Svi su pravnici propali pjesnici.
I saw sinners making music and I've dreamt of that sound.
A što ste radili danas? A? a? a?![]()
Čitali smo tekstove iz knjige i još neke zadatke.
jel imamo predavanje ovaj petak za prave početnike? jel se ide gledati film? kada i gdje? nisam bila prošli put pa ne znam trebam li biti na novom popisu ili samo doći? jel profa ima mail koji koristi da joj se javim?
Došli smo do 15 stranice, ali nismo sve čitali jer ima dijelova koja smo preskočili. Sad se baš i ne sjećam svega što smo radili. Ovo je čega se sjećam:
- Stranice: I, II, III, V i VI sa zadacima, VII,
- Stranice: 14, 15
Možeš primjetiti da stranice malo čudno idu. Valjda ćeš se snaći.
danas u 15 do 10 u gundulićevoj vrata su bila zaključana :/
je li prošli put spomenula neko drugo mjesto održavanja ili?
Da, bio je zaključan faks jer je Dan dekana za što je prof.nije znala. Ipak je došla pred faks i čekala da vidi hoće li doći tko od početnika. Vjerovatno si bio/la nekoliko trenutaka prije no što je ona stigla.
Ponavljali smo ono od prošlog predavanja, tako da tko je bio prošli petak-ovaj nije ništa propustio![]()
Jel netko zna da li će 30.12. biti predavanje iz francuskog ?
Neće.
Sljedeće predavanje iz francuskog je 13. 01. 2012.
Koji udžbenik se koristi na nastavi francuskog II (srednji stupanj)? Kupila sam knjigu, ali nekako po sjećanju jer nisam nigdje zabilježila naslov pa da provjerim ukoliko netko zna![]()
na kojoj stranici mogu provjeriti francuski izgovor ako netko zna, i ako je tko skidao gramatiku sa neke stranice gdje je sadržajno objašnjeno sve, od brojeva do lica i dr.?
što ste danas radili na franc?(ovi u 10,početnici)
ono sto ne ucinis, uvijek je vaznije od onog sto ucinis
zar nije sutra predavanje za početnike?
Jel se može samo tako upasti? Učila sam francuski prije 100god. pa ni nemam blage koliko znam. Imam onu knjigu, onu s nečim crvenim ako me sjećanje dobro služi pa bih došla. Jel mogu, jel mogu, jel smijem?Hvala na odg.
pocetnici, sto ste radili jucer i hoce li bit normalno predavanja i za vrijeme ispitnih rokova?
hit me with music ♫
str 26, hoće
ima sutra francuskog?
valjda ima...ja idem
može netko reči što ste radili ovaj petak za početnike?
Ništa novo nismo radili. Ponavljali smo, čitali tekstove i to je uglavnom to.
Dobili smo zadaću na napišemo sastavak (o sebi, obitelji...) i to joj trebamo predati sljedeći put.
ništa novog s perfektom? jeste išli dalje od onog l'heure, c'est l'heure?
Brevity is the soul of wit.
Ništa novog s perfektom.
Ne.
Profesorica je pozvala sve koji su prestali dolazit na kraju ovog semestra da slobodno mogu doći slijedeći petak i nastavit s nama gradivo.
Ne mojte me opstruirati
Bookmarks