faks traje 5+0, jedna diploma
jedno pitanjce, kolege!
dobila sam poziv, nebolonjac, pa me zanima ona diploma di vam gore piše ''magistar prava' - piše da moramo pisat molbu i uplatit 400kn! zanima me samo forma te molbe, pa bi zamolila TILU da me uputi!
i za troškove promocije (200kn) i za tu diplomu (400kn) se uplaćuju preko opće uplatnice?
hvala vam unaprijed
may the forces of evil be confused on the way to your house
Bravo, evo vidiš da je i tebi stiglo :smile:
Ja sam ti to još prije koji mjesec napravila, uglavnom sam tih 400kn platila općom uplatnicom u fini i poslala poštom Danijelu skupa sa tom molbom. Ma, nije ti to niš strašno, ko običan dopis, samo napišeš da moliš da ti se odobri korištenja naziva mag.iur, da si po starom diplomirala i to u 3 rečenice složiš onak da lijepo izgleda i to ti je to. A za promociju sam isto općom uplatila i poslala samo nju i to je to!
Jedva čekam...![]()
vidiš, a ja sam platila onih neznam kolko za izradu diplome i sad još to treba plaćat! malo bezveze! ali dobro... šta da radimo, uvijek je tak bilo na našem faksu, samo pare i pare
znači, te uplatnice mu mogu poslat preporučeno poštom ili? bezveze mi je samo zbog toga u zg...
hvala Nata :-)
may the forces of evil be confused on the way to your house
Znam, svi smo platili kad je obavezno a ovo ti ne moraš za novu titulu al ipak je bolje da imaš, a to da, samo gledaju di da nas oderu al mislim da je to to sad..
Prvu sam poslala poštom a za promociju sam faksirala jer nema smisla samo radi toga u zg, tak da može se tak..
Nema na čemu!![]()
Last edited by nata; 27-05-2011 at 10:44.
baš je super termin za promociju, not
ponedjeljak 18 h
ugl. vidimo se
Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim
zadnja promocija je dakle bila u lipnju,
hoce li za nas koji smo diplomirali u drugoj polovici godine biti u prosincu?
Ako netko ima iskustva, neka javi...
Puno hvala!!!
kolegica mi je diplomirala nedavno, relković joj je rekao da će za ovu godinu biti krajem studenog ili početkom prosinca
"Na primjer" nije nikakav dokaz
(16)
ej, ima li itko kakve nove obavijesti o promociji... pitam informacije radi... tek toliko da znam planirati. hvala
I ja čekam tog Godota... i jučer sam nazvala referadu jer mi više dosta čekanja na neodređeno.
Nažalost, rečeno mi je da se još nisu dogovorili oko termina i da se ništa ne zna. Na to sam pitala "Valjda će biti do kraja godine?" pa mi je žena odgovorila da bi svakako trebalo. Dakle, nije za očekivati da će biti ovaj mjesec kad se još ništa ne zna. Samo se nadam da će biti u prosincu, pošto su zadnje dvije promocije bile u prosincu 2010. i u lipnju 2011.
dipl. iur.
ah, kakav detaljan odgovor iz referadehvala na inf, ako saznas nesto ranije, molim te da mi javis, budem i ja zvala kroz koji dan da vidim je li se sto promijenilo..
Sad sam malo čitala ovaj topic jer se bliži moj dan
Ugl. ja j** ne mogu vjerovat da mi bolonjci nećemo dobivat tuljce!! Jel to još uvijek aktualno?
Mislim, diplomski platim 3 i pol tisuće kuna i onda dobijem fakin fascikl. Joj, e, sam čekam da se maknem odavde. Zlo mi je od debilizma.
Jutros je na mail poslan poziv za promociju od dragog nam g. Relkovića.
Promocija je 12.12. u Lisinskom, u 17 h.
dipl. iur.
Nažalost propuštaš.Ja sam u istoj situaciji,poslao sam mail Relkoviću pa mi je odgovorio da je popis studenata za ovu promociju već određen.
Jel netko zna kad je slijedeća promocija? Čuli možda nešto od Relkovića? Tek na ljeto ili sad uskoro možemo očekivati?
Hvala na info.
Ja sam bila prošli tjedan kod njega i rekao je da je vrlo izvjesno da će biti već u 4.mjesecu ili početkom 5.mjeseca jer je u zadnje vrijeme dosta ljudi diplomiralo. Ali, naravno, ništa ne obećava jer sve ovisi kojim će se intenzitetom skupiti 200 ljudi potrebnih za promociju...
kolege, ima li novih informacija o promociji? da li će biti možda u 5. mjesecu? ako netko zna da li se skupilo dovoljno ljudi...
Meni je danas rečeno da bi promocija za nas bolonjce trebala biti u 6. mjesecu, ako nas se dovoljno skupi i da nas zasad nema dovoljno.
hey
Mislim da će promocija biti u početkom šestog mjeseca... nažalost ništa prije...
Bookmarks