Tako ti je to kad je admin žid i antirvat. Nije on kriv što se nije rodio sa svetom, plavom rvackom krvi.
Tako ti je to kad je admin žid i antirvat. Nije on kriv što se nije rodio sa svetom, plavom rvackom krvi.
doch is richtik
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson
moguce da je sve to stvar navike![]()
ja evo samo da kažem da super izgleda
![]()
So it's Rorschach
and Prozac
and everything is groovy!
super izgleda![]()
fala na novim skinovima, ali ja cu ipak ostati na difoltnome i tako to...bas mi je zgodnicki
edit: svi ste vi njubare!!! znate tko ste![]()
Last edited by Breeder; 21-08-2009 at 00:18.
tea partying through tornadoes in the middle of the night
Mnogo lep dizajn![]()
svima. Osim breederu, al mora on uvijek biti posebna kokos.
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
kuuuul. izgled savršen, igrice i više nego zarazne![]()
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
jebote..... još kada sredimo ono što trebamo srediti i dodamo srkinkastove i glaerije i blogove i sve...
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
polako...
al kaj je je, bio sam skeptik kad se mijenjo forum. sad vidim da sam bio debil. (ne zbog igrica, da se razumijemo)
nije me bilo kojih mjesec dana možda i više i ugodno me iznenadio forum kad sam se vratio.
sve pohvale
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
meni su maknuli logo na defautnome pa sam prisiljen staviti novi![]()
tea partying through tornadoes in the middle of the night
Gdje se nalazi tema o uzornim studentima, savjeti uzornih studenata... molim pomoć...
misliš na savjete o učenju?
nemoguća misija - link: http://www.pravokutnik.net/forum/sho...?t=624&page=38
Bookmarks