U Lisinskom 02.06. je bilo bas svecano!
Kregar je bio sam razdragan (ne znam drugi izraz) dok su Sersicka i Sikiric bili poslovicno suzdrzani!
Pozdrav svima! 8)
U Lisinskom 02.06. je bilo bas svecano!
Kregar je bio sam razdragan (ne znam drugi izraz) dok su Sersicka i Sikiric bili poslovicno suzdrzani!
Pozdrav svima! 8)
Jesu ti vratili indeks? :-D
Meni je tesko palo to oduzimanje, doslo je tak naglo, a bili smo nerazdvojni godinama :smt009
Jesu, jesu ne brini Romana dobit ĂŚeĹĄ indeks i u njemu ĂŚe ti staviti i posljednji Ĺžig sa natpisom "DIPLOMIRAO" ili moĹžda kod cura piĹĄe "DIPLOMIRALA"Originally Posted by Romana
No kakvi su vaťi dojmovi sa promocije, mene su ugodno iznenadili, jako sveèano, dugo traje, ali ni u jednom trenutku nije bilo dosadno, zanimljivi govori, Kregara, SikiriÌ sve na latinskomi na kraju jako dobar govor CrniÌa za kojeg je velika ťteta ťto je razglas bio jako loť pa se puno toga nije moglo razumjeti. I da pohvale Danijelu, kako je èovjek smiren, a u isto vrijeme iznimno uèinkovit ko pravi VUlkanac
![]()
Chakotay: A man can own only courage and loyalty in his heart!
Bok ljudi, samo da vas pitam, kakav vam je zvuk na dvd-u sa promocije? Meni je opako loť, prilièno se slabo èuje, pa me zanima dal je to loťe snimljeno ili je samo moj dvd zeznut?
Nije samo tvoj, i moj dvd je jako loť i to ne samo zvuk, nego je i slika mutna. Nevjerojatni amaterizam, ja sam dobila dojam gledavťi dvd da se je netko uèio snimati.Originally Posted by jputanec
Samo se pitam kako ih nije sram za takav posao naoplaĂŚivati 80,00 kn po prĹženju?!
Inaèe promocija je bila super, faks je to super organizirao, samo da nisu nariktali posao tim neprofesionalcima iz GunduliÌeve, nebi bilo primjedbe.
"Odlièno", ja sam se veÌ mislila Şaliti da hoÌu novi dvd. Prvo su mi poslali praznu kutiju, a sad takav loť dvd. Ali meni je slika relativno dobra, ali zvuk ... nikakav. Mislila sam sad bar èuti kompletne govore koji su bili, poťto se na promociji nije bať sve kuŞilo, ali i to mi je na Şalost otpalo,Zbilja ťteta tih 80 kn za tu glupost, eh da sam znala...
pa onda se pobunite, neka vam vrate lovu...kvragu, pa jeste pravnici il niste??!!
jel ima netko informacija o tome kada će biti sljedeća promocija? meni rekli vjerojatno u rujnu, al joÅ¡ se nitko s faksa ne javlja... :?
WHAT THE FUCK DID I DO?!
Meni rekli da će bit u 10mj, a u 9mj će nam poslat pozive. joÅ¡ niÅ¡ta nisam dobila...
Ni ja nisam nis dobila.
Ma zaboli me za diplomu, ja bi svoj poluraspadnuti indeks sa slikom mojih nepocupanih obrva nazad :smt088
Cula sam neki dan na faksu da ce promocija biti u 10 mj., nesto su sredjivali oko mjesta, izgleda da ce biti dolje u sveucilistu na tmt 14, a sljedeca nakon toga je u 2-3 mj. E sad, cekajte pozitive i znati cete! :-D
Promocija je 21.10. Bať me juèer prijateljica pozvala. U Lisinskom.
je l' istina da se promocija plaĂŚa, ako da koliko ?
Istina je, istina! 200 kuna za sudjelovanje na promociji...Originally Posted by huainan
Ja bať juèer iťla obaviti sve kaj trebam da odem u ponedjeljak na obranu diplomskog i rekli su mi da je promocija sad u subotu ( znaèi,taman malo kasnim) ,a iduÌa koja i mene zapada nekad na proljeÌe,prije ne.Nema mi nekog velikog smisla nakon toliko vremena na promociju kad,nadam se,veÌ i poènem raditi :?
------------------------------------------
tražim posao :-(
Ista stvar i sa mnom. Diplomirala sam u èetvrtak i tek danas su mi izdali uvjerenje i rekli da je sljedeÌa promocija tek u 3. mjesecu :roll: Znaèi zakasnila sam 2 dana na ovu odnosno èak nisam ja zakasnila nego su na faksu jako aŞurni pa im je potrebno ne znam koliko vremena da izdaju uvjerenje i obave ne znam koje formalnosti!
I indeks i diplomu ĂŚu dobiti tek tada ĹĄto mi je isto debilana ali ajde ĹĄto je tu je...
Nego meni su rekli da ĂŚe mi pismena obavijest o promociji doĂŚi na kuĂŚnu adresu i uz to valjda i obavijest koliko moram platiti. Ja sam mislila da se plaĂŚa prije a ne tek kad dobijeĹĄ obavijest!
Ja nikad nisam bila na promociji pa ako netko moŞe malo pobliŞe opisati kako to izgleda, ja nemam pojma pa me malo trta da neťto ne zeznem?! Mislim kako znamo kud tko treba sjesti i sliène gluposti tipa ono kad ti predaju tuljac s diplomom da li se samo zahvaliť i odeť ili neťto treÌe?! :?:
Nema tu previťe filozofije.Razvrstaju vas po abecedi i tako ulazite u dvoranu. Stojite u redovima (kao pjevaèki zbor, prvi red poèetak abecede...). Nakon govorancija poèinje prozivanje, prozovu te pristupiť, uzmeť diplomu, rukujeť se sa svim profesorima koji Ìe biti tamo (sada su bili Kregar, SikiriÌ, MarkovinoviÌ i BaretiÌ) i vraèať se u red. Jedino ako si najbolja studentica od svih diplomanata dobit Ìeť èast da u ime svih odrŞiť mali govor, da se zahvaliť svima...
svi diplomanti moraju doĂŚi neko vrijeme prije same promocije pa ti sve tamo objasne ĹĄta trebaĹĄ raditi. Ma nije to neki bed...osim da se ne spotaknemo dok hodamo po diplomu :-p
Ja sam bila na promociji u 7.mj. u Lisinskom, jako je lijepo izgledalo, puno, puno sveèanije nego u onoj prèvarnici na faksu di stane 30 ljudi.
Joť samo da obranim taj diplomski ( nadam se u ponedjeljak ) i da uspijemo doèekati promociju.
:-D
------------------------------------------
tražim posao :-(
Uffffffff, konacno odvaljen i zadnji ispit, pa se opako uzurbano pripremam za obranu diplomskog i sad me zanima- kada je iduca promocija?
Da li je netko uspio saznati datum???
Za one koji su diplomirali do kraja sijecnja promocija je u ozujku,a za ostale u srpnju...
da, da...promocija je 08.03., i taj je termin pun, sljedeci je pocetkom 7 mj.
Da li je stigla obavjest sa faksa? Ja još nisam ništa dobila. I di će biti promocija? Nadam se u lisinskom!
Nazovi sutra referadu i provjeri, al ak sam danas dobro cula 08. 03. je u Lisinskom, kao sto bi trebala biti i ona u 7 mj.
koliko je provjerena informacija da je 8.3. popunjeno? molim vas, ako netko nešto sazna, recite. jooj, onda ću imat tek u 7.! koji bed. ne da mi se primat diploma milijun godina nakon obrane. najradije ne bi ni išlaOriginally Posted by andy
![]()
The path that I'm walking
I must go alone
I must take the baby steps 'til I'm full grown,
Fairytales don't always have a happy ending
And I foresee the dark ahead if I stay
Popunjeno ti je to sad za 3 mj., bila sam kod Danijela prije 2 tjedna i covjek rekao da je popunjeno, nista do pocetka 7 mj., skuplja se nova grupa od oko 200 diplomiranih. Ova promocija sad imati ce kolege koji su diplomirali od negdje (ako se ne varam) 10 mj., zato se i nakupi brzo tih 200. Provjereno je i sigurno je tako.
Ja sam diplomirala u siječnju i dobila sam poziv za promociju prošli tjedan e-mailom.
Da, jer si diplomirala u siječnju, a ja prve dane veljače i više nema mjesta...puno....čekam 7 mj... :-)
ljudi moji dragi, evo i ja obranila diplomski - jucer \/ jeeeeeeeeeeee!!! znaci promocija u 7. mjesecu... e, pa tim povodom pozdravljam sve djevojke u ljetnim haljinama koje ce se tamo pojaviti, vesele i leprsave, jer sam i ja jedna od njih... bolji je srpanj od ozujka! zamisli da jos kisa pada...a ti se sredila za svojih 5 minuta slave! uzas! :toothy1: eto, zato je bolje! jer dosta mi je pokislih faca na ispitima, razocaranih dusa i blata na cipelama!
samo mi je to bilo na dusi i htjela sam podijeliti s vama, jer mislim da nakon ovih 5 godina intenzivnog druzenja s knjigama teske kategorije, svoja 4 zida i cijelom plejadom raznovrsnih profesorskih izdanja zasluzujem izaci tamo kao princeza i pomisliti da je ipak vrijedilo :queen: !!!
eh, da, i ja bih svoj index... tamo se tocno vidi metamorfoza...njezna plavusica koja je dosetala na fax, naivna i puna romanticnih iluzija...pretvorila se u garavu i opasnu dipl. iur. zenu!
puno vas pozdravljam i zelim svima puno srece i uspjeha u karijeri! trebat ce nam...
:wave:
Ja imam jedno pitanje. Zašto diploma izgleda kao najobičniji uvećani word dokument.....
zašto nije fensi kao recimo na medicini? :pale:
Ak oš fensi-šmensi pljuneš više para i dobiješ na latinskom... pljati pa zamljati...
Bookmarks