+ Reply to Thread
Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 271 to 300 of 348

Thread: Izvanredni studenti

Početnik na forumu

Default Re: Izvanredni studenti

Nije se ništa pomijenilo. Prije 3 dana bila sam na HZZO-u i definitivno izvanredni studenti ne trebaju nositi nikakve potvrde za produžavanje zdravstvenog osiguranja, nego im vrijedi dok se ne promijeni osnova osiguranja.

Mlad, sumnjiv i nedokazan yvana's Avatar

Ove sam se godine prebacila na izvanredne. Danas sam dobila indeks i sve je u redu upisano. Iz prve godine imam rim i opću i rekli su mi da kad se upišem izvanredno da ne postoji više taj preduvjet da moraš dat jedan od ovih kako bi mogao polagat nešto s druge godine. Studomat meni i dalje ne dozvoljava da polažem ništa s više godine. Zašto ako sam izvanredan student sad ne mogu prijavit recimo engleski III za sljedeći rok?
    Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life than death.

Mlada nada foruma

Ne kužim, pa moraš imati uvjet; 50 ECTS bodova.

Kolegice su mi rekle da kod izvanrednih ne postoji taj preduvjet 50 ects-a za polaganje ispita sa druge godine. Očito postoji...
    Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life than death.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

meni će jednom netko morati objasniti kako ljudi poput tvojih kolegica dođu do takvih informacija?
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

I meni će one morat objasnit to s time da su one vanredno i da ih je bilo šestero kad su mi to rekle. Eto, glup pa živ :/

Početnik na forumu Idiot Wind's Avatar

Ove godine sam trebala prijeći na vanredno studiranje. Međutim, nisam, odnosno nisam ništa poduzela, niti sam se ispisala s faksa. Idem na državnu maturu. Hoću li imati kakvih problema i kojih? Ako mi, recimo, iduće godine se prohtije nastaviti ovaj studij, je li to moguće??
    You’re an idiot, babe! It’s a wonder that you still know how to breathe.

Početnik na forumu

Meni nudi ispite s 2. godine iako nemam još uvjet.. s tim da ne mogu prijavit naciju jer sam izašao na rok u 11. mj pa valjda još nisu update napravili... a i zanima me mogu li opću povijest polagat u 2. mj s obzirom da ju upisujem opet tek u 3. tako da ju ne moram upisivat u 3. XD

Početnik na forumu .Coco.'s Avatar

Možeš polagati oppd normalno u drugom mjesecu. A ako ju ne riješiš tada, onda upisuješ u 4. semestru ponovno.
    možeš li me vidjeti u licu onog s kojim živiš, možeš li me pronaći u sebi?

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by Idiot Wind View Post
    Ove godine sam trebala prijeći na vanredno studiranje. Međutim, nisam, odnosno nisam ništa poduzela, niti sam se ispisala s faksa. Idem na državnu maturu. Hoću li imati kakvih problema i kojih? Ako mi, recimo, iduće godine se prohtije nastaviti ovaj studij, je li to moguće??
    Možeš bez problema upisati faks sljedeće godine. To sam ja napravila ove, jer prošlu nisam uopće bila upisala, niti sam se ispisala s faksa, tehnički sam bila "u prekidu studija" i pod tim uvjetima se uvijek možeš vratiti na faks, kad god hoćeš, bitno je samo da se nisi ispisala službeno, a koliko vidim nisi. Samo ćeš trebati napisati molbu sljedeće godine prilikom normalnih upisa, oni ti to odobre i upišeš se i to je to. Ako trebaš prijeći na izvanredne tako ćeš se pod tim statusom i upisati.

Početnik na forumu

Može li mi itko reći jel postoji bilo koji ispit na 3. godini koji se može polagati (sve ili barem djelomično) putem kolokvija a da nisi niti redovan student niti seminarist tog predmeta???

Vratila sam se na faks nakon 2 godine pauze, izvanredan sam student, radim, pokušavam skombinirati učenje, posao itd, seminare s 3.godine sam već prije položila, ali su mi ispiti ostali, zanima me jel se što po tom pitanju promijenilo.

MOLIM VAS AKO NETKO ZNA DA ODGOVORI.

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Evo imam jedno pitanje pa bi molila ako netko zna odg! Ove godine sam se prebacila na izvanredne pa me zanima, dali mogu ja ići na kolokvije? Mislim konkretno na opći kolokvij iz upravnog prava? On nije samo za seminariste, ali zanima me dali ga mogu pisati i ja pošto sam izvanredni ili to samo vrijedi za redovne studente? Hvala!!!

Forumaš u usponu Insecure's Avatar

Quote Originally Posted by soars1 View Post
    Evo imam jedno pitanje pa bi molila ako netko zna odg! Ove godine sam se prebacila na izvanredne pa me zanima, dali mogu ja ići na kolokvije? Mislim konkretno na opći kolokvij iz upravnog prava? On nije samo za seminariste, ali zanima me dali ga mogu pisati i ja pošto sam izvanredni ili to samo vrijedi za redovne studente? Hvala!!!
    Pa nikad se nije pravila razlika izmedju redovnih/izvanrednih studenata u pogledu kolokvija, jedino je bilo to da nekad mogu samo seminaristi iz tog predmeta. Tako da ne vidim zasto ne bi mogla ici na taj kolokvij, osim ako za njega bas konkretno ne vrijede neka drukcija pravila ali ne vidim zasto bi.
    When the lasagna content in my blood gets low, I get mean.

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by lizzard View Post
    Može li mi itko reći jel postoji bilo koji ispit na 3. godini koji se može polagati (sve ili barem djelomično) putem kolokvija a da nisi niti redovan student niti seminarist tog predmeta???

Vratila sam se na faks nakon 2 godine pauze, izvanredan sam student, radim, pokušavam skombinirati učenje, posao itd, seminare s 3.godine sam već prije položila, ali su mi ispiti ostali, zanima me jel se što po tom pitanju promijenilo.

MOLIM VAS AKO NETKO ZNA DA ODGOVORI.
    nema kolokvija,nažalost

Početnik na forumu virtual_insanity's Avatar

hmm..čitam prijašnje postove i nešto mi nije jasno..znači očito je da sam izvr.student..nemam zdravstveno (ne svojom krivicom, već krivicom tete koja me predugo držala u tatinoj firmi -.-)..ugl, netko je napisao da se u informatičkoj može dobiti ona potvrda s kojom ideš u hzzo, ali koliko ja znam tu potvdu mogu dobiti samo REDOVNI studenti, tako da kako je onda moguće da ju je dobio neki izvanredni student ?!

Mlada nada foruma ninap's Avatar

Quote Originally Posted by soars1 View Post
    moja kolegica je izvanredni pa je pisala taj opći kolokvij...samo ima neka caka..čini mi se da moraš ići na predavanja i biti upisana najkasnije 2004...pošalji mail staničiću, pa će ti reći točno..
    acta, non verba..

50 kila cinizma Moderator Browneyes's Avatar

Quote Originally Posted by virtual_insanity View Post
    hmm..čitam prijašnje postove i nešto mi nije jasno..znači očito je da sam izvr.student..nemam zdravstveno (ne svojom krivicom, već krivicom tete koja me predugo držala u tatinoj firmi -.-)..ugl, netko je napisao da se u informatičkoj može dobiti ona potvrda s kojom ideš u hzzo, ali koliko ja znam tu potvdu mogu dobiti samo REDOVNI studenti, tako da kako je onda moguće da ju je dobio neki izvanredni student ?!
    Ne znam od kuda ti da ju mogu dobiti samo redovni studenti? Postoje potvrde koje se mogu isprintati samo redovnima, ali imaju i one opće (kao za zdravstveno npr.). Jesi li išla u informatičku i pogledala jel imaš tu potvrdu na studomatu?
    I use sarcasm instead of punching you on the face.
    ...
    Don't push it, though.

Početnik na forumu virtual_insanity's Avatar

Quote Originally Posted by Browneyes View Post
    Ne znam od kuda ti da ju mogu dobiti samo redovni studenti? Postoje potvrde koje se mogu isprintati samo redovnima, ali imaju i one opće (kao za zdravstveno npr.). Jesi li išla u informatičku i pogledala jel imaš tu potvrdu na studomatu?
    nisam..išla sam samo kod sofije u referadu i izderala se na mene da ja tu potvrdu ne mogu dobiti, ali provjerit ću ja to onda u informatičkoj..svejedno hvala ti

50 kila cinizma Moderator Browneyes's Avatar

Ma nema problema, a što se Sofije tiče...she's nuts...
    Pogledaj, pa ako nema, radije se obrati Relkoviću za daljnje informacije, he gets shit done.
    I use sarcasm instead of punching you on the face.
    ...
    Don't push it, though.

Početnik na forumu Faramir's Avatar

Postoji li mogućnost ponovne prijave kolokvija u ljetnom semestru ako ponavljamo prvu godinu?Ima li to veze s seminarskom obvezom koja nije zadovoljena i koliko predmeta je moguće kolokvirat?

Početnik na forumu EmilyTheStrange's Avatar

ne znam postavljam li pitanje na pravom mjestu, pa ako ne isprike unaprijed... zanima me samo (jer dobivam različite informacije koje mi na kraju uopće ne pomažu) jel se može upisat recimo engleski IV u drugom semestru ako nije položen engleski III u prvom? puno hvala!

Veteran foruma gnaahh's Avatar

Quote Originally Posted by EmilyTheStrange View Post
    ne znam postavljam li pitanje na pravom mjestu, pa ako ne isprike unaprijed... zanima me samo (jer dobivam različite informacije koje mi na kraju uopće ne pomažu) jel se može upisat recimo engleski IV u drugom semestru ako nije položen engleski III u prvom? puno hvala!
    upisat može, polagat IV dok ne riješiš III-ne.
    Brevity is the soul of wit.

Početnik na forumu EmilyTheStrange's Avatar

Quote Originally Posted by gnaahh View Post
    upisat može, polagat IV dok ne riješiš III-ne.
    ok... puno ti hvala...
    Face your demons and be afraid of the dark.

Početnik na forumu

ako izvanredni student padne godinu, ponovno je upiše i opet padne ili upiše parcijalu, gubi li on pravo studiranja?

le derpina galatea's Avatar

ne
    What Matters Most Is How Well You Walk Through the Fire.

Početnik na forumu

imam jedno pitanje...mogu li me roditelji koristiti kao poreznu olakšicu ako sam izvaredan student?

Administrator Moderator zgmetropola's Avatar

Quote Originally Posted by hrc987 View Post
    imam jedno pitanje...mogu li me roditelji koristiti kao poreznu olakšicu ako sam izvaredan student?
    Da, ako si izvanredan student i nezaposlen.

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by zgmetropola View Post
    Da, ako si izvanredan student i nezaposlen.
    ok, hvala..to znači da se moram ići prijaviti na burzu kako bih imao dokaz da sam nezaposlen ili ?

Veteran foruma Moderator CroatianAngel's Avatar

Quote Originally Posted by hrc987 View Post
    ok, hvala..to znači da se moram ići prijaviti na burzu kako bih imao dokaz da sam nezaposlen ili ?
    Ne. Ne trebaš se prijaviti. Samo odeš. Dati će ti potvrdu da nisi evidentiran u njihovoj bazi ili tako nešto.. u svakom slučaju to znači da nemaš primanja.

Mlad, sumnjiv i nedokazan

izvanredni se mogu upisati i u popodnevnom terminu utorkom kad radi referada za izvanredne ili?
    s obzirom da ću plaću dobiti 5.3, moguće se upisati do 1. na studomatu pa nakon toga uplatiti školarinu ili to sve mora biti do 1.3?

+ Reply to Thread
Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast

Bookmarks