+ Reply to Thread
Page 1 of 20 12311 ... LastLast
Results 1 to 30 of 574

Thread: Demonstratori na faxu

Mlada nada foruma Skylark Ishmaelle's Avatar

Default Demonstratori na faxu

Zanima me koja su vaĹĄa iskustva sa demonstratorima, ima li od njih pomoĂŚi na ispitima (ako da, na kojima :smt003 ), koji su vam OK, a koje ne Ĺželite vidjeti u krugu manjem od 1km? DoĹživljavate li ih ili ne?
    Imate li koju zanimljivu anegdotu sa demonstratorima? Gdje nestanu kada zavrťe svoju karijeru? Je li istina da svi moraju proÌi kroz MlièiÌeve ruke?

Volite li ih ? :smt008
    ili ih moĹžda mrzite ? :smt013

Osobno, nisam bať previťe kontakata sa demonstratorima osim jednom prilikom kada mi je cura sa kojom sam iťla na seminar, za vrijeme polaganja ispita gdje je kao demosica èuvala studente, stalno govorila 'Vi'. Kao, na seminaru smo na ti, a na ispitu ja njoj govorim Vi, a i ona meni. :smt017
    SmijeĹĄno.

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

Quote Originally Posted by Ðiber
    Meni je prelud Rainer(brijem da se tak zove), on je demonstrator na sociologji. Znate sigurno, onaj crnokosi zalizani lik s naoèalama. A slijedeÌe godine na teoriji Ìe bit jedan ludi lik... :smt003
    Na teoriji ima prekrasnih demonstratorica :smt050 :smt003

Demosi iz povijesti su zakon, ma ĹĄta ja pricam oni su ustav :smt003

Forumaš u usponu Picok's Avatar

Neki su umiĹĄljeni, al neki su zato prave face :smt112

Ima i izgubljenih u vremenu i prostoru, ali veĂŚina mi je OK.
    Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!

Mlada nada foruma

koje ne Ĺželite vidjeti u krugu manjem od 1km?
    demose s kpp-a.definitivno.to su takva napuhana balava stvorenja da je to nemoguce.... :smt097 :smt070 :smt076

lobotomija
    Guest

Quote Originally Posted by Ðiber
    Meni je prelud Rainer(brijem da se tak zove), on je demonstrator na sociologji. Znate sigurno, onaj crnokosi zalizani lik s naoèalama. A slijedeÌe godine na teoriji Ìe bit jedan ludi lik... :smt003
    znam ga, rainer je jedinstvena osoba. :smt003

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Quote Originally Posted by Ã￾iber
    Meni je prelud Rainer(brijem da se tak zove), on je demonstrator na sociologji. Znate sigurno, onaj crnokosi zalizani lik s naoèalama. A slijedeæe godine na teoriji æe bit jedan ludi lik... :smt003
    jaaaaaaaaaaooooooooooooooo :smt003
    LOL za njega...
    al deèko ono, nekak nije za demosa, al kaj æeš
    tak i tak naš fax u pogledu korupcije, veze i mita spada u klasu - govno
    no comment

vrijedi kao i za manjekenje --> danas svatko, ali baš svatko može bit demos

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Meni su ok. Ovi iz oppd su super! :smt006

Još 1

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Quote Originally Posted by BaFi
    ajd ga bar ne prozivajte direktno...
    kakve ima veze, ipak je demos
    sjetimo se samo rasprave o jednom kurtoviæevom demosu (I.A.) --> kaj, tad ke to bilo ok :smt020

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Ja ne kuĹžim kaj fali raineru al dobro. PMaj me ak je neĹĄ inkriminirajuĂŚe ili opĂŚenito nije za javnost. Al ja imam sve samo ne loĹĄih iskustava s njim, kaj god pitaĹĄ ti pomogne i tak i skroz je normalan lik. Bar daje takav dojam, nije da mi je bliski frend pa da ga neznam kak dobro poznam...
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

Ah demosi...ili "elvovi" kako ih ja zovem. Jerbo me podsjeæaju na one male patuljke-vilenjake šta skakuæu po radionici Djeda Božiènjaka.

U OK sjeæanju su mi ostali Milièiæ's little elvs i Kurtoviæ's little elvs.
    Ima nekih koji nisu ostali u dobrom sjeæanju, ali nomina sunt odiosa. :smt027

Iz moje generacije - 80% onih ljudi koji su danas demosi su meðu 80% svojih kolega bili poznati kao èudaci, "društveno neinteligentni" formalisti i hiperambiciozni likovi sa sumnjivim politièkim ambicijama na osnovi èijih smo demagogija stvorili doživotna prijateljstva uz duple loze i vrištanje "issssssusssseeee, skoro sam joj/mu zabila tehnièku u vrat..." (koja smo mi zapravo zavidna bagra... :smt003 ).
    Al dobro, ako pomažu i korektni su prema studentima kako kaže Ã￾ibsy, svaka èast... :smt023 :smt023

Osobno - i nemam neko miÅ¡ljenje o demosima. Åveliki kuracta, dijele testove na ispitima i prozivaju na seminarima. Big deal. NeÅ¡' ti posla&èasti.
    Naravno - èast angažiranim iznimkama na forumu i šire... :smt023 :smt023
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

Quote Originally Posted by Glupko
    demosice na teoriji su baĹĄ :smt049
    I rasprava je krenula oèekivanim smjerom...
    Jel na teoriju joĹĄ uvijek ona demosica,malo tamnija sa crnom kosom? :smt007

Još 1

Quote Originally Posted by mrzim
    Mislis li na onu sa kestenasto smedjim ocima?
    Bilo je to prije negdje godinu dana ali mislim da da. Nije ljepotica u manekenskom smislu ali je lijepo ko slika! I nekak je kao mrka,stroga. :smt003

Još 1

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Quote Originally Posted by Ã￾iber
    Ja ne kužim kaj fali raineru al dobro. PMaj me ak je neš inkriminirajuæe ili opæenito nije za javnost. Al ja imam sve samo ne loših iskustava s njim, kaj god pitaš ti pomogne i tak i skroz je normalan lik. Bar daje takav dojam, nije da mi je bliski frend pa da ga neznam kak dobro poznam...
    ma osobno nemam nikakvih problema s njim nit sam se ikad s njim kaèio...
    nego... bilo je fakat par tragikomiènih dogaðaja vezano uz njega pa zato...

ma opæenito, studenti se promijene kad postanu demosi, veæina njih... umisle se, postanu èudni... al ne svi, ponavljam
    makar bih osobno htio bit demos iz ekonomske
    :smt020

Forumaš u usponu

Quote Originally Posted by malimrav85
    Quote Originally Posted by Glupko
    demosice na teoriji su baš :smt049
    I rasprava je krenula oèekivanim smjerom...
    Jel na teoriju još uvijek ona demosica,malo tamnija sa crnom kosom? :smt007
    joj ja citam ovo i nemogu vjerovat, ja ih tri s teorije znam koje imaju crnu kosu i nisu pretjerano visoke, znam da dve mrko gledaju, ali bez obzira na to super su cure. joj sad kad bi znala o kojoj pricate :smt017
    Life Is all about ass;
    you're either covering it,
    laughing it off,
    kicking it,
    kissing it,
    busting it,
    or trying to get a piece of it.

Jimmy
    Guest

Ipak, svi seminaristi prof. DerenèinoviÌa znaju tko je najbolja demosica na na faksu. Taj stil, stas, glas, uvijek nasmijana i ljubazna... :smt060

Početnik na forumu

Odgovor na uvodno pitanje- demosi su definitivno ljudi (mislim, disu, jedu i sl.), a sto se tice karakternih osobina definitivno nema mjesta generalizaciji. Osobno poznajem hrpu demosa s razlièitih predmeta, razlièitih stavova o tome ťto njihov posao doista jest. Ovim putem pohvaljujem demose s Ekonomske- zao mi je sto nisu djelovali u "eri" kada sam polagala taj ispit jer su neki doista iznimno susretljivi i od velike pomoci studentima.
    "If my life is for rent, and I don't learn to buy, well I deserve nothing more than I get cos' nothing I have is truly mine." (Dido, "Life for rent")

Mlada nada foruma

Neznam zaĹĄto al demonstratori (obratite paĹžnju na dio demon) :smt003 :smt003 :smt003 me uvijek podsjete na one Ĺžidovske policajce u getu koji su bili pobornici sistema, a opet su bili Ĺžidovi... :smt040 :smt040 :smt040

RESPECT...
    šarm koji ubija, liječi..

Wilbur
    Guest

demosi su veÌinom malo opièeni ťtreberi koji svim silama poslije Şele ostat na faksu. ali, treba ipak razlikovat 2 osnovne vrste demosa: oni èudni, poluautistièni ťtreberi koji su se gurali, molili i plakali da budu demosi, i sad kad to jesu, misle da su ako ne kao profesori a ono bar kao asistenti, i koji Ìe kad se s njima upoznajete odmah reÌi "ja sam Taj i Taj, demos na katedri za ...." i smatraju sve studente mlaðe od sebe kretenima :smt067
    ...i drugu vrstu demosa, koji time ne definiraju svoj lik i djelo, koji to rade iz razloga jer ih je netko pozvao, a shvatili su da im ne moŞe ťkoditi referenca za Şivotopis i 400kn mjeseèno. oni su nekad nezainteresirani, ali znaju bit helpful ili barem ne rade sra*ja studentima bezveze, jer znaju da tu i tamo i oni sjednu u studentskoj koŞi na ispite...

e sad samo treba postojeĂŚe real-life osobe podijeliti u te kategorije, ĹĄto mislim nije teĹĄko

Lutkica
    Guest

[b]Meni se uop

Veteran foruma Lucius Veratius's Avatar

Quote Originally Posted by Lutkica
    [b]Meni se uopĂŚe ne svidja ona demonstratorica na rimu. Skroz mi se cini umisljenja i imam osjecaj da misli da je iznad svih nas. :smt018
    Fakat je dobro poznať da bi mogla donositi takve zakljuèke.
    Najjaèi su mi takvi komentari: Kuiť ono, ona sad tam stoji iznad nas i kuiť ono, misli da je sad tu neka faca. Gle kak nas gleda ko da smo neki jadnici. Ono fakat brijem da se morala opasno ulizivat profesorima. Sigurno ima ambicije biti nova prefesorica Jaramaz.

Ĺveliki kuracalu na stranu, veĂŚinu demosa koje znam su super ljudi, spremni pomoĂŚi i zasluĹženo su tamo gdje jesu.
    Smrt političkoj korektnosti!

Pariz, NY, Milano, SB
    Guest

svoj glas dajem mohikancu s ekonomske! lik je zakon!

Početnik na forumu

joj. Tri demosice sa OTPD :smt007
    Ona jedna plavusa, onda ona crnka ili brineta (neznam kaj) koja nije previsoka i (secer na kraju :smt002 ) ona visoka i vitka crnka sa ne tako dugom kosom
    ljudi moji.... :smt060
    dva je labud moj

Početnik na forumu

demosi iz rimskog prosle god su bili super, puno su mi pomogli na kolokviju i na ispitu. ove godine glas dajem demosu iz ekonomske radi nepokolebljive volje da umiri nas "zloceste" :smt004

Početnik na forumu

i da, radi toga jer je dosao na ispit i svima nam uputio koju rijec ohrabrenja prije ispita, puno mu hvala!

Mlad, sumnjiv i nedokazan

ovi sa oppd su stvarno ok ljudi, a i svi su bili zadovoljni vi
    Vizija bez djela je sanjarenje, a djelo bez vizije noćna mora.

Mlada nada foruma

Ah da, demonstratori.... Ta "titula" i "kategorija" nekim studentima sa jadnim prosjekom i znanjem poput švicarskog sira je lako dostižna na odreðenim katedrama zbog bliskih èlanova obitelji znanih javnom životu, recimo to tako..
    Dok je s druge strane, nekima koji imaju daleko bolji prosjek, vrijeme davanja ispita u gotovo rekordnom roku i daleko bolji odnos prema studentima taj "položaj" nedostižan. Nema veze što se ti drugi studenti možda interesiraju za dotièni predmet ili što žele iz altruistièkih pobuda pomoæi mlaðim kolegama na tom ispitu jer znaju na što trebaju skrenuti pažnju. Ne, ne, takvima je pristup zabranjen!

Mnogi moji kolege i prijatelji su demonstratori i nisu do sad još nikog pojeli niti je itko na njih izvršio antentat zato što su prije svega svojim radom dospjeli na te položaje ali ne mogu zanemariti èinjenicu postojanja demonstratora i demonstratorica kojima opis gore naveden u poptunosti odgovara.. Oh da, ne mogu a da ne kažem da dotiènim primjercima tih 400kn mjeseèno ne znaèi apsolutno ništa! To je u neku ruku samo po sebi razumljivo buduæi da oni koji su izloženi "javnom životu" u pravilu imaju šuške!
    "Good decisions come from experience. Experience comes from making bad decisions."
    Mark Twain

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

ne fakat, ja ne znam niti jednog demosa kojemu je mama/tata sredio tu poziciju. uopÌe nisam znao da je to takav prestiŞ, biti demos... lobiranja, tajne zakulisne igre i slièno. opak je taj faks
    hoće još netko čaj?

Kuul forumaš

Quote Originally Posted by lenny***
    ustaljeno naèelo interneta > Nomina sunt odiosa! :smt003
    meni je to smijesno.
    ako igdje imas priliku reci neke stvari koje ti smetaju prilicno anonimno, onda je to net.
    sad ce mi netko reci da je papcinski pljuvat nekoga bez svog imena i prezimena...e pa neka, ako su takvi sposobni radit makljaze zbog kojih ih se proziva, taj "nomina" faktor je stvarno minimalno vazan! :smt018

Prvoborac foruma

[quote=Vuk SaMOtNjaK]
    Quote Originally Posted by "fat drummer":2ewf3glc
    ne fakat, ja ne znam niti jednog demosa kojemu je mama/tata sredio tu poziciju. uopĂŚe nisam znao da je to takav prestiĹž, biti demos...
    koji si ti naivac, samo to mogu reĂŚ[/quote:2ewf3glc]

I meni je to zanimljivo,posebno iz splitske perspektive gdje sam ja cuo za postojanje sve skupa jednog demosa koji je nekad davno u doba Krede navodno postojao .I radio je to cisto jer ga je prof zamolio,nema nikakvog govora o placi ni nicem slicnom,a ni o nikakvim olaksicama .
    Pa mene sad zanima kakvu korist imaju ti ljudi ako su dosli preko veze?
    quid pro quo tvoji roditelji ce sigurno morati jednog dana vratiti tu uslugu profesoru koji te tako ubacio.A koja je korist od svega toga?
    4800 kn godisnje? Cmon,pa nisu to neki veliki novci.
    Ako se radi o nekome tko ima ambiciju jednog dana ostat na faksu,pa zeli postat demos da bi uljepsao CV to jos i mogu shvatiti.
    Osim ako cure u Zagrebu ne padaju u orgazmicko histerijski trans kad im kazes da si demos
    :smt003
    Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

èek, èek, jesu ti demosi koji su upali na demonstraturu anonimni pa im samo mama i tata znaju ime? ako svi znaju sve, zaťto onda se ne kaŞe ime? neÌe se niťta novog otkrit. otkuda takva ljubav prema pravima onih koji su nepoťteno doťli na neki poloŞaj? ne shvaÌam u èemu je uopÌe problem, nije kao da Ìe porezna inspekcija ili neko tajno druťtvo izvrťiti maskar nad onime tko otkrije ime demosa kojemu je mama sredila upad na katedru. tu se diŞu neka naèela iz doba papijana, a zaboravlja se da ono ťto se nas tièe imamo pravo znati. ovako se samo ispredaju legende o tamo nekom demosu na jednoj godini kojemu je tata za 250 000 eura sredio demonstraturu i novi audi...
    i ja sam onda naivan... kak da ne...
    hoće još netko čaj?

+ Reply to Thread
Page 1 of 20 12311 ... LastLast

Bookmarks