+ Reply to Thread
Page 1 of 654 1231151101501 ... LastLast
Results 1 to 30 of 19609

Thread: Nogomet

Veteran foruma Mo's Avatar

Default Nogomet

Oprostit cete mi al bez ovog nemre...
    daklem dinamo i dalje sjajan, 0-0 sa Pulom. Siemens otkazao sponzorstvo. Sve se bojim da ova liga za opstanak nije najgore kaj je moglo pogoditi klub...
    Hajduk 5-1 al sa igracem vise i sumnjivim penalom. U prvom se Inter cisto dobro drzao. No do kraja prvenstva ce biti bas zanimljivo, ne bi covjek rekao..
    Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Dinamu se forma dize...
    Pogodio je Goce precku. Iduci put im ce im barem sudac ponistit gol radi offside-a a do zadnjeg kola ce dat ziher gol. I to Dino Drpic cime ce usutkati kriticare.

Još 1

Rangers-Celtic-1-2
    TOOOOO!!!!
    Celtic na pragu 40.-og naslova..

Početnik na forumu

Baš me nije išlo ovaj vikend,

Siggy von Goue
    Guest

Talijansku ligu treba zakonom zabraniti! :evil:

Sigurno si gledao Lazio-Juve...

maverick
    Guest

Dobro dakle da vidimo kakvi će rezultati biti na kraju danaÅ¡nje i sutraÅ¡nje utakmice LP-a. Imam osjećaj da će PSV zeznuti Milan (ne tvrdim da će PSV ići dalje, ali danas bi mogao stvoriti puno problema talijancima), i da će nakon engleskog dvoboja sve ostati otvoreno (dakle, najviÅ¡e pobjeda chelsea s jednim razlike)...
    Vaše prognoze?

ZrntscheZ
    Guest

Chelsky je nesavladiv, a pogotovo u 2 tekme.

Možete voljeti ili ne Mourinha, tip je bahat, prepotentan i arogantan al trenutno nema jačeg trenera. Ne igra najljepÅ¡e, ali rezultati se broje kaj ne? a uz to ipak i zabijaju dosta.

igraju taman kolko treba, bez ijedne kapi znoja više /sjetite se samo protiv Bavaraca u Muenchenu/

PSV je zaheban. moglo bi tu svačeg biti. pogotovo kaj budu ovi imali danas 100 godiÅ¡nju obranu /nema Neste, navodno igra Costacurta/, a i bez Pirla su možda

Mlada nada foruma

Mourinhu svaka cast na onome sto je prosle sezone napravio s Portom. Ali biti prvak s Chelseom i nije tako tesko, pa imaju neograniceni budzet i stvarno dobru politiku kupnje igraca. Pogledaj Hidinka kaj radi, on je po meni odlican trener

mozda je chelsea prvak engleske, mozda ce osvojit ligu prvaka al mi svejedno idu na zivce. ta njihova igra sam na kontre, nabijanje, samo na snagu itd. me ubija. da ne govorim da imaju uvijek puno srece.. puno vise cijenim milan
    chelsea je klasican primjer pokusaja stvaranja velikog kluba prek noci. ali oni nikad nece imati ni pola ugleda koji imaju Liverpool ( iako su zadnjih godina banana ), Arsenal a posebno Man United koji je po meni, bez obzira kaj nije prvak 2 godine, institucija u Engleskoj, bio i ostao..
    a i siguran sam da ce sve ovo biti ples za jedno ljeto chelsea..

Mlada nada foruma

Sve ovisi o Abramovichu. Sada su potpisali ugovor s Samsungom, 50 mil Eura godisnje. Emiratesi prelaze kod Arsenala i njihov novi stadion ce se nositi njihov naziv. Ako tako nastave na putu su stvaranja velikog imena, ali ime se stvara 50 i vise godina

Da, svi s prodaju polako. Cak i Barca. Jos samo da Dinamo nade sponzora. Mozda neka kvartovska pekara?

Još 1

Prvoborac foruma bOG's Avatar

Rubelja.

I da promjene boju dresova iz modre u boju prepecene lepinje....To bi bio dan.

Bili bi ko pravi cevapi,dobri al uvijek smrde i tesko seres.
    When God gives you lemons....find another God.

dinamo u kakvom god sranju bio ipak je najzanimljivija sportska tema u hrvatskoj pa ce se valjda naci neki sponzor.. na kraju krajeva po istrazivanjima dinamo je najpopularniji klub u Hrvatskoj... nazalost od dinama je ostalo samo ime, sve ostalo je sranje..

inace dobra tekma veceras.... i liverpool i chelsea su se dobro branili, cini mi se redsi za dlaku bolji. ne bi vjerovao covjek al oni su pruzili najjaci otpor chelseu, pala je i barca, pao je i bayern al se liverpool dobro drzao...
    igor je odigrao super...
    u uzvratu ce biti super tekma...
    nisam gledao jucer al sam cuo da je u drugom psv nadigrao milana...

Mlada nada foruma

Steta sto nije bilo golova, a u uzvratu za Liverpool nece igraci Xabi Alonso, steta za njih. PSV je odlicno igrao, ali jedno je nadigrati Milan, a zabiti im gol je nesto sasvim drugo

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

navodno od 2008/09 svaka momcad ce morat imat 8 igraca iz svog pogona u momcadi
    sad ovo je glupo ko noc iz vise razloga
    jel to znaci da ce morat igrat 8 igraca u prvoj postavi ili?
    i sto sad sa svim ovim silnim kupljenim igracima?
    ne znam.... nije jos prica 100% jasna ni fifi, uefi a ni bogu
    hoće još netko čaj?

Mlada nada foruma

Za nastupe u Ligi prvaka se registrira 25 igraca(vjerojatno i toliko za Kup UEFA). Od tih 25 igraca, 8 ce morati biti iz drzave iz koje je klub. Smatra se da se zopostavljaju domaci igraci i to hoce promijeniti. Uzmi za primjer Arsenal koji na jednoj tekmi nije imao niti jednog igraca Engleza

maverick
    Guest

Bogme sam ispao dobar prognozer. PSV jest namučio Milan , ali se slažem s hrvojem koji je konačno postao realist. Jedno je nadigrati Milan, ali drugo im zabiti...Da je to lagano, ne bi Milan bio tamo di je već godinama...
    Åveliki kuracto se "bitke za Britaniju" tiče, imam dojam da je lfc-u sada teže; odigrali su nulu (kako sam i mislio), ali taj nerijeÅ¡eni bez gola protiv cfc-a ne znači niti puno a kamoli dovoljno...JoÅ¡ je gluplje ako sad doma krenu naglavce napadati. Ovi će ih iskontrirati i razvaliti s par golova razlike. Najpametnije bi bilo igrati jednako zatvoreno i čekati prave prilike za BaroÅ¡a i Djibrila. Po meni oni obadva moraju igrati i zato je dobro Å¡to je Alonso dobio drugi žuti (uzgred, čovjek nije spojio 2 točna dodavanja u 90 min) pa će se otvoriti jedno mjesto...vidjet ćemo koliko je Benitez pametan i hrabar na temelju odluke koji igrač će unutra na to mjesto...
    Ovo pravilo (ako je najava točna) je zapravo jako bedasto. Onda ukinite profesionalizam i unaprijed odredite kako momčadi moraju igrati. A ne ovako, s jedne strane klubovi su firme koji kotiraju na burzama a s druge strane vlasnici ne mogu samostalni odlučiti o personalnom sastavu te firme...Bit će opet slučajeva za sudove!

P.S.Mo, čitaj ono Å¡to prognoziram pa ćeÅ¡ se manje čuditi!Hahahaha

svaka cast

iako sam fan Man Uniteda, bit cu vatreni navijac LFC-a u uzvratu.. Na kraju krajeva ipak su oni najveci engleski klub, sto jest jest..
    bit ce im tesko no samo moraju odigrati kao jucer i po mogucnosti da igra cisse. cim je usao odmah je u chelseu nastala panika..

Amathos
    Guest

Quote Originally Posted by Mo
    svaka cast

iako sam fan Man Uniteda, bit cu vatreni navijac LFC-a u uzvratu.. Na kraju krajeva ipak su oni najveci engleski klub, sto jest jest..
    bit ce im tesko no samo moraju odigrati kao jucer i po mogucnosti da igra cisse. cim je usao odmah je u chelseu nastala panika..
    Jest, drago mi je zbog Liverpoola uspjijeli su potpuno otupiti i Chelseu i Juventus, nadigrali su ih u potpunosti.
    Sanjam dan kada će opet u finalu igrati Bayern- Man Utd. Those were happy days.

Milan je definitivno novi prvak. A za kladushu treba staviti opet da PSV ne će zabiti, a Liverpol- Chelsea viÅ¡e od tri komada

Mlad, sumnjiv i nedokazan

jedino mi je drago kaj je Milan razbio PSV i to tako kako je...
    life sucks

Mlada nada foruma

Maverick, drago mi je da se konacno oko necega slazemo. Biti ce interesantno gledati kako ce Liverpool i Chelsea odigrati, odnosno kako ce igrati Benitez i Mourinho. Mozda Benitez odluci ponoviti 25 min kao protiv Juventusa, a mozda nastave u istom stilu. Nije mi jasan onaj Rise, mislim da bi mu bilo bolje staviti Kewella. Xabi nije nista napravio kao ni Gerrard. Djibril bi obavezno trebao igrati i to s Luisom Garciom.
    Ono pravilo je tocno i vrijedit ce za sezonu ili dvije. Kao sto sam rekao, cilj je potaknuti stvaranje mladih igraca, ali mislim da to nece biti neki problem za klubove, imat ce 17 igraca koji ce moci biti odkuda hoce, a to je dovoljno

Gerrard je odigrao katastrofa.... nijednu loptu nije tocno dodao

maverick
    Guest

Očito se slažemo da je Djibril odmah uspaničario obranu cfc-a...ali hrvoje ne znam baÅ¡ za harrya. Nekad je on bio otrov za obrane al otkad je doÅ¡ao u lfc...ko da je zaboravio igrat nogomet! Slažem s Mo da je gerrard bio loÅ¡ al on je ko baroÅ¡, moraÅ¡ ih trpiti i kad su loÅ¡i jer im može krenuti u jednoj minuti da zajebu protivnika...a opet i koga da stavi benitez...tanak je liverpool i zato prednost ipak dajem cfc-u. Oni stvarno imaju vezu za poludit - lampard, robben, duff, j. cole...pa i kad dva od ova 4 ne igraju opet su jaki...da ne spominjem onog crnog makalelea jer taj je ko pit bull-kad te primi ne puÅ¡ta!
    Kaj se kladionice tiče nemrem vjerovat da će PSV opet imat onakvu smolu s golom-a kaj je najgore ak im krene neće Milanu biti lagano! Vraća se Nesta...ali PSV tako lagano dođe do gola, fali im malo sreće...svaÅ¡ta joÅ¡ može biti. Sjetite se Depora od prije par sezona-4 komada u mreži Milana!

Mlada nada foruma

Nije mi jasno sta je s Kewellom, kad je igrao u Leedsu bio e mozda najbolje lijevo krilo(uz Giggsa naravno). Trebao je otici u Arsenal. Treba uzeti u obzir da se tekma igra na Anfieldu, atmosfera ce biti paklena. Danas ionako svi znaju igrati nogomet i bezbroj puta se pokazalo da ekipa koja je po imenima slabija moze to nadoknaditi borbenoscu i trkom. Ne vjerujem da ce biti moguce Milanu zabiti 3 gola da oni ne zabiju niti jedan, sigurno su nesto naucili iz one tekme s Deportivom

ZrntscheZ
    Guest

BaÅ¡ sam pročital na http://www.sportnet.hr da je Abramovich poslal nemoralnu ponudu Interu /onom iz Milana, da ne bi bilo zabune, haha/ za Adriana.

103 000 000 €

usporedbe radi - Zidane je 2001.g.kostal 67 000 000 € kaj je rekord za sad

igram Footbal manager i uvijek igram s istim ekipama - ManUtd, Chelsea, Barca i Dinamo - znam da nije teÅ¡ko s takvima sve osvojiti ali meni je fora igrati s astonomskim momčadima nego s nekim anonimusima, za provjeru stvarnih vlastitih sposobnosti uzimam dinamo.
    no uglavnom kaj oću reći je da sam baÅ¡ u Chelsea kupil tog Adriana - dobil sam ga skoro za istu cijenu kak je Abramovich poslal. Slučajno ili dokaz kak je igrica realna, prosudite sami. platil sam ga 110 000 000 €

uz sve ono kaj Chelsea ima promjene koje sam napravil su sljedeće:

prodal: bridge, gallas, makalele, veron, crespo, kezman, tiago, chech

kupil: adriano, fernando torres, patrick vieira, biÅ¡ćan, tudor, dida, reina, riquelme, kapo, balack, micolli, van Bommel, Barry Fergusson, Joaquin

hints: kapo /juventus/, balack i Joaquin /Betis/ igraju ko ludi, adriano vrlo dobar

Mlada nada foruma

Adriano je rekao da nece otici, ali mislim da se isplati za takvu cijenu prodati igraca. Inter mu misli ponuditi ugovor do 2010 s opcijom za jos dodatnih 5 godina. Football manager je mozda malo prejednostavan. Ja igram s Barcom i osvojio sam sve sto se moze osvojiti. Dobri igraci su ti- Tim Weise(golman), Patrice Evra(lijevi bek), Javier Mascerano(vezni), Cesc Fabregas(vezni), Marek Jankulovski(vezni), Robinho, Tevez

Ja managera igram sa man city-em,betisom,romom ili hullom. najduze sam igrao sa hullom do 2027.godine.nije mi fora igrat se realom,chelsea-om i tak tim klubovima,lagano je.

Još 1

mislim kaj ce im sad adriano
    pa oni kupuju tek tako da bi kupili...
    no poznavajuci intera oni ce adriana i prodati koliki su biseri pa ce im ostati samo onaj prasac vieri.... da ne govorim o biseru kad su prodali cannavara Juveu.. Tko zna da su ga ostavili mozda bi se borili za naslov.. No eto, to je cisti gubitnicki klub..

sto je sa Joaquinom. kad ce otici iz tog betisa. Sam da ne ode u glupi real...
    navodno se aston villa zanima za Prsu..

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

jedva cekam da miksic preuzme dinamo... jer samo je nebo granica kolko para misli ulozit
    cekam ovu postavu

dida, drugi golma buffon, trec kahn
    zambrota stam nesta roberto carlos vieria kolo toure brown ferdinand cole
    zidane robben ch. ronaldo gattuzo pirlo rohnadlino adriano kranjcar biscan
    morientes henry ruud
    trener jose mourino, pomocnik josip kuze

s tom postavom dinamo ce biti treca momcad lige
    hoće još netko čaj?

+ Reply to Thread
Page 1 of 654 1231151101501 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks