Moze malo i o ovoj temi, jer vjerovali vi to ili ne, i to se na ovom faksu ponekad i dogodi...
![]()
Koliko su cesto promocije,kak to zgleda....?Sve su informacije dobrodosle![/b]
Moze malo i o ovoj temi, jer vjerovali vi to ili ne, i to se na ovom faksu ponekad i dogodi...
![]()
Koliko su cesto promocije,kak to zgleda....?Sve su informacije dobrodosle![/b]
Neťto slièno kao brucoťijada, samo na njoj budeť (u prosjeku) 8 godina nakon brucoťijade...isto popijeť, isto se osjeÌať, samo imať realnije poglede na Şivot :lol:
"What you do, speaks so loud that I cannot hear what you say." Ralph Waldo Emerson
Promocije su otprilike 3, 4 puta godisnje, sad se odrzavaju il u Mimari il u HNKu i navodno svi zato moraju priloziti i 200 kunica eda bi se tamo promovirali.
Prije su bile tamo u prizemlju lijevo, al to je los prostor jer je tijesno.
Izgleda tako da se spicanis, dodjes tamo slusat malo latinskih fraza, pa fraza o tome kak moras bit ponosan kaj si zavrsio pravo jer si ti sad jedan od odabranih, a ne onaj olos kaj odustaje od faksa :-D
Onda si uzmes taj tuljac i zgiljas otamo glavom bez obzira, sav sretan kaj nisi zavrsio medju maloprijespomenutim olosem.
Jedva cekam svoju :smt050
Živi bili pa doŞivjeli...![]()
''Stani, sunce, iznad Gibeona, i mjeseče, iznad dola Ajalona!''
To je prekrasna stvar.Joj,kad se sjetim frendove promocije..pun kufer sreðenih,sretnih ljudi...ma neťto prekrasno :-)
To sam ja!
Da, ali se nekako kod nas nesto rjede organiziraju promocije...Pitam se zasto? :lol: :lol: Da, i ja sam nedavno bila na jednoj, sestricna je diplomirala novinarstvo na politickim znanostima ali me ta promocija njihova nekako razocarala-bilo je preobicno, jest da su se svi zbigecali ali sama atmosfera je bila nekako ne onako kako sam si ja to zamisljala...Cula sam da ekonomisti imaju one uniforme i kapice koje se bacaju u zrak ko na filmu? :-D
Mislim da je pravnicka promocija toliko ustogljena da u slucaju i da postoje te uniforme i kapice nitko ne bi imao muda prvi bacit kapu da dekan ne bi poceo vikati. Ili u najgorem slucaju bi ju trebalo platiti, s obzirom da nas faks u zadnje vrijeme sve naplacuje.
Ja se iskreno nadam da cu biti u sljedecoj grupi na promociji, i to ne u redovima gostiju nego onih koji dobivaju poklone! :-D
Samo da rijesim drustva.![]()
onda vam javim iz prve ruke. ;-)
Ajd ti dodi s kapicom pa je baci i probi led :-DOriginally Posted by jacktheripper
Meni se ta promocija nekako cini predalekom, ceka me hrvanje s trecom godinom al zato tebi drzim fige da budes medu onima koji ce dobiti puuuuno poklona a onda dodi i napisi dojmove pa da se imamo cemu nadati...
Evo ja bio nedavno na promociji (i pritom svojoj!) pa vam mogu ispicati nesto o tome.
(...)
Od ove godine promocije ce se odrzavati samo dvaput godisnje, tako je najavila prodekanica. Mjesto radnje: HNK. Prije toga upisivanje u knjigu diplomiranih na TMT i slikanje ispred glavne zgrade. Cure: kostimic, eventualno haljina, decki odijelo i kravata. Nepoznati ljudi, mnogi sa sjedinama i borama, visokom dioptrijom, drugom trudnocom, roditeljima koji izgledaju kao bake i djedovi. :-D Ah taj uzitak dugotrajnog studiranja. Prodju ti kroz glavu sve faze studija - od brucosijade do prvih tretmana na Vrapcu. Roditelji su posebno ponosni.![]()
(...)
Naravno, problem je da nikog zivog ne poznas od tih milijun ljudi jer je Pravni fakultet zgrada u koju dolazis nekoliko puta godisnje, vjerojatno na ispit, a tada se ponasas asocijalno jer nema potrebe biti ljubazan s nekim kojeg ionako vise nikad neces vidjeti. :-D Dekan drzi govor pun zanosa, upozorava nas da smo sada krema drustva, kako cemo dobro zaradjivati, kako cemo uvesti svoju zemlju u Europu...i tako dok ti se ne prisere, ali s podija ne smijes ni na vece - treba sacekati tuljac, otpjevati Gaudeamus, pa onda zurit po casu sampanjca dok ga jos ima.
(...)
Ipka, najbolji dio promocije je svecani rucak. Otidjes sa starcima u neki fini restoran, zgazis se od hrane i alkohola i razmisljas kako si trenutno nezaposleni diplomirani pravnik, ali kako te bas briga jer ces se ionako sljedecih mjesec dana samo hvalisati svojom diplomom. :-D
A.L.A.B. - All lawyers are bastards
Mislim da je na kraju svima vrhunac upravo onaj dio kad se mozes pohvaliti da si dipl.iur. Cestitke tebi!! A ja se nadam da ja necu biti jedna od onih koje su diplomirale u svojoj drugoj trudnoci jel? Sretno nam svima bilo :-)
joj ljudi, Şivim za taj dan, tak sam se sad nabrijala, odoh uèitit :-D
pozdrav
jel ima kakva vijestica kad će slijedeća promocija? ProÅ¡la je bila u 7. mjesecu. Ja, joÅ¡ naime, imam diplomski, nadam se da neću biti te sreće da profulam, pa moram čekati joÅ¡ pol godine..... (nije da je neÅ¡to prevažno, ali stvar je mog unutraÅ¡njeg mira :lol: )
Navodno je sljedeća promocija sad u 11.mjesecu! ;-)
znaèi, sad se promocija odrŞava u 11. mj. a kad je onda ona druga, ako su samo 2 godiťnje? valjda budem stigao na tu drugu![]()
Pa to je tak NAVODNO, ne znam da li po novom ili po starom...al drzim ti fige da stignes na ovu u 11.!![]()
fala, fala, al ne budem.. ostalo mi MPP.. :-DOriginally Posted by rina
ima da se uneredim i sve ih steram u rodno mesto
balkan boy http://www.youtube.com/watch?v=E-Mzu...eature=related
diplomirani pravnik.... made in balkan....
A meni Drustva pa se mozda i vidimo na promociji... :-$ :smt006 :smt117
ne znam jel bila promocija sad u 11 mjesecu, ali najnovije vijesti su, čula osobno neki dan u referadi, očekuje se slijedeća u 2. mjesecu
Morala je biti promocija u 11. mjesecu na kojoj je trebalo bit 150 novopecenih pravnika!! :shock: To su oni koji su diplomirali od 1.7. do 31.10..
U referadi mi je receno da ce za nas koji smo diplomirali poslije 1.11. promocija biti u sijecnju ili veljaci, tj. kad se skupi dosta ljudi. :roll:
Zna li mozda netko di se odrzava promocija Upravnih pravnika i kako to izgleda :?
jedva cekam svoju...nadam se da ce i do toga doci![]()
![]()
![]()
Specijaliziran za borbu s odraslim Pumama i Veprovima od 150 kg....
Moj pas
A mi nemamo onih haljinica i kapica?
To me bas veselilo, znam da na uciteljskoj imaju i da na medicini imaju.
Bať sam sretna kad vidim ljude kako se slikaju pred faxom. Ulijevaju mi nadu da Ìu i ja jednog dalekog dana doÌi do te faze. MoŞda se to samo meni èini, ali veÌina ljudi na promociji izgleda mi nekako poluŞivo. Razumljivo poslije 8 godina studiranja (èast iznimkama :-D ) ali uvijek oèekujem da budu sretni ťto su gotovi, a onda shvatim da tek poèinje nova faza koja nije bať sjajna, traŞenje posla.
i ja sam isto primjetila da tako izgledaju, moĹžda su mrtvi pijani pa se pokuĹĄavaju skulirati za fotkanje![]()
100%! pa zamisli samo koliko nas Ìe postat alkosi dok zavrťimo faks! ono kao, razoèarani u Şivot, faks ne ide, nikak zavrťit, i onda ťta drugo nego pit! malo po malo i eto diplome...a vjerujem i oni koji su se èuvali do tog dana pokleknu odmah,jer je par èaťica ťampanjca i previťe.Originally Posted by nasty
kod mene je bať obrnuto, pila sam ko smuk kada sam upisala faks i sada lagano se pribliŞava kraj i mene ubiju tri pive, tak da Ìu ja biti ona koju ubiju dvije èaťice ťampanjca, uh ťto sam postala jeftina :-D
Toge koliko znam postoje i na našem faksu.
Ja nisam upala na ovu promociju u 11. ali su mi u referadi rekli da će iduća bit u veljači Å¡to i nije tako velik vremenski razmak.
mi smo to imali u srednjoj za maturu i baĹĄ je bilo fora...Originally Posted by plavusica
And no I ain't been to MIA,
I heard that Cali never rains and New Yorks heart awaits.
First let's see the west end,
Take me on a trip, I'd like to go some day...
Meni izgledaju umorno, od faxa i Ĺživota. Ili sam jednostavno u takvom raspoloĹženju pa mi svi izgledaju tako. ;-)Originally Posted by nasty
Bookmarks