Josipović
Bandić
ne znam, toliko opcija, tako malo vremena
Darth Vader
Navodno je to trazeno jer je Culjakica videna vise puta u Bandicevom stozeru, a i inace su joj poznati politicki afiniteti. Meni je iskreno bilo recimo smjesno gledati Togonala koji je u stalno inzistirao "da je Bandic unatoc svemu dobio znacajanu potporu biraca" I to nije propustio izreci ni kad gosti nisu ni priblizno bili blizu toj temi.
Zar netko Čuljakicu doživljava kao relevantnu novinarku ?????
There is nothing to fear, but fear itself !
I believe that whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.
How do you drive mad that which is already insane?
čuljakica je milf i pol![]()
big pimpin buraz
http://www.index.hr/vijesti/clanak/b...na/472329.aspx
kako to da nitko ne komentira ove smiješne cifre?
There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.
Baš sam htio sada o tome nešto napisat.
Jebote, Bandićevih 6.6 milijuna kuna se spontano materijaliziralo, naravno nitko neće ništa pitat a bogami ni odgovorit. Wooo pravna država
Ok, važno je da daju ljudima na uvid iznose koje su potrošili.
Ali zašto se od kandidata očekuje da potroše što manje i da štede? Pa nisu ti novci poslani na Kajmansko otočje nego su ostali u Hrvatskom biznisu, u marketingu, oglasima... Nek troše koliko žele, ionako treba stimulirati potrošnju u vremenima ekonomske krize (barem u svijetu, samo se u Hrvatskoj ne potiče).
Zanimljivo je da Josipović - profesor prava - nije bio u stanju položiti prisegu bez čitanja s papira, i premda je i čitao napravio je par propusta, dok je Tuđman u poznim godinama bez problema položio prvu prisegu bez papira![]()
To je zato jer je Tuđman veći RVAT
A ti si samo jedan u nizu forumskih provokatora koji mi pokušavaju dignut tlak izrazima tipa Rvat i sl.![]()
kakve veze točno ima pravna struka s tekstom prisege, odnosno poznavanjem iste?
ok, mogo se bolje pripremit, točno ju izgovarat, sve ok. al ne vidim kakve veze ima to kaj je profesor prava.
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
mala lana se bila dobro obukla![]()
There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.
Ako je netko na pravu i to još profesor onda se valjda pretpostavlja da ima dobru memoriju. Ne vidim razlog zašto nije mogao uzeti dvije min i naučit ju napamet.
Kolege, uzmite u obzir faktor uzbuđenja. Mislim da je profesor Josipović bio vino uzbuđen! Pa ne postaješ predsjednik svaki dan. Bitno da dalje obavlja svoj posao bez pogreške![]()
Ja sam samo želio konstatirati da se mogao potruditi da i naučiti napamet tih par rečenica jer su one meritum čitavog tog cirkusa za koji se izdvojilo par milja kuna. I Mesić je koliko se sjećam obavio prisegu bez čitanja tako da moj post nije bio usmjeren na mjerenje nečijeg hrvatstva, nego na čisto formalni detalj jer je ipak riječ o središnje dijelu tog cirkusa. To što tebi predstavlja užitak da dočekaš post gdje možeš spominjat Rvate, urotu, Židove i sl. je tvoj problem. Provjeri stoga kod sebe jel puštena voda.
A Obama se nije zajebo na svojo prisezi?
Htjela sam napisati "vidno uzbuđen".
Nemoj plakati, sve bu pak v redu.![]()
Ma nek mu je sa srećom, nek bude bolji neg bradonja i sve bude 5![]()
Aj, pošto su izbori i sve vezano za njih završili, ovaj topik je izgubio smisao. Možemo se preselit na Politiku, Vijesti, itd.
Bookmarks