http://www.jutarnji.hr/vijesti/clana...7,1,,168101.jl
zomg.
samo ne susjeda ;_;
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clana...7,1,,168101.jl
zomg.
samo ne susjeda ;_;
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
i Hebrang za predsjedničkog kandidata???
wtf?
ajmo ovo prebacit na politiku, mislim kad ste već ubili otvoreno jer je progutao podforum onda treba spriječit da se ovaj topic pretvori u novi otvoreno.
nego, WTF?!
mislio sam da će podnijet ostavku jedino u slučaju da krene za predsjednika ali ako neće ni to onda zbilja tko zna šta se tu dešava
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
u 14.15 h je presica pa će valjda navest razloge
koji k... ovo mislim nije nitko očekivao, mora da je nešto gadno
Konzerva je u pravu, ovdje ćemo o tome. /update: tema zaslužuje vlastiti topic
Jedino bi imalo smisla za neke privatne probleme, otkad to iko u HDZ-u preuzima odgovornost za išta?
Last edited by PJ; 01-07-2009 at 14:00.
Navodno je na radiju receno da ce se ipak Sanader kandidirati za predsjednika RH, a ne Hebrang. S nestrpljenjem ocekujem presicu
Ali cemu Jadranka, cemu cemu?![]()
''Svasta umem, stvarno umem, samo sebe ne razumem.'' Miroslav Antic
"Osim promjene na vrhu Vlade, mijenja se i njezin satav. Dosadašnji ministar poljoprivrede Božidar Pankretić postaje potpredsjednik Vlade, a na njegovo mjesto dolazi HDZ-ovac Petar Čobanković. Osniva se i novo ministarstvo uprave, a njegov ministar bit će Davorin Mlakar."
Na business.hr-u (kojeg mi trenutno neće otvorit, kao i većinu drugih portala) sam pročito da će za predsjednika ili Hebrang ili Primorac, koji će isto danas podnijeti ostavku.
Puno je spekulacija i "neslužbenih izvora", a sve upućuje na činjenicu da smo u sranju epskih razmjera.
Vlaisaljevićka premijerka
naravno, ako budu još uvijek imali većinu
ali ne vjerujem da će se Sanader ipak kandidirati za predsjednika
nigdar ni bilo da ni nekak bilo
pusića za ministra uprave!
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
šta toliko cijeniš sanadera da misliš da nemremo bez njega?
ili misliš da ako odlazi znači da je država pred bankrotom?
kako bi rekli kiwiji up the shit creek without a pedal
A samo sam htjela ici spavati.. sad me ovo zapravo i zanima pa cem cekati 14h ;_;
A hm... da. Zasto Jadranku? Zato jer ako ona postane premijerka, apsolutno se nista ne mijenja*dovoljno je dugo imala ulogu kardinala Richelieua*
Ambitious but rubbish.
Pokušavam smisliti nešto pametno, ali treba pričekati više informacija da bi se moglo komentirati.
Naaaaavodno je riječ o osobnim problemima tj bolest il njegova il člana uže familije...pitanje je... A možda i jesmo pred bankrotom...makar bi to saznali preko drugih kanala, a nitko nije govorio do sada da jesmo...
There is nothing to fear, but fear itself !
I believe that whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.
How do you drive mad that which is already insane?
Richard - Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emperor of the Black, Lord of the Undead, Lord of the Dance, Mistress of Magma, and mayor of a little village up the coast.http://www.youtube.com/watch?v=fcbazH6aE2g
Evo na rtl izvanredna konf
You're going sane in a crazy world.
~Raširi ruke,ruke su ti kuke~
Index piše da su oni prvi objavili vijest a samo su ju copy pasteali sa jutarnjeg. Predobri su
![]()
rotfl kod mene bacaju petarde
![]()
![]()
Ambitious but rubbish.
da da kod nas je osjećaj odgovornosti političara za postupke stvarno na tolikom nivou da podnose ostavku nakon neke/nekih pogreške/pogrešaka :roll:
ziher je neki osobni problem
bitno da je državna televizija koju masno plaćamo prva popratila događanja NOT
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
Eto. Covjek dao sve od sebe, obavio svoj posao i sad je gotov.
NATO, EU pregovori gotovi za 3mj, samo fali politicke volje, on je svoje odradio.
Pda.
Logicno.
Posao mu je gotov. Nema vise sto.
>______>
Da, najgore od svega, pokusao je ne dati razlog.
Ambitious but rubbish.
Richard - Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emperor of the Black, Lord of the Undead, Lord of the Dance, Mistress of Magma, and mayor of a little village up the coast.http://www.youtube.com/watch?v=fcbazH6aE2g
Dovrsio kolekciju satova, kazem.
Ambitious but rubbish.
Bookmarks