+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: Međunarodno kazneno pravo

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Međunarodno kazneno pravo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam tincidunt bibendum adipiscing. Etiam mi urna, luctus nec fermentum in, volutpat a ante. Sed accumsan consequat vehicula. Fusce fringilla aliquam volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In venenatis vulputate ligula. Donec ut pretium velit. Maecenas rhoncus laoreet mi, ut fermentum augue ultrices ac. Quisque lacinia convallis sollicitudin. Vestibulum imperdiet laoreet accumsan. Etiam tincidunt ultrices commodo.

Mlada nada foruma

Default Re: Međunarodno kazneno pravo

Ovaj semestar se neće održavati predavanja iz međ. kaznenog prava, nego će se u 3. i 4. mjesecu održavati predavanja koja će držati neki američki profesor sa Yale-a.
    Zbog toga neće vrijediti službena literatura za polaganje nego će se odgovarati ono što će biti obrađivano na predavanjima ili se neće uopće odgovarati, sve će se riješavati u hodu.

Mlada nada foruma

Evo da napišem kako je na kraju sve organizirano. mogli smo birati hoćemo li pisati pismeni ispit ili ćemo napisati rad kojim bi riješili ispit.
    Većina se odlučila za rad i mislim da smo svi prošli bez obzira koju smo metodu odabrali
    hey

Forumaš u usponu Barfly's Avatar

Na kojem jeziku? Polaganje ispita u konačnosti, na bilo koji način, mislim.
    Uvijek u pravu!

Mlada nada foruma

Ja sam pisala esej na hrvatskom-mogli smo birati, a žig sam dobila na engleskom.
    Ali tko zna kako će biti ove godine, vjerojatno neće dolaziti nitko iz amerike nego će naši profesori(Munivrana) držati
    hey

Djeluju mi gro prestrogi za izborni predmet, prodaju proamerska sranja i blabla, a ne znaju kak će im ispit izgledati što si stvarno ne bi smjele dopuštati. We'll see
    Uvijek u pravu!

Mlad, sumnjiv i nedokazan

ja se nadam da ce bit ok...pa nije valjda toliki problem napravit taj rad i dobit u najmaju ruku pozitivnu ocjenu...
    ali mogla nam je rec nesto o mogucnosti izostanaka i ipak stavit naglasak na literaturu na hrvatskom jeziku jer nas nitko nije upozorio na to...

Moram priznat da je sve skupa jako loše. Da ne možeš voditi predmet smjera a ne imati literaturu, odnosno ne potrudit se naći nešto adekvatno. Ako već nema, nemoj silovat ljude i znaj to nagradit. Budimo realni kad doguramo do 5. godine svi se inatimo i hoćemo dobre ocjene, gle ziher neću 2 na V.godini, a one se pak inate da nam to onemoguće. Pogotovo kad ides uspoređivati druge predmete smjera i kako su oni organizirani... Mislim da bi asistent trebao, ako mu je dano da vodi neki predmet trebao dati sve od sebe da se pokaže da može, jer u konačnici, koliko god oni od toga bježali ali to im je primarni zadatak u opsiu radnog mjesta. A Turkine isprike da je nikad nema jer ima milijun stvari mi stvarno izazivaju zgražanje. Svaku od tih plaća treba zaradit. Nek bira. I da, nemoj pljuvat po prošlogodišnjim studentima kad si svjestan kaj si im napravio.
    Uvijek u pravu!

Mlad, sumnjiv i nedokazan

ja takoder ne zelim 2, ali moram priznat da ne planiram ulagat maksimalnu kolicinu truda i rada kao i za neke predmete s 4. ili 3. godine, pogotovo jer imam jos neke predmete s 4. za rjesavat... ali smatram kako bismo se i sami morali zauzet malo za neke, ajmo rec povlastice... ono sto nam ne pase trebamo im rec... malo nas je i ne bi trebao bit problem udovoljiti nekim nasim zahtjevima koji su razumljivi... makar nek nam da papir pa da svi napisemo prijedlog ili primjedbu... recimo mene isprva nije mucilo to kaj cemo morat citat na engl jer smo imali vec to iskustvo na ejp, ali onda sam malo razmisljala i skuzila da 50 str nije bas malo, da me na to nitko nije upozorio kad sam upisivala ovaj predmet i ne planiram gubit vrijeme nad tim, a sigurno cu se morat tome posvetit jer nije bas da baratam savrseno pravnim izrazima na engl...
    vidim da nitko drugi ne komentira... nadam se kako ce sve na kraju bit super na obostrano zadovoljstvo,nase i njihovo

Naše, pa njihovo Ne zvuči strašno, tekst nije kompliciran, ali ide jako sporo, na što sve ovom prilikom upozoravam. Fest sporo i ne ostavljajte si to za srijedu ujutro. S obzirom na to šta pružaju bilo bi zloćesto tražiti mnogo, ali od njih se ničemu ne čudim jer ako su popljuvale prošlogodišnje studente, prema nama neće biti blagi. Činjenica je da se o petoj godini ne zna mnogo i da se po tom pitanju mora dosta toga promijeniti ako žele dobiti kvalitetu. A neki se na tu kvalitetu jako forsaju. Kao i sve, i ovo je za sjest i plakat. Sve smo preživjeli pa ćemo i ovo, ali trenutno se baš i ne veselim tome. I da, ne djeluju mi fleksibilno i pristupačno.
    Uvijek u pravu!

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks