pa gle, mi možemo spominjat Dinamo i te šeme di god oæemo, u bilokojem kvartu, zato i ne trebamo ( uglavnom ) pazit di æemo šta reæ.. al prema mom mišljenju, u stud. domovima ( pogotovo S. Radiæ ), bircevima oko njih ( Rocco, Petica ) i na nekim eventima tipa Dalmatinska i Hercegovaèka noæ nije baš poželjno neš srat, tu se slažemo... al nek im budeOriginally Posted by skeptik
pa ne bi se baš složio, sjeti se malo tekmi Dinama i Hajduka otprilike prije 3-4 godine kad je Torcida divljaèki trgala ogradu ( kod onim famoznih malih vratašaca koja direktno vode na stazu ) da bi ušla na teren poljuda i poubijala sve... mislim kak je previše, previše je... a sjetimo se onda Dugopolja ? kaj je onaj jadni invalid zaslužio da zbog navijanja izgori u autu ?? pa koji to kreteni i divljaci mogu to napravit ! fascinira me i to kak je taj cijeli napad bio užasno dobro koordiniran i organiziran ( mobiteli, zasjeda, barikada )... ak se dobro sjeæam, takvih incidenata ( tako monstruoznih ) nikad nije bilo u Zagrebu il okolici... dobro, bacanje kamenja kod Luèkog je standardno...Originally Posted by skeptik
jesi sad ponosan kaj ti je nas par odgovorilo ? nadam se da jesi... ma bravo ( ne znam kaj je s tobom )Originally Posted by Re Leone
kakvih sranja ? ja sam napisao svoje mišljenje, nit sam ih vrijeðao nit pisao gluposti,,, ak netko piše i radi sranja, to si TI jer se tu izdrkavaš i provociraš na forumu iz èiste dosade... a onda se èudiš kak smo mi ''grubi'' , ''dalmašomrsci'', ''prepotentni purgeri''... e vidiš, ti sve to vadiš iz konteksta pa bi zaista netko mogao i popušit to kaj ti ''prièaš''...Originally Posted by Re Leone
ja nisam nadrkan na njih, zašto i bi ? ja imam svoj život i zaš bi ga tratio na kletve, kolektivnu mržnju i gluposti... ovo je, ponavljam za tebe Re Leone --> forum i dalje ti nemam kaj reæ... za tvoju inf, narodnjaci se puštaju svugdje, ne samo tu, kultura ili nekultura nema veze sa Zagrebom kao gradom, veæ s ljudima koji tu žive...
di je netko ovdje napisao da je boys ? umišljaš deèko... ti fakat govoriš gluposti... sereš bezveze pa neæu na to ni komentirat... da, ja sam lokalpatriot i ponosan sam kaj sam tu roðen i kaj sam purger i to mi nitko nemre osporit...Originally Posted by Re Leone
tebi je uletilo par njih pa kaj onda ?? ja sam dobio dobio batina u Aquariusu od Zagrepèana pa se ne žalim ! opet izvlaèiš neke stvari... kažeš, pitali su te otkud si, jesu te nabili ? oèito nisu pa ne vidim zaš to spominješ...Originally Posted by Re Leone
ja nemam pojma otkud ti to da bilotko od purgera ide po npr. Splitu i nosi Dinamov dres... sumnjam, to je èisto samoubojstvo, isto bi bilo da je obrnuto... kolko znam sluèajeva da su stradali auti samo zato jer im je na registraciji pisalo ZG... pa jel to normalno ??
hahaha, e ovo me nasmijalo... baš ono antologijska reèenica...Originally Posted by Re Leone
ovo ti je valjda najpametnije što si napisao na cijelom forumuOriginally Posted by Re Leone
kaj se tièe golmana, nitko od nas ga ne treba ganjat, to æe napravit Armada... a ak je istina ( nije još ziher ) da je lik èetnik, treba ga ispalit topom iz Hrvatske i poslat otkud je došo, a i smijenit cijelu upravu Rijeke
(skup s Dinamovom)

Reply With Quote

Bookmarks