+ Reply to Thread
Page 3 of 20 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 61 to 90 of 573

Thread: HR policija

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Quote Originally Posted by Mrs.Smith
    Mozda je ekipa iz Vlade, Sabora bila u blizini, al ipak, smijesno je izgledalo.
    Predsjednik Europskog parlamenta je u Zagrebu. BaĹĄ sam ga vidio kad sam odlazio sa Gornjeg grada.KaĹže mi stara da je Barroso doĹĄao. Ja gledam i vidim nekog sijedog lika, reko to Barroso nije... Uostalom, on je predsjednik Europske komisije, ne?
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Jimmy
    Guest

Mislim da se zove Borrel. On je predsjednik EU parlamenta.

sia
    Guest

specijalci fakat jesu nekaj posebno.jednom smo nas tri curke i moj decko otisli u parkic kraj krivog puta,popeli smo se na neku penjalicu od mozda metar i po visine i oni su se od nikud stvorili u svom okloponom dzipu i sterali nas dole skroz sretni(kao mi smo vandali) a pokraj nas su se neki tipovi valjda zrokali i htjeli strgat klupicu.
    fakat znaju na koga se okomit.koje budale.. :smt108 :smt101

Snoopy
    Guest

Mene zaustavili oko 1 sat noÌu, i poèeli trkeljati pitanjima dali nosim oruŞje, bla,bla, da Ìe preturiti cijeli auto...rekoh, moŞete, ako imate vremena da sve sloŞite nazad kak je i bilo, ja imam vremena èekati na klupici do jutra....onda odustali uz komentar kako im izgledam sumnjivo, izgleda da im je bilo dosadno :smt005 :smt005
    ...poslije toga , ali danju, zaustavi me patrola i traŞi prometnu i vozaèku, vozilo stranih tablica kao iprometna, a pametan policajac je uzeo i kao pomno èita, uto skuŞim da ju je okrenuo naopako (naravno, zna on strane jezike :smt005 ), i onda ono: gospoðice sve u redu, sretan put! Jedva sam se suzdrŞala da ne puknem od smijeha :smt005 :smt082
    ...dobro je da ima viĹĄe policije na cestama, ali neka se bave vaĹžnijim nedjelima, a ne siĂŚama poput nas. Ima ih stvarno dobrih, ali ima i kenjaca!!!!

Yuna
    Guest

ja æu za razliku od mnogih pohvaliti našu policiju jer su mi pomogli èak 4 puta!
    stvarno su bili uslužni, èak se detektiv ponudio da æe mi naæi i deèka policajca da me stalno èuva... :smt003
    ja sam mu rekla da ja volim svoje pravnike :smt007

Početnik na forumu

Nemam kaj reæi osim ACAB
    O svojim iskustvima s tekmi neæu da govorim...
    Milicajci steram vam ga majci!!!
    NISAM ZGODAN AL SAM NEZGODAN

Forumaš u usponu Picok's Avatar

E Roðo da se mene pita, ja bi njih (drotove) sve ťmajserom pobio :smt067 .

:smt003

Gamad je to.
    Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!

Mrs.Smith
    Guest

Pa kaj vam je?! Budu dosli novi policajci, zgodni, mladi, plavi... pametni!, promijenit ce se nasa policija... A ovi s brda budu otisli u mirovinu. :smt003
    Ne, ono, ALI ja imam dobra iskustva s njima. Nasmijesim se... i sve prodje ok. :smt002
    I mislim da nije ok govoriti da ih treba pobiti. :smt018 Nije u redu.

Prvoborac foruma Murphy's Avatar

Quote Originally Posted by sia
    pokraj nas su se neki tipovi valjda zrokali i htjeli strgat klupicu.
    fakat znaju na koga se okomit.koje budale.. :smt108 :smt101
    To je bit bullyinga...nece ic na one koji bi im mogli pruzit otpor nego teroriziraju mirnu ekipu :smt011
    Éireann go Brách! An Chróit go Brách!

(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

Jos jednom drotovi pokazuju zavidnu glupost u kojima im se ovaj put pridruzuju i redari na poljudu...ostadoh bez 20-ak kn u kovanicama...jer se to kao ne smije unositi...a kad sam pitao tko ce mi vratiti te pare jos mi bezobrazno odgovara: "Nek ti Stimac vrati"...steta kaj nisam imao noz da mu oko izvadim...a neki su skoro ostali bez remenja... :smt011

Svatko tko unosi trans na poljud mora pokazati osobnu da ga skot na ulazu zapise...a vrhunac svega je ubijanje boga u klincu koji je satro zapalio baklju...uskoro ce i trebice pocet sorati na stadionima...ups pa to vec rade... :smt071...sve to uz njihovo standardno izdrkavanje i ispucavanje frustracija na nama...a na borongaju i udaranje po glavi s motoralama...vise se glupanima neda vaditi pendrek...a na to da su pauze u voznji na odmaralistima koje nemaju niti jedan stajaci objekt smo vec svi navikli...e da i pitam se kaj su napravili sa svom cugom kaj su uzeli...opet ce se oblokat i radit sranja na narodnjacima...da mi je dohvatiti jednog od tih interventnih skotova na cipelarku...umro bi sretan...

UV fought the law, and UV won...

Kuul forumaš Cro's Avatar

Quote Originally Posted by sickboy
    Jos jednom drotovi pokazuju zavidnu glupost u kojima im se ovaj put pridruzuju i redari na poljudu...ostadoh bez 20-ak kn u kovanicama...jer se to kao ne smije unositi...a kad sam pitao tko ce mi vratiti te pare jos mi bezobrazno odgovara: "Nek ti Stimac vrati"...steta kaj nisam imao noz da mu oko izvadim...a neki su skoro ostali bez remenja... :smt011

Svatko tko unosi trans na poljud mora pokazati osobnu da ga skot na ulazu zapise...a vrhunac svega je ubijanje boga u klincu koji je satro zapalio baklju...uskoro ce i trebice pocet sorati na stadionima...ups pa to vec rade... :smt071...sve to uz njihovo standardno izdrkavanje i ispucavanje frustracija na nama...a na borongaju i udaranje po glavi s motoralama...vise se glupanima neda vaditi pendrek...a na to da su pauze u voznji na odmaralistima koje nemaju niti jedan stajaci objekt smo vec svi navikli...e da i pitam se kaj su napravili sa svom cugom kaj su uzeli...opet ce se oblokat i radit sranja na narodnjacima...da mi je dohvatiti jednog od tih interventnih skotova na cipelarku...umro bi sretan...
    Da, ne volim te interventne... Bahati su ko nitko... Bať bi zatuko pièku jedan na jedan... Lako im je kad ih je pedeset sa kratkim maťinkama...
    Al ovi klasièni policajci, pozornici su mi skroz ok, nisam imao neugodnih iskustava...
    You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.

Kuul forumaš konzerva's Avatar
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Veteran foruma Moderator bob rock's Avatar

bilo bi super iæ u murjake...
    tko ne bi volio mahat palicom, a k tome ga još i vladajuæa struktura podržava...??
    ništa lijepo nego ujutro u francuskom predgraðu zaletit se meðu prosvjednike s vriskom na ustima: let's bust heads!!!!!

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

Prvoborac foruma

prizor prvi
    peljesac,dalmacija-vracam se autom kuci nakon izlaska i halta murja prvo nekog stranca,zatim bosanca i mene.i naravno odmah pusti stranca,zatim bosanca a mene pocme ispitivati-jesi pio,jel suvozac pio imamo li svu auto opremu itd-eto to su posljedice zg rege na jugu

prizor drugi
    vozimo se u autu sa svojima doma.cekam zeleno,upali se zeleno ja krenem i bam,halta me murja.
    dobra vecer.
    dobra vecer
    vozacku i prometnu molim
    ja mu to dam
    on meni-znate sta ste napravili'
    ja:nemam pojma
    on:prošli ste kroz crveno
    ja:ja se nasmijem,mislim da me tip zafrkava,jer sam tek krenuo na zeleno koje mi se tek upalilo
    on:prošli ste kroz crveno
    ja:koje crveno-vec lagano uznemiren
    on:prošli ste kroz crveno znate koja je kazna za to?
    ja:ma kakvo crveno,sta je vama?
    tata se budi :sta je tebi?
    mama se budi:koje crveno
    on:izadjite iz auta
    ja:izadjem iz auta i vec lagano lud pocinjem povisivati ton,pitam ga kakve to gluposti prica
    tata izlazi iz auta takodjer ljut ko ris i staje iza murjaka a ja ispred njega i pocinjemo ga lagano uvjeravati
    tip se vec lagano trza i uzmice
    kad je tip skuzio da je vrag odnio salu,kaze mi:dobro ovaj cu tiput oprostiti drugi put pazite
    ja:ja ga pitam sta ces mi oprostiti?
    on:ovaj put ti oprastam
    ja:a sta mi oprastas?
    mama:daj ulazi u auto i idemo
    nekako se to sve smiri sjedam i odlazim ljut ko siba
    -da mi je to netko pricao ne bi vjerovao,nevjerojatno cega svega u toj policiji ima-od smeca do skolovanih policajaca kojima svaka cast
    one shot,one chance
    pa iznova ispit casu,i zapivat za dusu bisnu....
    success is my only m.....f...ing option
    i kad si tu na pola puta,sve ti je duplo teze poceti....ovako sam.....
    nije vazno jesi li nokautiran.vazno je ustanes li!!!!!

Prvoborac foruma

a znate sta je najgore od svega?
    nasa velicanstvena murja nema kompjutorski sustav,banku podataka sa otiscima prstiju-ako bi to tako mogao nazvati
    vec kada uzmu otiske prstiju oni to rucno provjeravaju_pa to moze potrajati milijardu godina
    kod nas u ovoj velikoj drzavi nema toga da lijepo stavis otisak prsta u kompjutor i da ti onda to kompjutor izbaci van,vec se to sve lagano provjerava rucno-mislim kako sam procitao da smo jedino mi i albanija drzave u europi koje to nemaju
    taj sustav dodje nekih par milijona eura kao se ne varam,ako me sjecanje sluzi
    i onda se pitamo zasto ima toliko kriminala
    tako kad vam provale u auto(kao meni),nekome doma,u kafice oni uopce ne uzimaju otiske jer bi se time samo zatrpali,a ne bi to nikad rjesili
    jednom rjecju-KATASTROFA
    one shot,one chance
    pa iznova ispit casu,i zapivat za dusu bisnu....
    success is my only m.....f...ing option
    i kad si tu na pola puta,sve ti je duplo teze poceti....ovako sam.....
    nije vazno jesi li nokautiran.vazno je ustanes li!!!!!

Forumaš u usponu Picok's Avatar

Najbolje je u ovom tekstu od konzerve kaj piťe: "To je samo jedan od sluèajeva kada graðani na policajce gledaju kao na osobe sebi ravne, dapaèe nerijetko kao na osobe niŞeg reda..."

A ne, treba se klanjati tom smeĂŚu do poda i trpjeti sranja...

:smt097 Kretenèine
    Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!

Forumaš prvog reda

kod novog marofa, zaustavi nas interventna (isli smo na dinamo-varteks) i sad pretraga auta
    nadje on kutiju ĹĄibica.
    izvadi ju, prouèava ju, gleda onaj brus papir il kak se vec to zove, o ťta se pali ťibica i progovori najjaèu reèenicu koju sam èuo u svom zivotu od policije:

"da nije ovo od petardi?"

rikavanje :smt005 :smt003 :smt003 :smt003
    big pimpin buraz

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

Sad ste me podsjetili na anegdotu sa drotovima na tekmi...pregledavaju frenda na ulazu u maximir i nadju mu cigarete i sibice...
    drot ga pita: "Sta ti je to??"...
    frend: "Pa cigarete i sibice"...
    drot: "A di ti je upaljac?"...
    frend: "Nemam ga"...
    drot: "A jeli...a kako ces onda upalit cigarete, ha??!!"...
    ...ja sam doslovno pisao od smijeha... :smt003 :smt003 :smt003

UV fought the law, and UV won...

Veteran foruma

Moje prvo puhanje

:smt003 sinoĂŚ,nakon ponoĂŚi zaustaviĹĄe me dva mladca u policijskim odorama :smt003

"Dobra veèer,prometnu i vozaèku,molim vas" 8)

vadim vozaèku iz torbe i preturam po tatinim tajnim pretincima u potrazi za prometnom,nalazim je i vadim WTF?! stvar iz nje.
    Vidi to Policeman i pita
    "Ĺveliki kuracto vam je to?Jel droga?" :smt005
    pruĹžam mu WTF?! predmet i slatkiĹĄ glasom
    "Pa,ako vas ovo diĹže..samo navalite!" :smt005 :smt005

"Jeste li pili veèeras?Alkohol?"

"Nisam :smt061"

*trep*

*trep*

"Jeste li ikada puhali? :smt003 "
    "Ne" :smt061
    "Ĺželite li probati?" :smt003
    "A-ha,naravno :smt050 " :smt061

i da ne duljim,jada se on meni kako je veĂŚ treĂŚa noĂŚna zaredom,nudi me koĹĄticama,i-puf-traĹži broj telefona,spominje nekakvu kafu :smt042 :smt043 :smt108

"Ah,ne znam kako bi se to svidjelo mom :smt057 "
    "Sretnik!" :smt011

I JA KAŽEM :smt050 :smt061
    "...na sagu snova mrkla noć se igra mojim željama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif

Forumaš prvog reda

zadnji put sam puhao 16.8.2004
    znam zato sto je to 4 dana prije stupanja novog zakona o 0 promila i zato kaj sam napuhao 0.3 :smt002 ( 4 mala pana) :smt003
    big pimpin buraz

Kuul forumaš konzerva's Avatar
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by Just a little bit
    zadnji put sam puhao 16.8.2004
    ja sam isto ali negdje 2003.i to se drito vraæam sa male cestice sa zrèa na glavnu i bum policija.
    i puši....1.7 promila. 8-[ :smt003
    i oduzimanje vozaèke na 3mj :?
    a jbga

Lucynda
    Guest

nije da branim drotove al moram priznat da imam jako dobra iskustva s njima....
    kod frendice su se veÌ 2-3 ekipe skroz udomaèile i kad ih glupa baba pozove zbog "remeÌenje javnog reda i mira" deèki lijepo doðu poiju sok kavicu poprièaju s nama i odu..

a i na cesti uvijek nekako super s njima proðem- jednom ja i frend iťli doma s jaruna pijani naravno ne vezani naravno i on je vozio ko lud naravno- trebo je odmah ostat bez vozaèke!!! uzeli nam osobne oťli do auta zvali njega da izaðe, od dosade izaťla ja, on se jadan izvlaèi kako mu vozaèka treba za poso pa kako mene mora doma odfurat( ne znam odakle to frajeru al ko fol kaj Ìu ja sad jadna...nemam pojma isprobo sve kaj je iťlo) pa spika kak sam ja zagorka jel ja znam Mlinarièa (joť je bio ministar un. poslova) ma reko kako ne!! pa kako to da smo nas dvoje zajedno di smo se naťli (ja zagorka on slavonac).. a on frajer da sam ja studentica a on radi pa me malo izveo van da me poèasti, pa znate kao je, pa mladi smo i pita mene frajer :"i ljepotice oèemu mu uzet dizvolu?"
    "ma nemojte mu uzimat vidite da mu treba za posao, pa uzmite moju raðe (naravno predloŞila to znavťi da moju neÌe uzet :smt003 )"..
    i nakon joť par sekundi i par njegovih bljezgarija kojih se stvarno ne sjeÌam frajeri nas puste s vozaèkama i bez ikakve kazne!!!!!!!!!!!!!!!! :smt003 e to treba znat!!! :smt003

a ima joť takvih susreta pozitivnih s murjom, uvijek super proðem! ne mogu se poŞalit na njih :smt003 :smt003

Prvoborac foruma

Quote Originally Posted by Lucynda
    smo i pita mene frajer :"i ljepotice oèemu mu uzet dizvolu?"
    I cijela svrha ove price je bila da se pohvalis kako si dobila kompliment :smt003 :smt002

Alkohol i voznja nikad ne idu zajedno,da se mene pita gubilo bi se vozacku na godinu dana.
    Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.

kima
    Guest

Quote Originally Posted by Lucynda
    jednom ja i frend išli doma s jaruna pijani naravno ne vezani naravno i on je vozio ko lud naravno- trebo je odmah ostat bez vozaèke!!!
    Naravno!

Juèer me zaustavili. Iz èista mira. Trijezan, vezan, uredni papiri, vozio toèno koliko dozvoljeno, upaljena svjetla, imam prsluk, trokut, onu slovensku prvu pomoæ - sve! K tome još lijep ko slika! I šta æe, nerado me pustiše... Laku noæ, laku noæ... (obožavam takve provjere) :smt003

Ja bih drastièno kaŞnjavao pijane budale za volanom..
    Boli me qrtz kada takav kreten pogine, ali treba zaťtititi druge vozaèe koje ni krivi ni duŞni naj... zbog takvih..
    You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.

kima
    Guest

Quote Originally Posted by Cro
    Ja bih drastièno kažnjavao pijane budale za volanom..
    Boli me qrtz kada takav kreten pogine, ali treba zaštititi druge vozaèe koje ni krivi ni dužni naj... zbog takvih..
    Toèno to. Obožavam kad mi netko kaže "pa jel normalan, ubit æe i sebe i druge". Gle, nek se što prije ubije, nije me ni najmanje briga, problem je što æe ubit mene (druge).

Quote Originally Posted by Maki
    Quote Originally Posted by Cro
    Ja bih drastièno kaŞnjavao pijane budale za volanom..
    Boli me qrtz kada takav kreten pogine, ali treba zaťtititi druge vozaèe koje ni krivi ni duŞni naj... zbog takvih..
    Toèno to. OboŞavam kad mi netko kaŞe "pa jel normalan, ubit Ìe i sebe i druge". Gle, nek se ťto prije ubije, nije me ni najmanje briga, problem je ťto Ìe ubit mene (druge).
    Ma problem je kod nas takav mentalitet da Ìe veÌina pravdati pijanog vozaèa toliko poznatom reèenicom: "pa malo si je popil'..."
    Pas mater...
    Ne bi taj meni za volan...
    :smt011

Veteran foruma Lucius Veratius's Avatar

Jeste li vidjeli danas na Dnevniku kako policajac navijaèu Cibalije glavom udara svom snagom o ogradu?
    Smrt političkoj korektnosti!

Guest

jos malo pa ce i druga godina da me nisu plavci nijednom zaustavili :smt003

+ Reply to Thread
Page 3 of 20 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks