Ti to iz osobnog iskustva? :smt008Originally Posted by rapidissimo
Ti to iz osobnog iskustva? :smt008Originally Posted by rapidissimo
Nemoj se iznenaditi ako ti se to desi.Moja frendica šece cucka svaki dan svom šefu.Originally Posted by karmelita
Dobro je znati za što se obrazujemo. ](*,)[/quote]
pretvorio bi mu pesa u mljeveno meso skup s njim. e da mi to neko kaže mislim da bi mu skakal po glavi. :smt013
balkan boy http://www.youtube.com/watch?v=E-Mzu...eature=related
diplomirani pravnik.... made in balkan....
ne znam......ide mi veæ dosta dugo na naèin da si organiziram kao "danas æu toliko i toliko stranica,sutra toliko i toliko,pa taman do ispita" i tak rastežem po tri tjedna i tek zadnji tjedan fakat sjednem i poènem uèit.
a kaje najbolje je to da mi knjiga stoji otvorena pred nosom svaki dan ispred mene na stolu pred telkom i nikak da se sagnem i poènem èitat :smt011 :smt012 :smt017 :smt003
[quote="suzanasuz"]nikak da se sagnem i poènem èitat
Saberi se Ĺženo!
Smrt političkoj korektnosti!
JEBENO!!! :smt005
kad sam doĹĄao na faks svi su mi pricali price tipa 5 sati ucenja dnevno (barem), ja sam im se smijao jer mi je to fakat zvucalo debelo pretjerano,sad vidim da je to minimum...eto kako mi ide :smt010
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
evo krenulo je kak spada - sabrala sam se :smt003
spremna sam za kolokvij i tak to.
a kaj se tièe kolko sati dnevno;to je individualna stvar ali je tak otprilike.
meni je to rasporeðeno sat il dva ujutro i sat il dva popodne.
kad se ufuram u gradivo nije mi teško i imam volje ali stvar je u tome kako se prisilit i poèet :smt013 to mi je neš najgore :smt015
uÌim i uèim i nedami se
imam osjeĂŚaj kao da mi se smeĹžurao mozak od previĹĄe informacija
imam podoènjake, blijeda sam, jedem i debljam se, i pun k mi je svega i mrzim ovaj faks i torturu nazvanu graðansko pravo
Tak se valjda osjeÌate kad uèite gp, a pitam se ťto Ìe biti kad otvorim gpp
fuj :smt003
Ja mrzim torturu zvanu Nacionalna povijest. A lepo piĹĄe da je joĹĄ Marija Terezija ukinula torturu...
Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!
Evo , ja sam krenula uciti konacno i ozbiljno. Doduse, ucila sam i prije za te ispite , ali onako - sad bi sad nebi. Debelo se pripremam za rokove u 2. mj. Izaci cu na 2 ispita pa ko ziv ko mrtav. :smt001
Vrlo pohvalno florami. Ti si moj uzor :smt023
Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!
ja sam u totalnom naletu......u 9mj ocistio godinu, od tada polozio tri ispita s druge god, polozio kolkovij KPP-a i i sad cu proci kolokvij iz kaznenog :smt001
big pimpin buraz
Respect!
ja sam u usporedbi s lil bitom, zadnje govno jer sam ''samo'' riješio prvo godinu u 10.mj. al mi je zato lijepo u životu, bar do sad :smt003
naime, sad se sprema jedna jebada zvana KPP, kod Ãurðe, jebeno
odluèio sam bio hrabar ( i možda poginut ) pa žu uèit po Institucijama, da bolje nauèim
al teško je, bemti
onda tjedan dana kasnije slijedi ekonoska koju æu s guštom uèit ( bez zajebancije ) :smt020
Kaj sam tek onda ja? :smt005 Ostao mi je jedan ispit s prve godine, a ove sam rijeĹĄio kolokvij iz KP-a i KPP-a.Originally Posted by Vuk SaMOtNjaK
haha, kažem ti, mi smo ti zadnji prašinari :smt003
šalim se, kaj nam fali
A bit æe bolje. I meni je ostao jedan ispit s prve godine. Tako da suosjeæam s vama. Nekako æe se to veæ sve srediti, kad krenemo neæemo stati. :smt003 Rasturat æemo. A ako to padne u vodu iæi æemo na konzultacije kod asistenata JUST A LITTLE BIT!!!!! :smt002
LoĹĄe... :smt086
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
nejde,nejde pa stane,,,,
ne zazivaj fiftija uzalud :smt003Originally Posted by Lory_13
ja sam u totalnom naletu, u 9 mj polozio kurtya, od tada polozio ustavno, pravnu i engl, KP kolokvij 4 :smt001 :smt001 sad obiteljsko ucim koje namjeravam rasturit krajem 2 mjeseca :smt003
big pimpin buraz
[quote=Just a little bit]ne zazivaj fiftija uzalud :smt003Originally Posted by "Lory_13":2lbv34g0
ja sam u totalnom naletu, u 9 mj polozio kurtya, od tada polozio ustavno, pravnu i engl, KP kolokvij 4 :smt001 :smt001 sad obiteljsko ucim koje namjeravam rasturit krajem 2 mjeseca :smt003[/quote:2lbv34g0]
ovo stvarno zvuèi lijepo :smt002
"Na primjer" nije nikakav dokaz
(16)
[quote=Just a little bit]ne zazivaj fiftija uzalud :smt003Originally Posted by "Lory_13":30mxfepq
ja sam u totalnom naletu, u 9 mj polozio kurtya, od tada polozio ustavno, pravnu i engl, KP kolokvij 4 :smt001 :smt001 sad obiteljsko ucim koje namjeravam rasturit krajem 2 mjeseca :smt003[/quote:30mxfepq]
je i ja bih da sam na speedu.
kaj tebe muci ?
big pimpin buraz
imaĹĄ 12 mjeseci za sluĹĄanje?
imam
big pimpin buraz
:smt005 :smt005Originally Posted by lobotomija
iam sutra kolokvij,a ja visim ovdi :smt017
poloĹžila 1. ispit s 2. :smt016
"Jednom sam čuo da smo svi mi anđeli,
ali samo sa jednim krilom.
Ponekad je potrebno zagrliti nekoga
da bi mogli letjeti."
http://i227.photobucket.com/albums/d...g?t=1219825866
Kad vas ovdje gledam, mislim da sam se lijepo "usosila". Lobotomija, duboko udahni, sve æe biti ok. Kako oni tvoji ispiti, ima šta od toga?
Originally Posted by lobotomija
Ja imam rjeťenje, otvori topic simboliènog nslova "Zaťto je lobotomija frustrirana" i piťi svaki dan neťto, a mi Ìemo èitati.
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
HoĂŚeĹĄ, loby? Super bi to bilo, tako volim tvoje frustracije èitati. UsliĹĄi nas. :smt006Originally Posted by Ăiber
Fool me once,
shame on you
Fool me twice,
shame on me
Bookmarks