+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 39 of 39

Thread: Poticaji za zaposljavanje (NPPZ)

Mlad, sumnjiv i nedokazan alice's Avatar

Default Re: Poticaji za zaposljavanje (NPPZ)

ok, shvatila sam da prvo treba staviti oglas na HZZ pa se onda šalje nekakav zahtjev pa njima treba nekih desetak dana da to odobre.
    ono što i dalje ne razumijem je je li taj potpisani profesionalni plan uvjet za dobiti poticaje ili nije??
    dogovorila sam sastanak sa svojom savjetodavkom pa ću pitati da mi jasnije pojasni još , ali eto, možda je netko već bio u situaciji da to rješava pa zna...?

naime, nešto se kuha, još ništa ne znam, ali se nadam... a zadatak mi je saznati točno za te poticaje koja je procedura...
    prijavljena sam na zavod već duže od 6 mjeseci, ali nikakav profesionalni plan nisam dobila/potpisala
    sve je u redu

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

Kako nisi? Pa jesi bila na individualnom savjetovanju?
    Ja sam to tad potpisala. Zvuci ko nesto fensi, al u biti je to komad papira di pise da ces trazit posao i bit dobra koji potpisujete ti i savjetodavka...
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

Mlada nada foruma

Koliko dugo treba biti prijavljen na burzi da bi se dobio taj poticaj? Postoji li neki vremenski uvjet?

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

Ne postoji odredeni vremenski period u kojem moras bit prijavljen na Zavod, samo ne smijes biti zaposlen posljednjih 6 mjeseci...

http://www.hzz.hr/default.aspx?id=5959

Nezaposlene mlade osobe do 29 godina bez radnog staža, sa zanimanjima stečenim po programima srednjoškolskog i visokoškolskog obrazovanja:
    - prijavljene u evidenciju nezaposlenih uz uvjet da nisu bile zaposlene unazad 6 mjeseci,
    - potpisani profesionalni plan.
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

Mlad, sumnjiv i nedokazan alice's Avatar

bila sam na grupnom, na individualno me nisu zvali jer kad sam se prijavljivala nije bilo moje savjetodavke (pa kao, bude me ona zvala kasnije ako procijeni da je potrebno )

uglavnom, išla ipak danas provjeriti, kažu da se to stigne i sad napraviti (idući tjedan kad imam dogovoreno), ako bude potrebno ranije da dođem pa ćemo to na brzinu napisati ...
    sve je u redu

Početnik na forumu

Za pripravnike kojima je to prvi poslodavac, poslodavac privatnik (znači odvjetnik, javni bilježnik) može ostvariti poticaje. To se, kako su rekli, ne tiče direktno tebe kao zaposlenika, nego poslodavca i države. Poticaji opet jašu, barem tako kažu u HZZ.

Forumaš u usponu

daklem u sažetku.... ako se (kao ja) prešli ili limit godina ili staža nemojte se ni javljati odvjetnicima, neće vas ni pljunuti....
    balkan boy http://www.youtube.com/watch?v=E-Mzu...eature=related
    diplomirani pravnik.... made in balkan....

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

kolko je to godina?

Još

Forumaš u usponu

je to se ne pita... 29

piše na stranicama hzz...
    balkan boy http://www.youtube.com/watch?v=E-Mzu...eature=related
    diplomirani pravnik.... made in balkan....

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks