+ Reply to Thread
Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 181 to 210 of 575

Thread: Demonstratori na faxu

Prvoborac foruma Murphy's Avatar

Quote Originally Posted by Canuleia
    dokle seĹže ljudska zloba... [-X
    Jao, pa cura samo radi svoj posao... tesko da je zbog toga mozes nazvati zlom. Meni se cinila potpuno korektnom. Mitch i ja smo nes prokomentirali glede dana objave rezultata, cura nas je upozorila da nema dosaptavanja, mi smo rekli koja je tema komentara i sve je bilo ok :-D
    Éireann go Brách! An Chróit go Brách!

(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed

Veteran foruma

nije joj posao biti nekolegijalna! ja se èak nisam ni doťaptavala... :roll:
    "Lijepa će te izdati, ružna ti se neće sviđati; siromašna će te upropastiti, a bogata će tobom vladati. Eto, izaberi što ćeš najlakše podnositi."
    Aristip

Mlada nada foruma sifilis's Avatar

ah ti demosi... :lol:

ma dajte ljudi, malcice previse ih se demonizira kaj ne. osobno ja ih opce ne dozivljavam. sjednem, napisem ispit, predam i bok. i tko god isto to radi nema sanse da ima ikakvih scena s doticnima. a sam sam se na svom prvom pismenom ispitu na ovom faxu pred par godina uvjerio kolka gamad moze bit ta studentska bagra :? iskreno nema tih para za koje bi radio tak nes
    ~Dead lawyers lie still~

REDHEAD ADDICT

Početnik na forumu

Default JAVNO DEKLARIRANI PREPISIVAÈI - PONOS I DIKA NAĹÂveliki kuracEG FAXA !

kad student prepisuje od kolege ispred i to nimalo oèito veÌ baci pogled na njegov ispit[-X
    Dokle seĹže ljudska glupost !

Nije mi sve jasno...malo sporo kopèam (ipak sam i ja jedan od te "studentske bagre" demosa kako kaŞe "kolega jura" - nadam se da si imao pomoÌi na temi EP) vas prepisivaèe koji se valjda ponosite time i iznosite to javno na forumu. Želiť li samilost foruma ťto nisi uspjela prepisati sve ili javnu osudu demosice, eventualno kakav mini linè ili moŞda forumaťku nagradicu za proskripciju "nekolegijalnih" demosa?

Tvoje prepisivanje govori koliko si ti kolegijalna i cijeniť druge kolege i njihov rad. MoŞda, samo moŞda je nekolegijalno prema drugim kolegama koji su se namuèili i dobro nauèili za ispit da netko pored njih prepisuje bez ikakve opomene. A tvoj "bijes" na demosicu koja je radila ono ťto predstojnik katedre i oèekuje od nas (èesto ode iz dvorane i prepusti sve asistentu i nekad i samim demosima), pokazuje tvoje niske pobude i neznanje na ispitu - pa su sada naravno nekolegijalni demosi krivi. Demonstratorice na katedri odlièno obave sve oko pripreme ispita, ljubazne su i odgovore vam na sve tehnièke upite i kad ih zamolite objasne vam pitanje ili vas upute na toèan odgovor. Evo, krivi i mene, jer im kaŞem da paze na prepisivanje, opominju ljude, uzimaju ťalabahtere i zovu asistenta, ako je netko bať izrazito bezobrazan - sve to da bi bio red u dvorani i da bi svi imali jednake uvjete pisanja i vrednovanja njihovog znanja, a ne radi "nekolegijalnosti i zlobe".

Žali se docentu Vedriťu ťto se ne dijele bomboni prepisivaèima. U srpnju mu se smuèilo koliko se prepisivalo (èak su se i studenti Şalili i pisali na temi da nije u redu i da je sramota) i rekao je asistentu i nama da poènemo stroŞe paziti i prvi put opomenemo, razmjestimo ili uzmemo ťalabahtere, a drugi put da asistent udalji studenta iz dvorane. Docent je preuglaðen da bi trèao po dvorani i natezao se s vama oko ťalabahtera i dogovaranja, a i razoèaran u kolièinu prepisivanja na naťem "uglednom" faxu.

Poťteno nauèite i poloŞite vlastitim znanjem. OsjeÌat Ìete se zadovoljno i neÌete morati sotonizirati demose, asistente i profesore, a neÌete se imati ni zbog èega naÌi uvrijeðenim ťto vas netko ometa u vaťim NEMORALNIM i NEKOLEGIJALNIM radnjama na ispitu.

Mlada nada foruma

MOHIKANAC- =D> =D> =D> Naravno da Ìe nakon ovog komentara na tebe uslijedit linè al sve ovo ťto si napisao je èista istina!! Malo je previťe toga da neki uèe po 15 sati dnevno, a neki doðu ko fol turistièki i onda sam gledaju di Ìe se skrumpirat!! Daleko od tog da sam nevinaťce, al brate mili neka osnova kulture i kolegijalnosti se mora poťtivat!

Veteran foruma

pustila sam suzu èitajuÌi ovo, koliko dobrote i poťtenja! daj molim te, ne Şivimo u svijetu oblaèiÌa i jednoroga! :roll:
    i tek toliko da znať, kolegica od koje sam ja tako bezoèno prepisivala, kao lopov krala njezino znanje, jest ujedno i moja najbolja prijateljica, tako da sam prilièno sigurna da se nije kasnije iťla Şaliti docentu Vedriťu!

ono ĹĄto sam napisala joĹĄ mislim, a od tvog izljeva poĹĄtenja mi se, hm kako da se izrazim; :smt078
    "Lijepa će te izdati, ružna ti se neće sviđati; siromašna će te upropastiti, a bogata će tobom vladati. Eto, izaberi što ćeš najlakše podnositi."
    Aristip

Početnik na forumu

dakle, ja razumijem da demosi ne mogu dopustiti da se pod njihovom straŞom deťava urnebes, da ljudi vade knjige, ťalabahtere i papire na stol, da oèito komuniciraju s kolegama do/ispred njih (pa èak i da uopÌe komuniciraju), da ih pitaju za toène odgovore i sliène stvari, ali moraju li reagirati na situaciju kad student prepisuje od kolege ispred i to nimalo oèito veÌ baci pogled na njegov ispit, koji mu btw ovaj drugi kolega dragovoljo prepuťta?? znaèi bez ikakvog razgovora, naginjanja naprijed i dizanja testa pred moju glavu, samo baèen pogled!

dotièna kolegica prebacila me kojih 3-4 klupe ulijevo... profesor nije rekao ni rijeè, nije ni gledao...

dokle seĹže ljudska zloba... [-X

Dakle, ovako nesto... :roll:

Zar bi se trebalo reagirati tek kad nastane opci urnebes i kad ne mozes na miru napisati ni ispit zbog graje od prepisivanja? Prepisivanje je prepisivanje- ako smo vec ustanovili da je lose i da se ne smije raditi, onda je valjda i red da se takvo ponasanje odgovarajuce kazni.

Citajuci post citirane kolegice unaprijed sam zamisljala sto li joj se moglo dogoditi zbog tako bezazlenog, tihog i nadasve diskretnog prijestupa (jer valjda zbog toga ne bi ni smio biti kaznjiv). Je li ju zlocesta demosica izvukla van za usi? Javno je prozvala pred kolegama i profesorom? Uzela joj ispit 25 minuta prije kraja? (jer to bi doista bilo zlobno)

Ne, jedina sankcija bila je premjestaj za par klupa (ocigledno se od tamo nije imalo od koga prepisivati). Tragicno, nema sto...
    Uz sve ostale nepravde koje ti se mogu dogoditi od demosa, isticati nesto ovako u najmanju je ruku blesavo. Bez uvrede kolegici, ali mislim da njen post nosi vise razloga za "linc" od onog kolege Mohikanca.

(kasnije reakcije bolje da ne komentiram)
    "If my life is for rent, and I don't learn to buy, well I deserve nothing more than I get cos' nothing I have is truly mine." (Dido, "Life for rent")

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

iskreno meni se prepisivanje gadi. jer je fakat jadno. da ti je mama i dalje je jadno. jer varať. nepoťtena si. moŞda se ne èini kao da nekome ťkodiť, ali, to ne znaèi da je to okej.
    da je tako super onda bi se ispiti rjeĹĄavali skupno dok bi se drĹžali za ruke sa svojom najfrendicom, no koncept je da ispit poloĹžiĹĄ ti. na kraju dana sve se svodi na to hoĂŚeĹĄ li se hvaliti diplomom koju si zaradila ili koju si prepisala. varaĹĄ samu sebe
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Veteran foruma

da stvarno sam grozna i nemoralna! jednog dana kada dobijem diplomu bit Ìe me sram...NOT! u 2 godine studiranja dala sam, vidi èuda; 2 godine! i to sve prepisivanjem! i kod kurtoviÌa sam prepisivala! 8)

ja ne znam zaťto se èudite ťto sam, nezadovoljna ponaťanjem kolegice demonstratorice, ovdje opisala svoj besraman èin i kolegièin odgovor na njega, pa tema topica jest "demonstratori na faksu". ili se varam? aha, ovdje smiju iÌi samo pohvale? :?
    Aristip

Mega kuuul forumaš

pa poťteno priznaj da te udaljila zbog ťkicanja i to je to. nemoj se izvlaèit da drugi stoje nad drugima i prepisuju a ti si samo malo...

taj zadnji dio o zlobi u tvom postu bi bio razumljiv da te bez razloga opomenula i udaljila ali ovako...

iskreno mene zaboli dal netko prepisuje il ne, ja nisam nikad na faxu prepisivala jesam u proĹĄlom ĹĄkolovanju al na faxu ne. ne smeta mi jel netko prepisuje ono puca mi krc al kao ĹĄto rekoh i sama kazes da si prepisivala, sad neovisno jel od frendice il ne-al nije ok i opravdano te udaljila.
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

mislim, ne kuŞim kaj hoÌeť, da svi masovno narièemo nad tvojom sudbinom? radila si neťto nedopuťteno i netko ko te treba sprijeèiti u tome je to uèinio. prokleti demosi koji rade ťto im profesori kaŞu, pa gdje toga ima.
    u civiliziranim zemljama prepisivanje se nagraðuje izbacivanjem s faksa. da sam ja demos bio bih totalna ťupèina (tj. moja osobnost bi se samo proťirila i na demonstraturu) i sve bih prijavljivao. ne kuŞim otkuda taj stav u narodnoj predaji da je simpatièno prepisivat. ko i ne plaÌat porez...
    ťto se mene tièe prepisuj do kraja Şivota od svakog, prepiťi i listu za ťpeceraj ako ti je okej radit kratice i varat
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Achilles
    Guest

Ja mislim da tolerancija demonstratora treba ovisiti i o tome o kojem se ispitu radi. Naime, ako se radi o vaznom ispitu kao sto je kazneno, obiteljsko, GPP, Upravno pravo, smatram da bi tu takva tolerancija trebala biti minimalna, jer ako ne nauèiť te predmete kako spada onda neÌeť biti dobar pravnik. Tako ako te demos sprijeèi u prepisivanju i padneť pa poloŞiť takav ispit na iduÌem roku (kad si stvarno nauèio), onda ti je demos zapravo uèinio uslugu jer si savladao vrlo vaŞno gradivo.

Meðutim, ako se radi o bezveznim predmetima kao sto su Politicka, Nacionalna, Ekonomska ili Upravna znanost tu treba dopustiti i teŞe oblike prepisivaèine. :-D

Početnik na forumu

Samo pusti suzicu...Jadna si i licemjerna i sad si to pokazala ostalim poĹĄtenim kolegama. Samo sebe moĹžeĹĄ tjeĹĄiti sa svojim sarkazmom.
    Od vas stalnih prepisivaèa koji se hvalite tim i glumite kako baĹĄ svi to rade i da je to posve normalno jedino mi se na faxu viĹĄe gade oni koji kupuju ispite ili ih "sreðuju" obiteljskim vezama. Ĺveliki kuracteta papira koji ĂŚe se utroĹĄiti na tisak vaĹĄih diploma jer ĂŚe taj papir jedini imati neku vrijednost.

A kad smo tako zli i nekolegijalni kako ti implicirať pazi da ne bi "netko koga prozivať", a tko te zapamtio napomenuo ispitivaèu da si prepisivala i da je na usmenom potrebno jako detaljno ispitivanje èak samo za prolaz...jer ipak "ne Şivimo u svijetu oblaèiÌa i jednoroga" i osvetoljubivost, sitne zlobe i nekolegijalnost su pokretaèi svakog pravog demosa! Ahhh.... \/ \/ \/

Sad se isprièavam, moram na tajni sastanak demosa gdje planiramo daljnje zlobne akcije protiv vas! Namjeravamo nabaviti i par elektroťokera za upotrebu na prepisivaèima - uzimamo ruske s pojaèanom voltaŞom ...

Buahahahahaha... :smt077 :smt077 :smt077 :smt077

Veteran foruma

mohikanac, oèito nisi shvatio ironiju moje primjedbe o vlastitom prepisivanju...
    a ťto se tièe konkretnog prepisivanja, nebi to nazvala tako. ono ťto sam ja napravila, i to zadnje 3 min prije kraja jest, da sam prepisala zadnja 2 "sastojka" platne bilance koje sam ponovila 10 puta, ali jebiga nisam ih se uspjela sjetiti! uostalom, to lako moŞeť provjeriti, svoje ime mogu ti dati u bilo koje vrijeme tako da se tvojih jadnih prijetnji ne bojim!
    a nazivati nekoga jadnim na temelju njegovog miťljenja, koje je, eto, drugaèije od tvog, govori o tebi. bar meni...
    i ja kad dobijem svoju diplomu, dobit ĂŚu je zasluĹženo, budi uvjeren u to! 8)
    Aristip

Mlada nada foruma sifilis's Avatar

Default Re: JAVNO DEKLARIRANI PREPISIVAÈI - PONOS I DIKA NAĹÂveliki kuracEG FAXA

Quote Originally Posted by Mohikanac
    Nije mi sve jasno...malo sporo kopèam (ipak sam i ja jedan od te "studentske bagre" demosa kako kaŞe "kolega jura" - nadam se da si imao pomoÌi na temi EP)
    btw. taj dio studentska bagra bio je upucen ne demosima vec nama 'obicnim' studentima htjedoh rec da sam se iz prve ruke uvjerio kolko mogu otezat zivot vama demosima.

kao sto naglasih u prijasnjem postu, nemam nis protiv demosa. uostalom, jedna veoma draga frendica iz srednje je demosica bas na katedri iz EP (velki pozdrav Luciji)

ps. tema EP otkad je skresana na jednu stranu je bať supaè :-D
    ~Dead lawyers lie still~

REDHEAD ADDICT

Početnik na forumu Adam's Rib's Avatar

nije da su mi svi demosi(ce) simpaticni, ali za vrijeme ispita ih ni ne primjecujem, a bome nemam ni vremena za to... a otezavat im zivot? malo mi je to pre...hmmm...osmi-be :smt017

Mlad, sumnjiv i nedokazan

jao koliko samozavaravanja...

zlobno i nekolegijalno bi bilo da te demosica izbacila iz dvorane dok prof nije gledao...al daj ajde,cura te premjestila...to joj je i posao..ne glumim sad neko milo dijete,i ja sam prepisivala,al èinjenica je da je to varanje i nije u redu kao ťto nije u redu prozivat demosicu jer radi svoj posao. ponavljam,nije te izbacila iako je mogla i zato joj trebať bit zahvalna...

e i joť neťto,ako si samo "malo nevino pogledala tuði test jer nisi znala sva 4 dijela platne bilance" ne brini...svako pitanje nosi 5 slovima pet bodova i ťto znaèi da ih ima 25 a deset je prolaz pa Ìeť sigurno proÌ i da nisi napisala cijelo pitanje..
    pozdrav 8)
    Život se ne mjeri sekundama, već trenucima koji su ti oduzeli dah...

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by crobot
    pa zaĹĄto se ne bi ovdje raspravljali. pa ovo i je tema i demosima i stvarima vezanima uz to? :?
    offtop. Da, ali ne ovakvim rjeènikom (licemjerna, jadna itd). Mohikanac, saberi se.

ontop. Ja nemam neki straťno moralistièki stav o tome da, ako nisi siguran, prepiťeť pitanje-dva iz npr. gpp.a (koji pismeni nema veze sa znanjem), pogotovo ako te krpa trema, a koncept ispita te natjerao ne da razmiťljať veÌ da kao sivonja bubať napamet, ali prepisivati se treba znati, ako to veÌ radiť. Jer ako to radiť (a znať da ne smijeť), trebať bit faca i kad te uhvate i sankcioniraju, a ne plakati kako su ljudi zlobni.

Ali mislim i da èak i ako znať prepisivati, ta vjeťtina na viťim godinama postaje neupotrebljiva jer je veÌina ispita koncipirana tako da, ako si jako dobro nauèio, svega se sjetiť i odmah povezujeť, imať taman vremena da to i napiťeť. A obzirom koliko rokova je na raspolaganju godiťnje, mislim da se ne isplati padati zbog prepisivanja. I viðala sam puno ljudi koji su letili brzinom svjetlosti vani iz dvorane jer su drugima smetali svojim zapitkivanjima: "E, daj reci vrste upravnog akta!'' "E, e, ťto je to renvoir?", "E, e, iz koje je godine ZUP?" Daj, brate, smetať drugima. I nemať pojma osnovne stvari. A ionako morať i na usmeni.

Mega kuuul forumaš

ne znam, ja joť nisam prepisao niťta tak da ne znam, na faxu naravno mislim :-D nije mi problem nekom pomoÌ ak sam gotov sa testom, pomogo sam veÌ 3-4 na faxu, veÌinom curama (kako da joj ne odgovorim kad me pita) :-D no, jednako tako sam jednoj curi rjeťio praktièki pola kolokvija iz odreðenog predmeta, i nekih 5-6 mjeseci iza toga ja nju neť pitam na jednom testu, nisam se mogo sjetit, znao u biti, kaŞe da nije rijeťilato a vidim joj u testu da je :evil: :smt067

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Lol, koja BITCH :-D

Mlada nada foruma

da sam ja demos, svima bi dala da si u miru prepiÅ¡u tuđi test i da imaju Å¡alabahtere. ionak moraÅ¡ na usmeni poslije pismenog.
    iz toga kak se demosi nose sa svojom ulogom i uživaju u ulozi policajaca može se lijepo vidjet kak bude ta katedra izgledala ubuduće- isto ko i dosad, sa profesorima koji ne znaju viÅ¡e kako otežati i postrožiti studiranje. i većina vas se slaže da je to u redu, zato se valjda stvarno niÅ¡t ne mijenja godinama.
    i meni se slična situacije desila ko ovoj curi, premjestili su neku curu od mene jer sam joj zirkala u test.straÅ¡na stvar. :roll: jako mi je smijeÅ¡no bilo.

Veteran foruma djevojcica sa sibicama's Avatar

s demosima sam do sad imala samo pozitivna iskustva :-D
    par puta sam ih pitala neke tehnièke stvari na kolokvijima, uvijek su bili ljubazni i super ...na teoriji su mi jako drage demosice recimo, pozdrav njima :-D
    inaèe obièno prije kolokvija da se opustim gledam okolo ima li koji zgodan demos, èisto da trema nestane
    opÌenito nemam naviku prepisivat od neke druge osobe jer znam da to ljude dekoncentrira i èini mi se skroz nekolegijalno...zato sam se uvijek samo sluŞila ťalabahterima (u gimnaziji) koje sam sama radila :-D
    dosad na faxu nisam prepisivala, jednostavno, bilo bi me previĹĄe sram da me profesor/demos zbog toga opominje, premjeĹĄta, nedajboĹže izbacuje iz dvorane...
    jednostavno, osobu koja prepisuje uvijek doĹživljavam kao...osobu bez stila
    8) :-D
    i'm a thin girl with fat girl problems

Mlada nada foruma

i medicina i pravo nemaju nikakve veze...
    tam si ili odličan student ili nisi, za drugačiji posao se Å¡kolujeÅ¡
    a tu je najvažnije biti snalažljiv, kužit stvari, znati gdje Å¡to pronaći i to povezati, a ne znati fusnotu s 463. stranice...
    a način na koji vode ovaj faks, čini mi se da vodi svemu drugome samo ne tomu...

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by lenny***
    DOLAZI KIRURG I VIDI VAĹveliki kuracE ZABRINUTO LICE. I ONDA VAM KAĹ˝E U NAMJERI DA VAS UTJEĹveliki kuracI: BEZ BRIGE, MENI VAM SVE ODUVIJEK IDE OD RUKE. POLOĹ˝IO SAM ANATOMIJU I ONKOLOGIJU NA FAKSU A DA NISAM NI OTVORIO KNJIGU! SVE SAM PREPISAO!
    NaŞalost (ili nasreÌu, tko Ìe ga znati :-D ) mladi doktori najèeťÌe i nemaju pojma o praksi dok ne doðu iskusnim sestrama da ih uèe. A to da Ìeť se sjeÌati svega ťto si nauèila u svojih 5-6 godina na faksu...morat Ìu te razoèarati - neÌeť.

Veteran foruma

Quote Originally Posted by ljube
    i medicina i pravo nemaju nikakve veze...
    tam si ili odlièan student ili nisi, za drugaèiji posao se ťkolujeť
    a tu je najvaĹžnije biti snalaĹžljiv, kuĹžit stvari, znati gdje ĹĄto pronaĂŚi i to povezati, a ne znati fusnotu s 463. stranice...
    :lol: :lol: :lol:
    umijesto ucenja, ajmo na tecaj magije. mozda naucimo kako podmetnuti rijeseni test.
    a mozda u medjuvremenu skuzimo kako je koji zakon koncipiran- ono glave, clanci, stavci.....
    zasto uciti, ko sljivi znanje. ono je i onako precijenjeno, zar ne?
    pravnicima znanje ne treba.

come on.... :roll:

Mlada nada foruma nestorov's Avatar

par sati nakon ekonomske,asistent je na pravnoj dvoje ljudi izbacio zbog doĹĄaptavanja,tak da,ne znam zaĹĄto se buniĹĄ.bolje je da se zahvaliĹĄ demosici ĹĄto te nije izbacila,a mogla je.prepisivanje je nemoralno i nekolegijalno i blesavo.dragom bogu svejedno jel prepiĹĄeĹĄ dva reda,mali ĹĄalabahter ili drugo.
    I sanjaj...

Veteran foruma Romana's Avatar

Quote Originally Posted by valkyra
    ontop. Ja nemam neki straťno moralistièki stav o tome da, ako nisi siguran, prepiťeť pitanje-dva iz npr. gpp.a (koji pismeni nema veze sa znanjem), pogotovo ako te krpa trema, a koncept ispita te natjerao ne da razmiťljať veÌ da kao sivonja bubať napamet, ali prepisivati se treba znati, ako to veÌ radiť. Jer ako to radiť (a znať da ne smijeť), trebať bit faca i kad te uhvate i sankcioniraju, a ne plakati kako su ljudi zlobni.

Ali mislim i da èak i ako znať prepisivati, ta vjeťtina na viťim godinama postaje neupotrebljiva jer je veÌina ispita koncipirana tako da, ako si jako dobro nauèio, svega se sjetiť i odmah povezujeť, imať taman vremena da to i napiťeť. A obzirom koliko rokova je na raspolaganju godiťnje, mislim da se ne isplati padati zbog prepisivanja. I viðala sam puno ljudi koji su letili brzinom svjetlosti vani iz dvorane jer su drugima smetali svojim zapitkivanjima: "E, daj reci vrste upravnog akta!'' "E, e, ťto je to renvoir?", "E, e, iz koje je godine ZUP?" Daj, brate, smetať drugima. I nemať pojma osnovne stvari. A ionako morať i na usmeni.

Ja se slazem s valkyrom :smt023
    Ispiti imaju i usmene tak da nema neke sanse da netko prodje ispit samo na prepisivanje na pismenom.

Al zeno - renvoiR? RenvoiR???
    Aj ti lijepo priznaj da to nisi naucila i da si prepisivala!

nemoj me tuc jako 8-[

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by Romana
    Al zeno - renvoiR? RenvoiR???
    Aj ti lijepo priznaj da to nisi naucila i da si prepisivala
    :lol: :lol: :lol:

Hebo mene mali pas, mogla sam se zakleti da se tako piĹĄe. :lol:

Nisam prepisivala, poloĹžila sam iz prve (u listopadu 2005. molim lijepo :-D) - izgleda da sam mogla joĹĄ koji put ponoviti. :-D

Ĺveliki kuracto bi tek bilo da sam prepisivala? :shock: :shock: :lol:

Mlada nada foruma

Svaka rit dođe na Å¡ekret, ili ti svi će jednog dana polagati GP pa bio on prepolovljen ili ne... A telepatsko prepisivanje za sad joÅ¡ nije u prodaji.
    Stoga se tek na kraju studija nazire je li diploma zaslužena ili ne, a sa sigurnoÅ¡ću se vidi tek kad počneÅ¡ raditi.

Samo se nadam da je na medicini kvota prepisivanja manja i da su njihovi demosi đavolji demosi jer ne bih baÅ¡ voljela da me operira netko tko nije siguran da li je uspostavio točnu dijagnozu i Å¡to točno treba odstraniti ili da mi napravi Å¡av a la cipela Å¡av. Hmm, nekako bih bila ljuta nakon toga osim ako bi me dotični preselio na nebo (ili pakao :evil: ).

Samo ću reći da tko Å¡ta radi sebi radi i kad tad tresneÅ¡ o zemlju. A sad, hoće li to povući neke nevine žrtve za sobom ili ne stvar je okrutnosti sudbine.
    Mislim da se ne treba čuditi rasulu i farsi pravosuđa ako u njemu rade ljudi koji su se provukli uz pomoć Å¡alabahtera i dugog vrata.
    Demosi trebaju reagirati na takve stvari, iako po mom miÅ¡ljenu suptilno. Ne mora značiti da netko prepisuje ako je malo nemiran ili se meÅ¡kolji. Npr. ja mrzim kad netko stoji kraj mene na pismenom jer me to dekoncentrira i imam osjećaj da čita Å¡to piÅ¡em, pa ne bih voljela da me zbog svoje sumnje izbaci neki demos. Nek me rađe izbaci profesor ako već mora i toliko je nedokaziv. Barem ću sa stilom izletjeti iz dvorane. :-D
    "Good decisions come from experience. Experience comes from making bad decisions."
    Mark Twain

Mlada nada foruma

nemam nista protiv demosa koji ne dopustaju prepisivanje...ali imam protiv demosa koji pomazu prijateljima na pismenom...npr. to sam vidila vec par puta na rimskom :evil: i nije ok.

+ Reply to Thread
Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast

Bookmarks