Closed Thread
Page 3 of 22 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 61 to 90 of 658

Thread: DEKANSKI

Cassini PJ's Avatar

Default Re: DEKANSKI

Dobro koji kurac pitate ta pitanja ovdje? Danas je došla obavijest o dekanskom i pravokutnik zna o tome isto koliko i vi, odnosno ono što piše na sajtu i na sajtu faksa. Ako vam treba više informacija, obratite se referadi ili nekome tko možda ima jebene ideje o tome kako bi se trebalo sve ovo izvest.

Administrator Moderator Malecka's Avatar

Quote Originally Posted by Private Joker View Post
    Dobro koji kurac pitate ta pitanja ovdje? Danas je došla obavijest o dekanskom i pravokutnik zna o tome isto koliko i vi, odnosno ono što piše na sajtu i na sajtu faksa. Ako vam treba više informacija, obratite se referadi ili nekome tko možda ima jebene ideje o tome kako bi se trebalo sve ovo izvest.

Go PJ!!
    Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Ja samo zahvaljujem dragom Bogu kaj su stavili taj dekanski jer mi treba za šugavi uvjet!!

To je prvi faking (nazovimo to) ustupak koji sam doživjela na ovom faksu!!
    I nek mi sastave najteži mogući ispit na svijetu, proći ću ga jer ću sad deset dana vegetirat za knjigom!! Uopće me ne dira...Borit ću se sa sotonom i hitlerom istovremeno... i pobjedit ih! buahahhahahahha

Prvoborac foruma Moderator

Quote Originally Posted by zbunjena View Post
    Ja samo zahvaljujem dragom Bogu kaj su stavili taj dekanski jer mi treba za šugavi uvjet!!

To je prvi faking (nazovimo to) ustupak koji sam doživjela na ovom faksu!!
    I nek mi sastave najteži mogući ispit na svijetu, proći ću ga jer ću sad deset dana vegetirat za knjigom!! Uopće me ne dira...Borit ću se sa sotonom i hitlerom istovremeno... i pobjedit ih! buahahhahahahha
    that's the spirit samo nemoj napisat na koji ispit točno ideš da to ne pročita netko s te katedre pa odluči ispitati koje su ti granice (na opći užas svih ostalih kolega koji će na dekanskom izać na taj isti ispit :lol

naravno... šutim ko zalivena!!!! Ljudi, sretno svima :-)

Početnik na forumu shizika's Avatar

Onak...čitam ovo i ne vjerujem kak ljudima nije jasno što znači 90 dana zabrane ili ti 3 mjeseca odmora od ispita...

90 dana je 90 dana....valjda ste preskočili predavanja kod kolege Miličića kad je pričao o rokovima u pravu ili šta....ne kužim...

Mislim,znam da nas "mališane" ovi "veliki" tretiraju na vrlo interesantan način (lol),ali ipak....dajte se saberite...isto pitanje je postavljeno najmanje 10 puta, a tek smo na trećoj stranici...

Druga stvar... Ako ste se već upisali preko studomata otiđite u kartoteku ili nazovite referadu da vam to ponište...ako je već upisano u indeks,nisam toliko sigurna da će ići baš tako lako,ali mislim da bi se i to trebalo moći poništiti... U svakom slučaju, zahvalite ovim "velikima" što su nas prvašiće tako svesrdno ispunili optimizmom u očekivanju dekanskog roka pa ste pohrlili na upisivanje...

Ja zahvaljujem mami i tati što su me napravili ovako lijenu pa nisam učinila takvu pogrešku...

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by the lady View Post
    i jel zna sad netko kad pocinje faks??? 5. ili tek 14.???
    Pa najvjerojatnije 14., pošto dekanski traje od 5. do 7., a 8. i 9. faks neće raditi.

Obrnuta situacija, da su "veliki" punili prvasice optimizmom oko iscekivanja dekanskog bi bila potpuno neopravdana s obzirom da su dosad dekanski imali samo treca i cetvrta godina.
    Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)

Quote Originally Posted by Malecka View Post
    Obrnuta situacija, da su "veliki" punili prvasice optimizmom oko iscekivanja dekanskog bi bila potpuno neopravdana s obzirom da su dosad dekanski imali samo treca i cetvrta godina.
    Onda su jednako neopravdana i pitanja "Pa zašto ste već upisivaliiiii????" Plus smajlić koji preokreće očima, čupa kosu i misli si "opet oni"....

slažem se s Maleckom, a uostalom to je ionako stvar pojedinca da odluči kad će na upise. ja, recimo, nisam ni u najluđim snovima računao na dekanski ZA SVE, al nisam išao na upise prije samo zato kaj sam znao da je danas ta sjednica pa me ništa ne košta pričekat još par dana i vidjet jel će se možda još donijet kakva nova odluka vezana uz sljedeću ak. godinu ili tako nešto (nevezano uz dekanski). istina je da je prvih dana manja gužva, al svi ćemo imat prilike upisat se tako da vas koji ste se već upisali, a mislite ić na dekanski, nitko nije prisiljavao da čim prije pohrlite na upise. druga je stvar s onima koji su sve dali i nemaju kaj polagat, za njih logično da neće čekat i da su to čim prije obavili.

Ja se uopce ne cudim onima sa prve i druge godine koji su se vec upisali.
    Jedino se kao i ti cudim kolicini istih pitanja. Nazalost jos nemamo odgovore kako ce se izvesti ponistavanje upisa godine ili slicno, ali kad saznamo bit ce o tome obavijest, a vjerujem da ce i na stranici faksa objaviti.

Quote Originally Posted by axl View Post
    slažem se s Maleckom, a uostalom to je ionako stvar pojedinca da odluči kad će na upise. ja, recimo, nisam ni u najluđim snovima računao na dekanski ZA SVE, al nisam išao na upise prije samo zato kaj sam znao da je danas ta sjednica pa me ništa ne košta pričekat još par dana i vidjet jel će se možda još donijet kakva nova odluka vezana uz sljedeću ak. godinu ili tako nešto (nevezano uz dekanski). istina je da je prvih dana manja gužva, al svi ćemo imat prilike upisat se tako da vas koji ste se već upisali, a mislite ić na dekanski, nitko nije prisiljavao da čim prije pohrlite na upise. druga je stvar s onima koji su sve dali i nemaju kaj polagat, za njih logično da neće čekat i da su to čim prije obavili.

Ja se ipak slažem sama sa sobom pa razumijem one koji su se već upisali iako nisu imali uvjet jer ste valjda ubili posljednji atom nade u njima ovih dana... Tako da,to je stvar pojedinca....ali "postoje socijalni čimbenici kojih ne moramo biti svjesni ,ali koji određuju individualna ponašanja"... ....U ovom slučaju taj čimbenik ste bili vi...

Zaš ovdje nema smajlića koji šalje pusu??

Ja se uopce ne cudim onima sa prve i druge godine koji su se vec upisali.
    Jedino se kao i ti cudim kolicini istih pitanja. Nazalost jos nemamo odgovore kako ce se izvesti ponistavanje upisa godine ili slicno, ali kad saznamo bit ce o tome obavijest, a vjerujem da ce i na stranici faksa objaviti.
    Jednako kao što će biti objavljen i datum početka predavanja i raspored i 95% odgovora na postavljena pitanja... Ali ljudi su valjda u stanju postavljati jako čudna pitanja u nevjerojatnim količinama kada im se ne da učiti...

Haha pa datum nije ni mogao biti objavljen dok se ne vidi sto ce bit sa dekanskim.

Quote Originally Posted by shizika View Post
    Ja se ipak slažem sama sa sobom pa razumijem one koji su se već upisali iako nisu imali uvjet jer ste valjda ubili posljednji atom nade u njima ovih dana... Tako da,to je stvar pojedinca....ali "postoje socijalni čimbenici kojih ne moramo biti svjesni ,ali koji određuju individualna ponašanja"... ....U ovom slučaju taj čimbenik ste bili vi...

Zaš ovdje nema smajlića koji šalje pusu??
    ja ne kužim o čem mi zapravo raspravljamo. i sama si rekla da se ti NISI upisala pa onda nema potrebe da vodimo filozofske rasprave o nečem kaj se ne tiče ni tebe ni mene. ono kaj mi najviše smeta je da konstantno govoriš: "VI ste ubili zadnji atom snage... taj čimbenik ste bili VI"... pa jel negdje piše da je svaki student prava dužan prihvatiti, poštovati i strogo primjenjivati svaku riječ napisanu na ovom forumu?? mi smo svi ovdje isključivo radi međusobne kolegijalnosti i, kad pričamo o dekanskom, nitko nikome nije ubijao nikakve nade niti ništa, nego je jednostavno činjenica da NIKAD DOSAD nije bilo dekanskog za SVE STUDENTE. prema tome, kaj bi značilo da smo svi išli farbat oči svima koji se sad prvi put upisuju u višu godinu i govorit im da će bit dekanskog i za njih kad za to nije postojao nikakav argument?? moglo se pisat nadugo i naširoko da će sigurno bit dekanskog za brucoše i da se nemoraju uopće zamarat ako nemaju uvjet jer će bit još jedan rok, a samo da mi je vidjet kaj bi onda bilo ako dekanski ne bi bio odobren.. prepostavljam da bi u tom slučaju tvoje optužbe prešle sve razmjere tolerantnosti.

sorry, ne znam ni sam zašto uopće raspravljam o ovome, al fakat me zasmetalo to kaj optužuješ NAS (tj. forumaše) za nešto, a istovremeno si i sama član tog istog foruma

Quote Originally Posted by axl View Post
    ja ne kužim o čem mi zapravo raspravljamo. i sama si rekla da se ti NISI upisala pa onda nema potrebe da vodimo filozofske rasprave o nečem kaj se ne tiče ni tebe ni mene. ono kaj mi najviše smeta je da konstantno govoriš: "VI ste ubili zadnji atom snage... taj čimbenik ste bili VI"... pa jel negdje piše da je svaki student prava dužan prihvatiti, poštovati i strogo primjenjivati svaku riječ napisanu na ovom forumu?? mi smo svi ovdje isključivo radi međusobne kolegijalnosti i, kad pričamo o dekanskom, nitko nikome nije ubijao nikakve nade niti ništa, nego je jednostavno činjenica da NIKAD DOSAD nije bilo dekanskog za SVE STUDENTE. prema tome, kaj bi značilo da smo svi išli farbat oči svima koji se sad prvi put upisuju u višu godinu i govorit im da će bit dekanskog i za njih kad za to nije postojao nikakav argument?? moglo se pisat nadugo i naširoko da će sigurno bit dekanskog za brucoše i da se nemoraju uopće zamarat ako nemaju uvjet jer će bit još jedan rok, a samo da mi je vidjet kaj bi onda bilo ako dekanski ne bi bio odobren.. prepostavljam da bi u tom slučaju tvoje optužbe prešle sve razmjere tolerantnosti.

sorry, ne znam ni sam zašto uopće raspravljam o ovome, al fakat me zasmetalo to kaj optužuješ NAS (tj. forumaše) za nešto, a istovremeno si i sama član tog istog foruma

Ja se duboko ispričavam ako sam povrijedila tvoj vlastiti osjećaj tebe samog kao kolegijalnog forumaša... Evo iskreno. Ali ja nigdje nisam govorila o SVIM forumašima. Drugo, sasvim je nebitno to što ja eto nisam upisala,a neki drugi jesu... Bitno je to što sada te koji JESU upisali tretirate kao debile jer eto to je njihova glupa individualna odluka... A ta odluka je rezultat vašeg mišljenja da dekanskog neće biti za nas... Pa sad,nebitno je je li to vaše mišljenje bilo dobronamjerno ili zlonamjerno, činjenica je da je utjecalo na njihov upis i stoga je bahato da se vi koji ste na to utjecali sad iščuđavate s tim što su se oni već išli upisivati... To je bila cijela poanta mog posta.

Ja ponavljam da se uopce ne cudim sto su se neki ljudi vec upisali, a kamoli da ih smatram zbog toga glupim ili debilima. A njihova odluka da se upisu - je njihova odluka. Zbog koje im se nista lose nece dogoditi jer ce im upis najvjerojatnije ponistiti i zato je sve ovo bespredmetno.

Quote Originally Posted by shizika View Post

Ja se duboko ispričavam ako sam povrijedila tvoj vlastiti osjećaj tebe samog kao kolegijalnog forumaša... Evo iskreno. Ali ja nigdje nisam govorila o SVIM forumašima. Drugo, sasvim je nebitno to što ja eto nisam upisala,a neki drugi jesu... Bitno je to što sada te koji JESU upisali tretirate kao debile jer eto to je njihova glupa individualna odluka... A ta odluka je rezultat vašeg mišljenja da dekanskog neće biti za nas... Pa sad,nebitno je je li to vaše mišljenje bilo dobronamjerno ili zlonamjerno, činjenica je da je utjecalo na njihov upis i stoga je bahato da se vi koji ste na to utjecali sad iščuđavate s tim što su se oni već išli upisivati... To je bila cijela poanta mog posta.
    evo, opet ti s tim VI, VAŠ, VAŠE... ne znam kako ti, al ja sebe smatram kolegijalnim forumašem jer mi je u mnogim stvarima u vezi faksa ovaj forum pomogao pa sam isto tako i ja podijelio s drugima ono kaj njima treba, a ja sam prošao ili provjereno znam. i niko nikog ne tretira ko debila, ono na kaj svi mi, a najviše moderatori, reagiramo je činjenica da je milijun puta postavljeno isto pitanje, a to se kosi s pravilima foruma (koja mnogi ne znaju ni ne čitaju). ako je postavio jedan forumaš jedno pitanje, onda je logično da drugi koji ima isti problem čeka kaj će ovom prvom neko odgovorit pa vidi kak stoji situacija i eventualno svojim daljnjim pitanjem dopuni taj problem, a ne da tisuću forumaša ide pisat isto pitanje, a odgovor zapravo nitko ne zna jer je to problem koji je nastao danas i tek će sutra zadavat glavobolju administraciji fakulteta.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

i niko nikog ne tretira ko debila
    um, a ja?

uglavnom shizika, činjenica da su prvai druga godina dobile dekanski je zapravo svemirska svinjarija koja samo dokazuje da se na ovom faksu ništa ne radi planski

prije 4 godine se skupilo tisuću ako ne i više potpisa za deknsaki za prvu pa su lagano bačeni u smeće, a sam spomen dekanskog je izazivao indignaciju u upravi
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Quote Originally Posted by fat drummer View Post
    prije 4 godine se skupilo tisuću ako ne i više potpisa za deknsaki za prvu pa su lagano bačeni u smeće, a sam spomen dekanskog je izazivao indignaciju u upravi
    Oh the days... Nakon što je prošle godine dekanski za treću dan kao nužnost pod krinkom ustupka za prosvjed, a sniženi uvjet kao sredstvo da ne bude milijun ljudi na bolonji na trećoj isto pod krinkom ustupka se uvidjelo da je taj dekanski zbilja nužan. Danas je Smerdel rekao da uz dekanski treba bit još par dodatnih redovnih rokova tako da ipak nije stihijski nego su primjetili da im prolaznost nije baš neka uz nenormalne kriterije i ogromnu literaturu iz nekih predmeta(gavella).

Mlada nada foruma starislav's Avatar

evo i meni se na studomatu otvorile prijave za dekanski rok
    ali kako sam vec upisao pad godine
    sad ne mogu na dekanski prijavit ispite koje sam upisao prije nego sto je objavljeno da ce biti dekanskog roka

i sad sam ljut jer ne mogu nista novo spremit do 5.10.
    a ovo sto sam spremao ne mogu prijavit za dekanski rok

ako netko ima slican problem i zna rjesenje neka se javi

Quote Originally Posted by fat drummer View Post
    um, a ja?
    a na tebe su već navikli :lol: (samo nisi smio maknut onaj sig da ne pomisle da si omekšao )

Quote Originally Posted by starislav View Post
    evo i meni se na studomatu otvorile prijave za dekanski rok
    ali kako sam vec upisao pad godine
    sad ne mogu na dekanski prijavit ispite koje sam upisao prije nego sto je objavljeno da ce biti dekanskog roka

i sad sam ljut jer ne mogu nista novo spremit do 5.10.
    a ovo sto sam spremao ne mogu prijavit za dekanski rok

ako netko ima slican problem i zna rjesenje neka se javi
    Na papirologiji imas mnostvo ljudi sa isti problemom (a i na par drugih topika). Rjesenje je jos nepoznato (moguce da ce ponistiti upis?), vjerojatno ce se znati sutra, pratite pdf pravobraniteljice.

Mlada nada foruma starislav's Avatar

Na papirologiji imas mnostvo ljudi sa isti problemom (a i na par drugih topika). Rjesenje je jos nepoznato (moguce da ce ponistiti upis?), vjerojatno ce se znati sutra, pratite pdf pravobraniteljice.
    kakav pdf pravobraniteljice??
    jel to znači da pravobraniteljica piše nešto u pdf formatu?

pa dobro nek nam izbori poništenje upisa jer na faksu kao nisu mogli prvo objaviti deklanski rok, a tek onda omogučiti upis preko studomata

i nek to pravobraniteljica objavi u pdf-u, word-u ili kojem god formatu
    samo neka to isprave

p.s. šalim se
    pretpostavljam da pdf znači neki podforum
    ali kolegice pdf je ipak program za obradu teksta nemojte miješati babe i žabe

Banned

Lol. Koji qurac su ovi infraction ?!?! U 7 sati sam dobio od njih troje to na jedan te isti post... Sto je ovo srednji vijek ?!?! Ovaj forum je postao teska sprdacina... Eto da vam bude lakse mozete me staviti na ban4life. Mene ovakva sprdacina od foruma kakav je nastao vise nece vidjeti. Pozdrav svima normalnima ovdje i sretno na ispitima i u danjem studiranje. ETC. ETC.

P.S.

Znaci upise su malo pomjerili. Nije lose. Nije me bilo dugo na forumu, samo su to mogli i napisati na stranicama fakulteta. No, ocekujem to uskoro. Dakle, sve najbolje i mene vise ovdje nema. Pozz.

Početnik na forumu

oni koji su upisali preko studomata al nisu odnijeli indeks u referadu nek posalju mail Relkovicu il onoj teti u referadi za 1. i 2. godinu i ponistit ce im se upis u studomat. ja sinoc poslala mail Relkovicu,jutros upis na studomatu ponisten!!

ej bebica,a što si točno napisala u tom mailu relkoviću,i ja sam u situaciji kao i ti,pa bi mu poslala mail

Početnik na forumu

napisala sam mu da sam upisala 5 semestar na studomatu al da su mi ostala 2 ispita iz 2. godine i da bi sad ako polozim jedan ispit na dekanskom mogla upisat 3. godinu a ne ponovni upis 2. i pitala sam ga kako da ponistim upis. i on mi je danas poslao mail ujutro da mi je upis ponisten

ERASMUS friendly Moderator Alita's Avatar

Quote Originally Posted by starislav View Post
    ali kolegice pdf je ipak program za obradu teksta nemojte miješati babe i žabe
    Ako cemo vec tako, pdf je format. .pdf je ekstenzija.

Program je obicno acrobat(bio)/adobeov reader. jer su ga oni i izmislili.

(i nije za obradu teksta)
    :lol:

...
    JEEEEEeeEEEJJJ DEKANSKI!

Plus, zao mi je Mrguda, ali suzdrzite se od postanja istog posta na 5 topika, zato cete dobiti karton.
    Ambitious but rubbish.
    Everything you say has water under it.
    *u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*

Početnik na forumu

pozdrav, molim jednu dobru dusu da mi napise Relkovicev mail, nisam ga nigdje pronasla. HVALA!!

Closed Thread
Page 3 of 22 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Bookmarks