zamolis osobu koja salje da ti napise da je gift,i vrijednost do 25 $,Naravno,nemoj se nadat da ce ti tako proci ipodovi i slicne stvari,al skroz dobro sljaka za ram,procesore i slicno.Originally Posted by Posrnuli
zamolis osobu koja salje da ti napise da je gift,i vrijednost do 25 $,Naravno,nemoj se nadat da ce ti tako proci ipodovi i slicne stvari,al skroz dobro sljaka za ram,procesore i slicno.Originally Posted by Posrnuli
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
Ali ak je malo veÌa i teŞa kutija,teťko da bu proťlo...nego da li s tim ide neki raèun,ili neť da oni vide kolko si to platio?
If I advance, follow me!
If I fall back, kill me!
If I die, avenge me!
http://www.airsoft-hrvatska.com
nitko ti ne salje racun. Zbog toga deklarira na kutiji vrijednost. Ustvari sve ti ovisi o carinicima,mogu te zajebavat maximalno ili te pustit na miru.Originally Posted by Posrnuli
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
Ak kaĹžeĹĄ liku da stavi duplo manju cijenu,kak ti oni mogu naplatit na neku veĂŚu?
If I advance, follow me!
If I fall back, kill me!
If I die, avenge me!
jer carinici nisu glupi pa ne da ne skuze da prava vrijednost ipoda nije 20 $
Nisu glupi,ali ima stvari koje nisu vidjeli,jer ih u nas baĹĄ i nema,i onda kaĹžeĹĄ liku da stavi cijenu 100$manje,pa umjesto 300 bude$,i kaj budu oni rekli,da to koĹĄta 400-500$,mislim te mogu tak zeznut?
If I advance, follow me!
If I fall back, kill me!
If I die, avenge me!
Jel tko od vas ekĹĄli ovo isprobo?
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
ja ne,prijatelj placa preko paypala....Originally Posted by Ăiber
imaĹĄ na faksu na polukatu simpatiènu mladu damu koja za pbz radi i kod nje srediĹĄ sve za start paket i dobiĹĄ american karticu i voilaOriginally Posted by Ăiber
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
Za to moraĹĄ bit druga godina... :oops:
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Isss, ovaj topic si iskopao iz groba![]()
Hate, Dominate, Congregate, Eliminate
Fak je! Sad mogu i prodavati junk prek ebaya, ne sam kupovati.
doomed to be stoned in a sludge swamp
ajde napokon da se i to dogodilo...inace, problem je bio u Zakonu o institucijama za elektronicki novac prema kojem je ta mogucnost da primamo pare na paypal bila moguca tek pod uvjetom da hr postane clanica EU, a nedavno je Zakonu o elektronickom novcu zamijenio taj zakon i tu suludu odredbu
tea partying through tornadoes in the middle of the night
to! moj biznis prodaje flaširanog hrvatskog zraka našoj dijaspori će napokon buknuti!
Imam ebay problem. Čini mi se da nema takvog topica pa će ovaj poslužit (doduše, samo sam preletio ozbiljne teme i multimediju). Ugl, ima još par dana do punih mjesec dana da stvar koju sam naručio nije stigla. Dakle, narudžba je bila iz Londona i pisao je estimate 5-10 radnih dana. E sad, ebay customer protection traži da prvo kontaktiram prodavatelja što se pokazalo kao nemoguća misija. Naime, kad kliknem da ga kontaktiram mi ponudi da mu se javim u vezi toga što sam naručio i stavim "next" i tamo mi ponudi nekoliko opcija (među ostalima i za nedobivanje naručene stvari) koje odabereš npr ko razne online ankete (tako da je moguće samo 1 opciju odabrati) ali nema tipke za potvrdu. Moje pitanje je vezano uz ovo zadnje - koja je šema s time? Odaberem što želim i niš se ne dogodi, a nemam kaj za stisnut. Klikao sam na razne opcije i sve me vodi do toga pa su mi preostala 2 rješenja - lagat ebayu da sam kontaktirao prodavatelja ili lagat da trebam prodavatelja za nešto nevezano uz naručenu stvar. Odlučio sam se za ovu drugu opciju pa ćemo vidjet kaj će odgovorit al ovo me zanima čisto ako mi ebay prisere da mu se nisam javio preko te prve opcije gdje biraš problem.
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
joj đ... sve ovisi o percepciji. ako ga ne možeš lagano kontaktirati, neki bi to mogli tumačiti kao da ga ne možeš kontaktirati. i mogli bi to reći ebayu. ebay ne provjerava istinitost tvojih tvrdnji. debili...
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Pa nije bilo opcije da ga nemreš kontaktirat. Bilo je samo jesi li ili nisi, očito presumiraju da je moguće.Dat ću mu par dana i aj bok. Al presmješno, pošaljem onaj neki request da mi se daju njegovi kontakt podaci i upozori me da će i on dobit moje. Ja dobim njegov broj telefona i adresu, a on dobije sve to plus moj mail dok ja njegov nisam. Dafuq? Al kužim, to su iskomplicirali da bi ljudi odustali od zajebavanja s tim i šutili u gubitku.
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
laži da jesi
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Hvala na savjetima al eto, više nije laž.Kontaktirao sam ga i dat ću mu još sutra da baš ne ispadnem nestrpljiv.
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Hah, lik je odgovorio i kaže da će mi poslat nove slušalice ili će mi vratit pare. Nečuveno! A on kaže da nije kriv nego da su se izgubile.
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
@Đ! Ja sam ti e-bay junky, pa recimo da sam upoznata sa tim stvarima.. ok, vidim da si riješio stvar, malo kasnim al svejedno da ti odgovorim..
fakat može bit da lik nije kriv, stvari se znaju zagubit.. i meni se par puta to desilo, al nikad nisam imala problema.. Vratili su mi novce il su mi poslali istu novu stvar, pa sam čekala još malo duže.. imam samo pozitivna iskustva sa sellerima.. ako mi stvar ne dođe ili pak nisam zadovoljna u kakvom je stanju uvijek mi refundiraju novce (njima je jako važan feedback, pa će ti rađe vratit pare nek da ima ti daš negativan feedback!) bitno je samo da uspostaviš komunikaciju sa sellerima i sve se da dogovorit!Case se podiže tek ak ti seller ne odgovara i upotpunosti te ignorira i to u roku od 45dana od kupnje! prije ne! pričekaš malo da seller odgovori (imala sam slučaj da mi se jedna žena nije javljala 10dana, stvar mi isto puno kasnila, al se na kraju javila, ispričala se - selila se u drugi stan, nije imala net i tak..)
Uglavnom kupujem gotovo isključivo prek e-baya, ne sjećam se kad sam zadnji put kročila u neki dućan! Imam samo pozitivno iskustvo (nadam se da će tak i ostat![]()
Pa da, nisam ni mislio da je kriv netko sa 100% rejtingom.To mi je ziher netko na carini maznuo. Kao, heeeeeeej, slušalice, don't mind if I do. Iako lik mi je totalno sumnjiv, neki muslić iz Londona, a priča engleski užasno.
Ovo "posted" je "poslati"Dear respected sir
I am very sorry to heard about that You didn't received your item ,Even I had posted on same date.Please let me know what you want either send you replacement or you want to refund it for you.
I had send it for assigned for even if you didn't received it ,it should be return my address.But I also didn't received it back ,its mean it has lost .
THX![]()
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
takav mail sam i ja dobio od lika koji zivi u Washingtonu navodno...bog te pitaj kako oni to muljaju sve skupa
iako je lik bio nepismen do bola, poslao mi je novi item jer se stari strgao pri transportu...cak se potrudio bolje zapakirati ga, a i poslao je komad sa debljim drvom!
tak da ima nade :P
tea partying through tornadoes in the middle of the night
Ugl, dobih poruku da je novi item poslan i ovaj put na savršenom engleskom.Svejedno je skepsa velika. Još mi sad samo fali da su fejk slušalice (mada ostali rejtinzi sugeriraju da nisu).
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Uglavnom malo sam lijen, pa bih ovdje iskreno zamolio da mi netko opiše u kratkim crtama (da se ne zamara previše) proceduru otvaranja paypal računa u Rbata.
Ili da neki link...
Ne znam kaj je rbata (valjda RBA banka?) ali trebaš kreditnu karticu ili neku visu electron (žiro ili tekući koji možeš koristit preko neta al nisam ziher koje sve banke to dozvoljavaju, znam da PBZ i još neka sigurno sad dal je Erste ili RBA ne znam) i onda odeš na paypalov sajt i tam se registriraš. Ugl, znat ćeš dal ti valja po kodu koji se nalazi na poleđini kartice. Prati upute na paypalu i skužit ćeš.
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Rbata = Hroabatos=Hrbata=Hrvata=Rvata :-)
Imam visa electron od PBZa, znači samo se na paypalovom siteu registrira i upiše taj broj s poleđine?,
kak je sa primanjem uplata, npr. tebi netko uplati, jel se može odmah podić il mora kao proć neki rok, itd.
uplate su vjerojatno odmah vidljive, ali imaš neki fee od 4%
Bookmarks