Zašto? Zato što mi se sviđa predmet sam po sebi (spadam u one pacijente koji vole povijest), katedra i profesori. A učenje za kolokvije iz rima u 2. semestru baš i nije bilo zgodno kombinirat s odlascima na predavanja od kojih za ispit nije bilo neke velike koristi, a još manje bi u to vrijeme naciju uopće stizala učit. Išla bi da mi se nije poklapalo. A predavanja pred kraj nije ni bilo jer je dolazilo premelo studeneta. Tako da kaj se odlazaka na predavanja tiče, stvarno sumnjam da sam po tome puno grešnija od većine studenata.
na str od sociologije pise da se zainteresirani studenti za demonstr prijave na mail adrese josip.kregar@pravo.hr i ksenija.grubisic@pravo.hr ; jel trebamo onda poslati na obje mail adrese il je dovoljno samo na jednu??????
ajde budi ozbiljna.zkj bi slala na dva maila?
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
Maru cat fan club member.
Joj georgee kako ne kuzis.
To ti je prikriveni eliminacijski test inteligencije. Tko zna treba li poslati jedan mail, kome, ili oba, kojim redosljedom..
Beskonacno mogucnosti!
Ne, stvarno aurora. Molim te nemoj postati demos.
![]()
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
Fala :roll:, a ne znam zbunio me je veznik "i", mogli su stvait "ili"... Ma ja uvijek kompliciram, anyway tnx![]()
Ma to ti samo znaci da su oboje na katedri nadlezni za (trivijalna) pitanja poput demonstratura. Valjda.
Sretno![]()
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
fala... :smile:
ja sam kao venecija - genijalna, al nepovratno tonem
leptirić je emotivno vezana za tu katedru, pa pretjerujem istina.
Ali mislim da je to jer sam u globalu ljuta na demonstratore - jer se time bave ljudi koje te stvari ne zanimaju pa sam samo htjela provjeriti da li kolegica ima časne namjere, neka mi ne zamjeri
Ali to što sam rekla je istina, oni ne objavljuju natječaj, obično imaju nekoga u vidu..ali hej, neka cura proba i svakako nam javi kako je prošlo![]()
Tommy,before z germanz come again!
meni se nekad čini da se i profesorskim poslom na ovom faxu bave neki ljudi koje to ne zanimapa ne očekujem neki veći elan od demonstratora koji možda žele samo zaraditi lovu i ne rade to ni iz kakvog altruizma
ne znam, ja nemam apsolutno nikakve koristi niti kontakta sa demonstratorima. napišem svoje i bok, ne kužim kaj bi ih uopće imala pitat.
osim da mi riješe test![]()
ja sam kao venecija - genijalna, al nepovratno tonem
Hvala leptiriću i djevojčici sa šibicama, i na informacijama i podršci! Znam kak funkcionira naš faks i nemam neka luda očekivanja, al kako rekoh, jedan mail niš ne košta... neću znat dok ne probam. Stvarno mi se sviđaju i predmet i katedra, nije mi ni do tih 400kn, vječne slave il nečeg sličnog... A i svečano prisežem da nemam mračne, tajne i zlobne namjere zlostavljanja i zagorčavanja života kolegama. Pa ionako se za to većina naših dragih profesora već dovoljno pobrinula, s njima kao konkurencijom u maltretiranju baš i nemam neke šanse da moje umijeće dođe do punog izražaja...;-) Pozdrav, dankešn još jednom, javim kaj su mi odgovorili!
jel ko poslao mail za demons za soc??? zanima me kaj se tocno trebalo napisati u mailu? ja sam sam prosjek, ocjenu iz soc i kolko sam ostvarila ects-a i par recenica motivacije, jel smo trebali neki manji zivotopis mozda poslat? i zna li ko nakon kolko ce nam se neko javit u vezi toga tj oce li nas obavijestit i u slucaju da nas ne zele za demons??
ja zelim bit demos iz politicke. kakvi su demosi iz politicke ?kakva je opterecenost studenata i ostalo..? i nemojte mi rec da je bit demos iz politicke untr00. jer nie istina!
nitko ne spominje demonstratore iz međunarodnog javnog?! istina jest da ja nisam vidjela niti jednog! baš me zanima? :smile:
tako se i meni čini![]()
A long, long time ago...
I can still remember
How that music used to make me smile.
http://www.pravo.hr/KPP?@=5sy7#news_14407
jaaa bih..
ali imam tako jadan prosjek da me je sram slati cv
Noup. Imali su jednog ali je sad diplomirao.
A rekao je Lapaš da su htjeli organizirati moot pa da ljudi nisu bili zainteresirani - tako da mislim da bi bilo tko se prijavio na to da bi ga primili za demosa.
A za Elisa - a gle i meni je prosjek jadan i bilo mi se glupo uopće pojaviti na ejp-u, ali nakraju je ful dobro prošlo. Pošalji CV, nemaš šta izgubiti![]()
..
Last edited by vzapadne; 02-09-2010 at 23:25.
Jel ima još gdje praznih mjesta za demose?
Last edited by Josip Broz Tito; 31-10-2009 at 01:46.
e tito tito... pa nema oglasa za demonstrature ili općeg poziva... moraš se malo sam pozabavit i potrudit oko toga. pokaži inicijativu, sigurno ti nije baš potpuno svejedno na koju bi katedru.... moj savjet, na konz ili šalji mailove...
Marko :P
bila sam seminarist iz socke, imam 5 iz seminara, i imala sam jako visoke bodove na pismenom, međutim, na usmenom sam malo zakiksala i dobila ocjenu niže. asistentica mi je savjetovala da se na početku sljedeće akademske godine svakako javim za demosicu, al me zanima jel to sad prohujalo s vihorom pošto iz samog ispita nemam 5???
tnx!![]()
pa ako ti je asistentica tak rekla onda valjda nije bitno kaj imas 4.
uostalom, nije da bas svi imaju 5 ili imaju?
probaj.
Colour my life with the chaos of trouble.
čitam ovaj topic i mislim si da nisam uopće na pravom forumu.
ne TO NISU MOJI KOLEGE/ICE
četvorke i petice,
bože mili.
fuj, bolonja, fuj!!
koje su prednosti demonstrature, tj. sta se dobiva s time. ? i koji su uvjeti opcenito za taj polozaj, jel svaka katedra posebno ima kriterije?
Mislim da je plaćeno 400 kn mjesečno, a bit demos je i dobra podloga ak bi jednog dana htjela ostat radit na faksu, bit asistent...
Uvjeti ovise od katedre do katedre, al u pravilu trebaš imat ok prosjek i visoku ocjenu iz tog predmeta, a poželjno je i da si bila seminarist. Najčešće sami profesori pozovu sudente koje su zapamtili da budu demosi, al naravno da se i bez toga možeš prijavit, pošalješ mejl il odeš na konzultacije. :smile:
''Go to Heaven for the climate, Hell for the company.'' Mark Twain
obično se napiše na stranici javni natječaj, ali nije naodmet već sada poslati mail profesoru sa željene katedre i pokazati zainteresiranost.
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
Maru cat fan club member.
Da li na OTPDu imaju prednost oni koje su asistenti pozvali na usmenima?
Bookmarks