariš.
puno je teže iskreno voljeti nekoga nego vodat ga kao trofej po ulici i ponižavati ga.

budi faca i reci, volim samo nju/njega i samo nju/njega æu voljeti dok nas smrt ne rastavi.

:smt009

Darth Vader
19-11-2005, 13:13
ajd budi faca i ne prevari curu...puno je lakše prevariti nego truditi se da ne prevariš.
puno je teže iskreno voljeti nekoga nego vodat ga kao trofej po ulici i ponižavati ga.

budi faca i reci, volim samo nju/njega i samo nju/njega æu voljeti dok nas smrt ne rastavi.

:smt009

slažem se u potpunosti!!! :smt007 :smt007
nisam te zahebavao u gornjem postu!!! :smt003 :smt003

malimrav85
19-11-2005, 14:39
a ťto se tièe casanove vuka...
ajd budi faca i ne prevari curu...puno je lakĹĄe prevariti nego truditi se da ne prevariĹĄ.
puno je teĹže iskreno voljeti nekoga nego vodat ga kao trofej po ulici i poniĹžavati ga.9
Primjeti OGROMNU ironiju u njegovom postu...

Yuna
19-11-2005, 18:03
nisam baš èitala detaljno, samo što mi je oko uhvatilo...

ThunderBoy
19-11-2005, 19:10
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

veteran
19-11-2005, 19:35
Mogu biti whiskas tvojoj mackici? Svaka cast :smt003
Zasto treba tako komplicirati? Dodjes do cure
nasmijes se, predstavis se i malo popricate i to je
to, meni uvijek upali :smt001

acid
19-11-2005, 20:07
BaĹĄ to i tvrdim! Jednostavnost! Ne neke gluposti!

veteran
19-11-2005, 22:19
Baš to i tvrdim! Jednostavnost! Ne neke gluposti!

Evo decki kaj trazite ulete...to vam je to...nista pametno niti posebno inovativno i duhovito...cure su vec navikle na sve kvazi duhovite i premastovite ulete jos dok su ok i teen citale...tamo ima tako puno pametnih savjeta :smt081

liaison
19-11-2005, 23:39
A jel vam kada uletavao neki profac na faxu ili vi njemu????
Kak se onda ponasate? Pogotovo ak vam se svidja..

acid
19-11-2005, 23:44
TO MI JE ODVRATNO.

liaison
19-11-2005, 23:48
Zasto ti je to odvratno? Pa i oni su ljudi...

bOG
20-11-2005, 02:56
BaĹĄ to i tvrdim! Jednostavnost! Ne neke gluposti!

Evo decki kaj trazite ulete...to vam je to...nista pametno niti posebno inovativno i duhovito...cure su vec navikle na sve kvazi duhovite i premastovite ulete jos dok su ok i teen citale...tamo ima tako puno pametnih savjeta :smt081

1)Nek si uzmu jednostavne
2)Ok i teen nemaju ono sto ima "Bruh".
3)Cijenim cure koje ne zele pristati na nesto jednostavno,vec ocekuju od samog pocetka (dakle prvog uleta) nesto orginalno i posebno

acid
20-11-2005, 11:51
3)Cijenim cure koje ne zele pristati na nesto jednostavno,vec ocekuju od samog pocetka (dakle prvog uleta) nesto orginalno i posebno
Naravno da se originalnost cijeni. Ali ako nemaĹĄ smisla za to, bolje se drĹžati svete jednostavnosti. veĂŚ sam k'o papiga, stalno ponavljam tu jednostavnost

20-11-2005, 12:24
neki su jednostavno talentirani sami po sebi i njima je svaki ulet dobar jer je proizvod trenutka, sarma i "onog neceg",
ne moze se naucit kako zbarit!

spark
20-11-2005, 15:49
Ja ne mogu razumijeti zakaj neki visoko obrazovani i inteligentni tipovi misle da se cure pale na izravne ulete tipa "os mi popusit"? Jos bih razumjela da je seljacina, pa ajd covjek ne zna za bolje.
Pa ne bi te ni stapom dirnula, a kamoli nesto vise! Al mi gust takve zajebavati jer misle da im spika prolazi!

Robierre de Cochon
20-11-2005, 17:43
Ja ne mogu razumijeti zakaj neki visoko obrazovani i inteligentni tipovi misle da se cure pale na izravne ulete tipa "os mi popusit"?
Zasto mislis da nema cura koje vole takve ulete? :smt003

skeptik
20-11-2005, 17:52
Ja ne mogu razumijeti zakaj neki visoko obrazovani i inteligentni tipovi misle da se cure pale na izravne ulete tipa "os mi popusit"? Jos bih razumjela da je seljacina, pa ajd covjek ne zna za bolje.
Pa ne bi te ni stapom dirnula, a kamoli nesto vise! Al mi gust takve zajebavati jer misle da im spika prolazi!

Eh, error je u tome ťto ti misliť da su ljudi sa zavrťenim faksom ili viťe od toga po defaultu "inteligentni" i ťto je joť vaŞnije misliť da nisu "seljaèine", a naŞalost zavrťen faks ne znaèi da si inteligentan, a joť manje da nisi seljaèina.

veteran
20-11-2005, 20:06
neki su jednostavno talentirani sami po sebi i njima je svaki ulet dobar jer je proizvod trenutka, sarma i "onog neceg",
ne moze se naucit kako zbarit!

Slazem se sa svim napisanim osim ovog zadnjeg jer se moze naucit kako zbarit...jedan moj frend je bio s curom 3 god pa je prekinuo...bio je izgubljen pol godine nakon tog...jedva je govorio s curama a da ga vidite sad...novi Casanova

spark
20-11-2005, 21:28
Eh, error je u tome što ti misliš da su ljudi sa završenim faksom ili više od toga po defaultu "inteligentni" i što je još važnije misliš da nisu "seljaèine", a nažalost završen faks ne znaèi da si inteligentan, a još manje da nisi seljaèina.

Rekoh visoko obrazovani i inteligentni! Dakle, ne mora nuzno imati fax,al ajde recimo da je samo inteligentan! Ali to je provjereno, znam o kome pricam!
Kaj veli Robi, problem je mozda u tome kaj to zbilja kod nekih cura i prolazi! Zene, malo respekta ne skodi-kvarimo si prosjek!

gandalf
20-11-2005, 22:01
hehe ma nemas se kaj ispricavat, ja nisam primjetil aroganciju...a ak smo mi bili malo neugodni, imas isprike od mene i u njegovo ime...bili smo dost našvasani :smt003

gandalf
20-11-2005, 22:06
hahaha a da, sad sam se sjetio toga...on je vidio neku koju vec duze vrijeme hvata tamo na kraju šanka pa reko "moram joj ružu odnjeti" hihi kak je blesav, a ja namjerno okrenuo glavu na drugu stranu da ne gledam sramotu :smt003 ..ali to ti je sve zajebancija, pa ne mislis valjda da bi vam on zbilja ukral ružu :smt006

Woodstock
20-11-2005, 23:39
Ah barenje..Ta uèestala pojava meðu mlaðom populacijom (pa i onom starijom- tko zna što penziæi rade kad ih se ostavi bez nadzora :smt077 )me nikad nije odviše zanimala jer nisam za to da me pipka neki tip kojeg vidim prvi put u životu.. Jedino ako želi bolni udarac martama u osjetljivo podruèje može me pokušat taknut... Osim toga, sad imam svog momka pa me ne zanimaju ostali pripadnici muškog spola... Ja padam na fine manire, na kavalirsko ponašanje i dobar parfem a uleti ne pomažu... I naravno mora postojati onaj sjaj u oèima... :smt007 :smt007 :smt007

veteran
20-11-2005, 23:58
I naravno mora postojati onaj sjaj u oèima... :smt007 :smt007 :smt007

Na taj sjaj u ocima kad tip popije 5-6 pivi padaju
sve cure :smt003

Vuk SaMOtNjaK
21-11-2005, 01:02
Neki od nas su u takvoj poziciji da hvala bogu dovoljno cesto bare kroz zivot pa mogu odjebat curu ako im se ne svida!

ovo je bilo ful umišljeno, haha... e, bolje ti je da si neki Apoljon :smt118
, inaèe...

Vapiš tu za nekim uletom koji je dobar, a onda kažeš da je to ulet muškima. Ja zbilja ne znam što biste vi htjeli! Žalite se što vas se naziva idiotima zbog glupih uleta, a jedan normalan ulet radi kojeg æete rijetko kod koje cure doživjeti trenutni odjeb, ispada k'o ulet muškima.
Ako niste talentirani za ulete od kojih æe cura pasti s nogu, onda nemojte kopirati veæ tisuæu puta isprobane fore, nego se koncentrirajte na jednostavnost.

nije baš da vapim za nekim uletom jer ne uletavam baš nešto èesto kad sam vani... i nisam reko da je to ulet muškima jer ja muškima NE uleæem
:smt019 ... btw, slažem se da me zbog tog uleta cura neæe odjebat, al sorry, ulet ti nije baš neki... da to idem reæ nekoj trebi, osjeæo bi se ko neki šonjo... poanta, bolje bit odjeban kak spada, nego ispast papak...

jedino što me smeta je kad sam samo ljubazna a tipovi misle da se upucavam...

e vidiš, tu se vi cure znate dosta preforsirat... znam ja par cura koje si briju na ljubaznost kak ti kažeš, a zapravo preko te ljubaznosti probaju barit, onak indirektno... to je super taktika ! kaj, uvijek možeš reæ da si ''bila ljubazna'' kak ti kažeš, hehe... koje su to fore :smt023 ... jedan tip --> deèkima ne treba puno pa se ti pitaj onda

evo, ak te baš zanima, bio sam jednom u toj situaciji... - i nisam prevario curu ! ne znam kak sam to uspio, s obzirom da je tadašnja moja cura bila iz Istre, a ova koja mi se nudila je bila neka teška fufa tak da sam bio u velkoj opasnosti

A jel vam kada uletavao neki profac na faxu ili vi njemu????
Kak se onda ponasate? Pogotovo ak vam se svidja..

ne znam, al planiram uletit onoj Munirani s Kaznenog... jel imam kakve šanse ? voli mlade pastuhe ? :smt117

[quoote="liaison"]Zasto ti je to odvratno? Pa i oni su ljudi...[/quote]

nije istina... da si gledala ''Dosje Alien'' u èetvrtak/petak na Novoj, znala bi o èem prièam

hehe, ti bi se iznenadila... osobno znam 3 cure od kojih možeš iskamèit tako nešto nakon ''malo nagovaranja''... da sam pametan, iskoristio bi te njihove poklon-bonove :smt112

Woodstock
21-11-2005, 11:22
Moj Bože, na kraju se naše društvo sastoji od samih fufica i primitivnih sirovih napuhanka! Èitajuæi sve ovo poèinjem cijeniti svog dragog sve više i više...

face to face
21-11-2005, 14:07
ovo mi sve viťe poèinje lièiti na neki ťovinistièki topiÌ... ťteta...

ajd nek netko se pohvali dobrim uletom...

ja osobno bih prvo malo promotrio curu, saznao neťto o njoj pa onda na taj naèin pokuťao neťto... a ovo mala oť mi popuťiti i sl. je teťki snobizam, mada ono ťto pobija taj snobizam je tuŞna strana tog pitanja, tj odgovor koji èesto zna biti pozitivan iako ja ne tvrdim da se slobodni ljudi ne trebaju ponekad upustiti u takvu avanturu i joť pogotovo ako se nalaze na nekom nepoznatom mjestu, ali to je tema za neki drugi topiÌ...

Tighelia
21-11-2005, 14:12
a ovo mala oĹĄ mi popuĹĄiti i sl. je teĹĄki snobizam
Ne, nego idiotizam.

bOG
21-11-2005, 14:23
.
ajd nek netko se pohvali dobrim uletom...

Ja sam imao dobri ulet.

Evo pohvalio sam se.

face to face
21-11-2005, 14:34
uz opis bOŽe, ovdje ne vrijede autorska prava jer je ovdje kolegijalnost na djelu, solidarnost da i drugi bare

bOG
21-11-2005, 14:40
Aha.....nisam shvatio da je istinitost pohvale relevanta.

Ali ajde jedan sa glave.
Sretnes curu na cesti:
Oprosti molim te,ja sam _____ i zelio bi te upoznati.Znam jedan jako lijep cafe (u blizini) i ako mi dopustis da te castim kavom,uzivao bi u tvojem drustvu bar 15 min,nakon kojih mozes slobodno otici.
15 min za zanimljivu pricu ili moguce poznanstvo je prilika koja se nesmije propustiti!

Svaki put upali.

face to face
21-11-2005, 14:50
to i joĹĄ moraĹĄ biti zgodan i nema frke :smt003

gandalf
21-11-2005, 15:18
Aha.....nisam shvatio da je istinitost pohvale relevanta.

Ali ajde jedan sa glave.
Sretnes curu na cesti:
Oprosti molim te,ja sam _____ i zelio bi te upoznati.Znam jedan jako lijep cafe (u blizini) i ako mi dopustis da te castim kavom,uzivao bi u tvojem drustvu bar 15 min,nakon kojih mozes slobodno otici.
15 min za zanimljivu pricu ili moguce poznanstvo je prilika koja se nesmije propustiti!

Svaki put upali.

i to pali?...jebate imam dojam da bi me bledo pogledala i pomislila "gle ovog èudaka, tu po cesti zove cure na kavu", nekaj bi zmislila da joj se žuri i pa-pa,,,

bob rock
21-11-2005, 15:42
naèelo app (ako proðe - proðe; ako ne proðe... bude drugi put možda... ako ni tada... pa... hmmm... i ruka je ponekad dobar prijatelj, jer me teže možeš uvjeriti da platonistièka ljubav pali na prvi pogled... ili sam ja pogrešno shvatio koncept... a možda i pali... ali ipak... zašto ne haltati lijepu curu na cesti, ako ni zbog èeg drugog, ono, zbog toga da se uvjeriš da postoje i nevjerovatno arogantne cure... ali... ak se cura uhvati na udicu ždrijelom, ne zubalom, a vidiš je nije neka ukusna riba, kako odstupiti? lako je sa pecanjem: skineš s udice, stisneš za škrge dok grkljan ne izbije na usta i baciš... mislim da to baš i ne mogu raditi s curama...)
toliko o naèelu app :smt003

bOG
21-11-2005, 15:48
Sam BP me je naucio tu tehniku!

Ili ona znanstveno izracunata stvar:

Pogledas curu i kazes sa smijeskom:
"Za godinu dana ti i ja cemo se zajedno smijati."

to i joĹĄ moraĹĄ biti zgodan i nema frke :smt003

Minimalno se nesmije biti ruzan ili odbojan.....ali reci da moras biti zgodan bi znacilo da samo zgodni decki imaju cure.

ThunderBoy
21-11-2005, 15:50

bob rock
21-11-2005, 15:53
BP

Bog Posejdon?
Brzi Pero?
Bradati Peruanac?
Talièni Tom?
Bogati Pervertit?

bOG
21-11-2005, 15:54
Bosko Petrovic.
A on i nije neki John Stewart.

Slavonka
21-11-2005, 17:09
Meni se nedavno svidio ulet jednog tipa koji me na stanici, vozeci se biciklom, stao i upitao: "Znas mozda kak da dodjem do Bukovca", posto sam cekala bus za Nazorovu, nije moj kvart i ne snalazim se rekla sam mu nek pita one tam tete koje su stajale u blizini jer mi se cinilo da bi ovo mogao biti njihov kvart pa znaju. Ode on do njih, nasmije se meni i pita ih. Skontam ja da nece dugo busa biti pa krenem precicom tj. stepenicama, a on na biciklu po cesti. I izbijem ja, nakon brdo stepenica, skoro kod doma, kad evo njega. I stane on na biciklu i kaze: "Jesi brza", ja se nasmijem i klimnem glavom. Ode svako na svoju stranu, kad nakon sat vremena igranja s djecom idem ja kuci, a on ceka pred vratima doma i smije se. Ja zbunjena uputim jedan upitan pogled, a on kaze da misli da je nakon ovoliko cekanja zavrijedio da popijem s njim kavu.
Prilicno simpaticno, ali morala sam ga odbiti jer na njegovu zalost, a na moju veliku srecu ja vec imam decka kojeg obozavam, i koji ne zavrijedjuje da ja okolo s drugima kave ispijam.

gandalf
21-11-2005, 18:36
Prilicno simpaticno, ali morala sam ga odbiti jer na njegovu zalost, a na moju veliku srecu ja vec imam decka kojeg obozavam, i koji ne zavrijedjuje da ja okolo s drugima kave ispijam.

svaka èast

face to face
21-11-2005, 18:36
Meni se nedavno svidio ulet jednog tipa koji me na stanici, vozeci se biciklom, stao i upitao: "Znas mozda kak da dodjem do Bukovca", posto sam cekala bus za Nazorovu, nije moj kvart i ne snalazim se rekla sam mu nek pita one tam tete koje su stajale u blizini jer mi se cinilo da bi ovo mogao biti njihov kvart pa znaju. Ode on do njih, nasmije se meni i pita ih. Skontam ja da nece dugo busa biti pa krenem precicom tj. stepenicama, a on na biciklu po cesti. I izbijem ja, nakon brdo stepenica, skoro kod doma, kad evo njega. I stane on na biciklu i kaze: "Jesi brza", ja se nasmijem i klimnem glavom. Ode svako na svoju stranu, kad nakon sat vremena igranja s djecom idem ja kuci, a on ceka pred vratima doma i smije se. Ja zbunjena uputim jedan upitan pogled, a on kaze da misli da je nakon ovoliko cekanja zavrijedio da popijem s njim kavu.

o da [-X

acid
21-11-2005, 18:53
Vapiť tu za nekim uletom koji je dobar, a onda kaŞeť da je to ulet muťkima. Ja zbilja ne znam ťto biste vi htjeli! Žalite se ťto vas se naziva idiotima zbog glupih uleta, a jedan normalan ulet radi kojeg Ìete rijetko kod koje cure doŞivjeti trenutni odjeb, ispada k'o ulet muťkima.
Ako niste talentirani za ulete od kojih ĂŚe cura pasti s nogu, onda nemojte kopirati veĂŚ tisuĂŚu puta isprobane fore, nego se koncentrirajte na jednostavnost.

nije bať da vapim za nekim uletom jer ne uletavam bať neťto èesto kad sam vani... i nisam reko da je to ulet muťkima jer ja muťkima NE uleÌem
:smt019 ... btw, slaĹžem se da me zbog tog uleta cura neĂŚe odjebat, al sorry, ulet ti nije baĹĄ neki... da to idem reĂŚ nekoj trebi, osjeĂŚo bi se ko neki ĹĄonjo... poanta, bolje bit odjeban kak spada, nego ispast papak...

Pa nisam ni rekla
da je ulet neki, nego samo da ga nakon takvog uleta rijetko koja cura bude odbila.A super ulete sigurno neÌu dijeliti s vama jer sam sebièna, i èuvam to za sebe. :smt003

Vuk SaMOtNjaK
22-11-2005, 00:57
Pa nisam ni rekla
da je ulet neki, nego samo da ga nakon takvog uleta rijetko koja cura bude odbila.A super ulete sigurno neæu dijeliti s vama jer sam sebièna, i èuvam to za sebe. :smt003

baš si neka... a je se baš ponadao :smt004

èuj ti te naše forumašice koje imaju deèke... neke imaju tolko fenomenalne deèke da ih nikad, ali NIKAD ne bi prevarile... haha :smt005
pitam ja njih šta bi bilo da im ispred kuæe proðe goli Banderas na biciklu... bilo bi samo ovo :smt007

ma bravo vuk, biti ljubazan znaèi da tu osobu hoæeš zbariti! daklem, s obzirom na taj kriterij ljubaznosti, lenny je dosad htijela zbariti:

lampu

daj nemoj, opet æe mu se dignut :smt031
opet si me sasjekla u preponama bez razloga
kad sam ono napisao, nisam mislio na tebe
al ak si se veæ prepoznala :smt019

acid
22-11-2005, 09:43
- Cut-
baĹĄ si neka... a je se baĹĄ ponadao :smt004

MoĹžda me jednom odobrovoljiĹĄ, pa ti poneĹĄto i otkrijem :smt003 :smt002

èuj ti te naťe forumaťice koje imaju deèke... neke imaju tolko fenomenalne deèke da ih nikad, ali NIKAD ne bi prevarile... haha :smt005
pitam ja njih ťta bi bilo da im ispred kuÌe proðe goli Banderas na biciklu... bilo bi samo ovo :smt007

Di si Banderasa naťao!? Ma zanimljiviji su ''stvarni'' tipovi, koji ti ulete samo tako, a onda doðeť u iskuťenje, ali ne prevariť jer ga ipak voliť najviťe.

Slavonka
22-11-2005, 10:07
Vuk, nikad ne reci nikad, ja sam do sada prevarila svakog (ne ponosim se time), ali naisao je ovaj sadasnji i ta moja navikla isparila je sama od sebe. Kad nadjes nekoga tko ti je dobar, pazljiv, pase ti u svakom pogledu, zaljubis se preko usiju, nakon 9 mjeseci jos te prodju trnci kad ga vidis i pomislis: wowo, ovo je moj decko, i onak se zadovoljno nasmijes. Kad ima dana da se ne mozes skinuti s njega, stalno saljes sms-ove, zivkas ga, grlis, ljubis, nosis mu kavu na posao samo da ga vidis na 5 minuta i pusu dobijes, kad ti je svaki put problem rastati se od njega i doma otici, i kad znas da je ljubav i s jedne i s druge strane obostrana i jednako snazna itd... ima jos milijun stvari onda ti ne pada na pamet varati ga niti se dovodis u takove situacije, to jednostavno postane neprirodna pojava. Uzivas u svakom danu i ne treba ti nista vise, ne treba ti gro drugih tipova da popune neku glupu prazninu u tebi jer nje vise nema.

VeNoM
22-11-2005, 12:32
2. pijana se pentram po stubama u saloonu, ne znam za sebe....tip do mene me primi, uzme me u naruèje, odnese me uz stepenice gore i posjedne za stol!! šteta što sam bila prepijana pa ga nisam bila sposobna pohvaliti!! how cute :smt007

baš me zanima što bi bilo da je tvoj deèko to vidio
siguran sam da bi ostao ravnodušan

bOG
22-11-2005, 12:50
kad ga vidis i pomislis: wowo

WorlOfWarcraft Owna? :smt009

Vuk SaMOtNjaK
23-11-2005, 01:03
za lenny

jedini ulet koji mi valjda je onaj prvi, taj je ok, priznajem
ova druga 2 uleta su karakteristièni za ''velike frajere'', a pošto takav nisam, mogu se frigat

Di si Banderasa našao!?

ma moja frendica se pali na njega :smt003

ma svi varaju, prije il kasnije... samo ovisi kolko si pametan da to i sakriješ
najbolje je imat slobodnu vezu, onda si na konju

mala buba
23-11-2005, 01:05
ma svi varaju, prije il kasnije... samo ovisi kolko si pametan da to i sakrijeĹĄ

nije istina.

Vuk SaMOtNjaK
23-11-2005, 01:11
ma istina je
ne znaèi ak ti ne varaš, da druga strana nije spremna na tako nešto

mala buba
23-11-2005, 03:19
ali znaci da nije istina da SVI varaju.
posto bi svi ubrojalo i mene.

23-11-2005, 03:29
ali znaci da nije istina da SVI varaju.
posto bi svi ubrojalo i mene.

Opet se vraÌamo logièkim floskulama, aye matey?
Kad se samo sjetim naťe rasprave o ''iznimci koja potvrðuje pravilo''... eh, da... samo tada si imala totalno drugaèije stajaliťte... ;)

Al, ajde... da se javim kao joĹĄ jedna iznimka Vukovog pravila...
Ako je za zbilja, ne varam.... smatram da nisam dovoljno velika faca... samo velike face varaju... ne divim im se... i ne Ĺželim biti kao oni... ali za varanje treba imati obraza, ali ne i srama... a ja imam previĹĄe srama... well, you know what I mean...

mala buba
23-11-2005, 03:34
hahahaha back to the roots! :smt003
da,da...znam da iznimka potvrdjuje pravilo, ali postoji razlika izmedju pravila i generaliziranja :smt002
pravila su dokazana....generaliziranja nisu...pa dok mi netko ne dokaze suprotno, ja cu tvrdoglavo vjerovati u svoje. ako za nikog drugog, za mene je istina i pravilo. HA.

23-11-2005, 03:41
hahahaha back to the roots! :smt003
da,da...znam da iznimka potvrdjuje pravilo, ali postoji razlika izmedju pravila i generaliziranja :smt002
pravila su dokazana....generaliziranja nisu...pa dok mi netko ne dokaze suprotno, ja cu tvrdoglavo vjerovati u svoje. ako za nikog drugog, za mene je istina i pravilo. HA.

Aaaw... dobra stara floskula razlièitog definiranja pojmova... ain't that CUTE?! hihihihi..
Btw, slaĹžem se s tobom... samo ukazujem na moguĂŚnost (ne nuĹžnost) postojanja pravila i iznimaka na isto... ;)

acid
23-11-2005, 09:35
ma svi varaju, prije il kasnije... samo ovisi kolko si pametan da to i sakrijeĹĄ
najbolje je imat slobodnu vezu, onda si na konju
Ne baĹĄ svi, nemojmo generalizirati.

fat drummer
23-11-2005, 09:43
koji kurac je slobodna veza? sama rijeè veza kaŞe da si veza s nekim, uz nekoga... rijeè koja ogranièava, a ne daje slobodu.
ja Ìu tak isto imat i slobodan brak, paèe njih par. ne znam koja je svrha "slobodne veze", zaťto onda jednostavno nisi solo? ili bať morať bit u bilokakvoj vezi da bi se osjeÌao kao netko ili neťto...

acid
23-11-2005, 09:52
Eh, da slobodna veza je neka èudna izmiťljotina. Ali èini se da nije jednostavno to objasniti.

Yuna
23-11-2005, 10:06
i to pali?...jebate imam dojam da bi me bledo pogledala i pomislila "gle ovog èudaka, tu po cesti zove cure na kavu", nekaj bi zmislila da joj se žuri i pa-pa,,,

ja te bih blijedo pogledala...
fakat mi nije neki ulet...
al ajde ako si zgodan i imaš šarma nikad se ne zna.

gandalf
23-11-2005, 10:35

ja te bih blijedo pogledala...
fakat mi nije neki ulet...
.

hehe pa znam, zato i velim

ThunderBoy
23-11-2005, 16:36

gandalf
23-11-2005, 17:46
ne znam, nikad nisam imal problema sa "kavama", uvijek se naðe neka tema, osim jenput s jednom manekenkom, jebate tu sam držal monolog sat vremena, s njom na kavu otiæ je bilo ko da sam 6 sati u komadu uèil, takav mentalni napor...sva sreæa pa je samo 2 tjedna trajala ta agonija :smt003

kaj thunder, velis u kino pa na sljeme gledat zvijezde, da skratimo prièu :smt005

ThunderBoy
23-11-2005, 17:51

gandalf
23-11-2005, 17:59
ma nisam, ja sam ti dobar deèec...jednom sam otfural malu na tak neko mesto, proveli 2 sata u autu a da ju niti poljubio nisam...aha! kaj veliš na tu moæ suzdržavanja?...a ne ko moj frend sivonja, odveo malu na sljeme i kad je videl da ne bu niš od toga izbacil ju iz auta u sred noæi :smt005 kakav tikvan jebate, kad meðed gore zaurla i ja bi se splašil, a kamoli ne cura :smt003

teđi
23-11-2005, 18:03
najviťe mrzim kad likovi ne shvaÌaju rijeè NE. i rijeèima i pokretima im dajeť do znanja da te ne zanimaju ali oni i dalje po svom. ponoviť mu u facu 100 puta da je naporan al on ne kuŞi. :smt013

ThunderBoy
23-11-2005, 18:04

merić
23-11-2005, 18:09
najviťe mrzim kad likovi ne shvaÌaju rijeè NE. i rijeèima i pokretima im dajeť do znanja da te ne zanimaju ali oni i dalje po svom. ponoviť mu u facu 100 puta da je naporan al on ne kuŞi. :smt013

hahaha
ja joť radim razne grimase, izraze gaðenja i sl. da mi na kraju, nakon nekog vremena osoba prema kojoj sam se tako ponaťala kaŞe: ''a pa mislio sam da ti se sviðam'' :smt013 :smt021

mala buba
23-11-2005, 18:27
on topic!!! ťta vas odbija na dejtovima?? mene uŞasno odbija spika o bivťima, grozno!! i krem hlaèe, ne znam zaťto, skroz su mi seljaèke nekako......

(ok, moje isprike, ali na neke generalizacije sam osjetljiva)
btw LOL za krem hlace, koji originalni turnoff :smt003

na dejtu me odbija kad
- pokazuje totalni nedostatak komunikacijskih sposobnosti
npr. ne nadoveze se na apsolutno nista sto kazem, reseta me pitanjima, na sve odgovara suhoparno, prica samo o sebi i ne daje me da dodjem do rijeci, pretvori tu kavu u psihoterapiju o njegovim frustracijama na poslu..
-nedostatak paznje
npr ne gleda me u oci, ili uopce ne gleda u mene, ne nasmijesi mi se bar jednom, gleda na sat ili previse prcka po mobitelu, kad ga netko nazove pa razveze pola sata s tom osobom pricati, prekida me usred recenice kako bi razvezao o sebi...
-nedostatak karaktera
npr nema misljenje o nicemu, nema smisla za humor, osudjuje sve i svakoga (nema gore nego kad gleda okolo i samo vreba koga bi zlobno iskomentirao na temelju izgleda)

teđi
23-11-2005, 18:52
e da zaboravih nesto.. mrzim, mrzim al opako mrzim uletavace pipavce!! ako mi nesto digne tlak to je kad si likovi dopustaju u trecoj sekudi razgovora fizicki kontakt, nebitno kakav. nemas me sta primati ni za ruku, ni za kosu ni guzicu. na to divljam trenutno.

ovo potpisuje. lik si "malo" cugne i onda me poène dragat po kosi...fuj fuj fuj. osjeÌam se u tom trenu full potlaèeno. ma gubi se, ne znať mi ni ime... :smt027

gandalf
23-11-2005, 20:24
ma nisam, ja sam ti dobar deèec...jednom sam otfural malu na tak neko mesto, proveli 2 sata u autu a da ju niti poljubio nisam...aha! kaj veliš na tu moæ suzdržavanja?...a ne ko moj frend sivonja, odveo malu na sljeme i kad je videl da ne bu niš od toga izbacil ju iz auta u sred noæi :smt005 kakav tikvan jebate, kad meðed gore zaurla i ja bi se splašil, a kamoli ne cura :smt003
:smt103 :smt104
Pretpostavljam da i taj lik ide u hemingway?

hehe ne znam, nisam ga dugo vidjel...ali zato znam da ide u piranhu :smt003

Tighelia
23-11-2005, 21:44
a ne ko moj frend sivonja, odveo malu na sljeme i kad je videl da ne bu niĹĄ od toga izbacil ju iz auta u sred noĂŚi
S kim se ti druĹžis... Ccc... :smt011

Ontopic...
Smetalo bi me da me tip poljubi na prvom dejtu. Ono, na kavi smo negdje, upoznajemo se, razgovaramo, a lik navali na mene - WTF?! :smt087 Neugoda je zagarantirana, a tog lika po kratkom postupku i instant otpisujem. :smt039
Nasrtljivost i nestrpljivost su najgore stvari koje èovjek moŞe pokazati na prvom dejtu, kao i zjakanje uokolo umjesto zainteresiranog pogleda u oèi i kimanja glavom dok vodimo razgovor.
Ne bi mi smetalo ako bi previťe prièao o sebi, obièno u takvim situacijama imam tremu, pa mi i odgovara da malo viťe sluťam dok se potpuno ne opustim (uz uvjet da nije neki teŞi egocentrik). U principu nije bitno koliko prièa (iako komunikativniji imaju prednost), bitno je ťto prièa. Ako lik prièa neke stvari koje me ne zanimaju i joť uz to ima i loť, 'oèinski' tip humora, to obièno sreŞem u korijenu. A ako je zabavan, komunikativan i duhovit (kao moj bojfrend :smt050 ), onda dobiva zeleno svjetlo za iduÌi dejt.
Ĺveliki kuracto se oblaèenja tièe, katastrofa bi mi bila da lik doðe na dejt u trenerci. A biiig no-no! :smt018

*SUPERMAN*
23-11-2005, 21:52
Zao mi je cure ali s takvim kriterijima koje vi postavljate,ne smije ovo ne smije ono,meni se cini da cete ostarit same sa 7 macaka u nekom domu... :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

gandalf
23-11-2005, 21:54
a ne ko moj frend sivonja, odveo malu na sljeme i kad je videl da ne bu niš od toga izbacil ju iz auta u sred noæi
S kim se ti družis... Ccc... :smt011

to i ja velim :smt003

gandalf
23-11-2005, 21:59
e da, al moram napomenut...ona je otisla z njim nakon sto ju je on pitao oce malo s autom negdje otici i tak to...a to mi neopisivo digne tlak kada sve ðiði-miði, sve oæe i onda kad doðe do nekog trenutka kada treba nekaj bit (dobro, ne mora odmah sex :smt003 ) onda se pravi blesava u stilu "pa otkud ti sad ovo, pa nisam ja mislila tako" haaahahah ne, mislila si da te bude pital za zdravlje jebate....ili morti kakvu partijicu bele si bute odigrali :smt005

merić
23-11-2005, 21:59
Zao mi je cure ali s takvim kriterijima koje vi postavljate,ne smije ovo ne smije ono,meni se cini da cete ostarit same sa 7 macaka u nekom domu... :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

uvijek je potrebno teĹžit najboljem. vjerovatno je to nedostiĹžno, ali i neĹĄto manje od najboljeg je joĹĄ uvijek dobro.
tako nekako
i kad se ljudi zaljube, ta osoba u koju su zaljubljeni najsavrĹĄenija im je bez obzira na sve mane koje ima

Tighelia
23-11-2005, 22:00
Zao mi je cure ali s takvim kriterijima koje vi postavljate,ne smije ovo ne smije ono,meni se cini da cete ostarit same sa 7 macaka u nekom domu...
Ja sam naĹĄla svoj :smt050 primjerak i savrĹĄeno sam zadovoljna njime! Dakle, nisam traĹžila niĹĄta nemoguĂŚe! :smt002

onda se pravi blesava u stilu "pa otkud ti sad ovo, pa nisam ja mislila tako" haaahahah ne, mislila si da te bude pital za zdravlje jebate....ili morti kakvu partijicu bele si bute odigrali
:smt003 :smt003 :smt003

merić
23-11-2005, 22:10
onda se pravi blesava u stilu "pa otkud ti sad ovo, pa nisam ja mislila tako" haaahahah ne, mislila si da te bude pital za zdravlje jebate....ili morti kakvu partijicu bele si bute odigrali

e, ovo je bilo za pretpostavit :smt003

to je iznimno vaĹžna napomena

tako mi je teĹĄko priznati, ali postoje fakat glupe Ĺženske :smt021

*SUPERMAN*
23-11-2005, 22:13
Ja sam naĹĄla svoj :smt050 primjerak i savrĹĄeno sam zadovoljna njime! Dakle, nisam traĹžila niĹĄta nemoguĂŚe! :smt002
Bez uvrede ali to ces jos vidit koliko si zadovoljna njime... Ne znam bas da li mozes stavit ruku u vatru da te nikad nije prevario,a tko zna sto buducnost nosi,mozda te nogira sutra... :smt022 :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

spark
23-11-2005, 22:14
najviše mrzim kad likovi ne shvaæaju rijeè NE. i rijeèima i pokretima im daješ do znanja da te ne zanimaju ali oni i dalje po svom. ponoviš mu u facu 100 puta da je naporan al on ne kuži. :smt013

Kak ne kužiš da on kuži :smt001 ali nije mu bitno-zna kaj hoæe! Al znaš i ti-ignore!

gandalf
23-11-2005, 22:19

to je iznimno važna napomena

tako mi je teško priznati, ali postoje fakat glupe ženske :smt021

vrlo glupe, štoviše :smt003

merić
23-11-2005, 22:20
Bez uvrede ali to ces jos vidit koliko si zadovoljna njime... Ne znam bas da li mozes stavit ruku u vatru da te nikad nije prevario,a tko zna sto buducnost nosi,mozda te nogira sutra... :smt022 :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Marcuse, Marcuse
nije dobro tako crno to gledati
ovako neki mogu doÌi do zakljuèka da te netko prilièno povrijedio, slomio ti srdaťce... :smt022 :smt022

*SUPERMAN*
23-11-2005, 22:25
[color=indigo]Marcuse, Marcuse
nije dobro tako crno to gledati
ovako neki mogu doÌi do zakljuèka da te netko prilièno povrijedio, slomio ti srdaťce... :smt022 :smt022
Ha,ha.. Nije nije,nego samo mislim da su danas cure malo previse zahtjevne,a u vecini slucajeva nisu nista posebno a ocekuju princa na bijelom konju... :smt045

Tighelia
23-11-2005, 22:26
Bez uvrede ali to ces jos vidit koliko si zadovoljna njime...
Mislim da je preko godinu dana poznavanja osobe i viĹĄe nego dovoljno za 'vidjeti koliko sam zadovoljna'.

Ne znam bas da li mozes stavit ruku u vatru da te nikad nije prevario,a tko zna sto buducnost nosi,mozda te nogira sutra... :smt022
Ako su neki ogorèeni, ne znaèi da prava ljubav ne postoji. :smt020

A sad gibam s topica da se lenny ne naljuti zbog skretanja s teme.

*SUPERMAN*
23-11-2005, 22:32
Ako su neki ogorèeni, ne znaèi da prava ljubav ne postoji. :smt020A sad gibam s topica da se lenny ne naljuti zbog skretanja s teme.

Krivo si shvatila,ja definitivno vjerujem u pravu ljubav ali samo tvrdim da vecina cura ima previsoke kriterije i da ne postoji savrseni decko...
Ja sam blizu savrsenstva ali nije to to... :smt002 :smt002 :smt002

merić
23-11-2005, 22:37
nitko nije savrĹĄen
svi teĹžimo savrĹĄenstvu
ali, s obzirom da znamo da nitko nije savrťen, znamo da to èemu teŞimo ne moŞemo dobit, pa se zadovoljimo neèim manje savrťenim
svi su dobri na svoj naèin
svi su lijepi na svoj naèin
itd
najbolje je to tako gledati

malo filozofije za kraj :smt003
i ova rasprava bi moĹžda bolje odgovarala nekom drugom topicu ali nema veze, valjda

23-11-2005, 22:39
ma nisam, ja sam ti dobar deèec...jednom sam otfural malu na tak neko mesto, proveli 2 sata u autu a da ju niti poljubio nisam...aha! kaj veliť na tu moÌ suzdrŞavanja?...

evo ovo je super nacin...dakle ne odma pocet plazit po curi
govorit da je naj sve sto postoji za vas i svakakve bljuvotine
bravo gandalf!
cura se vise zainteresira kad se sve ne dogadja po standardnom scenariju nego kad je nesto drugacije...
bar ja tako mislim, ne znam kako drugi disu!

Yuna
23-11-2005, 23:05

hehe to se i meni jednom dogodilo...hehe...zapravo skoro dvaput....hehe

Yuna
23-11-2005, 23:09

to je iznimno važna napomena

tako mi je teško priznati, ali postoje fakat glupe ženske :smt021

what???
ja se volim voziti. kaj oni to ne shvaæaju? :smt003 :smt003 :smt003

nek me pita odmah za sex da znam...a ne jel se hoæžeš provozat...ja sve doslovno shvaæam jer tako i govorim drugima.

23-11-2005, 23:12
ma nisam, ja sam ti dobar deèec...jednom sam otfural malu na tak neko mesto, proveli 2 sata u autu a da ju niti poljubio nisam...aha! kaj veliť na tu moÌ suzdrŞavanja?...a ne ko moj frend sivonja, odveo malu na sljeme i kad je videl da ne bu niť od toga izbacil ju iz auta u sred noÌi :smt005 kakav tikvan jebate, kad meðed gore zaurla i ja bi se splaťil, a kamoli ne cura :smt003

hehe to se i meni jednom dogodilo...hehe...zapravo skoro dvaput....hehe

da te ostavi na sljemenu ili 2 sata nista? :smt003

Yuna
23-11-2005, 23:12
e Markuse, cure ne traže savršene...nego one koji su njima osobno savršeni...
a tako i treba biti...

nešto što je jednoj savršeno, drugoj je bljak

Yuna
23-11-2005, 23:15

da me ostavi...ma obojica su se na kraju vratila...ali fakat koji jadnici...
još lik u autu ima natpis zabranjeno pušenje na koju sam mu ja dražesno skrenula pažnju... :smt003

ipak su bolji intelektualci... :smt020

23-11-2005, 23:18

joĹĄ lik u autu ima natpis zabranjeno puĹĄenje na koju sam mu ja draĹžesno skrenula paĹžnju... :smt003

ipak su bolji intelektualci... :smt020

ah ja mislila da je samo taj gandalfov prijatelj freak
ocito ih ima i vise...
ja znam 2 tipa koji su ostavili 2 cure na plazi....dogovorili se za nocno kupanje pa se one nisu htjele skinut i oni posli...
ali fakat su tuke cure bile pa mi ih nije zao.

Vali
23-11-2005, 23:21

Pa ne mogu vjerovat da si 2put uspjela nabasat na takvog psycho lika :smt003

Ne mogu si zamislit da me ostavi gore.. koja bi to vendetta bila.. Tony Soprano style :smt050

Yuna
23-11-2005, 23:49
ma znate kaj, uvijek cure prièaju kaj žele, a mene zanima kaj deèki žele i traže...zaš oni nikad ne napišu...pa kaj ako je okrutno nekad...

ZER0
23-11-2005, 23:51
tako treba!
super ste deèki
Dobro pod deèki onda misliť na mene i mog starog,ali i on se smatra mladim,pa ti neÌu to uzeti za zlo.
Pa mislim kako moĹže neko tako istuĂŚi curu?Pa ne bi da mi je najgori neprijatelj,a kamoli bez razloga. :smt011

bOG
24-11-2005, 00:23
ma znate kaj, uvijek cure prièaju kaj Şele, a mene zanima kaj deèki Şele i traŞe...zať oni nikad ne napiťu...pa kaj ako je okrutno nekad...

Netko tko ima svoj zivot i to moze pokazati u svakom svom pokretu i izjavi.
Ne da prica o sebi nego da kroz konverzaciju i druzenje pokaze da je izbrusena od kvalitetnog zivota u komunikaciji zabavi i ozbiljnim razmisljanjima.
Decki ne zele od cure samo curu nego i curim zivot,samo tako mogu cjeniti osobu.
Ista stvar je i za decke,ali cure nekad manje pokazuju to od deckiju.

Yuna
24-11-2005, 00:59
pametno zboriš bože

24-11-2005, 01:13

Hej... ona ne mora stavljat ruku u vatru za niĹĄta!
Za to sam ja tu... ;)

Dark Lady
24-11-2005, 02:10
ja se volim voziti. kaj oni to ne shvaæaju? :smt003 :smt003 :smt003

nek me pita odmah za sex da znam...a ne jel se hoæžeš provozat...ja sve doslovno shvaæam jer tako i govorim drugima.

e zato sad ja imam svoj autek pa vise nemam tih problema. i ja mogu izbacit van kad hocu!! :smt003

al s jednim tipom sam se stvarno samo vozila po gradu u njegovom autu, a na kraju veceri mi je cak ocistio sloj od 10ak cm snijega s mog auta...

Robierre de Cochon
24-11-2005, 10:38
"]
ja znam 2 tipa koji su ostavili 2 cure na plazi....dogovorili se za nocno kupanje pa se one nisu htjele skinut i oni posli...
ali fakat su tuke cure bile pa mi ih nije zao.
tako i treba...mrzim izmotavanja.

Slavonka
24-11-2005, 11:42
Ovo sa sljemenom je zanimljivo! Desilo se i meni da smo bili dva sata na vidikovcu i tip nista, a ja sve ocekujem bit ce nesto. Ali sad mi nije zao, to je bilo razdoblje kad sam imala kog sam pozeljela i nitko nije bio poseban ili dovoljno zanimljiv da me zainteresira na duze od recimo 2 tjedna. Ovaj je to usio, jer zamisli kak on to mene moze odbiti, nije mi islo u glavu. Onda je nestao iz mog zivota, pa se vratio, pa sam se ja malo bahatila i ono "plejing hard tu get" njemu u inat pa se on zapalio pa ja opet i tak smo se mi meðusobno "zbarili" i sad smo ludi jedno za drugim. A da sam ga jos prije 2 godine imala ko zna di bi sad bio i jel bi me imalo zanimao, ovako je ispalo puno bolje i ljepse. Pogotovo jer me jednom opet odveo na isto to mjesto samo da me poljubi "kako bi se iskupio za ono sto je davno trebao uciniti", kako je on sam rekao.

Slavonka
24-11-2005, 11:49
Sto se prvog spoja tice mrzim onu tisinu koja odjednom nastane u razgovoru i onda... ni jedno ne zna sta bi, ja se pocnem crveniti, jos ako izvalim kakvu glupost, ma koma. Lijepo je kao s osobom odmah mozes uspostaviti neku tecnu komunikaciju, opustiti se, ne razmisljati o svemu sto kanis reci pa pola toga ne izreci itd. Kad od prvog trena vidis ne da ste stvoren jedno za drugo, ali da imate zajednickih tema, interesa i da ne morate forsirati komunikaciju, smjeskanje, ljubaznost i sve sto ide uz to nego ono dolazi prirodno, samo od sebe. I bitan mi je eye-contact, pogotovo ako decko ima lijepe oci. I neke manire, da ti primi stolicu kad sjedas, pomogne skinuti kaput/jaknu, otvori vrata od auta, odveze te doma, a ne na tramvaj, pusti te da prva narucis pice, ako ste u kaficu, plati (ne svaki put, ali barem taj prvi).
Ajme... pa ja sam nasla u jednom decku sve sto sam zeljela, koja sam ja sretnica :smt007

Luca
24-11-2005, 12:08
Meni je full bitno da lik plati cugu na prvom dejtu, ak ne plati- hvala,doviðenja!
Nikad mi ne mora niĹĄta kupiti, platiti cugu , ali taj prvi put MORA!!!!!!!

Starfish
24-11-2005, 13:36
I bitan mi je eye-contact, pogotovo ako decko ima lijepe oci.

ROTFL!!!! :odval: :smt055
ovo moram zapisat negdje...

fat drummer
24-11-2005, 13:43
e a u èemu je magija plaÌanja prvog piÌa?

Luca
24-11-2005, 13:53
Ne znam u èemu je magija, ali to kod mene jednostavno mora biti tako.

Robierre de Cochon
24-11-2005, 14:21
Ne znam u èemu je magija, ali to kod mene jednostavno mora biti tako.Bila na cugi jednom s predivnim likom, raèun bio 20 kn - on vadi 20 cuna i pita mene jel imam 10 da mu dam sitnog, ja popizdila, dala sam mu, ali se viťe nismo vidjeli nakon toga.
Hehe, istina..malo je jadno. :smt003

teđi
24-11-2005, 15:18
evo mog jednog ĹžeĹĄĂŚeg uleta: (nisam ja uletila nego on)

freak:èujem da su ovdje svi s ekonomije,a ťta ti studirať?
ja:pravo
freak:onda ĂŚemo se super slagat, ja sam prije 4 mjeseca izaĹĄao iz zatvora.

:smt071

ThunderBoy
24-11-2005, 15:42

gandalf
24-11-2005, 16:45
Ne znam u èemu je magija, ali to kod mene jednostavno mora biti tako.Bila na cugi jednom s predivnim likom, raèun bio 20 kn - on vadi 20 cuna i pita mene jel imam 10 da mu dam sitnog, ja popizdila, dala sam mu, ali se više nismo vidjeli nakon toga.

amater i seljak

Vuk SaMOtNjaK
24-11-2005, 16:52
fakat je seljak

pitanje za cure : kad ste u vezi s nekim, jel oèekujete da vas deèko veæinom èasti il ?

Starfish
24-11-2005, 17:06
pitanje za cure : kad ste u vezi s nekim, jel oèekujete da vas deèko veæinom èasti il ?

Pa bilo bi najpraktiènije da prvog u mjesecu sjedne lova na raèun za sve one nessove koje bi mi poslije èovjek eventualno platio, pa da se ostatak mjeseca uopèe ne vidimo...
:smt007 :smt007 :smt007

Vuk, ne budi glup...
Takvu treba otpilit po kratkom postupku. :smt006
Dijeljenje troškova rula. Ne u smislu - izvadit digitron, buljit u cifru na raèunu i dijelit odmah na dva,
nego provjerena doktrina: ja plaæam danas, ti slijedeæi puta....

O curama koje deèki oblaèe u Grazu i kupuju im bonove imam mišljenje koje glasi ovako:
KURVEEEEEEEE!!!!!!!

*osjeæa se ko odreðene osobe na predavanju kad dignu ruku i kažu neku oèitu èinjenicu koju su svi znali*

Slavonka
24-11-2005, 17:11
Prvi put ocekujem, na pocetku veze isto, ne bas svaki puit, ali u principu da, sto veza dulje traje to sve manje. Nisam sponzorusa, pa koliko god deèko radio, imao para vise od mene itd... mislim da je ipak u redu da i ja potrosim svoje novce ponekkad. Ako je pak decko takav da uvijek plati racun, onda ja nastojim njemu za rodjendane, blagdane, imendane kupiti neki skuplji poklon, ili mu cesce donijeti cokoladu, bombone, nesto sto voli da na neki nacin to "revidiram".

merić
24-11-2005, 17:19
pitanje za cure : kad ste u vezi s nekim, jel oèekujete da vas deèko veÌinom èasti il ?

ok je to prvih 5 puta, kasnije mi je glupo
nekad platim ja, nekad on, èeťÌe on
najdebilnije je plaĂŚat pola pola

gandalf
24-11-2005, 17:29
Prvi put ocekujem, na pocetku veze isto, ne bas svaki puit, ali u principu da, sto veza dulje traje to sve manje. Nisam sponzorusa, pa koliko god deèko radio, imao para vise od mene itd... mislim da je ipak u redu da i ja potrosim svoje novce ponekkad. Ako je pak decko takav da uvijek plati racun, onda ja nastojim njemu za rodjendane, blagdane, imendane kupiti neki skuplji poklon, ili mu cesce donijeti cokoladu, bombone, nesto sto voli da na neki nacin to "revidiram".

to je ok....pa to nekak i spada u osnovni bon-ton kad si s komadom vani...

e kaj mi se dogodilo jednom...bil sam na veceri s malom u baschieri, prvi pravi dejt je to bil...i pojeli, popili, zapricali se do 2 ujutro skoro, ja joj kupim ružu od one kaj ide od stola do stola s cekerom....i krenemo mi na blagajnu tam s onom karticom kad skuzim da sam 30-ak kuna šort z lovom... ](*,) haaahahahahahahah ak tad nisam u zemlju propal jebate....a da stvar bude još lepša, ona nije imala ni kune èini mi se hihihi kak je to smešno bilo....odjuril sam doma z autom dok me ona prièekala tam ko neka garancija da bum platil, i vratil se za 20 min...èini mi se da mi nije preveè zamerila jer smo nakon tog godinu dana skup proveli :smt003

Vuk SaMOtNjaK
24-11-2005, 17:37
Vuk, ne budi glup...
Takvu treba otpilit po kratkom postupku. :smt006

bez brige, nisam papuèar, a nit trenutno imam curu pa da me sad to muèi... sam me zanimalo...

iznenadilo me kolko ste vi cure skromne :smt003
tak i ja slièno razmišljam, u poèetku se èasti malo žešæe, a kasnije fifti-fifti
baš me zanima kaj bi cure s ekonomije rekle na ovo, hehe

ThunderBoy
24-11-2005, 17:41

Vuk SaMOtNjaK
24-11-2005, 17:44
...ja joj kupim ružu od one kaj ide od stola do stola s cekerom....

vidim da nisam jedini koji kupuje ruže curama
dapaèe, 2 put sam to napravio, al u oba sluèaja se radilo o frendicama :cry: