jel profesor reko šta o rezultatima kolokvija? mislim, kad on to misli objavit? kako da prijavim ispit kad ne znam rezutate kolokvija?
jel profesor reko šta o rezultatima kolokvija? mislim, kad on to misli objavit? kako da prijavim ispit kad ne znam rezutate kolokvija?
Ne, nije govorio o rokovima ispita.
Ocjene iz kolokvija je pročitao na licu mjesta.
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
jel mi možete reć olim vas kada je ispit iz maloljetničkog? ja bi trebala taj dan doć na konzultacije ali ne prijavljujem ga pa neznam kad je... hvala
I envy people who drink - at least they know what to blame everything on.
u petak u 9 ujutro.
ono sto ne ucinis, uvijek je vaznije od onog sto ucinis
Kada i gdje trebamo doći za upis ocjene? I da li moramo prijaviti ispit preko studomata pa onda doći ili?
Naravno da moraš prijavit ispit kao i svaki drugi, kako bi inače dobio broj zapisnika?
Dolaziš u vrijeme koje ti piše na studomatu.
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
prof. Cvitanović održava konzultacije u srijedu u 13 ( tako pise na stranici faksa). jel mi može netko reći da li profesor zaista redovito dolazi na konzultacije? naime, nisam iz zg-a i dolazim samo zbog toga pa mi baš ne bi bilo svejedno da dođem tamo i dočeka me ceduljica - profesor danas ne održava konzultacije, AKO ima opće ceduljice. jel ima netko iskustava s tim?
sad ovaj petak,3.2. u 9 ujutro je upis ocjena nama koji smo prijavili za prvi rok.a za konzultacije ne znam,ali ne bi se cudila da ga nema kad pise da odrzava,pa dodi u petak ujutro kad ce ga sigurno bit zbog upisa ocjena.
ono sto ne ucinis, uvijek je vaznije od onog sto ucinis
Evo ispit prijavljen za ovaj rok 16.2. I ne piše mi na studomatu kada i gdje trebam doći po upis ocjene. Cvitanović ne odgovara na mail. Jel itko zna kada trebam doći na upis? Help![]()
Što treba iz ovih statističkih izvješća znati za ispit?
kad je ispit ovaj tjedan?
Sutra, u 9 sati.
Bookmarks