Vježbaj po prijašnjim pitanjima, većina toga se ponavlja, a i tako ćeš lakše skužiti na kakve stvari se treba fokusirati.
I naravno, ne ispravljaj ono što si prvo zaokružio.![]()
Vježbaj po prijašnjim pitanjima, većina toga se ponavlja, a i tako ćeš lakše skužiti na kakve stvari se treba fokusirati.
I naravno, ne ispravljaj ono što si prvo zaokružio.![]()
možeš li me vidjeti u licu onog s kojim živiš, možeš li me pronaći u sebi?
EEEE hitno pitanje trebam li nositi index nemogu trenutno do njega a imam xicu i osobnu itd. za kolokvij kod asistenata :S
nisam naso neku specijalniju temu za svoj post pa nek oproste oni koji smatraju da on ne pripada ovdje.... prijavio sam ispit iz sociologije 13.2 i engleski 13.2... sociologiju sam kolokviro pa ne moram na pismeni....jel se moze desit da mi stave usmeni iz soc isto 13.2. pa da mi se poklopi s pismenim iz engleskog ..ili da mi se neki drugi dan pokope usmeni?? ak se to desi slucajno sta radit kome se obratit....sociologiju sam seminarist kod ksenije a engleski mi predaju husinec.... hvala puno unaprjed![]()
Pozdrav, dragi ljudi, nisam ziher pišem li na pravome mjestu, no, u svakom slučaju, imam pitanjce.
Trenutno sam u klasičnoj situaciji -na seminaru sam iz Rima, a ostala mi je sociologija za 4. mjesec. Nisam siguran hoću li uspjeti naučiti sociologiju, napisati seminarsku radnju iz rima te položiti kolokvije u zadanom razdoblju (što će onda značiti mogući pad sociologije, izlazak iz rima na drugom roku u 6. mjesecu, nedovoljno vremena za naciju bla bla, uglavnom čušpajz koji si ne želim priuštiti).
Svjestan sam da se gore navedeno - polaganje sociologije u 4. mjesecu, pisanje seminara, polaganje kolokvija iz rima, izlazak na prvi rok itd. - može izvesti u tih jedno mjeseci pol dana kojih je ostalo, no kao što rekoh, pod pretpostavkom da se želim da drugi način organizirati, recite mi je li sljedeće izvedivo odnosno s tehničke strane gledano smije li se takvo što uopće napraviti.
Mogu li ja prebaciti sociologiju za 9. mjesec ili ju nužno moram položiti sada u 4. mjesecu? Također, ako se ne varam da bih upisao zimski semestar 2. godine, moram imati položeno sve predmete zimskog semestra 1. godine? Što znači (worst case scenario za potrebe informiranja), ako u 9. mjesecu padnem sociologiju na oba roka, ne mogu upisati 2. godinu?
Pod pretpostavkom da sociologiju mogu prebaciti za 9. mjesec, to znači da ju mogu umjesto toga riješiti i u 6. mjesecu, zar ne?
I još jedno pitanjce- koji je uvjet za upisivanje 2. godine i što to uopće znači?
Nadam se da će mi neka iskusnija duša odgovoriti jer su mi neke stvari još uvijek malo zbunjujuće![]()
smiješ polagti ispite kojim god redosljedom želiš. probaj ići na kolokvije iz sociologije ako nisi izlazio na njih u zimskom semestru u slučaju da ne stigneš spremiti za rok u četvtom.
ukoliko nemaš uvjet pri upisu u iduću akademsku godinu (50 ects bodova) i ne položiš sociologiju, upisuješ ponovo taj predmet zajedno sa još dva predmeta s druge godine.Također, ako se ne varam da bih upisao zimski semestar 2. godine, moram imati položeno sve predmete zimskog semestra 1. godine? Što znači (worst case scenario za potrebe informiranja), ako u 9. mjesecu padnem sociologiju na oba roka, ne mogu upisati 2. godinu?
ukoliko ostvariš uvjet, upisuješ sociologiju i čitav zimski semestar druge godine.
ponovo, možeš si polaganje ispita organizirati kako tebi odgovara.Pod pretpostavkom da sociologiju mogu prebaciti za 9. mjesec, to znači da ju mogu umjesto toga riješiti i u 6. mjesecu, zar ne?
It's not unemployment if you pay tuition.
Aha, kužim. I još nešto vezano uz to - rokovi u 9. mjesecu su prije upisa u sljedeću akademsku godinu? Znači, ako u 9. mjesecu (nakon tih rokova) imam položeno sve ispite s 1. godine, mogu normalno upisati 2. godinu? Nije slučaj da su upisi za sljedeću ak. godinu prije rokova u 9. mjesecu? Pretpostavljam da je ovo captain obvious pitanje, al' za svaki slučaj, hehe.
nikako. još imaš i dekanski u 10. mjesecu tako da su upisi nakon toga..
It's not unemployment if you pay tuition.
Ok, fakat mi je laknulo. Hvala ti puno na odgovorima!
Jel se može nekim slučajem doći na pismeni ispit s osobnom i xicom? Jel to učestalo pravilo, jel ovisi možda koji je predmet (oppd)? tnx
"I'll never get used to anything. Anybody that does, they might as well be dead."
Možeš s osobnom.
The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing
ako se promijeni literatura iz nekog predmeta, moze se samo nakon sto se odslusa predmet ispitivati, jel?
a sto je onda s prvom godinom... jer su redovnima i izvanr. obrnuti semestri.
npr. ja sad ne polozim oppd, promijeni se literatura i kad oni mene smiju po tome ispitivati - u drugom mjesecu ili tek u šestom (kad će i izvanredni to odslušati. ja po drugi put, jel)?
stvarno se ispricavam sto ovdje pitam, nisam pojma imala gdje bi. nemojte se (jako ) ljutiti
hvala unaprijed))
Bookmarks