Rezultati ankete: Ocjena:

Voters
16. You may not vote on this poll
  • 1

3 18.75%
  • 2

1 6.25%
  • 3

1 6.25%
  • 4

1 6.25%
  • 5

10 62.50%
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Mr.sc. Antonija Petričušić (prosjek 4,50)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Mr.sc. Antonija Petričušić (prosjek 4,50)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
    Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!

le derpina galatea's Avatar

Default Re: Mr.sc. Antonija Petričušić

dajem joj 5 jer je stvarno bila super prema nama na seminaru. možda zato jer smo joj mi prva seminarska grupa, ali stvarno se trudila oko nas i pokušavala raditi s nama na zanimljiv način
    i hvala joj šta je, kod ispravljanja kolokvija, bila blaža prema nama
    What Matters Most Is How Well You Walk Through the Fire.

Početnik na forumu BarbieBrunette's Avatar

malo presubjektivna.... inace je bila ok 4
    Damn girl

Mlada nada foruma

Jednostavno nakon današnjeg dana sam ju morao otkomentirati. Na predavanjima iz socke ju nisam baš zapazio, em što ja nisam baš hodao, em što je tih par puta što nam je bila, jadna samo mijenjala KRegaru slajdove. Ali danas nam je držala predavanje na Elsinoj školi ljudskih prava i ostao sam oduševljen. Prvo zbog životopisa kakvog nema bilo tko u Hrvatskoj, vrhunskog inozemnog iskustva, elana kojim predaje i zaljubljenosti u posao koji radi. Simpatična, cijelo vrijeme nasmiješena, pristupačna, okrenuta kreativnim oblicima predavanja. Toliko mi je draga da bih svaki dan visio kod nje i slušao kako predaje.
    Drago mi je da ima takvih asistenata na našem faksu i da će jednog dana, sadašnja stara garda, dobiti vrhunske zamjena. Šteta da to ja neću doživjeti.

Ali Antonija, vama 5 velika ko kuća. Od vas se stvarno da štošta naučiti.

Početnik na forumu

naime, iz soc sam išla na komisiju i pitala me ona, keller i sekulić. dok su keller i ravlić bili smrknuti, ona me nasmijavala, htjela da se opustim. pitala me tako prelaka pitanja. i na početku nisu dali uvid u ispite, ali ona je donijela ispit onome ko je htio. predobra, predraga profesorica. ovaj faks bi bio ko raj da su svi poput nje )

+ Reply to Thread

Bookmarks