+ Reply to Thread
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 30 of 94

Thread: uvjet za 4. godinu po starom, molim vas rascistimo to!!

Početnik na forumu

Default uvjet za 4. godinu po starom, molim vas rascistimo to!!

Citajuci velike kolicine postova na pravokutniku shvatio sam da ima izuzetno velik broj ljudi "po starom programu" kojima je ostalo 2 ispita sa 3. godine.
    Ocekivali smo da cemo nakon danasnje sjednice znati vise no medutim po svemu sudeci o tome se uopce nije raspravljalo.

No onda citajuci obavijest na stranici naseg faksa sam uvidio ovu obavijest,a i u ovom dijelu foruma ima tema posvecena toj obavijesti no tamo isto nema odgovora na moje pitanje:

Drage kolegice i dragi kolege,

Posljednjih se dana među studentima koji studiraju prema tzv. «starom programu» proširila vijest da su se promijenili kriteriji za određivanje koji studenti imaju pravo studirati prema «starom programu», a koji moraju nastaviti studij prema tzv. «bolonjskom programu».
    Studentski zbor je dobio odgovor od uprave fakulteta da navedeni kriteriji ostaju jednaki kao i prošle akademske godine. Dakle, za sada nema promjena u vezi mogućnosti završetka studija prema «starom programu».

Ono sto znam je da je prosle godine (a i pretprosle) bio tzv. snizeni uvjet te me zanima odnosi li se ta obavijest i na uvjet za 4. godinu po starom programu??
    Unaprijed hvala svima koji ce pomoci razrijestit ovaj misterij :smile:

Ukoliko smatrate da je ovaj thread nebitan slobodno ga obrisite ili premjestite u neki drugi dio foruma (dvoumio sam se staviti ga ovdje ili u dio foruma o papirologiji). Problem je sto ne znam kome bih uputio ovo pitanje u predvideni topic svakog od predstavnika, ali mislim da bi bilo zgodno posvetiti 1 temu tome s obzirom da se tice velikog broja ljudi.
    Last edited by sule; 23-09-2009 at 19:46. Reason: typo

Sesuda Noola's Avatar

Default Re: uvjet za 4. godinu po starom, molim vas rascistimo to!!

Quote Originally Posted by sule View Post
    Citajuci velike kolicine postova na pravokutniku shvatio sam da ima izuzetno velik broj ljudi "po starom programu" kojima je ostalo 2 ispita sa 3. godine.
    Ocekivali smo da cemo nakon danasnje sjednice znati vise no medutim po svemu sudeci o tome se uopce nije raspravljalo.

No onda citajuci obavijest na stranici naseg faksa sam uvidio ovu obavijest,a i u ovom dijelu foruma ima tema posvecena toj obavijesti no tamo isto nema odgovora na moje pitanje:

Drage kolegice i dragi kolege,

Posljednjih se dana među studentima koji studiraju prema tzv. «starom programu» proširila vijest da su se promijenili kriteriji za određivanje koji studenti imaju pravo studirati prema «starom programu», a koji moraju nastaviti studij prema tzv. «bolonjskom programu».
    Studentski zbor je dobio odgovor od uprave fakulteta da navedeni kriteriji ostaju jednaki kao i prošle akademske godine. Dakle, za sada nema promjena u vezi mogućnosti završetka studija prema «starom programu».

Ono sto znam je da je prosle godine (a i pretprosle) bio tzv. snizeni uvjet te me zanima odnosi li se ta obavijest i na uvjet za 4. godinu po starom programu??
    Unaprijed hvala svima koji ce pomoci razrijestit ovaj misterij :smile:

Ukoliko smatrate da je ovaj thread nebitan slobodno ga obrisite ali mislim da bi bilo zgodno posvetiti 1 temu tome s obzirom da se tice velikog broja ljudi.

Potpisujem, a znam jos ljudi koje isto to zanima pa eto...ako netko zna odovor pliz javite

*škatula za sne* bubašpara's Avatar

evo i mene, pridružujem se!!!
    stvarno su bezobrazni!!!! ja idem sutra ujutro Relkoviću i ne izlazim iz referade dok ne dobijem odgovor!! ovo stvarno više nije normalno!!!! pa kad se misle izjasniti o tome- 15.11.?????
    uglavnom, ako išta pametno saznam javim!!
    Sell the Vatican, feed the world!

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

heh, situacija nije baš neka

koliko znam o tome se nije raspravaljalo na sjednici a takva odluka mora biti donesena, ne prenosi se automatski s godine na godinu

sad osim ako dekan iznimno nešto ne donese, uvjet će biti 5 ispita

dakle, ako ostane današnje stanje treba vam pet ispita
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Sesuda Noola's Avatar

Quote Originally Posted by fat drummer View Post
    heh, situacija nije baš neka

koliko znam o tome se nije raspravaljalo na sjednici a takva odluka mora biti donesena, ne prenosi se automatski s godine na godinu

sad osim ako dekan iznimno nešto ne donese, uvjet će biti 5 ispita

dakle, ako ostane današnje stanje treba vam pet ispita
    I bojala sam se da ces to reci....dakle....sranje...

ništa, zajeb je gadan ako ovako ostane
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Koji su uvjeti potrebni za upis više godine studija?

Za ne-bolognsku generaciju: potpisi, izvršene seminarske obveze i položenih 6 ispita na 1. i 2. godini, 5. ispita na 3. godini. Nakon odslušane 4. godine upisuje se apsolventska godina.

ovo su uvjeti sa staranice faksa iz sekcije pitanja i odgovori. pet ispita, osim ako se ne donese izvanredna odluka

koje nema

Sesuda Noola's Avatar

ništa, zajeb je gadan ako ovako ostane

Hahahaha a oni koji su prosle godine upisali sa snizenim uvjetom i nisu rjesili te ispite sad fino upisuju apsolventsku....hahahahaha....prekrasno....

Ma idem se napit i trazit poso...

jup... ono kaj ti ja mogu predložiti je da sami pokušate sastaviti neki dopis i predati ga dekanu ili da pokušate pisati molbe

naravno ovo je moj savjet i vrlo vjerojatno nije povezan sa stvarnošću

Sesuda Noola's Avatar

Koji su uvjeti potrebni za upis više godine studija?

Za ne-bolognsku generaciju: potpisi, izvršene seminarske obveze i položenih 6 ispita na 1. i 2. godini, 5. ispita na 3. godini. Nakon odslušane 4. godine upisuje se apsolventska godina.

ovo su uvjeti sa staranice faksa iz sekcije pitanja i odgovori. pet ispita, osim ako se ne donese izvanredna odluka

koje nema

DA vidjela sam i ja to...al znas kak se tjesim....to vec neko vrijeme tamo stoji...mislim godinu-dvije.....

...super mi je utjeha....

Sesuda Noola's Avatar

jup... ono kaj ti ja mogu predložiti je da sami pokušate sastaviti neki dopis i predati ga dekanu ili da pokušate pisati molbe

naravno ovo je moj savjet i vrlo vjerojatno nije povezan sa stvarnošću

Ma bolje i neki savjet...nadam se da ce se javiti jos ekipe pa da nas se skupi....a ima nas....

Molim ovom prilikom i studentske predstavnike za pomoc, posto imaju iskustva u ovim dopisima dekanu....naravno ne trazim od njih da to sami naprave, ali savjeti i podrska ce dobro doci

Sesuda Noola's Avatar

Quote Originally Posted by bubašpara View Post
    evo i mene, pridružujem se!!!
    stvarno su bezobrazni!!!! ja idem sutra ujutro Relkoviću i ne izlazim iz referade dok ne dobijem odgovor!! ovo stvarno više nije normalno!!!! pa kad se misle izjasniti o tome- 15.11.?????
    uglavnom, ako išta pametno saznam javim!!

Ajde kad saznas postaj ovdje, pa da se organiziramo i napisemo neki dopis i molbe....ima nas u toj situaciji pa trebamo zajedno nesto poduzet....ajd javi...

ma fasovali ste vi kitu u zube... žalim vas fakat, je ste najebali jer neki ljudi imaju iskrivljenu percepciju i razmišljaju dupetom

i koliko čujem i dalje misle da cigle lebde

Sesuda Noola's Avatar

ma fasovali ste vi kitu u zube... žalim vas fakat, je ste najebali jer neki ljudi imaju iskrivljenu percepciju i razmišljaju dupetom

i koliko čujem i dalje misle da cigle lebde

Hahahaha....joj daj nemoj tako.... Znas ono zavaravaj nas do kraj....ma budeeeeee sveeee super bilo...
    Uffffffffffffffffffff

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Okej, čitam ovaj zahtjev Predstavnika i tu nigdje ne vidim da se traži smanjeni uvjet?!?!?!??!

Sve ostalo što su tražili su dobili!!!!
    ....kogito ergo bipsić

Sesuda Noola's Avatar

Quote Originally Posted by Moleskino View Post
    Okej, čitam ovaj zahtjev Predstavnika i tu nigdje ne vidim da se traži smanjeni uvjet?!?!?!??!

Sve ostalo što su tražili su dobili!!!!

E da...takva nam je sudbina....cekamo da vidimo hoce se saznati nesto novo...

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

ha ha ha, fakat se nitko nije sjetio to pripomenut?
    krvavo!

Još

Mlada nada foruma megi555's Avatar

ovak, provejerena informacija-
    treba pisat molbu sad, ODMAH, i u molbi napisat - molim da mi se odobri upis 4. godine sa 4 položena ispita s treće, i po starom programu. razlog- zbog toga što je takav uvjet bio zadnje 2 godine, a za razlog po starom već piše- čl. 116 lablabla...
    eto, i onda bi dekan trebao tu hrpu molbi sve skupa odobrit! kao i prošle godine!
    jer to odobrava samo dekan, bez sjednica i gluposti!
    samo je bitno da što prije idete predat tu molbu, do dekanskog.

Mlada nada foruma

Prethodne dvije godine odluka se donosila na sjednici, barem se tako činilo jer je sniženi uvjet odobren po završetku iste. I nisu se pisale nikakve molbe. Tako da je ovo zbunjujuće.

Sesuda Noola's Avatar

Quote Originally Posted by megi555 View Post
    ovak, provejerena informacija-
    treba pisat molbu sad, ODMAH, i u molbi napisat - molim da mi se odobri upis 4. godine sa 4 položena ispita s treće, i po starom programu. razlog- zbog toga što je takav uvjet bio zadnje 2 godine, a za razlog po starom već piše- čl. 116 lablabla...
    eto, i onda bi dekan trebao tu hrpu molbi sve skupa odobrit! kao i prošle godine!
    jer to odobrava samo dekan, bez sjednica i gluposti!
    samo je bitno da što prije idete predat tu molbu, do dekanskog.

To iz referade informacija ili se prica?!

Sesuda Noola's Avatar

Imam pitanje, hocete li vi svi predavati molbe sada ili nakon dekanskog...mislim ja nemam izbora, moram dekanski cekati, ali posto je kolegica megi to provjerila u referadi voljela bi znati koliki ce broj predati sad..

Početnik na forumu

ukoliko je ova informacija tocna da treba pisati molbu da se odobri upis 4. godine sa 4 polozena ispita onda cu ja vec sutra ujutro ici predati tu molbu. nema smisla cekati zadnji cas...
    samo ono sto me zanima je koliko je to provjereno? odnosno je li se o tome ocitovala uprava faksa ili je to informacija koju je gosp. Relkovic dao?

p.s. wow pokretanje ovog threada mi je prvi post na pravokutniku i impresioniran sam da je urodilo plodom

Sesuda Noola's Avatar

ukoliko je ova informacija tocna da treba pisati molbu da se odobri upis 4. godine sa 4 polozena ispita onda cu ja vec sutra ujutro ici predati tu molbu. nema smisla cekati zadnji cas...
    samo ono sto me zanima je koliko je to provjereno? odnosno je li se o tome ocitovala uprava faksa ili je to informacija koju je gosp. Relkovic dao?

p.s. wow pokretanje ovog threada mi je prvi post na pravokutniku i impresioniran sam da je urodilo plodom
    Bravo, bravo

Nego samo ti predaj, ako vec imas 4 ispita, ja nemam pa mi je onda i glupo predati, ali cim prodje dekanski svakako predajem molbu, ni nemam mi druge....a vi onda obavjestite ostatak kako je proslo...

Mlada nada foruma megi555's Avatar

kolegica megi je napisal da je provejereno! pa ljudi, ne bi pisala, i još sa caps lockom da sam čula na cesti od neke pete osobe...
    dakle, napisala sam sve- predajte molbu sa 4 ispita, napišite kak sam rekla... sam dekan o tome odlučuje, bez ikog drugog, i rečeno mi je (u povjerenju) da ako vidi da nas ima, da će odobrit svima čoporativno. eto.

Sesuda Noola's Avatar

Quote Originally Posted by megi555 View Post
    kolegica megi je napisal da je provejereno! pa ljudi, ne bi pisala, i još sa caps lockom da sam čula na cesti od neke pete osobe...
    dakle, napisala sam sve- predajte molbu sa 4 ispita, napišite kak sam rekla... sam dekan o tome odlučuje, bez ikog drugog, i rečeno mi je (u povjerenju) da ako vidi da nas ima, da će odobrit svima čoporativno. eto.

Ah nista ja tebi drzim fige a ja cu predat odmah nakon dekansko...pripremit cu sve pa da odjurim cim zavrsi ispit (MP)....drzim nam fige

Mene samo zanima,postoje li uopce neki studentski predstavnici i za nas koji studiramo po predbolonjskom programu ili samo za bolonjce? logika mi nalaze da naziv "studentski predstavnik" znaci predstavnik za sve studente,znaci predbolonjce i bolonjce.Znaci ako sam u pravu, onda ti predstavnici ne rade svoj posao kako treba ili su ulizice,JER se nitko od tih tzv.studentskih predstavnika nije na ovoj sjednici zalagao za nas stare sudente,odnosno predlozio da se raspravlaja o tom snizenom uvjetu za nas predbolonjce ili za predbolonjce i bolonjce.ocito su postali pstudnstaki predstavnici ,da bi se mogli hvaliti okolo da su studenstaki predstavnici.po meni su strebercine koje ne razmisljaju logicki i za dobrobit svih studenata nego samo bolonjaca.Meni je stvarno zao,ali moje je pravo da jos uvijek studiram po starom programu i da se te ulizice(svaka cast izuzecima) zalazu i za nas studente po starom programu, a ne da mi moramo razmislajt sto i kako ,a nijedan studenstki predstavnik se nije OGLASIO na ovom forumu studentskih predstavnika i reako situacija je takva i takva.nece biti smanjenog uvjeta zbog toga i tog a ili ne znamo da li ce biti smanjenog uvjeta....

Početnik na forumu

ma mislim da je mozda malo prestrogo reci da bi sad o nama netko trebao razmisljati, naime na ovom faksu sam ja naucio da ako se sam ne izboris za nesto nitko drugi se sigurno nece zalagati za tvoje interese. mislim da bolonjci ne razumiju nase probleme jednako kako mi ne razumijemo bas kak to oni imaju rijeseno. no mislim da mozda nije losa ideja traziti da mi imamo barem 1 predstavnika pri studentskom zboru ili nesto pa da onda ne bude vise situacija kao na sjednici od prije 2 dana da se o necemu za nas izrazito vaznom uopce ne raspravlja.

Sesuda Noola's Avatar

ma mislim da je mozda malo prestrogo reci da bi sad o nama netko trebao razmisljati, naime na ovom faksu sam ja naucio da ako se sam ne izboris za nesto nitko drugi se sigurno nece zalagati za tvoje interese. mislim da bolonjci ne razumiju nase probleme jednako kako mi ne razumijemo bas kak to oni imaju rijeseno. no mislim da mozda nije losa ideja traziti da mi imamo barem 1 predstavnika pri studentskom zboru ili nesto pa da onda ne bude vise situacija kao na sjednici od prije 2 dana da se o necemu za nas izrazito vaznom uopce ne raspravlja.

Potpisujem....a imam i pravo to reci jer sam za razliku od mnoooogih studenata ja izasla na izbore i glasala

"Quote:
    Originally Posted by sule

Potpisujem....a imam i pravo to reci jer sam za razliku od mnoooogih studenata ja izasla na izbore i glasala"

Ma o cemu vi pricate.Bas zato sto razmisljam svojom glavom zelim "all inclusive" sta mi pripada na ovom faksu(znaci i to da se predstavnik moje godine bori za moja prava), a to je da studentski predstavnici rade svoj posao,odnosno ono za sto su i izabrani-da predstavljaju studente i njihove zahtjeve,te da se brinu,odnosno bore za njihova prava.Bar bi se ti onada trebala pobunit ako si vec glasovala,jer ocito su izdali tvoje povjerenje kao glasaca,ako cemo vec o glasovanju.Ja se bome borim za sebe,nitko mi nikad na ovom faksu nikada nije poklonio nijednu ocjenu i uvijek sam se borila za sebe, a to sto trazim da ljudi rade svoj posao znaci da razmisljam svojom glavom.Btw uopce me nije briga za bolonjce kao sto ni njih nije briga za mene.zelim im srecu i to je to.

Sesuda Noola's Avatar

Quote Originally Posted by carolina View Post
    "Quote:
    Originally Posted by sule

Potpisujem....a imam i pravo to reci jer sam za razliku od mnoooogih studenata ja izasla na izbore i glasala"

Ma o cemu vi pricate.Bas zato sto razmisljam svojom glavom zelim "all inclusive" sta mi pripada na ovom faksu(znaci i to da se predstavnik moje godine bori za moja prava), a to je da studentski predstavnici rade svoj posao,odnosno ono za sto su i izabrani-da predstavljaju studente i njihove zahtjeve,te da se brinu,odnosno bore za njihova prava.Bar bi se ti onada trebala pobunit ako si vec glasovala,jer ocito su izdali tvoje povjerenje kao glasaca,ako cemo vec o glasovanju.Ja se bome borim za sebe,nitko mi nikad na ovom faksu nikada nije poklonio nijednu ocjenu i uvijek sam se borila za sebe, a to sto trazim da ljudi rade svoj posao znaci da razmisljam svojom glavom.Btw uopce me nije briga za bolonjce kao sto ni njih nije briga za mene.zelim im srecu i to je to.

Sorry zaboravila sam boldati onaj dio koji potpisujem, dakle da imamo i mi svog predstavnika koji ce zastupati nasa prava i pobrinuti se da budemo informirani o nekim stvarima..ja se u potpunosti slazem da je nepravedno da se samo bolonjski predstavnici bore za njihova prava a mi nemamo nikoga...jer istina je da njih boli briga za nas smanjeni uvjet...zalosno je to, ali tako je...

Npr. mene uzasno zivcira sto ne mogu nigdje naci nesto o izvanrednim studentima po starom programu jer nigdje ne vidim temu (samo bolonjci raspravljaju), a ako popusimo ovaj smanjeni uvjet odoh ja u izvanredne pa sam se zeljela malo informiati...ali nista od toga...sranje

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks