po stilu oblacenja/mjuze/nacinu zivota i tak?
po stilu oblacenja/mjuze/nacinu zivota i tak?
skins koji slusa nazi black metal bendove. :smt035 [tanz]
forseru :smt003Originally Posted by camao
discogranny!!!
yeah baby..
svaĹĄta,cajke ne,normalna obleka..
ma super sam..! :smt003
Casual...malo uze od casual :smt003
A mjuza sve....tu nemam kriterija...a po zivotu student...tipican iz filmova...
ko gotièar :smt004
big pimpin buraz
seljak, bijelac, slobodni strijelac
(na kraju ipak - samo svoj)
A.L.A.B. - All lawyers are bastards
casual oblacenje,a mjuza....pa recimo sve od nightwisha do rihanne
hrvatica-bjelkinja- katolkinja-savrsena(teska ironija da odma budemo jasni) :smt006
di je jebozovna,bogata,sa diplomom :smt003Originally Posted by doli
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
ma laze,vidio ga ja :smt003Originally Posted by ARise
casual, onak kak veÌina studentica koje se viðaju u nsb-u, recimo ako iskljuèimo krajnosti...
recimo da mogu posluĹĄat sve, ali da mi samo dobar stari rock dira u duĹĄu, a i neke srcedrapateljne su non-stop na repeat...ĹĄta mogu kad sam emotivna plavuĹĄa...![]()
pas m zaboravila... :smt012Originally Posted by Insomniac
Hrvat, katolik, student prava, domoljub, sluĹĄa svaĹĄta pomalo (thompson , ĹĄkoro, domaĂŚe, disco-folk, i tako, poneki strani hit), voli zabavu i izlaske itd.
You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.
[quote=Cro]Hrvat, katolik, student prava, domoljub, sluĹĄa svaĹĄta pomalo (thompson , ĹĄkoro, doma
[quote=ARise][quote=Cro]Hrvat, katolik, student prava, domoljub, sluĹĄa svaĹĄta pomalo (thompson , ĹĄkoro, doma
You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.
[quote=Cro][quote=ARise][quote=Cro]Hrvat, katolik, student prava, domoljub, sluĹĄa svaĹĄta pomalo (thompson , ĹĄkoro, doma
Prepisujem ovo, uz brisanje disco folka i dodatak: rock i metal (pomalo heavy) :smt003Originally Posted by Cro
''Stani, sunce, iznad Gibeona, i mjeseče, iznad dola Ajalona!''
Hrvat, Zagrepèanin, sluťam metal(iako mogu posluťat fakat svaťta, ali thompsona i ťkoru i cajke ne), recimo katolik, student prava...
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
HAhahaha...vidio sam te danas,drito si tako izgledao...ali si imao dvije kolegice pored sebe pa te nisam htio zajebavat :smt002Originally Posted by Robierre de Cochon
OT:volim ťetat gol,sluťam ciganske èerge,i volim prljave èarape.
AVOID HANGOVERS;;;STAY DRUNK!!!!
Deklariram se k'o hippie, zemljanin, bijelac i buduÌi junak pravnièke klase.
I nemoj da mi je ne'ko èito radnièke klase :smt018 :smt013 jer ja to veÌ jesam :smt003
Ja nemam deklaraciju...ja sam Indie :smt003 brijem sam u svom filmu
Éireann go Brách! An Chróit go Brách!
(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed
tebe moram sad upoznat! :smt003Originally Posted by Murphy
nadam se da pijeĹĄ ko pravi murphy boy :smt002
veritas liberabit vos
ma to ja u dusi... [bigsmile]Originally Posted by Gospodin Pravokutnik
iznenadit ces se..izgleda gore od Mrava...celav, mrga, zlatni lanac, pecatnjak, uske kondomke, paèoti shooze...izgleda ko seljak, al moze popit :smt023Originally Posted by ARise
ups :smt003
...kao kloĹĄar!!!!!! :smt003 :smt003
E da, zaboravio sam to dodati. :smt003Originally Posted by Lucynda
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
kolko nas ima, je.... te, kolko nas ima!!!!!! :smt003 :smt003Originally Posted by Ăiber
Just passing through.....imas cigaretu?
When God gives you lemons....find another God.
2 i pol kutije...Originally Posted by bOG
Bookmarks