Ljudi zna li itko ista o tom dekanskom,jesu vise rodili!Jel ga ima ili nema?Danas su trebali odluciti!![]()
Ljudi zna li itko ista o tom dekanskom,jesu vise rodili!Jel ga ima ili nema?Danas su trebali odluciti!![]()
Dobila sam referadu - SJEDNICA VIJECA JE U TIJEKU!![]()
vijest iz prve ruke sa sjednice- DEKANSKI JE ODOBREN SVIM STUDENTIMA!
prijave su 25.-30.9. a rok je 5.-7.10. upisi su do 14.10.
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
Još kad bi imali i pravo polaganja na ispite koji smo pali na komisiji i za koji nam je potreban uvjet...![]()
za sve? i za bolonjce?
za sve![]()
-prvi crnac na Pravokutniku
192/3086
pozdrav. zanima me kako ce se prijavljivati ispiti za dekanski rok? (i dalje preko studomata ili...)
Pozdrav
može li netko zbunjenom brucošu objasniti što je to dekanski rok i da cemu on služi brucosima?? Plizz
Hvala unaprid
A što će biti sa onima koji su već upisali godinu preko studomata i predali indeks? Pretpostavljam da za nas onda nema tog roka, ali kad nikad prije nije bilo dekanskog roka za sve (ja sam druga godina) da li netko zna nešto o tome?
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
hmmm...nije mi jasna jedna stvar.
Zasto ja uopce mogu prijaviti ispit koji sam pala na komisiji?
Pretpostavljam,ponistava se prijava ili...?
Hvala.
Zvonkec Vincek Mic Bjukenon I.
O tom potom!
ugl, znači, u rujnu postoje 2 redovna roka (početkom i sredinom mjeseca), ali dekan može propisati još jedan dodatan rok početkom listopada, prije upisa i tako ekipi dati još jednu šansu za lovljenje uvjeta. na njemu se mogu polagati svi ispiti s akademske godine u koju si upisan.
Cinderella, she seems so easy
"It takes one to know one," she smiles
And puts her hands in her back pockets
Bette Davis style
e sad kak su odobrili dekanski ja imam jedan problem:
naime dns sam upisala 3. godinu i ostala su mi 2 predmeta s 2.godine (jedan je iz zim.semestra) pa sam upisao jedan predmet manje iz treće godine. i kaj ak ja sad na dekanskom položim taj predmet s druge i mogu normalno upisati zim.semestar 3.god, iako sam ga već upisao s jednim predmetom manje---hoće mi oni u referadi to htjet korigirat??
kaj da radim???????
pala sam 08.07. komisiju i ponovno pravo polaganja ispita najranije 09.10.
kaj mislite, postoji li šansa da ipak polažem taj ispit na dekanskom i što da radim u vezi toga? pišem molbu? kome? kakve su mi objektivno šanse?
hvala..
meni je taj dekanski rok potpuna nepoznanica, nisam ga ni ocekivala jer se govorilo da je to samo za 3. god i vise. buduci da su mi ostala dva ispita taj rok bi me oslobodio parcijale i mogla bi normalno upisat trecu godinu. ali ja sam vec upisala u indeks ponovo drugu godinu, tj. jedan manje predmet iz petog semestra buduci da mi je ostao jedan predmet iz zimskog semestra druge godine. Jel ja onda mogu dat taj jedan predmet i hocu li se tako oslobodit parcjale iako mi vec u indeksu pise ponovni upis druge god?
Već se može prijavit ispit na studomatu...
Bok!Piše da su prijave od 25.9,a meni je na studomatu već ponuđena prijava,jel ima to kakve veze?Mogu već sad prijavit?Hvala
jel zna ko od ljudi kaj su duze na faksu jel dekanski rok onak u prosjeku malo teži od ostalih (ono,kak kruzi mit da su ovi u 9.mj. tezi od ostalih...sto je za oppd istina:S)??...falaaa
A što ako sam već bila na upisima? A u studomatu mi je ponuđena opcija za rok 05.10? Help.![]()
Bookmarks