Citajuci velike kolicine postova na pravokutniku shvatio sam da ima izuzetno velik broj ljudi "po starom programu" kojima je ostalo 2 ispita sa 3. godine.
Ocekivali smo da cemo nakon danasnje sjednice znati vise no medutim po svemu sudeci o tome se uopce nije raspravljalo.
No onda citajuci obavijest na stranici naseg faksa sam uvidio ovu obavijest,a i u ovom dijelu foruma ima tema posvecena toj obavijesti no tamo isto nema odgovora na moje pitanje:
Drage kolegice i dragi kolege,
Posljednjih se dana među studentima koji studiraju prema tzv. «starom programu» proširila vijest da su se promijenili kriteriji za određivanje koji studenti imaju pravo studirati prema «starom programu», a koji moraju nastaviti studij prema tzv. «bolonjskom programu».
Studentski zbor je dobio odgovor od uprave fakulteta da navedeni kriteriji ostaju jednaki kao i prošle akademske godine. Dakle, za sada nema promjena u vezi mogućnosti završetka studija prema «starom programu».
Ono sto znam je da je prosle godine (a i pretprosle) bio tzv. snizeni uvjet te me zanima odnosi li se ta obavijest i na uvjet za 4. godinu po starom programu??
Unaprijed hvala svima koji ce pomoci razrijestit ovaj misterij :smile:
Ukoliko smatrate da je ovaj thread nebitan slobodno ga obrisite ili premjestite u neki drugi dio foruma (dvoumio sam se staviti ga ovdje ili u dio foruma o papirologiji). Problem je sto ne znam kome bih uputio ovo pitanje u predvideni topic svakog od predstavnika, ali mislim da bi bilo zgodno posvetiti 1 temu tome s obzirom da se tice velikog broja ljudi.

Reply With Quote

Znas ono zavaravaj nas do kraj....ma budeeeeee sveeee super bilo...

pa ljudi, ne bi pisala, i još sa caps lockom da sam čula na cesti od neke pete osobe... 
Bookmarks