Poštovani kolege studenti i profesori,danas nas je zatekla informacija o slučaju 9-ogodišnje Jagode koja je žrtva oca pedofila,koji je sudskom presudom oslobođen krivnje...Organizirana je skupina ljudi koji pokreću akciju da se učini nešto za spas malene Jagode i njezinog 4 godine starog brata od oca monstruma. Ja kao studentica prava molim sve vas koji znate način na koji bi se moglo pomoći ili barem savjet prema kojim ciljevima da usmjerimo akciju,da nam pomognete tj. da nas savjetujete i ukoliko to želite da se uključite u akciju..
ZAGREB - Nesretna sam kad u školi dobijem jedan. Kad sam s tatom, onda sam isto nesretna jer ne volim kad me tata dira. Ne volim kad me tata mazi. Tata se skine gol i veli da moram spavati s njim ili će me zavezati vani kao psa. Kad idemo spavati, ja spavam, a tata skače po meni i radi nešto prosto. To mene boli. Ja kažem da to mene boli, a on ništa. Tata dugo skače po meni, dok mama ne kaže da je ručak gotov. Mama je vidjela što mi radi i rekla mi je: “Žao mi je, dušo, ne znam od policije broj.” Braco se skriva od tate. Šapnuo mi je da i njemu radi isto.
To je napisala devetogodišnja Jagoda svojoj psihologinji uoči Nove godine, tijekom banalnog razgovora o tome kad je sretna, a kad nesretna. Na četiri stranice papira svojim nevještim, kvrgavim slovima djevojčica je istresla dušu.
Na ovom linku možete pogledati kompletan članak iz Jutarnjeg lista...
http://www.jutarnji.hr/pravni-sustav...vljacu/539986/

Reply With Quote

...uglavnom ja sam tu u ime ljudi koji žele nešto napraviti da taj otac više ne dođe u dodir sa svojom djecom...a ako ste pročitali članak jasno je da ni majka nije pri zdravoj pameti,a po saznanjima koja imam,majka blago mentalno retardirana...

Bookmarks