+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 91 to 96 of 96

Thread: Provjere x-ica u menzama i ine zavrzlame

Mlada nada foruma Stormrage's Avatar

Thumbs down Re: Provjere x-ica u menzama i ine zavrzlame

Quote Originally Posted by Tony Montana View Post
    Ja iksicu ne koristim pa sam ju dao frendu. Neda mi se sad čitati sve oko toga pa me zanima jel mogu kak nadrapat? Nesto sam vidio da se spominju neke crne liste..wtf?
    Korisnici potpore čine prekršaj
    - Ako daju st.iskaznicu na korištenje drugoj osobi
    - ......................
    .........prekršaje iz st 1 i 2 razmatra i o njima odlučuje Etičko povjerenstvo koje se sastoji od predsjednika i 2 člana(1 mora biti iz stud.zbora)....

tako piše, sad ako ti prerežu na licu mjesta xicu ili sastavljaju "crne liste" bez odobrenja/postupka Etičkog povjerenstva onda očito prekoračuju ovlasti koje im je ministarstvo postavilo što opet sigurno rade opet po nalogu ministarstva... lud je3e zbunjenog. Ma debili. Ja sam u 3 god jeo možda 15puta u menzi i to 90%toga na prvoj i to iz znatiželje jer mi je bilo novo. Inače kuham a ni to više toliko od otkrića pauza.hr.
    I što sad, da mi 700kn propada( iako se ne bi kladio da se nepotrošeni novac negdje ponovo ne kanalizira po SC-u, sumnjam da se u RH nešto vrati državi jednom kad se izdvoji). A ako dam nekome neće heroin s tim kupovat niti poć na bankomat i dić lovu. Jest će je3ote. I znam bulikan REDOVNIH studenata što im pofali na xici pred kraj mjeseca.. Sram me bilo ako provučem njihovu klopu na svoju xicu..
    Richard - Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emperor of the Black, Lord of the Undead, Lord of the Dance, Mistress of Magma, and mayor of a little village up the coast.http://www.youtube.com/watch?v=fcbazH6aE2g

Forumaš u usponu Grizzly's Avatar

Default Re: Provjere x-ica u menzama i ine zavrzlame

Ne znam zašto, ali kako je sve krenulo, imam osjećaj da će još i pregledavati torbe jer kao zabranjeno je iznositi hranu van restorana.

To bi bio vrhunac vrhunaca. Ja ponekad znam staviti sokove u torbu ili nešto drugo i sad da mi netko gleda... ccc...

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Ja znam stavit 20 stvari u torbu. Ali nema šanse da će to ikad gledat.

Još

Mega kuuul forumaš veteran's Avatar

Quote Originally Posted by Grizzly View Post
    Ne znam zašto, ali kako je sve krenulo, imam osjećaj da će još i pregledavati torbe jer kao zabranjeno je iznositi hranu van restorana.
    da bar to naprave pa da idemo na sud <3
    http://www.pravokutnik.net/forum/signaturepics/sigpic623_1.gif

Mlada nada foruma kresholino's Avatar

više nema redara u menzama,poslije natpisa u novinama.jer su kao zaboravili da koja kazna ide za one koji čine prekršaj ili kako su ono rekli kazneno dijelo.i što sa studentima koji su na crnoj listi..koja banana republika
    Mlad,nježan i neizbježan...

Banned

Ajde barem da je jednom nešto upalilo, makar sam skeptičan, naći će oni rješenje da nas opet sjebu al do kraja.

+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Bookmarks