Vidio sam reklamu dok sam gledao Braène vode.
Nisam znao da je opet doĹĄlo to vrijeme :smt011
Ljudi kazu da u svakom zlu ima malo dobra,al ja u ovome nemogu naci nista dobro :smt003
Vidio sam reklamu dok sam gledao Braène vode.
Nisam znao da je opet doĹĄlo to vrijeme :smt011
Ljudi kazu da u svakom zlu ima malo dobra,al ja u ovome nemogu naci nista dobro :smt003
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
yea...today iz d day-- gledat æemo same pametne i lijepe ljude...
... f u... i'm goin' home
:roll: jedini komentar
no mislim da goru ekipu od one prosle ne mogu skupit :smt003 [shot] ...ili? :smt003
...you are my best mistake...
rekao je bio u novinama predstavnik RTL- a da su za proslu sezonu uzeli prosjecne hrvate.Ako je ona hrpa morona nas prosjek onda ....Originally Posted by Baby Girl
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
ma kakvi prosjecni hrvati??
uzeli su opet neke statiste koji su im obecali da ce se jednom mjesecno nacugat ,pokazat dupe i sise..
steta love koju su spucali u onu kucu..mogli su kupit neku emisiju
ista stvar sa onim zavedi me il kak se vec zove..ne znam tocno koja je ono finta sa ruzama, al ziher nije zena birala..daj zamisli da ti onakva treba dodje i kaze:jooooj, ima nesta u ocima, nosu, bas mi je onak-neopisiv i slicne gluposti :smt009
taj big brader ljudi gledaju..gledaju te "prosjecne hrvate" jer su "prosjecni" poput njih, jer rade stvari koje su "svakodnevne".... to vam je cista ljudska znatizelja...ljudi vole zavirivati drugima u zivot, poistovjecivati se s njima...
a ovo sa onom zenom... :smt005 :smt005 :smt005 vecu glupost jos nisam vidjela na tv-u, to nadmasuje cak i big brother
sve to stoji, da ljudi to ne gledaju ne bi isla vec treca sezona, ljudi su voajeri po prirodi! ja bum pogledala danas ziher, da vidim te ljude, mozda bude netko poznat :smt003Originally Posted by yvonne
da su to prosjecni Hrvati...ajme majko, bas kao sto Insomniac kaze :smt009
sad bas kad se pokusavam sjetit, jel bio ijedan fakultetski obrazovan? sjecam se jedino Antonije koje je na dva faksa bila...ostali? :smt017 nemam predrasuda i ne omalovazavam...but makes me wonder... :smt004
...no mozda to i je nas prosjek s obzirom da je 3% nacije visoko obrazovano... :alien:
Dakle mi smo ovdje intelektualciOriginally Posted by Baby Girl
![]()
paaaa broj bi odgovarao prosjeku :smt003
mozda nas iznenadi neki pravnik veceras, bar bi onda znala kome da glasove dajem, za promjenu :smt003
Originally Posted by malimrav85
lol,slicno sam i ja pomislio.
ovaj Zoki nije los, je da ima 20 kila sa krevetom, i da bi bio prvi decko koji je laksi od mene! slabo mu je to kuhanje koje zna :smt003
veli najbolji frend da ga zna, da je u biti iz Lekenika
svi sve znaju :smt003
Ok,malo gledao film na novoj,malo BB.
bezveze totalno mi se cini...
najbolji mi je onaj frajer od 27 godina sto jos studira dif :smt005
ok, hu d hel iz mamut??inso?? :smt017
gledala sam, ima zgodnih cura. a deèki su svi neki tzv. galebovi, tupoglavci. jedino mi je ok onaj iz sirije/zagreba - sta veÌ
najbolji mi je onaj zbunjeni, imao je lokve ispod pazuha i joĹĄ onak maĹĄe :smt005 :smt005
And no I ain't been to MIA,
I heard that Cali never rains and New Yorks heart awaits.
First let's see the west end,
Take me on a trip, I'd like to go some day...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Poèeo je....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Najveæa katastrofa od emisije u Svemiru...
Moji doma to gledaju svaku veèer i to je za poludit
morat æu svaki dan van
AAAAAAAAAAAAAAAA :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt010 :smt010 :smt093 :smt070 :smt068 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim
Originally Posted by zeus
Insomniac⢠je napisao/la:
ako su ono prave usne ja sam mamut
Kako je Lara rekla da su prave,ja sam postao mamut :smt003
nego jel vidite kolege kako su oni svi dobri studenti.Ljudi su 09.09 usli u BB kucu,a prije toga su sigurno dali uvjete ili ocistili godine :smt005
aha..dobro da nisi rekao nesto drugo.. :smt005
a vidio sam kad si to napisao, al mi mozak bas ne funkcionira najbolje..
ovo je offtopicno do jaja..
bb sucks
ja iz vg-a pa ga ne znam :smt003Originally Posted by zeus
al eto frend je izmedu siska i gorice i zna ga
@insomniac :smt005 :smt023 nisi puno fulao, svi misle da su fake, bas meni tata kaze "vidi ovu, pokusava izgledat ko Pamela Anderson!" :smt003
mah,ja sam i dalje uvjeren da nisu prirodne,al kad Lara kaze da su bile takve sa 16 godina,valjda je u pravu. Mislim da plasticari ne smiju to operirarati prije kraja puberteta :smt017Originally Posted by Baby Girl
Originally Posted by Baby Girl
Al ja se isto bojim letecih buba iskljucivo jer lete, pa nad njima nemam kontrole :smt009
Zasto bube lete, to nije prirodno :smt009
pa sad, cura izgleda prilicno napredno, mozda joj je pubertet ranije zavrsio :smt003 dakle jedina potrebna stvar tada je potpis roditelja, ako se ne varam, ergo...a da ti vratis stari nick ipak? :smt002Originally Posted by mamut
a ne, ti se bojis letecih buba jer nad njima nemas kontrole i mislis da ti mogu nes napravit jer ih ne vidis u svakom trenu, a ne zato sto lete :smt003 sto radi igra rijeciOriginally Posted by Romana
daj pusti me da uzivam :smt003 :smt002
bube,bube,letece bube.....Originally Posted by Baby Girl
zanimljivo je sto svake godine najveci idioti koji su u tom showu su iz Splita.
Mozda postoji uzrocno posljedicna veza :smt003
imas ti pravo,nikad nije rano za posjetiti plasticaraOriginally Posted by Baby Girl
Me is back
Originally Posted by Baby Girl
U biti sorry, ne znam di mi je pamet bila :smt003
Moji to ne gledaju, hvala ti Boze.......jer znaju da bi uprilicio pokolj da se usude samo skicnuti na ekran za vrijeme te gluposti........Originally Posted by Mo
Buduci da moja telka cudno zraci kad je BB na programu......mogli zajedno bi van opit se........ :smt030 :smt003
Bookmarks