+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Nisam slusao sta mi se govori i sad ne znam di moram podic uvjerenje

Početnik na forumu

Default Nisam slusao sta mi se govori i sad ne znam di moram podic uvjerenje

Ja zavrsio jucer, uspjesno obranio...sad se malo hvalim
    no, da ne bi bilo kao u vicu, imam i jedno pitanje. danas sam isao u referadu kod Relkovica i nekako se probio kroz gomilu ljudi koji se upisuju. nakon sto sam sve papire ispunio i predao obavjesten sam da uvjerenje mogu pokupiti u ponedjeljak. Relkovic mi je rekao gdje i u koliko sati ali ja sav sretan sto sam zavrsio i jos buka oko mene pa nisam bas slusao
    dakle, jel netko zna gdje se to pokupi? mozda ona soba gdje su X-ice ili tamo negdje? da ne moram opet u ponedjeljak kroz sve te gnjevne ljude koji upisuju

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

Default Re: upit

Cestitke na diplomi!

Ummmm, pa ja sam uvjerenje pokupila kod Relkovica. I svi ostali su ga pokupili kod Relkovica, koliko ja znam.
    Mozda je tebe preusmjerio u neku drugu sobu zbog guzve s upisima, al to ja/mi ne mozemo znat...
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

Početnik na forumu

Default Re: upit

lijepa promjena naslova teme
    no, hvala na odgovoru. barem znam da je kod njega 'default' mjesto za pokupit pa cu ipak probat njemu doc

+ Reply to Thread

Bookmarks