+ Reply to Thread
Page 3 of 655 FirstFirst 123451353103503 ... LastLast
Results 61 to 90 of 19646

Thread: Nogomet

maverick
    Guest

Hrvoje o kakvoj se i čijoj statistici radi?Da li je u nju uključeno i talijansko prvenstvo odnosno sve tekme koje genaro odigra?Ako ne, njome ne dokazujeÅ¡ niÅ¡ta...Dakle, ove podatke ko da i nisi stavio!

Lijepo je biti dobar prognozer! LFC je projurio pored cfc-a u Istanbul!I potvrdilo se joÅ¡ neÅ¡to-mourinho također može zajebati stvar!Držati robbena na klupi a onda ga uvesti prekasno i to umjesto J. Cole-a je naprosto glup potez! A i Mateja "Maca" Kežman je tu samo da popuni broj...
    Kad se već ocjenjuje biÅ¡ćan mora se reći da stvarno igra nezahvalno mjesto i da ga igra savrÅ¡eno!Jedino u čem je sinoć bio loÅ¡iji neg inače je postotak izgubljenih lopti...In any case, LFC je zajebao i drugog favorita (dapače, neki su tvrdili da je i Bayer favorit kontra LFC-a), i sveukupno je u nokaut sistemu od favorita primio tri gola u Å¡est utakmica (2 od bayera, 1 od juvea i 0 od cfc)! Nitko ne spava mirno kad mu je protivnik LFC!

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

e a za koga igra makalele? a da za francusku... sjanan pobjeda jedna za drugom... izrael, irska, goli kurac sve su ih dobili
    gravesen wuhu!!!! izgubili su od nas!!!! i kaj sad??? sta je sad najbolji zadnji vezni kovac? jer hrvatska je najsupjesnija u svojim kvalifikacijama?
    a koji su bili izgovori gatuzza da se ne javi na kontrolu?

inace nemam namjeru branit gatuzza, al totalno si neozbiljan. gatuzzo je poluproizvod, mislim stvarno... odi na stranicu svjetskog prvenstva u koreiji i japanu i pronadji gravesenov profil u kojem fino pise da

the Danish tough guy was signed by Everton after EURO 2000. Gravesen, whose career has been marred with disciplinary problems

i nista o tome nisi rekao...
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Amathos
    Guest

Quote Originally Posted by Mo
    fina tekma
    liverpool je rano zabio gol i odlicno se branio, igraci po cijelom terenu i pozrvtovni, chelsea potpuno jadan i bezidejan..
    ne znam kad sam se zadnji put ovako derao i navijao za neku momčad, dečki su zaslužili..
    biÅ¡ćan se trudio ali mogao je i bolje.
    Mislim da ljudi polako pocinju shvacati da Igor Biscan nije igrac za reprezentaciju. Nije imao vise od dva tocna dodavanja prema naprijed, prema nazad mu je Drogba skoro dva dodavanja prekinuo, natjeravao je Hypiju da ispucava vani, dodavao sebi u predug for, nedovoljno siguran u duelima i pokrivanju igraca, pa je cesto ostajao na razmedi izmedu dva igraca Chelsea, sto je otvaralo drugu stranu na kojoj je Gudjhonsen cesto mogao proci, kao i Joe Cole u prvom dijelu dok je jos igrao. Kasnije je velike probleme radio i Arjen Robben. Istina cvrst na nogama, bez velikih gresaka, no nije to to. a da ne spominjem kako reprezentacija treba biti kult za koji treba ostaviti srce na terenu i proliti krv do koljena. Biscanovo vracenje sigurno ne bi donijelo mir u svlacionici niti bilo kohezivni faktor. Red se treba znati, je Otto je bio infantilna homofobna pedercina, nogometni neznalica, koji je sve jebao u zdrav mozak, ali Biscan se mora ispricati ne njemu nego deckima koje je napustio prije utakmice

Veteran foruma Romana's Avatar

Quote Originally Posted by maverick
    Idemo prognozeri!

Italija - jos sam optimist i tipujem na Juve iako dobiti Milan doma je ravno tome da Mirko Miocic ode doma sa 32.000 kn - dakle highly unlikely, a vidi vraga ipak moguce

Spanjolska - Barca, naravno. Realu je krenulo, ima niz tekmi bez poraza, ali to je malo prekasno i Barca bi to trebala uzeti osim ak Ronaldinho ne padne u depresiju jer je 'najruzniji covjek na svijetu' kako kaze ljepotan Perez. Ja se naravno ne slazem, meni je on bas slatki :luv: (ovo ja unosim malo kokosastog ponasanja na ovaj muski topic )

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

LFC je projurio pored cfc-a u Istanbul!
    Projurio? U kojoj to utakmici? U ove dvije sigurno ne. Prosao je dalje, Zasluzeno, ali da je projurio i nije.
    Wright-Philipsa je cisto krilo. U ManCityu ima jako velike ovlasti posto je najbolji igrac momcadi ali je pitanje kako ce se snaci u nekoj vecoj momcadi gdje ce biti u sjeni drugih i gdje ce imati puno vise defenzivnih zadaca, jer iskreno, sad ih nema i rijetko kad da se vrca nazad. Dobar, kao krilo je, to stoji.
    gatuzzo, poluproizvod? daj ajde. Osim Pirla, mozda i najbolji na poziciji zadnjeg veznog. Ko da kazes da je Ruud los zato kaj nema kaj ja znam kakav dribling i trk. Pa Ruud sluzi da daje golove a Gatuzzo da razbija igru. Da se gleda ko kako igra Denilson bi bio standardni brazilski reprezentativac ali vise-maje ulazi s klupe jer se od nogometne ljepote ne zivi.

Još

Mlada nada foruma

Radi se o statistici UEFA za ovogodisnju Ligu prvaka. Bas suprotno, njome dokazujem da nije bas kako ti tvrdis, da samo faulira i dobiva kartone. Maldini je u prijasnjem postu bio stavljen jer je u mladim danima dosta sujelovao u fazi napada. Cudno je sto je Gennara trazilo dosta jakih klubova i svi priznaju da je jedan od najvaznijih igraca u Milanu samo se ti s time ne slazes. Svaka nogometna ekipa mora imati igraca koji ce biti zaduzen samo za razbijanje protivnickih napada, a Gennaro je najbolji za taj posao. Gravesen je ok igrac ali nikako nije najbolji zadnji vezni danas.
    Robben je i proslu utakmicu poceo na klupi zbog toga sto je sam inzistirao na tome. Tako je bilo i na ovoj. Zbog toga je dobio dosta prigovora, ali ocito je ostao kod svojeg stava da nece igrati cijelu utakmicu.

Amathos
    Guest

Kada bi imao momcad i mogao birati jednog igraca, ali samo jednog doveo bi Kaku...a za Gatussa bi pitao Miksica i Bandica novce...Kaka ce sljedece sezone biti bolji od Ronaldinha...
    tko vam je najbolji hrvatski igrac...meni Srna definitvno, decko ima snagu, brzinu, kondiciju, srce, centarsut

Veteran foruma Mo's Avatar

Srna definitinvo. Igracina a jos je mlad, ima mjesta za napredak
    Prso je isto aktualan, steta da je tako kasno 'otkriven'
    Jerko Leko ima veliki potencijal no Cico ga zapostavlja
    Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim

Amathos
    Guest

Quote Originally Posted by Mo
    Srna definitinvo. Igracina a jos je mlad, ima mjesta za napredak
    Prso je isto aktualan, steta da je tako kasno 'otkriven'
    Jerko Leko ima veliki potencijal no Cico ga zapostavlja
    Meni je od Leka drazi Ivan, gledao sam pozorno nekoliko njegovih utakmica u Hajduku, on je za dva koplja iznad svih njih, pa i Kranjcara jr.
    Je, opet nije Hajduk kao Dinamo Kyiv, ali Ivan je par utakmica stvarno rasturao. Problem je sto on nije zadnji vezni i Cico bi mogao razmisliti da igra sa samo jednim zadnjim veznim, Nikom Kovacem, uz standardne na bokovima Srnu i Babica, a kao prednje vezne Leku Ivana i Kranjcara. Njihove lopte napokon bi omogucile i Klasnicu da pokaze svoj talent. Miladin Prso je prica za sebe. Covjek je jak kao bik, nesto kao teski centarfor, a opet se voli izvlaciti, driblati, nekako me vuce na Fabrizia Ravanellija

Mlada nada foruma

Kaka nikada nece biti bolji od Ronaldinha. Ronaldinho igra i za publiku, vidi se da covjek stvarno uziva u nogometu

Amathos
    Guest

Quote Originally Posted by hrvoje2003
    Kaka nikada nece biti bolji od Ronaldinha. Ronaldinho igra i za publiku, vidi se da covjek stvarno uziva u nogometu
    Uvijek postoji vrhunac kod igraca, koji kada dosegne ne moze bolje, a Ronaldinho je to napravio vec ove sezone. Uostalom Roman je ponudio 83 milijuna eura za njega. Kaka jos moze napredovati, mrvicu mase nabaciti i bit ce kolosalan

Mlada nada foruma

Mogu jos obojica napredovati. Kaka je odlican igrac, ali nije tip igraca kao i Ronaldinho. Igra za gol, Ronaldinho igra i za publiku. Zato ga toliko ljudi i voli

Amathos
    Guest

Mogu jos obojica napredovati. Kaka je odlican igrac, ali nije tip igraca kao i Ronaldinho. Igra za gol, Ronaldinho igra i za publiku. Zato ga toliko ljudi i voli
    A cujes publici je isto drago da se zabije gol
    Uz to je jos jedna stvar, za Ronaldinha sada realno treba izdvojiti nekih 80 milijuna eura a za Kaku 35-40 milijuna. A Kaki ce cijena rasti, Ronaldinhu tesko. (jedino ako ne dode jos koji Abramovic)

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

jel istina da rohnaldino ima klauzulu od 180 000 000 ejura?
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Amathos
    Guest

Quote Originally Posted by fat drummer
    jel istina da rohnaldino ima klauzulu od 180 000 000 ejura?
    Mislim da se radi o 120 milijuna..sica

Mlada nada foruma

Ima klauzulu koja se svake godine smanjuje. Mislim da je za ovu sezonu oko 200 milijuna, a 2009 ce biti 120 milijna. Riijkard bi htio ugovore do kraja karijere za Ronaldinha i Eto'oa. Takvi igraci nemaju cijenu, oni su jedinstveni

Amathos
    Guest

Takvi igraci nemaju cijenu, oni su jedinstveni
    To je tocno i zato ako netko zeli Kaku neka ga kupi jos sada dok ce Milan i pristati na sicu od 40-ak milijuna.

ZrntscheZ
    Guest

Quote Originally Posted by malimrav85
    LFC je projurio pored cfc-a u Istanbul!
    Projurio? U kojoj to utakmici? U ove dvije sigurno ne. Prosao je dalje, Zasluzeno, ali da je projurio i nije.
    Wright-Philipsa je cisto krilo. U ManCityu ima jako velike ovlasti posto je najbolji igrac momcadi ali je pitanje kako ce se snaci u nekoj vecoj momcadi gdje ce biti u sjeni drugih i gdje ce imati puno vise defenzivnih zadaca, jer iskreno, sad ih nema i rijetko kad da se vrca nazad. Dobar, kao krilo je, to stoji.
    gatuzzo, poluproizvod? daj ajde. Osim Pirla, mozda i najbolji na poziciji zadnjeg veznog. Ko da kazes da je Ruud los zato kaj nema kaj ja znam kakav dribling i trk. Pa Ruud sluzi da daje golove a Gatuzzo da razbija igru. Da se gleda ko kako igra Denilson bi bio standardni brazilski reprezentativac ali vise-maje ulazi s klupe jer se od nogometne ljepote ne zivi.

Apsolutno potpisujem svaku riječ koja je ovdje napisana.

I pogledajte si moju idealnu momčad na str.4

LFC je proÅ¡ao - ali budimo iskreni, ono kaj oni igraju je klasični bunker /tal. catanaccio/ iz najboljih izvedbi talijanskih momčadi. Osim toga nisam ni najsigurniji dal je bil gol. /da ne bi bilo zabune, ja inače navijam za ManUtd/

Raspravlja se o BiÅ¡ćanu - prema napred mu fali hrabrosti i samim time i odlučnosti, zato je jučer vrlo loÅ¡e iznosil loptu......ALI....
    njegov zadatak ni nije bila igra prema napred /za to su bili Gerard i Garcia/, nego blokada jednog od najboljih igrača svijeta - Lampard - dal se netko sjeća bilo koje akcije tog igrača osim onog slobodnjaka ?!?

E a tko je izvel ono proigravanje kod gola ? Nisam točno videl a čitam baÅ¡ na netu da je to BiÅ¡ćan dodal vanjskim felÅ¡om /ipak mislim da je bil Gerard u pitanju/

Mourinho - nije bil u formi jučer - već sama početna postava je katastrofa - kaj je taj Tiago radil i kaj on uopće radi u Chelsea ? Mijenjati Colea? Stavljati Kežmana? LoÅ¡ dan.
    Ali mi se kod njega najviÅ¡e od svega dopada kaj nakon tekme izađe na teren i SVAKOM igraču svoje i protivničke momčadi čestita

Amathos
    Guest

Tiago i Geremi su bile dvije njegove kardinalne greske. Biscan se nije snalazio na svom dijelu igralista pa je hamman cesto mu pomagao sto je otvaralo prostora za gudjhonsena.

ROKY
    Guest

Amathos jesi li na TMT3?
    Volio bih da LCF igra sa Milanom
    Milan bi LFC

maverick
    Guest

O shaunu dosta, čovjek dolazi na poziciju bočnog i sve je rečeno.Sigurno neće igrati samo prema naprijed, uostalom dečki koliko ste vi utakmica MCity-a vidjeli ove godine. Neki od nas znate imaju premiership pretplatu pa je glupo govoriti o tome Å¡to igra shaun...
    O genaru također utaman troÅ¡iti riječi-ako vam se sviđa to Å¡to igra taj isprdak onda ga kupite ili pričekajte da ga kupi netko drugi a ne samo milan. Taman posla, da nema kake, cafua i Å¡eve milan bi bio gadan do bola.Dobro i sada igra tako negledljivo i tako kukavički!
    Uostalom već je davno roy kean postavio standarde za skippere; to nije samo razbijanje igre (mislim, kaj vam je imate termine kao i božo suÅ¡ec ili ne daj bože ćosić)nego i gradnja igre. Onako kako to radi vieira, gravesen, emmerson (kad mu je dobar dan) i ostali velikani...Pričati o igraču koji se bazira na faulu, igra flastera i Å¡ora li ga Å¡ora kao o velikanu nogometa...dajte budite bar malo lucidni ak niste normalni! Kak nazvati ronaldinha ili zidane-a ako je genaro igrač?!Astronauti, marsijanci, pjesnici pokreta?
    O nekakvom bunkeru lfc-a onaj ko piše i ne zna što je bunker jer onda sigurno juve ne bi u prvoj tekmi izgledao kao da je zalutao na teren...U drugoj su igrali bunker, ali fala bogu ako vam je milano dobar onda o bunkeru imate šutjeti!
    Protiv cfc-a lfc niti minute nije igrao bunker-najbolje Å¡anse u prvoj su podijeljene (drogba i frankyboy na jednoj, odnosno riise i baros na drugoj)-opet je zaključak da bunkera nema! A jučer, ja taj bunker nigdje nisam vidio...samo to da je cfc imao dvije Å¡anse-jednu iz slobodnjaka a drugu u 96. min! E pa ak je lfc igrao bunker kako se zove to Å¡to je igrao cfc-a) atomsko skloniÅ¡te, b) podzemni grad, c) krtičnjak?
    joÅ¡ neÅ¡to-ako momčad koja vrijedi manje od polovine postave cfc-a - a to je da ne bude zabune lfc - prođe na onakav način chelsea e onda sam joÅ¡ bio blag kad sam rekao da je "projurio"!Pa sve se može kupiti ali uspjeh u nogometu baÅ¡ i ne!
    Uglavnom, ak je rezultat mjerilo uspjeha - a to većina vas tvrdi - onda je cfc daleko ispod lfc-a!Živjeli!

maverick
    Guest

He, dosad su svi - bayer (l), juve, cfc - trebali razvaliti liverpool! I tko igra u finalu? Liverpool fc!Zaključak je jasan...
    Nije projurio?Ok, onda ga je pretekao...bit će da je cfc bio sporiji i da sad mora čekati joÅ¡ godinu dana! Dakle, ako ste od nekog brži za godinu dana...
    Najbolji hrvatski igrač?Može srna, iako mislim da je to prÅ¡o, može i kovač (ako neko voli takav stil od ispod 33% točnih dodavanja)...ali I.Leko?!?!?! Ajmo ozbiljno,koliko utakmica je prije ovakvog prijedloga vidio onaj tko to tvrdi?ViÅ¡e od 2, manje od 4?Pa dajte molim vas-igra u repki jer je Å¡timac kupio sina. Da nije, igrao bi na poljudu i nigdje viÅ¡e. Od karijere ima klupu u malagi...a specijalitet mu je pas od 10 m i to ne uvijek točan...JoÅ¡ samo da sinek bude predložen! Onda možemo otvoriti topic "Polo" ili "Cricket"...s nogometom je gotovo!

Mlada nada foruma

Jucer se Liverpool nakon gola samo i iskljucivo branio. Rijetko tko bi povukao, igralo se dugim loptama prema jedinom napadacu. To nije bas formula za gol. Milan ima svoj sustav igre, koji je pobjednicki. Sama cinjenica koliko je prilika bilo govori o utakmici. Na utakmici je pobijedila borbenost, a borbenost moze nadoknaditi i puno vecu razliku u kvaliteti. Liverpool je prosao zbog te borbenosti i stvarno su zasluzili

Veteran foruma Mo's Avatar

koji su sreckovici ovi iz milana
    al kak je glup gol primio psv na kraju.. prelose..
    Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim

prosao je lfc.i milan je prosao. kaj i milan projurio ili kaj vec?je kitu marjanovu!(glupa postapalica jednog mojeg srednjeskolskog drugara)
    navijao sam za psv.u finalu za lfc ali samo zato kaj volim navijati za slabije. za ðenara nije mjerilo dal ga hoce neko kupit. kaj maldini (dobar udarac u glavu je popio) nevalja zato kaj je cijeli zivot u milanu? Ili Seva?

Još

maverick
    Guest

Znate onu priču o kravi koja daje puno mlijeka pa se ritne i sve mlijeko prolije...Eto tako igra PSV; razbije milan u polju, promaÅ¡i 4 od 5 Å¡ansi i onda plaču! Ma plačite kad niste za finale LP-a! Uvijek sam bio realist i priznajem da je Milan sa nepunih 10 min igre od 180 ukupnih zasluženo proÅ¡ao dalje!
    Åveliki kuracto se taktike tiče ako se branio lfc onda se branio i Milan, a ja mislim da nijedno od toga nije točno! Kada imaÅ¡ dobar rezultat onda je dio taktike da prepustiÅ¡ inicijativu i loptu rivalu a ti igraÅ¡ na njegove greÅ¡ke. E to nije bunker!Jer kad je trebalo i lfc i Milan su bili ravnopravni u polju a i stisnuli...Ali da je glupo kad imaÅ¡ prednost iscrpljivati se trčeći po sredini terena - jest! To joÅ¡ samo Rijkard i Barca ne kuže..zato su tamo di jesu u LP-u - pred TV-om!
    Dobro, obzirom na igrače kojima raspolažu može se Milanu - ali ne i lfc-u - prigovoriti da igra bojažljivo i ziheraÅ¡ki! Jer mu je igrački potencijal takav da bi bez većih problema mogao voziti na oba kolosijeka. Ali jebiga Ancelotti je takav trener koji voli oprezno, nacrta svoju jelku (4-3-2-1) koja se može pretvoriti brzo i u puno zatvoreniji raspored (4-5-1), i čeka da protivnik padne - bilo od tempa koji sam nametne (druga tekma s PSV-om) bilo od neke super akcije veznog reda i Å¡eve (Inter ili prva tekma protiv PSV-a)!
    Ali tko je gledao jučeraÅ¡nju tekmu vidio je ono o čemu pričam; genaro je ispadao kad god je PSV imao loptu (ako nije stigao napraviti faul za koji, evidentno je, sudac nije htio dati žuti - tko je gledao nek vidi faul koji genaro radi u 53. min - 1. žuti i onaj nekih 15 min prije kraja - 2. žuti - oba žuta po pravilima FIFA-e su nužna, ali ipak je to milan!), postotak točnih dodavanja oko 50% i siguran sam da ni do danas nije shvatio di su sve korejanci bili na tom terenu!
    Åveliki kuraceva nije cijeli igrački vijek u milanu a kad je u milano prelazio "pola nogometne Evrope" ga je tražilo...Maldini?Simbol kluba, dobar obrambeni igrač i ni cm preko toga! Ipak se ne može mjeriti sa Il grande Franco-om ili drugim legendama kluba...
    I joÅ¡ neÅ¡to; uvijek viÅ¡e vjerujem i priznajem igrače koji su se dokazali u viÅ¡e liga, viÅ¡e momčadi, koji su jednom u karijeri bili stranci, koji su trpili pritisak itd Zato su Zidane, Ronaldinho i sl. pjesnici nogometa za par svijetlosnih godina ispred Maldinija i sličnih igrača...

ZrntscheZ
    Guest

Pa ovaj Maverick nije normalan.

Trebalo bi ga ban[nan]irati. Ima sreću da je ovo ipak raznotematski forum, jer da se radi o nekom nogometnom forumu već bi ga odavno skinuli.
    Jedno je sloboda govora, ali ova njegova lamentiranja /iliti ga malćenje prazne slame/ o nogometu stvarno već prelaze svaku mjeru.

Njegove izjave tipa /parafraziram/ ...Milan se nije branio nego je uvidio da mu je 10min igre u obje tkme dovoljno za prolaz.... su u najmanju ruku smijeÅ¡ne, da ne upotrijebim težu riječ.

Ne znam kakvu nogometnu filiozofiju produciraju njegovi moždani sklopovi u glavi, ali....

Malo govori kak Gennaro nije igrač, a u drugoj rečenici veliča igru Milana u kojoj je baÅ¡ taj Gennaro glavna karika.
    Za njega su Ronaldinho i Zidane svemirci, a njihove momčadi su istovremeno zasluženo pred TVom jer ne igraju nogomet, nego bezglavo i nepotrebno trče po terenu....

Ko je tu lud?!

Mlada nada foruma

Milan se branio isto kao sto se branio i Liverpool. Samo, Milan je uz to malo neozbiljno shvatio PSV. Liverpool se nakon datog gola nije usudio s vise igraca krenuti u napad jer su znali sta im Chelsea moze napraviti iz kontre, a Milan je mislio umrtviti igru i cekati da zavrsi utakmica. Barcelona igra takav nogomet i zato ih puno ljudi voli. Da se pojacaju u defenzivi onda bi vidjeli tko bi gledao LP na TV-u. Ancelotiju se nista ne moze prigovoriti, dosao je u finale. Jako je tesko gurati na oba kolosijeka. Recimo ovako: Dida-Serginho-Maldini-Costacurta-Cafu-Dhorasso-Ambrossini-Seedorf-Rui Costa-Tommason. To bi bila nekakva pomijesana formacija Milana. A s tom formacijom izadu kada hoce ispasti iz kupa. Maldini je legenda jednog drugog razdoblja kluba skupa s Costacurtom, kao sto je Baresi legenda jednog prijasnjeg razdoblja. Van Basten je legenda svojeg, a Shevchenko svojeg. To nije za usporedbu. Nemoguce je usporediti Maldinija s Ronaldinhom ili Zidaneom. Maldini je pjesnik u obrani. Stavljati njega na poziciju poluspice je isto kao da stavis Ronaldinha ili Zidanea u obranu i kazes da ima boljih

maverick
    Guest

O nekakvom zrntschezu i izljevima njegovih ganglija se uopće ne može razgovarati...dakle, potraži pomoć stručnog osoblja, stvarno ti je potrebna! I nauči razlikovati prvu i drugu utakmicu polufinala, a o parafrazi pogledaj rječnik stranih riječi i ne lupetaj!

Čuj hrvoje, slažem se da je maldini faca, ali meni je to premalo kužiÅ¡ Å¡to hoću reći?A da je to posebna era, tu se ne bi složio-baresi je dugo igrao zajedno s njim i ovaj mu ni tada, a ni nakon baresijevog nogometnog "penzioniranja"nije bio blizu...mislim, maldini je slabiji igrač od njega, slabiji kao autoritet i nikada nije mogao sam to Å¡to je mogao Franco, zar ne? Baresi je bio pjesnik obrane jer po mom miÅ¡ljenju dobar obrambeni igrač mora imati i najmanje dobru tehniku...recimo baresi je bio takav.Takav je bio i Kayser Franz, Zajec kod nas nekada itd itd Lucio iz bayerna je, kad je u formi, upravo takav igrač. Neprejebiv, jednom rječju! NeÅ¡to slično može ponekad odigrati i Terry (naravno kad je fit!) Maldini ima statiku (postavljanje), skok, nekad brzinu ali nedovoljnu tehniku...najviÅ¡e prosječan pregled igre, loÅ¡ pas i kad se sve zbroji - nije vrhunski! A ostalo je marketing milana i talijana...Pjesnik?Pretjerujete-dobar prozaik, ali ne preko toga!

Liverpool je imao taktiku da stisne i razbije i juve i cfc u određenim periodima igre, da napravi prednost a onda je brani - to mu je savrÅ¡eno uspjelo!Ako je to taktika (smiÅ¡ljena i provedena)onda nije bunker! Jer kad je izaÅ¡ao iz obrambene pozicije protiv cfc-a - pogotovo u 2. tekmi - niti jednog trena nije bio manje nego ravnopravan!Tu se slažemo hrvoje i ja...bunker je sustav igre u kojem odmah odbacujeÅ¡ mogućnost da dobijeÅ¡ tekmu, već se odmah odlučujeÅ¡ braniti pa je maximum na koji računaÅ¡ nerijeÅ¡eno...e to je druga stvar!

Barcelonu ljudi vole - pa i ja naravno! - ali se ne mogu uz ovaj sustav igre pojačati u obrani, hrvoje! Za to netko mora van - a taj netko je najvjerojatnije Xabi jer je obrambeno smijeÅ¡an igrač. Zadnja vijest je ta da je Rijkard to shvatio i odlučio dovesti Van Bommela umjesto Xabi-a...e to će biti neka druga priča!Međutim, mislim da im fali par boljih halfova od ovih koje imaju..recimo uz taj sustav igre profitirali bi da imaju sammuel-a (al ga nemaju!) odnosno cannavar-a (opet ga nemaju)...dakle, i sa nizozemcem će biti rupa, manja ali rupa!No, vidjet će se vrlo skoro...
    Ancelotti kao trener?!Uspjesi su jedno, al moraÅ¡ staviti u odnos igrače i budžet koji ima i ono Å¡to donese sa svime time...A tu, iskreno, ima daleko boljih od njega...Vidi Beniteza (i sa Valecijom i sa lfc-om), Mourinha (dok je trenirao Porto), Hiddinka(sad s PSV-om i nekad s J. Korejom)...a onda usporedi Carla kao trenera Parme i Milana...meni se čini opravdanim tvrditi da su ovi dečki bolji treneri od njega! Jer pazite, ako se milanu sada - ne daj bože - ozljede seedorf i kaka, oni su najebali iako imaju igrače poput R. Coste i Dhorassoa - ali oni nisu dovoljno uigrani, uvježbani a to je greÅ¡ka trenera pogotovo uz ovoliki broj utakmica!
    I ne zaboravimo, još ove sezone nije ništa sigurno osvojio...Novci se broje na kraju partije!

Hiddink je car. Vodi 2-0 protiv Milana i ne ide se branit i cekat produzetke nego vadi obrambenog i uvodi napadaca. Nije urodilo plodom ali to se cijeni.
    Zadovoljan sam ovim topicom,rasprava se razbuktala. Jos samo da se ljudi ne svadaju nego uvazavju tuda misljenja...

Još

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks