+ Reply to Thread
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 121 to 124 of 124

Thread: Ocijenite literaturu!

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Default Re: Ocijenite literaturu!

Quote Originally Posted by Malecka View Post
    Problem je u tome što naša literatura nije pisana za studente.
    Ali realno, određen postotak te literature pišu profesori koji rade na faksu koji velik dio svojih financija ima zahvaliti studentima koji ga plaćaju, što znači da bi na ovom faksu bar nešto trebalo biti za dobrobit studenata, bar nešto prilagođeno nama.
    Ja sam prošle godine skoro počela skakati od sreće kada sam vidjela da Ekonomska politika ima slova koja ne moram čitati pod svjetlom od 100w

Početnik na forumu

glas za najveći škart bi morao ići ili za mp (verbalne akrobacije za koje moraš bit dobrano isfrustriran u životu) ili up.znanost... onaj pusić je morao bit teži psihopata da izbaci sve one diareje na papir. jadno drvo posjećeno za te idiotarije dostojne umobolnice.

od dobrih je klarićev gp, kazneno od novoselca kojeg osobno mrzim i onako, rimsko je neloša literatura.

imajmo na umu da još nisam položio sa četvrte ništa osim trgovačkog i up-prava. ali ako postoji gore od pusića i mp-a onda zaista u kurac!

Veteran foruma Moderator bob rock's Avatar

Quote Originally Posted by dorian gray View Post
    imajmo na umu da još nisam položio sa četvrte ništa osim trgovačkog i up-prava. ali ako postoji gore od pusića i mp-a onda zaista u kurac!

želim dobru zabavu s mppom

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

getanin mali shosanna's Avatar

meni je literatura iz trgovačkog bila grozna, odurno je bubati te članke zoo-a i teško je tak učit, uopće ne dođeš do poante pojedinih instituta, sva sreća da imamo ta pitanja s usmenih, pa koliko toliko uspiješ pohvatati na čemu je naglasak, iako vp-mjenica i ček je fantastično napisana, definitivno moj favorit dosad, pogotovo me ugodno iznenadila jer očekuješ neku dosadnoću (mislim mjenica i ček) a ispadne daleko najopuštajući dio i savršeno razumljiv
    Nemoj mi se purdit

+ Reply to Thread
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Bookmarks