dinamo dobiva para i više nego dovoljno!gledajte samo koje sve oni morone kupuju i za koje novce i kolko ih još plaćaju.problem je što jedan primitivac,budala i lopov vodi taj klub.i točka.da smjene cijelu tu garnituru od barišića,mamića i stave na čelo jednog čovjeka,mlađeg,sposobnijeg,apolitičnog bez kompleksa iz boktepitaj kojih godina to bi bila druga priča...
i to meni nikako nije jasno,da klub dobiva masnu lovu od bandića,ima uvjete a pao je na dno dna a da nitko ne poteže odgovornost mamića...da ne govorim kolke provizije uzima,kud/kako/kamo ide novac od prodaje igrača, jer je manje više svim igračima menadžer (što direktno što indirektno preko brata).
ima kod nas super talenata.al ta liga je totalno razhebana,prvo zbog politike koja je tu od početku u nogometu te raznih primitivaca,lopova,ljudi iq visine sobne temperature (mamić,štimac,sinovčić....) i dok se totalno ne makne politika iz nogometa i dovedu neki novi ljudi bit ćemo u klupskom nogometu rang san marina i andore...suština,nije novac problem!

Reply With Quote

prvi album mi je bio usa94, kasnije sam skupljala sve od košarke i nogometa. i danas dođem u napast, al su preskupe
kad bolje pogledam, dobro sam i ispala, još uvijek se čudim da mi brkovi nisu počeli rast :-D

Bookmarks