...naime, jucer smo mojih par prijatelja i ja ( nas 5) bili žrtve policijske brutalnosti, i to ni
...naime, jucer smo mojih par prijatelja i ja ( nas 5) bili žrtve policijske brutalnosti, i to ni
[quote=AsILayDying]...naime, jucer smo mojih par prijatelja i ja ( nas 5) bili Ĺžrtve policijske brutalnosti, i to ni
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Ako nemať broj znaèke ili neki drugi dokaz nemoj se ni truditi...ali "braÌa" od zakona rijetko kad udaraju bez razloga...jesi siguran da se niste malo "zafrkavali"?
AVOID HANGOVERS;;;STAY DRUNK!!!!
Ziva istina,malo im spadnu krila kad ih se pita broj znacke.Originally Posted by Absolute Zero
Jel imas mozda broj auta kojim su se vozili,jer se lako po zaduzenju moze saznati tko je vozio.Splitska policija je zloglasna po tome sto prvo pendreci,a poslje postavlja pitanja,i dosad znam samo za jedan slucaj da se podigla tuzba.
Apropo toga,cuo sam jednu zanimljivu pricu kad je interventni policajac rasplakao kad je skuzio koga je zajebavao,i molio tu osobu da ga ne prijavi.
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
Ma ja sam imao par puta nekih konflkta,ali sam im odmah dao do znanja da znam sve cake (stari je naime u pravosudoj policiji), i onda kako si rekao brzo diĹžu krila :smt005 :smt005
AVOID HANGOVERS;;;STAY DRUNK!!!!
a u kojoj to drĹžavi? kod nas je dovoljno da te vide blizu stadiona, nekad u biti niti nema veĂŚeg opravdanja.kolike ljude neduĹžne su isprebijali (pa i s trajnim posljedicama) i nikom niĹĄta... ACAB Ĺžalit se moĹžeĹĄ dragom boguOriginally Posted by Absolute Zero
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
jesu li vam dali kakve prijave (tipa remecenje javnog reda i mira) ? u tom slucaju tvoja rijec protiv murijaèke ....
ako imas broj znaèke, ili znas koja su postaja, pa ih prijavi....
big pimpin buraz
Ja sam jednostavno skuŞio da lako padaju na lijepe rijeèi... Samo im morať govoriti u stilu: Dobra veèer! Izvolite osobnu. Hvala. Molim. Doviðenja. I NIKADA ne spominjati da znať svoja prava bla bla, jer Ìeť uvijek najebati...
Osjetljivi su na to...
Kad ti neĹĄto sere samo kaĹžeĹĄ:U redu gospodine, neĂŚe se ponoviti....
Jebi ga, iskreno, malo toga je ťto moŞeť uèiniti protiv njih osim ako imať nekoga u drŞavnoj upravi...
You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.
Idu mi na qrtz ti debili u policiji. Inaèe, u policiji ima zbilja sjajnih ljudi, ali malobrojni (zbilja smatram da je to mali broj) kreteni mogu zajebati sve ťto njihovi kolege dobro naprave.
Kaj se tièe prijave, to ovisi o tome koliko bi me raspizdili. Za neťto sitno se ne bih iťao zajebavati, ali ako bi preťli odreðenu granicu, onda bih se iťao sporiti s njima pa kud puklo da puklo. MoŞda ovo zvuèi kao moje preseravanje, no zbilja bih to napravio.
Smrt političkoj korektnosti!
Hmmm...isto tako su u subotu naveèer mog frenda dok je išao van iz èistog mira napala 5-6 idiota i poèeli ga mlatiti iz fore i sreæom policija je baš prolazila i obrušila se na napadaèe :smt021 moram priznati da mi je u tom sluèaju bilo opravdano što su ih škakljali pendrekima...tako da da je to tipièna životna ironija, svi pljujemo po policajcima a kad ih trebamo sretni smo što ih vidimo :smt012
Da, baĹĄ...svi pljujemo po policajcima a kad ih trebamo sretni smo ĹĄto ih vidimo
Niťt se nemojte èuditi, nikaj novo nije reèeno. Nikakva Şalba, tuŞba, prijava i sl. ti ne budu pomogli. To je gamad kakve nema nigdi.
Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!
nekad se pivalo:Originally Posted by Cro
propjevat æe, propjevat æe propjevat æe svi... kad im naša milicija kurac popuši...
malo se stvari u životu bojim kao policije... nisam nikog ubio, ništa ukrao ali ipak... kad ih vidim proðu me crnci...
A kako i ne bi kad prièamo o ljudima sa IQom ispod 80, bez škole, korumpirane prirode, i najbitnije S NJIMA SE NE MOŽE RAZGOVARATI ! ! ! a imaju pištolj i moæ...
jednom smo sjedili u autu, nas 5, na plaæenom parkingu, i doðu njih 2 i poènu se pravit pametna! momci jeste kažnjavani? NISMO! ni jedan? NI JEDAN! sad æu ja to provjerit, najebat æete ako ste lagali!
prièa on s nekim likom na toki voki: provjeri mi ovog, provjeri mi onog i tako svih 5, kad kaže lik s druge strane Jebote šta si ti autobus priveo? haha...
o zgodama sa dotiènom gospodom koje se tièu utakmica neæu prièati.
Nema rijeèi, nema dara, niti pjesama
da sakriju moju muku,
moja sjecanja...
GENERALE ÈEKAMO ZAPOVJED ! ! !
ko o èemu, cvjetiÌ (palma) o puťenju :smt018 :smt003Originally Posted by Re Leone
A.L.A.B. - All lawyers are bastards
Tak sam ja jednom isao ujutro oko 11h u pekaru na kvartu kupit si nekaj za dorucak i pretresla me trojica murjaka i jedan me pitao: "Jesi li ti ikada kaznjavan?" Ja mu odgovorim da nisam a ovaj meni na to "jesi siguran" haha koji kreten.Trebao sam mu reci a jel si ti siguran kak se zoves :smt005
zna neko o èemu ovaj prièa? da se nije napušio?Originally Posted by Robierre de Cochon
al ajde oprostit æemo mu, ipak ovakve poput njega na današnji dan shrvaju bolne uspomene...
da sakriju moju muku,
moja sjecanja...
mislim da misli na onog koji je nes podjebavao po forumu,tako neshto
da, sad mi je objasnio....
oèito nisam ja jedini nezadovoljnik na forumu...
da sakriju moju muku,
moja sjecanja...
on to pretpostavlja...Originally Posted by ThunderBoy
pitam se zašto?
ni u vrime najveæe hajke na mene nisam spamao forum pisao s drugim nikovima, ni radio išta slièno....
a u zadnje vrime me uopæe nema na forumu, sda svratim i vidim da mi se spremaju vješala... èoeèe...
da sakriju moju muku,
moja sjecanja...
ovo je fakat bilo bez razloga...dosli su nabrijani...i nismo im nish mogli...frenda su bacili na pod i ''neutralizirali'' kao da je opljacka banku ili bio naoruzan...Originally Posted by Absolute Zero
samo to?Originally Posted by AsILayDying
To im je po Splitu stalna praksa.Ipak,ako nemas broj znacke kao sto ti je netko rekao gore,ili neki stvarno dobar dokaz,pisi kuci propalo.
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
Ma nije cilj kaznit/tužit toga što je vas/njih nabio ili terorizirao.
Cilj je stati na kraj policijskoj represiji!!! uvesti red i kontrolu, i da ta policija napokon Åveliki kuracTITI I SLUŽI!!!
Eno primjer, razbili su onaj lokal bel ami i nitko nije odgovarao, digla se velika prašina oko toga a na kraju nikom ništa...
U zadnje vrijeme viðamo policijske defendere kako kruže po gradu, ko da smo neka jebena policijska država... policija je doslovno na svakom koraku, i što je najgore na svakog temeljnog imamo 2 interventna policajca...
imamo nestruènu i neobuèenu policiju... jasno mi je da je njihov posao težek i potplaæen (kao i veæina poslova u RH) i ja ga osobno nikad ne bi radio, ali ne daje im to za pravo da se tako ponašaju... glume boga i batinu, misle da su neko i nešto samo zato što nose uniformu...
ne može se tako u 21.st! sad ne znam jel nas treba tješit to što u neprikosnovenom SAD-u puk ima i puno veæih problema s drotovima nego mi...
da sakriju moju muku,
moja sjecanja...
kako se americka policija ponasa,ovi nasi su ciste pickice u usporedbi sa njima,tako da nije bas ta usporedba na mjestu.Originally Posted by Re Leone
A ne znam sto ti ocekujes od policije,kad preko pola interventne policije u fusu radi za mafiju,ili su sami mafija.
I GP i ReLeone spominju tu famoznu izjavu policajca:"jeste li kaznjavani?"Originally Posted by Gospodin Pravokutnik
Mene zanima jel imaju oni pravo to pitati?
AsILayDying --> može malo detalja ? jer nikak nemrem shvatit tu situciju
btw, meni je drago što je konaèno policija izašla na ulice
pritom ne mislim na svaku ulicu, neg na punktove tipa Trg i sva veæa mjesta di se ljudi skupljaju
to je u redu i ja sam zadovoljan jer u zadnje vrijeme ima previše sranja
[quote=AsILayDying]...naime, jucer smo mojih par prijatelja i ja ( nas 5) bili veliki kuracrtve policijske brutalnosti, i to ni
mogu oni pitati, ali ti ne morať odgovoriti. uostalom, provjeravaju tvoj identitet preko osobne, putovnice ili èega veÌ. ako Şele saznati jesi li kaŞnjavan moraju imati neki jebeno dobar razlog, a ne ne zato ťtro je 2 u noÌi i njima je dosadno. dakako da nisi duŞan podnjeti nikakv dokaz o svojoj kaŞnjavanosti ili nekaŞnjavanosti.takoðer sravnivanje podataka nije dopuťteno za identifikaciju osim ako ne postoji sumnja da si poèinio neko teŞe kazneno djelo (kataloťki su nabrojana u zkp-u)Originally Posted by bannderash
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
da, moŞeť s njima lijepo u stanicu pa da poprièate...Originally Posted by fat drummer
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
a mozda tamo upoznas i Jozu zvanog Ĺveliki kuracakaOriginally Posted by konzerva
![]()
i njegovu omiljenu igraèku, mokre novine!Originally Posted by Insomniac
Bookmarks