pohvale dvojici demosa i demosici iz nacije danas. :thumbleft: demosica je cak pomagala oko odgovora kolko mi se cini, a demosi su jednostavno bili dragi, nasmijeseni i simpaticni. dovoljno!!! :-D
pohvale dvojici demosa i demosici iz nacije danas. :thumbleft: demosica je cak pomagala oko odgovora kolko mi se cini, a demosi su jednostavno bili dragi, nasmijeseni i simpaticni. dovoljno!!! :-D
I got a lot to say, I got a lot to say, I got a lot to say,
I can't remember now.
Evo, uz pomoć demonstratorske naknade otplaćujem već treći auto i renovaciju stana.
I tak.
Originally Posted by Skylark Ishmaelle
:smt116
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
ma kakve pare i status... :lol: jako ces se brzo iznervirati ako te samo to drzi. demonstrator trebas biti ako si spreman visit na faksu kad te pozovu i pomagati ljudima. biti susretljiv. definitivno bi trebao postojati intervju prije primanja demosa, na kojem se to utvrdjuje. tu bih npr. ja otpala odmah u startu i svi sretni. :smt044
lova od demonstrature je okej ako ju štediš cijele godine, ali čak i tkao ćeš si jedva platiti izvanrednu školarinu
ali da ćeš se ludo obogatiti, nećeš. a socijalani status nije baš sad TOLIKO dobar. za divno čudo, cure ne padaju na spiku - e mala ja sam ti demos na rimu, hoćeš da ti pokažem svog papijana
hoće još netko čaj?
:smt005 :smt005 :smt005Originally Posted by fat drummer
Ja bi stvarno htjela biti demonstrator iz sociologije, obožavam taj predmet i htjela bih drugima pomagati. ALI, dobila sam 4 . ima li nade za mene?? :oops:
reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
Galijun je sad dao ispit pa misli da može bit bahat. :lol: Ajde učit GP. :p
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
nazalost male su šanse. prevelika je konkurencija a prednost imaju oni s 5
UFSF
probaj napisat kakvu skriptu - on to jaaako voli!!Originally Posted by soointelekt
nemreš sad na silu dobivat demonstraturu.
obično profesor demose bira iz reda ljudi koji su dobili 5 na ispitu i imaju jako kvalitetno znanje i direktno na ispitu ponudi demonstraturu.
demos možeš biti tek nakon što daš prvu godinu i to sa što većim prosjekom.
prednost imaju naravno oni s 5 i prosjekom većim od 4,5 :p
UFSF
nije istina,
mislim da ako imas tako veliki interes za predmet, svakako moras dat sve od sebe i biti tamo demos.
uvijek se treba boriti za stvari koje su ti vazne, neovisno o tome sto ostali kazu.
a osim toga, katedra je ove godine pokazala poprilicno siroke ruke sto se tice primanja novih demosa, pa zasto ne,
ne mislim da si ti manje kompetentna od njih zato jer si u onih 10 min usmenog pokazala manju sposobnost verglanja, ispit je jako cesto 70% srece i 30% znanja ionako iovako...
dakle, svakako pokusaj, javi se Kregu krajem akademske godine i vjerujem da ce te primiti. On zna biti stvarno super. No, ovo pisem totalno neobjektivno haha, al nema veze. U svakom slucaju, NJEMU se javi, a ne nikome od ostaluh clanova.
Ne samo zato jer je sef katdre nego i zato jer je najmanji formalist.
I ako mu kazes da te predmet stvarno zanima, svakako ce razmotriti mogunost da te uzmu, makar i kao volontera.
U svakom slucaju, ne daj se![]()
Dio hvala :smt006 ,
stvarno si me razveselila. Stvarno imam veliki interes za sociologiju i bila sam mu seminarist tako da ću mu se obratiti na kraju godine. Neznam samo da li mu smijem doći na konzultacije s tim pitanjem ili bolje da mu mail pošaljem. hm.
anyway, ja isto mislim da vrijedi pokušati. Neću time ništa izgubiti.
puno hvala :smt008
reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
moj ti je savjet uvijek dati primat osobnom kontaktuOriginally Posted by soointelekt
prije nego sto odes, javi mi se, pa cu ti dati jos par savjeta,...
a mogla bi i njemu natunuti da postoji jedna jako zainteresirana djevojka pa dal je prosjek uvjet haha
a nije...
![]()
pročitaj ruske anarhiste... kregar je u duši anarhist, najradije bi spalio faks i plesao po zgarištu
hoće još netko čaj?
Fat, jel si se uspio ubacit , ne zaboravi da si mi obećao mjesto demosa =;
sve pet kompa, sredio sam ti na filozofskom mjesto, katedra za srpski jezik i nauku te sam ti sredio položaj znanstvenog novaka na radu- srpski jezik preteča svih jezika na svijetu, a poglavito hrvatskog (koji zapravo ne postoji već je samo iskrivljeni srpski), srbija je super, wuuuhuuuu, vesna pusić je zakon
naslov je dugačak, ali vrijedi istraživanja
hoće još netko čaj?
:smt005 :smt005 Napokon ću moć rovarit i otkrivat tajne iz prve ruke :smt023 \/
Što je s onim životopisom za teoriju?Kako to treba izgledati i dokad treba to predati?
Marcy:Al, have you seen a man?
Al:No but i've seen a woman who can make one sterile
tajnica je rekla da to predajemo tek na jesen.Originally Posted by Al Bundy
ona ce ti objasniti kako treba izgledati taj životopis
UFSF
e ljudi, jel zna ko šta o onom nekakvom navodnom sastanku svih demosa sutra? čemu to? i jel to vrijedi za nas koji smo samo volontri na teoriji??? :?:
Moj pas
bah,jesi vidio demosice na ekonom.pol??Demosica danas na obiteljskom, dvorana 8.
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007![]()
Richard - Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emperor of the Black, Lord of the Undead, Lord of the Dance, Mistress of Magma, and mayor of a little village up the coast.http://www.youtube.com/watch?v=fcbazH6aE2g
wtf :?: :?: :?:Originally Posted by malimrav85
reci mi da imas dioptriju :shock:
Richard - Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emperor of the Black, Lord of the Undead, Lord of the Dance, Mistress of Magma, and mayor of a little village up the coast.http://www.youtube.com/watch?v=fcbazH6aE2g
ic okej, on je ekstremni ljubitelj životinja
hoće još netko čaj?
uf, vidjeli smo mi jednu, bas je zgodna! ima crvenu kosu. she's... ok 8)Originally Posted by Stormrage
Bookmarks