+ Reply to Thread
Page 2 of 20 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 31 to 60 of 573

Thread: HR policija

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

a onda smo policijska drĹžava... i onda ĂŚu ja pitat: a jesam li uhiĂŚen. i oni ĂŚe reĂŚi nisi. na ĹĄto ĂŚu se ja ustat i otiĂŚ...
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Kuul forumaš konzerva's Avatar

Quote Originally Posted by fat drummer
    a onda smo policijska drĹžava... i onda ĂŚu ja pitat: a jesam li uhiĂŚen. i oni ĂŚe reĂŚi nisi. na ĹĄto ĂŚu se ja ustat i otiĂŚ...
    ko na tv-u :smt003 nismo policijska drĹžava ali smo drĹžava u kojoj ne funkcionira pravni sustav u cjelini pa tako Ĺžrtva policijskog nasilja jako teĹĄko moĹže iĹĄta, eventualno ako ima sve snimljeno
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

a gle, ťto sad? pa ne mogu policajci radit ťto Şele jer im Şena ima pms pa su i oni nadrkani. ljudi èesto popuťe jer ne znaju svoja prava. ne treba se pravit vaŞan sa: ja znam svoja prava ja sam kul, nego bit autoritativan i odluèan. ili me uhitite ili me pustite, inaèe zovem svog odvjetnika.
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Prvoborac foruma

Quote Originally Posted by konzerva
    ko na tv-u :smt003 nismo policijska drĹžava ali smo drĹžava u kojoj ne funkcionira pravni sustav u cjelini pa tako Ĺžrtva policijskog nasilja jako teĹĄko moĹže iĹĄta, eventualno ako ima sve snimljeno
    A i iz provjerenih izvora sam cuo da pomaze kad ti je stari nacelnik SIS-a za split
    Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.

Prvoborac foruma Murphy's Avatar

Najjaca izlika im je: "Pruzao je otpor." I sad ti odi protiv tog na sudu...tvoja rijec protiv njihove. Ocito se moze jedino uz veze i vezice s njima na kraj :smt011
    Éireann go Brách! An Chróit go Brách!

(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed

Quote Originally Posted by Murphy
    Najjaca izlika im je: "Pruzao je otpor." I sad ti odi protiv tog na sudu...tvoja rijec protiv njihove. Ocito se moze jedino uz veze i vezice s njima na kraj :smt011
    da, njih pet a ja sam... ko lud za pruĹžanjem otpora naoruĹžanim policajcima. idem vikat skinsima da su pederi i da ih jebem svojom crnom kitom u ĹĄupak

da, njih pet a ja sam... ko lud za pruĹžanjem otpora naoruĹžanim policajcima. idem vikat skinsima da su pederi i da ih jebem svojom crnom kitom u ĹĄupak
    To sto si sad reko su pravila logike...kao sto svi znamo nasi sudovi ne vjeruju u ta pravila :smt003

sia
    Guest

a gle, ťto sad? pa ne mogu policajci radit ťto Şele jer im Şena ima pms pa su i oni nadrkani. ljudi èesto popuťe jer ne znaju svoja prava. ne treba se pravit vaŞan sa: ja znam svoja prava ja sam kul, nego bit autoritativan i odluèan. ili me uhitite ili me pustite, inaèe zovem svog odvjetnika.
    vidim da si porilicno optimistican al to ti njih uopce ne dira.stari mi je bivsi murjak i pricao mi ja kak su mu se frendovi zajebavali s ekipom i to ti niko ne sazna.ni odvjetnik ni sud.ima par hrabrih kaj ispricaju sve novinarima al ti njih poslje maltretiraju murjaci za svaku sitnicu i onda odustanu od svega. :smt012

jup, izgleda da policajci jesu nadrkane budale u jednom postotku. glavno da imaju duge cijevi. to je bio jeben potez, nema ĹĄta.
    naŞalost, postoji taj plavi zid ťutnje i u policiji, vojsci, meðu ljeènicima i svim takvim sluŞbenièko kastinskim organizacijama.

Prvoborac foruma

jup, izgleda da policajci jesu nadrkane budale u jednom postotku. glavno da imaju duge cijevi. to je bio jeben potez, nema ĹĄta.
    naŞalost, postoji taj plavi zid ťutnje i u policiji, vojsci, meðu ljeènicima i svim takvim sluŞbenièko kastinskim organizacijama.
    A mislim da ni odvjetnicka komora nije nista bolja.
    Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.

Jao onome tko im se zamjeri. Dobro je imati odredjenu kolegijalnu etiku, ali sto su nase javne sluzbe od tog napravile, to je strasno...

Sve su to prljavi masoni :smt011

ma neeeeee..... mogu samostalno odreðivat visine tarifa. to je okej.... nema tu beda... valkyra kaŞe kako znaju objavit laŞan oglas u novinama preko pola stranica kako traŞe vjeŞbenke da bi se izreklamirali jer se odvjetnici ne smiju inaèe reklamirati. ma zaaaakooooon. ali sreÌom, naťe sudstvo je nekorupmirano kao i prosvjeta pa je to sve izjednaèeno

Prvoborac foruma

. valkyra kaŞe kako znaju objavit laŞan oglas u novinama preko pola stranica kako traŞe vjeŞbenke da bi se izreklamirali jer se odvjetnici ne smiju inaèe reklamirati. ma zaaaakooooon.

Ti to nisi znao da rade :smt005 :smt005 :smt005
    Ili kada mijenjaju svoju adresu cca 3 puta godisnje da bi mogli objaviti oglas iz istih razloga

nisam...
    to je fakat podlo, ali za drugi topic. hrvatska policija, pih. omiljeno mi je zaustavljanje nekoga radi 50 kuna da se ima za burek i jogurt. Şelim postati naèelnik policije i onda se vozit po takvim rutama i lovit ih. e to bi bilo fora, potpuťtat par desetaka idiota i svi sretni, ja pogotovo

Prvoborac foruma

nisam...
    to je fakat podlo, ali za drugi topic. hrvatska policija, pih. omiljeno mi je zaustavljanje nekoga radi 50 kuna da se ima za burek i jogurt. Şelim postati naèelnik policije i onda se vozit po takvim rutama i lovit ih. e to bi bilo fora, potpuťtat par desetaka idiota i svi sretni, ja pogotovo
    jel itko u HRV zna gdje je otisla sva druga koja se zapljenila u zadnjih 4-5 godina.
    Pa nestajanje dokaza iz arhiva policije....
    ima toga na tone

Početnik na forumu

[quote=Vuk SaMOtNjaK]AsILayDying --> može malo detalja ? jer nikak nemrem shvatit tu situciju

btw, meni je drago što je kona

Kuul forumaš

Default Re: HR policija

Quote Originally Posted by AsILayDying
    ...naime, jucer smo mojih par prijatelja i ja ....

s druge strane, ima primjera kad se policija ponese stvarno oke.
    u pitanju je interventna.
    recimo, pocetkom godine ja i 3 frenda se napismo i s bocom jegera oko pola 1 ujutro dodjemo na cvjetni kod Bareda i popnemo se na pozarne stepenice, do vrha.
    Sjedimo 10 min, i dolaze murjaci...bilo ih je 7.Svaki na jednom katu pozarnih stepenica i dva koja su dosla po nas gore.
    Fino odemo dole, a glavni pita koji k. radimo na vrhu Volksbanke u to doba.
    Pretrazili su nas, par verbalnih proljeva ciljanih na alkohol, provjera podataka i ciao dovigorno.
    Iako su nas lagano mogli zgazit gore jer smo bili na vrhu banke.
    Al dobro, jos smo se stigli zgazit tu noc kod frenda doma do kraja. :smt012

POSEIDON
    Guest

ima ih svakakvih,ali su uglavnom ultraidioti,i svaki pokusaj povezivanja (u praksi) zakona i policije je naivan.
    Sreo sam par superkulturnih i ljubaznih,npr. jednom da si skratim put na gornji grad,isao sam prek jurjevske na ilirski trg i presjeko po onoj zabranjenoj ulicici,uglavnom,"koridoru" od 30-tak metara,i plavci se sakrili kod ugla.... uglavnom,prica,student,ispit,nemam love,sve skruseno,i kad me pitao koji fax (a mislio sam da ako je gore da pretpostavlja da je pravo,iako ne mora zapravo znati) i doznao da je rijec o pravu,trenutno mi je vrati dokumente !?
    Nazalost,stvari su se samo terminoloski promijenile i nama tek slijedi izgradnja nove,moderne policije. Skolovanje,izucavanje,i naravno drasticno povecanje placa - sa 2500,2900 na najmanje 5500-6000 .
    Ako su tzv.stup sigurnosti,"prva linija obrane u miru" onda i zasluzuju placu dostojnu od gradjana ocekivane sigurnosti.

Prvoborac foruma

Quote Originally Posted by POSEIDON
    Skolovanje,izucavanje,i naravno drasticno povecanje placa - sa 2500,2900 na najmanje 5500-6000 .
    Ako su tzv.stup sigurnosti,"prva linija obrane u miru" onda i zasluzuju placu dostojnu od gradjana ocekivane sigurnosti.
    Koliko sam ja cuo,oni imaju placu od 3.5-4 000 kuna.
    Ali ako ce ucinkovito raditi svoj posao,zasluzili su i vise

Veteran foruma Lucius Veratius's Avatar

Quote Originally Posted by sia
    ima par hrabrih kaj ispricaju sve novinarima al ti njih poslje maltretiraju murjaci za svaku sitnicu i onda odustanu od svega. :smt012
    U Zagrebu sam imao iskljuèivo pozitivna iskustva s policijom.

Kad bi preťli odreðenu granicu ne bih odustao od spora, pa makar me svaki put pojebali u stanici.
    Smrt političkoj korektnosti!

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Quote Originally Posted by Lucius Veratius
    Quote Originally Posted by sia
    ima par hrabrih kaj ispricaju sve novinarima al ti njih poslje maltretiraju murjaci za svaku sitnicu i onda odustanu od svega. :smt012
    U Zagrebu sam imao iskljuèivo pozitivna iskustva s policijom.

Kad bi prešli odreðenu granicu ne bih odustao od spora, pa makar me svaki put pojebali u stanici.
    oho ! ti si neki bad ass soldier :smt003

ne znam, najbolje je ne kaèit se s njima jer oni su ipak država u državi
    nisu tolko moæni ko recimo POA al drže se zajedno
    jednostavno, mi, kao bijednici-studenti ( bar trenutno ) jako malo možemo
    al ako fakat zadire u tvoje prava, brijem da se ni ja ne bi dao

@ AsILayDying --> nije bilo baš pametno kaj si ga gurnuo, èudim se kaj nisi navalili baš na tebe... mislim, nije u redu da ti frenda maltretiraju, to je sve ok, al ipak, em si nadjaèan, em je nemreš sam niš

kima
    Guest

Ja imam s plavcima, ne raèunajuæi Prometnu, veæinom pozitivna iskustva.
    Jednom su mi našli ukradeni bicikl, drugi put nasilnika koji mi je oteo 200kn. Prije nekoliko mjeseci su frendove i mene legitimirali nasred Miramarske i naredili nam da ispraznimo džepove (bili su kao narko-odjel u civilu). Nije mi se dalo ulaziti u nikakve rasprave, tim više što æe izmisliti neku opravdanu sumnju, a mi smo se svaðali i derali jedni na druge i dosta buèili, tako da... Ok, hvala, ugodna veèer, laku noæ. Laku noæ!

P.S. Frend se napio i na pitanje koliko ima godina nije znao odmah odgovor ( :smt003 ). Veli on 19, a ima 20. Murjak traži osobnu, ovaj da, murjak gleda podatke... Ok, hvala :smt003

Prvoborac foruma

Quote Originally Posted by kima
    Ja imam s plavcima, ne raèunajuÌi Prometnu, veÌinom pozitivna iskustva.
    Jednom su mi naĹĄli ukradeni bicikl, drugi put nasilnika koji mi je oteo 200kn. Prije nekoliko mjeseci su frendove i mene legitimirali nasred Miramarske i naredili nam da ispraznimo dĹžepove (bili su kao narko-odjel u civilu).
    Mi smo imali jos gore iskustvo.Istina,i mi smo se vucarali po najgorem kvartu
    u Splitu u 3 ujutro,tako da nije bas bilo neopravdano.
    U jednoj od onih uskih ulicica u getu,dva frajera nam u civilu blokiraju put.Prijatelj taman mislio dal da krene,kad vade oni znacke

Veteran foruma Mo's Avatar

gadovi i seljaci
    Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim

Mlada nada foruma

mene i par frendica su prije par godina na moru zaustvili narko-civilci, ono, prekopali nam torbice, novèanike, bile smo još klinke i to mi je bilo skroz jadno od njih, umjesto da se bave pravim kriminalcima, zaustavljaju na cesti curice koje se vraæaju iz diska...
    a s druge strane znam i jednog slatkog policajca, desetak godina je stariji od mene i veæ me par puta zaprosio, nije baš normalan, al dobro,,,,,,,
    And can't the band play on?
    Just listen, they play my song
    Ash to ash
    Dust to dust
    Fade to black

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

Quote Originally Posted by Mo
    gadovi i seljaci
    :smt006 =D> =D>

Mrzim tu prokletu gamad...

UV fought the law, and UV won...

Forumaš u usponu Picok's Avatar

Jednom zgodom vraÌamo se Ìale i ja doma iz Zagreba, ja vozim auto i kod Bjelovara evo milicije i zaustavljaju me. Bila je noÌ, pa sam mislil da mi budu srali kaj imam duga svjetla upaljena ili tak nekaj.... Al niťt od toga, bila je samo kontrola. I zamoli me drot vozaèku i prometnu, gleda on to, èita, piťe nekaj, na kraju mi sve vrati i veli: "Sve u redu, moŞete iÌi, sretan put, bla, bla..."

I niťt ne bi bilo èudno, nego èim smo nastavili put skuŞili smo da sam ja greťkom dal prometnu od motora (Tomos Automatic), a ne od auta u kojem smo bili :smt005 :smt005 :smt005

Koji su to mulci bili na duĹžnosti da mi je znati :smt003
    Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

Najvise volim kad mi skot dodje sa brdjanskim naglaskom i kaze: "Vad'te leg'tmacju", "Jes'l kad bio kažnjavan?", "Åveliki kuracta ti radiÅ¡ ovde?" i "Bac' tu pivu"...leglo primitivizma i nekulture...ta nasa policija...silno su alergicni na kad im se odgovori: "Na zapovijed!"...pitaj Boga zakaj...budale su sisle sa brda u zagreb i misle da su serifi jer imaju pistolj, lisice i znacku...nek se vrate cuvati ovce po svojim brdima...a ne meni tu uredovati po metropoli...naravno da je specijalna policija posebna prica...to su tek seljacine...

UV fought the law, and UV won...

Mrs.Smith
    Guest

Dodjem danas u Zg, vozim se sesticom prema Trgu, i oko Zrinjevca, vidim, secu 3 policajca, 1 ispred a dvojica 2 koraka iza njega, :smt017 totalno smijesan prizor! Mozda je ekipa iz Vlade, Sabora bila u blizini, al ipak, smijesno je izgledalo.

Forumaš u usponu

Quote Originally Posted by Alanie
    a s druge strane znam i jednog slatkog policajca, desetak godina je stariji od mene i veĂŚ me par puta zaprosio, nije baĹĄ normalan, al dobro,,,,,,,
    ono pa wtf?! :smt005

+ Reply to Thread
Page 2 of 20 FirstFirst 123412 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks