+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Lokalna samouprava

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Lokalna samouprava

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam tincidunt bibendum adipiscing. Etiam mi urna, luctus nec fermentum in, volutpat a ante. Sed accumsan consequat vehicula. Fusce fringilla aliquam volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In venenatis vulputate ligula. Donec ut pretium velit. Maecenas rhoncus laoreet mi, ut fermentum augue ultrices ac. Quisque lacinia convallis sollicitudin. Vestibulum imperdiet laoreet accumsan. Etiam tincidunt ultrices commodo.

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Mlada nada foruma

Default Re: Lokalna samouprava

Ljudi ajd pliz napisite sutra kaj se radilo na predavanju iz lokalne(literatura,jesu li obvezatna predavanja)
    90% of teens today would die if Facebook had a system failure and was completely destroyed.
    If you are one of the 10% that would be laughing, copy and paste this to your signature.

predavanje je održalo đulabić, s time da je rekao da će se izmjenjivati i drugi (osim koprića). predavanje je bilo neočekivano...bilo nas je cijelih 9! nekome možda zanimljivo, meni dosadno. trajalo je od 11 do 13! i profesor je poslao popis. osnovni problem je što nije rekao da li su predavanja obavezna!? (toplo se nadam da ne)
    što se tiče literature- ono što piše i nan netu

ispit: usmeni, odgovara se na konzultacijama bilo kada. Ispit nije samo tek tolko da je, mora se znati, 3-4 pitanja, plus podpitanja za pomoć. Ali atmosfera je skroz opuštena i sve laganini. Što se tiče gradiva, uglavnom je ono staro što smo već naučili iz upravne znanosti, tak da su za pripremu ovog ispita dovolnja 2- 3 dana.

Početnik na forumu

ljudi ide ko na ovaj ispitni rok kod prof.Škarice??? odogovarati ili na upis ocjene.. uglavnom, kad ima usmeni? hitno!! hvala

Mlada nada foruma

Bio danas kod Đulabića na ispitu. Kaj da velim, čovjek je bio potpuno neobjektivan. On je tip osobe koja misli da Bog zna za 5, profesor za 4, a svi ostali max za 3. Tolko mi je i udjelio, unatoč tomu kaj sam mu odgovorio 4.5/5 pitanja sasvim korektno. Kolegici do mene nije želio dati dopunsko pitanje,nego odmah nakon prvog pad.
    Preporuka: Idite kod asistenta Škarice
    Ocijena: +1
    90% of teens today would die if Facebook had a system failure and was completely destroyed.
    If you are one of the 10% that would be laughing, copy and paste this to your signature.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks