Rezultati ankete: Ocjena:

Voters
18. You may not vote on this poll
  • 1

1 5.56%
  • 2

2 11.11%
  • 3

2 11.11%
  • 4

3 16.67%
  • 5

10 55.56%
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Mr.sc. Barbara Preložnjak (prosjek 4,06)

Super Moderator Pravokutnići's Avatar

Default Mr.sc. Barbara Preložnjak (prosjek 4,06)

Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!

Mlada nada foruma

Default Re: Mr.sc. Barbara Preložnjak

Jedna četvorkica za našu Barbie. Osjeća se koliko je još malada i neiskusna, ali i bliska studentima. Voli pomoći, iako joj nedosatje sigurnosti u iznošenju nekih stvari, znali smo ju zbuniti na konzultacijama. Ali ono njezino nasmijano lišce i mili glasić ću pamtiti

Barbie, samo lagano naprijed i jednog dana katedra iz otpd će biti ženska. A Tina i ti misice katedre.

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Default Re: Mr.sc. Barbara Preložnjak

ajme... pa ta žena je anđeo...hhhh još joj samo fali aureolaaa... ona mi je jedno pravo osvježenje na tom faksu i stvarno zna popraviti dan... odlična i opuštena na predavanju... uvijek obrati pozornost i kaže nam kad je nešto potrebno malo više istaknuti i/ili zapisati... predavanje nije suhoparno (ima prezentacije, interakciju sa studentima).... kad nešto dobro kažem i/ili odgovorim pohvali me.... također... uvijek je (kolko sam ja uspio primjetiti) nasmiješena... nije neka namrgođenka... vidi se da joj je stalo do studenata... jer i sama ja mlada... i tek nedavno je prošla taj put kojim i mi na fakultetu sada prolazimo... pa zbog toga zna kako nam je... što se tiće uvida... odlična je... uvijek ju možeš pitati da ti objasni sve što te iz kolokvija zanima... i još k tome možeš kad god doći kod nje ili kod asistenata još jednom na uvid ili na detaljnije konzultacije... stvarno se vidi da je otvorena što se toga tiće i uvijek voljna pomoći... odbijanje suradnje za nju je velika nepoznanica... vidi se da uživa u onome što radi i da zna što radi... sve u svemu.... što se ocijene tiće... ispod +5 nije zaslužila.... jednog dana će siguran sam biti odlična profesorica...
    Bravo Barbara, samo tako naprijed!!!

+ Reply to Thread

Bookmarks