+ Reply to Thread
Page 101 of 655 FirstFirst ... 519199100101102103111151201601 ... LastLast
Results 3,001 to 3,030 of 19646

Thread: Nogomet

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Quote Originally Posted by Murphy
    Kako to da je uber-momcad izgubila 5-1? :smt017

Vec vidim odgovor...nije se Rijeci dalo igrati kad su imali kup u dzepu :smt003
    Ne,nego se èuvaju za finale intergalaktièke lige prvaka protiv Mars Uniteda.

Der Ivan je dao 2 komada. Napokon.

Još

Kuul forumaš Cro's Avatar

E tako mi je Ĺžao Varteksa!
    Svaka im èast!

Govna Rijeèka su se izvukla... Al sad sam presretan ťto je Goran vidio svoju atomsku Rijeku na djelu...
    You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

leko ne igra u kijevu zbog toga ťto nije htio potpisatni novi ugovor pa je bio prebaèen u b momèad. s duŞnim poťtovanjem, ťiri spisak repke njemaèke mi malo znaèi, pogotovo jer to nije ni blizu nekoj velesili od prije npr 10 godina. a juèer se rijeka osramotila. prvu utakmicu je dobila zbog ťoka varaŞdinaca i zbog toga ťto su ovi cijelu utakmicu igrali bez ťafariÌa. ono juèer je bila sramota za rijeèane. na stranu drŞanje rezultata i dva gola u sudaèkoj nadoknadi, rijeka je pokazala da nije ozbiljna momèad. kkavo drŞanje rezultata, u novina sam samo èitao najave da idu svejedno po pobjedu. smijao sam se izjavi haliloviÌa da varteks moŞe iznenaditi rijeku, bio sam itekako u krivu. poniťtena su im dva pogotka.... ma koja rijeka!

no, vratimo se hrvatskom europskom koeficijentu. 0,33. od nas je slabija jedino malta! igrat ĂŚemo osma pretkola pretkupova za eventulane kvalifikacije! da 2007 ĂŚe bit jebena godina!
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

kima
    Guest

Deèki vi niste normalni!
    Pa kako ne vidite da je sudac donio prevagu, a i sve je veæ dogovoreno prije nego je i poèelo; Rijeka je pustila svih pet golova, a da je htjela, pobijedila bi 3:0!
    Fakat ste jadni!
    Osim toga, poznato je da je Åveliki kuracupraha stari dinamovac!

:smt003

Forumaš u usponu

na temelju èega nať izbornik vodi svog sineka Niku BIG MAC Kranjèara? :smt003 . pa Vugrinec je za njega prof.nogometa, ne samo vugrinec veÌ i modriÌ, èak bi i mumlek bolje odigao od tog debelog pajceka.
    i don´t know where you got your game, but I hope you kept the receipt...

Kuul forumaš konzerva's Avatar

Quote Originally Posted by fat drummer
    no, vratimo se hrvatskom europskom koeficijentu. 0,33. od nas je slabija jedino malta! igrat ĂŚemo osma pretkola pretkupova za eventulane kvalifikacije! da 2007 ĂŚe bit jebena godina!
    nisam mogao vjerovat kad sam to èuo!
    zbilja sramota! :oops:
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Forumaš u usponu

evo jednog komentara iz jutarnjeg, stvarno je smijeĹĄan. MamiĂŚ: dovest cemo tog Ronaldinha u Dinamo, u kumskim je vezama sa Kakom, Kaka je dobar sa Simicem, a Simic dolazi u dinamo. Vec je Ronaldinho potvrdio interes i zeli naci luksuzan stan u zagrebu, a do tada ce spavati u luksuznom hotel Vila Tina na Bukovackoj gdje dinamovi igraci inace idu u karantenu! :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

Quote Originally Posted by Mali Mrav 85
    Ne,nego se èuvaju za finale intergalaktièke lige prvaka protiv Mars Uniteda.

:smt005 :smt005 :smt005

UV fought the law, and UV won...

Forumaš u usponu

u italiji veliki skandal. prisluťkivalo se moggieve razgovore u kojima se govorilo o namjeťtanju utakmica, izboru "friendly" sudaca za juve, pa èak i u ligi prvaka. koji su to smradovi.

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

----Forza Juve-----

UV fought the law, and UV won...

Veteran foruma

Rijeka je previťe podcijenila Varteks i to se moglo osvetit.A oèit je i umor igraèa.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

izuzmimo leku iz dinamovih pojaèanja, aquillanija uzmimo u teoretsku raspravu jer ipak vode neke natruhe razgovora s njim, nowotny ostaje sf (ne starfish) za dinamo... dinamo je vjerojatno upecao vugrinca i lovi liniÌa. kao i bjelanoviÌ je u igri... da, da bit Ìe tu bacanja para!
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

LiniÌ - :smt005 Barem VukojeviÌ neÌe sam igrati kriŞiÌ-kruŞiÌ na klupi ako on doðe

BjelanoviÌ - umobolno, jer Dinamo ima taj tip napadaèa u Andersonu, koji je sigurno barem jednako dobar. Tu je i LjubojeviÌ, kojeg se izgleda neÌe biti lako rijeťiti.

Leko - mislim da je on krajnje nepotreban, Dinamo na njegovoj poziciji treba dovesti ili nekog superiskusnog autoriteta tipa Niko Kovaè ili nikog.

Aquillani - najviĹĄe me zanima tko bi ovog balavog Talijana motivirao na gostovanja po njivama i paĹĄnjacima. Uz to, igra na dobro pokrivenoj poziciji.

Topkuzov (?) - egzotièan, ali s obzirom na rezultate Levskog ne moŞe biti loť. Ili barem ne moŞe biti loťiji od DrpiÌa :smt003

Nowotny - po meni bi jedino od spomenutih on bio vrhunsko pojaèanje koje bi unaprijedilo Dinamo za cijelu klasu. Pravi èovjek za najdeficitarniju poziciju.

Mlada nada foruma

jens novotny- otkad se vratio u postavu bayera (L) taj klub je pobijedio 5 utakmica za redom...
    niko kovac- bio bi veliko pojacanje za bilo koji klub u krvatskoj, pa cak i za dinamo...
    netko je spomenuo chaga kao pojacanje koje je doslo iz neke nize lige...pa ja i dalje stojim iza svojih rijeci...kakav je to igrac...dajte molim vas...
    niko kranjcar- sto imate protiv njega...bioje u dinamu, vi ste ga se odrekli, nije igro u vas, stimac dao 1,5 mil eura i uzeo nika...sasd se po njemu pljuva, da je debeo ili da lose igra...a koga bi vi stavili u reprezentaciju, mozda modrica...ili vugrinca...u krivu ste svi koji tako mislite...niko je jedini koji nesto zna u hajduku (+ pletikosa) i ne moze on sam igrat...
    lika modric- mislim da mora jos poradit da doðe do reprezentacije...nije on jos tako dobar...
    ali sad se spominje i marko babic kao pojacanje dinama, i zivkovic...
    to je stvarno SMIJESNO
    Why must our children play in the streets,
    broken hearts and faded dreams...
    "Jug" sampion
    Ad te scribam, ne sententiam meam ignores...

http://i53.photobucket.com/albums/g7...r267263ed3.gif

Prvoborac foruma Murphy's Avatar

Quote Originally Posted by mili
    ..niko je jedini koji nesto zna u hajduku (+ pletikosa)
    Lako je biti netko tko nesto zna u hrpi neznalica
    Éireann go Brách! An Chróit go Brách!

(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed

Kako ne kuŞim ovu ekipu koja tvrdi da je Kranjèar bolji od ModriÌa... Jel vi gledate HNL jebote???
    You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

ŽivkoviÌ nije pojaèanje za NK Preèko.

Još

@Cro
    Oni ne prate HNL, ni nogomet uopĂŚe, nego su jednostavno optereĂŚeni kompleksom Dinamo pa blebeĂŚu bezveze.

SlaĹžem se.

Da je MamiÌ pametan koncentrirao bi se na Nowotnya. Mislim da bi njegov dolazak u Dinamo imao slièan efekt kao kad je Rommel preuzeo Afrika Korps!

Quote Originally Posted by Tkach
    SlaĹžem se.

Da je MamiÌ pametan koncentrirao bi se na Nowotnya. Mislim da bi njegov dolazak u Dinamo imao slièan efekt kao kad je Rommel preuzeo Afrika Korps!
    SlaŞem se... Nowotny je fakat igraèina... Ma, da su gledali bar sad Rijeka-Dinamo ili Hajduk-Dinamo kad je dinamo dobio 1:0...
    Bar to, kad veĂŚ ne gledaju ostalo.... Kao da se ModriĂŚ nije prije iskazao...

Veteran foruma

Quote Originally Posted by Cro
    Kako ne kuŞim ovu ekipu koja tvrdi da je Kranjèar bolji od ModriÌa... Jel vi gledate HNL hebote???
    to bi i ja tebe mogao pitat

Veteran foruma

SlaĹžem se.

SlaŞem se... Nowotny je fakat igraèina... Ma, da su gledali bar sad Rijeka-Dinamo ili Hajduk-Dinamo kad je dinamo dobio 1:0...
    Bar to, kad veĂŚ ne gledaju ostalo.... Kao da se ModriĂŚ nije prije iskazao...
    jedine 2 utakmice koje je malo bolje igrao

Veteran foruma Mo's Avatar

nowotny teško. tip ima 32 godine, blizu je èak i repke i teško æe tamo iæi po velikoj i zaprešiæu
    da ne govorim o aquilaniu... èovjek je mlada nada rome i moš si mislit kaj bi išao u dinamo...
    smiješno mi je svaki dan èitat o tim nekim pojaèanjima a na kraju æe bit netko sasma sedmi..
    henry navodon osim o chelseu razmišlja i o dinamu. messi propušta pariz zbog sastanka sa mamiæem.. roberto carlos veæ duže vremena ozbiljno razmišlja o dinamu..
    vugrinec je ok za sad.
    treba nekog lijevog neka naæ dobrog i nekog u sredini. ovo sa kovaèom mi se èini ok, to je dosta realna opcija...
    valjda neæe kupiti nekog maèka u vreæi.. a najvažnije je da se nitko ne proda...

a varteks-rijeka.. ludilo
    i sad da netko kaže nekaj protiv našeg nogomet. 2 tekme-10 golova! :smt003
    najbolji su mi ovi u rijeci na doèeku. atmosfera je bila malo kisela navodno jer ljudi nisu znali slaviti ili ne nakog onakve katastrofalne rijekine tekme....varteksu svaka èast. igraje bez plaæe al brate kako igraju..
    Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim

Quote Originally Posted by Goran
    Kako ne kuŞim ovu ekipu koja tvrdi da je Kranjèar bolji od ModriÌa... Jel vi gledate HNL hebote???
    Ti si se dokazao svojim znanjem i baljezganjem o rijeci, pa si èak postao legenda foruma, zato ... :smt016

Quote Originally Posted by Mo
    i sad da netko kaĹže nekaj protiv naĹĄeg nogomet. 2 tekme-10 golova! :smt003
    najbolji su mi ovi u rijeci na doèeku. atmosfera je bila malo kisela navodno jer ljudi nisu znali slaviti ili ne nakog onakve katastrofalne rijekine tekme....varteksu svaka èast. igraje bez plaÌe al brate kako igraju..
    HRVATSKA LIGA(KUP)! :smt002

Veteran foruma

Ti si se dokazao svojim znanjem i baljezganjem o rijeci, pa si èak postao legenda foruma, zato ... :smt016
    ma rijeka je preumorna,a jedna loĹĄa utakmica se moĹže svakom dogodit

Živkoviæ nije pojaèanje za NK Preèko.
    Slažem se.

Da je Mamiæ pametan koncentrirao bi se na Nowotnya. Mislim da bi njegov dolazak u Dinamo imao slièan efekt kao kad je Rommel preuzeo Afrika Korps!
    Slažem se... Nowotny je fakat igraèina... Ma, da su gledali bar sad Rijeka-Dinamo ili Hajduk-Dinamo kad je dinamo dobio 1:0...
    Bar to, kad veæ ne gledaju ostalo.... Kao da se Modriæ nije prije iskazao...
    jedine 2 utakmice koje je malo bolje igrao

gorane ti nisi zdrav
    ja ne znam... ne samo da se to na ovom forumu tvrdi nego i u svim novinama, cijela javnost je svjesna da je kranjèar lošiji od modriæa... samo ti tvrdiš suprotno.. i ne samo to, nego prièaš da je samo te 2 tekme odigrao dobro.. èovjek cijelu sezonu igra dobro, svi ga hvale.. nije ga cico bezveze uvrstio u repku.. reci mi i protiv argentine je po tebi odigrao loše?
    pa nisu svi glupi a ti pametan..
    gle.. ovaj topiæ se zove nogomet.. ne znam možda ti misliš na nekog drugog modriæa ili kranjèara, u nekom drugom sportu.. ako je tako, odi na topiæ o tome jer ovdje se prièa o nogometu..
    možda pratiš neku šestu županijsku ligu pa si zabrijao da se o tome piše ovdje...ali nije ovdje se prièa o dinamu i prvoj hrvatskoj ligi..zato brate, široko ti polje..
    mislim, svašta.. nemrem vjerovat...
    ne dao bog da niko podbaci na sp-u ( èega se bojim ) pa me baš zanima što æeš onda prièati...

Veteran foruma

i sad da netko kaĹže nekaj protiv naĹĄeg nogomet. 2 tekme-10 golova! :smt003
    najbolji su mi ovi u rijeci na doèeku. atmosfera je bila malo kisela navodno jer ljudi nisu znali slaviti ili ne nakog onakve katastrofalne rijekine tekme....varteksu svaka èast. igraje bez plaÌe al brate kako igraju..
    HRVATSKA LIGA(KUP)! :smt002
    hrvatski klupski nogomet

Veteran foruma

gorane ti nisi zdrav
    ja ne znam... ne samo da se to na ovom forumu tvrdi nego i u svim novinama, cijela javnost je svjesna da je kranjèar loťiji od modriÌa... samo ti tvrdiť suprotno.. i ne samo to, nego prièať da je samo te 2 tekme odigrao dobro.. èovjek cijelu sezonu igra dobro, svi ga hvale.. nije ga cico bezveze uvrstio u repku.. reci mi i protiv argentine je po tebi odigrao loťe?
    gle.. ovaj topiÌ se zove nogomet.. ne znam moŞda ti misliť na nekog drugog modriÌa ili kranjèara, u nekom drugom sportu.. ako je tako, odi na topiÌ o tome jer ovdje se prièa o nogometu..
    moŞda pratiť neku ťestu Şupanijsku ligu pa si zabrijao da se o tome piťe ovdje...ali nije ovdje se prièa o dinamu i prvoj hrvatskoj ligi..zato brate, ťiroko ti polje..
    mislim, svaĹĄta.. nemrem vjerovat...
    ne dao bog da niko podbaci na sp-u ( èega se bojim ) pa me bať zanima ťto Ìeť onda prièati...[/color]
    a da se naziv topica promijeni u ode o Dinamu?modriÌ je protiv argentina uťao u sastav nakon ozljede r. kovaèa i taktièkih promjena.odigrao je dobro zbog jako dobrih suigraèa.

gorane ti nisi zdrav
    ja ne znam... ne samo da se to na ovom forumu tvrdi nego i u svim novinama, cijela javnost je svjesna da je kranjèar lošiji od modriæa... samo ti tvrdiš suprotno.. i ne samo to, nego prièaš da je samo te 2 tekme odigrao dobro.. èovjek cijelu sezonu igra dobro, svi ga hvale.. nije ga cico bezveze uvrstio u repku.. reci mi i protiv argentine je po tebi odigrao loše?
    gle.. ovaj topiæ se zove nogomet.. ne znam možda ti misliš na nekog drugog modriæa ili kranjèara, u nekom drugom sportu.. ako je tako, odi na topiæ o tome jer ovdje se prièa o nogometu..
    možda pratiš neku šestu županijsku ligu pa si zabrijao da se o tome piše ovdje...ali nije ovdje se prièa o dinamu i prvoj hrvatskoj ligi..zato brate, široko ti polje..
    mislim, svašta.. nemrem vjerovat...
    ne dao bog da niko podbaci na sp-u ( èega se bojim ) pa me baš zanima što æeš onda prièati...[/color]
    a da se naziv topica promijeni u ode o Dinamu?modriæ je protiv argentina ušao u sastav nakon ozljede r. kovaèa i taktièkih promjena.odigrao je dobro zbog jako dobrih suigraèa.
    ](*,) :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt044 :smt043 :smt044

a jesi legenda.... :smt043 :smt042 :smt046

odigrao je dobro samo zbog vrhunskih suigraèa?
    eh...
    što da velim na ovo...
    neæu ništa reæi...samo ovo
    : :smt044 :smt044

prièa se ovdje o vrhunskom nogometu...
    o kojem ti samo baljezgaš pizdarije, da prostiš..

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks