Čuj, kad nekome koga vidiš prvi puta u životu staviš svoje dlakave noge i tenisice na stol za kojim sjedi, ravno 15 cm od face - onda je osobno!
No dobro, sam se vi mladi zabavljajte...![]()
Čuj, kad nekome koga vidiš prvi puta u životu staviš svoje dlakave noge i tenisice na stol za kojim sjedi, ravno 15 cm od face - onda je osobno!
No dobro, sam se vi mladi zabavljajte...![]()
To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson
Kaj got, pa nismo bili u mjesnoj zajednici na partiji šaha
Hate, Dominate, Congregate, Eliminate
FINE! Drugi put necu imat noge na stolu
meni je bilo krvavo kako je tulio ko pičkica jer se opekao...![]()
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
:lol: a znas kak je peklo
daj mi uplajač
ali peče me prst
da, ali daj mi upaljač
ali prst me peče, opekla si me
gle nisam ja nego neka druga pička, daj mi upaljač
ali peče me prst
nisam ja nego ona andrea
ali prst me peče, opekla si me
nisam ja
ali peče me prst
x 15
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Čestitam, rat!!
Kakav je to tulum bez pijanog primitivca koja maltretira ostale okupljene?
Čini se da ću ipak morat doći sljedeći put.
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
Naravno.
Čuvajte mi bratstvo, primitivluk i jedinstvo kao zjenicu oka svoga!
P.S.
Dano mi je do znanja da je BaF djevojka (mislim na forumu se ne vidi, da ne bi ispalo da sad još i vrijeđam), što znači da dugujem ispriku što sam je smetao i držao noge na stolu, oprosti!
Drugima ne dugujem ništa ja mislim, al se nemojte ljutit, krivo sam protumačio očito tulum, drugi put necu pit kad vam škodi
Ispričavaš se jer si ženi gurnuo noge pred nos!?
Šalim se, to je veoma lijepo od tebe.
samo ti pij, ali onda nemoj rukovati upaljačem. fire and beer are a no-noDrugima ne dugujem ništa ja mislim, al se nemojte ljutit, krivo sam protumačio očito tulum, drugi put necu pit kad vam škodi
Hm. A ja mislila da je samo meni stavio noge. :<
Ali meni nije smetalo.
Imas dobre noge![]()
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
Bookmarks