+ Reply to Thread
Page 11 of 655 FirstFirst ... 9101112132161111511 ... LastLast
Results 301 to 330 of 19646

Thread: Nogomet

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Quote Originally Posted by skeptik
    Nije baš... Najebeš kad si u krivo vrijeme na krivom mjestu... Stvar je samo u tome da dalmatinci (najviše zato što godinama veæ dolaze na fakultete u Zagreb) znaju koja su mjesta gdje se ne smije potezat ima Hajduka u Zagrebu. NEC npr. Spomeneš nešto krivo i izaðeš vani u bojama (plavoj odšljiva i crvenoj od krvi).
    Dok Zagrepèani u pravilu ne znaju...
    pa gle, mi možemo spominjat Dinamo i te šeme di god oæemo, u bilokojem kvartu, zato i ne trebamo ( uglavnom ) pazit di æemo šta reæ.. al prema mom mišljenju, u stud. domovima ( pogotovo S. Radiæ ), bircevima oko njih ( Rocco, Petica ) i na nekim eventima tipa Dalmatinska i Hercegovaèka noæ nije baš poželjno neš srat, tu se slažemo... al nek im bude

Quote Originally Posted by skeptik
    Uostalom mislim da se bitno manje mlate u usporedbi s prošlim godinama... Npr. prije 5 ili 10 godina. Ali ovo govorim s rezervom jer veæ najmanje 10 godina ne gledam i ne pratim naš nogomet.
    pa ne bi se baš složio, sjeti se malo tekmi Dinama i Hajduka otprilike prije 3-4 godine kad je Torcida divljaèki trgala ogradu ( kod onim famoznih malih vratašaca koja direktno vode na stazu ) da bi ušla na teren poljuda i poubijala sve... mislim kak je previše, previše je... a sjetimo se onda Dugopolja ? kaj je onaj jadni invalid zaslužio da zbog navijanja izgori u autu ?? pa koji to kreteni i divljaci mogu to napravit ! fascinira me i to kak je taj cijeli napad bio užasno dobro koordiniran i organiziran ( mobiteli, zasjeda, barikada )... ak se dobro sjeæam, takvih incidenata ( tako monstruoznih ) nikad nije bilo u Zagrebu il okolici... dobro, bacanje kamenja kod Luèkog je standardno...

Quote Originally Posted by Re Leone
    Al sam vas fino navuko.....
    jesi sad ponosan kaj ti je nas par odgovorilo ? nadam se da jesi... ma bravo ( ne znam kaj je s tobom )

pogle kolko ste to sranja izasrali tu o dalmatincima ( pazi, cijeloj regiji!!!) spliæanima, splitu, hajduku....
    a ni jednog jebenog torcidaša na forumu, samo ja kao NE ZAGREBÈANIN, i gle pokolja.... ja glup ja ništa ne znam ja ovo ja ono... Oèito ste jednako nadrkani na njih ko oni na vas.. a sad možemo u krug ko je prvi poèeo... Al Zagreb nije ni kulturniji ni civiliziraniji od Splita... to možete srat nekom drugom, meni ne... u Splitu barem ne praše narodnjaci ko u zagrebu...
    kakvih sranja ? ja sam napisao svoje mišljenje, nit sam ih vrijeðao nit pisao gluposti,,, ak netko piše i radi sranja, to si TI jer se tu izdrkavaš i provociraš na forumu iz èiste dosade... a onda se èudiš kak smo mi ''grubi'' , ''dalmašomrsci'', ''prepotentni purgeri''... e vidiš, ti sve to vadiš iz konteksta pa bi zaista netko mogao i popušit to kaj ti ''prièaš''...
    ja nisam nadrkan na njih, zašto i bi ? ja imam svoj život i zaš bi ga tratio na kletve, kolektivnu mržnju i gluposti... ovo je, ponavljam za tebe Re Leone --> forum i dalje ti nemam kaj reæ... za tvoju inf, narodnjaci se puštaju svugdje, ne samo tu, kultura ili nekultura nema veze sa Zagrebom kao gradom, veæ s ljudima koji tu žive...

i ni jedan pravi boys ne bi takve "argumente " potezao ko vi... vi nemate nikakve veze s navijanjem i navijaèkom subkulturom... nije da vas krivim, vaš izbor, al dajte nemojte onda srat o neèemu što niste doživjeli ni iskusili, što ste vidjeli tek na tv i èitali o tome u novinama...a onda su dalmoši iskompleksirani, ma jebite se vi i vaš LOKALPATRIOTIZAM ! ! !
    di je netko ovdje napisao da je boys ? umišljaš deèko... ti fakat govoriš gluposti... sereš bezveze pa neæu na to ni komentirat... da, ja sam lokalpatriot i ponosan sam kaj sam tu roðen i kaj sam purger i to mi nitko nemre osporit...

Meni je uletilo par puta, meni koji nisam ni dalmatinac ni hajdukovac i nemam izražen naglasak, redovito njih 4-8 s pitanjem odakle si... zamislite onda kako je onima s otoka èiji naglasak para uši i primorcima akamoli tek kontinentalcima...
    u dalmaciji batine dobiju, AKO dobiju , oni šta se šepure u Dinamovim dresovima.. i to je po meni u redu, jer onaj ko ima 500kn za dres ima i za obiènu maju pa prema tome nosi dres da bi dokazao kako je faca i onda kad dobije šta traži onda su dalmatinci divljaci...
    tebi je uletilo par njih pa kaj onda ?? ja sam dobio dobio batina u Aquariusu od Zagrepèana pa se ne žalim ! opet izvlaèiš neke stvari... kažeš, pitali su te otkud si, jesu te nabili ? oèito nisu pa ne vidim zaš to spominješ...
    ja nemam pojma otkud ti to da bilotko od purgera ide po npr. Splitu i nosi Dinamov dres... sumnjam, to je èisto samoubojstvo, isto bi bilo da je obrnuto... kolko znam sluèajeva da su stradali auti samo zato jer im je na registraciji pisalo ZG... pa jel to normalno ??

ISTI STE KA ONI!!! ISTI ! ! ! samo šta umisto ÈA velite KAJ ! ! !
    hahaha, e ovo me nasmijalo... baš ono antologijska reèenica...

LIPO LI JE HRVAT BITI, MAJKO HVALA TI ! ! !
    ovo ti je valjda najpametnije što si napisao na cijelom forumu

kaj se tièe golmana, nitko od nas ga ne treba ganjat, to æe napravit Armada... a ak je istina ( nije još ziher ) da je lik èetnik, treba ga ispalit topom iz Hrvatske i poslat otkud je došo, a i smijenit cijelu upravu Rijeke
    (skup s Dinamovom)

Veteran foruma Romana's Avatar

Quote Originally Posted by Vuk SaMOtNjaK
    pa gle, mi moŞemo spominjat Dinamo i te ťeme di god oÌemo, u bilokojem kvartu, zato i ne trebamo ( uglavnom ) pazit di Ìemo ťta reÌ.. al prema mom miťljenju, u stud. domovima ( pogotovo S. RadiÌ ), bircevima oko njih ( Rocco, Petica ) i na nekim eventima tipa Dalmatinska i Hercegovaèka noÌ nije bať poŞeljno neť srat, tu se slaŞemo... al nek im bude

Ovo je pretjerano. Ja sam 4 godine zivjela na Savi i nit sam vidjela BBB kako harace domom, nit je ekipa iz doma bila agresivna na spominjanje Dinama ili sta-ja-znam-cega.
    S druge strane ovakvih prica (da moras pazit sto pricas) sam se naslusala, pa me recimo zanima - koliko si takvih incidenata na tim mjestima vidio?

Kazma2
    Guest

U zadnjem incidentu na domu se nezna ni ko je bio napadnut ni ko je bio napadaè - gašenje baklje

Mlada nada foruma
    Adresa-Vedra nebesa, Kuæni br.-Stani pa stoj!

pa i po Zagrebu se rade saèekuše , bacaju baklje i kokteli u autobuse i kombije... da se neko do torcide izdvoji ko što su se likovi u Hyundaiju izdvojili iz pratnje sumnjam da bi prošli išta bolje nego oni!!!
    Daj pa sjeti se Milana, Bergama, zuricha, kranja.... ko je tamo uredovo?! Nije torcida i beštije iz dalmacije sigurno, veæ zagrebaèki mališani!!!
    I ta teorija o divljaèkom jugu i civiliziranoj metropoli kad se radi o navijaèima ne stoji i glupa je da ne može bit gluplja...
    narodnjaci se puštaju svugdje ali se navijaèi tuku samo u Splitu?!
    Nema rijeèi, nema dara, niti pjesama
    da sakriju moju muku,
    moja sjecanja...

GENERALE ÈEKAMO ZAPOVJED ! ! !

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

pa i po Zagrebu se rade saèekuše , bacaju baklje i kokteli u autobuse i kombije... da se neko do torcide izdvoji ko što su se likovi u Hyundaiju izdvojili iz pratnje sumnjam da bi prošli išta bolje nego oni!!!
    Daj pa sjeti se Milana, Bergama, zuricha, kranja.... ko je tamo uredovo?! Nije torcida i beštije iz dalmacije sigurno, veæ zagrebaèki mališani!!!
    I ta teorija o divljaèkom jugu i civiliziranoj metropoli kad se radi o navijaèima ne stoji i glupa je da ne može bit gluplja...
    narodnjaci se puštaju svugdje ali se navijaèi tuku samo u Splitu?!
    bacaju se da, al se ne bacaju u auto u kojem je invalid koji nemre izaæ van !!
    to je zvijerski !... btw, torcida ni ne treba dolazit u velkom broju u ZG kad je cijeli Zagreb pun dalmoša... u Kranju nisu bili samo BBB, veæ Hrvati opæenito koji su išli šorat Srbe tak da nemoj to miješat...
    a to da sam ja reko tu teoriju, nije istina i neæu to komentirat jer opet ubacuješ neke gluposti...
    i dal sam reko da se šora samo u Splitu ?? nisammm... al dobro, glavno da si ti sretan...

Veteran foruma Mo's Avatar

ajduk-debrecen-0-5

koja sramota, koje ponizenje
    Stimac, srami se!!
    Ciro, budaletino!!!
    Grgicu, debilu!!

koja taktika.
    ajmo prodat najbolje, ne kupit nikaj i onda na man utd.
    pih...
    sjecam se cirine izjave: debrecen nema nekih sansi
    hahaha
    haha
    HAHA!!
    Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim

Forumaš u usponu face to face's Avatar

jeste li èuli da hajduk prolazi dalje...

za zelenim stolom u fifi su odluèili eliminirati debrecen jer ga smatraju nedostojnim europe zato ťto poniŞava protivnike... :lol:
    "Na primjer" nije nikakav dokaz
    (16)

Kazma2
    Guest

Quote Originally Posted by face to face
    jeste li èuli da hajduk prolazi dalje...

za zelenim stolom u fifi su odluèili eliminirati debrecen jer ga smatraju nedostojnim europe zato što ponižava protivnike... :lol:
    Dinamo ne doèeka Božiæ u Europi, Hajduk ni Veliku gospu!

Æiro give me five!

Æiro je tajni agent 008

cetvrtak zvezda u predgradju
    nece valjda delije doc..
    inace bu svasta
    :roll:

Forumaš u usponu M!!!'s Avatar

Mo najavilo njih 300 dolazak i vele da se ne boje nikog.
    Mene isto strah.
    Predviðam ťtalu i opÌi piÌvajz.
    SreĂŚa pa sam daleko. :lol:
    I'm a Huge Fan of Bad Religion

Mlada nada foruma

A ima ih na moru veæ 3000...
    i na forumu barem 10ak...
    da sakriju moju muku,
    moja sjecanja...

aj da barem inter osvjetla obraz hrvatskog nogometa
    (16)

Forumaš u usponu M!!!'s Avatar

Samo da napomenem

1. Varteks 9
    2. Hajduk 6
    3. Dinamo 6
    4. Inter 6
    5. Osijek 6
    6. Kamen Ingrad 4
    7. Rijeka 4
    8. Meðimurje 3
    9. Zagreb 3
    10. Cibalia 3
    11. Pula Staro èeť. 1
    12. Slaven Belupo 1
    I'm a Huge Fan of Bad Religion

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by face to face
    bojim se da bi Inker mogo proæ ko i Reka protiv partizana.... bos po trnju....
    da sakriju moju muku,
    moja sjecanja...

Kazma2
    Guest

Default Re: Nogomet

Quote Originally Posted by Mo
    Oprostit cete mi al bez ovog nemre...
    daklem dinamo i dalje sjajan, 0-0 sa Pulom. Siemens otkazao sponzorstvo. Sve se bojim da ova liga za opstanak nije najgore kaj je moglo pogoditi klub...
    Hajduk 5-1 al sa igracem vise i sumnjivim penalom. U prvom se Inter cisto dobro drzao. No do kraja prvenstva ce biti bas zanimljivo, ne bi covjek rekao..
    Sjeæa se ko ovoga posta

da. jebiga
    dinamo-rijeka-5-1
    jako sam sretan
    ali.. dopustit cete mi da budem malo jos skeptican
    s obzirom da jos nije sve rijeseno u klubu i da je mamic ostao itd.
    nitko sretniji od mene da dinamo bude razarao ove sezone
    ali poznavajuci dinamo i prilike u njemu jos cu biti oprezan

koliko vidim u hajduku je kaos
    prolaze iste stvari ko mi prosle godine.. uprava sucks, trener debil, torcida protestira.. tko zna kaj bu se dogodilo...

a ciro.. ne bum trosio rijeci... kad trener prezivi 8-0 u 2 tekme to dovoljno govori koliko je sati... svi su trebali otici.. i stimac i grgic i ciro a nitko nije... bolesno
    ista stvar ko i u dinamu prosle godine..

[quote=Re Leone]
    Quote Originally Posted by "face to face":3hq7n1a2
    bojim se da bi Inker mogo proĂŚ ko i Reka protiv partizana.... bos po trnju....[/quote:3hq7n1a2]

ma ja gajim neke nade, imam nekakvo povjerenje u bogdana
    (16)

Kazma2
    Guest

Hajduk je dobio respektabilnog petoligaša Sikirevce 12-0 , vidi se da se stanje popravlja

daj kazma ajmo do italije na neku tekmu...
    recimo gledat romu

maloprije sam proèitao da se onaj dijasporac Biloť joť nije odluèio gdje Ìe igrati... no cico ga je pozvao
    (16)

Mlada nada foruma

Ne znam šta svi pljuju po Æiri, ljudi moji pa sa onakim debilima od igraèa ni Capelo ne bi igro bolje...
    Æiro puno prièa pa sukladno tome izvali puno nebuloza i svinjarija , a žeð za publicitetom i središtem pažnje mu je oduzela i ono malo èasti šta mu je ostalo pa je kao zakleti dinamovac otišao u hajduk i prièao protiv Dinama... al jebemu pa to je Æirohito ne mogu ja srat po njemu kad mi boljeg nemamo.. uostalom bit æe s nama još 2-3g a onda ode na onaj svijet... izdurajmo još malo.... nemojmo dušu grišit....

Ja ne mislim da je trebo odstupit nakon ovih 0-8... najlakše je otiæi... treba ostat i pokušat spasit šta se spasit da...

A dinamo je DINAMO i bit æemo opet PRVI ! ! ! kakva reka, kakvi bakaraèi, Dinama ni strašni kobasièari iz ugarske ne bi mogli pobijediti.... a ne Reka... PIH.....

Ajmo Inker ! ! !
    da sakriju moju muku,
    moja sjecanja...

Mlada nada foruma DUUH's Avatar

Par stihova posveæenih hrvatskom nogometu... u izvedbi Alex-a (T.B.F.)

...A doli na terenu sve profesionalci,
    vrsni znalci, jeeeeeeej,
    bit æemo prvaci...
    a veæina ih nezna ni dodat,
    i gleda samo skupit manekenku i dobro se prodat...
    negdi vanka, u glavi dolar ili marka...
    ima izimaka al uglavnom sve je varka...
    napad, obrana il veza,
    tu radi dobra veza, nema veze sto je bezveza...
    jer tu drma velika lova,
    sve vrvi od lopova i ukradenih djeèackih snova...
    "Arguments are to be avoided; they are always vulgar and often convincing." Oscar Wilde

Ne znam šta svi pljuju po Æiri, ljudi moji pa sa onakim debilima od igraèa ni Capelo ne bi igro bolje...
    Æiro puno prièa pa sukladno tome izvali puno nebuloza i svinjarija , a žeð za publicitetom i središtem pažnje mu je oduzela i ono malo èasti šta mu je ostalo pa je kao zakleti dinamovac otišao u hajduk i prièao protiv Dinama... al jebemu pa to je Æirohito ne mogu ja srat po njemu kad mi boljeg nemamo.. uostalom bit æe s nama još 2-3g a onda ode na onaj svijet... izdurajmo još malo.... nemojmo dušu grišit....

Ja ne mislim da je trebo odstupit nakon ovih 0-8... najlakše je otiæi... treba ostat i pokušat spasit šta se spasit da...

A dinamo je DINAMO i bit æemo opet PRVI ! ! ! kakva reka, kakvi bakaraèi, Dinama ni strašni kobasièari iz ugarske ne bi mogli pobijediti.... a ne Reka... PIH.....

Ajmo Inker ! ! !
    pa svatko pri zdravoj pameti bi otisao nakon onakvog debakla
    ciro je obicni hostapler i klaun
    trebao je ic u penziju vec davno, davno...
    ima smisla za publicitet al za nogomet vec davno ne..

Quote Originally Posted by Me Myself and I
    Par stihova posveĂŚenih hrvatskom nogometu... u izvedbi Alex-a (T.B.F.)

...A doli na terenu sve profesionalci,
    vrsni znalci, jeeeeeeej,
    bit ĂŚemo prvaci...
    a veĂŚina ih nezna ni dodat,
    i gleda samo skupit manekenku i dobro se prodat...
    negdi vanka, u glavi dolar ili marka...
    ima izimaka al uglavnom sve je varka...
    napad, obrana il veza,
    tu radi dobra veza, nema veze sto je bezveza...
    jer tu drma velika lova,
    sve vrvi od lopova i ukradenih djeèackih snova...

:thm:
    (16)

Mlada nada foruma

pa svatko pri zdravoj pameti bi otisao nakon onakvog debakla
    ciro je obicni hostapler i klaun
    trebao je ic u penziju vec davno, davno...
    ima smisla za publicitet al za nogomet vec davno ne..
    mislin da triba prvo razluèit ko je kriv... ako je trener tek onda triba odluèit dal ga minjat il ne...
    pa ne može Æiro bit kriv kad Kale primi gol kroz noge i na prvu stativu....
    a kog bi ti doveo umisto Æire?
    Hajduk je objektivno slabiji od debrecena, nisu imali sreæe kad su primili gol u 22sec, ko zna kako bi utakmica tekla da se to niej dogodilo...

Dinamo je prošle god prominia 5trenera pa ništa... a da im je bio Æiro garant bi bili prvaci... ne bi on dao da mu orgijaju okolo puleni...
    da sakriju moju muku,
    moja sjecanja...

krivi su
    i ciro zato kaj plasira naslove tipa: debrecen nema neke sanse itd. zato kaj stalno prica gluposti prek novina. kakav je to trener koji unaprijed govori kak hajduk nema sansi protiv dinama. pa cudi me kaj ga netko u splitu vec do sad nije razbio
    krivi su i grgic i stimac jer nisu doveli nikakvo pojacanje i kaj hajduk igra sa hrpom anonimaca..
    cirino vrijeme je proslo. on samo moze nastupati u emisijama po televizijo. prosle godine je trenirao ove mlade u varteksu i napravio je jedno veliko nista. a evo, decki su proigrali i imaju 9 bodova. to je momcad sa puno potencijala a ciro nije nista napravio a navodno je veliki trener. da ne govorim o tome kakvim se govnom pokazao.. dogovorio je da ce biti trener hajduka jos prije tekme hajduk-varteks i pokupio prnje iz varazdina bez da se pozdravio.. i sad nesto tu vice na cehoka itd. a pokazao se prvorazrednim govnom ( da prostite )...
    no to jos bolje, jer se nadam da je ovo dinamova godina napokon.. sam da se nas dobrotvor maminjo ne sjeti prodati bosnjaka ili dudua ili nekog treceg. iskreno ne bi me cudilo kad bi vec ovu zimu otisli najbolji igraci i kad bi nam maminjo jos jednom dokazao koliko bezgranicno voli dinamo..
    no ponavaljam nitko sretniji od mene da dinamo konacno proigra..

Kazma2
    Guest

daj kazma ajmo do italije na neku tekmu...
    recimo gledat romu
    Pa možemo konkretno otiæ u Udine, tamo je stadion pun ko prosjeèni hrvatski, nije Æiro kriv, ipak je Debrecan u vrhu Europe

Mlada nada foruma

Eno kobasièari izgubili 3-0 od Manchestera.... u gostima.... nije ni loše...

A Æiro je èini se meni napravio dobar posao u Varteksu i ja baš mislim da æe netko ove godine pokupit plodove njegovog rada...

Meni je Marijan Vlak broj jedan od hrvatskih trenera... i da je sreæe da doðe voditi Dinamo opet bi grmilo sa sjevera i istoka...

IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK, IDE VLAAAK,

KOJI VLAK ?! ?! ?!

MAR'JAN VLAK ! ! !
    da sakriju moju muku,
    moja sjecanja...

stavio sam 100kn na inter... pa da vidimo :lol:
    (16)

Prvoborac foruma

za hajduka je kriva uprava jer je dopustila da joj ode leko i stup obrane vejic
    kada se to desi onda ne mozes ocekivati nista drugo nego ono staje bilo
    mislim da se svi sjecate hajduka u ligi prvaka i koje je sve igrace tada doveo i naravno da mu se isplatilo
    ne mozes ocekivati rezultate sa rasprodanom momcadi pet minuta prije najvaznije tekme sezone
    a ovo sta sada kupuju igrace malo su zakasnili i to je po meni bacanje para osim ako te igrace ne misle dulje zadrzati
    ja nemam pojma zato se nasi klubovi ne bace u potjeru za onim igracima kojisu otisli van a koji uopce ne igraju-vecina njih bi se htjela vratiti,a vecina ih nije niti losa
    sto se dinama tice fakat me je ugodno iznenadio-izgleda da je kuze stvarno kvalitetan trener-izgleda da je i na terenu kockar i to odlican
    a za inter svi danas drzimo palceve
    one shot,one chance
    pa iznova ispit casu,i zapivat za dusu bisnu....
    success is my only m.....f...ing option
    i kad si tu na pola puta,sve ti je duplo teze poceti....ovako sam.....
    nije vazno jesi li nokautiran.vazno je ustanes li!!!!!

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks