+ Reply to Thread
Page 1 of 52 1231151 ... LastLast
Results 1 to 30 of 1546

Thread: KAKO VAM IDE?

florami
    Guest

Default KAKO VAM IDE?

Zanima me kolege i kolegice kako vam ide na faxu trenutno? da li u

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

ja uèim... ne ide mi... uèim jer moram... life sucks
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by fat drummer
    ja uèim... ne ide mi... uèim jer moram... life sucks
    tako nekako i ja....
    i niĹĄta od boĹžiĂŚnih praznika
    iznimno vaĹžan ispit mi je veĂŚ 9.1.
    :smt010

Forumaš u usponu

kako mi gradansko pada tocno na rodendan to me jako veseli i daje mi poticaj daljenjem usavršavanju mog bogatog spektra znanja o zahirivanju konja i vijanju pcela
    balkan boy http://www.youtube.com/watch?v=E-Mzu...eature=related
    diplomirani pravnik.... made in balkan....

Forumaš u usponu

ucim, ap gledam kroz prozor,pa brojim crijepove na krovu,pa ponovo ucim pa jedem,pa u biti najmanje ucim a isoit mi je par dana poslje nove godine, :smt019 fuj i ovaj fax
    Life Is all about ass;
    you're either covering it,
    laughing it off,
    kicking it,
    kissing it,
    busting it,
    or trying to get a piece of it.

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Ja ne uèim... :smt009 A trebo bi. Ma budem kad proðe "24", znaèi negdje oko ponoÌi. Al onda je StaŞist... :smt010 A joj, a imam tjedan dana do kolokvija. Jest da nema previťe, al stignem max 2 puta proÌ. Al stvarno max.
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Mlada nada foruma

uèim, pa pauza par dana....pa mi onda ubace koji kolokvij pa to malo uèim....pa onda opet pauza...pa bať sutra kreÌem onako za pravo...MORAM do 9.1. stiÌi...znaèi niťta od praznika....

Veteran foruma

Spartanska disciplina,samo to daje rezultate(pod time mislim,prolazak iz prve).Znaèi minimum 7 sati svakodnevno.Pa ko moŞe...
    "...na sagu snova mrkla noć se igra mojim željama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif

Kad se veÌ praznici spominju... Èemu to sluŞi? Svojedobno su praznibi sluŞili za neraðenje nièega. Danas? Hm, pa evo, moram nauèit cca 300 strana za izmeðu 10. i 15. sijeènja i napisat seminarsku radnju... A tek sam na prvoj godini. Nemaju mi kaj viťe za uzet. VeÌ sam se odreko vikenda... A pardon, mogu mi oduzet vrijeme kad spavam... :smt012
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Guest

Quote Originally Posted by Djiber
    Kad se veÌ praznici spominju... Èemu to sluŞi? Svojedobno su praznibi sluŞili za neraðenje nièega. Danas? Hm, pa evo, moram nauèit cca 300 strana za izmeðu 10. i 15. sijeènja i napisat seminarsku radnju... A tek sam na prvoj godini. Nemaju mi kaj viťe za uzet. VeÌ sam se odreko vikenda... A pardon, mogu mi oduzet vrijeme kad spavam... :smt012

Muahahahaha.. hahahaha.... hahahaha...
    Smijem se jer su se meni tako smijali prije godinu dana...
    Ðiberu, gotovo je... viťe nemať praznika!!! NE POSTOJE!!!
    Misliť da Ìe prek ljeta bit neťto drugaèije... haha... grdno se varať, samo je joť gore... a za vrijeme kad spavať se ne brini... to Ìe ti oduzet s prvim ispitnim rokovima...

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

Ucim...ali joť ne punom parom. Rok mi je negdje poèetkom sijeènja. Od blagdana naŞalost niťta.
    E da...uèim paralelno 2 ispita. Jedina utjeha je da su mi zadnji.
    :smt009
    A.L.A.B. - All lawyers are bastards

Quote Originally Posted by The Kid

Muahahahaha.. hahahaha.... hahahaha...
    Smijem se jer su se meni tako smijali prije godinu dana...

Smij se ti, smij, celoveèernji, gade... :smt019

Vidim da Ìu morat uvest disciplinu. Ono, buðenje u 12, odma ruèak, siesta od par sati, onda ne raðenje nièega do nekih 8 naveèer i uèenje do 3 ujutro. Sad Ìe se opet celoveèernji doÌ smijat, al kaj ja mogu, nemogu uèit ako nisam potpuno naspavan. Pogotovo ne prije podneva... :smt003
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Dark Lady
    Guest

ucim i ja. nekak preeeeeeesporo mi ide. opcenito. iako trenutno za kolokvij koji je za manje od dva dana... :smt009 :smt010
    usput pokusavam prohodat nakon 6 tjedana gipsa na nozi za sto bas i nemam vremena kad moram UCIT!!!!!
    a kak da dodjem na taj kolokvij?!?!? :smt017

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

Ne uèim niš konkretno jer ne mogu na ispit do veljaèe...nemam prosjek, a nemam ni ispita s prve godine...
    Pa onda uèim sve pomalo. 4 predmeta. :smt003 :smt003

Od slijedeæeg utorka uzimam tjedan dana slobodno. Ne diram knjigu uopèe. Oæu normalne praznike s izležavanjem, gledanjem "Kovrèave Sue" i èitanjem beletristike...briga me...
    Iako bi mogla svašta radit...npr. radnju pisat...
    Mrzim radnje... :smt012
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

jacktheripper
    Guest

Ja se ne mogu pozaliti. Prvi puta su mi se rokovi dobro poslozili tako da sam sada slobodan do poslije nove godine. I stvarno cu uzivati u praznicima i necu ni sekunde misliti na faks. Nadam se da je to moguce.
    Ali unaprijed se bojim onog pocetka ucenja poslije praznika. Pripreme mi traju tjednima, a drugi mjesec je tako kratak.
    Zivi bili pa vidjeli. :smt006

Veteran foruma

oj, jacktheripper- kaj si dao upravu pa dizes noge u zrak prek blagdana? :smt003

Yuna
    Guest

ja kao pokušavam uèiti, natežem se s istim dijelom veæ 2 tjedna a trebala sam u tjedan dana nauèiti...
    ne da mi se...tugujem za lost love...i planiram zezanciju za novu godinu...iako sam još neki dan rekla da nema mrdanja od kuæe zbog uèenja...

to s praznicima mi nije jasno....ako se ne odmoriš i ne živiš život i u drugim podruèjima pukneš...

jacktheripper
    Guest

Nisam dao upravu. :smt010 Na seminaru sam pa ne mogu prije 6.mj. Al dao sam dva izborna, trgovaèko i pomorsko u dva i pol mjeseca tako da sam sasvim zadovoljan. To sve skupa bi se mozda moglo mjerit s jednom upravom pa onda mozemo reci da je slicno. :smt006

Forumaš u usponu

kako mi ide? sve u svemu BOLJE NEGO PROĹveliki kuracLE GODINE! uèi se neprestano od 10. mj. (za razliku od proĹĄle godine). praznici??? bit ĂŚe ukupno 7 dana kada neĂŚu niĹĄta, AMA BAĹveliki kurac NIĹveliki kuracTA raditi, npr. badnjak, boĹžiĂŚ, dan prije nove, nova i dan poslije,... opĂŚenito se nebi baĹĄ moglo reĂŚi da mi ide ovaj fax, ali ja se nadam da ĂŚe bit bolje. zasluĹžila sam :smt002
    (idem uèit kurtya)
    "Jednom sam čuo da smo svi mi anđeli,
    ali samo sa jednim krilom.
    Ponekad je potrebno zagrliti nekoga
    da bi mogli letjeti."

http://i227.photobucket.com/albums/d...g?t=1219825866

Mega kuuul forumaš ultraviolet's Avatar

kako vam ide?
    to je ono, ko da te neko pita, kako si?
    i uvijek èeš odgovorit - dobro.
    iako bi najraðe objašnjavo bar 15 minuta kako nisu baš najbolje, malo si prehlaðen, nešto te štreca oko pluæa,doma te tlaèe, a i love je premalo....
    al uvijek èeš odgovorit da si dobro...
    daklem, meni ide dobro. :smt003
    više manje, trenutno manje, jerbo ne uèim, nego se bavim drugim važnim stvarima (èitaj - predugo spava, gleda televiziju, surfa previše po internetu, pije alkohol vikendom :smt003 ).
    no, kad opet poènem uèit, bit æu odlièno.
    zapravo, i sad sam vrlo dobro.
    dapaèe, super sam!!!

hm..jesam li uistinu? :smt017
    jesam li sretna?
    što hoæu zapravo?
    što želim od života?
    što život želi od mene?
    .....
    .....*zamišljeno gleda u prazan zid ispred sebe, dok pink floyd u pozadini samo otežava situaciju*....

da....dobro sam...valjda... :smt003
    WHAT THE FUCK DID I DO?!

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

ovi božiæni praznici i nisu baš za uèenje
    kaj, svaki dan spavam po 10 sati i baš se dobro naspavam, dobro se osjeæam nakon toga :smt001
    vrijeme prolazi, bacam se na komp il telkaè, zirnem kojih pol sata na knjigu... kaj je najbolje, imam feeling kak æu sve stiæ i baš se dobro osjeæam

Snoopy
    Guest

uèim kad me uhvati volja, mada je to svaki dan u drugo vrijeme pa nemam odreðeni termin za poèetak uèenja...ponekad nauèim dosta ponekad niťta..uf, al' ide nekako, mora se, mora... :smt017 :smt013

Wilbur
    Guest

meni se big time neda uèit jer mi je zadnji ispit koji kao nije prestraťan i sve bi to trebalo iÌi samo tako ali mi se zato joť viťe neda. A trebao bih to rijeťiti prije BoŞiÌa. I tako, neki na chrismax party, neki nos u knjigu.... :smt012

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Za oppd uèenje ide super (osim danas) ali niťta drugo usporedno ne mogu. Nije dobro... :smt018

Još

DiN
    Guest

Ma ta linija manjeg otpora me šora non-stop.
    Uglavim si da æu uèit na vrijeme.
    I nema šanse to napravit do par dana prije roka :smt009
    I umijesto da izvuèem pouku,.,ja radim sve isponova :smt013 :smt018 :smt013

Dark Lady
    Guest

kak mi ide?!?!?!?!?
    ovak - za kojih 15 sati imam kolokvij i ja sad ucim... :smt013
    a nema bas ni praznika za mene... :smt010

Forumaš u usponu Picok's Avatar

Jel ja uèim? Ma ljudi moji, uèim naravno, ali spadam meðu nedisciplinirane na ovom faksu. Pitam se jesam li uopÌe normalan? Pazite ovo, danas sam skoro zakasnil na seminar kod Kurtya. Zakaj? Zaspal sam, a seminar poèinje u 15h :smt103 Normalan nisam.

A praznici? Zna se - samo :smt030 , uèenje :smt018

Praznici sluŞe za odmaranje (iako se ja bať i nemam od èega odmarati, ali to je druga prièa...)
    Bit ĂŚe bolje. Mora biti.
    Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!

Lory_13
    Guest

Default ne ide

A kad èitam o vaÅ¡im planovima za praznike, suze mi doðu na oèi. :smt010 JoÅ¡ ne znam da li æu na opæu povijest u prvom a rok je od 02.01 na dalje, pa si vi mislite. Htjela bih to rjeÅ¡it, da neÅ¡to jako puno znam, ne znam, ali da æu doma u ponoæ 31.12. uèiti, mislim da neæu. Åveliki kuracto se tièe volje, nje ima, ali snage nema. Ne sada kada dolazi Božiæ i svi ti božiæni filmovi, prigodna glazba, kolaèi itd. Možda ipak neæu na ispit. :smt003

Forumaš u usponu

Nema odmora dok traje obmana... Imam kolokvij sociologije negdje 10.1. što znaèi da imam nekih :smt015 dvadeset dana = 20. str na dan jel ostvarivo? :smt013

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by ddaniel27
    Nema odmora dok traje obmana... Imam kolokvij sociologije negdje 10.1. ťto znaèi da imam nekih :smt015 dvadeset dana = 20. str na dan jel ostvarivo? :smt013
    naravno je je ostvarivo :smt003

+ Reply to Thread
Page 1 of 52 1231151 ... LastLast