e vidla sam sad tek taj raspored predavanja i poklapa mi se ovo za 2.11 totalno s medunarodnim kaznenim... ali mislim da je to vise njihov problem nego moj.... HVALA JOS JEDNOM NA SVIM INFORMACIJAMA !!!
e vidla sam sad tek taj raspored predavanja i poklapa mi se ovo za 2.11 totalno s medunarodnim kaznenim... ali mislim da je to vise njihov problem nego moj.... HVALA JOS JEDNOM NA SVIM INFORMACIJAMA !!!
pitanje za kolege koji izlaze na ovaj rok:
jel učite po šeparevićevoj knjizi ili po novoj literaturi (ovim člancima i drugim glupostima) koja je nedavno objavljena na stranici katedre.
mislim da bi se po novoj literaturi smjelo ispitivati tek od 2. mjeseca, budući da nije ispredavana. ima li netko kakvu provjerenu informaciju?
Raspored za posjet lepoglavi, ako netko nije vidio:
http://www.pravo.unizg.hr/KPP?@=5zh9#news_14407
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
Kad su potpisi iz ovog predmeta, jel moguće da su već bili 9.1., pošto u rasporedu predavanja piše da je to ZAKLJUČNO predavanje????????
A što ti podrazumijevaš pod pojmom zaključno?
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
Eeee pa sad bi se dalo diskutirati o tome... ZAKLJUČNO predavanje kao takvo trebalo bi podrazumijevati zaokruživanje cjeline cjelokupnog predavanja do sada... zapravo bih ja to shvatila kao ponavljanje svega što je dosad rečeno... ali s druge strane, može se shvatiti i kao ZAVRŠNO, što bi podrazumijevalo i podjelu potpisa...kao što je to uobičajeno na drugim katedrama...
jel zna neko kad su konzultacije..jel su van danas što rekli o potpisima izvan predavanja?
Zapanjujuće velik broj ljudi je izišao na predrok - čak 6.
Info za buduće generacije, predrok je bio u pon 16.1., a usmeni danas tj. dan kasnije.
Ocjene većinom četvorke.
(ovo je iz druge ruke)
pitanja s predroka
-nabroji barem 4 međunarodna izvora i kako ekljp uređuje mehanizme zaštite od mučenja
-temeljna načela izvršavanja kazne zatvora po zikz-u i opiši jedno
-koja prava ima zatvorenik u stegovnom postupku?
-kako se dijele kaznene ustanove po sigurnosti i osiguranju a kako po kriminološkim kriterijima?
-što je uvjetni otpust i kako ga opravdavamo
i ocjene nisu bile većinom četvorke jer je troje ljudi dobilo 5očito je bilo pola-pola
od nas 3 koje smo prve usle, bila je samo jedna petica, a druge dvije ocjene su bile četvorke
još nisam išla, ispiti me okupirali.. ne znam kod kog bi trebali ić.. kod Karas?
Bookmarks