Rezultati ankete: Za koga ćete glasati u drugom krugu?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Josipović

11 35.48%
  • Bandić

3 9.68%
  • ne znam, toliko opcija, tako malo vremena

1 3.23%
  • Darth Vader

16 51.61%
Closed Thread
Page 3 of 87 FirstFirst 123451353 ... LastLast
Results 61 to 90 of 2603

Thread: Predsjednički izbori 2010

Mega kuuul forumaš

Default Re: Predsjednički izbori 2010

Quote Originally Posted by Kalin View Post
    Kontra-obavještajna služba je bila temelj za programiranje svih oblika kontrole i terora nad populacijom u cijeloj Jugoslaviji jer su imali indirektan utjecaj na apsolutno sve u državi.
    Dašta, KOS+vojska su bili glavne poluge vlasti, ostalo je bio folklor.

No, ja ne tvrdim da je Lošo danas član neke tajne službe, iako je teoretski i to moguće pošto sigurno ti i ja nismo u mogučnosti doći do podataka svih članova npr. SOA-e.
    Ja tvrdim da su takve osobe ništa drugo nego plačenici i da bi teoretski uvijek mogli preči s jedne strane na drugu.
    Dakako, možda se varam s Lošom, ali sam ipak malo skeptičan prema takvim ljudima.
    Skeptičan sam i ja inače, i to mnogo skeptičan, to znaš. Nije da mu mogu sto posto vjerovat, al mislim da je lik zbilja okrenuo ploču.

Quote Originally Posted by fat drummer View Post
    da, jer stvarno iskustvo nam pokazuje kako je nabavka oružja za državu pod embargom uvijek lišena kriminalnog patosa.
    budimo relani, tko god se bavi kupnjom/prodajom oružja osim iznimnog osjećaja domoljublja dobiva ponešto i nazad od onih kojima je to oružje poklonio. iz iznimnog osjećaja zadovoljstva možda i oni njemu nešto poklone kasnije. možda se taj poklon ne smatra zakonitim, ali nije ni pribava oružja zakonita, pa se to ajmo reći "pobija"

dok tako svi sjedio i slušamo matu bulića negdje u okolici širokog neki ministar obrane iz tih krajeva možda pripomene nešto izvjesnom njemačkom državljaninu koji je prije par godina izgubio pošiljku jurišnih pušaka negdje u rh kako rh osjeća neki unutarnji nemir zbog gubitka ovog vrijednog tereta i smatra kako je rh odgovorna za ovaj gubitak jer nije osigurala slobodan i nesmetan promet. svi se nasmijemo dok pijemo oporo vino i razmišljamo i z koje državne firme izvući naknadu, ovaj regres
    Naravno da je bio mnogo onih koji su pod nacionalnim odorama i firmom domuljublja stekli masne pare. No samo luđak i budala može generalizirat i govorit da su svi tražili nešto nazad. Uostalom, ne bi ni Mesić (dakako preko rh krivosuđa) osudio Zagorca da nije bilo njegovog savjetnika Lončara koji nam je isprosio embargo. Ako tražimo već krivce idemo onda ispočetka.

Forumaš prvog reda Darkbuster's Avatar

Da, ta dijaspora se doslovno valja u novcima.
    Gotovo pa su isti kao Židovi.
    A možda i jesu Židovi.
    Ili masoni.
    Znam da jedva cekas raditi ovakve analogije,ali ako nisi primjetio ovo se ondosilo na ono sto je legionar pisao,dakle o mecenama iz dijaspore.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

tražili nazad? TRAŽILI NAZAD?
    gdje sam ja išta takvo rekao?

pa to bi bilo priznanje da su počinili kazneno djelo i prekršili međunarodni embargo!
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Mega kuuul forumaš

Stvarno možeš srat do besvjesti

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

govoriom o domovinskom ratu, nemojmo se koristiti izrazima srati....
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Tkach,jedino zasto sam reagirao na Kosoricino podrjetlo je zato sto se taj slucaj sad stalno provlaci po internetu i zbilja mi je poceo padati mrak na oci, zasto bih inace branio hdzovku I sam znas da nisam nikada posebno reagirao na povremenu politicku nekorektnost,izbrisao sam valjda ukupno jedan post dok sam bio mod.
    Ali slazem se, ruzan komentar.

Mega kuuul forumaš

Quote Originally Posted by fat drummer View Post
    govoriom o domovinskom ratu, nemojmo se koristiti izrazima srati....
    Oprostite šarmantni gospodine Brko, idem se posipat pepelom i klečat na kurizi

Forumaš u usponu Frenki's Avatar

Quote Originally Posted by Tkach View Post
    A jebote, gdje je sad ona dušebrižnička brigada koja je zdvajala nad napadima na Jacino obiteljsko stablo? Dakle kad legionar veli da ne bi premijerku napol-Srpkinju, to je nevaljalo, a kad ovaj majstor ne bi Hercegovca za predsjednika, nikom ništa. Očekujem 12 postova u stilu "Oh kako neukusno" do 19 navečer ili proglašavam akutni slučaj licemjerja.
    Posprdno govoriti o Jadranki kao ženi-srpkinji i sl. i reći da ne želiš hercegovca za predsjednika baš i nisu iste stvari (tim više što ja nisam ničime vrijeđao Jurčića), iako se tako na prvi pogled može činiti. Kao što je taj moj komentar bio jako ružan, tako je onda ružan npr. i američki Ustav kad nalaže da predsjednik može biti samo osoba rođena na teritoriju SAD-a.

. Moderator Elisa Day's Avatar

e, a Latin??

Mega kuuul forumaš

Naravno da nisu iste stvari, nazivati Hercegovce čoškoglavacima, urođenim kriminalcima, dinarskim primitivcima i lopovima dopušteno je, čak i poželjno. To naime nikad ne može biti na štetu, ali zato može biti isplativo. Predlažem ako bude kakav antiherceg kandidat da kao HSS na izborima 2000. glasačima poruči da će "očistit Zagreb" i riješit se tih hercegovačkih kriminalaca, ali ovaj put ne samo za ZG, već za cijelu RH. Usput govoeći, i Voja Vampir je ako se ne varam rođen u RH, zašto ne bi njega kandidirali (umjesto Jurčića koji je rođen u Grudama), možda dobijemo nagradu za toleranciju i uđemo u EU ranije.

Seks i nasilje. Kalin's Avatar

Hercegovce treba vješati, zar ne?

Quote Originally Posted by legionar View Post
    Dašta, KOS+vojska su bili glavne poluge vlasti, ostalo je bio folklor.
    Pošto je sve ovisilo o naklonosti spomenutih, gotovo pa je istina.

Quote Originally Posted by Darkbuster View Post
    Znam da jedva cekas raditi ovakve analogije,ali ako nisi primjetio ovo se ondosilo na ono sto je legionar pisao,dakle o mecenama iz dijaspore.
    Svejedno mi je analogija priuštila zadovoljstvo.

Quote Originally Posted by Elisa Day View Post
    e, a Latin??
    Može li on uopče disati?
    Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.

Zbilja je vrijeme da ljudi prestanu gledati jedni na druge kao na Srbe,Hrvate,Hercegovce i pocnu se djeliti na pizde i one koji to nisu
    Sto mi znaci ako nekome u pasosu pise Hrvat/Srbin/Davor Suker/ubaci skupinu kojoj si najskloniji, a zeli me zajebat?

A što ako moraš birati između dvije ne-pizde?

I ne-pizde imaju svaki svoje nijanse pizde!

Ali te nijanse možemo primjetiti kroz npr. mentalitet, koji može i jest vezan uz etnicitet.

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

Quote Originally Posted by Frenki View Post
    Posprdno govoriti o Jadranki kao ženi-srpkinji i sl. i reći da ne želiš hercegovca za predsjednika baš i nisu iste stvari (tim više što ja nisam ničime vrijeđao Jurčića), iako se tako na prvi pogled može činiti. Kao što je taj moj komentar bio jako ružan, tako je onda ružan npr. i američki Ustav kad nalaže da predsjednik može biti samo osoba rođena na teritoriju SAD-a.
    Paralela ti je odlična, čak i kad bi američki Ustav to nalagao (a nalaže nešto slično ali različito) kakve to veze ima s Hrvatskom?

Inače, Hebrang Jr. i Tuđman Jr. su obojica rođeni u Beogradu

Samo djelomicno i samo u nekim slucajevima, u svakom slucaju ne mozemo ni generilizirati,niti taj kriterij stavljati na prvo mjesto. Uostalom cak da su nijanse i 50% posto vezane uz mentalitet pa onda kroz to i uz etncitet i tada ces prvo gledati karakter i djela jer je to ono sto se manifestira i sto je vazno.
    Ja bih rekao da kako covjek postupa u zivotu mnogo mnogo vise odreduje njegovo materijalno stanje,buduci da oskudica i obilatost mogu covjeka provesti putem od zvijeri do mudraca, ili obrnuto.

Mortiis
    Guest

Mirek Tuđman ima šanse, ali treba djelovati brže i pokušati doći do šire javnosti.
    Krenuo je iz mitskog Norvala kao i otac mu, tamo pokrenuo nešto, samo još treba u savezništvo s Glavašem i onda u ofenzivu

Ili je ipak prošlo 20 god od toga i neće se ponoviti :roll:

Mega kuuul forumaš veteran's Avatar

Quote Originally Posted by konzerva View Post
    kak će poduzetnik pomoć sa pozicije predsjednika republike?
    pa kad vec ide svuda po svijetu da bar neki posao sklopi...a ne ovaj sto je kao sklapao poslova a nista se nije dogodilo...

Samo malo, sto je vaznije, hoce li presuda biti donesena 11.12. odnosno 13.12 (lupam datume bezveze) ili moguci utjecaj presude suda na posebno vazne unutarnje poslove neke drzave.
    presuda bi se trebala donijeti kad je predmet zreo za odlucivanje...nista drugo nije vazno...a pogotovo unutarpoliticka sranje jedne usrane male drzavice koju cak i Slovenija moze pokopat...
    http://www.pravokutnik.net/forum/signaturepics/sigpic623_1.gif

Mega kuuul forumaš

Ponovilo se ! Želim povratak osjećaja i strujanja u RH u vrijeme "mračnih devedesetih" (dakako, bez rata) !

Osjecaja bjede i razocaranja koje se pokusalo suplementirati fabriciranim nacionalnim nabojem u sirem stanovnistvu?
    Moglo bi onda i bez pljacke i privatizacije. Ali bez rata i privatizacije,po cemu bi to onda bile 90e?

Mega kuuul forumaš

Osjecaja bjede i razocaranja koje se pokusalo suplementirati fabriciranim nacionalnim nabojem u sirem stanovnistvu?
    Moglo bi onda i bez pljacke i privatizacije. Ali bez rata i privatizacije,po cemu bi to onda bile 90e?
    Za mene je to razdoblje stvaranja RH, ne znam kako za tebe. Ali znam da je degutantno i odvratno kad se mistificiranjem i jezičnim konstrukcijama tipa mračne devedesete pokušava proizvest pristanak javnost da je prva asocijacija na devedesete pljačka i sl.

Mega kuuul forumaš

Za mene je to razdoblje stvaranja RH, ne znam kako za tebe. Ali znam da je degutantno i odvratno kad se mistificiranjem i jezičnim konstrukcijama tipa mračne devedesete pokušava proizvest pristanak javnost da je prva asocijacija na devedesete pljačka i sl.
    oprosti legionar ali ti si relativno mlad decko tj mladi od mene pa se mozda ne sjecas nekih stvari iz ranih devedesetih.
    u hrvatskoj je bila katastrofa za živjeti posebno zbog rata ali i zato što su ljudi masovno gubili poslove firme su propadale u pljački. stari je radio u jednoj od najjačih yu firmi i fino sa svima dobio kantu a lova je završila kod ekipe koja sad drzi zg banku.
    život u hrvatskoj je bio užasan i siromaštvo je bilo grozno.

hvala bogu da je gotovo i ne ponovilo se! nije rat sve razjebao nego je rat omogućio da se talog društva izmili na površinu.

tko kaze da su mu devedeesete bile kul taj il nije bio dovoljno star ili je lud.
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

Mega kuuul forumaš

Sjećam se itekako. U to doba ne da bi ja mogao pušit dvije kutije cigara na dan, nego je stari jedva klepao za jednu. Ali nisam osoba koja sve gleda kroz prizmu novaca kao neki. Radije bi i danas jedva preživljao samo da ne moram gledat neke stvari koje gledam. I da inače, ja volim bit izravan, slobodi reci afirmativno da sam lud, ne smeta ti to mene.

@Dark - jesam, ali kako tko nije svjestan. Onima koji su svesni je danas lakše radit i djelovat jer barem ne moramo strepit da će nas netko slušat i špijunirat na svakoj kavi..

Mega kuuul forumaš

Sjećam se itekako. U to doba ne da bi ja mogao pušit dvije kutije cigara na dan, nego je stari jedva klepao za jednu. Ali nisam osoba koja sve gleda kroz prizmu novaca kao neki. Radije bi i danas jedva preživljao samo da ne moram gledat neke stvari koje gledam. I da inače, ja volim bit izravan, slobodi reci afirmativno da sam lud, ne smeta ti to mene.
    a jel ti smeta ak ti kazem da si dečec?

ma gle i ja sam spremna sve pretrpiti ako je legitiman cilj i svi trpe ali kako sam ja to mogla kad su mi svi iz familije doslovno na cesti završili nakon godine rada a mafijaši u kvartu su imali poršee i jaguare parkirane preko puta zgrade gdje se dijelila socijalna pomoć
    zašto ja nisam izašla iz rata bogatija za jednu banku i 3 nova auta?

ne bih hvala natrag u to vrijeme otvorene pljačke. rat je još bio najmanji problem kad se sve zbroji...

UFSF

Mega kuuul forumaš

Ne smeta, kako starim svi mi je draže čuti da izgledam mlađi. Završio je i moj stari na cesti 88., niti je kasnije bolje prošao pa se ne žali. Ja ne bi izašao osobno s par tvornica. Easy come easy go.

Mega kuuul forumaš

Ne smeta, kako starim svi mi je draže čuti da izgledam mlađi. Završio je i moj stari na cesti 88., niti je kasnije bolje prošao pa se ne žali. Ja ne bi izašao osobno s par tvornica. Easy come easy go.
    ma joj jasno da ne bi ja izasla s dvije tvornice.
    čemu moj odgoj, obrazovanje i trud koji je uložen u mene ako samo trebam uzeti pištolj i krasti okolo

tada smo svi bili jednaki ali neki jednakiji ak me kužiš. nastao je u hipu veliki socijalni jaz i naravno to je ljudima ostalo u sjecanju.

a ovaj jesam li oftopik? joj fakat ne znam za kog bih glasala na predsjedničkim izborima

UFSF

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Quote Originally Posted by suni View Post
    stari je radio u jednoj od najjačih yu firmi i fino sa svima dobio kantu a lova je završila kod ekipe koja sad drzi zg banku.
    prvomajska?
    zg banka je uzela valjda sve kaj se uzet dalo

Još

Forumaš u usponu

htjela sam još nešto reći na drugom topicu al vidim da se preselio.

što reći za predsjedničkog kandidata? desnica će se (opet ) rascjepkati jer kolko sam skužila već su trojica u igri: Jurčević (!?), onaj mali desničar ne znam kak se zove, i TUđman. Tuđman bi imap šanse kada bi ga podržao HDZ, što se vjerojatno neće dogoditi jer će oni kandidirati Hebranga. A inače ne znam je li itko pratio danas sabor (ili još prati); napadati Hebranga radi intervjua koji prvo treba dobro pročitati je skroz infantilno. Čovjek je rekao da se i M_Luburić borio za HR, samo na krivi način. A sad ga napali sve u 16. Pa za kog se borio, bože moj?!
    Uglavnom s obzirom da sam ja poklonik teze - da se već jednom politički izjasnim - koja zagovara pomirdbu svih Hrvata, mislim da bi Hebrang bio odličan kandidat (da, da, da...) jer je njegovo teško djetinjstvo tipična posljedica komunističkog režima u kojem se nije smjelo vlastitom glavom misliti. Osim ako se ne misli kao i JB. Dakle, odgajan je na tekovinama antifašizma (majčinu familiju su mu pobili ustaše) ali je istovremeno osjetio onu najcrnju stranu komunističkog režima (ubojstvo oca).

Što se ljevice tiče, nadam se da će SDP kandidirati Jurčića, ne znam, meni je simpatičan. Uostalom, Josipović je dobar profesor kako čujem, i šteta bi bilo da fakultet ostane bez predavača takvog kalibra. Iako, on i sklada i zastupa u saboru, i predaje, pa možda bi mogao sve. Ne znam.
    Tko god bio od njih, ''pravi'' sdpovci neće biti zadovoljni jer su oba kandidata zapravo nezavisni (nisam pratila u zadnje vrijeme je li netko od njih pristupio sdpu), tak da očekujem kandidaturu nekog od starije garde, možda Ninića.
    Naravno tu je i uvijek kandidat, nikad predsjednik Rade Čačić.
    I eventualno neki zalutali, tipa Latin, ili ovaj gore desničar ekstremni kojem ime ne mogu zapamtiti. A možda HDZ podrži Vidoševića....

U svakom slučaju , bit će zanimljivo!

Forumaš u usponu Josip Broz Tito's Avatar

Quote Originally Posted by unknown_heroine View Post
    Dakle, odgajan je na tekovinama antifašizma

Closed Thread
Page 3 of 87 FirstFirst 123451353 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks