kad je predavanje za podjelu potpisa? kad su uopće bila predavanja? ne znam ništa...
kad je predavanje za podjelu potpisa? kad su uopće bila predavanja? ne znam ništa...
Potpise je pretprosli petak dijelila Maganicka, a prosli petak Dika.
Ovaj petak dolazi javni biljeznik drzat predavanje, mozda ce i tad Dika dijelit potpise...
a u koliko sati i gdje je predavanje? hvala na odgovoru :-)
Ima li tko kakvih informacija s prvog roka?
Tko je ispitivao?
Da li treba detaljno onu Dikinu skriptu?
Fala!
Znam da je na roku bio samo jedan student![]()
Hvala!
Pitam jer Dika u tim clancima na trenutke fakat ulazi u dubinu, pa me zanima dal treba kao za ostale ispite ili ipak na povrsnijoj razini?
Tko na kraju ispituje? I kad u tjednu bude taj usmeni? (ako postoji uopce neko pravilo...)
OK, thanks!
Preskakat povijesni dio i sve dijelove u kojima Dika piše one detalje tipa šta se upisuje gdje i kako se uvezuje jb. isprava. Onda preskočit sve one lamentacije o razlikama između ovog i onog uređenja i kako to treba bit de lege ferenda. Mislim, nije loše pročitat ali neće to bit na usmenom.
ZJB ne treba, Dika sve obuhvaća u skriptama. Posebno preskočit one dijelove gdje objašnjava ovrhe na pojedinim stvarima pa ima o nekretninama upisanim i neupisanim, računima i sl. Možda eventualno pročitat za nekretnine, ali mislim da ne treba toliko u dubinu.
Pitanja su općenita, treba razumjet gradivo ali nije problem dobit neku sliku svega toga iz skripte. Ni za 5 ne treba to doktorirat, kad pročitate lekciju izdvojite neke stvari koje vam se čine kao potencijalna pitanja, npr. ovrha na temelju vjerodostojne isprave i vjerojatno ćete to i dobit.
Maganić korektna na usmenom, atmosfera opuštena, inače dosta dobar kolegij jer se može poprilično toga naučit iz Dikinog pisanja.
Pa dobro ostavinski, ali za povijesni mi je čudno da te na tome rušila. Jesi znala ostavinski?
Baš, kako ti pitanja dođu.
Evo da podijelim iskustvo... Danas sam bila jedina na roku iz jb-a... Profesorica je super, mogu reći da mi je ispit bio kao ugodan razgovor, ali da se razumijemo, treba znati!!! Profesorica traži i znanje al i razumijevanje i povezivanje. Pitala me je funkcije jb-a, jb kao povjerenik sudova i s tim povezano ostavinski postupak (šta može jb, a šta ne može?!), pa na jb isprave, javnost isprava.... to je to, 4 u indexuSretno!
Bookmarks